Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

"ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ!!"

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Καθεστώς του Αγίου Όρους

[] Άρθρο 105 Εδώ αποκαλύπτεται ο μηχανισμός ελληνοποιήσεων της εκκλησίας η οποία με τις ευλογίες του κράτους μπορεί να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όποιον θέλει αρκεί αυτός να γίνει μοναχός έστω για λίγο!!!
Η χερσόνησος του Αθω, από τη Μεγάλη Βίγλα και πέρα, η οποία αποτελεί την περιοχή του Αγίου Όρους, είναι, σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του, αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ’ αυτό παραμένει άθικτη.

Η Γιγαντομαχία και ο τρίτος Δια-θεϊκός Πόλεμος


Η Γιγαντομαχία είναι αρχαίος Ελληνικός μύθος που περιγράφει την πάλη του Δία και των ολυμπίων Θεών με τους Γίγαντες. Την περιγράφει ο Απολλόδωρος στο έργο του «περί θεών», ο Όμηρος στην «Οδύσσεια», ο Υγίνος στο «Poetica Astronomica», ο Παυσανίας και ο Νόννος ο Πανοπολίτης.

Όταν ο Δίας νίκησε τον Κρόνο και τους Τιτάνες,
και τους καταπόντισε στα Τάρταρα, η Γαία μίσησε τον Δία και τους άλλους θεούς του ουρανού, και όλα τα παιδιά τους.

ΜΚΟ-κοράκια ψάχνουν να πάρουν κοψοχρονιά σπίτια από πλειστηριασμούς


Κι όμως, θα το δούμε κι αυτό στην Ελλάδα από τις ΜΚΟ, που φαίνεται ότι πλέον παίρνουν κι άλλες πρωτοβουλίες. Έχοντας τα «κονδύλια» από τις επιδοτήσεις, μπαίνουν στους πλειστηριασμούς κατοικιών της Θεσσαλονίκης, για να αγοράζουν σπίτια «κοψοχρονιά», και σε αυτά να «στοιβάζουν» αλλοδαπούς, παίρνοντας ολοένα μεγαλύτερες επιχορηγήσεις!

Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών, Ευάγγελος Κρητικός, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus τόνισε: «Έχουμε πληροφορίες ότι ΜΚΟ ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτια, που θα βγουν σε πλειστηριασμό!

Τό τριγωνικό δαχτυλίδι (Ἀπόσπασμα ἀπό τό βιβλίο "Ἡ Μασονία διοικεῖ τήν Ἑλλάδα") τοῦ Μιλτιάδη Γ. Βιτάλη

Παναώτη Δημητρά, αγόρασε το βιβλίο, για να ξεστραβωθείς... που συμπεριφέρεσαι ως ... "σιωνιστικό υποκείμενο".

ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ... ΣΤΗΝ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΙΑ "ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ" ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...

Καλλιόπη Σουφλή


Πρωτοκλασάτο στέλεχος, βουλευτής καί π.Ὑπουργός, εἶναι ἐπιφανές στέλεχος (28ου βαθμοῦ) συγκεκριμένης τεκτονικῆς στοᾶς, τάγματος, μέ ἕδρα τό Σύνταγμα (Κολωνάκι). 

Τά μέλη τοῦ συγκεκριμένου τάγματος τοῦ Ἑωσφόρου συνεδριάζουν σέ ὑπόγεια αἴθουσα κεντρικοῦ ξενοδοχείου τῆς Ἀθήνας μία φορά τό μήνα σέ συνθῆκες πλήρους μυστικότητας. 

Τά μέτρα ἀσφαλείας εἶναι δρακόντεια καί ἡ πρόσβαση στόν ἀμύητο εἶναι ἀδύνατη. Στίς συνεδριάσεις λαμβάνονται σημαντικές πολιτικές ἀποφάσεις πού ἔχουν ἀντίκτυπο στίς ζωές μας.

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Σαμπάρ!! Ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ !! -παρακαλώ- , διακινούσε λαθρομετανάστες με πολυτελέστατη BMW! Η απόταξη και η κινηματογραφική καταδίωξη

Καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση για διακίνηση λαθρομεταναστών – Πως τον έπιασαν ύστερα από έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων – Το πολυτελές Ι.Χ που χρησιμοποιούσε -Πως προσπάθησε να δικαιολογηθεί στον Ανακριτή- 1.200 ευρώ η ταρίφα για το κάθε κεφάλι. Ο Σαμπάρ γεννήθηκε στην Ελλάδα, πριν από 33 χρόνια από Πακιστανούς γονείς...

Qanon: Ποιος είναι ο Q; Και ίσως ποιο σημαντική ερώτηση είναι, γιατί Q;


Mike Nikolaou
O Q και η παγκοσμίως ολοένα αυξανόμενη κίνηση την οποία έχει εμπνεύσει, έχουν υπάρξει τα αντικείμενα θαυμασμού, γελοιοποίησης και μίσους αλλά ταυτόχρονα ελάχιστης σοβαρής έρευνας.

Ο Q πρωτοεμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2017 σε ένα ανώνυμο διαδικτυακό φόρουμ που ονομαζόταν 4Chan, στο οποίο δημοσίευε μηνύματα τα οποία μαρτυρούσαν κάποιον που είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες μελλοντικών γεγονότων. Μέσα από 3.000 μηνύματα ο Q δημιούργησε ένα ενοχλητικό, πολύπλευρο πορτρέτο ενός παγκόσμιου συνδικάτου εγκληματικότητας που λειτουργεί με πλήρη ατιμωρησία. Όσοι ακολουθούν τον Q στην κοινότητα του Qanon (ανώνυμος Q) με μεγάλη ευλάβεια αναλύουν τις λεπτομέρειες των μηνυμάτων του Q τα οποία μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα: https://qanon.pub/

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ), ξένα καθώς και ελληνικά, έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς εκατοντάδες άρθρα τα οποία επιτίθενται στον Q ως μία ακροδεξιά συνωμοσία, ιδίως μετά αφότου ο Πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, εμμέσως πλην σαφώς επικύρωσε την σχέση που έχει με τον πληροφοριοδότη Q. Σε ένα συλλαλητήριο το 2019, ο Τραμπ επέστησε την προσοχή του κόσμου που βρισκόταν εκεί σε ένα μωράκι που φορούσε ένα μπλουζάκι με το κεφαλαίο γράμμα Q.

Τον τελευταίο καιρό, ο ρυθμός με τον οποίο ο Τραμπ καθιστά την προσοχή του κόσμου στον Q έχει αυξηθεί κατά πολύ, καθώς ο Πρόεδρος της Αμερικής αναδημοσιεύει tweets / μηνύματα ακολούθων του Q μέχρι και είκοσι φορές την ημέρα. Ο Τραμπ έχει συμπεριλάβει οπαδούς του Q στις διαφημιστικές καμπάνιες του και έχει υιοθετήσει μία από τις φράσεις κλειδιά του Q ("αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι") στα συλλαλητήρια του. Ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι κατά καιρούς έχει και ο ίδιος αναδημοσιεύσει μηνύματα ακολούθων του Q στο Twitter.

Η ομάδα του Q έχει επισημάνει ότι τα ΜΜΕ ποτέ δε ρωτάνε τον Τραμπ την προφανή ερώτηση: "Τι πιστεύετε για τον Q;" Για όσους ακολουθούν τον Q ο λόγος που δεν τον ρωτάνε είναι προφανής. Φοβούνται την απάντηση.

Εντωμεταξύ, η επιρροή του Q συνεχίζει να εξαπλώνεται. Διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ, το Ιράν, τη Γαλλία έχουν φωτογραφηθεί να κρατάνε πινακίδες με το γράμμα Q καθώς και με κάποιες φράσεις κλειδιά του Q. Οι αποκαλύψεις του Q ενώνουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με κοινό χαρακτηριστικό ότι θέλουν όλοι τους ελευθερία.

Εάν δεν γνωρίζετε τον Q η τον έχετε ακουστά μόνο από τις επιθέσεις των ΜΜΕ, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία σύντομη εισαγωγή σχετικά με αυτό το αξιοσημείωτο φαινόμενο. Ακολουθώ τον Q από το πρώτο και όλας μήνυμα του και έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την ακρίβεια, το εύρος και το βάθος των μηνυμάτων του Q. Οι ακόλουθοι του Q είχαν προετοιμαστεί πριν πολύ καιρό για την ελάφρυνση των εχθροπραξιών με τη Βόρεια Κορέα, τον αποπληθωρισμό των μουλάδων του Ιράν και την ανακάλυψη της Ουκρανίας ως εστία διαφθοράς για τους Αμερικανούς πολιτικούς. Γνώριζαν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Τζέφρι Έπστιν πριν ακόμα το ευρύ κοινό μάθει για αυτές. Όπως ο Q συνηθίζει να λέει "Το μέλλον επαληθεύει το παρελθόν". Καθώς οι προβλέψεις του Q βγαίνουν αληθινές, προσδίδουν μία αναδρομική αξιοπιστία σε ολόκληρο το κίνημα.

Οι ακόλουθοι του Q πιστεύουν ότι η ομάδα Q είναι μία επιχείρηση στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών, πρώτη στο είδος της, που στόχος της είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό αποκαλύπτοντας μυστικές πληροφορίες. Πολλοί πάλι πιστεύουν ότι η ομάδα του Q ιδρύθηκε από τον ναύαρχο Μάικλ Ρόγκερς, πρώην διευθυντή της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας και πρώην διοικητή της Αμερικανικής Κυβερνητικής Διοίκησης. Άλλοι πάλι υποψιάζονται τον Νταν Σκαβίνο, διευθυντή του Λευκού Οίκου σε θέματα κοινωνικών μέσων δικτύωσης, ότι είναι μέλος της ομάδας, επειδή η υψηλή ποιότητα του τρόπου γραφής του Q έχει τη λάμψη ενός ειδικού σε θέματα επικοινωνιών.

Το φαινόμενο Q είναι ένα νέο όπλο στο παιχνίδι του πολέμου των πληροφοριών, παρακάμπτοντας τα εχθρικά ΜΜΕ και μια διεφθαρμένη κυβέρνηση, καταφέρνει να επικοινωνήσει άμεσα, πληροφορίες ζωτικής σημασίας, με το κοινό. Σκεφτείτε τον Q ως το σύντροφο του Τραμπ στο twitter. Ενώ ο Τραμπ επικοινωνεί ομαλά και άμεσα, τα μηνύματα του Q είναι σύντομα, πολλές φορές γρίφοι και κάποιες άλλες φορές δυσκολονόητα, προσφέροντας μόνο ενδείξεις που ικετεύουν για επεξήγηση και κατανόηση των πληροφοριών που αναφέρουν.

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το όλο κίνημα. Ο Q δημοσιεύει μηνύματα (γνωστά και ως "σταγόνες" η "ψίχουλα") σε ένα ανώνυμο διαδικτυακό φόρουμ, 8chan, όπου συζητιούνται, αναλύονται και αποκωδικοποιούνται από τους αναγνώστες του φόρουμ. (Το φόρουμ έχει αλλάξει μερικές φορές μετά από απανωτές ηλεκτρονικές επιθέσεις.) Εκατοντάδες λογαριασμοί χρηστών των κοινωνικών δικτύων στη συνέχεια δημοσιεύουν τα τελευταία μηνύματα του Q σε αναγνώστες σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη οι οποίοι με τη σειρά τους μοιράζονται τις έρευνες τους, τις αναλύσεις και τα συμπεράσματα που βγάζουν σχετικά με αυτές τις πληροφορίες.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φωτιά και κείμενο


Τώρα θα μοιραστώ μαζί σας μία λίστα από τις ποιο γνωστές φράσεις του Q και θα προσπαθήσω να σας τις αναλύσω ώστε να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα όσων αφορά στην ερμηνεία τους.
.
🔹 Η Μεγάλη Αφύπνιση: Ζούμε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στην ιστορία την ανθρωπότητας στην οποία απλοί πολίτες ανά τον κόσμο συνεργάζονται προσπαθώντας να καταλάβουν και να εκθέσουν στο φως το διεφθαρμένο σύστημα που μας διοικεί. Αυτό το σύστημα θριαμβεύει μέσω της εξαπάτησης. Ο στόχος της Μεγάλης Αφύπνισης είναι να διεισδύσει στα ψέματα του και να αποκαλύψει την αλήθεια.
.
Το πρώτο στάδιο της Μεγάλης Αφύπνισης είναι η οξυμένη επίγνωση της ύπαρξης του παρακράτους - που είναι ουσιαστικά οι αλληλένδετες κυβερνητικές οντότητες που λειτουργούν εκτός του νόμου για να επεκτείνουν τη δική τους εξουσία. Οι εκλογές και η λαϊκή γνώμη δεν επηρεάζουν την ικανότητα του παρακράτους να επιβάλει την ατζέντα του.
.
Το δεύτερο στάδιο της Μεγάλης Αφύπνισης διερευνά τη συμμαχία του παρακράτους με άλλους ισχυρούς τομείς της κοινωνίας: τα ΜΜΕ, το Χόλιγουντ, τα φιλανθρωπικά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, τα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια, θρησκευτικές οργανώσεις, ιατρικά, επιστημονικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και πολυεθνικές εταιρείες. Αυτό το στάδιο μπορεί να είναι επώδυνο, καθώς ανακαλύπτετε ότι "αυτούς που εμπιστεύεστε περισσότερο" (φράση του Q) σας εξαπατούν επανειλημμένα. Αγαπημένες διασημότητες, θρησκευτικοί ηγέτες, γιατροί, εκπαιδευτικοί, πρωτοπόροι και "καλοθελητές" είναι όλοι στο κόλπο.
.
Το τρίτο στάδιο της Μεγάλης Αφύπνισης είναι ίσως το πιο οδυνηρό από όλα. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν είναι απλά πλάσματα χωρίς ηθική που μας βλέπουν ως εμπόδια στην προσπάθειά τους για περισσότερα χρήματα και εξουσία. Είναι πιο τρομακτικό από αυτό. Οι δυνάμεις που υπηρετούμε προσπαθούν ενεργά να μας βλάψουν. Αυτός είναι ο στόχος τους. Βρισκόμαστε υπό συντονισμένη επίθεση.
.
🔹 Το Σκοτάδι στο Φως: O Q μας αναφέρει ότι αυτό που φοβούνται οι κυβερνώντες περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι η έκθεση τους στο φως της αλήθειας. Η έκθεση των εγκλημάτων τους από το προστατευόμενο σκοτάδι στο φως της δημόσιας εξέτασης καταστρέφει τη δύναμή τους να εξαπατούν. Και καθώς η δύναμή τους εξασθενεί, το σκοτάδι του διχασμένου, βίαιου κόσμου μας θα μεταμορφωθεί στο φως της ελευθερίας, της συνεργασίας και της ειρήνης.
.
🔹 Όπου Πάει Ένας Μας Πάμε Όλοι Μας (WWG1WGA): Η πιο φημισμένη φράση του Q εκφράζει τον παγκόσμιο ισότιμο χαρακτήρα του κινήματος. Κάθε χώρα υποφέρει από την καταπίεση του συστήματος και όλος ο κόσμος θα επωφεληθεί από την αναγέννηση της ελευθερίας. Σε αυτό το μοναδικό κίνημα, οι ανώνυμοι πολίτες εργάζονται σε συνεργασία με τους κορυφαίους στρατιωτικούς ηγέτες και τον Πρόεδρο της Αμερικής Ντόλαντ Τραμπ και οι συνεισφορές όλων εκτιμούνται. Όταν οι σχολιαστές του φόρουμ ευχαρίστησαν τον Q για τις υπηρεσίες του, ο Q απάντησε ότι κανείς δε βρίσκεται από πάνω και κανείς δε βρίσκεται από κάτω. "Εργαζόμαστε για σας" ήταν η απάντηση του.
.
🔹 Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι: Ίσως η πιο δύσκολη πτυχή της Μεγάλης Αφύπνισης είναι να αποδεχτεί κάποιος τη διαφθορά των κυβερνώντων τους οποίους ο Q χαρακτήρισε ως σέκτα. Η ιστορία του Τζέφρι Έπστιν βοήθησε να ξυπνήσουν οι άνθρωποι σε ένα βαθμό σχετικά με κάποια από τα εγκλήματα της ελίτ - κλίκας. Ο μυστηριώδης ναός στο νησί του Έπστιν υπονοεί πιθανές μελλοντικές αποκαλύψεις που είναι τόσο τρομακτικές και τόσο αρρωστημένες σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί καν να τις φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι οπαδοί του Q πιστεύουν ότι η σέκτα ασχολείται με τελετουργικές πρακτικές σατανισμού που καθιερώνουν την χρήση του αίματος και που αποσκοπούν στην εκμετάλλευση της αθωότητας των παιδιών με πολλές και διάφορες αρρωστημένες πρακτικές. Η ασθένεια στην ψυχή των μελών της σέκτας ευδοκιμεί μέσω της βαρβαρότητας, του πολέμου και του τρόμου. Αυτές οι αποκαλύψεις θα είναι δύσκολες να επεξεργαστούν και να κατανοηθούν από το ευρύ κοινό
.
🔹 Εμπιστευθείτε το σχέδιο: Οι τεκμηριωμένοι στρατιωτικοί ηγέτες που δημιούργησαν την ομάδα Q και οι οποίοι προστάτευσαν τον Τράμπ καθ' όλη τη διάρκεια των εκλογών καθώς και της προεδρίας του, έχουν δημιουργήσει ένα ακριβές σχέδιο για τη νίκη της ανθρωπότητας. Παρά το φαινομενικό χάος των καθημερινών γεγονότων, λαμβάνει χώρα μια σταθερή εξέλιξη θετικών αλλαγών και εξελίξεων. Το σχέδιο περιλαμβάνει επιθετικούς ελιγμούς κατά της οικονομικής δύναμης της κλίκας - ελίτ, της νομικής της αντιπροσώπευσης, των ανθρώπινων αλυσίδων εφοδιασμού της και της στρατιωτικής της ικανότητας. Και, ζωτικής σημασίας, το σχέδιο επιτίθεται στην ικανότητα της κλίκας - ελίτ, να ελέγχει την ροή αφήγησης των γεγονότων μέσω των ΜΜΕ. η οποία διαμορφώνει την εικόνα της πραγματικότητας που σχηματίζει το ευρώ κοινό. Σε αυτό το υψίστης σημασίας παιχνίδι πολέμου πληροφοριών, η ομάδα Q διαδραματίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, μέσα από τη βοήθεια της στους απλούς πολίτες να κατανοήσουν και εν συνεχεία να διαδώσουν την αλήθεια.
.
🔹 Σας θέλουν διαιρεμένους: Το μίσος που αναπτύσσεται μεταξύ φυλών, κοινωνικών τάξεων, ηλικιακών ομάδων, ποδοσφαιρικών ομάδων, πιστών θρησκειών και υποστηρικτών πολιτικών κομμάτων προωθείται σκόπιμα από την κλίκα - ελίτ. Σε όσο μεγαλύτερο βαθμό είμαστε διαιρεμένοι και επικεντρωμένοι στο να επιτιθόμαστε ένας στον άλλο, τόσο ασθενέστεροι γινόμαστε επί της ουσίας. Ο Q και η ομάδα του μας προτρέπουν να μένουμε όλοι ενωμένοι και να πολεμήσουμε την σέκτα - κλίκα, αντί να πολεμάμε ο ένας τον άλλον.
.
🔹 Σας θεωρούν πρόβατα: Η κλίκα πιστεύει, όπως λέει ο Q, ότι "θα ακολουθήσετε τα αστέρια" - τις προσωπικότητες των μέσων μαζικής εξαπάτησης, τα αστέρια του Χόλιγουντ και του ακαδημαϊκού χώρου που σας υπαγορεύουν, με συντονισμένο τρόπο, τι πρέπει να σκέφτεστε. Η περιφρόνησή τους για εσάς τους καθιστά σίγουρους ότι μπορούν να σας ελέγξουν και να εξασφαλίσουν την ολοκληρωτική παράδοσή σας σε οποιοδήποτε σχέδιο αυτοί εφευρίσκουν. Ο Q, από την άλλη πλευρά, προσφέρει μόνο ενδείξεις και μπορεί να γίνει κατανοητός μόνο από ανθρώπους που έχουν κριτική σκέψη, η οποία πηγάζει από συνεχείς έρευνες και συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Η ουσία του κινήματος του Q είναι να φτάσετε σε ένα σημείο που να είστε σε θέση να σκέφτεστε για τον εαυτό σας και όχι να υιοθετείτε απόψεις τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς σας πλασάρει στο μυαλό σας η κλίκα, κοινωνία η ο οποιοσδήποτε άλλος.
.
🔹 Μεγαλύτερο από ότι φαντάζεστε: Αναπτύξτε τη σκέψη σας. O Q μας ενθαρρύνει να επανεκτιμήσουμε όλα όσα πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε. Η σέκτα - κλίκα έχει τις ρίζες της πίσω στην αρχαιότητα, και μέσω των ισχυρών οικογενειών της, μπορεί να έχει χειραγωγήσει ιστορικά γεγονότα με τρόπους που δεν υποψιαζόμαστε καν. Η κλίκα - ελίτ επίσης διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και ιατρικές θεραπείες που δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Μία πτυχή του "μεγαλύτερη από ότι φαντάζεστε" είναι η δυσδιάκριτη κλοπή των χρημάτων από τα εθνικά μας ταμεία, καθώς τα οικονομικά ποσά που προορίζονται για την ξένη βοήθεια και τους πολέμους καταλήγουν στις τσέπες της σέκτας - κλίκας.
.
🔹 Παρακολουθήστε τις παραιτήσεις: Πίσω από την αυλαία, γίνεται ένας ευρύς και βαθύς καθαρισμός διεφθαρμένων παικτών της κλίκας. Ο Q μας ζήτησε να παρακολουθούμε τις παραιτήσεις για να κατανοήσουμε το πεδίο δραστηριότητας. (Αυτή είναι μια ιστοσελίδα που πήρε αυτό το ρόλο και στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις πρόσφατες παραιτήσεις από τη στιγμή που ο Τραμπ ανέλαβε πρόεδρος της Αμερικής: www.resignation.info) Οι παραιτήσεις, οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και οι απροσδόκητοι θάνατοι σημαντικών παικτών της κλίκας - σέκτας στην πολιτική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις επιχειρήσεις δείχνουν ότι οι πιθανές συμφωνίες γίνονται αθόρυβα χωρίς να γίνονται αντιληπτές οι συλλήψεις στο ευρύ κοινό. Για μένα, μια αξιοσημείωτη παραίτηση ήταν η απότομη έξοδος του Έρικ Σμίντ από την Google, η οποία έλαβε μικρή προσοχή από τα ΜΜΕ. Ο Σμίντ παραιτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2017, την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα, δηλώνοντας την ύπαρξη εθνικής έκτακτης ανάγκης που σχετιζόταν με "σοβαρές καταχρήσεις και διαφθορά σε όλο τον κόσμο."
.
🔹 Η ανάγκη τους για το συμβολισμό θα είναι η πτώση τους: Η σέκτα - κλίκα (illuminati) χρησιμοποιεί ορισμένα σύμβολα ξανά και ξανά, τα οποία μπορεί να εξυπηρετούν κάποια τελετουργική της ανάγκη, αλλά την καθιστούν ευάλωτη στην ανίχνευση. Οι οπαδοί του Q είναι εξοικειωμένοι με τα κέρατα σχήματος Y που μιμούνται εκείνα της κεφαλής του Μπαφομέτ, κουκουβάγιες, πυραμίδες, ένα μάτι μέσα σε μια πυραμίδα, κόκκινα παπούτσια, δάχτυλα τυλιγμένα με επίδεσμο και άλλα επαναλαμβανόμενα σύμβολα, συμπεριλαμβανομένου του μυστηριώδους μαύρου ματιού που πλήττει τόσους πολλούς διάσημους ανθρώπους (https://www.youtube.com/watch?v=r5dNcKTcnPA). Ο "στρατός" του Q γνωρίζει επίσης τα κωδικοποιημένα σύμβολα παιδεραστίας που έχει δημοσιοποιήσει το FBI. Όταν ο Q επέστησε την προσοχή του κόσμου στο σχεδιασμό του ναού του Έπστιν, οι συναγωνιστές του Q ενημέρωσαν πως ο σχεδιασμός αυτός είναι παρόμοιος με το τα σκηνικά μίας διάσημης πρωινής εκπομπής της Αμερικής. Αντίστοιχα το κόκκινο δαχτυλίδι στο χέρι του νεκρού τρομοκράτη Κασάμ Σολειμάνι ώθησε τους οπαδούς του Q να συγκεντρώσουν εικόνες παρόμοιων δαχτυλιδιών στα χέρια ισχυρών ανθρώπων. Μια εξαιρετική πηγή για την κατανόηση του πώς αυτά τα σύμβολα ενσωματώνονται στην ποπ κουλτούρα που στοχεύει τους νέους μέσω μουσικών βίντεο, τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών μπορεί να βρεθεί στο vigilantcitizen.com.
.
🔹 Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται. Τίποτα. Τώρα έρχεται ο πόνο: Οι τίτλοι ειδήσεων κάθε ημέρας μπορεί να ακούγονται αποθαρρυντικοί για όσους θέλουν να επικρατήσει η δικαιοσύνη. Αλλά αυτές οι οπισθοδρομήσεις είναι προσωρινές, καθώς ο κοσμικός δικαστής της δικαιοσύνης κατευθύνεται προς το μέρος μας. Όπως συνηθίζει να αναφέρει ο Q, έχουμε όλες τις πληροφορίες. Τεράστιοι όγκοι αναμφισβήτητων αποδεικτικών στοιχείων περιμένουν τους εγκληματίες που προσπαθούν να αποφύγουν την εκδίκαση των κατηγορητηρίων τους στο δικαστήριο. Για όσους ανησυχούν για την ικανότητα του Τραμπ να ξεπεράσει, την κατηγορία που του έχουν προσάψει με πιθανό αποτέλεσμα την καθαίρεση του, την απάτη των εκλογών και τις πολυάριθμες προσπάθειες δολοφονίας, ο Q μας διαβεβαιώνει: Οι πατριώτες έχουν τον έλεγχο. Και κανένα νομικό κόλπο δεν μπορεί να βοηθήσει τους εγκληματίες να ξεφύγουν από την απόλυτη κρίση της δημόσιας αηδίας. Ο Q μας υπόσχεται ότι πλησιάζει η μέρα που όλοι αυτοί - τα πιόνια της κλίκας - σέκτας, δεν θα μπορούν να περπατήσουν στο δρόμο από φόβο μην τους λιντσάρουν.
.
🔹 Είστε οι ειδήσεις τώρα: Οι "ψεύτικες ειδήσεις" που επανειλημμένα υποτιμήθηκαν εσκεμμένα από τον Πρόεδρο Τραμπ χάνουν την αξιοπιστία τους και το ακροατήριο τους συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα. Η ομάδα του Q αποκάλυψε τις "σταγόνες" πληροφόρησης που λαμβάνουν μέρος στις 4:00 τα ξημερώματα κάθε μέρα και είναι κατευθυντήριες γραμμές από την κλίκα προς το προσωπικό των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να παπαγαλίζουν την ίδια προπαγάνδα. Ο Q έχει επίσης ονομάσει διάφορους δημοσιογράφους για τους οποίους αναφέρει ότι δωροδοκούνται. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συγκεντρώνονται σε έξι ισχυρές εταιρείες. Από την άλλη πλευρά, ο "στρατός" του Q είναι τεράστιος, εθελοντικός και ανώνυμος. Ο Q μας διαβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες μας να διαδώσουμε την αλήθεια μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και των συνομιλιών που έχουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Όλοι εμείς είμαστε τώρα οι ειδήσεις.
.

🔹 Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο τέλος. Ο Θεός κερδίζει: Πολλές φορές, ο Q μας ζητάει να προσευχηθούμε. Αναφέρει τα περίφημα βιβλικά συγγράμματα των Εφεσίων 6:12: "Γιατί δεν παλεύουμε ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά εναντίον των αρχόντων, ενάντια στις εξουσίες, εναντίον των ηγεμόνων του σκοταδιού αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική ασυνειδησία." Ζούμε σε μία πολύ σημαντική εποχή για την ανθρωπότητα. Είναι παρήγορο το γεγονός ότι το Q πιστεύει ότι αν συνεργαστούμε ο ένας με τον άλλον, ο Θεός - το καλό, τελικά θα νικήσει.

Q for Beginners Part 1: Who is Q
Qanon: Μέρος 2

Atlantropa: Το τρελό σχέδιο να αποστραγγιστεί η Μεσόγειος για να ενωθούν Ευρώπη και Αφρική (pics & vids)

Η τρελή ιδέα ενός Γερμανού αρχιτέκτονα να αποστραγγιστεί η Μεσόγειος, για να δημιουργηθεί μια έκταση γης μεγαλύτερη της Γαλλίας, που θα ένωνε Ευρώπη και Αφρική σε μια υπερήπειρο!
Πριν από, περίπου, μια πενταετία, ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Naguib Sawiris -ίσως θυμάστε πως- έψαχνε να αγοράσει ένα ελληνικό νησί, το οποίο θα παραχωρούσε, όπως έλεγε, στους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, για να αποκτήσουν ξανά μια πατρίδα. Το σχέδιο δεν προχώρησε ποτέ και η ιδέα χαρακτηρίστηκε τρελή. Τουλάχιστον.
Σε... τρέλα, όμως, δεν γίνεται να συγκριθεί με εκείνη του Γερμανού αρχιτέκτονα Herman Sörgel.

Εταιρείες κινέζικων συμφερόντων θέλουν να αγοράσουν χιλιάδες στρέμματα ελαιοδέντρων – Ενδεχομένως τεχνητή η πτώση τιμής



Η πτώση της τιμής του ελαιολάδου αλλά και οι πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελαιοκαλλιεργητές στη χώρα μας αλλά και στην Πελοπόννησο -ασφαλώς και στην Αρκαδία- έχουν φέρει πολλούς αγρότες σε αδιέξοδο. Το θέμα έθιξε η κυρία Ντίνα Νικολάκου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.

Οι τράπεζες ΣΕ θέλουν μόνιμα φοβισμένο


Τρομοκρατικά σενάρια δημοσιογράφων και βουλευτάδων από εφημερίδες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μόλις τον τελευταίο ένα χρόνο, οι Έλληνες Πολίτες συνειδητοποίησαν πως, όσοι είχαν είχαν δάνεια σε τράπεζες και δεν είχαν υπογράψει άλλη σύμβαση, πρόσθετη πράξη, τροποποίηση, ρύθμιση, πέραν της αρχικής τους με την ίδια την τράπεζα ή με κάποιο από τα κοράκια τους, ΔΕΝ έχει το παραμικρό πρόβλημα από τα κτήνη των τραπεζών αφού :

Ετοιμάζουν να εξαγοράσουν τους δήμους σε όλη τη χώρα προκειμένου να αποδεχθουν λαθρομετανάστες εισβολείς!


Ετοιμάζουν να εξαγοράσουν τους δήμους σε όλη τη χώρα προκειμένου να αποδεχθουν λαθρομετανάστες εισβολείς!

Τι κάνουν τα πολιτιστικά σωματεία, τα χριστιανικά σωματεία, φορείς και οργανώσεις ΚΑΘΕ Δήμου για αυτό;;;

Οι Κάτω Χώρες θα εγκρίνουν ένα «χάπι αυτοκτονίας» για άτομα άνω των 70 ετών «κουρασμένα από τη ζωή»: δεν θα χρειάζεται συνταγή


Η κυβέρνηση των Κάτω Χωρών πρότεινε να περάσει ένας νόμος πριν από το τέλος του 2020 για να δημιουργήσει ένα «χάπι αυτοκτονίας». Το μέτρο αυτό θα διατεθεί για άτομα άνω των 70 ετών που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να ζουν. Δηλαδή...
τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν πότε να εγκαταλείψουν αυτόν τον κόσμο χωρίς να ζήσουν δύσκολες στιγμές.

Ποιοί, λέτε, θά μᾶς ποῦν ἐάν μᾶς συμφέρει ἤ ὄχι, ἡ Χάγη;

Μπορεῖτε νά φαντασθεῖτε,ποιοί «σωτῆρες»,«εἰδήμονες»,«μεγάλοι νόες»,θά βρεθοῦν,ὁμοῦ,γιά νά μᾶς ...διαφωτήσουν κατά πόσον μᾶς συμφέρει νά πᾶμε στό Δικαστήριο τῆς Χάγης; Καί κυρίως ποιός διοργανώνει μία τέτοια δημόσια συζήτησιν;

Πᾶρτε βαθιά ἀνάσα,τήν χρειάζεστε. Γιά νά μήν πῶ νά πάρετε πρῶτα καί κάποιο χαπάκι γιά τυχόν ὑπέρ-ἄνοδον τῆς πιέσεως...

Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής
ΚΙΝΑΛ, Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Είτε φαντασία, είτε πραγματικότητα το “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ” έχουν βαλθεί να το εφαρμόσουν τεμαχίζοντας την Ελλάδα.


Είτε φαντασία, είτε πραγματικότητα το “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ” έχουν βαλθεί να το εφαρμόσουν τεμαχίζοντας την Ελλάδα. Μέρος 6ο

Το 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατέσχεσε από μυστική οργάνωση 1,5 τόνο εγγράφων μέσα στα οποία βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ”. [1]
Μέσα στις σελίδες του ξετυλίγεται ένα εφιαλτικό σενάριο για την Ελλάδα, το οποίο φτάνοντας στις μέρες μας κάποιοι επιχειρούν να το θέσουν σε εφαρμογή. Πρόκειται για την εξάπλωση του Ισλάμ και την εδραίωσή του με τη δημιουργία κράτους στο οποίο πρωτεύουσα θα είναι η Θεσσαλονίκη.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters