Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Στο «σφυρί» βγάζουν τον όρκο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη για την σωτηρία της Πατρίδας!

Στο «σφυρί» βγαίνει ο όρκος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη για την σωτηρία της πατρίδας, σε δημοπρασία που θα γίνει στις 14 Μαρτίου.
Πρόκειται για το έγγραφο, με τις υπογραφές του Κολοκοτρώνη και των μελών της Πελοποννησιακής Γερουσίας, που αποτυπώνει τον όρκο τους, στις 16 Οκτωβρίου 1822, να ενεργήσουν από κοινού για τη σωτηρία της πατρίδας και να αφήσουν κατά μέρος τα προσωπικά συμφέροντά τους.

ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: Α.Τσίπρας: «Θα λύσουμε το δημογραφικό ενσωματώνοντας τους μετανάστες»! - Αντικαθίσταται όλη η ελληνική κοινωνία!

"ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ". ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ . ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ερντογάν πιστεύει ότι είναι άγγελος και θέλει να γίνει θεός !

Δηλαδή πιο συγκεκριμένα μέρος του θεού,κομμάτι της θείας ουσίας,τμήμα του όλου που είναι ο Θεός και αυτό γιατί κατά πάσα πιθανότητα ο τούρκος πρόεδρος είναι κρύπτο σούφι μουσουλμάνος μυστικιστής.
Τι είναι ο σουφισμός;
Με τον όρο Σούφι εννοούμε εκείνες τις πρώτες ασκητικές κοινότητες του Ισλάμ, και οι οποίες εγκατέλειψαν τα εγκόσμια, πρεσβεύοντας ότι το ανθρώπινο πεπρωμένο εξαρτάται από την ανεξιχνίαστη θέληση του Θεού. Σε αυτές τις κοινότητες επικράτησε αρχικά το ασκητικό στοιχείο του μυστικισμού, ενώ με την πάροδο του χρόνου ο ασκητισμός θεωρήθηκε ως προκαταρκτικό στάδιο για την επίτευξη της πνευματικής ζωής.

Στο στόχαστρο του Δημοσίου μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία - Ζητεί 85 εκατ. ευρώ για διαφυγόντα κέρδη

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το Ελληνικό Δημόσιο προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητεί να αναιρεθεί απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία απαλλάχθηκε από τον καταλογισμό διαφυγόντων φόρων (φόρο πολυτελείας, τελών

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ «ΤΕΡΤΙΠΙΑ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ «ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ» ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ 28.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ;;;;


ΠΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ 3-19 ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;;

Συναρχία η Μυστική Διακυβέρνηση


Η Συναρχία, σαν έννοια διαμετρικά αντίθετη απ’ αυτήν της Αναρχίας, αποτέλεσε το όραμα για μια μυστική συλλογική διακυβέρνηση του κόσμου, στα πλαίσια ενός συστήματος οικουμενικών νόμων και αρχών. Δεν πρόκειται για ένα είδος δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά για ένα σύστημα σύνδεσης και συγκέντρωσης όλων των εξουσιών σε μία ολοκληρωτική και απόκρυφη αρχή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters