Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Απευθύνομαι στούς εφιάλτες «Ελληνες» πολιτικούς, και στη Γιαγιά Τασία, και τους λέγω. Κάπου το `χουμε χάσει το μυαλό..... ή διαπράττουμε Εθνική προδοσία!!! 
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ είναι όσοι έρχονται από εμπόλεμες περιοχές.
·         Οι δε λοιποί είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
·         ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,  ΕΙΤΕ  ΟΧΙ!!!..

·         Και επειδή εγώ έχω μεταναστεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλα τα κράτη του κόσμου, αισθάνομαι ότι αυτή η εξίσωση του Λαθρομετανάστη με μετανάστη είναι τουλάχιστον εξευτελιστική και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ απέναντι μου.
·         Διότι όταν μετανάστευσα, πέρασα με το διαβατήριο μου τα σύνορα, είχα ταυτότητα, είχα VISA, είχα κάρτα υγείας, το λεγόμενο VACCINATION CARD, είχα όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα μαζί μου. Είχα και χρήματα!!
·         Δεν περίμενα από το Κράτος που με φιλοξενούσε να με στεγάσει, να με ταϊσει, να με θεραπεύσει, κ.λ.π.
·         περνούσα από έλεγχο διαβατηρίων, από Τελωνείο, από υπηρεσία αλλοδαπών (IMMIGRATION), το κράτος που με φιλοξενούσε ήξερε τα στοιχεία μου, τον τόπο κατοικίας μου, την κατάσταση της υγείας μου, τον τόπο εργασίας μου, όπως και η εφορία, η υπηρεσία αλλοδαπών, και κάθε άλλη αρχή-εξουσία.
·         Εδώ η εφορία φορολογεί ΜΟΝΟ τους Έλληνες, για τους οποίους έχει στοιχεία, οι Έλληνες έχουν ΑΦΜ, και ηλεκτρονικούς κωδικούς, έχουμε user name, password, AMKA, ΑΦΜ, Α.Μ.Σ., το τσιπάκι.............. κ.λ.π.
·         Οι εφορίες δουλεύουν για τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού όλες οι εισπράξεις των ΔΟΥ πηγαίνουν για τα τοκοχρεωλύσια.
·         Οι Λαθρό και οι Σιωνιστές, είναι ασύδοτοι, και η εφορία, και κάθε αρχή και εξουσία, δεν γνωρίζουν τίποτα γιαυτούς, είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε». ΜΟΝΟ το κορόϊδο ο Έλληνας πληρώνει............
·         Καταλάβατε τώρα γιατί οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια του Κράτους;;;
·         1.-Διότι ελλοχεύουν κίνδυνοι για διασπορά ασθενειών  και μολυσματικών νόσων, από τους λαθρό, προς τους Έλληνες,  και προς τους τουρίστες, που μας αφήνουν τα χρήματά τους.
·         2.- Διότι μας ληστεύουν και μας σκοτώνουν, εμάς τους φορολογουμένους, και υπεύθυνοι είναι οι προδότες πολιτικοί.
·         3.- Δυσφημούν τη χώρα μας, έστω και αν ένας τουρίστας αρρωστήσει ή δολοφονηθεί από τους λαθρό.
·         4.- Δεν σέβονται τίποτα.
·         5.-Έχουν απαιτήσεις να τους χτίσουμε ΤΕΜΕΝΟΣ, βρήκαν κάτι αφελείς και επιπόλαιους προδότες πολιτικούς και Μητροπολίτες, και τους κάνουν όλα τα χατίρια, εις βάρος των Ελλήνων!!!!
5.- Ανάμεσα σε αυτούς τους αγνώστους κρύβονται φανατικοί Τζιχαντιστές, οι οποίοι όταν διαταχθούν από την ανωτάτη Σιωνιστική εξουσία της Γης, μπορούν να αιματοκυλίσουν τους Έλληνες, και να καταλάβουν την εξουσία, όπως έγινε στο Ιράκ & Συρία, και αλλαχού.
6.- Γεννούν εδώ, και οι φιλάνθρωποι της Κυβερνήσεως, αναγνωρίζουν τα νεογέννητα ως Έλληνες, και το χειρότερον ότι λαμβάνει όλη η οικογένεια την Ελληνική Εθνικότητα, και αποκτούν πολιτικά δικαιώματα, αποκτούν το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι», για να ψηφίζουν τους προδότες πολιτικούς που υποδεικνύει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
7.- Ο Προκόπης με τον Αλέξη, είναι το δίδυμο που λέει ο Λαός, «κύλλησε ο τέτζερης , και βρήκε το καπάκι».
Βλέπετε το ίδιο Μεγάλο Αφεντικό τους ενώνει............
 8.- Ο  Αϊνστάϊν είπε,
«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία», συμπληρώνω, και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                        Διεθνολόγος/Αρθρογράφος  ΜΜΕ

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_235.html

Ο έπαρχος Τσίπρας βιάζεται να παραδώσει την εξουσία



Τσίπρας σε Σουλτς: Το Ευρωκοινοβούλιο να γίνει το πέμπτο μέλος των θεσμών
Την άμεση και πλήρη εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - ως πέμπτου παράγοντα στο πλαίσιο του λεγόμενου «κουαρτέτου των πιστωτών» - στην τακτική διαδικασία αξιολόγησης ως προς την εφαρμογή της δανειακής συμφωνίας ανάμεσα στην Ελληνική Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις συνοδευτικές προϋποθέσεις πολιτικών που δίνουν υπόσταση στη δήλωση του Euro Summit στις 12 Ιουλίου 2015, ζητά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, νωρίτερα σήμερα ο κ. Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σουλτς σχετικά με το θέμα αυτό. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκφράστηκε θετικά για το περιεχόμενο της επιστολής και δήλωσε ότι το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί αίτημα πολλών πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου.
Το αίτημα του πρωθυπουργού προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα τεθεί υπόψη των κοινοβουλευτικών ομάδων αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο πρωθυπουργός τονίζει στην επιστολή του ότι θεωρεί «πολιτικά επιτακτικό, ο μόνος ευρωπαϊκός θεσμός με άμεση λαϊκή εντολή, να λειτουργήσει ως ο έσχατος εγγυητής της δημοκρατικής λογοδοσίας και συμβατότητας της οικονομικής πολιτικής στην Ευρώπη με το ευρωπαϊκό πολιτικό και κοινωνικό κεκτημένο». 
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του πρωθυπουργού στον κ. Σουλτς έχει ως εξής:
Αθήνα, 19 Αυγούστου 2015
Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, Αγαπητέ Μάρτιν,
Σου αποστέλλω αυτήν την επιστολή για να ζητήσω την άμεση και πλήρη εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - ως πέμπτου παράγοντα στο πλαίσιο του λεγόμενου «κουαρτέτου των πιστωτών» - στην τακτική διαδικασία αξιολόγησης ως προς την εφαρμογή της δανειακής συμφωνίας ανάμεσα στην Ελληνική Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις συνοδευτικές προϋποθέσεις πολιτικών που δίνουν υπόσταση στη δήλωση του Euro Summit στις 12 Ιουλίου 2015.
Μια τέτοια εμπλοκή προβλέπεται θεσμικά στον Κανονισμό 472/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου «για την ενίσχυση της οικονομικής και δημοσιονομικής εποπτείας των κρατών μελών στη ζώνη του ευρώ τα οποία αντιμετωπίζουν ή απειλούνται με σοβαρές δυσκολίες αναφορικά με τη χρηματοοικονομική τους σταθερότητα» - ιδιαίτερα στο άρθρο 3 για την ενισχυμένη εποπτεία.
Επιπροσθέτως, θεωρώ πολιτικά επιτακτικό, ο μόνος ευρωπαϊκός θεσμός με άμεση λαϊκή εντολή, να λειτουργήσει ως ο έσχατος εγγυητής της δημοκρατικής λογοδοσίας και συμβατότητας της οικονομικής πολιτικής στην Ευρώπη με το ευρωπαϊκό πολιτικό και κοινωνικό κεκτημένο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν η εφαρμοσμένη πολιτική αποτελεί μέρος μιας δεσμευτικής δανειακής συμφωνίας ανάμεσα σε ευρωπαϊκούς θεσμούς και σε κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, η οποία έχει εκ των προτέρων κυρωθεί από εθνικά Κοινοβούλια.
Εν αναμονή της θετικής απάντησής σου,
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αλέξης Τσίπρας
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_185.html

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’ GREEKAMERICANNEWSAGENCY.COM’’ Η ΟΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ’’ SHELL’’ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΤΙΟ ΗΠΕΙΡΟ . Η ΟΕΑ ΕΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟ ΕΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΧ –ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΣΙΤΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΑΡΧΕΣ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ . ΕΑΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, Η ΟΕΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ , ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ  ‘’138-151’’ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ  ΠΟΙΝΕΣ  ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΚΑΤΑ ΙΔΙΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑΧ-ΤΣΙΠΡΑ  ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Γ’ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ‘’134-137’’ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΩΣ  ΟΤΙ : ‘’Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ  ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.’’.
ΟΜΟΙΩΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΤΟ Γ’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑΧ –ΤΣΙΠΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ  ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 3/5 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  , ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 38/2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ Γ’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,’’ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ‘’, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΑ ΜΕΣΑ .
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ  ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΧ-ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ 14 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΧ-ΤΣΙΠΡΑΣ , ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ’’ ΤΑΙΠΕΔ ‘’ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ .
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
Η ΠΟΝΙΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ  , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ .
ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΤΗΛ: 698 3657954
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ.,
 http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/08/blog-post_19.html


kerberos-hellas

Ποια είναι η Fraport που παίρνει τα αεροδρόμια της Ελλάδας;

Η κυβέρνηση θέλοντας να πιάσει τους πάντες στον ύπνο ή μάλλον στις διακοπές, προχωρά στην ιδιωτικοποίηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο της απερχόμενης κυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Η γερμανική εταιρία Fraport, σε κοινοπραξία με εταιρίας ελληνικών συμφερόντων είναι εκείνη που θα αναλάβει τη διαχείρισή τους. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, η οποία διαθέτει ήδη 11 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, ενώ συμμετέχει με μειοψηφικό ή και πλειοψηφικό πακέτο σε ακόμη περισσότερα.

Η Fraport είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία και manager του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας και ενός από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρόκειται για μια εταιρία με μακρά παράδοση και ιστορία που ξεκινά από το 1924, όταν και ιδρύθηκε η εταιρίας Südwestdeutsche Luftverkehrs AG (Αερολιμένας νοτιοδυτικής Γερμανίας). Αρχικά το αεροδρόμιο λειτούργησε στο Rebstock, πριν μεταφερθεί στην περιοχή του Rhein-Main όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, το 1936.


Πλήρης ιδιωτικοποίηση α λα ελληνικά

Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα το ελληνικό δημόσιο φαίνεται να παραιτείται πλήρως των... δικαιωμάτων του, η ίδια η εταιρία που το αγοράζει δεν είναι αποκλειστικά ιδιωτικών συμφερόντων. Η Fraport ως εισηγμένη στο χρηματιστήριο διοικείται από ένα εποπτικό συμβούλιο, το οποίο και είναι υπεύθυνο για την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη στρατηγική της. Το συμβούλιο απαρτίζουν, όπως διαβάζουμε:

- Τρεις εκπρόσωποι του ομοσπονδιακού κράτους της Έσσης

- Δύο εκπρόσωποι της πόλης της Φρανκφούρτης

- Ένας εκπρόσωπος της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

- Τέσσερις ιδιώτες μέτοχοι

- 10 εκπρόσωποι των εργαζομένων

Η αεροπορική εταιρία των πέντε ηπείρων

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Fraport επεκτείνεται εκτός γερμανικών συνόρων, αφού ήδη έχει στον έλεγχό της 11 αεροδρόμια σε Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και Ασία και συμμετέχει με πλειοψηφικά πακέτα και μετοχές σε πολλά ακόμη. Επιπλέον, το ίδιο το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης επεκτάθηκε θεαματικά μέσα στις δεκαετίες, ώστε να αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.


O χάρτης με τα αεροδρόμιο των οποίων την κυριότητα έχει στο 100% η Fraport

Αυτή φυσικά η επέκταση δεν ήρθε χωρίς εντάσεις, αφού η διοίκηση της εταιρίας, σε συνεργασία με πολιτικούς του κρατιδίου της Έσσης αγνόησαν την επίπτωση που θα είχε η ανάπτυξη του αεροδρομίου στους κατοίκους της γύρω περιοχής. Από το 2011, οι διαμαρτυρίες για τον τέταρτο αεροδιάδρομο ήταν έντονες. Οι άνθρωποι που διαμένουν στην περιοχή ανέφεραν στα γερμανικά ΜΜΕ πως δεν φαντάζονταν ποτέ πως ο θόρυβος θα ήταν τόσο έντονος.


Χριστιανοδημοκράτες πολιτικοί είχαν φροντίσει για να υποστηρίξουν την κατασκευή του έργου να διαβεβαιώσουν πως στο νέο αεροδιάδρομο θα απαγορεύονταν οι προσγειώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι φυσικά που δεν μπορούσε να σταθεί νομικά. Ύστερα μάλιστα και από πιέσεις της Lufthansa, οι περιορισμοί αυτοί κρίθηκαν από το ειδικό δικαστήριο ως μη αποδεκτοί. Τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα υπερίσχυσαν όπως φαίνεται των πολιτών και έτσι, πολλοί από τους κατοίκους που πλήττονται περισσότερο, δήλωναν τότε στην BILD πως εξέταζαν σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν. Με νέα απόφαση πάντως του δικαστηρίου τον Απρίλιο του 2012, φαίνεται πως επετεύχθη ο περιορισμός των πτήσεων στον τέταρτο αεροδιάδρομο από τις 11.00 μμ. εως τις 5.00πμ.


Το αεροδρόμιο στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας που ανήκει επίσης στην Fraport

Εξάλλου, οι σχέσεις της εταιρίας με τους εργαζόμενους των αεροδρομίων της, δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Από το 2008, ένα μόλις χρόνο μετά την εξαγορά του αεροδρομίου, 100 και πλέον εργαζόμενοι του αεροδρομίου στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας προέβησαν σε σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της εταιρίας. Όπως μετέδιδαν τότε τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων, οι εργαζόμενοι ισχυρίζονταν πως η Fraport, που όπως και στην Ελλάδα έχει συνάψει στη χώρα κοινοπραξία με βουλγαρική εταιρία, προχωρούσε σε περικοπές μισθών. Επιπλέον, η εταιρία είχε φροντίσει να περιορίσει προνόμια και εκπτώσεις σε φαγητό και ρουχισμό για το προσωπικό της, αλλά και τα έξτρα των νυχτερινών βαρδιών. Εκτός όμως από τις μειώσεις, οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάθε Παρασκευή ένας από αυτούς λάμβανε ένα γράμμα με το οποίο η εταιρία των ενημέρωνε πως δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της και έτσι δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστεί στη δουλειά του από Δευτέρα.

Η ιστορία της Fraport και ο ρόλος του αεροδρομίου στον Β' ΠΠ


Η εταιρία ξεκίνησε να σημειώνει εντυπωσιακή άνοδο κατά τη διάρκεια της ναζιστικής Γερμανίας, το 1936, όταν και το αεροδρόμιο μεταφέρθηκε στο Rhein-Main. Αποτελούσε από τότε το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα, μετά το αγαπημένο του Χίτλερ Tempelhof στο Βερολίνο, ενώ υπήρξε και η μεγαλύτερη βάση για τα δύο μεγαλύτερα γερμανικά Ζέπελιν, που διεξήγαγαν δρομολόγια συνδέοντας ακόμη και την Ευρώπη με την Αμερική. Οι μεταφορές με τα μεγαλοπρεπή αερόστατα θα συνεχίζονταν απρόσκοπτα αν δεν συνέβαινε το τραγικό δυστύχημα του LZ 127 Graf Zeppelin Hindenburg το Μάιο του 1937 στο Λέικχερστ της Αμερικής.


To Hinderburg τυλίχτηκε στις φλόγες και συνετρίβη κοστίζοντας τη ζωή σε 36 επιβάτες και πλήρωμα. Το δυστύχημα πάγωσε τα σχέδια ανάπτυξης των δρομολογίων, ενώ η άκατος του Ζέπελιν επεστράφη στη Γερμανία και χρησιμοποιήθηκε από το Ράιχ για την κατασκευή στρατιωτικών αεροπλάνων.



Μετά την κήρυξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου, όλες οι ξένες αεροπορικές εταιρίες εγκατέλειψαν το αεροδρόμιο και ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας μεταβιβάστηκε στην στρατιωτική luftwaffe, που η ναζιστική κυβέρνηση χρησιμοποιούσε για τη διοίκηση της πολεμικής αεροπορίας. Στις 9 Μαΐου του 1940 από το αεροδρόμιο σηκώθηκαν βομβαρδιστικά με προορισμό τη Γαλλία, ενώ από τον Αύγουστο ως και το Νοέμβριο του 1944, κοντά στις εγκαταστάσεις του χτίστηκε στρατόπεδο συγκέντρωσης, με Εβραίες φυλακισμένες να εξαναγκάζονται σε εργασία στον αερολιμένα.



Το έμβλημα της πολεμικής αεροπορίας των Γερμανών Ναζί που πήρε τον έλεγχο του αεροδρομίου





Οι συμμαχικές δυνάμεις κατέστρεψαν τους αεροδιαδρόμους του λίγο αργότερα, με την αμερικανική δύναμη να αναλαμβάνει τον έλεγχο του το Μάρτιο του 1945. Ο αμερικανικός στρατός έχτισε έναν νέο προσωρινό αεροδιάδρομο, ενώ μέρος των εγκαταστάσεων χρησιμοποιήθηκε αμέσως μετά τον πόλεμο ως αμερικανική βάση.





Ήδη από το 1952 το αεροδρόμιο είχε ξαναβρεί το ρυθμό του, επιστρέφοντας φυσικά σε υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας και εξυπηρετώντας περισσότερους από 500.000 επιβάτες. Σήμερα το αεροδρόμιο εξυπηρετεί 107 αεροπορικές εταιρίες από όλο τον κόσμο, οι οποίες πετούν προς 111 προορισμούς ανά την υφήλιο. Καθημερινά υπολογίζεται πως διεξάγονται 1.365 πτήσεις με τους επιβάτες που περνούν από το αεροδρόμιο να αγγίζουν τους 59,6 εκατ. ετησίως σύμφωνα με στατιστικές του 2013.


http://www.ksipnistere.com/2015/08/fraport.html?

Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ TIANJIN ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ




NaturalNews) EXCLUSIVE: Mainland Chinese dissidents have handed Natural News the following bombshell story. (Two minor updates / corrections are now included in this story, see below.)


The Tianjin explosion was waged as an act of "kinetic retaliation" by the Pentagon in response to China's currency war Yuan devaluation, according to dissident sources from mainland China. The Chinese government has put in place unprecedented secrecy surrounding the mysterious explosion, and aggressive police state tactics are now being invoked to control the flow of information surrounding this event.



"Last week's explosions sent massive fireballs into the sky and hurled burning debris across the industrial area at the world's 10th-largest port, burning out buildings and shattering windows kilometres away," reports the Daily Mail UK.



The Chinese government's official explanation for the explosion, which has now killed 114 people, is a complete whitewash. China is going to declare regional martial law in the next 18 days, Natural News has learned, in order to exercise total control over the movement of people and information. The government has banned reporters from entering the area and has begun arresting bloggers who promote what the government calls "conspiracy theories" regarding the cause of the massive explosion.



China has blacked out reporting on Tianjin in exactly the same way the U.S. media blacked out reporting on Dr. William Thompson, the CDC whistleblower who admitted the CDC buried evidence linking vaccines to autism. In both China and the United States, when the government doesn't want the citizens to know something, it censors the story across the entire state-run media, invoking "information totalitarianism."



Both before and after the massive explosion, the Chinese government has been flying "black helicopters" in formation across Beijing. (Update: Previously, this article stated the helicopters began flying after the explosion, but we have been corrected on this point, as helicopters were witnessed in the sky in the days before the explosion as well.) Chinese dissidents took numerous photos of these helicopters and were able to deliver these exclusive pictures to Natural News:




A warning shot from the United States: Don't crash the dollar or sell our debt

Chinese dissidents have told Natural News they have reason to believe the attack on Tianjin is a warning shot from the United States, which is terrified that China is on the verge of announcing its own gold-backed currency while declaring a fire sale on U.S. debt holdings.


The actions would collapse the U.S. dollar and destroy the U.S. economy, sending the United States into economic freefall. The "Rod of God" weapon deployment by the U.S. Pentagon, we're told, was America's "shot across the bow" to send a powerful warning message to China while disguising the attack as a domestic chemical explosion.




Timeline of events: China devalues currency, then Pentagon strikes in mere hours

Consider the calendar of events in all this:


August 11, 2015: China devalues the Yuan by 1.9%, sending "shockwaves" around the world and setting off a "devastating" impact to the U.S. economy.



August 12, 2015: Tianjin struck by Pentagon's secret "Rod of God" weapon, a space-based top-secret kinetic weapon that can be dropped from high orbit to strike almost any land-based target. The weapon instantly destroys six city blocks on the edge of the city of Tianjin, sending a message to China that's eerily similar to the message sent by the United States in the dropping of the world's first atomic weapons on Hiroshima and Nagasaki in World War II. (Yes, the USA is willing to drop weapons of mass destruction on civilian populations. It has already done it twice!)



(For those following the Shemitah, the dropping of atomic bombs on Japan also occurred during a Shemitah year, in the month of august, 1945, exactly 70 years ago. This is precisely TEN Shemitah cycles ago, or what might be called a "deca-Shemitah.")



August 16, 2015: Obama issues stern warning "...about the presence of Chinese government agents operating secretly in the United States," reports The New York Times. "And it comes at a time of growing tension between Washington and Beijing on a number of issues: from the computer theft of millions of government personnel files that American officials suspect was directed by China, to China's crackdown on civil liberties, to the devaluation of its currency."




The Pentagon's secret space-based weapons

The "Rod of God" weapon consists primarily of a kinetic weapon arriving with unimaginable kinetic energy... more than a small tactical nuclear weapon, in fact, giving it the appearance of a tactical nuke.


U.S. websites are now speculating that the Tianjin explosion was a U.S. space-based weapons test involving a "Rod of God" weapon dropped from orbit. "The [resulting] lake [crater] in China proves a 5 kiloton blast, possibly nuclear or possibly from a space based 'rod from God' (pictured to the left) weapon [was] deployed by the space plane," says The Unhived Mind.




"After looking through the images of the soviet nuclear tests, the new lake in China appears to have been made by a slightly sub surface burst of at least a 5 kiloton nuclear bomb... This was NOT an accident and the fracture pattern around the crater proves a sub ground burst. If it was a sub ground burst, then a small nuclear weapon is the biggest possibility because once a nuke has to push dirt, the blinding flash will not happen. A slightly subsurface detonation would explain why camera sensors did not get strange artifacts. And if it was not a nuke, it was something else incredibly huge, but not a fuel air bomb because fuel air bombs will not leave craters."




Space-based kinetic weapons "dropped" onto targets are explained by Popular Science in this article from 2004:



When instructed from the ground, the targeting satellite commands its partner to drop one of its darts. The guided rods enter the atmosphere, protected by a thermal coating, traveling at 36,000 feet per second--comparable to the speed of a meteor. The result: complete devastation of the target, even if it's buried deep underground.




"When required these projectiles can be commanded to dive, singly or en masse, at targets on the Earth's surface, smashing into the victim at orbital speed. As the projectile's kinetic energy is released, the blast would be equivalent to a large conventional bomb," explains Armaghplanet.com.



China to declare martial law as total control of information and people kicks into high gear

Martial law will be declared across Beijing in the coming days, dissidents have told Natural News. Meanwhile, the Chinese government -- which runs a massive state-controlled firewall that snoops into all internet traffic and blocks VPN access -- has added "Tianjin" as a red flag keyword to its internet traffic filtering.


Local police raids have already begun at the locations of bloggers and independent journalists who have attempted to report true stories on what really happened at Tianjin. The Chinese government is engaged in a total cover-up.



Natural News has learned that the Chinese government is now setting up roadside checkpoints near and around both Tianjin and Beijing. Additional security measures now in place to control the movement of people include:



• All hotels are reporting details of visitors to the government, including passport numbers, nationalities, names and phone calls made from the rooms.



• Tourists who don't stay in hotels are now required to register with local police or risk arrest. The Chinese government has mandated that it must know the location of every person at all times.



• Red armbands are now being worn by workers to indicate they are serving as Stasi-like obedient police snitches. The red armbands indicate total obedience to the government, and the workers wearing them have all been trained in how to spot dissident behavior. It's China's version of "If you see something, say something" just as was pushed in the United States.



• In preparation for China's Sep. 3 celebration for the defeat of Japanese occupation -- it's the 70th anniversary -- China has banned Japanese writing in most of its large cities. Government propaganda runs 24/7, condemning the Japanese and the horrifying war crimes committed by Japanese soldiers against China. (It's true, the Japanese committed unimaginable atrocities such as mass-raping women and then chopping them into pieces with machetes to destroy the "evidence.")



• Helicopter patrols are now routinely witnessed across Beijing and Tianjin, where military choppers are flying in formation as a show of strength.



• Massive populations of laborers are now living in underground dwellings, underneath the clean, high-tech buildings of Beijing that seem like world-class architectural achievements. (Update: Previously, this story stated "underground cities" but we have been corrected on this point and have updated the description to "underground dwellings." Essentially, they are below-ground mass housing basements.)




If this war escalates, it could unleash a global currency war of attrition

If this covert war between China and the United States continues to escalate, it would ultimately devastate the economies of both nations. Both China and the USA are currently experiencing shockwaves in their stock markets as bubble economies built on debt begin to unravel.


In these times of shaky financial foundations, it doesn't take much to topple public faith and unleash a mass exodus away from currencies and markets. It's also clear that the United States considers currency games to be acts of war while justifying "kinetic responses" to such events.



This is all fully aligned with the government policies set in motion by President Obama in 2011. "Washington will to [sic] consider using conventional weaponry in response to a cyber-attack on the United States, according a new US strategy," reported The Telegraph:



The White House's strategy statement on cybersecurity said the United States "will respond to hostile acts in cyberspace as we would to any other threat to our country".

"We reserve the right to use all necessary means – diplomatic, informational, military, and economic – as appropriate and consistent with applicable international law, in order to defend our nation, our allies, our partners and our interests," the May 16 document said.
Pentagon spokesman Colonel Dave Lapan confirmed that the White House policy did not rule out a military response to a cyber-attack.



Even further, Henry Kissinger had the following to say about U.S. China relations, as quoted from his website HenryAKissinger.com, in an article entitled The Future of U.S. - Chinese Relations; Conflict Is a Choice, Not a Necessity:



Just as Chinese influence in surrounding countries may spur fears of dominance, so efforts to pursue traditional American national interests can be perceived as a form of military encirclement. Both sides must understand the nuances by which apparently traditional and apparently reasonable courses can evoke the deepest worries of the other. They should seek together to define the sphere in which their peaceful competition is circumscribed. If that is managed wisely, both military confrontation and domination can be avoided; if not, escalating tension is inevitable.



If the United States defines currency war attacks as "cyber attacks," then we may have just witnessed the first application of that new war doctrine, where electronic "attacks" are met with kinetic responses from the Pentagon.



Let us all hope this doesn't escalate even further, or America will likely find itself on the losing side of any war involving economics, currencies or cyber warfare.




Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters