Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Γι' αυτή την "πανδημία" (των 8.000 νεκρών παιδιών ημερησίως!) γιατί δεν μιλάει κανείς λαλίστατος ειδικός, ω! "ανασφαλείς" υπήκοοι;

Έννοια σας όμως και, όπως πάει το κόλπο καταστροφής της (έτσι κι αλλιώς τοξικής) παγκόσμιας οικονομίας, θα αντιληφθούν ίσως και οι πιο "ανενημέρωτοι" τι σημαίνει πείνα..! 
Σύμφωνα με όσα διαμηνύουν και οι ιθύνοντες νόες του ΟΗΕ, του Π.Ο.Ε. (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου), Π.Ο.Ϋ κι άλλων ευαγών οργανισμών του κατεστημένου, περί "μπλοκαρίσματος" στην παραγωγή τροφίμων και πιθανής επισιτιστικής παγκόσμιας κρίσης...
Αλλά δεν πειράζει βρε! Τουλάχιστον..."μένετε ασφαλείς" και...υγιείς!


ΕΚΤΑΚΤΟ : Έσκασε η φούσκα του Παγκοσμίου Χρέους; (Ο Covid-19 τρυπησε το μπαλονι των 253 τρις)

(Έχε το νου σου στο/α παιδί/ά :  https://youtu.be/qlwuTYBWbcE )

29η Μαΐου . Πᾶρθεν ἡ Ρωμανία ... (Σκέψεις πρός χειμάζουσες συνειδήσεις ...)

Οἱ αἰώνιοι σουλτᾶνοι κυβερνήσεως καί ἀντιπολιτευεως, γιορτάζουν τίς ντροπές τους στέλνοντας μηνύματα αἲσχους καί αὐθάδειας ἐνῶ ἐμεῖς ἐδῶ, κρυβόμαστε μέσα στίς ντροπές τῶν καλλιεργούμενων διχασμῶν οἱ ὁποίοι φτιαχνουν τις ἀδυναμίες μας !
Ἂς συνέλθουμε τάχιστα διότι μένοντας ἀνιστόρητοι καί δογματιστές, θα χάσουμε γρήγορα καί αὐτό το μικρό κομμάτι πατρίδας πού μᾶς ἀπέμεινε !

Ταπείνωση: Ελληνικά Μαχητικά F-16 Υποδέχθηκαν Την «Βόρεια Μακεδονία» Και Τους «Μακεδόνες» Στο ΝΑΤΟ!

H Ελλάδα, οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες Μακεδόνες, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ταπεινώθηκαν σήμερα στα Σκόπια με έναν χαρακτηριστικό τρόπο: Η ίδια η Πολεμική Αεροπορία, το καμάρι των Ελλήνων, υποχρεώθηκε να πετάξει «διθυραμβικά» επάνω από τα Σκόπια για «να εορτάσει την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας και τον Μακεδόνων στο ΝΑΤΟ».

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία πολιτική ηγεσία, δηλαδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποτίθεται ότι πέρσι τέτοια εποχή, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας υποσχόταν την κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών που είχε συνάψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η δε Πολεμική Αεροπορία έχει βάψει ένα μαχητικό F-16 με τα χρώματα του αρχαίου ελληνικού βασιλείου της Μακεδονίας για να διατρανώσει την ελληνικότητα της περιοχής.

ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ. Μητσοτάκης στην Bild: "Κλείνω λιγνιτωρυχεία στην Ελλάδα να δουλέψουν Γερμανικές βιομηχανίες"

“Απατεώνες του κερατά, καταστρέψατε την οικονομία, πουλώντας συμφέροντα γιγαντιαίων φαρμακοβιομηχανιών”



“Αγνές παρθένες” οι Απριλιανοί, μπροστά στους πολιτικούς της μεταπολίτευσης και κυρίως τους μνημονιακούς πολιτικούς “μαφιόζους”…
Σε ένα άλλο κράτος, με τόσες σημαντικές αποκαλύψεις, η κυβέρνηση θα είχε πέσει και η δικαιοσύνη, θα είχε αναλάβει δουλειές με φούντες με όλους τους παράνομους…
Σε ένα άλλο κράτος, όμως…

Τα όσα λέει και σ’ αυτή την εκπομπή του ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, θα έπρεπε να έχουν κινητοποιήσει την … δικαιοσύνη….
Αλλά για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε;;;
Γιατί η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στο Γραικυλιστάν, κατέχει την προτελευταία θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι… τόσο πάτος…

Ναί! Σίγουρα ΕΞΗΓΕΙ πολλά αυτό!....

Ω Χ..... ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΕΠΙ 72 ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ
ΛΙΣΤΑΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ....71Η
 ΘΕΣΗ;;;;

Τσάρλι Τσάπλιν ~ Ο ομιλία του Μεγάλου Δικτάτορα

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η Ελλάς έχει ουράνιους φωτεινούς φύλακες που έχουν γνώση των γεγονότων !!!
             
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Εδώ και τριάντα περίπου χρόνια εμφανίζεται στον ουρανό της χώρας μας ένα παράξενο φως αρκετών χιλιομέτρων. Τις περισσότερες φορές βρίσκεται στον ουρανό της βορειανατολικής Ελλάδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει πιό φωτεινό, ιδίως τον Ιούλιο 2019.

Από το έδαφος δεν είναι πολύ ορατό,αλλά είναι αρκετό ορατό από τους δορυφόρους και τα αεροπλάνα, πολιτικά και των ενόπλων δυνάμεων. Υπήρχε και στα μέσα του 15ου αιώνα την εποχή του Βυζαντίου στην ΒΑ Ελλάδα.

«Ήμουν 12 ετών, με βίαζαν οι Τούρκοι και δίπλα αποκεφάλιζαν τον αδελφό μου». Μνήμες από τη σφαγή του Συσκλήπου

Συγκλονιστική μαρτυρία σχεδόν μισό αιώνα μετά τη ματωμένη εισβολή στο χωριό Σύσκληπος της Κύπρου: «Ήμουν 12 ετών, με βίαζαν οι Τούρκοι και δίπλα αποκεφάλιζαν τον αδελφό μου» αποκαλύπτει φέτος για πρώτη φορά μια γυναίκα που δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνο το καλοκαίρι που σταμάτησε ο χρόνος…
Έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. «Οχι μισός αιώνας. Είναι 44 χρόνια», με διορθώνει ένας φίλος που έχασε το σπίτι του εκείνο το καλοκαίρι. Μετράει βασανιστικά ένα-ένα τα χρόνια που βρίσκεται μακριά από τον τόπο όπου γεννήθηκε. Είναι και άλλοι που μετρούν μήνες.

Καλόγεροι εναντίον του ναού του Απόλλωνα στην Ανάφη (ΦΩΤΟ)

Με αρχαίους κίονες διακόσμησαν την είσοδο στο μοναστήρι τους οι καλόγεροι, ενώ τώρα πλακοστρώνουν ένα κομμάτι του αρχαιολογικού χώρου 

Τι διαφορά έχουν οι χριστιανοί καλόγεροι από τους τζιχαντιστές του ISIS όσον αφορά τη καταστροφή αρχαίων πολιτιστικών μνημείων;

Ο Πρόεδρος της Κίνας, Xi Jinping διέταξε το στρατό να προετοιμαστεί για πόλεμο…

Ο Πρόεδρος της Κίνας, Xi Jinping, διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να ενισχύσουν «ολοσχερώς» την εκπαίδευση του στρατού και να προετοιμαστούν για πόλεμο καθώς ανεβαίνουν οι εντάσεις μεταξύ Πεκίνου και πολλών άλλων χωρών.

Θα βοηθήσει η εκτελεστική παραγγελία του Trump για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των απαγορεύσεων Crypto YouTube;

Θα βοηθήσει η εκτελεστική παραγγελία του Trump για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των απαγορεύσεων Crypto YouTube;
Η νέα εκτελεστική εντολή του Προέδρου των ΗΠΑ Αμερικανών Τραμπ αγγίζει τη λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, κάτι που τα κρυπτογραφικά YouTubers γνωρίζουν πολύ καλά.
Όσοι γνωρίζουν αναμένουν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα υπογράψει μια νέα εκτελεστική εντολή σήμερα, επιβάλλοντας μεγαλύτερη λογοδοσία στους παρόχους κοινωνικών μέσων.
Το προσχέδιο παραγγελίας, που επισημάνθηκε την ώρα του Τύπου ως «Πρόληψη της διαδικτυακής λογοκρισίας», φέρνει περαιτέρω σαφήνεια στα όρια της βιομηχανίας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανέφερε η ABC News στις 28 Μαΐου. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters