Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Φιλέας Πετρίδης

-Πριν ανακινησουμε το θεμα Θρησκεια και τα οσα νεοτερα μας εφεραν οι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ φωστηρες συγγραφης βιβλιων ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ των ηδη υπαρχοντων αλλοιωμενων θρησκευτικων,καλο ειναι να γνωρισουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ.
-Εκει μεσα υπαρχουν ολα και το αδιανοητο για ολους μας ειναι οτι.... ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ υπηρξαν στα μεχρι τωρα Θρησκευτικα της Ορθης [τυφλης κατ'εμε] πιστης στην χωρα μας,ΟΥΔΕΙΣ εκ των Ελληνων δεν ειχε ΨΑΞΕΙ να βρει στο κατα ποσον αντιστοιχουν με αυτα της Ελληνικης Ιστοριας μας.

-ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ [???] ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ .... ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ στο οποιο επικεφαλης ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Κ.Ι.Σ... ναι

Η πιο τρομακτική νύχτα στη Γενοκτονία των Ποντίων: η σφαγή των νηπίων της Σάντας…

«Έναν μαύρον ημέραν εκούιξεν εις απες σο σπέλ’:
Οι μανάδες ντο έχ’νε μικρά μωρά να εβγαίνε οξιοκά ασο σπέλ’».
Μία μάνα διηγείται ότι μια μαύρη μέρα ένας φώναξε όσες είχαν μικρά παιδιά να βγουν έξω από τη σπηλιά…
Έτσι ξεκινάει η Ελένη Νυμφοπούλου-Παυλίδου να ντύνει με λόγια μία από τις πιο τραγικές στιγμές της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Συμπρωταγωνιστής στην αφήγηση ο οπλαρχηγός Ευκλείδης.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Μετά από 40 και χρόνια η λογοκριμένη ταινία της ΥΕΝΕΔ "Ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων"


Το 1977 η αείμνηστη Λίλα Κουρκουλάκου σκηνοθέτησε για λογαριασμό της ΥΕΝΕΔ ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό αναφορικά με τα επιστημονικά επιτεύγματα του Δ-ρα Άρη Πουλιανού και των συνεργατών του στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής.

Το έργο της διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδας είχε προγραμματιστεί να προβαλλόταν πριν και κατά τη διάρκεια των εργασιών του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας τον Σεπτέμβριο του 1982, αλλά η προβολή του απαγορεύτηκε ύστερα από παρέμβαση των γνωστών-άγνωστων αντιπάλων του έργου του διαπρεπούς Έλληνα ανθρωπολόγου.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11/2018 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 14 ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Δ.Π.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ” 72+400.000.000€ Ο.ΤΙ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 28/7/2013


Αρτέμης Σώρρας ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΗΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Μέγα διεθνές σκάνδαλο με ΜΚΟ στην Ελλάδα. Η Advocates Abroad εκπαιδεύει 15000 μετανάστες να υποδύονται τους διωγμένους


Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) με το όνομα Advocates Abroad πιάστηκε σε βίντεο να παραδέχονται ότι διδάσκουν μετανάστες πώς να υποδύονται τους Χριστιανούς διωγμένους, τι να λένε, πώς να το λένε, πώς να μιλάνε, πότε να σηκώνονται, πότε να κάθονται, πώς να ζητούν διακοπή (της συνέντευξης), πώς να κλαίνε γοερά, πώς να διηγούνται περιστατικά διωγμών εναντίον τους και άλλα..

Πέφτουν οι μασκες. Το πρόβλημα είναι ότι περιμένεις να στα πει η ΤΙΒΙ και πάλι αδρανεις. (STAR NEWS)

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ


ΜΕΣ ΤΗ «ΦΟΥΡΙΑ» ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ 3′

ΧΩΡΙΣ ΤΟ «ΘΡΑΣΟΣ» ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΛΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ:

Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑ100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΗΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!…

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters