Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...!!! Τι Ισχύει Σε Περίπτωση «Μερικής» Ή «Γενικής» ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ - Ποιες Ηλικίες Καλούνται - Τι Είναι Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...

Η επιστράτευση μπορεί να είναι «γενική» ή «μερική» όπου η δεύτερη αφορά συγκεκριμένες εφεδρικές κλάσεις ή ορισμένες περιοχές, περιφέρειες ή διαμερίσματα της επικράτειας καθώς και ειδικές κατηγορίες ή ειδικότητες εφέδρων, (αξιωματικών, στρατιωτών).

Με δεδομένη την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και το ενδεχόμενο οι τουρκικές προκλήσεις να οδηγήσουν αναπόφευκτα σε μια πολεμική σύγκρουση, καλό θα είναι οι επιστρατεύσιμοι να "επικαιροποιήσουν" τις γνώσεις τους όσον αφορά τις διαδικασίες επιστράτευσης και μετακίνησης τους...

Τι είναι ο υπολογιστής DNA των φοιτητών του ΑΠΘ που τους χάρισε το «χρυσό» στη Βοστώνη



Μια ομάδα φοιτητών του ΑΠΘ βραβεύτηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό για το POSEIDON, τον «πρώτο DNA υπολογιστή», όπως τον χαρακτηρίζουν. Μια μέθοδος που προσδιορίζει ποιοτικά και ποσοτικά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ DNA και πρωτεϊνών.
Μία ομάδα, οκτώ φοιτητών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, «έβαλε τα γυαλιά» στην κριτική επιτροπή ενός παγκόσμιου διαγωνισμού στη Βοστώνη και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αφού κατάφερε να αναπτύξει μια οικονομική μέθοδο, που υπολογίζει γρήγορα και με ακρίβεια την ποσοτική και ποιοτική αλληλεπίδραση μεταξύ DNA και πρωτεϊνών.

Τότε που πολλά όνειρα έγιναν εφιάλτες και ο ηρωισμός, η αγωνία και το πάθος μάτωσαν αυτή την όμορφη χώρα.

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016Dmitri Kessel

Γεννήθηκε το 1902 στο Κίεβο της Ουκρανίας. 


Ο πατέρας του, όταν ήταν 14 χρονών του χάρισε μια φωτογραφική μηχανή την οποία δεν αποχωριζόταν με τίποτα πιστεύοντας στη δύναμη μιας  φωτογραφίας  να κρατάει αθάνατα σημαντικά γεγονότα. 


Υπηρέτησε στο στρατό της πατρίδας του. Μετανάστευσε στην Αμερική και από το 1925 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη.

 Σπούδασε φωτογραφία και εργάστηκε σαν πολεμικός ανταποκριτής και δοκιμιογράφος, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για το περιοδικό Life. Πέθανε το 1995 στην Αμερική.

Η χρεοκοπία της Deutsche Bank ανέρχεται σε 250 τρισεκατομμύρια δολάρια! Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο! Τέλειο βίντεο!


Η Deutsche Bank Kaputt! 250 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους -Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο. 


Οι φήμες λένε ότι η Deutsche Bank είναι η τράπεζα ζόμπι που προκαλεί την κρίση της αγοράς ρευστότητας της Fed.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ;

Η μορφή των κτιρίων πού στεγάζουν τα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – σε κτίρια που κατασκευάστηκαν έως και τις αρχές του 20ου αιώνα – αντιγράφουν τους αρχαίους Ελληνικούς ναούς.Γιατί επελέχθη αυτή η μορφή; Αυτοί που τα κατασκεύασαν γνώριζαν κάτι που εμάς μας διαφεύγει;
Μελετητές που ως αντικείμενό τους έχουν την ψυχολογία ( ατομική και των μαζών ) , την αρχιτεκτονική , την ιστορία , υποστηρίζουν ότι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εδράζεται πάνω σ’ αυτό που ονομάζουμε… ΠΙΣΤΗ-trust-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Νικηταράς Ο Τουρκοφάγος Σκότωσε Πάνω Απο Χίλιους Τούρκους, Με Τρία Σπαθιά Να Σπάνε Στην Μάχη…Και Το Τέταρτο Να ‘Κολλά’ Στο Χέρι Του!

Τον σκότωσαν οι ΒΑΥΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!’

Ο Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος, ήταν ένας απ’ τους μεγαλύτερους ήρωες της Επανάστασης του 1821.Ως γνωστόν, οι πολιτικές έριδες, το κομματικά πάθη και τα

κάθε είδους συμφέροντα της εποχής που ακολούθησαν την Απελευθέρωση, δημιούργησαν ένα νοσηρό κλίμα στα πλαίσια του οποίου, αρκετοί ήρωες που έδωσαν τα πάντα στον Αγώνα, κατέληξαν να οδηγούνται στο περιθώριο και τη φυλακή (όπως ο Κολοκοτρώνης).

Το ΒΙΝΤΕΟ Από Τα Ιωάννινα Που Πρέπει Να Προβάλλεται Σε Γιγαντοθόνη Στα Σύνορα Της Χώρας

Τα λόγια μουσουλμάνας «μετανάστριας» πρέπει να γίνουν σημαία«της Ελλάδας...
«Μετανάστρια» από την Συρία δηλώνει, φτάνοντας πρόσφατα με λεωφορείο στα Ιωάννινα, «πως έφυγα από κάτι καλό και κατέληξα σε κάτι άσχημο στην Ελλάδα».

Αυτό που συμβαίνει είναι πως ορισμένοι αριστεροί πολιτικοί σε συνδυασμό με ΜΚΟ, οι οποίες πληρώνονται αδρά, διαφημίζουν την Ελλάδα ως «ιδανικό προορισμό», προκειμένου να επικρατήσει στην χώρα μας «πολυπολιτισμικότητα με ισλαμικό άρωμα», ενώ εκείνοι ελπίζουν πως θα πάνε σε χώρες, όπως η Γερμανία ή η Αγγλία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters