Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Τι Συμβαίνει στο Σώμα μας όταν Αγκαλιαζόμαστε


 

«Χρειαζόμαστε τέσσερις αγκαλιές τη μέρα για να επιβιώσουμε, οκτώ αγκαλιές την ημέρα για να συντηρηθούμε και δώδεκα αγκαλιές την ημέρα για να αναπτυχθούμε», έχει πει η αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια Virginia Satir. Και οι επιστήμονες, όσο και η αίσθηση που αποκομίζουμε μετά από μια ζεστή αγκαλιά με ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, φροντίζουν να το αποδείξουν με χειροπιαστά στοιχεία, τα οποία συγκεντρώνουμε παρακάτω.

To Κηρύκειο του Ερμή και η Σχέση του με το Ανθρώπινο DNA

To κηρύκειο του Ερμή και η σχέση του με το ανθρώπινο DNA 
Το σχήμα του DNA είναι γνωστό σε όλους μας, αυτό που δεν είναι γνωστό είναι μεγάλη ομοιότητα με το κηρύκειο του Ερμή και το σήμα του Ασκληπιού στην αρχαία Ελλάδα!

Το κηρύκειο του Ερμή έχει μεγάλη ομοιότητα με το έμβλημα του Ασκληπιού, το οπoίο στην συνέχεια υιοθετήθηκε από τους γιατρούς και την ιατρική επιστήμη.

5 τρόποι για να καταλάβετε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο

Ο Αριστοτέλης πίστευε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο πάντα. Κάθε εμπειρία στην ζωή είναι για να σε διαμορφώσει και να σε κάνει μια...
καλύτερη έκδοση του εαυτού σου, που εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Το μόνο πράγμα που σου είναι εμπόδιο είναι, το να έχεις το μυαλό να το καταλάβεις.

Σχεδόν το 90% των εφήβων στη Βρετανία έχουν στο σώμα τους χημικό από πλαστικά που ”κάμπτει το φύλο”

Σχεδόν το 90% των εφήβων στη Βρετανία έχουν στο σώμα τους χημικές ουσίες από πλαστικό που ”κάμπτουν το φύλο”, σύμφωνα με μια μελέτη, μεταδίδει η Daily Mail.

Η Δισφαινόλη Α (ΒΡΑ) βρίσκεται σε πλαστικά δοχεία και μπουκάλια νερού, στο εσωτερικό από κονσέρβες με τρόφιμα και σε ταμεία εισπράξεων.

Η χημική ουσία, που χρησιμοποιείται από τη δεκαετία του 1960 για να παράγει ορισμένους τύπους πλαστικού, μιμείται την θηλυκή ορμόνη οιστρογόνου και έχει συνδεθεί με τον χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων και τη στειρότητα στους άνδρες, καθώς και με τον καρκίνο του μαστού και του προστάτη.

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Exeter, του οποίου οι ερευνητές εξέτασαν δείγματα ούρων από 94 έφηβους, βρήκε ότι το 86% είχαν ίχνη BPA στο σώμα τους.

Οι ειδικοί φοβούνται ότι είναι αδύνατο να αποφευχθεί εξ’ ολοκλήρου η χημική ουσία, δεδομένης της ευρείας χρήσης πλαστικών συσκευασιών για τρόφιμα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων αναθεώρησε πέρυσι την BPA ως
ουσία «πολύ μεγάλης ανησυχίας» λόγω των «πιθανών σοβαρών επιπτώσεών της» στην ανθρώπινη υγεία.


Χρησιμοποιήθηκε για να σκληρύνει τα πλαστικά, έχει συνδεθεί με τον διαβήτη τύπου 2 και τις καρδιακές παθήσεις, καθώς και τη μείωση της ανδρικής γονιμότητας.


Αν και βρίσκεται σε ταμεία εισπράξεων, γυαλιά ηλίου και θήκες για CD, ο κύριος τρόπος που εκτίθενται οι άνθρωποι είναι μέσω πλαστικών συσκευασιών των οποίων τα χημικά προϊόντα διοχετεύονται σε τρόφιμα.


Εκτός από τη λήψη δειγμάτων ούρων, οι έφηβοι συμπλήρωσαν ημερολόγια τροφίμων. Ακόμα και όταν τους είπαν να αποφύγουν το BPA στη διατροφή τους για μια εβδομάδα, δεν υπήρξε μετρήσιμη πτώση της χημικής ουσίας στο σώμα τους.


Τρόφιμα που φαίνονται ασφαλή επειδή δεν πωλούνται σε πλαστική συσκευασία μπορούν να περιέχουν ακόμα συστατικά που έχουν εκτεθεί στο επικίνδυνο χημικό προϊόν. Τα προϊόντα υψηλής επεξεργασίας και το φαστ φουντ πιστεύεται ότι αποτελούν ιδιαίτερο κίνδυνο.


Προηγούμενες έρευνες έδειξαν ότι οι άνθρωποι διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο έκθεσης εάν χρησιμοποιούν επανειλημμένως πλαστικά μπουκάλια που περιέχουν BPA λόγω φθοράς με την πάροδο του χρόνου και αν θερμαίνουν πλαστικούς σωλήνες που περιέχουν τη βιομηχανική ουσία στο φούρνο μικροκυμάτων.

Off the Record
 

«Κράξιμο» από ρομπότ σε Τούρκο Υπουργό: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;» – Το «σβήσανε» (βίντεο)

Οι… ασυναρτησίες που λένε σε καθημερινή βάση οι Τούρκοι πολιτικοί είναι κάτι που αποδεδειγμένα ο κόσμος δεν αντέχει, όμως πλέον και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Κατά την διάρκεια επίσημης ομιλίας του Τούρκου υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Αχμέτ Ασλάν για την «Ημέρα Ασφαλέστερου Internet», ένα ρομπότ που στεκόταν δίπλα του,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters