Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Να πως μας θέλουν και «μοιράζουν» τον ΚΑΡΚΙΝΟ σε όλο τον κόσμο!

Στοιχεία που προκαλούν ΣΟΚ έρχονται στην επιφάνεια, σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μία παγκόσμια ελίτ θέλει και μοιράζει τον καρκίνο σε όλο τον κόσμο.

Όλα αυτά γίνονται βέβαια με μοναδικό στόχο το κέρδος, αφού αρχικά δημιουργείται ο καρκίνος και στη συνέχεια οι φαρμακοβιομηχανίες μας βάζουν να πληρώσουμε για θεραπείες δίχως αποτέλεσμα!

ΗΡΘΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΖΗΤΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 'ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ'

ΗΡΘΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;
ΖΗΤΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 'ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ'
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΟ

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

TO ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ''ΚΙΝΕΖΟ'' ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

Πύργος: Με παρέμβαση Σώρρα η συγκέντρωση των "Ελλήνων Συνέλευσις"

Πύργος: Με παρέμβαση Σώρρα η συγκέντρωση των "Ελλήνων Συνέλευσις"
Την Κυριακή στις 14 Οκτωβρίου...

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Πατρών - Πύργου, κοντά στην πρωτεύουσα της Ηλείας, ετοιμάζονται να κάνουν συγκέντρωση τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις"

Η συγκέντρωση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση, θα γίνει την Κυριακή στις 14 Οκτωβρίου, στις 18:30 το απόγευμα.

Θρίλερ στον Έβρο: Τελετουργική εκτέλεση από τζιχαντιστές η δολοφονία των τριών γυναικών; Τρόμος στα χωριά της περιοχής

Η Ελλάδα έχει γεμίσει από μετανάστες που προέρχονται από τη μουσουλμανική κουλτούρα και είναι σχεδόν βέβαιο πως μαζί με τις προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές έχουν εισχωρήσει και ακραίοι ισλαμιστές.
Το ενδεχόμενο τελετουργικής εκτέλεσης για θρησκευτικούς λόγους – με λίγα λόγια «τζιχάντ” – εξετάζουν οι ελληνικές αρχές για τη δολοφονία τριών γυναικών στον Έβρο.

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ)

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10
«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο (βιβλικό) θεό (μας)… 
Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας…(!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην έσχατη των ποινών. 
Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΧΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ -ΠΟΥ ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ-

ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10/18 ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ <ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ> ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΙΟΝΙΟΝ SEA
ΣΤΟ 4ο ΧΛΜ ΕΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>
(ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015)

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ <ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ> ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ.Π.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΛ. 6979019716

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;



ΣΩΡΡΑΣ 

 ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΤΟ 2013.  ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ;;;!!!  ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!  ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,  ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!!  ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΩ!!!  ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;;; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ!!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters