Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

H Ελλάδα αγοράζει όπλα από την Τουρκία!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Ελλάδα επιδοτεί την πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας με δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Και αυτά τα ποσά χρησιμοποιούνται για τον εκσυγχρονισμό και τη αναβάθμιση της πολεμικής βιομηχανίας της γείτονος και για την ενίσχυση και αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων της που έχουν στόχο να υπηρετήσουν τη επεκτατική και επιθετική πολιτική της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας αλλά και άλλων γειτονικών χωρών.

Ναός αφιερωμένος στο ΣΕΙΡΙΟ - Χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια!


naos seirios 0
Το συγκρότημα των ναών στο Γκομπεκλί Τεπέ, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ούρφα.

Σήμερα είναι η παλαιότερη θρησκευτική δομή που βρέθηκε ποτέ. Η χρονολόγησή του ανατρέπει πολλές θεωρίες, αφού τη Νεολιθική Περίοδο ο άνθρωπος θεωρείτο ότι δεν είχε φθάσει ακόμη στο σημείο να κατασκευάσει λατρευτικά κτήρια και ειδικά τόσο ανεπτυγμένα.

ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ !!!!!!!!!

Πνευματικά δικαιώματα εικόνας GETTY IMAGES
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE 
Άρθρο από B B C
Θα μπορούσε ένα βασικό εισόδημα 2.400 £ να εξαλείψει την ακραία φτώχεια στη Σκωτία; Το καθολικό βασικό εισόδημα θα έβαζε χρήματα στις τσέπες των ανθρώπων για να δαπανηθούν, ωστόσο επιλέγουν, με στόχο την απομάκρυνση των ανθρώπων από τη φτώχεια

Η κατάργηση του τρέχοντος συστήματος παροχών και η αντικατάστασή του με ένα βασικό εισόδημα θα μπορούσαν να εξαλείψουν την φτώχεια, σύμφωνα με νέα έκθεση.

ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧEΙΑ!!! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
ΕΠΈΙΔΗ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΚΆΨΕΙ Η ΤΙΒΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ...ΑΛΛΟΙΩΣ ;)

ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΒ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΡΥΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΆ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ...ΡΕΣΤΑ ;)


Οικονομική εφημερίδα bloomberg
"Το βασικό εισόδημα παγκοσμίως είναι το κλειδί για την ανάκαμψη της βρετανικής οικονομίας
Ένα ποσόν των 3000 λιρών κάθε μήνα και δια παντός στους αναξιοπαθούντες Βρετανούς προτείνεται να δοθεί πιλοτικά ως αρχή σε μετρητά μέσα από το υπάρχον σύστημα φορολογικής υποδομής με προοπτική να επεκταθεί στις 5.000 λίρες και σε συνδυασμό με άλλες ωφέλιμες παροχές.

Είναι ουσιώδες να πάρουμε οικονομικά μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλιστεί η ανάκαμψη της οικονομίας είπε ο επικεφαλής του οργανισμού "Αποθεματικό σκέψης του Βασιλικού οργανισμού της κοινωνίας Τεχνών"
Allen Lockey.

Ο διάλογος για το πώς θα οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Βρετανική οικονομία μετά την πανδημία πρέπει να ξεκινήσει τώρα.
Πρέπει να είμαστε τολμηροι.

Σύντομη ελεύθερη μετάφραση ΤΜΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE 
για τους Αγγλομαθείς εδώ είναι το άρθρο 

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να εισαγάγει ένα καθολικό βασικό εισόδημα για να κερδίσει μετρητά σε αγωνιζόμενους Βρετανούς μαζί με μια σειρά από άλλα μέτρα, σύμφωνα με προτάσεις της Royal Society for Arts .
Η κυβέρνηση θα πρέπει αρχικά να δοκιμάσει μια άμεση πληρωμή μετρητών 2.500 λιρών (3.000 $) μέσω της υπάρχουσας φορολογικής υποδομής, ανέφερε το Κέντρο Εργασίας Μελλοντικής Εργασίας της RSA σε έκθεση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. Αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί σε παγκόσμιο βασικό εισόδημα 5.000 λιβρών με την πάροδο του χρόνου και να συνδυαστεί με άλλα οφέλη, ανέφερε.

Χειρότερα από το 1706

Η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούσε να συρρικνωθεί 14% φέτος ακόμη και με έντονη ανάκαμψη
Πηγή: Bank of England, Γραφείο Εθνικών Στατιστικών

Η οικονομία της Βρετανίας ξεθωριάζει από μήνες περιορισμών κοροναϊών που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις και έχουν κρατήσει τους ανθρώπους μακριά από τους χώρους εργασίας τους. Τα κυβερνητικά προγράμματα πανδημίας υποστηρίζουν τώρα 11,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας με κόστος 27 δισεκατομμυρίων λιρών, προκαλώντας ερωτήσεις σχετικά με το τι θα συμβεί εάν αποσυρθούν χωρίς σημαντικές νέες παρεμβάσεις.
«Η αντιμετώπιση της οικονομικής ανασφάλειας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της ανάκαμψης της Βρετανίας», δήλωσε ο Alan Lockey, επικεφαλής του RSA Future Work Center. «Η συζήτηση για το πώς χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον πέρα ​​από την πανδημία πρέπει να ξεκινήσει τώρα. Πρέπει να είμαστε τολμηροί. "

Τι λένε οι οικονομολόγοι του Bloomberg:

«Μια ματιά στις τελευταίες επτά μειώσεις υποδηλώνει ότι η οικονομία έχει συχνά μείνει σημαδεμένη με μόνιμες ζημιές, ιδιαίτερα εμφανείς μετά από βαθύτερες κοιλότητες. Αυτό αρρωσταίνει για την τρέχουσα ύφεση. "
-Ναν Χάνσον. Διαβάστε το INSIGHT του ΗΒ
Οι εργαζόμενοι σε αγωνιζόμενες βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και το λιανικό εμπόριο θα πρέπει να επανεκπαιδεύονται από οργανισμούς υπό την ηγεσία των συνδικάτων, ανέφερε η έκθεση.
Προέτρεψε επίσης τη μεγαλύτερη συμμετοχή των εργαζομένων στην τεχνολογία και την αναδιάρθρωση αποφάσεων μέσω δημοκρατικών επιτροπών επιχειρήσεων.
Τα «φορητά επιδόματα» θα βοηθούσαν εκείνους στην οικονομία της συναυλίας, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε παροχές όπως οι αμοιβές και οι συντάξεις που θα μπορούσαν να μεταφερθούν μεταξύ των εργοδοτών.

Βανδάλισαν το μνημείο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι του Δήμου Οιχαλίας!

Βανδάλισαν το μνημείο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι του Δήμου Οιχαλίας!
Βανδαλισμός έγινε στο μνημείο του Ήρωα του 1821 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, όπως έγινε αντιληπτό χθες Τρίτη 9 Ιουνίου, στο Ραμοβούνι του Δήμου Οιχαλίας.
Στο μνημείο έγιναν σοβαρές ζημιές και συγκεκριμένα τα πλαϊνά μάρμαρα της βάσης του η επιγραφή «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχουν καταστραφεί εντελώς.

Άλληλεγγύη Στόν Λαό Τῶν ΗΠΑ !!!... Καί Γα@@@@@ῶ Τήν Ξευτίλα Μας..

Τήν στιγμή που κάποιες ἀγέλες ἀπό  παιδοβούβαλα ἀναθρεμένα ἀπό γονεῖς παράσιτα καί μέ την ἀρωγή κάποιας μερίδας διορισμένων στίς πλάτες μας κομματικῶν παλιάτσων, κυλίονταν στό ἒδαφος οὐρλιάζοντας βαρβαρηστί, γιά τήν "ἀδικία " ἀπέναντι σε κάποιον ἀμφιβόλου ἠθικῆς σταθμης ἀφροαμερικανό, τήν ἲδια στιγμή,  σημεῖα καί τέρατα συμβαίνουν σέ βάρος τῆς Ἑλληνικῆς κοινωνίας !
Τἀ σημεῖα αὐτά, δἐν θα τα καταλάβουν οὒτε οἱ γονεῖς τους πού βολεύτηκαν ἀπό τά ἀπο

ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ - ΜΕΡΟΣ 5 από 5.



Ο Ν.Χαρδαλιάς ενώ συνωστίζεται με δημοσιογράφους απειλεί τους καταστηματάρχες για τον… συνωστισμό (φώτο)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συνωστίστηκε με δημοσιογράφους έξω από το αεροδρόμιο Μακεδονία, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει να εκτοξεύσει απειλές στους καταστηματάρχες για τον… συνωστισμό.
«Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία, οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στα φαινόμενα συνωστισμού στη Μύκονο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

“ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟ” – ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ – ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ…

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε χρήστης του facebook χθες, με αποτέλεσμα το προφίλ από το οποίο έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή. 
Ο συγκεκριμένος χρήστης που για ευνόητους λόγους δεν λέμε το όνομά του, το οποίο έχουμε σβήσει και από την επίμαχη δημοσίευση που δεν υπάρχει πλέον, καταγγέλει ότι η 19χρονη κόρη του νόσησε αρκετά σοβαρά μετά από πολύωρη χρήση μάσκας προστασίας στον εργασιακό της χώρο.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.


Ελένη Δημητρίου
Η αρπαγή των μνημειακών θησαυρών τού Ελληνισμού είναι ένα κεφάλαιο με μακραίωνο ιστορικό. 
Οι απαρχές του τοποθετούνται χρονολογικά στην προχριστιανική εποχή και δη στην περίοδο των Μηδικών Πολέμων, οπόταν οι εξ ανατολών βάρβαροι ρήμαζαν συστηματικά τις Ελληνικές πόλεις κατά τις επιδρομές τους. 
Το ίδιο έπρατταν και οι εκ νότου ορμώμενοι Καρχηδόνιοι στις Ελληνικές αποκίες τής Κάτω Ιταλίας. 
Εξ ίσου ζοφερή περίοδος γιά την πολιτισμική μας κληρονομιά ξεκίνησε και με την ρωμαϊκή κατάκτηση τού κυρίως Ελλαδικού χώρου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters