Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ " ΠΑΝΔΗΜΙΑ"??? ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ. Γιατροί (και όχι μόνον) ζητούν τη σύλληψη του δρα. Φάουτσι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


Nα πατε στο πρωτότυπο βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=s8qJM... να ψηφίσετε με αντίχειρα επάνω για τη σύλληψη του αποκτηνωμένου. Θα δείτε πόσες θεάσεις έχει και πόσες θετικές ψήφους ήδη

Ιέρειες στην Αρχαία Ελλάδα: αποκαλύπτοντας την ιστορία τους

Μαίρη Αμφιτρίτη Κυρλάκη
Στα τέλη του 2ου αι. π.Χ., Αθηναίοι προσκυνητές ξεκινούσαν εν πομπή και διένυαν την απόσταση των εκατόν εξήντα χιλιομέτρων μεταξύ της Αθήνας και του Ιερού του Απόλλωνα στους Δελφούς. Εκεί γιόρταζαν τα Πύθια προς τιμήν του Απόλλωνα. Ένα άτομο ξεχώριζε ανάμεσα στους συμμετέχοντες, η Χρυσηίς, η ιέρεια της Αθηνάς Πολιάδος.

Για την συμβολή της στην ανάδειξη των Πυθίων σε γιορτή που έκανε υπερήφανες και τις δύο πόλεις, οι κάτοικοι των Δελφών την τίμησαν με τον στέφανο του Απόλλωνα και αποφάσισαν με ειδικό ψήφισμα να παραχωρήσουν στην ίδια και όλους τους απογόνους της μια σειρά από σημαντικά δικαιώματα και προνόμια.

Τα οφέλη του Kale

Τα οφέλη του Kale
Ποιος θα φανταζόταν ότι ένα λαχανικό θα μπορούσε να είναι τόσο καταπληκτικό; Το Kale ονομάζεται από πολλούς ως «το νέο μοσχαρίσιο κρέας» ή «ο βασιλιάς των χόρτων».
Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι πρώτοι καλλιεργητές του συγκεκριμένου λαχανικού, καθώς καλλιεργούσαν πράσινα φυλλώδη λάχανα που έμοιαζαν με το kale, τα οποία έβραζαν και έτρωγαν ως θεραπεία για την μέθη. Κατόπιν το πήραν οι Ρωμαίοι από τους Ελληνες αφού έχουν βρεθεί πρώιμα Ρωμαϊκά χειρόγραφα με αναφορές σε «κράμβες», μια λέξη που περιλάμβανε άγρια γογγύλια, λάχανα και φυτά που έμοιαζαν με kale. Από τον Μεσαίωνα και έπειτα το εν λόγω λάχανο εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη και την Ασία ενώ στη συνέχεια Ιταλοί, Ρώσοι και Σκωτσέζοι ανέπτυξαν διάφορα είδη της συγκεκριμένης λαχανίδας

«Βαπτίζονται» απόρρητες οι δαπάνες του υπουργείου Μετανάστευσης - Οι αντιδράσεις των Ευρωπαίων

Δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε εντός, αλλά ούτε εκτός της χώρας, η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να περάσει ειδική διάταξη, προκειμένου το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου να αποκτήσει ειδικές πιστώσεις απόρρητων εθνικών αναγκών, δηλαδή δαπάνες για τις οποίες δεν θα δίνει λογαριασμό σε κανέναν ελεγκτικό φορέα, αλλά ούτε στη Βουλή.

Και δεν έχει περάσει απαρατήρητη διότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα σε διάστημα 60 ημερών.

Από τις 30 Απριλίου, οπότε το νομοσχέδιο «Βελτίωση της μεταναστευτικής νομοθεσίας, τροποποίηση διατάξεων των

Ἐπιστολή-καταπέλτης τοῦ Ἰωάννη Καποδίστρια ἐναντίον τῶν μασονικῶν στοῶν πού δροῦσαν ἀνεξέλεγκτα στή χώρα!


EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ἀριθ. 2953
Μυστική Ἐγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρός τό Πανελλήνιον


Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά Σωτήρηηη. ΟΥΤΕ σε 2 χρόνια δεν παίρνει ο συνταξιούχος Σωτήρηηη. Και λίγα λές γι`αυτά που "τσιμπάς' Σωτήρηηηη. ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε παιδικό τραγούδι | tovima.gr
ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ : 20,195,86

20. 195. 86 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. ΧΩΡΙΑ ΤΑ 8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΩΣ ΜΙΣΘΟ...

«Ατελείωτα τα χρηματικά ποσά...» - Νέα αποκαλυπτικά έγγραφα από τον Τράγκα για τις αμοιβές του Τσιόδρα (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Διαβάστε τη συνέχεια των αποκαλύψεων της ιστοσελίδας του Γιώργου Τράγκα, Crashonline.gr
Όπως είχε υποσχεθεί το Crashonline.gr συνεχίζει την δημοσίευση του τόμου και του πλήθους των ποσών που φεύγουν ...
από τις φαρμακευτικές εταιρείες προς όλα τα μέλη της επιτροπής για τον κοροναϊό, φυσικά για κλινικές μελέτες, έρευνες, δωρεές και επιχορηγήσεις. Τα ποσά είναι ατελείωτα που καταγράφουν όμως διάφορες αμοιβές των λοιμωξιολόγων από όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Κορωναϊός: Τι μάθαμε από τους 2 μήνες της ψεύτικης πανδημίας του Τσιόδρα


Τελικά ο Κορωναϊός, είχε και τα καλά του.

Μάθαμε αλλά και επιβεβαιωθήκαμε για αρκετά πράματα στην χώρα μας.


Τελικά ο ψεύτικος – ϊός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και του τηλεγιατρού Δόκτωρ Ζιβάγκο – Τσιόδρα, είχε και τα καλά του, βοηθώντας μας, να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας.


Ακόμα και στους πιο «δύσκολους» Έλληνες.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μιλτιάδης Αναστασιάδης
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (ΙΝΔΙΑΝΩΝ) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ) ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ Η 5Η ΜΑΙΟΥ 2020

Το νέο παγκόσμιο πρότυπο κυβερνητικής υπακοής! Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσαν τα νέα ότι η χώρα μας αποτελεί πλέον ένα νέο παγκό...

Το νέο παγκόσμιο πρότυπο κυβερνητικής υπακοής!
Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσαν τα νέα ότι η χώρα μας αποτελεί πλέον ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο στην μάχη ενάντια στον κορονοϊό!

Πανηγυρίζουν οι ηλίθιοι νεοέλληνες για τα εγκωμιαστικά άρθρα των New York Times και των λοιπών ξένων ΜΜΕ. Ο Καπιταλισμός μας συγχαίρει για την δουλοπρέπεια μας! Φέτος είμασταν τα καλύτερα και πιο υπάκουα παιδιά! Ακολουθήσαμε χωρίς αμφισβήτηση τις οδηγίες του κράτους, ήπιαμε δίχως ίχνος αμφιβολίας το «φάρμακο» του. Εκτελέσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του και πετύχαμε!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters