Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.



Η  ΓΕΝΝΗΣΗ  ΤΟΥ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ    ΩΣ  ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ  ΤΩΝ  ΛΑΩΝ   ΠΟΥ  ΘΑ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ  ΤΑ  ΣΧΕΔΙΑ  ΤΩΝ  ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.....

Η υπόγεια πόλη που ζουν 2.000 άνθρωποι από 40 χώρες – Μια μεγάλη μερίδα των μόνιμων κατοίκων είναι… Έλληνες (vid, pics)

Στην απομακρυσμένη έρημο της Νότιας Αυστραλίας εκεί που οι θερμοκρασίες φτάνουν ακόμα και τους 50 βαθμούς Κελσίου, 846 χιλιόμετρα από την Αδελάιδα της Αυστραλίας βρίσκεται η Coober Pedy, η μοναδική υπόγεια πόλη του κόσμου…

Οι Πρώτες Φωτογραφίες Των Ελληνικών Kiowa


Οι φωτογραφίες από τα ελικόπτερα τύπου KIOWA, με τα ελληνικά εθνόσημα, τα οποία βρίσκονται στη φάση της διαδικασίας δοκιμών στις Η.Π.Α, , δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ΓΕΣ.
Μένει να τα δούμε από κοντά. Και να δούμε πόσα θα ΄χουμε, πόσα θα πετάνε και πόσο θα κοστίσουν .

ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS ΦΕΚ Α’ 315/27-12-1945

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΑΝ ΠΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΡΘΡΟ 187 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ). 

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ;;;;



ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;; ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΣΥ… ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ;;;
ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΖΕΣΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ;;;

ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΑΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;;;

Αλήθεια Τι Έγινε Η Ελληνική Επιγραφή Του 10.000 Π.Χ. Που Βρήκε Ο Κουστώ;

Υπάρχει ένα ανοικτό και επικίνδυνο θησαυροφυλάκειο κάπως μακριά μας.Το θησαυροφυλάκειο που ονομάζεται κόλπος του Μεξικού και αγγίζει Ανατολικά την χερσόνησο της Φλώριδας, κρύβει πάρα πολλά.

Πρώτα πρώτα το πιθάρι με τις Μινωικές παραστάσεις κοντά στις ακτές των Μπαχάμας.

Μετά η ανακάλυψη του Γαλλοεβραίου Κουστώ μιας λίθινης πλάκας για την οποία έγραψε η αδέσμευτη εφημερίδα ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ της νήσου ΄Ανδρος των Μπαχάμας στο φύλλο της 24ης Αυγούστου 1966 ότι είναι γραμμένη από ΄Ελληνες του απωτέρου παρελθόντος (10.000 π.Χ.).

Ταυτότητες: Πότε Καταργούνται Και Περνάμε Στις Ψηφιακές – Τι Αλλάζει Σε Επίπεδο Ασφαλείας Στην Ε.Ε.

Αλλάζουν οι ταυτότητες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα νέους κανόνες με στόχο τη μείωση των περιστατικών απάτης και πλαστογραφίας, κανόνες που έχουν επιπτώσεις και αναφορικά 
με την ημερομηνία λήξης ισχύος για τις σημερινές ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες και ανοίγουν το δρόμο στις ψηφιακές ταυτότητες.

Συγκεκριμένα, οι νέοι κανόνες έχουν ως στόχο να καταπολεμήσουν τη χρήση προϊόντων πλαστογραφίας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εγκληματίες για να εισέλθουν στην ΕΕ.

Συναρχία Η Μυστική Διακυβέρνηση Του Πλανήτη...

Η Συναρχία, σαν έννοια διαμετρικά αντίθετη απ’ αυτήν της Αναρχίας, αποτέλεσε το όραμα για μια μυστική συλλογική διακυβέρνηση του κόσμου, στα πλαίσια ενός συστήματος οικουμενικών νόμων και αρχών. 
Δεν πρόκειται για ένα είδος δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά για ένα σύστημα σύνδεσης και συγκέντρωσης όλων των εξουσιών σε μία ολοκληρωτική και απόκρυφη αρχή. 

Ένα παγκόσμιο πνευματικό κέντρο, το οποίο μέσα από μια αριστοκρατική ελίτ θα ρύθμιζε και θα κινούσε τα νήματα απ’ το παρασκήνιο με τη μορφή μιας αόρατης αδελφότητας εκλεκτών.

Στην ουσία θεωρήθηκε η βάση για μια πρώιμη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, στον πυρήνα της οποίας βρισκόταν η μυστική ιδεολογία του ολοκληρωτισμού και το σχέδιο των μυστικών εταιριών η ανθρωπότητα να λογοδοτεί και να ελέγχεται από τα υπερφυσικά όντα και του αστρικούς διδασκάλους της Ανατολής.

Προβληματισμός Για Τη Δωρεά Οργάνων...

Το νέο σχέδιο νόμου για τη δωρεά οργάνων που βασίζεται στην εικαζόμενη συναίνεση, προκαλεί αντιδράσεις. Πολλοί βουλευτές προκρίνουν την ρητή και επικαιροποημένη κάθε δέκα χρόνια συναίνεση του εν δυνάμει δότη.


Σε καμία χώρα του κόσμου ο καθορισμός των όρων για τη δωρεά οργάνων δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για τους πολίτες και το νομοθέτη. Διότι πρόκειται για μια απόφαση που θα πρέπει να πάρει κανείς εν ζωή, μετά τον θάνατό του, και σε αυτήν εμπλέκονται πολλοί παράγοντες: κοσμοθεωρίες, η εκκλησία, ζητήματα ηθικής τάξης αλλά και καθαρά ιατρικής φύσης για το πότε επί παραδείγματι κηρύσσεται κάποιος «κλινικά νεκρός» για την αφαίρεση των οργάνων του .

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC – Το Βατικανό “τρέχει” το τραπεζικό σύστημα

ΤΟ UCC ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. 

ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ (UCC) ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ…


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ… ΣΩΣΤΑ;;;;

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΚΟ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ….

ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012 (Κανονισμός υπ’ αριθμ. 234/2012, Πρωτοδικείο Αθηνών αριθμ. 11561/2012)……

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 28/4/2018

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ 28/4/2018
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ !!!

ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ
ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ
ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ.
ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ
ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ
ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΟΣ

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ.

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ.
ΗΣΥΧΑΖΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΥΦΑΖΕ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…. 

ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ…..

Μπορώ να καταλάβω τι σου συμβαίνει και αρνείσαι να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα…

Ξέρω, πως φοβάσαι να κατέβεις εκεί, στα βαθιά και σκοτεινά μπουντρούμια όπου έχεις κλείσει την ψυχή σου.

Τρέμεις, ακόμα και την ιδέα να αντιμετωπίσεις τους φόβους που φωλιάζουν εκεί μέσα. Και που σου τους φύτεψαν, χωρίς εσύ να το πάρεις χαμπάρι, μέσα από ύπουλα σχέδια.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3-4-2019

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ MOSSAD ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ…


Χρήστος Κολιός
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: 
ΕΓΩ Η ΑΔΑΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ … ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ !
ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΙΩΣ ΖΗΜΙΑ !!!!

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ- ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Η Ε.ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ. ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ… Η Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΔΕΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;



ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , Η ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Η ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;;
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ 
…..ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΠΥΚΝΩΤΕΣ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ …ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ!!!! ……..
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters