Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2020: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ Covid-19. Έλεγχος Τροφίμων, Ταραχές, Ατζέντα. ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ 89º

Όπως μπορούμε να δούμε στα βίντεο-ντοκιμαντέρ της Αλκυόν Πλειάδες, ζούμε την κρισιμότερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας, εφόσον ο πλανήτης βρίσκεται σε μία φάση αναμόρφωσης, σε μία ακραία μεταβολή πρωτοφανούς έντασης… κι αυτό συνοδεύεται από μεγάλη ποσότητα φωτονικής ενέργειας που έρχεται στον πλανήτη μας προκαλώντας μία αφύπνιση, μία βαθιά αλλαγή γενετικής μετάλλαξης στους

ABOVE MAJESTIC: ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Σημαντικές αποκαλύψεις και συγκλονιστικά αποσπάσματα για τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα, την Σεληνιακή Βάση. τη νεοσύστατη Διαστημική και Γήινη Συμμαχία και τους ερπετοειδείς στο εν λόγω ντοκυμαντέρ. 
 Αποκαλύπτουν οι Corey Goode και William Tompkins.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Kyriakos Galactic Council
Στο πολύ κοντινό μας μέλλον πρόκειται να βιώσουμε μία διαστατική μετατόπιση από την βαριά, πυκνή, οργανική 3η διάσταση στην πιο φωτεινή, αραιή, κρυστάλλινη 4η διάσταση. 

Τα σώματα μας θα μετατραπούν σε φως και ενέργεια, οι πυρήνες των ατόμων των κυττάρων μας θα γεμίσουν με φως και τα τοιχώματα των κυττάρων μας θα μετατραπούν σε κρυστάλλινα. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters