Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΜΑΣ! Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ - Ή ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

Η Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών κατέθεσε την 1.4.2010 μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μ.Υ.Κ



hellenicflamegr

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_8874.html

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ;

Της Όλγας Γεριτσίδου

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι κατά ένα μεγάλο βαθμό τα άτομα που κατέχουν τις θέσεις στην Δικαιοσύνη δρούν κατόπιν πιέσεων και όταν γίνεται σαφές από Πολίτες ότι δεν πρόκειται να αφεθεί στην δική τους ευχέρεια ούτε η ερμηνεία του Νόμου ούτε και το κατά πόσον οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους.


Έχοντας καταθέσει την μήνυση μου επί Εσχάτης Προδοσίας, εάν είχα πραγματική πίστη στην λειτουργία της Δικαιοσύνης μέσω αυτών που την εκπροσωπούν, θα περίμενα απλώς την πορεία που προβλέπει η δικονομία και την σίγουρη παραπομπή των κατηγορουμένων στο ακροατήριο.

Επειδή όμως, λόγω εκτενούς πείρας, έχω διαπιστώσει ότι μόνο όταν το δικαστικό σώμα γνωρίζει ευθαρσώς ότι παρακολουθείται στενά σχετικά με μία συγκεκριμένη υπόθεση και δεν μπορεί να επιδοθεί σε παρατυπίες, καθυστερήσεις και μη τήρηση προθεσμιών ( πόσο μάλλον άρνηση εφαρμογής του Νόμου ) μπορεί να λειτουργήσει όπως προβλέπουν οι διάφοροι Κώδικες, δεν πρόκειται να περιμένω εμπιστευόμενη την ευχέρεια του όποιου εισαγγελέα χρεωθεί την υπόθεση της μήνυσης μου επί Εσχάτης Προδοσίας κατά της κυβέρνησης ΓΑΠ και κατά του ίδιου του ΓΑΠ.

Εκτός από την στενή μου παρακολούθηση της λεγόμενης πορείας δικογραφίας ( με ΄κάθε αίτημα που χρειαστεί να κάνω για να προωθείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο Νόμος ) θα συνεχίσω να εμπλουτίζω την δικογραφία ( παρ’ όλο που είναι ήδη ογκώδης ) με στοιχεία, μελέτες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το αξιόποινο των πράξεων της κυβέρνησης αυτής και του ατόμου που ηγείται τον οποίον δεν αναγνωρίζω πλέον ως Πρωθυπουργό της Χώρας αλλά ως σφετεριστή της θέσεως αυτής.

Αυτό γίνεται με την σύνταξη των λεγόμενων ‘συμπληρωματικών υπομνημάτων’ τα οποία καταθέτουμε στην εισαγγελία με αίτημα να συμπεριληφθούν ως αποδεικτικά στην δικογραφία με ΑΒΜ Δ1369/2011.

Πολύ σύντομα και για όποιον ενδιαφέρεται θα έχω ένα δείγμα τέτοιου υπομνήματος για όποιον θελήσει να συνδράμει επωνύμως αυτήν την δικογραφία και υπόθεση.

Σε πρώτη φάση όμως, πολλοί με έχουν παρακαλέσει να εξηγήσω τι είδους υλικό μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο που να «δέσει» νομικά τον εισαγγελέα ώστε να κάνει το καθήκον του ώστε να μην διατρέχει κίνδυνο ο ίδιος ο εισαγγελέας να κατηγορηθεί για απιστία ή κατάχρηση εξουσίας.

Κάθε ντοκουμέντο, υπόθεση – πράξη που έλαβε χώρα με σαφή τόπο και χρόνο και / ή μαρτυρία διαπίστωσης καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων άμεσα από το Κράτος ή με πράξη διοικητικής ή νομικής φύσεως άμεσα ή έμμεσα με εντολή υπουργική μπορεί να αποτελέσει αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο Εσχάτης Προδοσίας σύμφωνα με τον ορισμό αυτής στον Ποινικό Κώδικα. Το ίδιο και για κάθε τι αντισυνταγματικό ιδιαιτέρως όσον αφορά τα άρθρα του Συντάγματος περί Ατομικών Δικαιωμάτων και Εθνικής Κυριαρχίας.

Δηλαδή, ο τρόπος που σας χρεώνει ένα ασφαλιστικό ταμείο, ο τρόπος που δεν σας καλύπτει ένα ασφαλιστικό ταμείο, ο τρόπος που σας φέρθηκε η αστυνομία, ο τρόπος άνισης επιχειρησιακής μεταχείρισης σας όσον αφορά εισφορές και φόρους σε σύγκριση με ‘υμέτερους’ όπως μεγαλοοφειλέτες και πολυεθνικές, η διαφορά μεταχείρισης και προστατευτισμού εις βάρος σας των παράνομων μεταναστών, η προστασία της τοκογλυφικής δράσης των τραπεζών εις βάρος σας, τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ ( που παραβαίνουν συστηματικά τις διατάξεις της Λευκής Βίβλου της Ευρώπης που δρούν ως εκβιαστικός φοροειπραχτικός μηχανισμός κλπ, η υποχρέωση καταστροφής σοδειών και άλλου είδους πρωτογενούς παραγωγής προς όφελος αλλοδαπών ανταγωνιστών, παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας, ο τρόπος αντιμετώπισης των διαφόρων κινητοποιήσεων από την κυβέρνηση κλπ, πράξεις αντιανθρωπιστικές και αντισυνταγματικές για τις οποίες έχει καταδικαστεί η Ελλάδα στο ΕΔΔΑ και κάθε άλλη πράξη, κατάσταση, κρούσμα διαφθοράς το οποίο γνωρίζετε θα τεκμηριώσουν ακόμα περισσότερο την μήνυση στον τομέα της τέλεσης της πράξης Εσχάτης Προδοσίας διαρκώς.

Καθ’ ότι έχουμε ήδη δείξει δόλο στην μήνυση αυτήν αλλά και εγκληματική αμέλεια που πάλι συνιστά δόλο έχουμε στα χέρια μας ένα ουσιαστικό όπλο που μπορούμε να το γεμίσουμε με όσες ‘σφαίρες’ θέλουμε ώστε να υπάρξει πραγματική τιμωρία και όχι μία απλή πτώση της κυβέρνησης που ούτως ή άλλως έρχεται.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να συνδράμετε επώνυμα στην ίδια την δικογραφία, προωθείστε μου τα στοιχεία που έχετε συγκεντρώσει και θα συντάξω εγώ συμπληρωματικό υπόμνημα για να τα συμπεριλάβω στην δικογραφία.

Η πράξη αυτή είναι ανέξοδη και θα δείξει το εύρος της ζημίας που αυτή ( και οι πρότερες ) κυβέρνηση έχει επιφέρει στο σύνολο του Ελληνικού Λαού που δεν ανήκει στις τάξεις των υπεράνω του Νόμου διαβιούντων και θα είναι μία επιπλέον πίεση, άκρως νόμιμη και θεμιτή, και ουσιαστικά επιβαλλόμενη κατ’ άρθρον 120Σ από όλους μας. Σε αυτό το σημείο αισθάνομαι ότι πρέπει να πω ότι και εγώ θα πράξω το ίδιο ως Πολίτης για κάθε τέτοια σχετική δικογραφία που έχει κατατεθεί από άλλους συμπολίτες μας, εφ’ όσον το επιθυμούν βεβαίως.

Δείχνοντας ότι η δράση της κυβέρνησης ΓΑΠ με την συνδρομή των προηγουμένων κυβερνήσεων, και κάθε άλλου υποστηρικτικού στην δράση της παράγοντα ( ημεδαπού και αλλοδαπού φέροντος αξίωμα και μη ) μπορεί να στοιχειοθετήσει την πράξη εγκληματική σε επίπεδο του συνόλου ενός ολόκληρου Έθνους ή ακόμα και περισσοτέρων Λαών ( αφού από την κατάσταση της Ελλάδας που αυτοί δημιουργούν και καλλιεργούν ισχυρίζονται ότι ζημιώνονται και άλλοι Λαοί ) , δηλαδή εγκλήματα πλέον κατά της Ανθρωπότητας που μπορούν να δικαστούν ακόμα και στην Χάγη.

Για κάθε διευκρίνιση θα χαρώ να απαντήσω σε μήνυμα σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση ( olgayeri[at]gmail.com ). Εάν θέλετε μία πιο οργανωμένη κατηγοριοποίηση του είδους του υλικού που χρειαζόμαστε σε συγκεκριμένα ντοκουμέντα και υποθέσει είτε προσωπικής είτε γενικότερης φύσεως μπορείτε να διαβάσετε την διακήρυξη την οποία είχα συντάξει το 2008 ( http://www.humansupport.gr/gr_diakiriksi.php ) και που περιγράφει ακριβώς την φύση αυτών των καταπατήσεων.

Εάν έχετε ήδη υλικό ή όταν το συγκεντρώσετε επικοινωνήστε μαζί μου για το θέμα της παρουσίασης του υλικού αυτού με τον τρόπο που απαιτεί ο εισαγγελέας για να το λάβει υπ’ όψη του. 
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_8683.html

Σιωπηλη πλειοψηφια..Θορυβωδης μειοψηφια..Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Σημερα απεργουν και για 4 συνεχεις ημερες οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης.Τα αριστεροκρατουμενα μεσα εξαχρειωσεως..Οι πρωταθλητες στην παραχαραξι και την αποπληροφορησι, την διαστροφη και την κρατικιστικη ιδεολογικη παραμορφωσι που εξασκουν με ατελειωτο ζηλο οι δολιοφθορεις της σκεψεως χρονια τωρα.Αιτηματα τους η διασφαλισι των «θεσμικων» «κατακτησεων και των θεσεων εργασιας…
Ετεροι «εργαζομενοι» οι Κοι των ΕΛΠΕ εχουν ξεκινησει ηδη δυο 10ημερες απεργιες προασπιζομενοι τα «κεκτημενα» της συλλογικης συμβασεως ενός φεουδαρχικου καθεστωτος συνδικαλιστων που δεν χουν σχεσει με την ελληνικη πραγματικοτητα..Π.χ
μεσο ετησιο κοστος μισθοδοσιας 85000 ευρω !!!
εργασία 38 ωρών την εβδομάδα
επίδομα πολυετίας 3% για κάθε χρόνο, επιπλέον των συμφωνημένων από τη σύμβαση αυξήσεων
άδεια μετ΄αποδοχών 3 επιπλέον ημερών
καταβολή 17,8 μισθών το χρόνο
επίδομα... «αγαμίας» 15% για τους άγαμους-ες άνω των 35 ετών (ισχύει στη θυγατρική ΕΚΟ)
Τις προηγουμενες εβδομαδες προηγηθησαν οι υπο την κρατικην προστασιαν ευρισκομενοι «ελευθερο-επαγγελματιες» οι φαρμακοποιοι ακολουθησαν οι γιατροι και βλεπουμε.
Βεβαιως η Ελλαδα εξακολουθει να είναι η χωρα του απολυτου σοβιετικου κρατισμου.Του εσωτερικου στρατου κατοχης των Δημοσιων Υπαλληλων με τετοια προνομια και εξουσια. Και μολονοτι η οικονομικη καταρρευσις της Ελλαδος είναι αποτελεσμα:
Ενός τερατος κρατους αμετρητων χιλαδων δημοσιων κηφηνων ,
Μιας απυθμενη πανηλιθιας γραφειοκρατιας χιλιαδων σφραγιδοκρατουντων χωρις καμια ουσιαστικη ωφελιμοτητα ή αναγκη
Ενός στρατου αλητηριων υποκριτων συνδικαλιστων που νεμονται και καρπουνται ο,τι η στυγνη φορολογια και οι αυθαιρετες τιμες και παρακρατησεις επιβαλλονται απο το κρατος τερας
Κρατικοδιαιτων και προστατευμενων επαγγελματων με προκαθορισμενες υποχρεωτικες αμοιβες χωρις κανενα ανταγωνισμο.
Μια στυγνης, οθωμανου κατακτητη, φορολογιας που στιβει την ιδιωτικη πρωτοβουλια ξαν και ξανα και ξανα σαν στημενη λεμονοκουπα για να διατηρηθουν οι αχρηστες θεσεις εργασιας συμβασιουχων και υπαλληλων που δεν χρειαζονται παρα μονο για να ψηφιζουν
Ουδεις συγκινειται..Ενα χρονο τωρα. Ουδεμια αποκρατικοποιησις.Ουδεμια απολυσις στον δημοσιο τομεα, ενώ ηδη πανω από 200 χιλιαδες ιδιωτες εμειναν στον δρομο για να μην μειωθουν οι κηφηνες.
Ταυτοχρονα οι εξ ισου υπεραριθμοι πολιτικοι μας στην πλειονοτητα τους αρνουνται να δεχθουν την πραγματικοτητα Ότι δηλαδη τον πλουτο δημιουργει η ιδιωτικη οικονομια που είναι η χρυσοτοκος ορνιθα. Και όχι το δημοσιο και το κηφηναριο, που τρεφεται απ αυτην..
Οι πολιτικοι μας και η κρατουσα κομμουνιστικη ιδεολογια δεν επιτρεπει στους λαικιστες δειλους ανεπαγγελτους πολιτικους να ομολογησουν ότι το κρατος υποχρεωσει εχει να διευκολυνει την δημιουργια και την αναπτυξι που προσφερει ο ιδιωτικος τομεας οι επιχειρησεις οι επιχειρηματιες οι ελευθεροι επαγγελματιες με τις ατομικες τους εταιριες.
Δυστυχως όμως , ουτε οι υπουργοι του ανεπαρκεστατου Πρωθυπουργου, ουτε η αντιπολιτευσι του καλαματιανου κλοουν εννοουν να αντιληφθουν ότι αν δεν πτωχευσαμε ακομη είναι γιατι υπογραψαμε το μνημονιο, που όμως ολοι κανουν ότι ειναι δυνατον για να μην εφαρμοσθη.
Ετσι είναι μαθηματικως βεβαιον ότι καθισταται αδυνατος η αναπτυξις στην Ελλαδα και συνεπως αργα ή γρηγορα η πτωχευσις θα είναι η επομενη μερα..Η στασις πληρωμων, μισθων συνταξεων φαρμακων η αδυναμια εισαγωγης καυσιμων και αλλων αγαθων αφου ακομη και τα σκορδα εισαγονται από την Κινα από τοτε που οι αγροτες μας καλομαθαν να εισπραττουν με πλασματικη παραγωγη επιδοτησεις από τους κουτοφραγκους και να κλεινουν δρομους..με τα τρακτερ για ψυλλου πηδημα..
Η σιωπηλη πλειοψηφια των Ελληνων αντιλαμβανεται που οδηγουμεθα από την θορυβωδη μειοψηφια που συρει τους δειλους πολιτικους .. .
Από ολες τις ολοκληρωτικες αντιδημοκρατικες μειοψηφιες, που κλεινουν δρομους, που καταλαμβανουν δημαρχιακα μεγαρα, που κατεβαινουν σε απεργιες χωρις λογο, που δεν πληρωνουν και απαγορευουν στους ελευθερους πολιτες με την βια να πληρωσουν,
Από τους ψευδο «ελευθερους πολιορκημενους» της κάθε κερατεας, από ολους αυτους τους ψευτοαγωνιστες, που καταστρεφουν και φερνουν το τελος πιο κοντα από ποτε.
Σε μια πολιτεια που ο νομος είναι ηδη θαμμενος..και ο υπουργος «προστασιας» της ανομιας , δεν μπορει να διαπιστωσει πουθενα την βασιλευουσα παρανομια, παρα μονο "κοινωνικο προβλημα"...για το οποιο αυτο - βαπτιζεται αναρμοδιος.
Ιασων
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_4616.html

Η ανεπανόρθωτη θανατική ποινή

Πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή, τα 14 από τα οποία στην πτέρυγα των µελλοθανάτων, και η εκτέλεσή του είχε προγραµµατιστεί επτά φορές πριν αποδειχθεί η αθωότητά του. Εντούτοις το Ανώτατο Δικαστήριο τωνΗΠΑ, µε ψήφους 5 έναντι 4, απέρριψε την απόφαση ενόρκωνπου είχαν επιδικάσει στον Τζων Τόµσον αποζηµίωση 14 εκατοµµυρίων δολαρίων. Η απόφαση της συντηρητικής πλειοψηφίας του δικαστηρίου, έπειτα από.....
εισήγηση του δικαστή Κλάρενς Τόµσον, χαρακτηρίστηκε στο «Slate» από την Ντάλια Λίτγουικ «µία από τις πιο άθλιες αποφάσεις που έχει πάρει ποτέ το Ανώτατο Δικαστήριο». Πιο µετριοπαθής, ο Αντριου Κόεν γράφει στο «The Atlantic» ότι η απόφαση «αποκαλύπτει σαφή εχθρότητα για το δικαίωµα των αδίκως καταδικασθέντων να αποζηµιωθούν» γιατην αδικία που υπέστησαν. «Θα πίστευε κανείς ότιµια τέτοια αποκατάσταση θα ήταντο λιγότερο που θα µπορούσε να κάνει ο νόµος για ανθρώπους όπως ο Τόµσον», προσθέτει.
Η είδηση βρέθηκε στα "Νέα".

Εγώ δε θα μείνω στο θέμα της αποζημίωσης, αυτό είναι το λιγότερο.
Δεν είναι παρά μια συγνώμη του Κράτους προς τον άδικα κρατούμενό του.
Η οποία δε δόθηκε όμως.
Το μείζον είναι το θέμα της θανατικής ποινής.
Πώς μπορεί ένα Κράτος να αποφασίζει ποιος έχει δικαίωμα να ζει και ποιος όχι;
Και αν δεχτούμε πως η φυλάκιση "διορθώνεται" (όσο μπορεί να διορθώνεται η άδικη στέρηση της ελευθερίας ενός ανθρώπου για χρόνια), είναι δεδομένο πως η άδικη εκτέλεση δε διορθώνεται.
Και πώς μπορεί το Κράτος να είναι βέβαιο πως έχει κρίνει σωστά;
Διότι το Κράτος δεν αποφασίζει απρόσωπα.
Αποφασίζει μέσω των δικαστών του.
Και οι δικαστές είναι άνθρωποι. Και ως άνθρωποι μπορεί να είναι άδικοι.
Μπορεί να κάνουν ακούσιο ή εκεμμένο λάθος στην κρίση τους.
Και η ζωή παρότι βιολογικά δίδεται από τους ανθρώπους, ως έννοια ξεπερνά την ανθρώπινη φύση.
Και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αποφασίζει για την αφαίρεσή της.
Ο θανατοποινίτης βρίσκεται σε αυτή τη θέση, διότι αφαίρεσε κάποια ζωή.
Γι αυτό δικάζεται και γι αυτό τιμωρείται, όπως τελικά τιμωρηθεί.
Αφού όμως η Πολιτεία θεωρεί την αφαίρεση κάποιας ζωής ως το έσχατο αδίκημα, πώς μπορεί να διατάσσει την αφαίρεση της ζωής κάποιου πολίτη της;
Η εκτέλεση, όμως, δεν εκτελείται μόνη της, χρειάζεται να οπλιστεί κάποιο ανθρώπινο χέρι για να εκτελέσει την κρατική διαταγή.
Δηλαδή το Κράτος για να τιμωρήσει ένα φονιά, δημιουργεί άλλον έναν.
Η εκχώρηση λοιπόν δικαιώματος ζωής και θανάτου σε ανθρώπους είναι δεδομένα εγκληματική λογική.
Και οι φωνές που ακούγονται εσχάτως για επαναφορά της θανατικής ποινής πρέπει να λάβουν υπόψιν τους τα παραπάνω.

Και θέλω απλώς να θυμίσω το παράδειγμα ενός Αμερικανού που πριν αρκετά χρόνια, αγωνιζόμενος για την κατάργηση της θανατικής ποινής στην πολιτεία του, αποφάσισε να κάνει ένα παράδοξο πείραμα με πειραματόζωο τον εαυτό του.
Όταν έγινε ένας φόνος, ο προαναφερθείς σκηνοθέτησε την ενοχή του, παρότι δεν είχε καμία σχέση με το έγκλημα.
Κατηγορήθηκε λοιπόν με βάση τις "αποδείξεις" που άφησε να φανούν, και το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, καταδικάζοντάς τον σε θάνατο.
Ο κατηγορούμενος λοιπόν οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω εκτέλεσης και άφησε σημείωμα με όλο το "κατόρθωμά" του.
Μετά την εκτέλεσή του βρέθηκε το σημείωμα, το Δικαστήριο εξέτασε τα στοιχεία και τον "αθώωσε" μετά θάνατον!
Και η ιστορία αυτή, όπως επιθυμούσε και ο προαναφερθείς Αμερικανός, στάθηκε αφορμή για να αλλάξει ο Νόμος στην Πολιτεία του και να καταργηθεί η θανατική ποινή.
Ένας άνθρωπος λοιπόν έγινε μάρτυρας για να καταργηθεί η θανατική ποινή και για να αποδείξει ότι η ανθρώπινη κρίση δεν είναι αλάνθαστη, επομένως δεν μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν ανεπανόρθωτες κρίσεις, όπως η καταδίκη ανθρώπου σε θάνατο.

http://toixo-toixo.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_1924.html

Έξυπνα κινητά: Με μια φωτογραφία έχεις πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του εικονιζόμενου!

Φανταστείτε μία ημέρα όπου θα μπορείτε να φωτογραφίσετε κάποιον με το κινητό σας στον δρόμο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έχετε πρόσβαση σε όλες τα προσωπικά του δεδομένα : ποιο είναι το όνομά του, τι μουσική του αρέσει,
που διασκέδαζε χθες βράδυ κλπ.

Ακούγεται τρομακτικό; Κι όμως αυτή η ημέρα δεν είναι πολύ μακριά. Η Google ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη να λανσάρει μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φωτογραφίζουν ένα πρόσωπο και να αποκτούν έτσι πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες.

Για παράδειγμα θα μπορούσε να πάτε να συναντήσετε τον μελλοντικό σας εργοδότη κι εκείνος, αφού ζητήσει την άδειά σας, να φωτογραφίζει το πρόσωπό σας και στη συνέχεια να έχει άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας οι χρήστες θα αποκτούν πρόσβαση στα δεδομένα των ανθρώπων που φωτογραφίζουν, μόνο εάν και εφόσον εκείνοι έχουν επιτρέψει ρητά κάτι τέτοιο. Δηλαδή αν θέλετε να σας αναγνωρίζει και να σας ταυτοποιεί η εφαρμογή θα πρέπει να το έχετε δηλώσει στην Google. Από τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει μπορείτε να δημιουργήσετε ένα «προφίλ» στο οποίο θα αναγράφεται το όνομά σας, το τηλέφωνό σας και το email σας. Η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ποια άλλα προσωπικά σας δεδομένα θα αναγράφονται στο προφίλ σας.

Είναι ακόμα άγνωστο το πότε η εφαρμογή θα αρχίσει να διατίθεται στην αγορά, αλλά ο σχεδιασμός της βρίσκεται στα τελευταία στάδια, γεγονός που δεν αποκλείει να τη δούμε στα κινητά μας ακόμα και μέσα στο 2011.

πηγή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ...Το πρόβλημα είναι κατ’ εξοχήν ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Επιστολή προς Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Καρχιμάκη Μιχάλη Προς Καρχιμάκη Μιχάλη
Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΑΘΗΝΑ
Σύντροφε Μιχάλη,
Φιλόδοξη εργασιοθεραπεία η πολιτική απόφαση διεξαγωγής Εθνικής Επετειακής Συνδιάσκεψης στις 3 του Σεπτέμβρη του 2011.
Σε περιόδους πολιτικής νηνεμίας οι πολιτικο-φιλοσοφικές συζητήσεις αναζήτησης νέων δρόμων και προτάσεων σε....
διάφορους τομείς πολιτικής, εκπληρώνουν το στόχο της επιμόρφωσης των μελών.
Σας είναι γνωστό σ. Γραμματέα ότι η Συνδιάσκεψη είναι ουσιαστικά όργανο διαβούλευσης που μετατρέπεται σε πανηγυρική φιέστα καθοδηγούμενων χειροκροτητών.
Η χώρα έξω και πέρα από τις όποιες κυβερνητικές δηλώσεις βρίσκεται στη δίνη σωρευμένων προβλημάτων και αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής.
Το πρόβλημα είναι κατ’ εξοχήν ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
Οι μαθητευόμενοι μάγοι που κλήθηκαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, λειτουργούν με Δημοσιο-Υπαλληλική νοοτροπία κατ’ εντολή των προϊσταμένων δανειστών μας και όχι προς το συμφέρον του τόπου.
Οι κυβερνητικές αποφάσεις ισχυροποιούν και βαθαίνουν το σπιράλ της Ύφεσης, της φτώχειας, της ανεργίας και της μιζέριας.
Σύντροφε Γραμματέα, γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ότι:
- Το συνεχές ξεζούμισμα των πολιτών με φόρους - έκτακτες εισφορές – τέλη – ανατιμήσεις, δεν μειώνει το έλλειμμα αλλά το αυξάνει.
- Μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών κάτω από τα όρια υποφερτής διαβίωσης έχει σαν αποτέλεσμα την ασφυξία και καχεκτική λειτουργία της αγοράς.
- Ημιθανής λειτουργία της αγοράς, σημαίνει μικρότερα έσοδα για το κράτος.
- Υποσχεθήκαμε Μικρό – Ευέλικτο – Αποτελεσματικό κράτος και έχουμε την πιο πολυπρόσωπη κυβέρνηση, που θυμίζει Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο.) χωρίς συγκροτημένες πολιτικές στοχεύσεις.
- Οι φιλότιμες – φιλόδοξες – προσωποποιημένες πολιτικές λειτουργίες των Υπουργών είναι ασύμπτωτες και δεν διαμορφώνουν μια κοινή συνισταμένη.
- Το πολιτικό κεφάλαιο της εμπιστοσύνης των πολιτών εξανεμίστηκε στο «ήξεις - αφήξεις» των δηλώσεων των διαφόρων υπευθύνων για το δέον γενέσθαι, δηλώσεις που διαψεύδονται από τις επόμενες αποφάσεις.
- Η αξιοπιστία της κυβέρνησης είναι στο ΝΑΔΙΡ και οι πολίτες θυμίζουν «ζαλισμένα κοτόπουλα» από το μείγμα υπερβολικών δόσεων Κυβερνητικής αισιοδοξίας και καθημερινής οικονομικής πίεσης και καχεξίας.
- Εθελοτυφλούμε εκούσια ή ακούσια και συρόμαστε στο δρόμο που επέλεξε η πιο σκληρή νεοσυντηρητική παγκόσμια οικονομικό-πολιτική ελίτ για τη διαμόρφωση του νέου παγκόσμιου πολιτικού και οικονομικού status.
- Σε περιόδους ισχυρού ΣΟΚ οικονομικού, πολιτικού, φυσικού οι δυνάμεις της συντήρησης επιβάλουν τους όρους τους.
- Καταλήστευση δημόσιου πλούτου
- Πτώση βιοτικού επιπέδου
- Κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων
- Διάλυση του κοινωνικού κράτους
- Εξασθένιση ή απόλυτη εξαφάνιση της δύναμης των Εθνικών Κρατών
- Ευτελισμοί των συλλογικών λειτουργιών και εκπροσώπησης
- Εξατομίκευση του πολίτη
Δυστυχώς σ. Γραμματέα, η πλειοψηφία των Κυβερνητικών αποφάσεων υλοποιεί σχεδόν όλες τις παραπάνω στοχεύσεις και όχι την ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών σε μια άλλη πορεία με στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία και την οικονομική ισχύ.
Τα δεκανίκια της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. όσο τα χρησιμοποιούμε όπως μας τα προσφέρουν μας βυθίζουν πιο πολύ στο βάλτο της εξαθλίωσης και της υποτέλειας.
Η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική δεν οδηγεί στη λύση των προβλημάτων
- Δε μειώνει το έλλειμμα
- Δε μειώνει το χρέος
Είναι ανάγκη να οδηγηθούμε στη λήψη σοβαρών πολιτικών αποφάσεων για αλλαγή πορείας.
Τέτοιου είδους αποφάσεις, αφού η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν μπορεί να τις πάρει, το μόνο όργανο που έχει την αποφασιστική αρμοδιότητα είναι το ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Συνέδριο σ. Γραμματέα και όχι επετειακή συνδιάσκεψη και μάλιστα Συνέδριο με πραγματικούς σύνεδρους καταστατικά καταχωρημένους και όχι καθοδηγούμενους χειροκροτητές.
Ρόδος 07/04/2011
Με εκτίμηση
Παρασκευάς Γιάννης Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
Π. Βουλευτής

απο ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_987.html

Το ΠΑΣΟΚ “θυσιάζει” τον Σημίτη.Γράφει ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ


Από τα χρόνια που αυτοπροσδιοριζόταν ως ένα από τα «δάχτυλα» που έκοψε από το χέρι του οΚώστας Σημίτης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος «φώναζε» ότι η σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, είχε περάσει στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Καμία έκπληξη λοιπόν για τη χθεσινή δημόσια εξομολόγηση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης του διαδόχου του Κώστα Σημίτη, ότι η δεύτερη τετραετία του εκσυγχρονιστικού εγχειρήματος, από το 2000 ως το 2004 δηλαδή, ήταν η «αρχή του κακού», το οποίο βιώνουμε σήμερα.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε την περίοδο της κυβέρνησης που ξεκίνησε τη θητεία της με εκείνη την «περίεργη» νίκη στις εκλογές του Απριλίου του 2000, ως «χαμένη τετραετία». Και προχώρησε φυσικά ένα βήμα παραπέρα, επισημαίνοντας ότι η Ιστορία θα δείξει για ποιόν λόγο ο τότε πρωθυπουργός δεν προχώρησε στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που είχε εξαγγείλει.
Είναι εμφανές ότι το ΠΑΣΟΚ επέλεξε το «blame game», προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα της ενοχικής καθημερινότητας που βιώνει, λόγω του Μνημονίου και των συνεπειών του στη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Και ο Κώστας Σημίτης, τον οποίο άλλωστε ουδέποτε αγάπησε το «βαθύ ΠΑΣΟΚ», φαντάζει στα μάτια αρκετών ως μια προσιτή «Ιφιγένεια». Οι χθεσινές δηλώσεις Πάγκαλου άλλωστε, ήρθαν την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας ο οποίος διερευνά το σκάνδαλο με την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων, προτρέπει τη Βουλή να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες, όχι μονάχα του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και όλων των μελών του ΚΥΣΕΑ, που είχαν συναποφασίσει. Δηλαδή, και του Κώστα Σημίτη…
Απ’ την άλλη, το «πολιτικό άδειασμα» ενός επί οκταετία πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει προφανείς δυσκολίες, ως προς την υλοποίηση του εγχειρήματος. Ο Κώστας Σημίτης διατηρεί το δικό του, προνομιακό ακροατήριο, τόσο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όσο και στο εξωτερικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι πολύ πρόσφατα, το Μέγαρο Μαξίμου προσέτρεξε στη βοήθεια του Κώστα Σημίτη, για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύος της Ελλάδας πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, στις Βρυξέλλες. Αναμένουμε τις εξελίξεις…
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_355.html

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Αγαπητέ Μίκη,

Άκουσα την συνέντευξη που έκανες με τον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, και πραγματικά συγκλονίσθηκα. Ήσουν ποταμός χειμαρρώδης και θα συνιστούσα στον ΑΝΤ1 να δώσει τα δικαιώματα και να βγει δωρεάν σε DVD, σ όλες τις εφημερίδες για να το ακούσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος . Εσύ όμως πρέπει να ξεκινήσεις ΤΩΡΑ και άρχισε να καλείς το κόσμο για το ξεσήκωμα, σε μια ειρηνική επανάσταση για να διώξουμε την κατοχική κυβέρνηση. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και τα όρια αντοχής του έχουν εξαντληθεί . Δεν έχει να περιμένει καμιά βοήθεια πλέον και.....
από κανέναν. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ που κατέλαβε την εξουσία με ψέματα και ψευδείς υποσχέσεις, συνεχίζει καθημερινά να αυτοδιαψεύδεται και οδηγεί τον μεν ελληνικό λαό στην πλήρη εξαθλίωση την δε Πατρίδα στο ξεπούλημα. Κάθε μέρα λένε ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα και πριν καταλαγιάσει η φωνή τους ανακοινώνουν όλο και πιο δυσβάστακτα μέτρα. Και έγιναν και γλωσσοπλάστες οι αφιλότιμοι . Εφευρίσκουν οικονομικούς όρους βασισμένους σε γεωμετρικούς όρους και χρησιμοποιούν λέξεις όπως οριζόντιες περικοπές, κάθετες αυξήσεις, διαγώνιες ακακίες και τόσα άλλους που ανάθεμα και αν αυτοί οι ίδιοι καταλαβαίνουν τι εννοούν. Ότι και να κάνουν όμως, και αυτοί και τα δεκανίκια που τους στηρίζουν και οι πρόθυμοι που τους σιγοντάρουν ΔΕΝ θα τους περάσει. Ο ελληνικός λαός άρχισε να ξυπνά και θα βγει από το λήθαργο και την αποχαύνωση που προσπάθησαν να τον βάλουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών και σιγά-σιγά θα βγει στους δρόμους και θα τους πάρει σβάρνα, όπως λένε και στο χωριό μου.
Είναι πλέον εθνική επιταγή να συνενώσεις ΕΣΥ, όλες τις αντιμνημονιακές φωνές και δυνάμεις κάτω από τη δικιά σου προσπάθεια και όσο ακόμη είναι καιρός. Και ευτυχώς είναι πολλές, όπως του συνταγματολόγου Κασιμάτη, του καθηγητή Μπέη, του οικονομολόγου Καζάκη και τόσων άλλων, ων ουκ εστι αριθμός. Διότι από τους 300 της Βουλής δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα πλέον, όπως και από τους συνδικαλιστές που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, από τους Δικαστικούς, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας επίσης, διότι όλοι τους αγκομαχάνε να περισώσουν κάτι από τις αποδοχές τους, με μόνους νικητές του 300 της Βουλής με το υπηρετικό τους προσωπικό, που όχι μόνο δεν επλήγησαν από το τσουνάμι των καθετοοριζόντιων και παράπλευρων περικοπών αλλά κατάφεραν να πάρουν και αυξήσεις και περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Γι αυτό σου γράφω Μίκη, να ξεκινήσεις αμέσως και να αναλάβεις την πρωτοβουλία να οργανώσεις μια ΣΥΝΑΥΛΙΑ στη Πλατεία Συντάγματος και να μαζευτεί χιλιάδες κόσμος και να πλημμυρίσει η Αθήνα στα συνθήματα και από εκεί να ξεκινήσει η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην οποία θα δεις να συμμετέχουν όλοι, φοιτητές, αγρότες, υπάλληλοι, δικαστικοί, στρατιωτικοί και αστυνομικοί και με μια φωνή δυνατή και ελληνική θα τρομοκρατήσουν τους τρομοκράτες που εξευτελίζουν και λεηλατούν την ένδοξη Πατρίδα μας.

Δεν είναι πρόταση αυτή , είναι λαϊκή απαίτηση και εσυ μπορείς να την υλοποιήσεις και να γίνεις μπροστάρης σ΄ αυτόν το παλλαϊκό ξεσηκωμό που θα αποτινάξει τα δεσμά της σύγχρονης κατοχής.

Εμπρός λοιπόν ξεκίνα και είμαστε δίπλα σου. Οι καιροί ου μενετοί…

ΕΛΛΗΝΑΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_2538.html

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010


ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΔΕΚΑ ΦΙΛΟΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ :

1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ 400 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ " ΜΕΣΑ " ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΡΥΘΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ (ΞΕΝΩΝ, ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΚΛΠ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ Σ' ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ, ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΜΑΘΕΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ.

2. ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΙ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ " ΑΡΧΟΥΣΑ " ΤΑΞΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ "ΕΞΟΥΣΙΑΣ", ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, Π.Χ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΑΠΕΘΑΡΡΥΝΑΝ ή ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ "ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ". ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ, ΕΠΙΠΟΝΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η < Φ.Ε.2010> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ, ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ " ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 2010 " ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

3. ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ :

Α) ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΜΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ. Β) ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Γ) ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Δ) ΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ " ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ", ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΟΛΗΨΙΩΝ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ" ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ! Ε) ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ < Φ.Ε. 2010 > ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΦΕΛΕΙΕΣ. Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ 2Ο. ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ! ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 1.000 Ε. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
- ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ του ΚΑΤΑΘΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2009 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5009-040722-071 ΕUR

ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗ, ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

Η " Φ.Ε. 2010 " ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε-MAIL KAI H ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΕ <Φ.Ε.2010 >

Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕΣΟΝ, ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ WWW.FILIKIETAIRIA2010.GR OΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ E-mail ME ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ : INFO@FILIKIETAIRIA2010.GR

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010
Αντ. Αντωνιάδης - Διαχειριστής

Πηγή: email

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2003: ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το καλοκαίρι του 2003 ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Κούρος, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ». Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που το θεώρησαν «συνομωσιολογικό». Ξέρετε ποιοι, τα παπαγαλάκια του συστήματος που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «γραφική» και «εξωπραγματική» κάθε αποκάλυψη. Σήμερα, επτά χρόνια μετά, είναι απλώς η πραγματικότητα. Διαβάστε το…
[ Το άρθρο αναδημοσιεύεται στο tsantiri με άδεια και επιθυμία του συγγραφέα ]
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2003
Από τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΟ
Κάθε ισχυρό κράτος (μητροπολιτικό) διαθέτει γεωπολιτικούς σχεδιασμούς που στην πράξη αποσκοπούν να θέσουν υπό την επιρροή του άλλα μικρότερα κράτη, από άποψη οικονομίας, στρατιωτικής ισχύος και τεχνολογικής ανάπτυξης. Τα κράτη αυτά που εντάσσονται στη σφαίρα επιρροής των μητροπολιτικών ονομάζονται «περιφερειακά».

Κάθε μητροπολιτικό κράτος που σχεδιάζει γεωπολιτικά (οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά, πολιτιστικά), σχεδιάζει, φυσικά, για την καλύτερη προώθηση των συμφερόντων του και χρησιμοποιεί ανάλογα με την περίπτωση τον οικονομικό, τον πολιτικό, τον στρατιωτικό ή τον πολιτιστικό μοχλό για να αλώσει κάποιο περιφερειακό κράτος και να το θέσει στη σφαίρα επιρροής του. Η Ελλάδα, ως κράτος περιφερειακό υφίσταται πιέσεις από διάφορα μητροπολιτικά κράτη, αλλά κυρίως από τις Η.Π.Α., τη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία και την Κίνα. Καθένα από αυτά τα κράτη που λογίζονται ως μητροπολιτικά, σχεδιάζουν γεωπολιτικά για να προωθήσουν τα ποικίλα συμφέροντα τους στον ελλαδικό χώρο. Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορα σενάρια στο φως της δημοσιότητας. Σενάρια που εκπονούνται από τους σχεδιαστές της εξωτερικής πολιτικής κάθε κράτους ή από διάφορα think tank που ερευνούν επάνω στα γεωπολιτικά δεδομένα.
Οι κυριότερες μέχρι στιγμής πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα, είναι στον πολιτιστικό τομέα, στον οικονομικό και στον πολιτικό. Ο στρατιωτικός τομέας δεν υφίσταται τον ίδιο βαθμό πίεσης διότι η στρατιωτική δυνατότητα της Ελλάδας θεωρείται ικανή.
Τα γεωπολιτικά σχέδια των μητροπολιτικών χωρών εκπονούνται σε δεδομένη στιγμή για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα σε βάθος χρόνου. Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες αδυναμίες του ελληνικού λαού αυτά τα σχέδια λαμβάνουν κατά κύριο λόγο υπόψη τον οικονομικό τομέα (π.χ. ορατά τα αποτελέσματα του πρόσφατου χρηματιστηριακού κραχ) και τον πολιτιστικό.
Ο πολιτιστικός τομέας είναι πολύ σημαντικός για την διατήρηση της ελληνικής ιδιοπροσωπίας και γι’ αυτό οι πιέσεις προς αυτή την πλευρά είναι διαρκείς και συνεπείς για τουλάχιστον δύο δεκαετίες και θα συνεχίσουν για αρκετές δεκαετίες ακόμα, έως ότου ομογενοποιηθούμε μέσα στη δίνη της παγκοσμιοποίησης.
Η εσωτερική αντίσταση του ελληνικού λαού ίσως ήταν αυτή που ανάγκασε τον σπουδαίο γεωπολιτικό σχεδιαστή Σ. Χάντιγκτον να μας τοποθετήσει πολιτισμικά στην πλευρά της Ανατολής όταν κατασκεύαζε τον γεωπολιτικό χάρτη που διαχώριζε την Ανατολή από τη Δύση.
Ο Χάντιγκτον δεν είναι ο μοναδικός σχεδιαστής γεωπολιτικών μοντέλων στις Η.Π.Α. Είναι αρκετά τα κέντρα που σχεδιάζουν και προωθούν τα σχέδια τους ανάλογα με τις εκάστοτε επικρατούσες πολιτικές ισορροπίες. Ένα άλλο σενάριο είχε εκπονηθεί από το αμερικανικό Ίδρυμα Στρατηγικών Ερευνών RAD και είχε δεί το φως της δημοσιότητας το 1998, το οποίο μιλούσε για ελληνοτουρκικό πόλεμο που θα ξεσπούσε το 2003. Αφορμή γι’ αυτόν τον πόλεμο θα ήταν επεισόδια που θα ξεσπούσαν στην περιοχή της Θράκης, τα οποία θα δώσουν την αφορμή στα τουρκικά στρατεύματα να εισβάλουν στο ελληνικό έδαφος για να προασπίσουν τους μουσουλμάνους δημιουργώντας μια ζώνη ασφαλείας. Αυτός ο σχεδιασμός για ουδέτερη ζώνη στη Θράκη υπήρχε από το 1945 και είχε εκπονηθεί από γερμανικά γεωπολιτικά κέντρα και όπως φαίνεται αυτούς τους σχεδιασμούς τους υιοθέτησαν σήμερα οι Αμερικανοί. Πριν από μερικά χρόνια κυκλοφορούσαν διάφοροι χάρτες αμερικανικής πάλι υποστηρίξεως που έφεραν την Μακεδονία αποκομμένη από τον ελληνικό κορμό και ενσωματωμένη στα Σκόπια. Μάλιστα το ίδιο το Σύνταγμα των Σκοπίων μιλούσε ξεκάθαρα για τις στρατηγικές βλέψεις αυτές των Σκοπιανών. Σήμερα φαίνεται πως έχουν ατονήσει λόγω των εξελίξεων. Τα ίδια πάνω κάτω σχέδια για τη Μακεδονία έχουν και οι Βούλγαροι εθνικιστές παρόλο που εδώ και αρκετά χρόνια τα έχουν απεμπολήσει λόγω της δεινής πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει.
Εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια κυκλοφορούν χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας που έχουν προσαρτημένη όλη την Ήπειρο. Μάλιστα, στα διάφορα διπλωματικά γραφεία οι Αλβανοί πολιτικοί κυκλοφορούσαν απόψεις για διεκδικήσεις και δικαιώματα επί της αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.
Ένα άλλο σχέδιο που εκπονήθηκε πάλι σε αμερικανικά γραφεία αφορούσε στη δημιουργία των Ηνωμένων Βαλκανικών Κρατών, κατά το αμερικανικό πρότυπο. Ένα σχεδίασμα που θα απέκοπτε τα Βαλκάνια από την υπόλοιπη Ευρώπη, θα απέκοπτε οριστικά τη Ρωσία από το Αιγαίο και θα ελεγχόταν εξ’ ολοκλήρου από τα αμερικανικά κέντρα αποφάσεων.
Ένα τελευταίο σενάριο για το μέλλον του ελληνικού χώρου και του ελληνικού έθνους έχει τεθεί υπό την αιγίδα του διαβόητου Τζ. Σόρος, ο οποίος για περισσότερο από μια δεκαετία δραστηριοποιείται στον χώρο των Βαλκανίων με τα διάφορα ιδρύματα του και τις χρηματιστηριακές του επιχειρήσεις. Το σχέδιο αυτό έχει αρκετές δεκαετίες (;) ορίζοντα υλοποίησης και προβλέπει:


Α. αγορά εδαφών που θα φτάσουν το 30% των εκτάσεων.
Β. εξαγορά των ελληνικών τραπεζών;
Γ. εκμηδένιση της ελληνικής βιομηχανίας ;
Δ. μείωση της αγροτική παραγωγής στο ελάχιστο δυνατό όριο
Ε. εξαγορά των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και μεταβολή της Ελλάδας σε κέντρο τουρισμού φθηνού επιπέδου
Στ. λαθρομετανάστες θα καταλάβουν τους ακατοίκητους χώρους της ελληνικής υπαίθρου
Ζ. Έλληνες εργάτες και διανοούμενοι θα διευκολύνονται να μεταναστεύσουν στις βαλκανικές και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Η. έλεγχος των εσόδων από την πορνεία και τα ναρκωτικά.
Αυτό είναι το «μαύρο» σενάριο των νέων αμερικανικών γεωπολιτικών σχεδιασμών, αλλά δεν θα κλείσουμε μ’ αυτό. Θα κλείσουμε με την άποψη του καθηγητή στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Ι. Μάζη ο οποίος αποδέχεται ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να αισιοδοξούμε. Ο Ι. Μάζης θεωρεί ότι όταν λυθούν σοβαρά γεωπολιτικά ζητήματα που αφορούν πρώτα απ’ όλα το ξεμπέρδεμα της κατάστασης στην Μέση Ανατολή, την ασφαλή επιβίωση του Ισραήλ, την εξασφάλιση του Ανατολικού Αιγαίου ως ασφαλούς διόδου των πετρελαίων της Κασπίας, τον εκδυτικισμό της Τουρκίας, γεγονότα που έχουν δρομολογηθεί σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, τότε στην χώρα μας θα υπάρξει ηρεμία και θα λυθούν τα μεγάλα προβλήματα που σήμερα την ταλανίζουν. Είδομεν.


*Το κείμενο δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι του 2003 στο περιοδικό «Γυναίκα»
filotimia
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/2003.html

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ IMPERIAL ΣΤΙΣ 7. ΜΙΛΑΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ

ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΛΑΡΟΣΤΟΜΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ

ATHENS IMPERIAL, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 19.00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΠΗΓΗ

Η Φιλελεύθερη λαίλαπα… λέγεται ΠΑΣΟΚ

Θέλουμε να προλάβουμε τον Σημίτη που διαβάζουμε ότι θέλει να κάνει και παρέμβαση.

Δεν μας έφταναν οι καταστροφικές του παρεμβάσεις με τα swaps, θέλει να κάνει και προτάσεις.

Λοιπόν αυτή τη στιγμή είμαστε στο μέσο μιας φιλελεύθερης λαίλαπας η οποία ξετινάζει τα πάντα!

Δεν μας πιστεύετε;

Ιδού τι έλεγε ο Κ. Σημίτης δυο μέρες πριν τις εκλογές του 2000, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα 7 Απριλίου:
"Οι Έλληνες δεν θα αφήσουμε τη φιλελεύθερη λαίλαπα να τινάξει στον αέρα την οικονομία. Να μας γυρίσει στο '90 - '93".
Τα ίδια τα λόγια τα μεγάλα έλεγαν και τότε.

Τα ίδια ακριβώς αντίθετα θα κάνουν και σήμερα.

Δεν θέλουν κοινωνικό κράτος.

Θέλουν ιδιωτικοποιήσεις.

Θέλουν τους αμείλικτους νόμους της Αγοράς.

Θέλουν το λιγότερο Κράτος, όπως λένε.

Θέλουν ιδιωτική την Υγεία.

Ιδιωτικές τις μεταφορές. Ιδιωτική την εκπαίδευση.

Ιδιωτική την ασφάλιση.

Γι αυτό χτυπάνε το ΕΣΥ.

Γι αυτό χτυπάνε τα Ταμεία.

Γι αυτό χτυπάνε τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Γι αυτό χτυπάνε την οικονομική μας πολιτική».

Λοιπόν Έλληνες, θα αφήσουμε τη φιλελεύθερη λαίλαπα να τινάξει στον αέρα την οικονομία;

(Η φωτογραφία είναι συλλεκτική για να τρομάζετε τα παιδιά σας αν δεν τρώνε)…
http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_6397.html

7 ΔΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


Επτά Δισεκατομμύρια για βουλευτές και δικαστικούς από 2010-12 και ο υπόλοιπος λαός στη φτώχεια!

Η Παράταξή μας είναι η πρώτη που φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από το 2010 μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ ενώ στερεί από τον....
ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του.

Τα ποσά που προβλέπονται για βουλευτές και δικαστικούς έχουν ανοδική πορεία και, όπως αναφέρει το έγγραφο, δεν θα μείνουν στο ύψος αυτό που προβλέπεται ,γιατί δεν είναι γνωστός ο αριθμός των προσφυγών που θα ασκηθούν από τους ενδιαφερομένους συνταξιούχους βουλευτές και δικαστές για τη διεκδίκησή τους.

Σε καιρό θρυλλούμενης πτωχεύσεως της Ελλάδος δίδονται εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτα αναδρομικά επιδόματα βουλευτών και δικαστικών. Οι δικαστικοί επιδικάζουν στους εαυτούς τα επιδόματα ως καθ' ύλην αρμόδιοι και οι βουλευτές εισπράττουν τα δεδικασμένα (δικαστικοί κερνούν, βουλευτές πίνουν).

http://oimos-athina.blogspot.com/

Αγρογραφήματα και προφητείες των Μάγιας ...Συνδέονται??

Δείτε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που πιάνει μέσα στην νύκτα μια κατασκευή αγρογραφηματος το οποίο δημιουργείται σε δευτερόλεπτα και αποκαλύπτει την σχέση αγρογραφηματος και Μάγιας!!Με σύνδεση πριν χιλιάδες χρόνια!!Σουμεριακα σύμβολα και σύμβολα από το ημερολόγιο των Μάγιας σε άμεση σύνδεση και εμφάνιση σε αγρογράφημα!!Δείτε το βίντεο!!
http://katohika.blogspot.com/2011/04/blog-post_1972.html

Στρώμα όζοντος: Η τρύπα φτάνει... Ελλάδα

Σε δύο εβδομάδες η αραίωση θα επεκταθεί και πάνω από τη χώρα μας. Απαιτείται αυξημένη προσοχή στην έκθεση στον ήλιο

Λόγω των ασυνήθιστα χαμηλών θερμοκρασιών, το στρώμα του όζοντος πάνω από την Αρκτική έχει αραιωθεί κατά 40%
το τελευταίο διάστημα. Όπως προειδοποίησε ο κ. Χρήστος Ζερεφός, γραμματέας της Διεθνούς Επιτροπής Όζοντος, σε περίπου δύο εβδομάδες η αραίωση θα επεκταθεί και πάνω από την Ελλάδα, αυξάνοντας τα επίπεδα της υπεριώδους ακτινοβολίας.


«Τα αυξημένα επίπεδα της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας που μετρώνται στα μεγάλα γεωγραφικά πλάτη, αναμένεται ότι στις προσεχείς ημέρες θα παρατηρηθούν πάνω από τη Ρωσία, αλλά και πάνω από την Αλάσκα. Η αραίωση του στρώματος του όζοντος είναι εξαιρετικά μεγάλη και αναμένεται ότι στις προσεχείς μία - δύο εβδομάδες οι αέριες μάζες, οι οποίες θα κινηθούν από τα μεγαλύτερα γεωγραφικά πλάτη προς τα μικρότερα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θα μεταφέρουν αέρα με πολύ λίγο προστατευτικό όζον» δήλωσε ο κ. Ζερεφός, πρόεδρος του ΔΣ στο Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Όπως ανέφερε, η αραίωση-ρεκόρ στο όζον της Αρκτικής οφείλεται στις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασιών που παρατηρήθηκαν από την αρχή του χειμώνα έως τα τέλη του Μαρτίου.

«Η ακραία κατάσταση της ψύξης της κατώτερης ατμόσφαιρας και της αραίωσης του στρώματος του όζοντος οφείλεται κυρίως σε κλιματική ανωμαλία, που συνέβη στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας τους περασμένους λίγους μήνες. Ένα μέρος της ανωμαλίας της κλιματικής πιθανόν να συνδέεται και με το εξελισσόμενο ανθρωπογενές φαινόμενο του θερμοκηπίου», επισημαίνει.

Όσον αφορά τον κίνδυνο από την υπεριώδη ακτινοβολία, ο κ. Ζερεφός λέει πως, «έστω και αν είναι ακόμα Απρίλιος, χρειάζεται αυξημένη προσοχή στην έκθεση στον ήλιο, ιδιαίτερα δε για τα μικρά παιδιά».

πηγή

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG

Ναι, ναι, ο γνωστός από το 1821 του ΣΚΑΪ!

Είναι λίγο παρωχημένο το βίντεο, αλλά απέκτησε εσχάτως νέο ενδιαφέρον. Θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοούμε.

Όσοι δεν γνωρίζουν τη Λέσχη με μια απλή αναζήτηση στο Google μπορούν να πληροφορηθούν.

Από την απάντηση της κας Διαμαντοπούλου μας δημιουργήθηκε μια απορία: Στο Παγκόσμιο αυτό "οικονομικό φόρουμ" (think tank, όπως .......

είπε) ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κος ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ ;;;;;; Ναι, ναι, ο γνωστός από το 1821 του ΣΚΑΪ! Ένας Καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας τι δουλεία μπορεί να έχει σε ένα οικονομικό φόρουμ; ΔΕΣ ΕΔΩ ...Λοιπόν, ή οικονομικό φόρουμ δεν είναι ή ο κύριος αυτός είναι κάτι παραπάνω από απλός ακαδημαϊκός. Μήπως η ιδιότητά του ως Προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ έχει κάποια σχέση;

O νοών, νοείτω...



http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/bilderberg_06.html

Πάλι οἱ ἴδιες ἀθλιότητες κατὰ Πουλιανοῦ



Τὸ θέμα τοῦ Ἄρη Πουλιανοῦ ἐνοχλεῖ. Ὅπως ἐνοχλοῦν καὶ τὰ εὑρήματά του. Καὶ τὰ ἀποτελέσματα τῶν μελετῶν του. Καὶ τὰ συμπεράσματα ποὺ ἐξάγονται ἀπὸ τὴν ἔως τώρα ἐπιστημονική του ἐργασία.
Γιατί ἐνοχλοῦν; Διότι καταρρίπτουν τὸ ἑβραϊκό μοντέλο γενέσεως ποὺ κάποιοι πασχίζουν νὰ στήσουν μὲ τὸ ἔτσι θέλω. Διότι ἀποδεικνύουν τὴν συνέχεια τοῦ ἑλληνικοῦ γένους μέσα στοὺς αἰῶνες. Διότι ἀκυρώνουν ὅλα τὰ ψεύδη ποὺ κατά καιρούς προσπαθοῦν νὰ μᾶς ἀλλοιώσουν τὴν συνείδησι καὶ τὴν ταυτότητα.
Ὁ Ἄρης Πουλιανός, παρὰ τὶς διώξεις ἔχει σταθεῖ ὄρθιος καὶ μᾶς ὑποδεικνύει τὸν μοναδικό δρόμο δράσεως: Τὴν ἀνάδειξι τῆς ἀληθείας. Μὲ τοὺς δικαστικούς του ἀγῶνες, λειτουργεῖ ὡς ὁδηγὸς γιὰ ὅλους μας. Ἂς ἐλπίσουμε πὼς αὐτὴ θὰ εἶναι ἡ τελευταῖα περιπέτεια ποὺ ἀντιμετωπίζει.
Φιλονόη

Έκτακτο Νέο: Ο καθ. Άρης Πουλιανός εκδιώχτηκε από το Σπήλαιο των Πετραλώνων

Σήμερα, 4 Απριλίου του 2011, κλιμάκιο 50 αστυνομικών από το αστυνομικό τμήμα Μουδανιών με την παρουσία δικαστικού επιμελητή, εκτελώντας απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, εκδίωξαν τον καθηγητή Άρη Πουλιανό από το Σπήλαιο Πετραλώνων.
Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη ενός δικαστικού και ακαδημαϊκού πολέμου που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες ανάμεσα στον καθηγητή Άρη Πουλιανό και κάποια άτομα του ακαδημαϊκού και πολιτικού χώρου.
Η υπόθεση ξεκίνησε το 1959 με την ανακάλυψη του Σπηλαίου των Πετραλώνων. Η Ελλάδα μέχρι τότε ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη στον τομέα των Ανθρωπολογικών Ερευνών. Ο Χρήστος Σαρηγιαννίδης, κάτοικος της περιοχής, ανακάλυψε μέσα στο σπήλαιο ένα κρανίο παλαιανθρώπου.
Κλήθηκαν καθηγητές του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Κόκκορος, Κανέλλης, Μαρίνος, Γιαννούλης, Σωτηριάδης) οι οποίοι ανέλαβαν την υπόθεση, αλλά επειδή δεν υπήρχαν οι υποδομές στην Ελλάδα, τα ευρήματα στάλθηκαν στο Αμβούργο, στον καθηγητή Μπράιντιγκερ, γνωστού από την υπόθεση του «μινωικού μικροκέφαλου»*. Πολλά από τα ευρήματα που στάλθηκαν στο Αμβούργο, πάνω από 1200 κομμάτια, δεν επέστρεψαν ποτέ.
Το κρανίο παρουσιάστηκε τελικά σε ανθρωπολογικό συνέδριο της Μόσχας, όπου ο καθ. Πουλιανός ήρθε σε σύγκρουση με τον Μπράιντιγκερ για
θέματα χρονολόγησης του ευρήματος. Ο Πουλιανός είναι της άποψης ότι τα ευρήματα είναι περίπου 750 χιλιάδων ετών, ενώ ο Μπράιντιγκερ τα χρονολογούσε πολύ μεταγενέστερα.
Ο καθ. Πουλιανός ήταν υπέρμαχος της αφρικανοκεντρικής θεωρίας, μέχρι που οι έρευνές του στον σπήλαιο των Πετραλώνων ανέτρεψαν αυτή του την πεποίθηση. Έστειλε το κρανίο σε έξι πανεπιστήμια όπου έγιναν 11 διαφορετικές προσπάθειες χρονολόγησης από διάφορους σημαντικούς ερευνητές, ανάμεσά τους από τον νομπελίστα Άλεν Ναΐρν του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας των Η.Π.Α με τη μέθοδο του «παλαιομαγνητισμού» και από τον Ιάπωνα καθηγητή Μοτόζι Ικέγι
α με τη μέθοδο της «ηλεκτρονικής στροφορμής». Οι έρευνες επαλήθευσαν την υπόθεση του Πουλιανού.
Αυτά τα ευρήματα ανατρέπουν τις θεωρίες που είναι κρατούσες σήμερα, και υπονοούν ότι ο άνθρωπος κατοικεί στην Ευρωπαϊκή χερσόνησο από πολύ παλιότερα από όσο νομίζουμε.
Ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ενημερώθηκε για το θέμα και κάλεσε τον Πουλιανό να έρθει στην Ελλάδα από τη Σοβιετική Ένωση. Υπογράφηκε πρωτόκολλο μέσω του οποίου το σπήλαιο παραδόθηκε στον Πουλιανό για να ξεκινήσει τις έρευνες του. Ο Πουλιανός μπήκε στη διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστημίου Πατρών και ίδρυσε την πρώτη έδρα Ανθρωπολογίας στην Ελλάδα.
Ο Πουλιανός όμως αργότερα απομακρύνθηκε από το πανεπιστήμιο Πατρών και η έδρα της Ανθρωπολογίας καταργήθηκε.
Αναπαράσταση του Αρχάνθρωπου των Πετραλώνων
Έτσι ξεκίνησε ένα ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στον Πουλιανό και το ακαδημαϊκό κατεστημένο, στον οποίο η μεγαλύτερη κατηγορία κατά του Πουλιανού ήταν ότι είναι ιδιώτης (ενώ ιδιώτες ήταν και οι μεγάλοι αρχαιολόγοι Σλήμαν και Έβανς).
Μια άλλη κατηγορία που αποδίδεται συχνά στον καθ. Πουλιανό είναι ότι τα συμπεράσματά του είναι «εθνικιστικά» αφού ανατρέπουν την θεωρία της Ινδοευρωπαϊκής καταγωγής του πολιτισμού μας! Ο καθ. Πουλιανός όμως αρνείται την κατηγορία και δεν συνδέει τα επιστημονικά του ευρήματα με κανενός είδους «εθνικισμό».
Το 1985 τον εκδίωξαν από το σπήλαιο και σταμάτησαν τις έρευνές του. Οι έρευνες όμως γίνονταν με την άδεια του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, η οποία δεν ανακλήθηκε ποτέ επίσημα.
Ο καθ. Πουλιανός κινήθηκε δικαστικά και κέρδισε δύο αποφάσεις Εφετείου κατά του ελληνικού δημοσίου, δύο αποφάσεις Πρωτοδικείου και δύο αποφάσεις Αρείου Πάγου. Έτσι με απόφαση του 1997 επέστρεψε στη Σπηλιά. Ο νομικός σύμβουλος του κράτους ενημέρωσε την τότε κυβέρνηση ότι ο Πουλιανός μπορούσε να επιστρέψει στις έρευνες και ότι οι δικαστικοί αγώνες έβαζαν απλώς σε έξοδα το ελληνικό δημόσιο.
Δημιουργήθηκαν επεισόδια. Την ίδια στιγμή που δημοσιευόταν η απόφαση του Αρείου Πάγου, το υπουργείο και η νομαρχία προχώρησαν στο σφράγισμα του Σπηλαίου πριν γυρίσει ο Πουλιανός. Αγνόησαν έτσι την απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία ο Πουλιανός μπορούσε να συνεχίσει τις έρευνές του.
Χρειάστηκε δεύτερη απόφαση του συμβουλίου επικρατείας για να ξαναμπει ο Πουλιανός στη σπηλιά.
Από το 1997 μέχρι σήμερα, η κατάσταση έμεινε σταθερή. Η δίωξη όμως του Πουλιανού συνεχίστηκε. Άτομα του ακαδημαϊκού χώρου επιτίθεν
ται συνέχεια στον καθ. Πουλιανό. Χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ από το ελληνικό δημόσιο για τις έρευνές του. Όλα τα έξοδα των ερευνών έγιναν από τον ίδιο, ο οποίος πούλησε την περιουσία του για να συνεχίσει τις έρευνες και να δημιουργήσει τις υποδομές, και ίδρυσε μάλιστα και μουσείο.
Τα μόνα έσοδα ήταν τα χρήματα από το Κιλικείο και από τα εισιτήρια των επισκεπτών στο Σπήλαιο, τα οποία είναι φανερό ότι δεν κάλυψαν παρά μικρό μέρος των συνολικών εξόδων που έκανε ο καθ. Πουλιανός.
Αυτή η εκμετάλλευση του Κιλικείου και των εισιτηρίων των επ
ισκεπτών χρησιμοποιήθηκαν όμως ως κατηγορίες κατά του καθ. Πουλιανού, αν και ο καθηγητής δεν αμφισβήτησε ποτέ την ιδιοκτησία του σπηλαίου από το ελληνικό δημόσιο!
Έτσι λοιπόν σήμερα, το συμβούλιο Επικρατείας προχώρησε στην δεύτερη εκδίωξη του καθ. Πουλιανού με την αιτιολόγηση ότι είναι ιδιώτης και ότι εκμεταλλεύεται το σπήλαιο προς ίδιον όφελος. Πενήντα αστυνομικοί υπό την παρουσία δικαστικού επιμελητή εκδίωξαν τον καθηγητή, ο οποίος συγκινημένος και ψυχικά συντετριμένος δήλωσε ότι δεν παραδίδεται και ότι θα καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Απορούμε για ποιο λόγο εκδιώκεται τόσο πολύ ο καθ. Πουλιανός, ο οποίος έκανε τα Πετράλωνα παγκοσμίως γνωστά και τα ευρήματά του υποστηρίζονται από διεθνείς αυθεντίες.
Η ανακάλυψή του ανατρέπει άραγε τόσο πολύ τις κρατούσες θεωρίες για την καταγωγή του Ανθρώπου;
http://filonohpontou.wordpress.com/2011/04/06/996/#more-8053Διαβάστε περισσότερα:
http://greeksurnames.blogspot.com/2011/04/blog-post_6041.html

Καταδικάστηκε η Ελλάδα στο Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ λαθρομετανάστη ! ! !

Ρε είμαστε σοβαροί ;


Καλά, την επόμενη φορά θα τους δώσουμε σουίτα στο Hilton, μια ανήλικη 'barbie' και θα ναυλώσουμε λιμουζίνα για να τους μεταφέριε στο σημείο προορισμού τους...
Τον άνθρωπο που υπερασπίστηκε αυτό τον 'καημένο' τον Αφγανό θα τον μάθουμε;
Άντε να... αχάριστοι

"Για ανεπαρκή φροντίδα και ....
παράνομη κράτηση ασυνόδευτου ανηλίκου Αφγανού καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κι υποχρεούται να καταβάλλει στον ενάγοντα Έιβας Ραχίμι το ποσό των... 15.000 ευρώ για μη χρηματική ζημιά και 1.000 ευρώ για δικαστικές δαπάνες και έξοδα.

Για παραβίαση των διατάξεων της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με τις οποίες απαγορεύεται η απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια αλλά και για παραβίαση του δικαιώματος προσφυγής σε μία δίκαιη και σύντομη δίκη, καταδίκασε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την Ελλάδα εκδικάζοντας την προσφυγή του Αφγανού Έιβας Ραχίμι κατά της Ελλάδος.

Η υπόθεση αφορούσε την σύλληψη και τον εγκλεισμό του Ραχίμι το 2007 στο κέντρο υποδοχής προσφύγων της Παγανής Λέσβου, όταν ο 15χρονος, τότε, Αφγανός πρόσφυγας, εγκαταλείποντας, μετά τον θάνατο των γονιών του, το Αφγανιστάν, κατόρθωσε, μαζί με άλλους, να φθάσει στην Λέσβο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του, που έγιναν δεκτές από το Δικαστήριο, ο Ραχίμι, φυλακίσθηκε στην Παγανή μαζί με άλλους ενήλικες πρόσφυγες, όπου ήταν υποχρεωμένος να τρώει στο πάτωμα, να μην έχει προαυλισμό και καμία επαφή με διερμηνέα και δικηγόρο.

Ύστερα από κάποιο διάστημα και ενώ περίμενε την απέλαση του, οι αρχές τον άφησαν ελεύθερο και τον διέταξαν να εγκαταλείψει την Ελλάδα μέσα σ' ένα μήνα.

Από τη Λέσβο ο 15χρονος βρέθηκε στην Αθήνα, περιπλανήθηκε αρκετές μέρες χωρίς στέγη και τροφή, μέχρι τη στιγμή που τον περιμάζεψε μια ένωση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες η οποία και τον φιλοξενεί, μέχρι σήμερα, σ' ένα κέντρο στην Αθήνα.

Η προσφυγή του στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποβλήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2008"

http://paspartoy.blogspot.com/
 http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_1813.html

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η αναδιάρθρωση του συνολικού ελληνικού χρέους και η άμεση κατάργησή του Μνημονίου, είναι η ενδεδειγμένη και αναγκαστική οδός, υπό τις παρούσες συνθήκες, για την απαλλαγή του ελληνικού λαού, από τον βρόγχο της αδιέξοδης και καταστρεπτικής πολιτικής του Μνημονίου. Την οποία επέβαλαν ανάλγητα οι ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και δέχθηκε η ελληνική Κυβέρνηση να....
εφαρμόσει.

Αυτή η αναδιάρθρωση, με όρους που θα συζητηθούν και θα συμφωνηθούν με τους δανειστές, είναι βέβαιο, ότι θα έλθει ή θα επιβληθεί, όταν αργότερα κρίνουν οι δανειστές ότι τους συμφέρει. Την Ελλάδα όμως την συμφέρει, να γίνει αυτό όσο γίνεται νωρίτερα. Για να ανασάνει η χώρα, να διευκολυνθεί η αγορά, να υπάρξουν αναπτυξιακές δυνατότητες και να ορθοποδήσει η οικονομία. Για αυτό η Κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει την αναδιάρθρωση του συνολικού χρέους της χώρας, άμεσα και πάντως σύντομα. Και όχι να περιμένει μέχρι το 2013, με φρούδες ελπίδες, ότι η πολιτική του Μνημονίου θα αποδώσει, στραγγίζοντας και τις τελευταίες υπαρξιακές σταγόνες των πολιτών και οδηγώντας την χώρα στην καταστροφή.

Η αναδιάρθρωση αυτή θα πρέπει να κατατείνει: Στην αφαίρεση σημαντικού μέρους των συνολικών χρεών (κάτι που μπορεί να διευκολυνθεί και από τον εντοπισμό χρεών, που παράνομα φορτώθηκαν στις πλάτες των Ελλήνων). Και στην σοβαρή διευκόλυνση σταδιακής αποπληρωμής του υπόλοιπου χρέους, σε αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με χαμηλά επιτόκια.

Οι μόνοι που δεν θέλουν την αναδιάρθρωση και αυτούς αντικειμενικά εξυπηρετεί η κυβερνητική εμμονή άρνησής της είναι οι ξένοι και οι ντόπιοι τραπεζίτες. Οι μεν επιδιώκοντας να κερδίσουν χρόνο, για να "τακτοποιήσουν" τα χαρτοφυλάκιά τους που έχουν ελληνικά ομόλογα, ήδη σε κάποιο βαθμό "κουρεμένα". Και οι δε, οι εγχώριοι τραπεζίτες, επικαλούμενοι οικονομική δυσπραγία και εκβιάζοντας, ότι θα περιορίσουν τις δυνατότητες αναλήψεων από τους απλούς καταθέτες. Και αυτό το κάνουν, ενώ έχουν κερδίσει τα μάλα από τόκους, ενώ μέχρι πέρυσι εμφάνιζαν σημαντικές κερδοφορίες και ενώ η προηγούμενη και η σημερινή Κυβέρνηση τους έχει ενισχύσει, με περίπου 70 δις ευρώ, που θα γίνουν 100 δις ευρώ, με τα επιπλέον 30 δις που ετοιμάζονται να τους δώσουν.

Οι κύριοι αυτοί, που έχουν συνηθίσει στην "νόμιμη τοκογλυφία", καλό θα είναι να αντιληφθούν, ότι την ώρα που ξεζουμίζεται ολόκληρος ο λαός και η χώρα κινδυνεύει, πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους και να χάσουν και αυτοί μέρος από τα υπερκέρδη τους. Διαφορετικά να κρατικοποιηθούν οι Τράπεζές τους. Και να ελεγχθούν οι ίδιοι, για τις μέχρι τώρα πρακτικές τους.

Οι αιτιάσεις, για κίνδυνο Ασφαλιστικών Ταμείων, από "κούρεμα" ομολόγων που κατέχουν, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης, είναι έωλες. Πρώτον μπορούν, λόγω των ειδικών συνθηκών, να εξαιρεθούν. Και, σε κάθε περίπτωση, μέρος μόνο από τα 30 δις ευρώ, που προωθούνται για τις Τράπεζες, να δοθούν σε Ασφαλιστικά Ταμεία, το πρόβλημα ξεπερνιέται.

Η Κυβέρνηση, που με τις επιλογές και την πολιτική του Μνημονίου οδηγεί την χώρα σε μείζονες κινδύνους, τους πολίτες σε απόγνωση και την κοινωνία σε αποδιάρθρωση, έχει τεράστιες ευθύνες και μέγα χρέος, να κάνει αυτό που επιτάσσουν τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αλλιώς να παραιτηθεί.
Να αποφασίσει ο λαός, για το μέλλον του. Άλλα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Οι εξελίξεις έρχονται. Και σωστό είναι, αν πρόκειται για εξελίξεις δυσμενείς, να αφορούν την όποια Κυβέρνηση αλλά όχι την χώρα και τους Έλληνες Πολίτες.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_1456.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters