Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ .. ΠΑΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ , ΛΟΓΩ... 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ !!


ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΝΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΠΑΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ!

Από το : newpost.gr

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό τον φόβο των επεισοδίων στην παρέλαση, η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει και σχέδιο… διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου! Θέλω να... 

πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες δεν ευσταθούν- καλό είναι τάχιστα να διαψευστούν.
Δεν φτάνει που η παρέλαση θα γίνει με μέτρα «τάξης» που θα θυμίζουν την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, δεν φτάνει που οι άνδρες των ΜΑΤ θα είναι ισάριθμοι (περίπου) των μαθητών που θα παρελάσουν; Χρειάζεται μέχρι και σχέδιο διαφυγής των επισήμων; Αλήθεια, στον Εθνικό Κήπο, οι πάπιες θα μείνουν στη λίμνη τους ή θα μετοικήσουν για λίγες μέρες στο Αττικό Πάρκο; Ας μας κάνουν τη χάρη και οι διάφοροι χαβαλέδες- οι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τους μπαχαλάκηδες.
Αν είναι όντως τόσο αγανακτισμένοι- λόγοι υπάρχουν είναι η αλήθεια, ας διαδηλώσουν, όπως διαδηλώνουν οι άνθρωποι του μόχθου. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, μικροί και μεγάλοι. Ας μας κάνουν τη χάρη και οι κρατούντες. Σήκωσαν τόσο ψηλά το θέμα, λες και ήθελαν να προκαλέσουν τα επεισόδια. Καλό θα ήταν, τα σχολεία να μπορούσαν να πούνε ότι δεν θα συμμετάσχουν. Θα λυνόταν ο γόρδιος δεσμός. Οι παρελάσεις, έχουν ακόμη κάποιο συμβολισμό- όχι μόνον για τους υπερπατριώτες και τους πατριδοκάπηλους.
Ενδεχομένως οφείλουμε να μιλήσουμε για τη σκοπιμότητα τέλεσής των. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Προσώρας, ας κοιτάξουμε μην και (ξανα)γίνουμε ως χώρα ρεζίλια των σκυλιών…
http://fimotro.blogspot.com/2012/03/blog-post_9394.html
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/25_2830.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters