Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Θα βοηθήσει η εκτελεστική παραγγελία του Trump για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των απαγορεύσεων Crypto YouTube;

Θα βοηθήσει η εκτελεστική παραγγελία του Trump για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των απαγορεύσεων Crypto YouTube;
Η νέα εκτελεστική εντολή του Προέδρου των ΗΠΑ Αμερικανών Τραμπ αγγίζει τη λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, κάτι που τα κρυπτογραφικά YouTubers γνωρίζουν πολύ καλά.
Όσοι γνωρίζουν αναμένουν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα υπογράψει μια νέα εκτελεστική εντολή σήμερα, επιβάλλοντας μεγαλύτερη λογοδοσία στους παρόχους κοινωνικών μέσων.
Το προσχέδιο παραγγελίας, που επισημάνθηκε την ώρα του Τύπου ως «Πρόληψη της διαδικτυακής λογοκρισίας», φέρνει περαιτέρω σαφήνεια στα όρια της βιομηχανίας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανέφερε η ABC News στις 28 Μαΐου. 
"Αυτή θα είναι μια μεγάλη μέρα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το FAIRNESS!" Ο Τραμπ έκανε tweet το πρωί της 28ης Μαΐου. 

Η παραγγελία ακολουθεί τις προσπάθειες ελέγχου γεγονότων στο Twitter  

Το Powerhouse του Social Media Twitter πρόσφατα επισήμανε ορισμένα tweets με μια ετικέτα ελέγχου στοιχείων. Η πλατφόρμα σημείωσε μερικές από τις δημοσιεύσεις του Trump σχετικά με την ψηφοφορία και τα ψηφοδέλτια, τοποθετώντας ένα σημείωμα στο tweet. Το σημείωμα ανέφερε, «Λάβετε τα γεγονότα σχετικά με τα ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου», με μπλε χρώμα, συμπληρώνοντας ένα θαυμαστικό, έδειξαν οι αναφορές του CNBC. 
Ο Τραμπ είπε σε ένα ακόλουθο tweet:
"Το Twitter παρεμβαίνει τώρα στις προεδρικές εκλογές του 2020. Λένε ότι η δήλωσή μου σχετικά με τα Mail-In Ballots, η οποία θα οδηγήσει σε μαζική διαφθορά και απάτη, είναι λανθασμένη, με βάση τον έλεγχο γεγονότων από το Fake News CNN και το Amazon Washington Post."

Οι Crypto YouTubers επλήγησαν τους τελευταίους μήνες 

Σχετικά με ολόκληρη τη σκηνή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, πολλά crypto YouTubers έχουν δει τα κανάλια τους να απαγορεύονται ή να επισημαίνονται τους τελευταίους έξι μήνες. Ο Δεκέμβριος 2019 παρουσίασε μια σειρά από κορυφαίες απαγορεύσεις  και απεργίες κρυπτογράφησης YouTuber , οι οποίες επηρέασαν τους επιδραστές όπως ο Ivan on Tech και ο Chris Dunn. Την άνοιξη του 2020 σημειώθηκε ένα άλλο κύμα λογοκρισίας, αυτή τη φορά, συμπεριλαμβανομένου του έμπορου Tone Vays . 
Πολλοί crypto YouTubers είδαν τους λογαριασμούς τους να αποκαθίστανται μετά από τα προβλήματά τους, αν και οι περίοδοι αποκατάστασης ποικίλλουν. Το YouTube παρακάμπτει το κανάλι CryptosRus για εβδομάδες , ακόμη και μετά από πολλές προσφυγές. Μια σύντομη σάρωση της πλατφόρμας δείχνει ότι το κανάλι του εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας από τον χρόνο Τύπου. 
Οι τρέχουσες οδηγίες παρέχουν στις διαδικτυακές οντότητες ευρεία ασυλία, αναλυτικό άρθρο του ABC. Η εκτελεστική εντολή στοχεύει να δώσει αυτές τις παραμέτρους ανοσίας, αποτρέποντας τη γενική λογοκρισία. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης πολλές άλλες πτυχές, όπως τη θέση της Πρώτης Τροποποίησης στον Ιστό. 
"Σε μια χώρα που εδώ και καιρό λατρεύει την ελευθερία της έκφρασης, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε έναν περιορισμένο αριθμό διαδικτυακών πλατφορμών να επιλέξουν χειροκίνητα την ομιλία στην οποία οι Αμερικανοί μπορούν να έχουν πρόσβαση και να μεταφέρουν διαδικτυακά", δήλωσε ο πρόεδρος, όπως ανέφερε η ABC. 
Πολλά έργα στο χώρο του blockchain έχουν εξετάσει τη δημιουργία κοινωνικών μέσων ανθεκτικών στη λογοκρισία, πιθανόν να λύσουν το πρόβλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters