Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Στο Σινά βρέθηκε χειρόγραφο με συνταγές του Ιπποκράτη

 Η μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά

Μοναχοί στη βιβλιοθήκη του μοναστηριού της Αγίας Αικατερίνης, στο όρος Σινά, εντόπισαν  ένα χειρόγραφο, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα, που είναι του έκτου αιώνα μετά Χριστό και περιέχει συνταγές του «πατέρα της Ιατρικής», του Ιπποκράτη.

Η ανακάλυψη ανακοινώθηκε δημόσια από τον υπουργό Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, Χαλέντ ελ Εχνέν, όπως αναφέρει η έκδοση της ‘Ahram on Line’.

Ελληνικές λέξεις στην τουρκική γλώσσα (Γράμματα α, β, γ, δ)


 

Διαβάζουμε τελευταία διάφορα άρθρα που παρουσιάζουν τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο λεξιλόγιο μας, αποτέλεσμα των εκατοντάδων χρόνων σκλαβιάς.

Λέξεις όπως: γρουσούζης, τεμπέλης, σακάτης, καρπούζι, τσέπη, καπάκι, παπούτσι κ.λ.π.
Δεν διαβάσαμε όμως πουθενά τις Ελληνικές λέξεις που έχει δανειστεί η τουρκική γλώσσα!

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ;;;;;;;



"Καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές. Καταγγέλλουμε ως παράνομο και επαίσχυντο το χρέος που μας καταλογίζουν.
Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα και την επί εκατόν ογδόντα πέντε χρόνια καταχρηστικής, παταγωδώς αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης για το μέλλον, ΣΕΛ 4 από 16
διακυβέρνηση του Κράτους μας από όλες τις μορφές και τις πτυχές της κομματοκρατίας που δοκιμάστηκαν .

1,5 ΔΙΣ EYΡΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΛHΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ...

Πολιτική αλητεία δίχως τέλος από μια συμμορία απατεώνων μιζαδόρων και πουλημένων πολιτικών που ξεπουλάνε και δεσμεύουν την χώρα για δεκαετίες και κάνουν business πάνω στο κουφάρι της ..Είναι πλέον απίστευτα αυτά που βλέπουμε και αποκαλύπτουμε από τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης Συμμορίας που το παίζουν αριστεροί και συνεργάζονται με την τραπεζική μαφία.
Με υπογραφή Χουλιαράκη το Ελληνικό δημόσιο για ακόμη μια φορά εγγυάται υπέρ της EUROBANK έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 1.500.000.000 ευρώ..

Σύλλογος Ελλήνων Μηχανικών Αεροσκαφών: Μόνο 2 Canadair είναι παροπλισμένα – Όλα τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα στην Π.Α. για την κατάσβεση των πυρκαγιών

«Ο Σύλλογος Ελλήνων Μηχανικών Αεροσκαφών έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί επίσημα και να καταθέσει τα πραγματικά στοιχεία που αφορούν τις δυνατότητες αεροπυρόσβεσης της χώρας, και να εναντιωθεί σε όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και την καταστροφή για πολιτικό και οποιοδήποτε άλλο όφελος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters