Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η αναγκαιότητα μιας νέας εθνοεκκεντρικότητας ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ

 
Του το έχω πει πολλές φορές, αλλά... ξέρετε από αγύριστα κεφάλια... "Γράψτα πιο απαλά, κάποια πράγματα... γράφεις συγκλονιστικά άρθρα... για τους λίγους... για τους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ... τι τις θες τις "ωραίες" λέξεις;;;

Λοιπόν, για όσους δεν κυκλοφοροούν με παρωπίδες και για όσους διαθέτουν ευρύτητα πνεύματος, ο Μάρκος... για μια ακόμη φορά, γράφει Ιστορία... έστω κι αν σε κάποια σημεία του δεν συμφωνώ (σε ότι έχει να κάνει με την θρησκεία έτσι όπως προσωπικά την αντιλαμβάνομαι, μόνο ως προς την Διδασκαλία του Χριστού και όχι αυτή που έχει να κάνει με τα βρωμερά Ιερατεία).

Το θέμα είναι, πως ο Μάρκος, δεν είναι τυχαίος... το θέμα είναι πως αυτά που γράφει, για το σύνολο των πολιτικών που κυβερνούν,  με μικρές διορθωσεις στο λεξιλόγιό του, είναι για να διδάσκονται στα σχολεία των ΕΛΛΗΝΩΝ και να αποτελούν διατριβή στα Πανεπιστήμια.

Ειλικρινά, θα ήθελα να τον δω, σε μια δημόσια συζήτηση με ψηφοφόρους, αλλά και πολιτικούς όλων των κομμάτων...

Θα ήθελα να τον δω να συζητά και με τον Ιερώνυμο... ρόμπα θα τον έκανε τον τραγόπαππα...

Πιστεύω πως θα τους τάπωνε όλους... ή σχεδόν όλους... και θα άνοιγε τα μάτια των νεοελλήνων...

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Για όποιον διαθέτει ανοιχτό μυαλό, τα όσα γράφει ο Μάρκος, δεν είναι παρά μια κραυγή αγωνίας, ενός ΕΛΛΗΝΑ, που βλέπει την Πατρίδα του να σβήνει.


«Η μπόχα είναι βαριά, κάτω στην αραπιά,
αλλά και στην Ευρώπη, ζέχνουν οι σκατανθρώποι.
Βρώμες υπάρχουνε πολλές, αλλά η πιο χυδαία,
είναι αυτή που έρχεται από την Ιουδαία».              
(Από την ποιητική συλλογή «Η μπίχλα των Εθνών»)

Ζώντας κανείς με μελαγχολία τις τελευταίες ημέρες πριν μια ακόμα διάλυση της πατρίδας του δεν μπορεί παρά να αναλογιστεί τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά για να φτάσουμε κάπου αλλού και όχι στο οικτρό τέλος που ο εχθρός έχει σκηνοθετήσει.

Η πικρή γνώση της επαναλαμβανόμενης ανά τους αιώνες εθνικής καταστροφής δεν προσθέτει τίποτε άλλο από μια νότα απαισιοδοξίας ως προς τις μπάτσες που τρώει εκείνος που μάχεται την πουστιά που αποκαλείται «πεπρωμένο». 

Γενικά είναι αδύνατο να πείσεις όχι την πλειοψηφία αλλά ούτε καν την μειοψηφία των γιδοπροβάτων για την βιαιότητα των γεγονότων  που έρχονται. 

Αν π.χ. κάποιος πριν πέντε χρόνια βρισκόταν στην Συρία και προσπαθούσε να προειδοποιήσει τους πολίτες της για το τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, θα άρπαζε την φάπα της μαϊμούς, ενδεχομένως να κατέληγε και στην αγχόνη ως «πράκτορας σκοτεινών κέντρων».


Όμως ο πόλεμος εκεί δεν ήταν κάτι που «έτυχε». Ούτε στην Συρία, ούτε στην Λιβύη, ούτε στο Ιράκ, ούτε στο Αφγανιστάν, ούτε πουθενά αλλού οι σφαγές ξέσπασαν τυχαία. Όλο αυτό το σκηνικό του οργανωμένου παραλογισμού ήταν προσχεδιασμένο να συμβεί. Η περίοδος ειρήνης που έζησε ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας ήταν μακρύτερη από κάθε άλλη φορά. Το ελατήριο των πρωτογονικών ενστίκτων έχει συμπιεστεί υπέρμετρα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να εκτιναχτεί βίαια.


Το θέμα είναι προς τα πού θα εκτοξευθεί η συσσωρευμένη αγανάκτηση. Η ληστοσυμμορία που ελέγχει τους χάρτινους «ηγέτες» αυτού του τρισάθλιου πλανήτη οδηγεί την παγκόσμια κατάσταση προς το ελεγχόμενο χάος ενός παγκοσμιου πολέμου γιατί φοβάται το ανεξέλεγκτο χάος μιας παγκόσμιας εξέγερσης.  Τρέμει στην κυριολεξία μια γενικευμένη κατάσταση αναρχίας και απρόβλεπτων ταραχών όπου θα παίζονταν στα ζάρια τα πάντα και που θα έφερνε την μασονική πλουτοκρατική ελίτ να διακινδυνεύει όχι μονάχα τα προνόμιά της αλλά και την ίδια της την ύπαρξη. Η βίαιη ανατροπή της άρχουσας τάξης δεν παίζει ως επιλογή, έτσι ο Παγκόσμιος Πόλεμος ο οποίος δεν αγγίζει τις κατά τόπους κοινωνικές και οικονομικές ιεραρχίες είναι η επιδιωκόμενη και ευλογημένη «λύση». 

Η διεθνής οικονομική μαφία που χρεοκόπησε με σχέδιο τις τράπεζες και λήστεψε τους μισθούς, τις οικονομίες και τα ασφαλιστικά ταμεία των προβάτων, τώρα θα σβήσει τα ίχνη του εγκλήματος προκαλώντας μια παγκόσμια σφαγή. 

Μαζί με τα εκατομμύρια των προβατοψυχών θα χαθούν και οι σκληροί δίσκοι, τα σι-ντι και τα στικάκια που περιέχουν τα ονόματα των πρωταγωνιστών και τα ποσά της Υπερκομπίνας. 

Στο μεταπολεμικό κόσμο, όπως τον φαντάζονται οι επικυρίαρχοι, εκείνοι που θα επιζήσουν θα παλεύουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και τα σπιτάκια τους που έγιναν στάχτη. 

Κανένας δεν θα έχει το κουράγιο να ρωτήσει τι απέγιναν τα πειστήρια του εγκλήματος. Κι αν κάποιος τολμάει να θίξει το απαγορευμένο θέμα, θα τρώει μπιστολιά το καταμεσήμερο.


Αν αυτό είναι το μέλλον στο οποίο σας πηγαίνουν, γαμώ το μουνί της οικογένειάς σας, εμένα δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. 

Είσαστε ελεύθεροι να πάτε να σας γαμήσουν κι εσάς και τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας αλλά εμένα να με αφήσετε ήσυχο. Νοικοκυραίοι του κώλου, μικροαστικά λαμόγια, θρασύδειλα κνώδαλα, απατεωνίσκοι ψηφοφόροι του ρουσφετιού, ανιστόρητα ζόμπι, άχρηστοι υπαλληλόπουστες που μασάγατε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις από το δημόσιο, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΡΙΣΗ… Η ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΗΡΘΕ !


Και σεις ρε αιώνια αρχίδια, «αγρότες» της κομματικής διαπλοκής και των πλαστών επιδοτήσεων που δεν πατάγατε ούτε μια μέρα το χρόνο στα χωράφια σας, γαμευμένα κοτζαμπασογούρουνα, συνδικαλοφαγάνες του γαμωπασόκ, μέγιστοι χορηγοί των κωλομπαρόβιων βαλκανοαιδοίων, όζοντες τρακτεροπρωκτοί, ξανακλείστε όποιο δρόμο θέλετε, γαμώ το μουνί που σας πέταγε. Κομματόσκυλα βρωμιαρέοι θα πεθάνετε όλοι από σκοινί. Κι όσοι γλυτώσουν θα τους φάνε ζωντανούς οι σαύρες που θα κληρονομήσουν αυτήν την χαβούζα.   


Όσο για σας, ξεφτιλισμένα γύναια όλων των κατηγοριών του fuckbook, κάντε βόλτα τους φραπεδόπουστες γκόμενούς σας και τους σκύλους σας ρε πορδόλες και περιμένετε να γίνετε σαρανταπέντε για να αποκτήσετε παιδιά. Πόσο ηλίθιες μπορεί να είστε;  Μάλλον απεριόριστα.  

Είναι γνωστό ότι η πολιτική σας σκέψη φτάνει το πολύ ως το Hondos Center. Μετά τετέλεσται.  Το μεγαλύτερο γυναικείο πρόβλημα είναι να ταιριάξει η φούστα με την μπλούζα ή η τσάντα με το παπούτσι. Αιώνες από εργατοώρες έχουν ξοδευτεί σε αυτό το μέγα κοινωνικοπολιτικό διακύβευμα.

Στο υπαρξιακό πεδίο, ύψιστο θέμα φιλοσοφικής συζήτησης είναι η ρυτίδα. Πώς θα σταματήσει ο γαμιόλης ο χρόνος να σακατεύει το τομάρι σας. 



Γελάω με εκείνους που προσπαθούν να σας εξηγήσουν την σχέση ανάμεσα σε τοκοχρεολύσια και εθνική ανεξαρτησία. Τι σκατά θέλετε και ψηφίζετε;  Πώς να σας κάνουμε να καταλάβετε ότι το σύστημα γαμεί εσάς πρώτα και μετά σας χρησιμοποιεί για να γαμήσει κι εμάς; 

Δεν θέλετε με καμία δύναμη να καταλάβετε πως η περαντζάδα τελείωσε.  Δεν εννοείτε να ξεχάσετε τα τσιγάρα, τα ποτά, τα σκυλάδικα, τα τατουάζ στα βυζιά και στα μουνόχειλα και όλες τις γυναικείες ψευτομαγκιές.


Πώς την είδατε όλες οι άχρηστες, άτεκνες και παχύσαρκες μπαζόλες ότι έχετε δικαιώματα; Πού τα βρήκατε ρε παλιομπαλότσες; Ακόμα και εσείς που τώρα βλεπόσαστε, έχετε σκεφτεί πώς θα είναι η μάπα κι ο κώλος σας σε μια πενταετία;  

Κατεβάστε τις απαιτήσεις σας καριόλες και τεκνοποιήστε. Βάλτε μυαλό και αναθρέψτε τα παιδιά σας σωστά γιατί έρχονται τα μολυσμένα Όρκ από την Έσω Γη να σας πρωκτογαμήσουν όλες χωρίς έλεος.  

Μετά επειδή είστε απαιτητικές και γκρινιάρες θα σας κατακρεουργήσουν επιτόπου. Τότε να δω ποιος θα σας προστατέψει πουταναριά.


Βέβαια αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα.  Η χώρα χρεωκοπημένη, διακορευμένη και καταληστευμένη παραμένει παραδόξως ατόφια. Τα πάντα είναι δυνατόν να αντιστραφούν φτάνει να αναλάβουν την εξουσία οι απεσταλμένοι των Θεών.  Φτάνει να μπουν μπροστά οι μόνιμα ριγμένοι αυτής της σαπιοκοινωνίας.  Φτάνει στιγμιαία να γυρίσει πίσω το ρολόι στα χρόνια του Ηρωικού Γένους, όπως έγινε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. 

Αρκεί ένα στιβαρό χέρι για να συνθλίψει όλα αυτά τα μασονικά λαιμουδάκια των τυχάρπαστων ποντικόψυχων πολιτικάντηδων. Αρκεί μια καλοζυγισμένη μπότα για να πολτοποιήσει και να μετατρέψει σε ζουμί όλες αυτές τις ανθελληνικές κατσαρίδες που γεμίζουν τον τηλεοπτικό χρόνο και τον διαδικτυακό χώρο. Είναι αρκετό να ανασκολοπιστούν πεντακόσια λαμόγια και να κρεμαστούν άλλες δέκα χιλιάδες. Μια εβδομάδα αίματος χρειάζεται. Εφτά μέρες δολοφονικής κάθαρσης.  168 ώρες στοχευμένου εθνοεκκεντρικού εξαγνισμού.

Σωστά διαβάσατε: Οι φτηνές γενόσημες ασπιρίνες που λέγονται πατριωτισμός,  εθνικισμός, εθνοκεντρισμός, κλπ., δεν επαρκούν πλέον.  Η σαπίλα μέσα μας είναι προχωρημένη. Η θεραπεία χρειάζεται επειγόντως αναβάθμιση σε ΕΘΝΟΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ 12.0 .


…Τι είναι αυτό πάλι; 

Αν προσέχατε τόσα χρόνια που με διαβάζετε δεν θα χρειαζόταν ούτε να λύνετε γρίφους, ούτε να εξηγώ.  Λοιπόν: η μπάλα έχει χαθεί εδώ και καιρό (αιώνες).  Ένα κωλομπαρεμένο σεντούκι γεμάτο με τεχνητές και πονηρές έννοιες έχει αντικαταστήσει προ πολλού τις φυσικές αξίες. Όλο αυτό το διάστημα, μια κλίκα μοχθηρών παλιανθρώπων η οποία θα έπρεπε να είχε εκτελεστεί δέκα φορές παριστάνει τους θρησκευτικούς ηγέτες του πλανήτη.  Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί του παραλογισμού που ζήσαμε χτες, της παράκρουσης που ζούμε σήμερα και του χάους που θα ζήσουμε αύριο.


Ας το πάρουμε από την αρχή: Τι είναι αυτό που διδάσκει η κάθε θρησκεία με τον δικό της τρόπο αλλά που ταυτόχρονα είναι κοινό σε όλες; «Να είναι κάποιος καλός άνθρωπος» είναι η απάντηση. Και ποιο είναι το διαχρονικό αποτέλεσμα; Το ότι ο άνθρωπος παραμένει φαύλος και ξεκωλιάρης επί χιλιετίες. Άρα στο ποιμαντικό/συμπεριφορικό κομμάτι οι θρησκείες έχουν αποτύχει παταγωδώς.   


Πάμε τώρα και κάτω από το τραπέζι: Τι άλλο κοινό έχουν όλες θρησκείες;  Απάντηση: το ΤΑΜΕΙΟ τους.  Το παγκάρι τους που είναι παντού τίγκα από το υστέρημα των ηλιθίων.  Η πιο ξεφτιλισμένη αίρεση τζιράρει εκατομμύρια. Οι μεγάλες συμμορίες όπως το Βατικανό, το μαγαζί του Βοθρολομαίου, και ο Κααβάς στη Μέκκα παίζουν με δις και τρις. Φούμαρα πουλάνε και αέρα κοπανιστό και εκμεταλλεύονται τη φτωχαμάρα που έχει ο κάθε πυροβολημένος στο ελάχιστο μυαλό του.  Στην κωλάρα τους άμα κάνει κάποιος το καλό κι αν είναι δίκαιος και σωστός. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ο βρωμάνθρωπος να τους τα ακουμπάει ανελλιπώς.  Ό,τι παλιόπουστας και να είναι, να ταΐζει συνεχώς το ιερό ταμείο.  Εδώ ακριβώς είναι η πουστιά:  Κανένας ανθρωποβοσκός δεν θέλει καλούς και δίκαιους πιστούς στο μαγαζί του, ακριβώς όπως κανένας δικηγόρος δεν θέλει τίμιους πελάτες.  Άμα είναι τίμιοι δεν θα έχουν ανάγκη από δικηγόρο. Το χρήμα έρχεται από τους σκάρτους, τα λαμόγια και τους ενόχους. Ο κακός και ο απατεώνας είναι αυτοί που θα κάνουν αγαθοεργίες, όχι βέβαια για να σώσουν την ψυχή τους αλλά για να συγκαλύψουν τις άλλες πουστροδουλειές τους.  Ο έμπορος όπλων και ο τοκογλύφος δίνουν το 0,00001 % των ημερήσιων κερδών τους για να φάνε ένα πρωτοχρονιάτικο γεύμα οι πρόσφυγες και οι άστεγοι (τα θύματά τους δηλαδή).  Αυτοί οι «φιλάνθρωποι» απατεωνόσαυροι με τις ακριβές γραβάτες είναι που τρώνε και πίνουν στα επίσημα γεύματα με τους πολιτικάντηδες και τα ιερατεία της κάθε πουστροχώρας. Μαζί σχεδιάζουν τις κρίσεις, τις πείνες, τα επιτόκια, τους πολέμους και τις γενοκτονίες.  



Οι γαμημένες θρησκείες των χορτάτων πετάνε στους πεινασμένους αντί για ξεροκόμματο, την άχρηστη ελπίδα ότι κάτι θα γίνει στο επέκεινα, στο υπερπέραν, στο αλλού.  Όσο περισσότερο φοβάται κάποιος το μέλλον, τόσο πιο χαρμάνης γίνεται για την θρησκευτική πρέζα. Τι να πεις στην κάθε γιαγιάκα που νιώθει ασφάλεια και σιγουριά έτσι πιστεύοντας ότι την περιμένει ευτυχία στον παράδεισο τώρα που τα παιδιά της δεν την παίρνουν ούτε τηλέφωνο, που τα συριζο-δεξιοκομμούνια της κόβουν την σύνταξη και που δεν τολμάει ούτε στον φαρμακέμπορα να πάει με τα γυφτο-λαθρο-πρεζόνια που έχουν πλημμυρίσει την γειτονιά. Την ίδια ασφάλεια νιώθει και η νεαρή μουλωχτή μωαμεθανή κωλόμπα που δεν τολμάει να εκδηλωθεί και το γυρνάει στην καταστροφή και στο τζιχαντιλίκι.  Κρυφοαδερφάρες του κερατά είναι όλοι αυτοί οι λιμασμένοι για πούτσο εγκληματίες με τους φερετζέδες και τα μούσια. Κακάσχημες και βρωμόκωλες δεν βρίσκουν γκόμενο οι μουχαμέτες γιατί δεν έχουν ανακαλύψει ούτε καν τα πισωκολλητά αγαθά των μοναστηριών. Τα πιλάφια λοιπόν και τα πουτσοφόρα χανουμάκια στον κήπο του Ψωλλάχ είναι η ασφάλειά τους. Από την χριστιανή μπαζόγρια που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια ως τον κρυφογκέι τζιχαντιστή με τον ατάιστο παλιόκωλο, η απόσταση θρησκευτικής αγαμίας είναι ελάχιστη.  Μοιραία κανένας από τους δύο ερωτικά στερημένους δούλους του Θεού δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις που να αφορούν σοβαρά θέματα.

   
Οι θρησκείες και οι ντουφεκισμένοι οπαδοί τους είναι παντελώς ανυπόληπτοι και με βεβαρημένο μητρώο για να εμπλακούν σε οποιαδήποτε εθνική υπόθεση.  Όσο μπορεί ένα γαϊδούρι να παίξει σκάκι άλλο τόσο ο καμένος πιστός μπορεί να δώσει λύσεις σε σύνθετα προβλήματα αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει για τον εαυτό του ούτε τα βασικά του πρώτου τσάκρα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους κολλημένους με την μαρξιστική θρησκεία αλλά και για τα απάτριδα νεοφιλελέ ψωλοχύματα και τους κακοερασιτέχνες τζογαδόρους των χρηματιστηρίων οι οποίοι λατρεύουν μόνο το χρήμα.  Όλοι οι παραπάνω μπαμπουίνοι απαγορεύεται αυστηρά να ασχολούνται με το έθνος.




Ευτυχώς που τελικά ήρθαν οι λαθροβάρβαροι. Κυρίως για να βοηθήσουν στο ξεβράκωμα του συρφετού των «αλτρουιστών» «συμπατριωτών» μας που τόσα χρόνια κρύβονταν πίσω από αοριστίες. Τώρα με το λαθροτσουνάμι έπεσαν και οι υπόλοιπες μάσκες.  Χαράς ευαγγέλια για τους αναρχοάπλυτους (βρήκε ο γύφτος την φυλή του και εχάρηκε η ψωλή του), για τους συριζόφρονες ανθέλληνες (διεθνής ανθρωπισμός και δικαιώματα) και για τα βλαμμένα χριστιανά ζώα (φιλανθρωπία του Κυρίου).



Για τις μπίζνες ούτε κουβέντα. Εκατοντάδες εκατομμύρια βγάζουν οι Τούρκοι δουλέμποροι ενώ περίπου ένα δις θα μοιραστούν οι θολές διεθνείς ΜΚΟ που μοιράζουν αρωματικά κωλομάντηλα, άκυρα μπισκότα και μπαγιάτικα κρουασάν στις σαύρες.  Η Ελλάδα τρώει την πούτσα του λαθρομεταναστευτικού και οδεύει προς τεμαχισμό ενώ οι γνωστοί «αόρατοι» και η τουρκιά θησαυρίζουν. Όσο πιο γρήγορα διαλυθεί αυτό το έκτρωμα που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο το καλύτερο για τους ευρωπαίους πολίτες. Όσο πιο νωρίς διαλυθεί η αρχιπουστιά που λέγεται ΟΗΕ, τόσο το καλύτερο για τον κόσμο. Εμείς αν είχαμε μυαλό θα έπρεπε να είχαμε φύγει κολυμπώντας και από τα δύο στρατόπεδα εξόντωσης εδώ και καιρό.



«Θα μας βγάλουν από την συνθήκη Σένγκεν», απειλεί το σπερματόβρεκτο γερμανόδουλο Σκάι.  Ε, ΚΑΙ;  ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ρε σκατόστομοι ξεφτιλορουφιάνοι. Πού είναι τα «ανοιχτά σύνορα» όταν οι σαύρες χέζουν πάνω στην κλειστή γραμμή του τραίνου εβδομάδες ολόκληρες. Γιατί δεν τις έκαναν στην Τουρκία αυτές τις μαγκιές;


Πρέπει όχι μόνο από την Σένγκεν να βγούμε αλλά να σκίσουμε άμεσα τις συνθήκες του Δουβλίνου που υπογράφηκαν για να μας κάνουν τον απόπατο της Ευρώπης. Αντί να στέλνει τα Πάκια και τα Αφγανά σε εμάς ο τσίπης ο Ευρωπαίος, να υποχρεωθεί να τους στείλει πίσω στο γαμημένο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν από όπου ήρθαν.  Άιντεστε γαμηθείτε σκατόγυφτοι και των δύο πλευρών!


Έχω βαρεθεί να ακούω για «φτωχούς πρόσφυγες» και «ταλαιπωρημένα παιδάκια».  Δεν υπάρχουν πρόσφυγες. Μόνο θρασύδειλοι ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ και τεμπέληδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που επιδιώκουν να ζήσουν ως δηλητηριώδη παράσιτα στο σώμα της Ευρώπης.  Μαζί τους σέρνουν και τα σαυρομπάσταρδά τους για να τους λυπηθούμε και για να πετύχουν καλύτερο επίδομα.  Οι σαυρομάνες που μας έρχονται εδώ γκαστρωμένες μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Τουρκία στον κατατρεγμό που ζουν το ΓΑΜΗΣΙ δεν μπορούν να το κόψουν; Τόσο εξαρτημένες είναι από την ΠΟΥΤΣΑ; Δεν μπορούν να μην καταβρέχουν συνεχώς με ΧΥΣΧΙΑ τα βρωμομουνιά τους; Την ΠΙΠΑ δεν την ξέρουν;  




…Όλα τα ξέρουν οι σιχαμερές κωλόσαυρες και αυτό που ξέρουν πιο καλά είναι ο ύψιστος παρασιτικός κανόνας: ότι όσο πιο δυστυχής δείχνεις, τόσο πιο καλύτερο το μεροκάματο που θα εξασφαλίσεις.


Στην Ελλάδα από το ’36 ως το ’49 φάγαμε στο κεφάλι μια δικτατορία και δύο απίστευτα εγκληματικούς πολέμους. Δεκατρία καταραμένα χρόνια σφαγών με 800.000 νεκρούς και αμέτρητους τραυματίες. Όμως δεν το έσκασε κανένας να πάει πρόσφυγας στην Τουρκία, στη Συρία και στο Ιράκ που τα πράγματα ήταν ήσυχα. Μόνο τα βρωμοκομμούνια την κοπάνησαν νύχτα να σωθούν τέτοιοι γλοιώδεις πούστηδες που είναι. 



Αν θυμάμαι καλά στη Σμύρνη το ’22 οι δυτικοί έκοβαν με τα τσεκούρια τα χέρια των γυναικόπαιδων που προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στα πλοία για να ξεφύγουν από την χατζάρα του Κωλότουρκου.  Με ποια λογική οι καταδιωκόμενοι Έλληνες  δεν είναι ποτέ «άνθρωποι σε ανάγκη» ενώ οι σημερινοί σαυρολεχρίτες είναι; Μήπως επειδή το λέει η προδοτική αριστερά και η πουλημένη εκκλησία, αυτές οι δύο μασονίες που συναγωνίζονται στον δοσιλογισμό και στην ανθελληνική πολιτική δράση;




Δεν υπάρχει καμία «προσφυγική ροή». Πρόκειται για καλυμμένη εχθρική εισβολή.  Στρατιωτική επιχείρηση είναι η απόβαση των χιλιάδων ισλαμοκοπριτών με μοναδικό στόχο την κατάληψη εδαφών και την υποδούλωση του πληθυσμού.  Απλά όποιος δεν βλέπει μακριά, καλύτερα να μην κοιτάζει καθόλου γιατί η εικόνα είναι μαγική. 




Εκτός από τους χιλιάδες καθαρόαιμους τζιχαντιστές που έχουν εισέλθει με συγκεκριμένες οδηγίες στο ευρωπαϊκό συμπούρδελο, όλος ο υπόλοιπος ασιατικός όχλος είναι εν δυνάμει τρομοκράτες.  Όταν κάποιος τους πείσει ότι απειλούνται (και αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο) όλοι αυτοί οι φαινομενικά «κατατρεγμένοι» και «φιλήσυχοι» θα γίνουν στρατιά θανάτου. Όσο για εκείνα τα σιχαμένα «αθώα ανήλικα» που σας δείχνουν ασταμάτητα τα εμετοκάναλα μπας και τα λυπηθείτε, θα είναι εκείνα που σε μερικά χρόνια ως ενήλικοι θα σας μαχαιρώνουν και θα σας δολοφονούν στο όνομα του άθλιου κουραδέμπορου από την Μέκκα.  Σας βάζω ό,τι γαμημένο στοίχημα θέλετε!


Ο πόλεμος ξεκίνησε για τα καλά. Αν υποθέσουμε ότι η σημαντικότερη λειτουργία ενός στρατού είναι να φυλάει τα σύνορα, έχει καταστεί φανερό ότι ο νεοελληνικός μπαζοστρατός όντως δεν μπορεί να το κάνει. Ποια είναι άραγε η χρησιμότητα του στρατεύματος όταν δεν υπερασπίζει την χώρα; Το να συμμετέχει στις αποικιοκρατικές εκστρατείες του ΝΑΤΟ; Το να δαγκώνει τον προϋπολογισμό με δισεκατομμύρια; Το να στρέφεται εναντίον των πολιτών όταν ζητούν τα απολύτως βασικά, όπως έκανε το ’67; Το να καταλύει το Σύνταγμα του Κώλου όποτε θέλουν οι διεθνείς και ντόπιοι τοκογλύφοι;

Σε αυτή την περίπτωση καλά θα κάνει το ένστολο καρναβάλι να μας παραδώσει τα όπλα και να διαλυθεί αμέσως ! Να πάνε σπίτια τους τα κομματικά καραβανόσκυλα που μαζεύουν γαλόνια και μισθούς τόσες δεκαετίες χωρίς να προσφέρουν τίποτα.  Να παραμείνουν μόνο όσοι είναι πολεμιστές και να ανατεθεί η φύλαξη των συνόρων σε καπετανάτα με έφεδρους εθελοντές όπως την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα.  Άντε, γιατί τόσοι στρατηγοί και ναύαρχοι με κυλότες είχαν να εμφανιστούν από την εποχή που ο Κοκός και η γαμώταφη μαμά του μαδούσαν τα ταμεία της Ελλαδίτσας.



…. Κανείς δεν ρωτάει το αυτονόητο: Τόσα χρόνια πώς τα φύλαγε τα σύνορα ο στρατός;  Και αν δεν τα φύλαγε ούτε τότε (βλέπε ψυχο-Σαμαρά και εισβολή Αλβανοειδών) οι τουρκασιάτες γιατί δεν έρχονταν;  Ποιος τους στέλνει τώρα; Τέλος πάντων, τα στρατά διαταγές ακολουθούν και η τρέχουσα είναι «αφήστε να περάσουν όλοι», αλλά καλά θα έκαναν όσοι ανώτεροι δεν έχουν υποκύψει στο κωλοδάχτυλο της μασονίας να διαβάσουν προσεκτικά την Στάση του 8909.  Να δουν ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος τους σε σχέση με τα γεγονότα.  Αν είναι να κάνουν την λεκανού και την φιλιπινέζα στους λάθρο, τότε να φορέσουν μίνι και μαύρο δικτυωτό καλσόν. Εννοείται πως στην απόδοση λογαριασμού θα είναι ΚΑΙ τα δικά τους κεφάλια που θα κυλάνε στον κατήφορο.  







Άμα κάποιος ήθελε πραγματικά να λύσει το θέμα, σε 3 μέρες θα το είχε τακτοποιήσει. Η τακτική είναι απλή:  Τα στρατόπεδα των λάθρο να γίνονται αποκλειστικά σε ξερονήσια. Μακρόνησος και  Γυάρος έχουν όλες τις προδιαγραφές για πεντάστερα Hot Spot & Spa.  Να χτίζουν οι ίδιοι τα λυόμενα που θα μένουν, να μαγειρεύουν μόνοι τους το φαΐ τους, να πλένουν ιδιοχείρως τα βρωμόρουχά τους και να μαζεύουν τα σκουπίδια τους. Και θα τους μένει και χρόνος να κάνουν τα μπάνια τους οι ερπετόμορφοι και να λιάζουν τις ουρές τους ώσπου να τελειώσει ο μύθος της νέας Γης της Επαγγελίας.  Να δούμε αν θα ξαναπάταγε το πόδι του εδώ σαυροβρωμιάρης.




Υπάρχει και άλλη μέθοδος καλύτερη: Τους αφήνεις να μπαίνουν ελεύθερα και τους μαζεύεις όλους στα σύνορα με τα Σκόπια και την Βουλγαρία. Άμα μαζευτούν καμιά πενηνταριά χιλιάδες στα σύρματα, θα κάνουν ντου και θα περάσουν.  Σπρώχνεις άλλη μια διακοσάρα πίσω τους και τους αφήνεις να συνεχίσουν ως την Κεντρική Ευρώπη και να την κάνουν πουτάνα (ή να εξοντωθούν από τους «φιλάνθρωπους» Ευρωπαίους).  Όποιος έχει παράπονα, να πάει να τα κάνει στην Τουρκία. Ούτε τα σκατολεφτά του ΟΗΕ θέλουμε, ούτε τίποτα. Την ησυχία μας γαμώ τον σαυροθεό τους θέλουμε και δεν την έχουμε.  Με αλυσίδες από χαρτιά μας έχουν δεμένους ρε μαλάκες οι διεθνείς τσογλανοποδίτσες. Χαρτιά που δεν αξίζουν τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα ανάψουμε και να τους τα πετάξουμε στα μούτρα αρχίζοντας από τις «συμφωνίες» για το «χρέος». 



ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;



Ούτε ηγέτης υπάρχει στο μπουρδέλο της πλατείας Συντάγματος, ούτε λαός στην χώρα που αυτό το βρωμοκτίριο διοικεί.  Ένα έθνος καφενόβιων και μπουζουκόβιων είμαστε. Ένας όχλος από ξερόλες και κουτοπόνηρα μπάζα. Μίζερα πατσαβούρια εξαρτημένα από την ξένη κουλτούρα κι από τα άχρηστα παραπροϊόντα της. Ένα κοπάδι χεσμένα πρόβατα που άγεται από γάμα διαλογής σαβουρόσκυλα.

Αρκετοί ηλίθιοι και ηλίθιες πιπιλίζουν ως πουτσογλειφιτζούρι μια πανάθλια και αυθαίρετη διανοητική κατασκευή του αιώνιου εχθρού: Εξομοιώνουν τους σημερινούς λαθροκουφάλες μωαμεθανούς με τους Μικρασιάτες πρόσφυγες του ’22. Υποστηρίζουν ότι όπως ενσωματώθηκαν τότε παρά τον αρχικό ρατσισμό οι πρόσφυγες, έτσι θα αφομοιωθούν και οι σημερινοί μπίχλες.



Βέβαια κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν: 1) Ότι οι πρόσφυγες του ’22 ήταν κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΕΣ.  2) Ότι εκδιώχτηκαν από μια ελληνική περιοχή. 3) Ότι οι Έλληνες ήταν η άρχουσα τάξη στην Μικρά Ασία επί χιλιετίες. Οι τουρκόσαυροι βοηθητικές τάξεις ήταν, χαμάληδες, σκαφτιάδες και μικρομαγαζάτορες. Τέχνες, επιστήμες, μεγαλεμπόριο, όλα κινούνταν από τους Έλληνες.  Τι σχέση μπορεί να έχει η τότε άρχουσα τάξη των Ελλήνων που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις εστίες της με τα ανθυπολούμπεν λαθροσκουπίδια τους Αφγανούς και τους Πάκηδες του σήμερα που σαν τις ακρίδες ψάχνουν χώρα να τους ταΐζει;  ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ !  




Προσοχή και στο δηλητηριώδες ψέμα που είναι προσαρτημένο στην πιπίλα: Το ότι αυτή η λαθροπλημμύρα θα αναστήσει την σκοτωμένη οικονομία όπως έκαναν τότε οι πρόσφυγες είναι συλλογιστική για πολλές σφαλιάρες. Η οικονομία θα αναστηθεί μόνο όταν κρεμαστούν αυτοί που την δολοφονούν δηλαδή οι τοκογλύφοι και οι μεγαλομαφιόζοι της πολιτικής. Τα λαθρόμπαζα ούτε πρόκειται να ενταχθούν κοινωνικά, ούτε πρόκειται να προσφέρουν σε κανέναν, αλλά αντίθετα θα δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Σαν τους γύφτους βρίσκονται εδώ μόνο για τα επιδόματα. Μακελειό θα γίνει όταν φαγωθούν τα κονδύλια και σταματήσουν να τους ταΐζουν οι ΜΚΟ και μετά θα μας λένε οι γαμιο-αριστεράντζες ότι υπεράσπισαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την δημοκρατία ή ότι απλά «έκαναν λάθος».  Σημειώστε ότι τα προσχεδιασμένα «λάθη» της αριστεράς τα έχουμε πληρώσει με πολύ αίμα. 



Βέβαια δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Περιμένετε να φουντώσει γερά ο τουρκικός εμφύλιος και τότε θα δείτε τι ισλαμικό λεφούσι έχει να ξεμπαρκάρει στις ακτές μας. Αυτοί οι κουναβόγυφτοι που φιλοξενούμε τώρα είναι πολιτισμική αφρόκρεμα μπροστά στα βδελυρά υποερπετοειδή που ακολουθούν.




Κι οι Γερμανοί και οι Σουηδοί που παρίσταναν τους πολιτισμένους και τους ανεκτικούς, το γύρισαν στην ξενοφοβία τώρα που τρώνε το σκατό της σαύρας με τον τόνο. Όσο ήταν μακριά από τo κουραδοτσουνάμι το έπαιζαν άνετοι και ωραίοι, τώρα που τα σαυροσκατά μπάζωσαν τις αυλές τους, ξέχασαν ακόμα και αυτά που υπογράψανε σήμερα το πρωί.



Αφού οι γλοιώδεις διεθνο-Ιουδαίοι δεν μπορούν να στήσουν τον εμφύλιο που θέλουν μπήκε σε εφαρμογή το επόμενο σενάριο, οι λαθροκάγκουρες. Εδώ θέλει μυαλό. Αν παίξουμε εθνικιστικά, χάσαμε.  Αντί να γίνουμε ο κυματοθραύστης της Μέρκελ και να υποστούμε μόνο εμείς τις απώλειες, πρέπει με κάθε τρόπο να εκτρέψουμε τις τρελαμένες σαύρες προς τον Βορρά. Στόχος είναι να ξεσπάσουν εκεί το μένος τους και να βοηθήσουν στην διάλυση του ονείδους που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.



Ως και τα περιπλανώμενα σούργελα του βρωμο-Χόλιγουντ, Σάραντον και Τζόλι, επιστρατεύτηκαν για να πείσουν τους ιθαγενείς ότι πρέπει να αγαπούν και να βοηθούν τις σαύρες. Σκεφτείτε να είχαν το μυαλό να βαφτιστούν και χριστιανά αυτά τα λαθροζόμπι τι θα γινόταν. Στα σπίτια μας θα τους είχε χώσει η ΠΟΥΣΤΡΑ η εκκλησία όπως έκανε πριν 27 χρόνια με τους Αλβανούς κατσαπλιάδες. 


Αλήθεια πού βρίσκονται οι θεοσεβούμενες σκουπιδοσακούλες της Χρυσής Πορδαυγής;  Όλη η μαγκιά τους ήταν μια κλωτσιά σε ένα τραπέζι της λαϊκής και ένα βλαχογυφτέ «εγέρθητι»;  Πού είναι οι φουσκωτοί καράφλες με τα παντελόνια της παραλλαγής που παρίσταναν τους σκληρούς; Όπου φύγει-φύγει με την πρώτη σύλληψη και με τις πρώτες πιστολιές. Πετάξαν τα τιγρέ κυλοτάκια και τώρα κάνουν τις παρθένες με λευκά βαμβακερά. Κρύφτηκαν στα λαγούμια τους οι χοντρο-νεοναζί πισωγλέντες άσε που προηγουμένως είχαν φάει της αρκούδας τις ξυλιές από τους αναρχοάπλυτους και τα antifa πρακτοράκια του Σόρος. 


Αυτοί είναι ρε μαλάκες ο εθνικισμός;  Οι μαϊμουδεμένες σβάστικες και τα ληγμένα συνθήματα για την Βρωμούπολη του Βοσπόρου; Γι αυτό έχει τα χάλια του το έθνος. Αν τους έχει ταπώσει η χούντα του Τσίπρα, γιατί δεν παραιτούνται ομαδικά να βγουν στο δρόμο και να οργανώσουν κίνημα εναντίον του παλιόπουστα; Ξέχασα, η μισθάρα είναι γλυκειά όταν μπαίνει κάθε μήνα σε 4 τράπεζες. Να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει επειδή που και που τους βάζει και κανένα κωλοδάχτυλο, δεν λέει.


Όλος ο εθνικισμός είναι μπανανόφλουδα αφού εστιάζει και είναι προβλέψιμος.  Κοιτάξτε πόσο επιδέξια έχει στηθεί το πολιτικό κουκλοθέατρο: Την Χρυσή Κλανιά του Μιχαλομπάζου και τους μπράβους της τους διάλεξαν επίτηδες να παίξουν τον ρόλο του ηλίθιου επειδή ακριβώς είναι ηλίθιοι σαν τα ινδάλματά τους, τους Γερμανούς.  Οι ιμιτασιόν γκρεκοναζί ήταν μολυσμένοι εξαρχής και στόχο είχαν να ακυρώσουν την φυσιολογική απέχθεια του κόσμου προς τους λαθροεισβολείς που ετοιμάζονταν να έρθουν. Γι αυτό τους έπαιζαν τότε όλα τα πουστοκάναλα 17 ώρες την ημέρα. Τώρα όποιος κατηγορεί τους λαθροβρωμιάρηδες κατατάσσεται αυτομάτως στους νεοναζί και φιμώνεται μαζί με αυτούς. Χάσαμε το δίκιο μας και ήταν προκαταβολικά σχεδιασμένο να γίνει έτσι. Η αντίσταση στον εχθρό  ποινικοποιήθηκε από την συμμορία του «συνταγματικού τόξου» με την ξεκάθαρη συνενοχή του φασισταριού της ακροδεξιάς.


Αυτή η εγκληματική οργάνωση της πλάκας που είχε ο Μιχαλοτράγος (γιατί τώρα άλλοι κάνουν κουμάντο) κάποια στιγμή πήγε να ζωντανέψει τα φαντάσματα του παρελθόντος.  Νόμισε ο παχύσαρκος φυρερίσκος ότι έκανε την τύχη του.  Ονειρευόταν μεταξικά μεγαλεία και τζαμπέ φανφάρες. Μόλις όμως οι φονιάδες της Μοσάντ εκτέλεσαν τους δύο παπάρηδες που νόμιζαν ότι φύλαγαν τα γραφεία κατάλαβε ο χοντρός ότι στο πόκερ που παιζόταν ήταν ο φτωχομπινές συγγενής και ότι δεν μπορούσε παρά να πηγαίνει συνέχεια πάσο. Γι αυτό έχει εξαφανιστεί τώρα και έχει βγάλει μπροστά τον Κασιδοψειριάρη για να φάει εκείνος την μπαλωθιά αν αποφασιστεί τελικά κάτι τέτοιο για να τους τελειώσουν και να τους στείλουν ξανά στο 0,02 % από όπου τους παρέλαβαν.


Η πραγματικότητα είναι σκληρή γι αυτούς που δεν τολμούν να κάνουν θυσίες για τις ιδέες τους κυρ-Νίκο μου.  Οι ιδέες καταλήγουν στον κάδο των σκουπιδιών απ’ όπου ξεκίνησαν ενώ οι ίδιοι γίνονται έμμισθοι υπάλληλοι των τοκογλύφων εναντίον των οποίων δήθεν μάχονται. Βλέπε και παλαιότερη περίπτωση ΚΚΕ = επαναστατικό κόμμα που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τους τραπεζίτες του αστικού καθεστώτος τους οποίους ισχυρίζεται ότι θα ανατρέψει κάποια μέρα (του Αγίου Πούτσου ανήμερα, γκαραντί).




Και μέσα σε όλα αυτά, οι άκαπνοι στρατόκαβλοι τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι.  «Μια χούντα, ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται» γράφουν μερικοί εθνοηλίθιοι και τα υπόλοιπα ζώα επικροτούν την μαλακία του κουτοπόνηρου αβανταδόρου.  Πάρτε ρε μαλάκες παλαιοδεξιοί απατεώνες την πούτσα μου για μικρόφωνο και μιλήστε με τ’ αρχίδια μου! Ποιος Παπαρόπουλος ρε παραλυμένα σούργελα, ρε ξεραμένοι στόκοι; Τι να κάνει ο γερο-χριστιανός κλανιάρης στον 21ο αιώνα; Δεν ζητήσαμε συνταξιούχο καντηλανάφτη ρε μπουζουκόπουστες.



…Εδώ χρειάζεται Κιμ Γιόνγκ Ουν στον κύβο. Με μια πρέζα από Πολ Ποτ και Στάλιν. Να ξεβρωμίσει ο τόπος χωρίς έλεος. Να πεταχτούν οι πιτσιλιές ως τα πατομπούκαλα του Πρετεχέστη και ως τα ανύπαρκτα βυζιά της Ντρούγκα.  Να πάρουν παρτούζα οι έφηβοι την Κοσχώνη στον αέρα. Να παίξουν μπάλα τα δεκάχρονα στο Σύνταγμα με την μουσκαροκεφαλή του Αυνανστασιάδη και το παπαροκέφαλο του Λαζόπουστου. Να φτιάξω κι εγώ εκείνο το μαύρο πατάκι εξώπορτας που θέλω με τα βαμμένα μαλλιά του Παπαγελά και το πετσί του Σημίτη. Τότε κάτι μπορεί να γίνει. Ίσως με ένα τέτοιο άλμα στον εθνοεκκεντρισμό να καταφέρει αυτή κουτσουλιά γης να ξαναγίνει το φως του κόσμου κατατροπώνοντας το έρεβος και τα ερπετά του.



Και μια που μιλήσαμε για τον Κιμάκο, είναι φανερό ότι πρόκειται για Ελληνόπουλο της χυσοδιασποράς. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο που μόνο η φύση καταφέρνει να πετύχει, τα γονίδια των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου έφτασαν ως την Κορεατική χερσόνησο.  Εκτός από τα Ελληνοϊνδικά Βασίλεια, έχουμε και ένα πιθανό Ελληνοκορεατικό.

Εξωτερικά δεν διαφέρει το παιδί από κανένα παχουλό Νεοελληνόπουλο. Σίγουρα δεν είναι χριστιανός, σκοτίζει τα αρχίδια των Αμερικανοϊουδαίων όλη την ώρα και πριν δύο μήνες απείλησε να σβήσει από τον χάρτη την Τουρκία με διηπειρωτικούς πυραύλους. Ποιος Έλληνας από εμάς τους δήθεν γνήσιους έχει τέτοιες άριστες περγαμηνές; Προτείνω να δοθεί άμεσα η ελληνική ιθαγένεια σε αυτόν τον εξαίρετο ομογενή.



Σοβαρά τώρα, αυτό που χρειάζεται είναι ένας Αγαθοκλής. Αν είναι και καμιά ντουζίνα, ακόμα καλύτερα. Να μεταφέρει τον πόλεμο στο έδαφος των τοκογλύφων και να τους αναγκάσει να τα μαζέψουν και να φύγουν. Να τους στείλει όλους τους τζιχαντιστές δωράκι στα Λονδίνα, τα Παρίσια και τις Ουάσιγκτον.  Αλλά πρώτα απ’ όλα να ξεπαστρέψει την ντόπια νομενκλατούρα και τις φιδόμορφες ποδίτσες του γνωστού σαυροκολλεγίου. 



Το βαθύ κράτος αντιστέκεται για να κρατήσει τα κλεμμένα.  Από την μια δεν θέλει να πουληθεί όλη η χώρα σε ξένους και από την άλλη δεν θέλει μια επανάσταση των ιθαγενών που θα τα έφερνε όλα τούμπα. Αρωγός του έργου του είναι η κλεπταποδόχος εκκλησία.  Όμως υπάρχουν ρωγμές αυτή την στιγμή μέσα στις διάφορες μασονίες και αυτό είναι ενδιαφέρουσα εξέλιξη.



Όλα φυσικά είναι στημένα. Γι αυτό επιλέχθηκε αυτή η άρρωστη κρυπτοαδερφή ο Τσίπρας γαμώ τα προζάκ που παίρνει, γαμώ τον ομαδικό τάφο της ψευτοαριστεράς  και γαμώ την μασονία του ΚΚΕ που του δίδαξε τις πουστιές που κάνει τώρα. ΚΡΕΜΑΛΑ ρε στο τεκτονικό τσογλάνι που μας κοροϊδεύει και που ξεπούλησε την χώρα μέσα σε ένα χρόνο. ΚΡΕΜΑΛΑ και στο χοντροδεξιό συνεταιράκι του που το παίζει …εθνικιστής (όπως λέμε ethnic pizza). ΚΡΕΜΑΛΑ στο αρχίδι τον Μητσοτάκη που παριστάνει τον τίμιο ενώ πουλήθηκε στη Ζήμενς για μια δορυφορική κεραία και μια φριτέζα, ο μιζόλας. ΚΡΕΜΑΛΑ σε όλους τους αλήτες του σκυλοβουλίου που εισπράττουν ένα 10χίλιαρο το μήνα σχεδόν αφορολόγητο και έχουν ως και απαλλαγή από τα διόδια.



Μια χούντα του 15 % διοικεί την χώρα και την οδηγεί όλο και βαθύτερα στο άπατο πηγάδι. Η έκπτωτη χούντα του άλλου 15 % θέλει να ξαναπάρει το τιμόνι για να συμπληρώσει την καταστροφή σε ό,τι έχει μείνει όρθιο.  


Η λύση είναι μία, το έχω πεί πολλές φορές και δεν θα σταματήσω να το λέω: ΕΞΕΓΕΡΣΗ και ΚΡΕΜΑΛΕΣ. Κρεμάλα στους προδότες και στους πράκτορες! Κρεμάλα στους πολιτικάντηδες και στους τραπεζίτες! Κρεμάλα στους μασόνους και στους φεουδάρχες! Κρεμάλα στο άθλιο ιερατείο!



Δυστυχώς ως πολίτες και ως άνθρωποι αποδεικνυόμαστε σαφώς κατώτεροι των περιστάσεων.  Ως αποικία είμαστε «λίγοι» και «ανεπαρκείς». Δεν έχουμε διδαχθεί το παραμικρό από την ιστορία και τα παθήματα των προγόνων μας. Δεν έχουμε μάθει απολύτως τίποτα μετά από 2.500 χρόνια οργανωμένων σφαγών και γενοκτονιών. Ψάχνουμε την σωτηρία στις αυλές ενός ανύπαρκτου θεού του ελέους και του οίκτου ενώ είναι φανερό ότι ο εχθρός μόνο έλεος και οίκτο δεν δείχνει. Αντί να κάνουμε κάτι, πίνουμε καφέδες, φτιάχνουμε το μαλλί και πάμε βόλτα το σκυλί να κουραδιάσει. Γεμίσαμε ορθοκαφετζήδικα, κομμωτήρια και σκυλομπουτίκ.  

Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ανάγκη για μια ακόμα «λύση» που θα μας φέρουν έτοιμη αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα.  Δεν καιγόμαστε για μια ακόμη παπάτζα εκ των άνω. Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρή εθνοεκκεντρικότητα από την βάση. Ένα κύμα βίας που θα ξεπαστρέψει τους βρωμιάρηδες όλων των κατηγοριών.  Είτε ανήκουν στην πολιτική μαφία, είτε στην τραπεζική, είτε στην ρασοφόρο είτε στην μαφία της νύχτας. Έτσι κι αλλιώς το ίδιο αφεντικό έχουν όλες οι μαφίες.




Χωρίς ανελέητο πόλεμο δεν σώζεται ούτε η παρτίδα ούτε η πατρίδα. Το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο.  Αυτό όμως που δεν έχει καταλάβει ο πολύς κόσμος είναι άλλο.  Δεν πολεμάμε για το έθνος. Δεν παλεύουμε για μια απροσδιόριστη έννοια. Η «πατρίδα» είμαστε εμείς και οι οικογένειές μας. Για τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους πολεμάμε. Για την επιβίωση της σακατεμένης αποικίας μας.



Εδώ το σαπιοκάραβο βουλιάζει αλλά οι πολιτικές βδέλλες και οι συνένοχοί τους επιμένουν να ληστεύουν τα υπολείμματα των φόρων μας. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι σε τι χρειάζεται την διαφήμιση ένα κρατικό μονοπώλιο όπως η ΕΥΔΑΠ.  Άμα δεν διαφημιστεί δηλαδή στις σκατοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα το νερό της, δεν θα τραβήξουμε το καζανάκι μετά το χέσιμο; Για νέο μας το λένε ότι οι κιτρινόπουστες καναλάρχες, εκδότες και δημοσιοκάφροι έχουν στήσει μαγαζάκια εκβιασμών για να παντελονιάζουν το δημόσιο χρήμα;  Δεκαετίες ολόκληρες γίνεται αυτό σε απόλυτη συνεργασία με τους πολιτικάντηδες.



Προσωπικά δάνεια 57 εκατομμύρια είχε πάρει λένε ο Σκατοψυχάρης. Ψίχουλα δηλαδή. Εκείνο το ζόμπι ο προκάτοχός του η λούγκρα ο Λαμπράκης δεν βγαίνει από τον χυσοπασπαλισμένο τάφο του μαζί με τους δοσίλογους προγόνους του να μας πουν πώς απόκτησαν τα βρωμοδισεκατομμύρια;  Τόσα χρόνια μας πίνουν το αίμα αυτοί οι μασόνοι. Κώλος και βρακί με όλους τους δυνάστες και αιώνια παραμύθα περί «δημοκρατίας» με αποδέκτη τον ΜΑΛΑΚΑ λαό. Και το παίζουν και αδικημένοι οι πατριδέμποροι. Είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει κάθαρση με καλοπιάσματα και συγγνώμες;


Το πολίτευμα όπως είπε και ο φίλος ο καπετάν-Νίκος είναι «Μασονευομένη Πλουτοκρατία Τερψίπρωκτων» ( ή «Νέα Τάξη Πλουτοπισωγλέντηδων»).  Το σημαντικό είναι ότι η κομπίνα τους έχει πλέον αποκαλυφθεί. Η καθολική απάτη της Ψευτοκρατίας και του σκυφτοβουλευτισμού φανερώθηκε με το ΔΗΜΟΨΕΥΤΙΣΜΑ του καβλομπινέ του Τσίπρα.  Τον ήπιε κρύο με παγάκια ο πισωκούδουνος της ΚΝΕ αλλά στο λεπτό τα έκανε γαργάρα τα χύσια των δανειστών και τα κατάπιε χλουρφ σαν βανίλια με εκείνο το διαρκές χαμόγελο του χαπακωμένου πανύβλακα. Αυτό το μειξοϊουδαϊκό γκόλεμ θα πρέπει να βασανιστεί άγρια για κάθε πουστιά που μας έχει κάνει και να μαστιγωθεί ανελέητα μαζί με τους βαλέδες του για κάθε ειρωνική του γκριμάτσα όταν ψεύδεται.




Τώρα που είμαστε στο παρά ένα, φαίνεται ξεκάθαρα ο ρόλος και η αρχιπουστιά του κάθε ξεκωλιάρη των ΜΜΕ και του διαδικτύου.  Ο Μαστίχας Χίος έχει ξεπεράσει προ πολλού την γραφικότητα και έχει γίνει το πρώτο νούμερο σε επίπεδο επιθεώρησης. Κάποιοι βέβαια τον προστατεύουν για να εξακολουθεί να λέει αυτά που λέει στον αέρα. Έτσι θέλουν να φαίνεται η αντίδραση εναντίον τους: υστερική, σπασμωδική και μόνο για γέλια. Με εκείνη την πατρινή σαύρα τον Ψώρρα, το ίδιο σκηνικό. Μοιράζει δις ο ψωμόλυσσας που δεν έχει 5 ευρώ στην τσέπη του.

Πού είναι ο μέγας Τρολλαϊνού που ανάγγελλε την άφιξη των λύσεων εκ των ουρανών; Από πότε η τιμωρία έρχεται μόνη της ρε μάγκες;  Κάποιοι τσέπωσαν τρισεκατομμύρια και θα τους τιμωρήσει ο Θεός;  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένες Πούτσες στον Καινούργιο Χρόνο.     


Το παιχνίδι είναι πούστικο. Πέρα από τους καθιερωμένους και χεσμένους στα φράγκα μεγαλο-νταβατζήδες των ΜΜΕ υπάρχουν και ένα σωρό οχιές και κροταλίες του διαδικτύου.  Στημένοι ιστότοποι που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα έναντι αμοιβής.  Πρακτοράκια του πληκτρολογίου. Τρολλοεβραίοι.  Έσβησε πολύς κόσμος τα τηλεμουνιά και τώρα χάνεται ο καθένας δαγκώνοντας χίλιες ιντερνετικές μάντολες κάθε μέρα. «Ο Πούτιν αυτό… Η Μέρκελ εκείνο… Η κάρτα πολίτη το άλλο»… και πάει μασώντας.  Δεν μένει σφράγισμα στη θέση του και το ζάχαρο στο φουλ.  



Ανακατεύουν αγίους, γέροντες, Κολοκοτρώνηδες, Παλαιολόγους, Θερμοπύλες, Χριστούς και τα κάνουν όλα σκατοχυλό.  Το ξερατό του κάθε πυροβολημένου μεταμορφώνεται σε Θεία Κοινωνία από την οποία όλοι πρέπει να μεταλάβουν, κι ο Θεός είναι μαζί μας (εκείνος που θα τιμωρήσει τους κακούς που λέγαμε πριν).  Άντε μετά να βρει άκρη ο πολιτικά και ηθικά άστεγος με τις μισές αλήθειες που εσκεμμένα δεν οδηγούν πουθενά. 


Πεμπτοφαλαγγίτες ιστοκουφάλες αντί να καταλογίσουν ευθύνες και να προτείνουν λύσεις, απλώνουν ξυνισμένους υδροχοϊκούς τραχανάδες και σκουληκιασμένες εβραϊκές μυζήθρες περί ερχομού μιας νέας εποχής και ενός γαμάτου μεσσία.  Αυτός θα σώσει το έθνος και θα το οδηγήσει στο ένδοξο πεπρωμένο του.  Με σταυρωμένα τα χέρια θα κάτσουμε και θα σωθούμε όλοι. Οκέι, 3ος ΠΠ θα γίνει και εδώ στην πρώτη γραμμή δεν θα ανοίξει ούτε ρούθουνος.  ‘Νταξει μάστορα, δώσαμε. Πιείτε τον καφέ σας όλοι άφοβα και τραβάτε στη σχολή λάτιν χορού να βρείτε γκόμενο/α.  Χορέψτε τώρα και η ευημερία έρχεται. 



Είναι τόσο εύκολο να πείσεις αυτόν τον μπουζουκολαό, φτάνει να του πεις αυτό που περιμένει να ακούσει. Όσο πιο εξωφρενικό το σενάριο, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να το χλαπακιάσει αμάσητο. Και πάντα παραμύθι. Ποτέ την αλήθεια γιατί θα σε μισήσει λες και του έχεις γαμήσει το σπίτι. Μίλα του για μπουζουκοήρωες που στουκάρισαν τα χαράματα επειδή τράβηξαν μια μυτιά παραπάνω και θα δακρύσει. Μην του μιλάς για πραγματικούς ανθρώπους που προχωρούν χτίζοντας γιατί θα κουραστεί.  Δεν είναι τυχαίο που η μουσική που επέβαλαν οι επάνω είναι η γυφτοαμανέδικη καψούρα των τουρκόσπορων. Μιζέρια, κλάψα, μεμψιμοιρία, ανατολίτικη μαστουροπαθητικότητα, καμία σχέση με την αρχαία Ελληνική μουσική που ανύψωνε τα πνεύματα και θεράπευε τις ψυχές.  Ένα παρακμιακό αποτύπωμα της αθλιότερης εποχής του Βυζαντίου είναι αυτό το ψευτο-ευρωπαϊκό κράτος και οι υπήκοοί του.  Άντε να ‘ρθουν κι οι υπόλοιποι μωχαμέτες να του δώσουν την χαριστική βολή.
Εδώ η χώρα έχει πάρει φωτιά, οι ανδρικοί κώλοι χτενίζονται. Ιδού και ο κανονικός διάλογος μόνο με ερωτήσεις:

Απόστολος: Έχεις πάει με άντρα;
Πέτρος:  Σήμερα;
Απόστολος:  Σε ξαναρωτάω: έχεις πάει με άντρα;
Πέτρος:  Γιατί στον ενικό; Για καμιά αγάμητη με πέρασες;
Απόστολος: Δηλαδή μόνο εγώ έχω πάει με άντρα;
Πέτρος:  Οι γκέι μετράνε;
Είναι να απορείς μετά γιατί μας συμβαίνει πάντα το χειρότερο; Κοπάδι με γουρούνια που ψάχνουν διαρκώς για νέα γούρνα με βρωμόνερα υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσουν λύση; Η μαθησιακή ικανότητα του όχλου τείνει προς το απόλυτο μηδέν.  Κλωτσομπουνιές τρώει ο μέσος ραγιαδάκος κάθε μέρα και δεν καταφέρνει να εμπεδώσει τίποτα. Ας πάρουμε για τυχαίο παράδειγμα την πλειοψηφική αρχή της περίφημης «δημοκρατίας»:  Αφού το 95 %  των πολιτών συμφωνεί σε κάποια θέματα (π.χ. απέλαση λαθρομεταναστών) πώς γίνεται και η άποψη που επικρατεί να είναι εκείνη που υποστηρίζει το 5 % της μειοψηφίας; Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της συνωμοσίας τότε ποιο είναι;

Ενδιαφέρον ερώτημα συνιστά το γιατί αυτή η μειοψηφία που ασκεί την εξουσία στο Μπουζουκιστάν επιδοτεί και θρέφει τα παράσιτα της κοινωνίας.  Το κοκαλάκι της γαμημένης νυχτερίδας έχουν οι βαλκανόγυφτοι και τους έχουν όλοι μη βρέξει και μη στάξει; Πόσα ένσημα έχουν κολλήσει οι γύφτισσες και πόσα θα κολλήσουν τα μπάσταρδά τους; Ζαβά, βλαμμένα, αγράμματα, τρισάθλια ερπετά. Γιατί άραγε χρηματοδοτούνται ασύστολα και εισπράττουν συνέχεια επιδόματα και ευεργεσίες από το απρόσωπο κράτος που καταδιώκει μόνο τους Έλληνες; Μήπως παίζεται κάτι άλλο;


Δεν είναι μυστικό ότι  οι κρατικά και ιδιωτικά επιδοτούμενοι επιβήτορες της γυφτοαθιγγανικής φυλής σπέρνουν την μια σαύρα μετά την άλλη.   Κι όταν τα σαυρομπάσταρδά τους δεν φτάνουν για να συμπληρώσουν το «εισόδημα» κάνουν εισαγωγή από τις όμορες γυφτοχώρες όπως η άλλη γύφτισσα στη Λάρισα που γεννοβολούσε κάθε 4 μήνες (!) μάλλον για να προλαβαίνει τον πληθωρισμό.

Στρατιές καλικαντζάρων γύφτων έχουν κατακλύσει τις λαϊκές γειτονιές.  Από πού έρχονται όλα αυτά τα ανθρωποειδή σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει τον τόπο; Το πιο πιθανό είναι ότι βγαίνουν μέσα από την γη σαν τις κατσαρίδες. «Εκκολάπτονται», δεν «γεννιούνται».  Κάποιοι γέμισαν οργανωμένα τις πόλεις μας με αυτήν την σαυρο-χολέρα. Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι; Αρχίστε το ψάξιμο από τις δημαρχίες. Οι τοπικοί «άρχοντες», αυτά τα τρισάθλια παρτάλια της «αυτοδιοίκησης» είναι που τους ταΐζουν με τα δικά μας λεφτά. Οι πουστοδήμαρχοι αυξάνουν τα δημοτικά τέλη αλλά ούτε ένας δεν αποδίδει πλήρη λογαριασμό για το που πάνε αυτά τα λεφτά. Τα δέντρα στις γειτονιές είναι τρία χρόνια ακλάδευτα, τα σκουπίδια μας έχουν πνίξει και οι δρόμοι έχουν περισσότερες τρύπες από εκείνους της Συρίας και του Ιράκ που βομβαρδίζονται συνεχώς. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ! 


Χέρι-χέρι με τις δημαρχίες, τις περιφέρειες και τα υπουργεία πάει η εκπορνευμένη εκκλησία.  Αυτή η εβραία μεγαλοπουτάνα που πρωτοστάτησε σε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν σε εθνικές καταστροφές.  Από την εποχή του αείσκατου Καντιώτη είναι που τους μαζεύει κάτω από τις φτερούγες της και τους προστατεύει αυτή η πουστιά.



Δίπλα μου μένει ο Μουσταφά και προχτές μίλαγε τούρκικα στο κινητό με κάποιον Σουλεϊμάν (κάτι μου λέει ότι δεν ήταν ο μεγαλοπρεπής). Τι εθνικότητας είναι άραγε αυτός ο ΓΥΦΤΟΣ πρεζέμπορας που διαμένει στην Ελλάδα και ποιος του έδωσε το δικαίωμα να πουλάει πρέζα;  Αλβανικά διαβατήρια έχει αυτός και η σαυροφαμίλια του εκτός από τα μικρά ερπετά που έχουν ελληνική υπηκοότητα γιατί (λένε ότι) γεννήθηκαν εδώ.  Ούτε ληξιαρχικές πράξεις υπάρχουν ούτε αρχίδια. Πρέπει να βασιστείς στον λόγο του γύφτου. Μόνο από εμάς ζητάνε οι αρχές ληξιαρχικές βεβαιώσεις, γνήσια υπογραφής και φορολογικές ενημερότητες για ψύλλου πήδημα. Ο αθίγγανος λέει μια παπάρα και ο κρατικός υπάλληλος έχει άνωθεν εντολές  να την αποδεχτεί. Η συμμορία που διοικεί πολιτογραφεί Νεοέλληνες όλους αυτούς τους γυφτομαφιόζους κι άλλοι τόσοι κυκλοφορούν με πλαστές ταυτότητες ως Έλληνες Βρομά και «παλιννοστούντες ομογενείς». Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα πάνε αυτόφωρο για ληστείες, κλοπές και εμπόριο ναρκωτικών και την ίδια μέρα τους αφήνουν ελεύθερους.


Αυτοί είναι οι περίφημοι «αναξιοπαθούντες» για την ενίσχυση των οποίων μας πίνει το αίμα το βαμπίρ που λέγεται εφορία.  Τούτη η περιούσια φυλή των λαθρογύφτων από ποιους άραγε προστατεύεται; Μήπως έχουν δίκιο κάποιοι που λένε ότι οι βρομά αποτελούν την χαμένη φυλή του Ιεχωβά;  Μήπως ο τόπος καταγωγής τους δεν είναι η ινδική χερσόνησος αλλά οι μυστικές σπηλιές της Ιερουσαλήμ;


Τέσσερα στοιχεία συνηγορούν στην παραπάνω άποψη: α) βρίσκονται διασκορπισμένοι παντού στον πλανήτη, β) ο παρασιτισμός είναι η ιδεολογία τους, γ) διακρίνονται για την μοχθηρία τους και δ) απολαμβάνουν υψηλή προστασία. Ως προς το παρασιτικό της ύπαρξής τους και ως προς την έμφυτη κακία τους δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ταιριάζουν απόλυτα με το χαμένο (;) κατακάθι της ιουδαϊκής αρρώστιας.
  


Ενώ ασχολούμαστε με το τι είπε η απλυτομούνα Μέρκελ και το μετακινούμενο κατρουλοκαρότσι Σόιμπλε, η μαφία των βρομά έχει γίνει κράτος εν κράτει.  Καθώς στεκόμαστε και μας μπινελικώνει η κραγμένη ολλανδοεβραία αδερφή ο Δίζελβλουμ και μας φορομπήχνει το πουτσοφρόκαλο η βρωμοπόδαρη Βαμπιρέσκου, οι γυφταρέοι ελέγχουν όλο το λιανεμπόριο της ηρωίνης και της κόκας και τώρα μπαίνουν και σε χοντρύτερα κόλπα. Έχουν άραγε σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιρόφιλο πλοιοκτήτη μεγαλέμπορο και αν ναι, ποιος τους έχει κάνει το κονέ;





Κάποιοι συνεχίζουν (εδώ και 8 χρόνια) να ενοχλούνται από τις αθώες λέξεις που χρησιμοποιώ ενώ δεν τους πειράζει καθόλου που η χώρα έχει μετατραπεί σε ατελείωτο βόθρο στα σκατά του οποίου κολυμπάνε και τις αναθυμιάσεις του οποίου αναπνέουν.  Με αποκαλούν μισογύνη, ρατσιστή, φασίστα, ανώμαλο, κλπ. , όλα μέσα ρε κουραδοφάγοι νεοελληνόφωνοι.  Ως αμετανόητος σαδιστής το διασκεδάζω αφάνταστα ρε μαζόχες τραμπαλόπουστες, ειδικά τώρα που έχει αρχίσει να σας μπαίνει το πρώτο από τα μεγάλα παλούκια στον κώλο.  Όσο πιο βαθιά, τόσο πιο πολύ θα σας ενοχλούν οι λέξεις και οι έννοιες.  Ρουφήξτε άφθονα  ιουδαϊκά χύσια, γλείψτε τα υπερβάλλοντα φλόκια, αλλά κρατήστε το «επίπεδο» σε αυτά που διαβάζετε. Άντε φιλούκια (από μακριά μην κολλήσω και τίποτα).



Τελικά ως και η βρωμιάρα του Ποταμιού φανέρωσε τα χαρτιά της. Σιγά μη κρυβόταν η πρακτορική του αποστολή.Την γέφυρα ήρθε να παίξει ο Μπομπολο-ρουφιάνος με τα υπόλοιπα αποκόμματα και τους βρυκόλακες της διαπλοκής. Πριν μερικές εβδομάδες τους έβριζε, τώρα σκέφτεται λέει να φτιάξουνε κυβέρνηση-πύραυλο μαζί και να φέρουν την ανάπτυξη. Ε, ρε γλέντια !


Κανένας δεν εννοεί να καταλάβει ότι όλο το παραμύθι είναι μολυσμένο.  Όλοι αυτοί που προσπαθούν να παραπλανήσουν τους χριστιανομαλάκες Νεοέλληνες κάνουν διαρκώς το άσπρο μαύρο. Π.χ. για τα δεινά εστιάζουν μόνο στην Γερμανία. Στην χώρα των ξανθών λεβεντομαλάκηδων.  Όμως η πραγματική πηγή του κακού όσον αφορά τους γερμανόφωνους είναι η Αυστρία. Αυτή η μεταλλαγμένη πρώην πολυεθνική αυτοκρατορία των κίναιδων και των αιμομικτών. Η πατρίδα του ορκισμένου μισέλληνα Μέτερνιχ και του βρωμερού Φαλμεράιερ. Το πολυπολιτισμικό καζάνι που γέννησε, ανάθρεψε και υποστήριξε τον Αδόλφο Χίτλερ.  Αυτή η πουστοχώρα που παριστάνει την φιλειρηνική και προοδευτική κοινωνία. Αυτή η αθλιότητα που στάζει αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων και που επί αιώνες χορεύει βαλς επί πτωμάτων. 



Ο εθνικισμός δεν είναι αυτοφυής στη χώρα όπως υποστηρίζουν μερικοί. Είναι εισαγόμενος.  Η αναγκαιότητά του είναι τεχνητή.  Σας ζυγίζουν, σας κοουτσάρουν, σας κεντράρουν και μετά σας πάνε καροτσάκι εκεί που θέλουν.  Τίποτα πιο προβλέψιμο και διαχειρίσιμο από τον κολλημένο εθνικιστή και το ιδεολογικό του υπόθετο.  Σου κάνουν τα μούτρα κρέας, σε φτύνουν, σε πατάνε λίγο κι όταν σε βάλουν στην μπρίζα, σου αλλάζουν τελείως τα φώτα. Δεν καταλαβαίνεις από πού σου ήρθε η ρουκέτα. Πας να πάρεις την Κωλούπολη και χάνεις Θράκη, Μακεδονία και Αιγαίο πακέτο.  Πάνε τα πετρέλαδα, πάει ο αγωγός, πάει και ο Μπάοκ και ο Πύργος ο Λευκός. Μόνο το Άγιο Όρος επιπλέει στα σκατά καθότι συνεργαζόμενη πολυεθνική.



Εθνοκεντρισμός και αρχίδια. Πού είναι το κέντρο για να καταλάβω; Στην Ακρόπολη ή στην Μητρόπολη; Στην Δήλο ή στην Τήνο; Στα εθνικά θέματα ή στη σωτηρία του ταμείου της ορθόδοξης μασονίας; Το γήπεδο γέρνει εδώ και αιώνες παικταράδες μου και η θρησκεία είναι μια γαμημένη αρρώστια χειρότερη κι από τον χειρότερο καρκίνο. Ο κάλπικος εθνικισμός ο εξαρτημένος από το ιερατείο που συνεργάζεται με τους Ιουδαίους είναι θανατηφόρο δηλητήριο για την χώρα και τους κατοίκους της. Μόνιμα διχασμένοι και εξαπατημένοι αυτοί οι χατζημαλάκες απόγονοι των Ατρειδών θα ψάχνουν πάντα να βρουν ποιος τους την έκατσε.  Που να φτάσει το μυαλουδάκι τους να κατανοήσουν ότι δεν φταίει το εργοστάσιο κατασκευής και ότι τον ιό δεν τον κόλλησαν σερφάροντας αλλά ότι ήταν τμήμα του λογισμικού.  

Στις μέρες μας υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Επειδή έχει πολλά χρόνια να γίνει κανονικός πόλεμος (ο οικονομικός δεν εκλαμβάνεται ως τέτοιος), κάμποσες γενιές έχουν αρχίσει να υποψιάζονται αυτό που συμβαίνει στους αιώνες. Αρκεί ένα τελευταίο τσίτωμα για να αποκαλυφθούν όλες αυτές οι γλίτσες της κυρίαρχης εθνοπαπάτζας. Γι αυτό βρίσκονται εδώ οι λαθρόσκουροι. Για να μας μπερδέψουν και να κοιτάζουμε αλλού.



Βέβαια η υπέρτατη πουστιά λέγεται πατριωτισμός.  Πρόκειται για μεγάλο μαγάρισμα του εθνικού συναισθήματος.  Ως και το ΚΚΕ καυχιέται για τις επιδόσεις του σε αυτό το γκέι άθλημα.  Από τον Μπεναρόγια και τον Πουλιόπουλο ως την Παπαρήγα και τον Κουτσούμπα, όλοι πατριώτες μασόνοι ήταν οι μπολσεβίκοι. Πάντα τα συμφέροντα των τοκογλύφων υποστήριζαν και ποτέ αυτά του έθνους.  Προδότες, πρακτόρια και φαλαγγίτες ήταν, είναι και θα είναι τα κόκκινα μουνιά. Καλό μόνο στην τσέπη τους κάνουν γι αυτό και δεν υπάρχει κανένας φτωχός ανάμεσά τους.




 Όσο για την αυτοαποκαλούμενη «πατριωτική δεξιά», ποιοι ήταν οι πατριώτες; Οι καταδότες, οι δοσίλογοι, οι κουκουλοφόροι και οι συνεργάτες των Γερμανών;  Όλοι αυτοί που παντελόνιαζαν τις λίρες των Αγγλοεβραίων και τα κέρδη από τον μαυραγοριτισμό για να ξαναφέρουν τον Βασιλιά; Μήπως ήταν οι τράγοι που έκαναν όπως πάντα την πάπια; Ποιοι;



Όλες οι ανωτέρω έννοιες που πασχίζουν να πακετάρουν το εθνικό συναίσθημα και κυρίως την εξατομίκευσή του είναι παγίδες. Σε όποια και να ποντάρουμε, θα χάσουμε. Ό,τι τελειώνει σε –ισμός είναι δόγμα και ως τέτοιο είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια νέα εκκεντρική ιδεολογία που ενώνει τους μέσα και μπερδεύει τους απέξω. Ένας τρόπος σκέψης εσωτεριστικός και διαφορετικός από τον ως τώρα καθιερωμένο. Μια συμπεριφορά κατανοητή στους ομοίους αλλά παντελώς ακατανόητη στον εχθρό. Μια κοσμοθεώρηση με βάση το απρόβλεπτο και το γενετικά αναγνώσιμο. Αυτό είναι η εθνοεκκεντρικότητα και πιστέψτε με είμαστε πολύ κοντά στην πραγμάτωσή της.



Ειλικρινά δεν ανησυχώ για το έθνος. 4.000 χρόνια καταγραμμένη ιστορία και τουλάχιστον άλλα 5.000 μυστική ιστορία έχει σε αυτό το σταυροδρόμι των μπαζοφυλών, χώρια τις χιλιετίες της προϊστορίας. Δεν σβήνει έτσι εύκολα από τον χάρτη το σημάδι των θεών.  Ο πόλεμος που φαινομενικά μόλις ξεκίνησε (αλλά που δεν είχε σταματήσει ποτέ) είναι ανάμεσα σε είδη.  Πολλοί θα χαθούν, ανάμεσά τους και μύστες, αλλά αρκετοί θα επιβιώσουν για να μεταλαμπαδεύσουν το κοσμικό φως.  Αυτοί που μας φύτεψαν εδώ δεν παίζουν με τις λεπτομέρειες.  Φτάνει μόνο να αγγίξουμε τα κουτάκια στον εγκέφαλο που περιέχουν τους κωδικούς οι οποίοι ανοίγουν τις Πύλες. Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε σε πιο σύνθετες κατασκευές ακολουθώντας τις πανάρχαιες οδηγίες σε σύνδεση με το συλλογικό υποσυνείδητο του αιώνιου έθνους.


Ό,τι και να μας περιμένει, δεν μας πτοεί.  Άμα ζήσουμε θα τους γαμήσουμε, κι άμα πεθάνουμε θα μας πορδίσουν την μπούτζα.  Ακόμα και στην χειρότερη των περιπτώσεων, οι εντολές έχουν ήδη τεθεί στα μυαλά των διασκορπισμένων ανά τον κόσμο εν υπνώσει Ελλήνων.  Εκεί που οι άλλοι νομίζουν ότι κέρδισαν, θα έχουν χάσει.  Η γιορτή της νίκης τους θα συμπέσει με το μέγιστο των πυροτεχνημάτων.



Οι Ολύμπιοι θα βάλουν τέλος σε αυτό το τουρλουμπούκι πατώντας τα κουμπιά του εκμηδενισμού.

Άντε γιατί πολύ κράτησε αυτή η μούφα.


Κάψτε αυτόν τον βρωμοπλανήτη να πάμε παρακάτω γιατί έχουμε και δουλειές.




Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/03/blog-post_209.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters