Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο Καμμένος απαντάει στην Εφημερίδα δημοκρατία για το ελικόπτερο

κλικ για μεγέθυνση
Anti-ntp:Όσο περνάνε οι μέρες και τρέμουν τα κόμματα τον Καμμένο τόσο περισσότερα θα εμφανίζονται εναντίον του.Να φοβάστε άμα του χαιδέψουν τα αυτιά. Ο λαός όμως ξέρει... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μέχρι σήμερα για τη λάσπη, χρησιμοποιούσαν τους ανεμιστήρες.

Τώρα οι λασπολόγοι χρησιμοποιούν τους έλικες των ελικοπτέρων.

Η ιστοσελίδα της Λέσχης Δεκελείας, το ...
ελικόπτερο που ονοματίζεται στο δημοσίευμα, το αναφέρει ως ένα από τα ενταγμένα, στο δυναμικό του, σκάφη.
Είναι ένα από τα ελικόπτερα, νηολογίου ΥΠΑ που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση πιλότων όπως έκανα και εγώ.

Όλες οι πτήσεις είναι καταγεγραμμένες στην ΥΠΑ και γι’ αυτές υπάρχει ενοικιαστήριο συμβόλαιο και αποδεικτικό πληρωμής.

Πιό συγκεκριμένα, στις 05.06.2006 αυτό το ελικόπτερο ενοικιάστηκε για 100 ώρες πτήσης προς 20.000 ευρώ + ΦΠΑ, που πληρώθηκαν από τον τραπεζικό μου λογαριασμό.

Όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, λόγω αυτού του συμβολαίου και κυρίως για να χρεωθεί κάποιος την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, οι μετοχές της εταιρίας μεταβιβάστηκαν προσωρινά στην εταιρία FlyFreedom με εγγυητή τον πατέρα μου Ηλία Καμμένο, που έκανε και χρήση του μέσου.

Αυτονόητο είναι ότι με το τέλος των ωρών πτήσης, ελικόπτερο και μετοχές της εταιρίας, γύρισαν πίσω στους ενοικιαστές-ιδιοκτήτες.

Από κει και πέρα, για να προσγειώσω τους πανικοβλημένους πληροφοριοδότες σας στην πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν, εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φροντίσουμε την επομένη των εκλογών κανένα ελικόπτερο να μην απογειωθεί μεταφέροντας εκείνους που θα πρέπει να μείνουν εδώ για να αποδώσουν λογαριασμό.

Αυτό είναι υπόσχεση.

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/blog-post_9826.html

Ούτε ο δικτάτορας δεν έκανε τέτοια παρέλαση!!!

Παρέλαση που θα την ζήλευε ακόμα κι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, διοργανώνει η κυβέρνηση Παπαδήμου! Οσα γίνονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν έχουν προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα της Δύσης, και μόνο το κόμμα Μπάαθ του Σαντάμ Χουσεΐν διοργάνωνε τέτοιες «μαϊμού» παρελάσεις!

Αρχικά η κυβέρνηση πριν δύο μήνες, είχε συνεδριάσει για να αντιμετωπίσει την … παρέλαση και εκεί λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις!
Πανικοβλημένοι προφανώς απ όσα συνέβησαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποφάσισαν να αλλάξουν το νόημα της Εθνικής μας Επετείου δίνοντάς της μια τελείως διαφορετική Αξία από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Ετσι, εδώ και μερικές ημέρες, εξαφάνισαν τα νεράντζια από τα δέντρα της Αθήνας!!!

Οσοι δεν το πιστεύετε, σηκώστε τα κεφάλια σας και δείτε τις νεραντζιές γυμνές από … «καρπό» διότι κατά τους σχεδιαστές των μέτρων, τα νεράντζια αποτελούν … πολεμοφόδια!!!

Αλλαξαν θέση στους κάδους σκουπιδιών και κάποιους τους εξαφάνισαν, διότι αποτελούν –πάλι κατά τους χαρτογιακάδες- μέσο στησίματος … οδοφραγμάτων!

Προχτές, απέστειλαν διαταγή στις μονάδες που συμμετέχουν στην παρέλαση κάνοντας τους γνωστό, ότι δεν θα παρελάσουν, αν δεν έχουν προστασία από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.!!!

Και έχουν τρελαθεί άπαντες στο Επιτελείο, γιατί ουδείς καταλαβαίνει τι μπορεί να σημαίνει αυτή η διαταγή! Θα φυλάνε οι αστυνομικοί τους φαντάρους;

Γιατί;

Φοβούνται μήπως τους επιτεθεί το πλήθος και τους πάρουν τα … όπλα που είναι άσφαιρα και τοποθετούν ενόπλους δίπλα τους;;;

Κατήργησαν την παρέλαση των αρμάτων, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα λένε! Αλήθεια;

Εμένα αυτά τα δύο μέτρα, μου μοιάζουν ως κάτι άλλο!!! Λες και η Κυβέρνηση φοβάται, μήπως ξεσηκωθούν οι φαντάροι και οι αξιωματικοί, πάρουν τα άρματα και «ταμπουρωθούν» μπροστά στη βουλή ! Αληθεύει ότι οι «χαρτογιακάδες» της Κυβέρνησης, σχεδίασαν τα μέτρα αυτά, για να αποκλείσουν ο ενδεχόμενο … πραξικοπήματος ή διαμαρτυρίας των Στρατευσίμων στην παρέλαση;

Γιατί βάζουν αστυνομικούς να φυλάνε τον Στρατό; Υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση άραγε;

Πέραν όλων αυτών, το στήσιμο της εξέδρας των επισήμων, αλλά και ο τρόπος που καλούνται είναι για γέλια και για κλάματα. Οι επίσημοι καλούνται με πρόσκληση! Ναι όπως το διαβάσατε!

Ο δημοκράτης Πρωθυπουργός μας μάλιστα, έφτασε σε σημείο να … ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙ τους δημοσιογράφους στην παρέλαση!

Δηλαδή, δεν θα μπορεί κανένας δημοσιογράφος να πάει στην παρέλαση, αν προηγουμένως δεν έχει διαπιστευτεί από το ΜΜΕ που εργάζεται στον Επιτελάρχη που διοργανώνει την παρέλαση. Το κράτος δηλαδή, επιτρέπει την κάλυψη του υπέρτατου γεγονότος μνήμης των αγώνων της Δημοκρατίας μας σε όσους έχουν την έγκριση ενός Στρατηγού!!! Οι άλλοι, δεν μπορούν να καλύψουν την παρέλαση!!!

Οι πολίτες, θα … «τοποθετηθούν» σε μεγάλη απόσταση από την εξέδρα των επισήμων για να μην μπορούν να τους πλησιάσουν!

Γύρω από την παρέλαση, θα κυκλοφορούν 4.500 αστυνομικοί, λες κι αντί για παρέλαση έχουμε πόλεμο!!!

Μάλιστα, στις ταράτσες των κτηρίων, θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές, λες κι έρχεται στη χώρα ο .. Ομπάμα και φοβούνται επίθεση της … Αλ Κάιντα! Για το μέτρο αυτό υπήρξαν αντιδράσεις και είναι αμφίβολο αν θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες!

Εκατοντάδες Ασφαλίτες θα κυκλοφορούν με πολιτικά, και θα ελέγχουν τους πολίτες, αν στην κατοχή τους έχουν γιαούρτια, αυγά και άλλα τέτοια πολεμοφόδια!!! Οπότε, εκείνες τις ώρες αποφύγετε καλύτερα τις αγορές !!!

Αυτά και άλλα πολλά, δείχνουν τον φόβο του πολιτικού συστήματος, ακόμη και σε μια αθώα εκδήλωση όπως η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Φοβούνται ότι λόγω του ότι θα υπάρχει συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος, μπορεί να ξεκινήσει μια σπίθα αγανάκτησης που θα καταστρέψει το οικοδόμημά τους!

Και φτάνουν στο σημείο, να παίρνουν μέτρα , λες και πρόκειται να αντιμετωπίσουν οργανωμένους χούλιγκαν που πάνε στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και όχι παιδάκια και οικογενειάρχες που πάνε να αποδώσουν φόρο τιμής στους ήρωες της πατρίδας μας!

Ο φόβος τους πλέον είναι πιο ορατός από ποτέ, κι αυτό γιατί γνωρίζουν καλά, ότι με όσα εγκληματικά διέπραξαν εναντίον των Ελλήνων, η ώρα της κατάρρευσης του σάπιου πολιτικού συστήματος σε τούτη εδώ τη χώρα πλησιάζει!

Και φυσικά, αυτό δεν θα γίνει στην … παρέλαση, αλλά στις επόμενες εκλογές που έρχονται!

    Γιώργος Αδαλής - aegeantimes.gr 
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_4149.html

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΚΛΟΙΟ 7000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

- 7.000 αστυνομικοί θα κάνουν ... κλοιό γύρω από τους επίσημους

- Με face control η είσοδος στο Σύνταγμα


- ΕΥΠ – Αντιτρομοκρατική και ... ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες!Μερικά... χιλιόμετρα κάγκελα θα στηθούν σε δύο και τρεις σειρές (κατά περίπτωση) περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος.

 
Εντός και εκτός των ... κάγκελων θα παραταχθούν με μέτωπο προς τα έξω μερικές χιλιάδες αστυνομικοί. Τουλάχιστον 7.000 αστυνομικοί θα είναι επί ποδός μόνο στην Αττική.

Πέριξ της πλατείας Συντάγματος και κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθούν ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας, θα αναπτυχθούν ούτε λίγες, ούτε πολλές 40 διμοιρίες των ΜΑΤ, με διαταγή για διακριτική παρουσία, αλλά και για δυναμική επέμβαση σε περίπτωση ανάγκης.

 
Από... ψηλά θα υπάρχουν δεκάδες ζευγάρια μάτια που θα παρακολουθούν. Θα είναι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ και ... άλλων υπηρεσιών με διόπτρες που θα παρακολουθούν για ύποπτες κινήσεις.
 
Όλα αυτά σε ένας ευρύτερο κλοιό γύρο από την πλατεία στην οποία από τέσσερις προκαθορισμένες εισόδους που θα καθορίζονται από τα κάγκελα θα μπουν μόνο όσοι διαθέτουν την αντίστοιχη πρόσκληση, ενώ ως και οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες αυτή τη φορά δεν θα έχουν ελευθέρας στις κινήσεις τους. Αντίθετα έχει προκαθοριστεί ο χώρος που θα στέκονται.
 
Όσο κανείς πλησιάζει στην εξέδρα των επισήμων, τόσο θα αυξάνονται τα μέτρα με επάλληλους κύκλους ασφαλείας.
 
Εκτός του ότι πολύ περιορισμένος αριθμός πολιτών θα περάσει από την πλευρά της πλατείας όπου βρίσκεται η Βουλή πέριξ της εξέδρας τα μέτρα θα θυμίζουν ... επίσκεψη Αμερικανού προέδρου.
 
Έχει μάλιστα προβλεφθεί σχέδιο διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού , ενώ αντίστοιχο σχέδιο προβλέπεται και για την άφιξή τους από το Μέγαρο της Βουλής προς το χώρο της παρέλασης.
 
Σε επίκαιρες θέσεις θα αναπτυχθούν και οι λεγόμενες ευέλικτες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ που μπορούν να κινηθούν άμεσα όπου χρειαστεί. Μοτοσυκλετιστές δηλαδή κατά δεκάδες θα αναπτυχθούν στον εξωτερικό κύκλο του σχεδίου των μέτρων ασφάλειας από τη Συγγρού ως την Κηφισίας και από το Κολωνάκι ως την Πανεπιστημίου.
 
Αυτά κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Πριν θα ακολουθηθεί και σχέδιο... αλά πολυτεχνείο, με προληπτικούς ελέγχουν και αντίστοιχες προσαγωγές.
 
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό μάλλον ο αριθμός των ανδρών της αστυνομίας και άλλων σωμάτων ασφαλείας που θα λάβει μέρος επιχειρησιακά στην παρέλαση θα είναι ... ίσος με τον αριθμό εκείνων που θα παρελάσουν!


 http://greeknation.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/7000.html

Moovakias.com ! Δείτε online τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, εντελώς δωρεάν!

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online τις τελευταίες ταινίες που κυκλοφορούν σας προσφέρει το www.moovakias.com 
Το moovakias είναι ένα site το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους Έλληνες τις αγαπημένες σας ταινίες ταξινομημένες, με παρουσίαση των στοιχείων, των πρωταγωνιστών, της πλοκής και του trailer της κάθε ταινίας! Και πάνω απ όλα ελεύθερα, χωρίς καν εγγραφή!!
 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το πλήρως ταξινομημένο μας site, να διαλέξτε την ταινία που σας αρέσει, να κάνετε κλικ στο πλαίσιο “Watch”, να πατήσετε Play και να την απολαύσετε στον browser σας χωρίς να χρειάζεται να την κατεβάσετε, πάντα με ελληνικούς υπότιτλους! Για τους λάτρεις του download θα υπάρξουν και links σε κάθε ταινία, καθώς και πλήρως διαμορφωμένοι οδηγοί με τα αντίστοιχα προγράμματα για να έχετε τη δυνατότητα να την αποθηκεύσετε στον Η/Υ σας!!
 
Η ομάδα μας ανανεώνει καθημερινά τη λίστα με τις ταινίες του, με τουλάχιστον 2 νέα θέματα! Επίπλέον ενημερωθείτε πλήρως για τα τελευταία νέα του Holywood και δείτε trailers από τις ταινίες που έρχονται!!!
 
Τέλος μια νέα εφαρμογή μέσω Facebook σας δίνει τη δυνατότητα κάνοντας ένα απλό Like στην σελίδα, να βλέπετε αυτόματα στην κεντρική σελίδα του Facebook σας τις τελευταίες αναρτήσεις του blog!
Δοκιμάστε το!
 
Μοιραστείτε το νέο blog με τους φίλους σας!
Διαδώστε το και δώστε μας δύναμη να συνεχίσουμε !!!
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/moovakiascom-online.html

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ .. ΠΑΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ , ΛΟΓΩ... 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ !!


ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΝΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΠΑΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ!

Από το : newpost.gr

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό τον φόβο των επεισοδίων στην παρέλαση, η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει και σχέδιο… διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου! Θέλω να... 

πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες δεν ευσταθούν- καλό είναι τάχιστα να διαψευστούν.
Δεν φτάνει που η παρέλαση θα γίνει με μέτρα «τάξης» που θα θυμίζουν την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, δεν φτάνει που οι άνδρες των ΜΑΤ θα είναι ισάριθμοι (περίπου) των μαθητών που θα παρελάσουν; Χρειάζεται μέχρι και σχέδιο διαφυγής των επισήμων; Αλήθεια, στον Εθνικό Κήπο, οι πάπιες θα μείνουν στη λίμνη τους ή θα μετοικήσουν για λίγες μέρες στο Αττικό Πάρκο; Ας μας κάνουν τη χάρη και οι διάφοροι χαβαλέδες- οι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τους μπαχαλάκηδες.
Αν είναι όντως τόσο αγανακτισμένοι- λόγοι υπάρχουν είναι η αλήθεια, ας διαδηλώσουν, όπως διαδηλώνουν οι άνθρωποι του μόχθου. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, μικροί και μεγάλοι. Ας μας κάνουν τη χάρη και οι κρατούντες. Σήκωσαν τόσο ψηλά το θέμα, λες και ήθελαν να προκαλέσουν τα επεισόδια. Καλό θα ήταν, τα σχολεία να μπορούσαν να πούνε ότι δεν θα συμμετάσχουν. Θα λυνόταν ο γόρδιος δεσμός. Οι παρελάσεις, έχουν ακόμη κάποιο συμβολισμό- όχι μόνον για τους υπερπατριώτες και τους πατριδοκάπηλους.
Ενδεχομένως οφείλουμε να μιλήσουμε για τη σκοπιμότητα τέλεσής των. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Προσώρας, ας κοιτάξουμε μην και (ξανα)γίνουμε ως χώρα ρεζίλια των σκυλιών…
http://fimotro.blogspot.com/2012/03/blog-post_9394.html
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/25_2830.html

ΕΚΤΑΚΤΟ! Προετοιμασία 90 ημερών από ΗΠΑ για πόλεμο στο Κόλπο - Μεταφέρουν πλοία και όπλα!

Διπλασιάζουν την δύναμη των ναρκαλιευτικών στον Κόλπο οι ΗΠΑ, στέλνουν ASW ελικόπτερα, μετατρέπουν τις τορπίλες υποβρυχίων και σκαφών επιφανείας ώστε να αποδίδουν καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες του Κόλπου και αυξάνουν το απόθεμα βομβών και καυσίμων στο νησί-βάση Ντιέγκο Γκαρσία του Ινδικού Ωκεανού! Αυξάνουν μάλιστα άμεσα το κονδύλι ανάπτυξης των δυνάμεων τους κατά 100 εκατ. ευρώ.

Αν αυτά δεν είναι ετοιμασίες για κτύπημα «στην καρδιά» του Ιράν τότε, τι είναι;

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Ενόπλων Σωμάτων της Γερουσίας, ο Ναύαρχος Τζόναθαν Γκρίνερτ, ο επικεφαλής ναυτικών επιχειρήσεων του US Navy, δήλωσε ότι

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις δυνάμεις μας. Το Ιράν σε περίπτωση κρίσης θα επιχειρήσει να κλείσει τα Στενά για να δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή του πετρελαίου.

Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Θέλοουμε ισχυρές ανθυποβρυχιακές δυνάμεις γιατί θα το επιχειρήσουν πιθανότητα με υποβρύχια, τα νέα Kilo που έχουν πάρει από τη Ρωσία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να επιτεθούμε στα υποβρύχια και να αμυνθούμε στις τορπίλες.

Θα διπλασιάσουμε τη δύναμη των ναρκαλιευτικών σκαφών στην περιοχή του Περσικού Κόλπου και θα φτάσουν στα οκτώ από τα τέσσερα που είναι σήμερα. Θα αποσταλούν ελικόπτερα με αερομεταφερόμενα συστήματα εντοπισμού ναρκών»

Επιπλέον, όλα τα αμερικανικά πολεμικά πλοία που θα διασχίζουν τα Στενά του Χορμούζ, θα εφοδιαστούν με επιπλέον ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης, για αύξηση της επίγνωσης της κατάστασης, ενώ θα τοποθετήσουν περισσότερα μέσα εγγύς άμυνας, όπως πυροβόλα και πολυβόλα, για την αποτροπή επιθέσεων από μικρούς στόχους.

Τέλος, τα σκάφη της Αμερικανικής Ακτοφυλακής που βρίσκονται στο Μπαχρέιν, θα εφοδιαστούν με πολυβόλα Gatling, ενώ θα γίνουν και μετατροπές στις τορπίλες των υποβρυχίων που θα επιχειρούν στην περιοχή για να καταφέρουν να εξουδετερώσουν τα Kilo των Ιρανών, αφού τα θερμογραφικά δεδομένα και η πυκνότητα του άλατος είναι διαφορετική στην Αραβική Θάλασσα και τον Κόλπο.

Την ίδια στιγμή η USAF θα αυξήσει το απόθεμα βομβών των 1000 και 2000 λιβρών, αλλά και των θερμοβαρικών όπλων που διαθέτει, στην βάση Ντιέγκο Γκαρσία για χρήση από τα βομβαρδιστικά B-1, B-2 και B-52.

Όλες αυτές οι κινήσεις υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, οπότε και θα αρχίσει νε μετράει ανάποδα ο χρόνος...

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/90.html

25η Μαρτίου και ο κ. Παπανδρέου «γιορτάζει» με τον Ερντογάν την... Αραβική Άνοιξη!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ίσως να μην αξίζει να ασχολείται κανείς, αλλά και δεν πρέπει κάτι τέτοια να περνούν απαρατήρητα.

Ειδικά τώρα που η οργή – πάντα κακός σύμβουλος - έχει ξεχειλίσει και κάποιοι έχουν βγει στη γύρα και δίνουν υποσχέσεις ανάλογες του «λεφτά υπάρχουν»!

Οφείλω, λοιπόν, να σας ενημερώσω πως η ζωή για τον κ. Παπανδρέου συνεχίζεται, περισσότερο ανάλαφρη και χωρίς τις σκοτούρες της χρεοκοπίας, που για τον ίδιο μάλλον δεν σημαίνει τίποτε.

Έχει παραδώσει τη χώρα στους δανειστές της, έχει παραδώσει το κόμμα στον κ. Βενιζέλο και έχει (ξανα)φύγει!

Από την Πέμπτη βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να ασχοληθεί με το μόνο θέμα που τον ενδιαφέρει (πλην ζεϊμπέκικου, κανό, αθλητισμού, tweeter και τα τοιαύτα).

Ως γνωστόν, το Ιράκ έχει αποκλείσει την Τουρκία από τη Σύνοδο των Αραβικών Χωρών, με το επιχείρημα ότι δεν είναι αραβική χώρα και επομένως δεν χρειάζεται να φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν.

Η Τουρκία επομένως έφαγε πόρτα και αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει.

Έτσι, αποφάσισε να οργανώσει μια αντικάμερα. Και τι καλύτερο όχημα από την Σοσιαλιστική Διεθνή, η οποία ως γνωστόν αποτελεί την επιτομή του... όπου γάμος και χαρά η Μαγδάλω πρώτη.

Οργάνωσαν, λοιπόν, στα γρήγορα μια συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό Κόσμο και την Αραβική Άνοιξη, όπου ο κ. Παπανδρέου θα προεδρεύσει.

Ο κ. Παπανδρέου, λοιπόν, διευκολύνει με τον τρόπο αυτό την επικοινωνιακή μάχη που δίνει η Τουρκία για να υποδυθεί τον ισχυρό περιφερειακό παίκτη, την ώρα που οι Άραβες θεωρούν την Άγκυρα παρείσακτη.

Και βέβαια, την ώρα που η Ελλάδα θα γιορτάζει την Επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού, ο ίδιος θα παίρνει τον καφέ του με τον Ερντογάν με θέα τον Βόσπορο.

(Να ματαιώσει, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τη σύναξη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καινούργιες βόλτες - και μάλιστα επετειακές -  του Πίρι Ρέις στο Αιγαίο, ούτε λόγος βεβαίως).

Όπως πληροφορηθήκαμε, εκτός συνόρων ο κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται και το Σάββατο και ενδεχομένως και την Κυριακή, ημέρα που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής – όχι για πολύ, διότι το καθήκον (το σοσιαλιστικό) θα τον αναγκάσει να πάρει πάλι το αεροπλάνο για τη Ν. Αφρική, για την εκλογή νέου προέδρου, όπου ο ίδιος θα είναι μοναδικός υποψήφιος.

Την Κυριακή, όπως είπαμε, συμβαίνει να γιορτάζουμε την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και το τριήμερο είναι εορταστικό, αλλά… δε βαριέσαι!

Θα συναντηθεί ο κ. Παπανδρέου με τον Ερντογάν (που μας έστειλε πάλι το Πίρι Ρέις στο Αιγαίο) και θα… γιορτάσει με τον δικό του τρόπο.

Υπενθυμίζω ότι και στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο κ. Παπανδρέου γιόρτασε την… Αραβική Άνοιξη.

Δεν είχε προλάβει καλά-καλά να βάλει την υπογραφή του στις περίφημες συμφωνίες της 26ης-27ης Οκτωβρίου και στα γνωστά κουρέματα που οδήγησαν στη χρεοκοπία και τους ιδιώτες ομολογιούχους και έφυγε για το Λασίθι, όπου και πάλι συνεδρίασε η γνωστή «Επιτροπή Αραβικής Άνοιξης» της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Επιστρέφοντας, είπε τα γνωστά περί δημοψηφίσματος και… η συνέχεια είναι γνωστή και πολύ οδυνηρή!

Οδυνηρή για όλους εκτός από τον ίδιο, βέβαια.

Και η επέτειος του Μεγάλου Σηκωμού, απαρχής του Αγώνα για την Ανεξαρτησία και την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, τον βρίσκει πάλι να ασχολείται με τον αραβικό κόσμο, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη.

Εκτός κι’ αν επιστρέφοντας μας πει πως… πήρε και την Πόλη!

http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/25_23.html

ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο JEFFREY


Στοιχεία για την «παγκόσμια διακυβέρνηση» μας αποκαλύπτει ο πλωτάρχης ε.α Erol Bilbilik,  τα οποία ίσως μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας.
της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Ο κ. Bilbilik γράφει: «Στην Αμερική υπάρχουν 12 FED (Κεντρικές Τράπεζες). Η ισχυρότερη από όλες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ιδιοκτήτες των FED είναι οκτώ οικογένειες. Από αυτές οι τέσσερις ζουν στις ΗΠΑ και οι υπόλοιπες έξω από την Αμερική.
Οι τέσσερις οικογένειες που ζουν στις ΗΠΑ είναι:

1.       Rockefeller
2.       Goldman Sachs 
3.        Lehman Brothers
4.        Kuhn Loebs

Οι τέσσερις που ζουν εκτός ΗΠΑ είναι:...


1. Rothschild  (TheRothschilds ofParis andLondon)
2. Warburg  (Warburgs Bank ofHamburg)
3. Lazard (TheLazardsBrothers of Paris)
4. Moses Seifs The Israil Mosses Seifs of Rome)

Επίσης, υπάρχουν δέκα Τράπεζες που ελέγχουν τις 12 FED και είναι:

1.  NM Rothschild of London
2. Rothschild Bank of Berlin
3. Warburgs Bank of Hamburg
4. Warburgs Bank of Amsterdam
5. Lehman Brothers of New York
6. Lazard Brothers of Paris
7. Kuhn Loeb Bank of New York
8. The Israel Moses Seifs Bank of Italy
9. Goldman Sachs of New York
10. J.P. Morgan Chase Bank of New York

Τις περισσότερες μετοχές  των Fed τις έχουν οι David Rockfeller, Rothschilds, Paul Warburg, Jacob Shiff και James Stillman.

Στο βιβλίο «Τραγωδία –Ελπίδα»(Dr. Carol Qigley), αποκαλύπτεται ότι το «Στρατηγείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας και είναι The Bank of International Settlements (BIS). Ιδιοκτήτες της Τράπεζας είναι:

1-Bank ofAmerica (Rockfeller)
2-CitiGroup           
3-WelleFargo        
4-J.P. MorganChase (Morgan)

H BIS ελέγχει όλο το Τραπεζικό σύστημα της Δύσης. Η επιλογή της πόλης για την εγκατάσταση του Στρατηγείου δεν έγινε τυχαία.

Αποφασίστηκε από την ελίτ του CFR (Council on Foreign Relations), γιατί είναι μια περιοχή όπου μπορεί να συγκεντρώνονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να λαμβάνουν μυστικές αποφάσεις.

Το Στρατηγείο βρίσκεται σε μια δασική έκταση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Εκεί κοντά έχει την έδρα της και η ιταλική Μασονική ΣτοάΡ-2 που αποφάσισε τη σύσταση της Gladio.

Εκεί βρισκόταν και το στρατηγείο του Χίτλερ (Nazi International) όπου έπαιρναν όλες τις αποφάσεις πριν και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τον περασμένο χρόνο (2011) αποκαλύφθηκε ότι εκεί βρισκόταν και ο Στρατός African Command που ίδρυσαν οι ΗΠΑ για να κάνουν επιχειρήσεις στην Αφρική».

Ο κ. Bilbilik καταλήγοντας επισημαίνει ότι ο Παγκόσμιος Καπιταλισμός συνεχίζει να επιβάλει την ηγεμονία του με τα όργανα που διαθέτει. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι αποφάσεις που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στην Ε.Ε.

Με όλα αυτά ξεκαθαρίζει λιγάκι το τοπίο για το πώς φτάσαμε σε αυτή την  τραγική κατάσταση.

Αναμφισβήτητα υπάρχει ένα σχέδιο που εφαρμόζεται σε βάρος του λαού και της χώρας, δυστυχώς με την  εκούσια ή ακούσια συμβολή των πολιτικών μας.


http://www.elzoni.gr 

http://ellinikoforoum.blogspot.com/2012/03/jeffrey_23.html
triklopodia 

katohika
thesecretrealtruth.blogspot.com

Ελλάδα : Το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, τώρα και με νόμο!

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε τροφοδότη χώρα οργάνων
και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη...
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΧΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!

Εχθές κατ'εξαίρεση, άνοιξα τη τηλεόραση και τι είδαν τα μάτια μου;; Διαφήμιση για την δωρεά οργάνων και μάλιστα με δικά μας λεφτά. Αντί δηλαδή η κυβέρνηση να κάνει το χρέος της και να ενημερώνει τον κόσμο για το καινούργιο σχετικό νόμο, έτσι όπως δεσμεύτηκε, κάνει τηλεοπτική εκστρατεία για να παραπλανήσει τους πάντες. Δείτε πιο κάτω τι εννοώ .

Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη :

"Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

…. Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα.

Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών.

Γιατί;

Μέχρι τώρα, τα πράγματα είχαν ως εξής :

- λήψη οργάνων γινόταν από όσους είχαν εκφράσει γραπτώς την επιθυμία τους αυτή στον ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων) ή όταν υπήρχε η συγκατάθεση των συγγενών για την αφαίρεση και δωρεά οργάνων προς µεταµόσχευση.
- Αποκλειστική αρμοδιότητα για την αφαίρεση οργάνων είχε ο ΕΟΜ, όπως συμβαίνει άλλωστε και διεθνώς .

Συνεπώς, όσοι επιθυμούσαν να είναι δωρητές οργάνων σώματος το έκαναν ελεύθερα με γραπτή δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Αυτό διασφάλιζε άριστα την επιθυμία και την ελεύθερη βούληση τους, αλλά και τη διαδικασία.

Βάσει του καινούργιου νόμου:

α. Η αφαίρεση οργάνων πραγματοποιείται από «Οργανισμούς Αφαίρεσης», που είναι νοσοκομεία Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή ιδιωτικές κλινικές, που έχουν λάβει τη σχετική άδεια. Παραχωρείται έτσι, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, δικαίωμα αφαίρεσης οργάνων σε τρίτους, οι οποίοι μάλιστα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Όπως είπα πιο πάνω, η αφαίρεση οργάνων διεθνώς γίνεται από τις ομάδες των μεταμοσχευτικών κέντρων και όχι από ιδιώτες.

β. Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο θανόν πρόσωπο πραγµατοποιείται, εφόσον όσο ζούσε δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του. Γίνεται δηλαδή βάσει δικαζόμενης συναίνεσής του.

Σχόλιο: Με αυτό τον τρόπο, το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιος (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) ασκεί πια κυριότητα επ’ αυτών, έχοντας από το νόμο το δικαίωμα να αποφασίσει για τα όργανα του θανόντος (αυτός που αποφασίζει για τα πράγματα ασκεί κυριότητα επ’ αυτών). Και επειδή το σώμα γίνεται πράγμα, ο νόμος προβλέπει και τους σχετικούς κανόνες ποιότητας και ασφάλειας.

γ . Θανόν (πτώμα), θεωρείται πια και ο εγκεφαλικά νεκρός άνθρωπος και έτσι είναι υποχρεωτική από
01. 06. 2013 και η αφαίρεση οργάνων ενηλίκων – εγκεφαλικά νεκρών, εκτός εάν είχαν δηλώσει την αντίθεσή τους εγγράφως στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, εάν υπάρχει πιστοποιητικό του γνήσιου της υπογραφής τους και αν αυτό φτάσει έγκαιρα στα χέρια όσων έχουν εξουσιοδότηση για την λήψη οργάνων.

Σχόλιο : Φανταστείτε παρακαλώ τον εαυτό σας να περιμένει στον διάδρομο ενός νοσοκομείου αγωνιώντας για τον άνθρωπό σας (μητέρα, πατέρα, σύζυγο κλπ) και την ίδια στιγμή, ένας γιατρός να του αφαιρέσει τα όργανα επειδή ο άνθρωπος σας κηρύχτηκε εγκεφαλικά νεκρός και ο γιατρός δεν έχει στα χέρια του γραπτή βεβαίωση με γνήσια υπογραφή του ασθενή, ότι δεν επιθυμεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Όσο για την σχετική δήλωση εναντίωσης στην λήψη οργάνων, με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής, όχι μόνο ότι είναι μια διαδικασία που οδηγεί εκατομμύρια πολίτες σε μια περιττή γραφειοκρατική διαδικασία, η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ολοκληρωθεί στο σύνολο, τόσο από πλευράς πολιτών όσο και από πλευράς ΕΟΜ αλλά είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πολλοί οι οποίοι δε θα προλάβουν ή δε θα μπορέσουν (για λόγους άγνοιας ή αδυναμίας ή αμέλειας κλπ) να καταχωρήσουν δήλωση στον ΕΟΜ. Έτσι θα μετατραπούν αυτόματα σε δότες και θα τους αφαιρεθούν τα όργανα χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή τους. Εννοείται όμως ότι μια δήλωση μπορεί πάντα και να χαθεί ή να βρεθεί αφού πετσοκόψουν το σώμα του αιτούντα …

Σύμφωνα με όλα τα προαναφερόμενα :

- η διάταξη περί της "εικαζόμενης συναίνεσης" ανοίγει τους ασκούς του Αίολου καθώς : καταστρατηγεί την ελεύθερη βούλησή μας, υποβιβάζει τις ανθρώπινες αξίες, μετατρέπει σε πράγμα τον άνθρωπο και τα όργανά του, υποβιβάζει την έννοια του εθελοντισμού, δημιουργεί κινδύνους για τον πληθυσμό, βάζει σε δοκιμασία τη σχέση ασθενούς και ιατρού, αγνοεί τη θέση των συγγενών του θανόντος και την ιστορική και θρησκευτική παράδοση που αποδίδουν ιδιαίτερο σεβασμό στο νεκρό.

- η ταύτιση της εγκεφαλικής νέκρωσης με το βιολογικό θάνατο, εκτός των προαναφερόμενων, νομιμοποιεί εμμέσως πλην σαφώς και την ευθανασία, επειδή η λήψη ζωτικού μοσχεύματος από εγκεφαλικά νεκρό δότη, προκαλεί τον βιολογικό θάνατό του.
Για το λόγο αυτό όμως, και επειδή η σχετική πράξη μπορεί πια να γίνει χωρίς αίτημα και χωρίς καμία προϋπόθεση, νομιμοποιείται όχι μόνο η ευθανασία αλλά και ο φόνος. Αναρωτιέμαι κιόλας πόσοι ασθενείς από εδώ και πέρα κινδυνεύουν να κηρυχτούν εγκεφαλικά νεκροί από διάφορους ασυνείδητους;

Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο στις μακάβριες συνέπειες που ο νόμος μπορεί να έχει, για να μην δώσω και ιδέες. Πάντως, σημασία έχει ότι τίποτα δεν πάει χαμένο από έναν άνθρωπο, μία που δεν είναι μόνο τα ζωτικά όργανα αλλά όλα τα όργανα (το μεγαλύτερο είναι το δέρμα …), οι ιστοί και τα κύτταρα, τα οποία ως μέρος του οργάνου ταυτίζονται με αυτό. Δείτε εδώ τι περίπου εννοώ : How much is your dead body worth?


- ως συνήθως, ο κ. Παπανδρέου και το επιτελείο του έφτιαξαν ένα νομιμοφανές πακέτο και το πέρασαν από τη Βουλή. Αυτή η έντεχνη παρουσίαση όμως (βάπτιση της αυθαίρετης λήψης οργάνων ως δωρεά, βάπτιση των αναγκαστικών δοτών ως δωρητές και βάπτιση των εγκεφαλικά νεκρών ανθρώπων ως θανόντες) δεν ξεγέλασε τους επιστήμονες του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και άλλων επιστημόνων καθώς και την Εκκλησία της Ελλάδος (Ιερά Σύνοδος), οι οποίοι ήταν ενήμεροι για το σχέδιο νόμου, κατάλαβαν αμέσως τους κινδύνους που κρύβει και διαμαρτυρηθήκαν έντονα.
Οι διαμαρτυρίες τους δεν έφεραν όμως κανένα αποτέλεσμα και για άλλη μια φορά, με κυβερνητική απόφαση, οι διαφωνούντες απομακρύνθηκαν. Και μιλάω για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΜ, τα μέλη του οποίου απαλλαχτήκαν από τα καθήκοντά τους στις 15/06/2011, την ημέρα της συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή δηλαδή. Η καινούργια ηγεσία ανέλαβε καθήκοντα στις 16/06/2011, ήμερα της ψηφοφορίας.

Για την ιστορία αναφέρω ότι εντελώς "συμπτωματικά", ο νόμος αυτός ψηφίσθηκε στις 16/06/2011, χωρίς ονομαστική ψηφοφορία, από ένα Κοινοβούλιο πολιορκούμενο από πλήθος Ελλήνων πολιτών, που διαμαρτυρόταν για την πλήρη εξαθλίωση, στην οποία τους οδηγούσε το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο και όλη η Ελλάδα ασχολιόταν με αυτά και με τα τερτίπια του κ. Παπανδρέου, ο οποίος είχε λανσάρει την φήμη ότι παραιτείται, αλλά τελικά στις 15 Ιουνίου αργά το βράδυ, με διάγγελμά του ανακοίνωσε ότι κάνει μόνο ανασχηματισμό. Τον έκανε στις 16 Ιουνίου ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν ο δεύτερος ανασχηματισμός σε 20 μήνες και μας έφερε την τρίτη κυβέρνηση και τη συνηθισμένη πια κατάργηση υπουργείων, ίδρυση καινούργιων κλπ.

Στις 17 Ιουνίου και χωρίς να χρειαστεί, ζήτησε και ψήφο εμπιστοσύνης. Την ίδια μέρα επικυρώθηκαν άτυπα και τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης της Βουλής, όταν δηλαδή ψηφίστηκε ο νόμος μας (κανονικά, επικυρώνονται από την Ολομέλεια, όχι από τον πρόεδρο). Έτσι κανένας δεν πληροφορήθηκε το γεγονός και αμφιβάλλω αν οι ίδιοι οι βουλευτές ξέρουν τι ψήφισαν αφού η πλειοψηφία τους ήταν απασχολημένη με τα προαναφερόμενα, αλλά κυρίως με την ενδεχόμενη υπουργοποίηση τους ή των κομματικών φίλων τους.
Τίθεται όμως και άλλο ερώτημα :
υπό αυτές τις συνθήκες πόσοι βουλευτές συμμετείχαν στην συνεδρίαση της 16ης Ιουνίου και πόσοι ψήφισαν τον νόμο αυτό; 20; 30 ; 50;

Ενδεικτικά, αναφέρω ότι ναι μεν ήμουν από τους λίγους που ήξεραν για την ύπαρξη του νομοσχεδίου, αλλά μόλις πρόσφατα έμαθα ότι ο νόμος τελικά ψηφίστηκε και τι ακριβώς λέει. Αυτό συμβαίνει επειδή εκείνη την περίοδο ήμουν και εγώ πολύ ταραγμένη όπως όλοι οι άλλοι, και επιπλέον, μαθαίνοντας τον Αύγουστο από τα ΜΜΕ, ότι ο Υπουργός Υγειάς κ. Λοβέρδος μοίρασε στους υπουργούς και στους συνεργάτες του αιτήσεις να γίνουν δωρητές οργάνων, πίστεψα ότι ο νόμος τελικά δεν ψηφίστηκε. Αλλιώς γιατί να μοιράσει τέτοιες αιτήσεις ο υπουργός;

Ψάχνοντας αργότερα το νομοσχέδιο για να το επικαλεστώ ως απόδειξη για τις προθέσεις της κυβέρνησης, με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα ότι τελικά ο νόμος ψηφίστηκε. Τον διάβασα, βρήκα και όλα τα σχετικά, αλλά ακόμα δεν κατάλαβα τα δικαιώματά μου. Δηλαδή δεν κατάλαβα εάν μπορώ να στείλω τη σχετική δήλωση εναντίωσης μου από τώρα και αν υπάρχει ήδη η προβλεπόμενη από το νόμο απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία καθορίζει τον τρόπο και την κάθε τεχνική λεπτομέρεια σχετικά με τη δήλωση του κάθε ατόμου και τον τρόπο συγκέντρωσης αυτών από τον ΕΟΜ.

Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Θα εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου και θα γίνει λήψη οργάνων και από τους ευρωπαίους και άλλους αλλοδαπούς πολίτες, που τυχαίνει να κηρυχτούν εγκεφαλικά νεκροί στην Ελλάδα ή αυτό ισχύει μόνο για τους Έλληνες πολίτες; Και αν ναι, προς εφαρμογή της αρχής της ισότητας των πολιτών ενώπιον του νόμου, πώς θα εξασφαλιστεί η λήψη οργάνων όλων εκείνων των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό;

Εάν λάβουμε υπόψιν τα προαναφερόμενα, τις τακτικές που χρησιμοποίησε ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του στο παρελθόν, αλλά και τον τρόπο παρουσίασης του νόμου, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση εξαπάτησης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης.

Όλα αυτά αποδεικνύουν την υπουλότητα και την επικινδυνότητα του νόμου, όπως και ότι ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του, για ακόμα μια φορά, ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν.
......

Τέλος, επειδή ο εμπνευστής του ήξερε πολύ καλά τι έκανε, ο νόμος αυτός δεν αποτελεί μόνο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας λόγω μαζικής και απίστευτης παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων μας, περιλαμβανόμενων και των ουσιωδών δικαιωμάτων στη ζωή, στην ελευθερία και στον αυτοπροσδιορισμό (ατομικό και συλλογικό), αλλά και απόπειρα γενοκτονίας καθώς είναι ένα μόνο από τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την εξάντληση και τον ευκολότερο αφανισμό μας, αλλά και για την αλλοίωση της θρησκευτικής ταυτότητάς μας. Ως γνωστό, η χριστιανική πίστη (η επίσημη θρησκεία της χώρας δηλαδή) δεν συμβαδίζει με την παραβίαση της ελεύθερης βούλησης, που ο Θεός χάρισε σε όλους μας, με την ευθανασία και τον φόνο. Καμία θρησκεία δεν συμβαδίζει με αυτά, άλλα εν προκειμένου η ορθοδοξία αποτέλεσε στόχο και γι΄αυτό αναφέρθηκα σε αυτήν.


Χριστίνα Σαλεμή

Η ΑΣΧΗΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Υπνωτισμένοι άνθρωποι-ρομπότ,
σκλάβοι στην άρρωστη, παρά φύση
και καταστροφική σύγχρονη κοινωνία μας


Μαυρομμάτης Βασίλειος



«Η ζωή δεν έχει σκοπό. Μη σοκάρεσαι γι΄ αυτό. Όλη η ιδέα του σκοπού είναι λανθασμένη,
προέρχεται από την απληστία.
Η ζωή είναι καθαρή χαρά, είναι παιχνίδι,
είναι διασκέδαση, είναι γέλιο,
χωρίς απολύτως κανένα σκοπό.
Η ζωή είναι από μόνη της σκοπός…
Ακριβώς, όπως τα μικρά παιδιά, που παίζουν στην παραλία
και μαζεύουν κοχύλια και χρωματιστά βότσαλα,
για ποιο σκοπό; Δεν υπάρχει σκοπός.»
 

Όσσο («Διαλογισμός», σελ. 7)


Όποιος μπορεί να αντιληφθεί το βάθος αυτής τής φράσης, έχει καταλάβει πολλά. Γεννιόμαστε σ΄ αυτό τον κόσμο ύστερα από εννέα μήνες κύησης αν και πλέον τα περισσότερα βρέφη γεννιούνται πρόωρα… Αυτά επιτάσσει η εποχή μας. Φάρμακα, καισαρικές, επιπλοκές, νοσήλια, όλα στο βωμό τού κέρδους. Η κύηση, η γέννηση και η ζωή αποτελούν κάποια από τα πολλά ανεξήγητα και θαυμαστά φαινόμενα, που συντελούνται στη φύση. Οι εννέα μήνες κύησης αντιστοιχούν στην παρελθοντική πορεία τής ανθρώπινης εξέλιξης, από τότε, που ήμασταν μονοκύτταροι οργανισμοί (σπερματοζωάρια), μέχρι τη στιγμή, που γίναμε θηλαστικά και άνθρωποι. Όλη αυτή η περίοδος, το πέρασμα αυτό, η εξέλιξη αυτή, που συντελέστηκε πάνω στην γη, αντικατοπτρίζεται κατά την κύηση στην κοιλιά τής μητέρας μας.

Κάθε βρέφος γεννιέται σοφό με όλες αυτές τις εξελικτικές εμπειρίες, που τού δίνει η φύση του. Κατά τον έβδομο μήνα τής κύησης, αναπτύσσεται το αναπνευστικό του σύστημα. Την περίοδο αυτή, το βρέφος μεταλλάσσεται σε αμφίβιο ον. Πρόκειται για την αποτύπωση τής εξελικτικής μας πορείας και την αντιστοιχία της στην κύηση.
 


Έτσι, το υδρόβιο βρέφος γεννιέται αμφίβιο και σε μικρό χρονικό διάστημα χάνει την ιδιότητά του αυτή και γίνεται χερσαίο ον. Τότε, συμπεριφέρεται σαν ερπετό, όταν αρχίζει να μπουσουλάει και να σέρνεται. Σιγά σιγά θα σηκωθεί στα δύο του πόδια, θα μιμηθεί τα πιθηκοειδή και σε κάποιο χρονικό διάστημα θα εξελιχθεί σε άνθρωπο.

Πόσο σοφά, πόσο τέλεια, πόσο αρμονικά αποτυπώνει η φύση την πορεία και την εξέλιξη αυτή μέσα από όλη αυτή τη μετάβαση των εννέα μηνών στην κοιλιά τής μητέρας και τη γέννηση. Ουσιαστικά, μιλάμε για μια γρήγορη εξελικτική πορεία από μικροοργανισμό σε υδρόβιο, σε αμφίβιο, σε ερπετό, σε θηλαστικό. Όλη η ανθρώπινη εξέλιξη εκατομμυρίων ετών, αποτυπώνεται στην βρεφική εξέλιξη μέσα στους πρώτους μήνες τής ζωής μας…

Κάθε βρέφος γεννιέται αγνό κι αληθινό, αγαπάει έντονα, κλαίει πραγματικά, γελάει αληθινά, δεν υποκρίνεται, δεν κοροϊδεύει, δεν λέει ψέματα. Αισθάνεται,  αλλά δεν γνωρίζει τίποτα από τον ψεύτικο κόσμο μας. Γι΄ αυτό και είναι σοφό, επειδή γνωρίζει, ότι δεν γνωρίζει, μόνο αισθάνεται.

«Καθώς λοιπόν έφευγα σκεφτόμουν, ότι απ' αυτόν τον άνθρωπο εγώ είμαι σοφότερος. Γιατί, όπως φαίνεται, κανένας από τους δύο μας δεν γνωρίζει τίποτα σπουδαίο. Όμως αυτός, νομίζει ότι γνωρίζει, ενώ δεν γνωρίζει. Ενώ εγώ δεν γνωρίζω βέβαια τίποτα, αλλά ούτε και νομίζω ότι γνωρίζω. Φαίνεται, ότι από εκείνον, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, είμαι λίγο σοφότερος, γιατί εκείνα, που δεν γνωρίζω δεν νομίζω, ότι τα γνωρίζω. Μετά πήγα σε κάποιον άλλον, από εκείνους, που θεωρούνται σοφότεροι απ' αυτόν, και κατάλαβα, ότι συμβαίνει και μ' αυτόν ακριβώς το ίδιο. Έτσι, με αντιπάθησε κι εκείνος και πολλοί άλλοι.» (Σωκράτους «Απολογία»).









Σωκράτης.
Ένας άνθρωπος αγνός και σοφός
όσο ένα βρέφος.
Γνώριζε, ότι δεν γνώριζε,
γι΄αυτό λοιδωρήθηκε,
δικάστηκε
και τελικά δολοφονήθηκε
από τις μάζες τής εποχής του…



 


Ας έρθουμε πάλι στο βρέφος. Το βρέφος αγαπάει αρχικά τον εαυτό του, αλλά και τη μητέρα του, που όμως είναι ακόμα κομμάτι της, που μόλις διαχωρίστηκε. Ένας διαχωρισμός επώδυνος, τραυματικός. Είναι η πρώτη αρνητική, αλλά και φυσική εμπειρία, που βιώνει έντονα στη ζωή του. Εμπειρία απαραίτητη, για να φθάσει στην ανεξαρτητοποίησή του, για δημιουργηθεί το εγώ του. Απ΄αυτό το σημείο αρχίζει η απομάκρυνσή του από την αγνότητα και τη σοφία. Η ανάπτυξη τού εγώ και τού μυαλού του, θα τον βάλουν στην σφαίρα τού ψέματος και τής φαντασίας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ζωή του εξελισσόταν φυσιολογικά. Ο παρθένος οργανισμός του όμως, σύντομα θα μολυνθεί, αφού έρχεται η στιγμή, να γευτεί το βαρύ δηλητήριο, που λέγεται κοινωνία.

Η κοινωνία έρχεται για να καταστρέψει όλη αυτή την αγνότητα, την αγάπη, την ασφάλεια, που βίωσε τα πρώτα αυτά χρόνια τής ζωής του. Οι θαυμαστές εξελικτικές εμπειρίες, που απέκτησε, πρόκειται να ξεχαστούν και να διαστρεβλωθούν, η αγάπη για τον εαυτό του, επίσης θα καταστραφεί. Αυτά επιτάσσει η άρρωστη κοινωνία μας. Πρέπει η φυσιολογική του λειτουργία να αντιστραφεί με τέτοιο τρόπο, ώστε οι γνώσεις, που απέκτησε από την εμπειρία τής κύησης και τής γέννησης να χαθούν δια παντός. Η αγάπη, που ένοιωθε για τον εαυτό του, πρέπει κι αυτή να διαστραφεί και να κατευθυνθεί προς τα έξω. Αποτέλεσμα είναι να χάσει οριστικά την ατομικότητα και τη σοφία του και να αρχίσει να κοπαδοποιείται…

Κατ΄αυτό τον τρόπο το παιδί μαθαίνει ν΄ασχολείται με όλους τους άλλους, που υπάρχουν γύρω του (γονείς, συγγενείς, φίλους) κι αρχίζει να ξεχνάει τον εαυτό του. Είναι και η εποχή, που χτίζεται ο ψεύτικος εαυτός του, το εγώ. Σύντομα θα ταυτιστεί με αυτό. Το εγώ είναι αναγκαίο, για να μπορέσει να επιβιώσει στον κόσμο που ζούμε, όμως είναι και υπεύθυνο για την πτώση αυτή.

Χάνει την εμπειρία και αποκτάει το νου μέσω τής ομιλίας και τής γλώσσας. Ξεχνά την πραγματικότητα τού βιώματος και μπαίνει στον ψεύτικο κόσμο τού λόγου και τού νου. Ουσιαστικά, αφήνει τον αληθινό κόσμο, που διαβιούσε, για να μπει σε ένα κόσμο παραλογισμού και φαντασίας, σ΄ένα κόσμο βλακείας και αυταπάτης.







Οι θεσμοί τής κοινωνίας μας
ουσιαστικά αποτελούν
το ίδιο της το πρόβλημα.
Πατρίς - Θρησκεία - Σχιζοφρένεια...

 
 



Γεννιόμαστε βρέφη μέσα στο γέλιο, στη χαρά και στον αυθορμητισμό και ενήλικοι πνιγόμαστε μέσα στο μίσος, στη λύπη και στη υποκρισία. Ουσιαστικά, γεννιόμαστε αυτοκράτορες και μεγαλώνουμε ως δούλοι, ή αλλιώς γεννιόμαστε σοφοί και πεθαίνουμε τρελοί… (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Γεννιόμαστε αγνοί - πεθαίνουμε τρελοί.)

Η κοινωνία είναι υπεύθυνη γι΄αυτή την πτώση. Η θρησκεία, ο στυλοβάτης της, είναι ο εχθρός τής αγάπης, αφού μας μαθαίνει να αγαπάμε τους θεούς κι όχι τον εαυτό μας. Μάς φορτώνει με ενοχές και μάς κάνει να μισούμε το σώμα μας, τον εαυτό μας. Μάς κάνει να μισούμε τους συνανθρώπους μας, επειδή πιστεύουν διαφορετικές βλακείες από τις δικές μας. Η αγάπη τού παιδιού για τον εαυτό ξεχνιέται. Το παιδί κατευθύνεται ν΄αγαπάει επιλεκτικά και μόνο τους ομοϊδεάτες του. Η κοινωνία μάς μαθαίνει να αγαπάμε κάποια ομάδα ανθρώπων και να μισούμε τις άλλες, να αγαπάμε κάποιο από τα κόμματα με τους πολιτικούς του και να μισούμε τα άλλα, να αγαπάμε την ομάδα μας και να μισούμε τις άλλες, να αγαπάμε το έθνος και να μισούμε τα άλλα έθνη, να αγαπάμε την οικογένειά μας και ν΄αδιαφορούμε για τις άλλες. Τελικά, μαθαίνουμε οι άλλοι άνθρωποι να μη μας ενδιαφέρουν, αρκεί εμείς να ζούμε καλά και άνετα και οι άλλοι ας υποφέρουν και ας λιμοκτονούν.
«Ο καθένας από εμάς είναι γεμάτος μίσος για τον εαυτό του. Και νομίζεις, πως αν μισείς τον εαυτό σου, μπορείς να βρεις κάποιον άλλο, που να σε αγαπάει; Αν ούτε και συ είσαι έτοιμος να αγαπήσεις τον εαυτό σου, είναι αδύνατον να σε αγαπήσει κάποιος άλλος. Έχεις αποδεχθεί την ιδέα, ότι αν δεν ακολουθείς συγκεκριμένους κανόνες, θρησκευτικά δόγματα, πολιτικές ιδεολογίες, δεν έχεις καμμία αξία.» (Όσσο «Από την κρίση στην αυτογνωσία», σελ.19).

Σπουδαία λόγια από μία ελεύθερη κι ανεξάρτητη προσωπικότητα. Ένας άνδρας, που δολοφονήθηκε, όπως κι ο Σωκράτης. Η Αμερική τον δολοφόνησε, επειδή δεν μπορούσε να τον ακούει, για τον ίδιο λόγο, που δολοφόνησε το Σωκράτη η κλασική Αθήνα.
Πέθανε για τη θρησκεία σου, για τους ανύπαρκτους θεούς τους, το Χριστό, τον Αλλάχ, το Γιαχβέ, το Σίβα, το Δία! Είναι οι ψευτιές των παπάδων, που σε έχουν πείσε, ότι έτσι θα πας στον παράδεισο, στη βαλχάλα, στα ουρί... Πέθανε για την πατρίδα σου, δηλαδή για κάποιες γραμμές στο χάρτη, αυτές είναι οι βλακείες των αξιωματικών σου. Φανατίσου, χτύπα, ακόμα μαχαίρωσε τους άλλους οπαδούς για την ομάδα σου, για τους φιλάθλους σου, για τη φανέλα τής ομάδας σου. Μίσησε, αφόρισε, σκότωσε ακόμα αν χρειαστεί τους αλλόθρησκους, για τη θρησκεία σου.













Όσσο.
Ένας πολύ ελεύθερος άνθρωπος
για τους τόσο συντηρητικούς αμερικανούς.

Αν πεθάνεις για το έθνος σου γίνεσαι ήρωας, αν πεθάνεις για τη θρησκεία σου γίνεσαι μάρτυρας, αν πεθάνεις για την ομάδα σου γίνεσαι πραγματικός οπαδός. Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά διαφορετικοί τρόποι, για να χάσεις την δική σου ζωή και να καταστρέψεις τις ζωές των άλλων. Ουσιαστικά, είναι ένας άλλος τρόπος για ν΄ αυτοκτονήσεις…

Μάς έχουν χειραγωγήσει και δεν το έχουμε καταλάβει, γι΄αυτό κι έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ. Έχουμε φτάσει να αδιαφορούμε ή και να μισούμε θανάσιμα τους εαυτούς μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Ας προσέξουμε πώς συμπεριφερόμαστε στα σώματά μας: πίνουμε αλκοόλ, καπνίζουμε, παίρνουμε ναρκωτικά, είμαστε παχύσαρκοι ή ισχνοί, χάνουμε τον πολύτιμο ύπνο μας ξενυχτάμε, τρεφόμαστε με σκουπίδια, που απλά είναι νόστιμα, καταπίνουμε φάρμακα σαν καραμέλες, δεν γυμναζόμαστε, δεν διασκεδάζουμε, δεν αγαπάμε.

Αντιθέτως, ζηλεύουμε, οργιζόμαστε, βρίζουμε, χτυπάμε, κλέβουμε, κριτικάρουμε… Η ανθρωπότητα όλη έχει ακολουθήσει τελείως λάθος δρόμο μέχρι τώρα, αυτοκαταστρεφόμαστε και δεν μας νοιάζει καθόλου γι΄αυτό.

 
Γεννήθηκες τελείως διαφορετικός, ποτέ δεν ήσουν αυτός, που είσαι τώρα. Όταν γεννήθηκες δεν ήσουν χριστιανός, μουσουλμάνος ή κομμουνιστής, έλληνας, γερμανός ή μεξικανός. Ήσουν ένα άγραφο λευκό χαρτί, γάργαρο τρεχούμενο νερό, απάτητο καθάριο χιόνι στις βουνοκορφές. Τίποτα δεν είχε γραφτεί επάνω σου, όταν γεννήθηκες, καμμία λάσπη δεν είχε μολύνει το αίμα σου, ούτε η Βίβλος ούτε το Κοράνι ούτε το Κεφάλαιο τού Μαρξ. Είχες μόνο ως παρακαταθήκη τις σπουδαίες εμπειρίες τής γήινης εξέλιξής σου. Κι αντί να τις αναπτύξεις κι άλλο και να εξελιχθείς, έπεσες στην παγίδα, μπήκες στο Σύστημα.
Τα κοπάδια των υπνωτισμένων, οι φρουροί τού συστήματος,
κατά τη διάρκεια τού ύπνου τους.

 
Το βρέφος δεν κουβαλάει μαζί του κανένα ιερό βιβλίο, δεν φοράει μαντήλα, ούτε κάποια ποδοσφαιρική ή κομματική φανέλλα, αφού γεννιέται γυμνό. Το βρέφος δεν παίρνει ναρκωτικά και δεν καταπίνει από μόνο του χημικά φάρμακα, αλλά το γάλα τής μάνας του. Η αθωότητά του γίνεται το μεγάλο του πρόβλημα, αφού γύρω του καραδοκούν λύκοι κρυμμένοι μέσα στους πολιτικούς, στους παπάδες, στους δασκάλους, στους οπαδούς, στους γιατρούς, στους στρατιωτικούς...

Όλοι αυτοί, κατασπάραξαν την αθωότητά σου, σε έκαναν όμοιό τους, άρρωστο ψυχικά και σωματικά, έκαναν μουτζούρες πάνω στο λευκό χαρτί σου, μόλυναν το αίμα σου, λέρωσαν την ψυχή σου. Σε έκαναν να πιστέψεις, πως όλες αυτές οι βρωμιές τους είναι κληρονομιά σου.













Η παράδοση
(εθνική, θρησκευτική, οικογενειακή κ.λπ.)
αποτελεί μια από τις χειρότερες μορφές καταπίεσης,
αλλοτρίωσης και χειραγώγησης
τού ανθρώπου.


Τί σού λένε οι γιατροί σου; Ότι η κληρονομικότητα παίζει σπουδαίο ρόλο στις ασθένειές σου. Ψέμματα, οι ίδιοι παίζουν ρόλο στις ασθένειές σου. Αυτοί στις φτιάχνουν και αυτοί τις συντηρούν! Η άγνοια και η παραπληροφόρηση, που σε ποτίζουν, παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην περαιτέρω υγεία σου. Σού φορτώνουν χημικά και δηλητήρια μέσα από τις τροφές σου, ιούς και αρρώστειες μέσα από τα εμβόλια και τα φάρμακα και συ πας και τα αγοράζεις, αφού σε έπεισαν, ότι έτσι πρέπει να κάνεις. Αρρωσταίνεις απ΄αυτούς και καταφεύγεις σ΄αυτούς, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι, ότι είναι οι δήμιοι τής υγείας σου. Ούτε κι ίδιοι το ξέρουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, είναι κι αυτοί κομμάτι τού Συστήματος...

Το βρέφος γεννιέται συνήθως ως ένας υγιής και παρθένος οργανισμός. Όμως, «για το καλό μας» εκεί έξω καραδοκούν οι δήμιοι τής υγείας μας υπνωτισμένοι κι αυτοί, έτοιμοι, μάς μολύνουν με εμβόλια, χημικά φάρμακα, χημικά στις τροφές, λάθος τροφές κ.ά.. Τους έπλυναν και τους πότισαν τα μυαλά πείθοντάς τους, ότι έτσι πρέπει να γίνει…  

Τώρα είναι εφικτό κι εύκολο για όλους αυτούς να σε υποδουλώσουν, να σε χειραγωγήσουν, να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Ο άρρωστος και ταυτόχρονα ο παραπληροφορημένος είναι εύκολο να χειραγωγηθεί. Και το πρόβλημα είναι, ότι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρω σου λυμαίνονται πολιτικές μαφίες, ιατρικές μαφίες, θρησκευτικές μαφίες, πατριωτικές μαφίες, ποδοσφαιρικές μαφίες, φιλοσοφικές μαφίες, βαμπίρ, που εξακολουθούν να σού πίνουν το αίμα κάθε μέρα, κάθε ώρα, να σε εκμεταλλεύονται και να σε καταστρέφουν ως ον. Μπορεί να εμφανίζονται ως εχθροί μεταξύ τους, όμως μάχονται για το ποιος θα σε αρμέξει και θα σε χειραγωγήσει περισσότερο από τον άλλον.

Κι εσύ, εκεί, πιστό σκυλί, είσαι έτοιμος να κατασπαράξεις όποιον τολμήσει να σού πει, έι… ξύπνα σε έχουν κοιμίσει, σε έχουν εκμεταλλευτεί, σε έχουν κάνει θύμα τους… Είσαι το θύμα, μα και ο φανατικός φρουρός τού Συστήματος. Δε χρειάζονται οι μπάτσοι, για να σε επαναφέρουν στην τάξη. Με την άγνοιά σου συντηρείς εσύ το Σύστημα. Αιμορραγείς καθημερινά, μα το υπομένεις καρτερικά, δεν κάνεις τίποτα, για να αλλάξεις, να σταματήσεις την αιμορραγία σου, αφού έμαθες να ζεις ως θύμα. Αυτή είναι η άσχημη αλήθεια, πράσινε ή κόκκινε στρατιώτη, δούλε τού θεού, ορκισμένε μπάτσε, εξαρτημένε ηρωινομανή, φανατισμένε πατριώτη, συμπλεγματικέ κομμουνιστή.



Στην αλληγορία τού Σπηλαίου στην «Πολιτεία», ο Πλάτων εξηγεί, πώς τα ίδια τα θύματα γίνονται εν τέλει οι φρουροί τού Συστήματος.


Γεννιέσαι υγιής κι αμόλυντος κι οι γιατροί σου σε μολύνουν και σε αρρωσταίνουν με εμβόλια και χημικά φάρμακα.

Γεννιέσαι αθώος και φιλικός και οι δάσκαλοί σου σε φανατίζουν με ατελείωτα ψέματα, ιστορικά, θρησκευτικά, πατριωτικά κ.λπ..

Γεννιέσαι αγαθός και τολμηρός και οι παπάδες σου σε γεμίζουν με φόβους και αμαρτίες.

Γεννιέσαι ειρηνικός και φιλικός και οι στρατιωτικοί σου σε κάνουν πολεμική μηχανή και δολοφόνο.

Γεννιέσαι αγνός κι αληθινός και οι πολιτικοί σου σε κάνουν ψεύτη και υποκριτή.

Γεννιέσαι καλός και τρυφερός και η κοινωνία σου σε κάνει σκληρό και άκαρδο.






















 










Κοιμήσου ήσυχος,
κοιμήσου για μια ζωή...


 
Για κάποιες χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι έχουν γίνει σκλάβοι ενός απάνθρωπου Συστήματος, ζουν άρρωστοι σε μια κοινωνία ανθρωποφάγο και καταστροφική. Λειτουργούν αφύσικα, υπνωτισμένοι, σαν ρομπότ.

Μέσα από την αίσθηση, πως δεν αξίζεις, οι μεσσίες σου (στην πραγματικότητα δήμιοί σου) γίνονται ολοένα και σπουδαιότεροι. Εκείνοι εμφανίζονται δήθεν για να σε σώσουν, όμως σε βουλιάζουν ακόμα πιο βαθιά στο τέλμα, που σού έφτιαξαν. Κανένας από αυτούς δεν μπορεί να σε σώσει, μόνος σου μπορείς να σωθείς. Αναρωτιέσαι πώς; Απλά ξεφορτώσου τους όλους. Αυτοί, δεν θα σου επιτρέψουν ποτέ να μάθεις να κολυμπάς. Αντίθετα, σε πάνε για πνίξιμο και σε πνίγουν κάθε μέρα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Οι πολιτικοί σου, θα συνεχίσουν να σού δίνουν ελπίδες, ότι σύντομα θα εξαλείψουν τη φτώχεια. Όμως, η φτώχεια συνεχώς μεγαλώνει.

Οι διαιτολόγοι, ειδικοί τής διατροφής, θα σε πείσουν, ότι οι τροφές που διαφημίζουν και οι δίαιτες που σού πασάρουν είναι για να αδυνατίσεις. Όμως, οι παχύσαρκοι συνεχώς αυξάνονται στις χώρες, που υπάρχουν οι διαιτολόγοι.

Οι γιατροί, σού υπόσχονται, ότι σύντομα θα βρουν τα φάρμακα, που θα εξαλείψουν όλες τις ασθένειες. Όμως, οι ασθένειες και οι ασθενείς αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό στις χώρες, όπου υπάρχουν γιατροί.

Οι παπάδες σου, σε πείθουν, πως η θρησκεία σου πρεσβεύει την αγάπη και την ενότητα. Όμως, όσο πιο πολύ θρήσκος γίνεσαι, τόσο πιο πολύ μισείς τον ίδιο σου τον εαυτό και τους γύρω σου...

Κοπάδια εκπαιδευμένων εγκληματιών, ονόματι στρατιώτες, έτοιμοι να δολοφονήσουν ό,τι κινηθεί μπροστά από το οπτικό τους πεδίο. Οι άνθρωποι αυτοί, γεννήθηκαν αθώοι και φιλικοί, όμως με την πλύση εγκεφάλου, που τους έγινε, κατέληξαν ως στυγνοί εγκληματίες. Η «κοινωνία» μας, έκανε πάλι το «καθήκον» της...
     
Όλα ξεκινούν από την ανευθυνότητά σου αγαπητέ φίλε μου. Σε έμαθαν να είσαι ανεύθυνος, είναι η διδασκαλία τους τέτοια. Σε αυτή την θέση στηρίζεται όλο το σαθρό οικοδόμημά τους. Ο θεός σου είναι υπεύθυνος για την μοίρα σου κι όχι εσύ. Ο γιατρός σου είναι υπεύθυνος για την υγεία σου κι όχι εσύ. Ο διαιτολόγος σου είναι υπεύθυνος για το βάρος σου κι όχι εσύ. Ο δάσκαλός σου είναι υπεύθυνος για τις γνώσεις σου κι όχι εσύ. Ο μπάτσος είναι υπεύθυνος για τη τάξη κι όχι εσύ. Ουσιαστικά, μας λείπουν οι γνώσεις γι αυτό μας κοροϊδεύουν και μας χειραγωγούν κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Μάς λείπει η πραγματική παιδεία, η ελευθερία, η αγάπη, η αλληλεγγύη, η πειθαρχία, η αξιοκρατία…

Με αυτόν τον τρόπο ανήκεις και συ στις μάζες, χάνεις την ατομικότητά σου. Γίνε ξανά μονάδα ξεχωριστή, όπως όταν γεννήθηκες, άτομο ανεξάρτητο, να εξαρτάσαι μόνο από τη φύση σου, όπως εξαρτιόσουν από τη μητέρα σου, όταν ήσουν βρέφος. Το ν΄αποφεύγεις τις ευθύνες σου και να τις φορτώνεις σε άλλους είναι καταστροφικό για την ύπαρξή σου. Αποδέξου επιτέλους τις ευθύνες σου, αυτό είναι το κλειδί για να ανοίξεις τη φυλακή, που σου έφτιαξαν οι δεσμώτες σου. Μάθε, γνώρισε, αποδέξου, ανάλαβε...

Εσύ είσαι ο υπεύθυνος αυτής τής άσχημης κατάστασης, που βιώνεις. Εσύ την έχεις στηρίξει, εσύ την έχεις χτίσει με την ανευθυνότητά σου.

Ο Σωκράτης έλεγε λόγια, που οι μάζες δεν τα άντεχαν: «Μη διαμαρτύρεστε, άνδρες αθηναίοι, κάντε ό,τι σάς παρακάλεσα. Μην διαμαρτύρεστε για ό,τι λέω, αλλά ακούτε. Γιατί πιστεύω, ότι ακούγοντάς με θα ωφεληθείτε. Γι' αυτά τα άλλα, που πρόκειται να σας πω, θα βάλετε ίσως τις φωνές, αλλά να μην το κάνετε. Να ξέρετε καλά όμως, ότι αν με θανατώσετε, και είμαι πράγματι αυτός που λέω εγώ, δεν θα βλάψετε τόσο εμένα όσο θα βλάψετε τους εαυτούς σας.» (Σωκράτους «Απολογία»).

Ο Σωκράτης τιμωρήθηκε από την αθηναϊκή κοινωνία τής εποχής του. Ίδια και απαράλλακτη ήταν η αρχαία Αθήνα με το σημερινό δυτικό κόσμο. Άνθρωποι σαν το Σωκράτη είναι αναπόφευκτο να τιμωρούνται σε κάθε κοινωνία, αφού δεν επιτρέπουν σε κανένα να επιβάλλεται και να κυριαρχεί πάνω τους. Ο Σωκράτης τιμωρήθηκε από τους σκοταδιστές τής εποχής του, επειδή «διέφθειρε τους νέους» λέγοντάς τους να μην ακούνε τις βλακείες των γονέων τους και επειδή έλεγε, ότι «ο ήλιος είναι πέτρα» και «η σελήνη είναι γη». Αυτό ήταν φυσικό να προκαλέσει το θρησκευτικό φανατισμό της συντηρητικής Αθήνας. Ο Σωκράτης, υπήρξε κυρίαρχος τού εαυτού του και απόλυτα υπεύθυνος για όσα έπραττε. Το μόνο έγκλημά του ήταν, ότι προκαλούσε μεγάλο φθόνο στις μάζες, οι οποίες ζούσαν μέσα στη δυστυχία και στη μιζέρια. Δεν μπορούσαν να τον αντέξουν, επειδή ήταν ευτυχισμένος κι ανεξάρτητος γι΄αυτό και τον σκότωσαν. Άμα λειτουργήσεις έτσι, το πλήθος πιθανόν να μη σε συγχωρήσει ποτέ. Όμως, μόνο τότε θα ελευθερωθείς.




Όχλοι - μάζες σαν κι αυτούς που ζούσαν στην αρχαία Αθήνα, αποτελούν διαχρονικό φαινόμενο των κοινωνιών τού Σιδηρού Γένους.
 
Έχεις χάσει το γέλιο, με το οποίο γεννήθηκες, έχεις χάσει τον τρόπο να είσαι φυσικός και υγιής. Επέλεξες το θάνατο αντί για τη ζωή, τη θλίψη αντί για τη χαρά, την υποκρισία αντί τον αυθορμητισμό, το ψέμα αντί την αλήθεια. Ζεις ένα είδος κοινωνικού κώματος και αφασίας. Έχεις μπει μέσα στον τάφο τής κοινωνίας. Βγες από εκεί, αναστήσου, γίνε ξανά μωρό, γέλα αυθόρμητα με την καρδιά σου, τραγούδα χαρούμενα, πήδα, τρέξε ανέμελα, κοίτα ξανά το ηλιοβασίλεμα, την ανατολή. Πέτα τα δεκανίκια σου και τις ταυτότητες, που σού έδωσε η κοινωνία σου, τρέξε ελεύθερος στη φύση. Ακόμα και το γέλιο σου ψεύτικο είναι. Όταν γελάς από την καρδιά σου, τότε το σκοτάδι εξαφανίζεται, τότε γίνεσαι πάλι αυθεντικός. Η δυστυχία είναι αποδεκτή από την κοινωνία σου, η χαρά όχι.

«Πρέπει ν΄ αναλάβεις εσύ την ευθύνη για τον εαυτό σου. Θα είσαι σε θέση να την αναλάβεις, μόνο, όταν αρχίσεις να αγαπάς αυτό που είσαι. Έτσι σε θέλει η ύπαρξή σου να είσαι... Να είσαι ο εαυτός σου και μόνο. Και να θυμάσαι, ότι παίρνεις μεγάλο ρίσκο, όταν δηλώνεις, πως είσαι απλώς ο εαυτός σου. Δεν ανήκεις πλέον σε κανένα πλήθος, σε κανένα κοπάδι. Όλα αυτά είναι απλά κοπάδια...» (Όσσο «Από την κρίση στην αυτογνωσία», σελ. 29).


http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2628
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters