Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μέση Ανατολή οδηγός για μια νέα «Μεγάλη Ιδέα» του Ελληνισμού

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTMDNRYUA0SWt-tYVvI7OJMbbecExJBR0C9aQDegq_UJobOccQj0nvL1g4NcJRTx2ZOY31TG4OGr2jSxvE_1-MZjkHw9Jf6FqdIZylxzk6MtwKqALobt29dLUHDdJi0kmKS9HLMW6pZYs/s640/625_479267E0-0285-5A72-024C-E2F37E7C5AF0.jpeg 
Του Δημήτρη Τσαϊλά
Η περιφέρεια της Μέσης Ανατολής, απειλείται από την αναταραχή της διάλυσης. Το δε σύστημα της Βεστφαλίας που έθεσε τη βάση της τάξης που προέκυψε στη Μέση Ανατολή, στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκεται τώρα σε αμφισβήτηση και μάλιστα θα λέγαμε ότι έχει βρεθεί μέσα στο χάος.

Ποια πολυεθνική αγόρασαν οι τράπεζες… για 4,7 ευρώ


the wise man 
4,7 ευρώ για το 47,04% της καταχρεωμένης Famar: Σε αρχικό στάδιο φαίνεται πως είναι η διαδικασία εξυγίανσης της υπερχρεωμένης φαρμακοβιομηχανίας Famar, όπως προκύπτει και από την εξαμηνιαία έκθεση της Alpha Bank. Η τελευταία έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό (47,04%) στην εταιρεία συμμετοχών που ελέγχει τη φαρμακοβιομηχανία, την Famar SA με έδρα το Λουξεμβούργο, που για δεκαετίες κατείχε η οικογένεια Μαρινόπουλου.

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗ SIEMENS;; – Robert Sikellis: Ο μυστήριος άνθρωπος Χ – Σκάνδαλο SAIC – Sieme



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Πηγή: http://egerssi.gr
Στην ηλεκτρονική σελίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” της Τρίτης 29 Αυγούστου 2017, διαβάζουμε στον κύριο τίτλο, άρθρου της κ. Κόλλια Ελευθερίας: Σκάνδαλο SAIC – Siemens: καίει πρώην υπουργούς το C4i και μεταξύ των άλλων αναφέρονται:

Αρχαίος Ελληνικός Οπλισμός

Ο αρχαίος οπλισμός από τον 11ο μέχρι τον 9ο αιώνα, όπως προκύπτει μέσα από τις πηγές αλλά και τα αρχαιολογικά ευρήματα, ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος. Στον 8ο αιώνα αντίθετα φαίνεται να έχει εξελιχθεί πια, παρουσιάζοντας τη βασική διαμόρφωση που συναντάται και στους Περσικούς πολέμους, κυρίως ως προς τα είδη των χρησιμοποιούμενων όπλων.

Αρπύιες οι Αρπάχτρες των Ψυχών

Χρησιμοποιώντας ο Περσέας την ασπίδα του ως καθρέπτη, για να αποκεφαλίσει την Μέδουσα, μας έρχεται στο νου η παλαιά αντίληψη, σύμφωνα με την οποία κάθε αντικατοπτρισμός είναι ψυχή, την οποία αντικατοπτριζούσα ψυχή μπορεί να κλέψει όποιος νεκρός ή δαίμονας βρισκότανε εκεί κοντά. 
Με τη δοξασία αυτή σχετίζονται και οι Αρπυιες, για τις οποίες πίστευαν πως είχαν τη δυνατότητα να αρπάζουν τις ψυχές.

Καιρική Τρομοκρατία από ξηράς, θαλάσσης και αέρος

Εγ-κλιματική αλλαγή. Ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο ξεσηκώνονται μπροστά στο έγκλημα που συντελείται κατά ανθρώπων και πλανήτη. Καταγγέλλουν τους καιρικούς τρομοκράτες και εμφανίζουν γνωστές και άγνωστες πατέντες χειραγώγησης καιρού

Τρείς του Σεπτέμβρη να γελάς. Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Επειδή το ζούμε το «μνημόνιο», και τις «μεταρρυθμίσεις». 
Το πραξικόπημα της 3ης/15 Σεπτεμβρίου 1843 το οργάνωσε ο τοκογλύφος Ρουφιανογιάννης, έγινε από τους δανειστές, για να εξασφαλιστεί η εκπλήρωση των όρων του μνημονίου. Το καλοκαίρι του 1843 η Ελλάδα... έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια του δανείου των 60 εκατ. φράγκων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters