Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Greek Pulse Radio Stuttgart 11 ΜΑΙΟΥ 2017. μέρος 7o

Ο Έλληνας Ήρωας που τα έβαλε με τους Ροκφέλλερ, αλλά δεν μάθαμε ποτέ ! ! !


Louis-Tikas




Είναι ο άνθρωπος που αποτέλεσε σύμβολο των αγώνων για τα εργατικά δικαιώματα, σε όλη την Αμερική και στις φλέβες του κυλούσε κρητικό αίμα!


Ο λόγος για τον Λούη Τίκας, Ηλία Σπαντιδάκη κατά το ελληνικότερον, ο οποίος πρωτοστάτησε στην επανάσταση των ανθρακωρύχων στο Λάντλοου του Κολοράντο, στις ΗΠΑ και δολοφονήθηκε το 1914.

Η νεοφιλελεύθερη λεηλασία και η αποκτήνωση της ανθρωπότητας






Ο κόσμος είναι πιο επικίνδυνο μέρος το 2016 από ό,τι την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η δυτική δημοκρατία έχει καταντήσει κυνική εστία εξαπάτησης και εκμετάλλευσης προς όφελος των υπερπλούσιων και των προνομιούχων. Ηγέτες που φαίνεται ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι, πολιτεύονται και συμπεριφέρονται σαν απόλυτοι δικτάτορες.

Σήμερα, καθώς το Λόμπυ του Πολέμου και οι διάφοροι “Dr Strangelove” επισείουν τις “τρομοκρατικές” και “οικονομικές” δικαιολογίες ενός Αρμαγεδδώνα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να δραπετεύσουν με κάθε τρόπο από τον τοκογλυφικό νεοφιλελεύθερο εφιάλτη.

Αφροδίτη της Μήλου, η αναβλύζουσα σαγήνη, η αναδυομένη έλξη, η απαγωγή

To ερωτογενές όνομά της πυροδοτεί μύριες, ηδονικές σκέψεις, συνοδεύει την ερωτική έξαψη, διεγείρει αισθησιακά καλέσματα, ζεύει και περιφέρει τον άνθρωπο αιχμάλωτο στις αχαλίνωτες ορμές του. Αμβολογήρα και ανδροφόνος, κατά τον Ομηρικό Ύμνο είναι «πολύχρυση», κατά τον Ορφικό Ύμνο είναι η Μήτηρ των Ερώτων. Ο Σεφέρης στα «Περιστατικά Γ'» την αποκαλεί «ανάερη», τόσο ελαφριά και λεπτή που μοιάζει να αιωρείται, να μην αποτελείται από ύλη.

Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)

Μια απαραίτητη εισαγωγή.

Το παρακάτω άρθρο ερχεται να μας θυμίσει, ότι και σήμερα ακολουθούμε την ίδια πορεία με τον καταραμένο εμφύλιο, δείχνει ότι δεν έχουμε βάλει καθόλου μυαλό.

Το παρακάτω άρθρο, είναι καλά πληροφορημένο, αλλά εδώ μας παρουσιάζει την μια πλευρά!

Για να έχουμε ολόκληρο το παζλ της φρίκης και των υπευθύνων, λείπουν βασικά και ποιο πολύ υπεύθυνα κομμάτια των φρικτών γεγονότων του εμφυλίου!

41 λεπτά που καίνε την ιδιωτική Εταιρία Ελληνική Δημοκρατία. [Ελλήνων Συνέλευσις]

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters