Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥHΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΟΜΑΔΑ E.N.D) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΚΑΪ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΘΕΑΤΟΝ)

 
 



http://neoellhn.blogspot.com/

 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/h-end.html

Η προφητεία των Χόπι

Οι Χόπι είναι μια φυλή ιθαγενών της Αμερικής που ζουν κυρίως στη βορειοανατολική Αριζόνα. Η έκταση αυτή περιβάλλεται από την περιοχή των Ναβάχο. Ορισμένοι Χόπι ζουν σε ανάλογη έκταση και στον ποταμό Κολοράντο.
Οι Χόπι πιστεύουν ότι ένας μεγάλος πνευματικός δάσκαλος, γνωστός ως "Γηραιός Αδελφός" ή "Αληθινός Λευκός Αδελφός", θα έρθει ως "Ανατέλλων Ήλιος" και θα ενώσει τα δυο κομμάτια του κόσμου που είχαν χωριστεί στο μακρινό παρελθόν. Ο Γηραιός Αδελφός θα έρθει μετά τους δυο μεγάλους πολέμους για να εγκαινιάσει τη μελλοντική εποχή: τη Μέρα του Εξαγνισμού.
Όμως η σημαντικότερη προφητεία ή καλύτερα το ένατο και τελευταίο σημάδι μιλούσε για κάτι που θα σηματοδοτούσε όχι μόνο την φυλή των Χόπι, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο!
Οι Χόπι έχουν μια μακρά παράδοση που περνώντας κάτω από τους μύθους, προφητείες και ιστορικά αρχεία, τα μεταφέρουν στις επόμενες γενιές. Μια τέτοια ιστορία είναι το «Blue Star» μπλε αστέρι, και πιστεύουν ότι όταν αυτό κάνει την εμφάνισή του θα έχει φτάσει η ώρα για μία περίοδο καθαρισμού, η οποία θα αρχίσει πριν από το 2012, θα διαρκέσει επτά χρόνια, και ότι αυτό θα είναι το ένατο και τελευταίο σημάδι. Γνωρίζουμε τώρα ότι ο κομήτης Holmes 17P έχει μια τροχιά γύρω από τον Ήλιο τα τελευταία επτά χρόνια. Πρόκειται άραγε για σύμπτωση ή για την εκπλήρωση της προφητείας των Χόπι και του Νοστράδαμου. Αστρολογικά η περίοδος αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2007 και θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2014.



Η ανθρώπινη φυλή πέρασε από 3 φάσεις ζωής από τότε που εμφανίστηκε και από 4 κόσμους… στο τέλος της κάθε φάσης η ανθρώπινη ζωή έχει την ανάγκη μιας κάθαρσης… η τελευταία μεγάλη καθαρτήρια καταστροφή έγινε με κατακλυσμό.
Όταν τα σημεία στους ουράνιους δρόμους θα το προαναγγείλουνε και όταν γίνει γεγονός η εφεύρεση των ληκύθων που θα περιέχουν στάχτη, μία από αυτές θα πέσει στην γη και θα κάνει τα πάντα, ακόμα και τους ωκεανούς, να βράζουν… σε μία πολύ μεγάλη έκταση γης δεν θα ξαναφυτρώσει ποτέ βλάστηση για πολλά χρόνια.
Έχει προφητευθεί πως όταν έρθει ο πραγματικός μας Λευκός Αδελφός, θα είναι παντοδύναμος και θα έχει για χρώμα του το κόκκινο, θα αριθμεί εκατομμύρια και δεν θα ακολουθεί άλλη θρησκεία πέρα από την πίστη που θα πηγάζει από μέσα του. Θα φέρει μαζί του τις Ιερές Πέτρες… Κάθε εξουσία επάνω σε αυτόν τον κόσμο θα γονατίσει μπροστά του… και αυτός θα εξαπλωθεί σαν τον αγέρα γρήγορα, κυριεύοντας ολόκληρη την γη.
Βρισκόμαστε ήδη σε Εποχή Κινδύνου. Οι προφητείες λένε ότι σύντομα θα συμβεί κάτι, όπως εκείνος ο θόρυβος όταν το αεροπλάνο ξεπεράσει αυτό που εσείς λέτε φράγμα ήχου. Ίσως να είναι σεισμός… ίσως κατακλυσμός… ή κάτι παρόμοιο. Ίσως πυρηνική έκρηξη…
Θα σας προειδοποιήσουμε τώρα για την ύπαρξη ενός λαού πέρα από την θάλασσα, πέρα από το απέραντο νερό. Ξέρω γι’ ανθρώπους που αναγνωρίζονται από τα μαλλιά τους που τα’ χουν πλεγμένα ψηλά πάνω από τα κεφάλια τους. Όμως οι πιο δυνατοί είναι οι άνθρωποι με το Κόκκινο… αυτοί έχουν το μεγάλο όπλο, την θαυματοποιό Δύναμη.
Έμαθα από τους μάγους που μου είπανε «κοίταξε αυτά τα δύο άστρα στον ουρανό»… δεν θα σου πω το όνομά τους γιατί δεν μου επιτρέπεται… λένε όμως πως όταν αυτά τα δύο άστρα αλλάξουν θέση, τότε η δύναμη του τυραννικού Λευκού, όπως τουλάχιστον την ξέρουμε, θα αρχίσει να εξαφανίζεται. Θα αρχίσει να σβήνει από εκείνη την στιγμή… και ήδη βρισκόμαστε σε αυτή την φάση…
Η ετοιμασία για τον μέλλοντα πέμπτο κόσμο που θα ρθει, έχει ήδη ξεκινήσει. Άρχισε από ανώνυμους ανθρώπους των μεγάλων αλλά και των μικρών εθνών και από φυλετικές μειοψηφίες… μπορεί να το διαβάσει κανείς επάνω στην ίδια την γη, καθώς μορφές φυτών από προγενέστερες εποχές, έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται. Αυτό θα μπορούσε να αρχίσει μία νέα θεώρηση της ίδιας της βοτανολογίας αν βέβαια οι άνθρωποι είχαν την απαιτούμενη σοφία για να καθίσουνε και να διαβάσουνε την φύση. Οι ίδιοι αρχαίοι σπόροι βλασταίνουν ξανά και στις λιγοστές καρδιές… Όλα είναι ίδια όπως παλαιά, εξαρτάται από τον τρόπο που τα βλέπεις… αυτά είναι που προαναγγέλλουν τον ερχομό του περάσματος στον μέλλοντα πέμπτο κόσμο.
«Τώρα εμείς, οι άνθρωποι Κατσίνα, θα παραμείνουμε εδώ για να υπερασπισθούμε την πόλη καθώς εσείς θα δραπετεύετε μέσα στο σκοτάδι. Η δική μας ώρα για να αποικίσουμε τα μακρινά άστρα δεν έχει έρθει ακόμα, είναι όμως ώρα για να σας εγκαταλείψουμε. Θα πορευθούμε μοναχοί μας σε ένα μακρινό ψηλό βουνό που το όνομά του ποτέ δεν θα μάθετε και από εκεί θα προσμένουμε το ψυχικό κάλεσμά σας για βοήθεια. Κάθε φορά που θα έχετε την ανάγκη μας, απλώς δώστε μας ένα σημάδι».
«Κάτι ακόμα: είμαστε άνθρωποι που το μεγαλύτερο τμήμα μας, αντίθετα από εσάς, είναι ψυχή. Έτσι λοιπόν, τις περισσότερες ίσως φορές, θα αδυνατείτε να μας δείτε. Θα πρέπει όμως πάντα να θυμάστε την ύπαρξή μας, φορώντας τις μάσκες και τα κοστούμια μας στις κατάλληλες για τελετουργίες εποχές. Όσοι το κάνουνε αυτό, θα είναι οι μόνοι που θα έχουνε το προνόμιο της σοφίας και της γνώσης όλων όσων σας διδάξαμε. Και μετά, άνθρωποι από εσάς θα δανεισθούν το όνομά μας και θα ονομασθούν φυλή Κατσίνα. Τώρα πάντως έχει πέσει σκοτάδι και η ώρα ήλθε… κάντε γρήγορα».

http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/profiteia-xopi.html

Εξοντώνουν την Ελληνική Φυλή με φόρους στα ... παιδιά - 7,5 εκατ. οι Έλληνες το 2050


H τρόϊκα πέρα από όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στη χώρα, τώρα κτυπά "στην καρδιά" και το ελληνικό Έθνος, οδηγώντας το σε πληθυσμιακή συρρίκνωση μέσω της φορολόγησης των παιδιών που θα κάνει η κάθε οικογέναια.
Οταν σε όλες τις χώρες του κόσμου που αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα, υπάρχουν πρόσθετα κίνητρα και φοροαπαλλαγές για να τεκνοποιούν οι πολίτες τους, στην Ελλάδα, πλέον η γέννηση κάθε Ελληνόπουλου θα συνοδεύεται από βαριά φορολόγηση, βάσει του νομοσχεδίου που συνέταξαν οι τροϊκανοί (αυτοί συντάσσουν τα νομοσχέδια και οι υπάλληλοί τους στο υπουργείο Οικονομικών απλά τα "σφραγίζουν").
Ειδικά για τις πολύτιμες για την εθνική συνέχεια, οικογένειες των τριτέκνων και των πολυτέκνων, όχι απλά θα πληρώνουν βαρείς φόρους για κάθε επιπλέον παιδί, αλλά τίθενται και εισοδηματικά κριτήρια για την χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος!
Δηλαδή ο ίδιο κράτος που πριν από επτά χρόνια είχε δώσει κίνητρο για να κάνουν τα ζευγάρια και τρίτο παιδί προκειμένου να αναχαιτιστεί η μείωση του ελληνικού πληθυσμού, τώρα το αφαιρούν και αυτό.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την λοιπή "μαύρη" οικονομική κατάσταση εύκολα κάνουν αντιληπτό το πρόβλημα επιβίωσης του ίδιου του Έθνους απέναντι π.χ. σε πληθυσμούς όπως ο αλβανικός που σε όλα τα Βαλκνάνια ανέρχεται σήμερα σε περισσότερο από 10 εκατ. και σε δέκα χρόνια θα είναι 15 εκατ. βάσει του ρυθμού γεννήσεων ή ο πληθυσμός της Τουρκίας που από 80 εκατ. που είναι σήμερα θα φτάσει τα 100 εκατ.ψυχές το 2025!
Σε ορισμένες περιπτώσεις οι πρόσθετες επιβαρύνσεις για οικογένεια με 3 παιδιά και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 21.000 ευρώ (δηλαδή 1.500 ευρώ το μήνα) θα ξεπεράσουν το 2013 τα 2.700 ευρώ! Δηλαδή, σχεδόν, δύο ολόκληρους μισθούς!
Ποιος θα κάνει παιδιά, όταν δεν θα έχει να τα ταϊσει και να τα ντύσει; Αντιλαμβάνεται κανείς από την κυβέρνηση το έγκλημα στο οποίο συνεργούν σε βάρος του ίδιου του Έθνους, όχι απλά του κράτους;
Σύμφωνα με στοιχεία για τα δημογραφικά μεγέθη της χώρας, της στατιστικής υπηρεσίας το 2050 ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας θα ανέρχεται σε περίπου 11.500.000 άτομα (από 11.213.785 άτομα στις 31/12/2007). Η δομή, όμως, του πληθυσμού θα είναι διαφορετική από αυτή του 2000, καθώς η αναλογία των παιδιών ηλικίας 0-14 ετών προβλέπεται να μειωθεί από 15,3% το 2000 σε 13% το 2050, ενώ η αναλογία της ομάδας ηλικιών 65 ετών και άνω προβλέπεται να αυξηθεί από 16,6% το 2000 σε 32,1% το 2050.
Το ποσοστό του οικονομικά ενεργού πληθυσμού ηλικίας 15-64 ετών προβλέπεται να μειωθεί κατά 13,2 ποσοστιαίες μονάδες και από 68,1% το 2000 θα γίνει 54,9% το 2050. Και το χειρότερο: Με τους ρυθμούς ενσωμάρωσης στην ελληνική κοινωνία των μεταναστών, το 20% του πληθυσμού θα είναι αλλόθρησκοι, πάσης άλλης θρησκείας και ένα επιπλέον 10% μπορεί να είναι Χριστιανοί, αλλά όχι ελληνικής καταγωγής! Δηλαδή οι Έλληνες, θα έχουν μειωθεί πληθυσμιακά στα 7,5 εκατ. ψυχές!
Από την έρευνα προκύπτει ότι το χρονικό διάστημα 1995-2007 η σύνθεση του πληθυσμού κατά ομάδες ηλικιών έχει εμφανίσει σημαντικές αλλαγές, οι οποίες εντοπίζονται σε τρεις μεγάλες ομάδες ηλικιών. Σε απόλυτους αριθμούς, η ηλικιακή ομάδα των παιδιών 0-14 ετών εμφανίζει το 2007 μείωση κατά 13,5%, σε σχέση με το 1995, ενώ ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός ηλικίας 15-64 ετών εμφανίζει αύξηση κατά 4,6% και ο γεροντικός πληθυσμός ηλικίας 65 ετών και άνω αυξάνεται κατά 29,5%.
Σε απόλυτους αριθμούς επίσης, οι γάμοι από 76.000 που ήταν ετησίως στις αρχές της δεκαετίας του 1960, βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο επίπεδο των 57.000 ετησίως. Η μέση ηλικία των γυναικών κατά τον πρώτο γάμο αυξήθηκε βαθμιαία και από 24,1 έτη που ήταν το 1991, έφτασε τα 28,6 έτη το 2007. Από 2,09 γεννήσεις ανά μητέρα το 1981, ποσοστό που αγγίζει το όριο αντικατάστασης των γενεών (2,1), το ποσοστό μειώθηκε στο 1,41 το 2007, κάτω από το όριο αντικατάστασης.
Ο ακαθάριστος δείκτης θνησιμότητας, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1980, παρουσιάζει μικρή αλλά σταθερά ανοδική πορεία, που κυμαίνεται μεταξύ 8,9 θανάτων επί πληθυσμού 1.000 ατόμων το 1981 και 9,8 το 2007.
Να σημειώσουμε ότι τα στοιχεία αυτά είναι προ κρίσης (στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέχρι το 2009!
Υπάρχει κάποιος με εθνική συνείδηση στην κυβέρνηση να σταματήσει τον αφελληνισμό της Ελλάδας;
 
 
http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/eksontosi-ellinikiw-filis.html

Το τι είναι οι ΕΟΖ εμείς ξέρουμε. Μπορείτε όμως να μας πείτε ρε εθνοπροδότες ποιο νόμισμα θα ισχύει σε αυτές;

 
Όσοι εμποδίζουν τις ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) και τολμούν να ενημερώνουν για το περιεχόμενό τους, το αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να νιώθουν σειρά πιέσεων από τους εμπλεκόμενους φορείς ή πρόσωπα. 


Ασφαλώς εμείς τους γράφουμε στους όρχεις μας, αλλά θα υπάρξουν και …υποχωρούντες. Το λέμε δε ευθεως .
Οι Ε.Ο.Ζ είναι …ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΘΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ..ΚΡΑΤΟΣ. Ο λόγος για τις επικείμενες πιέσεις (έως και νομικές διώξεις) είναι απολύτως προφανής, αφού τα συμφέροντα που θα παιχθούν μέσω των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών είναι τεράστιας οικονομικής και εθνοπροδοτικής αξίας και δεν πρόκειται να αφεθεί τίποτε στην τύχη.

Όμως, τις πιο σκληρές διώξεις πρόκειται να γνωρίσουν όσοι τολμήσουν να αντιταχθούν στην δημιουργία μίας συγκεκριμένης ΕΟΖ, αυτή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Ήδη, ο περιφερειάρχης της συγκεκριμένης διοικητικής περιφέρειας έχει εκδηλώσει το θερμό του ενδιαφέρον για μετατροπή μέρους ή του συνόλου της περιφέρειας ΑΜΘ σε Ειδική Οικονομική Ζώνη και σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν προσφάτως το φως της δημοσιότητας, η περιφέρεια ΑΜΘ φέρεται να έχει προχωρήσει σε μυστικές συναντήσεις (άραγε και συμφωνίες;) με μεγάλους οικονομικούς παράγοντες του εξωτερικού.

Άλλες, πάλι, πληροφορίες, που δημοσιεύθηκαν στον Αθηναϊκό τύπο, αναφέρονται σε οικονομική διείσδυση Γερμανών και Τούρκων επιχειρηματιών στην Θράκη. 

Ιδιαίτερα για τους τούρκους επιχειρηματίες, οι οποίοι φέρονται απολύτως ακατανόητα επιχειρηματικά λόγω του πολύ μικρότερου κόστους παραγωγής που υπάρχει στην Τουρκία.

Ήδη η επιχείρηση ΑΚΤΩΡ (συμφερόντων Μπόμπολα) δραστηριοποιείται στην Θράκη και πληροφορίες σχετικές αναφέρουν πως ο πραγματικός λόγος είναι μεσοπρόθεσμος και αφορά τα ενεργειακά, αφού η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει άλλον ουσιαστικό λόγο δραστηριοποίησής της στην περιοχή, εκτός και εάν γνωρίζει για την πώληση των λιμένων Καβάλας και Αλεξανδρούπολης (ενδιαφέρονται η Ρωσία και η Κίνα) και έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνίες… τη στιγμή που πολίτες της Καβάλας έχουν σοβαρές υπόνοιες για παράδοση παραλιακών ξενοδοχειακών μονάδων (και ουσιαστική απαγόρευση χρήσης τους στους πολίτες της περιοχής) σε ξένους επιχειρηματίες…

Τέλος, να θυμίσουμε το ενδιαφέρον Ελληνογερμανίδας η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να δημιουργήσει μία ΕΟΖ στον βόρειο Έβρο, αλλά οι ενέργειές της και οι –πιθανοί- σκοποί της έγιναν αντιληπτοί από μεγάλη μερίδα πολιτών του Ν. Έβρου αλλά και του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, ο οποίος κατέθεσε σειρά εγγράφων στις δικαστικές αρχές απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση από το νομό Έβρου της συγκεκριμένης Ελληνογερμανίδας, χαρακτηρίζοντάς την ως «εθνικά επικίνδυνη».

Σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει μέχρι στιγμής δημιουργηθεί σε μία μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος Ελληνική περιοχή, υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που ανθίστανται στους σχεδιασμούς αλλοτρίωσης της πατρογονικής γης και της ουσιαστικής μεταφοράς της σε ιδιωτικά κεφάλαια (τουρκικά και γερμανοτουρκικά) και της μετατροπής της ΑΜΘ σε γκρίζα (εθνικά) ηπειρωτική περιοχή της Ελλάδας.



 http://ixnos.blogspot.gr/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9389.html

ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θυμίζουν τις περισσότερες φορές οι επισκέψεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Παρέλαση, στην κυριολεξία, γίνεται τις τελευταίες μέρες στην Παναγή Κυριακού, με αφορμή τις αστοχίες του κ. Στουρνάρα στο φορολογικό που ξεσήκωσαν πλήθος αντιδράσεων από τη μεσαία τάξη που αποτελεί και τη βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Και μπορεί τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού να θυμίζουν νεκροταφείο, δεν συμβαίνει το ίδιο με το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη.

«Κεντρικά γραφεία κόμματος γίνεται τις περισσότερες μέρες της βδομάδας το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή» λέει βουλευτής που έχει εικόνα και προσθέτει ότι: «η συχνότητα με την οποία μπαινοβγαίνουν οι επισκέπτες δείχνει τον προβληματισμό και την ανησυχία που υπάρχει στην ΚΟ της ΝΔ».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πάνω από τα 2/3 της ΚΟ έχουν περάσει από το γραφείο μόνο τις τελευταίες ημέρες ενώ τα τηλέφωνα έχουν «σπάσει» από στελέχη και δημοσιογράφους που θέλουν να συναντήσουν τον πρώην Πρωθυπουργό.

Όσοι παρακολουθούν τη κινητικότητα που παρουσιάζεται, αναφέρουν ότι ο Καραμανλής, θυμίζει τις καλές εποχές, όταν ανέλαβε τις τύχες ενός διαλυμένου κόμματος και το έθεσε σε τροχιά εξουσίας, επαναφέροντας τη ΝΔ στο κέντρο της πολιτικής σκακιέρας. Ο Κώστας Καραμανλής βλέπει σε καθημερινή βάση, βουλευτές και δημοσιογράφους, κυρίως πολιτικούς συντάκτες.

Οι βουλευτές γκρινιάζουν για τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης και του κόμματος, ανησυχούν για τα αποσπασματικά σενάρια περί επανίδρυσης της ΝΔ με συμμετοχή φθαρμένων προσώπων από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Καραμανλής γνώριζε εδώ και καιρό και τις εσωτερικές συγκρούσεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες δέχεται πίεση να αναλάβει πρωτοβουλία για επανένωση της παράταξης. Όπως υποστηρίζουν αρκετοί βουλευτές, ενδεχόμενη διάσπαση των ΑΝ.ΕΛ είναι χρυσή ευκαιρία για την ανασύνταξη της κεντροδεξιάς.

Αυτό που απασχολεί, όμως, περισσότερο είναι τι λέει στους συνομιλητές του, ο πρώην πρωθυπουργός. «Συνήθως ακούει» λένε, όσοι τον συνάντησαν το τελευταίο διάστημα και στέλνει μήνυμα ενότητας: «Στηρίζουμε την παράταξη και τον αρχηγό της, στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας, δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συζητήσεις».

Όσοι γνωρίζουν καλά τον πρώην πρωθυπουργό λένε ότι το τελευταίο διάστημα είναι έντονα προβληματισμένος για το μέλλον της χώρας αλλά και τις αντοχές της κοινωνίας από την καταιγίδα των μέτρων που πλήττουν τους μικρομεσαίους που αποτελούν τον παραγωγικό ιστό της.

Αξιόπιστη πηγή επισημαίνει μιλώντας στο newpost.gr ότι «στις άμεσες προτεραιότητες του κ. Καραμανλή είναι να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά και να συζητήσει μαζί του διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν τόσο την παράταξη όσο και την χώρα».





http://newpost.gr/post/175032/karamanlis-tora-stirizoyme-tin-parataksi-kai-ton-arxigo-tis/


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4477.html

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - Παραιτήθηκε ο Ζώης

Όταν κάτι καινούργιο γεννιέται το παλιό αρνείται να πεθάνει. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα Κίνημα Πολιτών που ξεκίνησε από το διαδίκτυο, πολίτες που συναντηθήκαμε και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα αγώνα κοινό, απέναντι στην πολιτική της εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Απέναντι στα μνημόνια, απέναντι στον παλαιοκομματισμό, απέναντι στις πολιτικές της μεταπολίτευσης που έφεραν εδώ την πατρίδα μας, απέναντι στους προσκυνημένους, απέναντι στους σπόνσορες των πολιτικών με τις μαύρες σακούλες της SIEMENS ή τις χάρες. Έτσι θα παραμείνουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εγώ δεν κρατώ κακία σε κανένα, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι.

Δημοσιογράφος : Σχετικά με τη δήλωση του κ. Μανώλη για το nonpaper με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Π. Καμμένος: Τα κόμματα των επαγγελματιών είχαν στήσει από πριν μια ομάδα προκειμένου να αμφισβητήσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε. Όταν είδαν το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια και μάλιστα η πρόταση που υπήρχε ήταν να εξελιχθεί το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ένα κόμμα κεντροδεξιό, το οποίο θα ήταν ένα κακό αντίγραφο της ΝΔ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι ούτε στην κεντροδεξιά, ούτε στην κεντροαριστερά. Είναι ένα Κίνημα Πολιτών το οποίο ξεκίνησε με ανθρώπους που προέρχονται από την κεντροδεξιά αρνούμενοι την ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης και την υποταγή στους τοκογλύφους.

Με τους ανθρώπους του Δημοκρατικού Κέντρου με τους ανθρώπους που προέρχονται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ , που αρνήθηκαν την πολιτική του Σημίτη και της υποταγής, με ανθρώπους της πατριωτικής αριστεράς, είμαστε όλοι μαζί, γιατί είμαστε πρώτα από όλα, Έλληνες, έτσι θα συνεχίσουμε. Αν θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν παραμάγαζα είχαν άλλους τρόπους να το κάνουν. Μέσα από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όχι.

Δημοσιογράφος: Ο κ. Μανώλης ισχυρίζεται ότι με το nonpaper στην Προεδρία της Δημοκρατίας θέλατε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως όρο για να μπείτε στην κυβέρνηση, τι απαντάτε;

Π. Καμμένος: Εγώ είχα υπουργεία όπως και οι περισσότεροι που ξεκινήσαμε για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αφήσαμε υπουργεία για να πάμε στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο επαγγελματίας πολιτευτής κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης.

Το non paper το οποίο ανέφερε, ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταγούμε στην συγκυβέρνηση της τρόικας.

Ούτε υποταχθήκαμε, ούτε ποτέ θα υποταχθούμε.

Και αυτά τα non paper μπορούν να τα χρησιμοποιούν μεταξύ τους εκείνοι που διαπραγματεύονται καρέκλες και μισθούς. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν διαπραγματευόμαστε με κανένα από αυτούς, συνομιλούμε μόνο με τον ελληνικό λαό.



Την παραίτησή του από εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Χρήστος Ζώης

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6446.html

Γαμώ την.. …τουρκο…γενεά σου, ξεπουλημένε.

Έμφαση λένε  στο κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο πρόεδρος του, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του, τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών...
Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) Αττικής.

Αρχικά, ο θρασύτατος ανέφερε ότι οι προσπάθειες του κόμματος για φορολογικές ρυθμίσεις όσον αφορά στις οικογένειες με παιδιά, τους νέους ανέργους και τους αγρότες…. απέδωσαν υπέρ των συγκεκριμένων φορολογούμενων ομάδων.

Ακολούθως, ενημέρωσε για την κατάθεση προτάσεων νόμου με σκοπό την καλύτερη μεταχείριση των αναπήρων και τη σύσταση ταμείου αλληλεγγύης γενεών, η οποία θα δώσει φιλί ζωής στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας…. μετά από εκατό χρόνια.

Στο ίδιο κλίμα, υπογράμμισε τις προτάσεις νόμου του κόμματος για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και όλων των πληθυσμιακών ομάδων που υποφέρουν από τη φτώχεια, παίρνοντας τους σπιτάκι,  ούτος ώστε να μην έχουν και …χαράτσια. 


 

ΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ…!!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

“.από Julia Liakopoulou.

Εχθές το πρωΐ, κάποιος από τους εργολάβους που έχει μισθώσει η ΔΕΗ ήρθε στο σπίτι μου και χωρίς να το γνωρίζω μου έκοψε το ρεύμα, όχι γιατί χρωστάω αλλά, γιατί είμαι στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, δεν έχω πληρώσει κανένα χαράτσι και την έχω τσακίσει στις καταγγελίες και στις προσφυγές. Εν τω μεταξύ, εκκρεμεί εναντίον της ΔΕΗ, αυταπάγγελτη μήνυση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, από τις τις καταγγελίες και τις προσφυγές που έχω κάνει.

Επικοινώνησα με την ΈΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και σήμερα το πρωΐ μέλη της Ένωσης Τεχνικών ήρθαν και μου ένωσαν το ρεύμα που παράνομα η ΔΕΗ μου έκοψε. Για όποιον αντιμετωπίζει τέτοιο ή παρεμφερές πρόβλημα με τη ΔΕΗ (διακοπή ρεύματος λόγω χαρατσιού ή αδυναμίας καταβολής της αξίας του ρεύματος, λόγω φτώχειας και εξαθλίωσης) παρακαλώ να επικοινωνείτε με την ΈΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ…”

Το χαρατσι κριθηκε παρανομο!!! τελος!!! ουτε εφορια ουτε τιποτα!! ΠΑΡΑΝΟΜΟ….αν σου στειλει η εφορια κατι…θα κανεις εξοδικο με την αποφαση και δεν θα σε ξαναενοχλησουν!!! 

τα μπασταρδοκαναλα δεν λενε την αποφαση του δικαστηριου……

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ…η χουντα λεει θα κανει προσφηγη κατα της αποφασης στον αρειο παγο………ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ….ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?

Η δικαστική απόφαση είναι η 1101/2012 του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών. Με τυπωμένη την πιο πάνω απόφαση, αν δε δεχτούν να εισπράξουν τα λεφτά μόνο για το ρεύμα, να φωνάξετε εισαγγελέα!Ι

Άρνηση πληρωμής λογαριασμών ΔΕΗ, τηλ. 210 5230100





# η αναρτηση ειναι απο σχολιο στο olympia. #

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2469.html

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα! - Υποστηρίζω, όμως, πως δεν πρέπει να τα αγγίξουμε.

Το τελευταίο διάστημα –και όχι μόνο- υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον υποθαλάσσιο χώρο της χώρας μας που μπορούν να αποφέρουν στην Ελλάδα δισεκατομμύρια και να τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια.

Είμαι βέβαιος πως στον υποθαλάσσιο χώρο και στο υπέδαφος της Ελλάδας υπάρχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, διαμάντια, πετράδια, iPhone, iPad και διάφορα άλλα πολύτιμα πράγματα.

Υποστηρίζω, όμως, πως δεν πρέπει να τα αγγίξουμε. Πρέπει να τα αφήσουμε εκεί που βρίσκονται.

Επί δεκαετίες, ακούμε στην Ελλάδα πως οι Έλληνες δεν σκέφτονται τις επόμενες γενιές. Και είναι αλήθεια. Εδώ δεν σκέφτονται ο ένας τον άλλον, τους επόμενους θα σκέφτονται;

Είναι μια χρυσή ευκαιρία λοιπόν να αποδείξουμε πως σκεφτόμαστε τις επόμενες γενιές Ελλήνων και να τους κάνουμε ένα δώρο.

Να θυσιαστούμε εμείς για αυτούς.

Επειδή είναι βέβαιο πως όσα δισεκατομμύρια και να βγάλουν οι σύγχρονοι Έλληνες από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα τα κάνουν κι αυτά λουλούδια στα μπουζούκια, Καγιέν και καταθέσεις για λίγους στην Ελβετία, προτείνω να τα αφήσουμε ανέγγιχτα.

Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο να μείνουν εκεί που είναι.

Είναι μια χρυσή ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο πως το χρήμα δεν το λογαριάζουμε. Πως ζούμε μόνο για το πνεύμα και τα ανώτερα ανθρώπινα ιδεώδη. Πως είμαστε άξιοι -αν όχι ανώτεροι- απόγονοι του Σωκράτη και του Αριστοτέλη.

Οι μελλοντικές γενιές Ελλήνων θα μας ευγνωμονούν που ζήσαμε εμείς φτωχικά για να την περνάνε αυτοί ζωή και κότα, ενώ οι ξένοι θα μας κοιτάζουν πάλι με θαυμασμό και θα μας αποθεώνουν επειδή φανήκαμε υπεράνω χρημάτων και σκεφτήκαμε τους απογόνους μας.





pitsirikos

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7327.html

«οι μεσιτάδες του Ολύμπου είναι αδίστακτοι».

Κουμάντο κάνει ο λαός!

Τον Αύγουστο του έτους 2009, δηλαδή περίπου πριν 3,5 χρόνια, ιδρύθηκε η ομάδα «Όλυμπος» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Ένας από τους στόχους της ομάδας αυτής είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για την άμεση προώθηση του Προεδρικού Διατάγματος που θα αναβαθμίζει και θα επεκτείνει το καθεστώς προστασίας του Ολύμπου, όπως η θεσμοθέτηση συγκεκριμένων κανόνων προστασίας, έτσι ώστε να μην επαφίεται η προστασία του στον πατριωτισμό της διοίκησης και την αντοχή της στις πολιτικές/κομματικές πιέσεις.

Έκτοτε, η 7μελής συντονιστική επιτροπή παρακολουθεί το θέμα αυτό και προσπαθεί να συμμετέχει σε κάθε σύσκεψη και συζήτηση που αφορά τον Όλυμπο, ακόμη και σε εκείνες που πραγματοποιούνται μακριά από την Πιερία. Γνωρίζοντας λοιπόν, ότι επίκειται συζήτηση και επίσκεψη εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού στον τόπο μας, σχετικά με την υπόθεση της επέκτασης των ορίων του Εθνικού Δρυμού και της θεσμοθέτησης των ζωνών προστασίας του, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα μέλη της ομάδας επικοινωνούσαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού για να πληροφορηθούν για τυχόν εξελίξεις και στη συνέχεια να ενημερώσουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και την τοπική κοινωνία.

Έτσι, περί τα τέλη Οκτωβρίου 2012, μετά από επικοινωνία με την Γραμματεία του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) πληροφορηθήκαμε πως, στις αρχές του Δεκέμβρη, επίκειται επίσκεψη στην Πιερία από κλιμάκιο της υπηρεσίας που συγκροτείται από ειδικούς επιστήμονες, με στόχο την πραγματοποίηση αυτοψίας στον Όλυμπο. Θεωρήσαμε την επίσκεψη αυτή σημαντική και εκφράσαμε την επιθυμία να συναντηθούμε με τα μέλη του κλιμακίου. Το Υπουργείο Πολιτισμού μας ενημέρωσε, πως πρέπει προηγουμένως να καταθέσουμε αίτημα παράστασης και αν αυτό εγκριθεί, θα μπορούσαμε να λάβουμε μέρος στη σύσκεψη.

Έτσι, την 16η Νοεμβρίου 2012, η ομάδα μας κατέθεσε την την παρακάτω αίτηση , η οποία εγκρίθηκε και την 07.12.2012, -δυστυχώς και γι εμάς την τελευταία στιγμή-, ειδοποιηθήκαμε με ΦΑΧ για την ακριβή ώρα της συνάντησης.Image

Η σύσκεψη αυτή ξεκίνησε την 7η Δεκεμβρίου 2012 στην Αρχαιολογική Υπηρεσία της ΚΥ Εφορείας στην Κατερίνη, όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, διότι διακόπηκε βίαια μετά από παρέμβαση ομάδας πολιτικών του νομού μας. Κάποιοι από τους τοπικούς μας άρχοντες ένοιωσαν προσβεβλημένοι, διότι μια απλή ομάδα πολιτών θα βρίσκονταν δίπλα τους στο ίδιο τραπέζι , επί ίσοις όροις , και θα συζητούσαν το θέμα των ζωνών προστασίας του Ολύμπου.

Οι τοπικοί μας άρχοντες βρέθηκαν ολόγυμνοι και εκτεθειμένοι απέναντι σε μια ομάδα απλών πολιτών, η οποία λειτούργησε με υπευθυνότητα και φρόντισε να πληροφορηθεί έγκαιρα για την επικείμενη συνάντηση, σε σύγκριση με τα δικά τους οργανωμένα γραφεία, τα οποία πιάστηκαν στον …ύπνο! Έτσι για να καλύψουν το κενό πρόταξαν την …ελλιπή ενημέρωση και τον πολιτικό τσαμπουκά, είπαν τις γνωστές τους ατάκες «είμαστε οι εκλεγμένοι του λαού» και «εμείς κάνουμε κουμάντο» και, κυριολεκτικά, έδιωξαν του εκπροσώπους του Υπουργείου Πολιτισμού.

Πριν λίγες μέρες οι πολίτες αυτού του τόπου απέδειξαν το αντίθετο, πως κουμάντο κάνει ο λαός! Η υπόθεση της ταφής των βιομηχανικών αποβλήτων ήταν ένα γερό χαστούκι το οποίο άφησε δαχτυλιές στα πρόσωπα κάποιων τοπικών αρχόντων.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι κκ. Γ. Κωνσταντόπουλος, Σ. Χιονίδης, Γ. Παπαθανασίου, Δ. Λεμονόπουλος, και η κα. Σ. Μαυρίδου, «μπούκαραν» ως χούλιγκαν μέσα στην Αρχαιολογική Υπηρεσία και ματαίωσαν βιαίως τη συνάντηση. Τα μέλη του ΚΑΣ δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να ακούσουν τους πολίτες! Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντόπουλος το είπε ξεκάθαρα «η συνάντηση αυτή θα ματαιωθεί και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, παρουσία του υπουργού και ημών!».

Η συνάντηση ματαιώθηκε και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όταν βολέψει στα χαρισματικά πρωτοπαλίκαρα του τόπου μας. Θα γίνει παρουσία πολιτικών προσώπων της δικής τους σφαίρας επιρροής, χωρίς την παρουσία των "ενοχλητικών" πολιτών.

Συμπολίτες, να είστε σε εγρήγορση, γιατί όπως λέει και ο κ. Κουκουτάσιος, πρώην Δήμαρχος Λιτοχώρου, «οι μεσιτάδες του Ολύμπου είναι αδίστακτοι».

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr 


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8370.html

Απαγορεύεται από το Σύνταγμα και την 102 Διεθνή Σύμβαση Εργασίας η αύξηση του ορίου ηλικίας από τα 65 στα 67

Είμαστε σίγουροι ότι και ο τίτλος ακόμη αυτού του άρθρου θα παραξενέψει πολλούς. Αλλοι θα αναρωτηθούν: μα τι μας λέει τώρα η «Κόντρα», όταν κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ή η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.


Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Διαβάστε αυτά που ακολουθούν και θα μας δικαιώσετε. Θα καταλάβετε ότι κάποιοι κρύβουν την αλήθεια και αυτό δεν το κάνουν τυχαία.


Στις 28 Ιούνη του 1952, το ΔΣ του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας κύρωσε την 102 Διεθνή Σύμβαση Εργασίας (ΔΣΕ) με τίτλο «Περί ελαχίστων ορίων της κοινωνικής ασφάλειας». Το άρθρο 26 αυτής της σύμβασης καθορίζει ως ανώτατο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης τα 65 χρόνια. Ιδού τι αναφέρει ακριβώς:


«1. Η ασφαλιστική προστασία παρέχεται από της συμπληρώσεως καθορισμένου ορίου ηλικίας και πέραν.

2. Η τοιαύτη ηλικία δεν δύναται να καθοριστεί μείζων των 65. Δύναται όμως αι αρμόδιαι αρχαί να καθορίσουν ηλικίαν, λαμβανομένης υπ’ όψιν της ικανότητας προς εργασίαν των ηλικιωμένων προσώπων εις την περί ης πρόκειται χώραν».

Ο κανόνας, λοιπόν, είναι ότι απαγορεύεται να οριστούν γενικά όρια ηλικίας πάνω από τα 65, ενώ η εξαίρεση που εισάγεται με το τελευταίο εδάφιο της παραγράφουν 2 αφορά περιπτώσεις ηλικιωμένων που είναι ικανοί για εργασία. Τέτοιες περιπτώσεις εξαίρεσης υπήρχαν και στην μέχρι τώρα ασφαλιστική νομοθεσία, όπως π.χ. οι καθηγητές των ΑΕΙ και κάποιες άλλες που καταργήθηκαν πρόσφατα. Ολες ήταν εξαιρέσεις στις οποίες οι ηλικιωμένοι ασφαλισμένοι εντάσσονταν εθελοντικά, με στόχο ν’ αυξήσουν λίγο τη χαμηλή (ιδιαίτερα σε σχέση με τα χρόνια δουλιάς) σύνταξή τους. Μ’ άλλα λόγια, η παράταση του ασφαλιστικού βίου πέραν των 65 χρόνων ήταν εθελοντική και αφορούσε στην πράξη ένα μικρό κομμάτι του συνόλου των εργαζόμενων.


Ολες οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν τολμούσαν να στραφούν κατά της 102 Διεθνούς Σύμβασης Εργασίας και κατά του άρθρου 28 παράγραφος 1 του Συντάγματος, που αναφέρει: «Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου».


Από τη στιγμή, λοιπόν που μια Διεθνής Σύμβαση, όπως εν προκειμένω η Διεθνής Σύμβαση Εργασίας 102 του 1952, έχει ενσωματωθεί στο ελληνικό δίκαιο υπερισχύει από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου και έχει αυξημένη συνταγματική ισχύ. Δηλαδή, δεν μπορεί να καταργηθεί μονομερώς από ένα κράτος μέλος, που την έχει αποδεχτεί και την έχει ενσωματώσει στο εσωτερικό του δίκαιο. Η 102 ΔΣΕ κυρώθηκε με το νόμο 3251/1955 (ΦΕΚ 140Α) και επικυρώθηκε το 1984 με το νόμο 1426/1984 (ΦΕΚ 32Α), που έχει τίτλο: «Για την κύρωση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη».

Με το πρώτο άρθρο του νόμου 1426/1984 «κυρώνεται και έχει την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος ο Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης που υπογράφτηκε στο Τορίνο της Ιταλίας στις 18 Οκτώβρη 1961». Επομένως και ο λεγόμενος Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης με την κύρωσή του απέκτησε αυξημένη συνταγματική ισχύ, ενώ μέσω αυτού επικυρώθηκε για δεύτερη φορά η αυξημένη συνταγματική ισχύς της 102 ΔΣΕ. Η επικύρωση της ισχύος της 102 ΔΣΕ γίνεται μέσω του άρθρου 12 του Eυρωπαϊκού Kοινωνικού Xάρτη. Παρά την επί εικοσαετία καθυστέρηση της επικύρωσης, μ’ αυτή παραμένει σε ισχύ το άρθρο 26 της 102 ΔΣΕ , σύμφωνα με το οποίο η γενική και υποχρεωτική αύξηση του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση από τα 65 στα 67 χρόνια είναι παράνομη.


Την άποψη ότι η γενική αύξηση του ορίου ηλικίας από τα 65 στα 67, που επιβλήθηκε πρόσφατα με το νόμο 4093/2012 (πολυνομοσχέδιο-εφιάλτης για το Μεσποπρόθεσμο 2013-2016), είναι παράνομη, αντισυνταγματική (προσκρούει στο άρθρο 28 του Συντάγματος) και αντίθετη με την 102 ΔΣΕ δεν την υποστηρίζουμε μόνον εμείς. Ο ειδικός στα κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα και συγγραφέας πολλών βιβλίων Γ. Ψηλός (παραμένει ακόμη ενεργός, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του) διατύπωνε την ίδια άποψη προ ενδεκαετίας. Σε άρθρο του στην «Καθημερινή», στις 20 Μάη του 2001, ο Γ. Ψηλός έγραφε μεταξύ των άλλων:


«Διαχέονται κατά καιρούς πληροφορίες, οι περισσότερες δημοσιογραφικής προέλευσης, περί αυξήσεως του ανωτάτου ορίου ηλικίας για σύνταξη, που ισχύει σήμερα των 65 ετών (για τις γυναίκες “παλαιές” ασφαλισμένες είναι 60 ετών), στο 67ο. Για το προκείμενο θέμα, το όριο ηλικίας των 65 δεν είναι εύκολα υπερβατό, γιατί προστατεύεται από την 102/1952/ΔΣΕ “περί ελαχίστων ορίων της κοινωνικής ασφάλειας” (…) Η ΔΣΕ κυρώθηκε από τη χώρα μας με τον 3251/55 και αποτελεί εσωτερικό δίκαιο αυξημένης τυπικής ισχύος κατά το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος. Η δέσμευση αυτή ως προς το όριο ηλικίας επιβεβαιώθηκε και με τον ευρωπαϊκό κοινωνικό χάρτη, άρθρο 12, που κύρωσε η Ελλάδα με το ν. 1426/84».

Ενώ, λοιπόν, τα πράγματα είναι πεντακάθαρα, ενώ έχουμε ευθεία παραβίαση μιας Διεθνούς Σύμβασης Εργασίας, που έχει κυρωθεί και επικυρωθεί και αποτελεί νόμο αυξημένης συνταγματικής ισχύος στο ελληνικό εσωτερικό δίκαιο, επικρατεί μούγκα στη στρούγκα.


Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας, που είναι αρμόδιο για την τήρηση των Διεθνών Συμβάσεων Εργασίας από τα κράτη που τις κυρώνουν, κάνει το κορόϊδο και δεν ανακινεί ζήτημα απόλυτης καταστρατήγησης από την ελληνική κυβέρνηση του άρθρου 26 της 102 ΔΣΕ. Προφανώς κάνει πλάτες στην ελληνική κυβέρνηση (και την τρόικα), γιατίτην ίδια στάση τήρησε και στις περιπτώσεις ιμπεριαλιστικών κρατών της ΕΕ, που έχουν αυξήσει εδώ και καιρό το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67.


Η αστικοποιημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει τις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας και τη δράση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, επίσης σιωπά ένοχα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι όχι απλώς παραβιάζεται η 102 ΔΣΕ, αλλά ουσιαστικά καταργείται πραξικοπηματικά και στα μουλωχτά μια από τις βασικές της διατάξεις.


Τα αντιπολιτευόμενα αστικά κόμματα σιωπούν, επίσης, ενώ γνωρίζουν ότι παραβιάζεται η 102 ΔΣΕ. Για παράδειγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έθεσε ζήτημα παραβίασης του αυτοδιοίκητου στην περίπτωση των υπαλλήλων της βουλής (άρθρο 65, παρ. 6 του Συντάγματος), εν προκειμένω σιωπά. Περιττεύει να σημειώσουμε ότι αυτό το «μεγάλο, φιλολαϊκό και φιλεργατικό κόμμα», που «είναι έτοιμο να κυβερνήσει και να σώσει το λαό και τη χώρα», δεν μπορεί να επικαλεστεί ως δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει πως παραβιάστηκε η 102 ΔΣΕ και το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος.


Εδώ και τώρα, πρέπει να καταργηθούν οι διατάξεις του αντιλαϊκού-αντεργατικού νόμου 4093/2012, με τις οποίες αυξάνεται το όριο ηλικίας από 65 στα 67 χρόνια (και όχι μόνον αυτές).


Γεράσιμος Λιόντος


http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18230&pos=4&cat_id=48

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/102-65-67.html

Greek Malakas

Ο Τσώρτσιλ είπε "Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, οι άλλοι πολεμούν σαν μαλάκες". Ο malakas λοιπόν ήταν είναι και θα είναι ελληνική ονομασία προέλευσης. Αν και ήρωας δέχτηκε την εξαθλίωσή του σαν πειραματόζωο της παρέας του Σικάγου, που τώρα πήρε θάρρος και ετοιμάζεται να εφαρμόσει το ίδιο και στους Ισπανούς και στους Πορτογάλους που δεν είναι ήρωες.

Ο Σαμαράς αναγκάστηκε να μοιραστεί το Νόμπελ Ειρήνης με τους άλλους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί κι αυτοί συμβάλανε στην ταξική ειρήνη.

Η καταστροφή του κόσμου, όπως σωστά προέβλεψαν οι Μάγια θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου. Οι Μάγια όμως δεν πρόβλεψαν ότι οι Έλληνες είναι πάντα πιο μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο.

 Η καταστροφή του ελληνικού κόσμου θα έρθει νωρίτερα, στις 13 Δεκεμβρίου, όταν στη σύνοδο των χωρών της ευρωζώνης η Ελλάδα δεν θα εξασφαλίσει τη δόση της.

Χαρακτηριστικά τραγούδια καταστροφής: Μάγια μου ’κανες κακούργα, Μάγια η μέλισσα, Μα γιατί μ’ αφήνεις κ.λπ.

Το νέο κόλπο: Ό,τι δυσκολεύονται να περάσουν οι φωστήρες της τροϊκομματικής κυβέρνησης το βαφτίζουν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης.

Ο φόβος φυλάει τα μέτρα. Ο Στουρνάρας προειδοποιεί: Δεν θα εκταμιευτεί η δόση-μαμούθ αν δεν πάρει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός. Πάντως για την περίπτωση που οι ευρωφιλελεύθεροι είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να μας διώξουν από την ευρωζώνη ο Ντας Ιστ Άιν Στουρν μας καθησυχάζει: Θα συγχωνευτούμε με τη Μάλτα και έτσι θα ξαναμπούμε στο ευρώ. Ο Σαμαράς παλεύει να πουλήσει στην Ευρώπη αυτή την ανεπανάληπτη ελληνική αθλητική ευρεσιτεχνία.

Μετά τα μαφιόζικα εργασιακά και φορομπηχτικά χτυπήματα, το φορολογικό νομοσχέδιο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κυβέρνηση που κινδυνεύει κι αυτή να καταρρεύσει σαν τον Αλ Καπόνε, για φορολογικούς λόγους.

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στις πατάτες χωρίς μεσάζοντες. Μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν και οι εκπτώσεις στα ρούχα χωρίς μεσάζοντες. Θα φοράμε αποκριάτικα.





http://blog-akis.blogspot.gr/2012/12/greek-malakas.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/greek-malakas.html

ΣΕ ΠΟΙΌΝ ΑΝΉΚΕΙ Η ΓΉ; ΠΟΙΌΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;

(ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Η ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ; ΛΙΓΟ ΝΤΟΡΠΗ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ)


Ας μάθουν τα πρόβατα της κυρίας Παπαρήγα σε ποιόν ανήκει το μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο συνεχώς αναφέρει, χωρίς όμως να το κατονομάζει (συμφέρει να το πείς, κυρία Παπαρήγα; Θα χάσεις αμέσως τις παροχές και την υποστήριξη που σου παρέχει πλουσιοπάροχα)

του Εμμανουήλ Σαρίδη*

Κατα την κυρία Παπαρήγα του ΚΚΕ τα πράγματα είναι απλά. Κυρίαρχος της οικονομίας είναι το μεγάλο κεφάλαιο. Ποιό όμως; Τσιμουδια, αυτό φτάνει για τα συντρόφια, που πολλά, που καλοπροαίρετα, κουβαλάνε κατα τις συχνές-πυκνές διαδηλώσεις τις κόκκινες σημαίες του κόμματος και άλλοι, οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ, που σπάζουν τα κοντάρια τους …στα κεφάλια αστυνομικών, το εννούν σαν ένα μεγάλο κεφάλαιο που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Και αν πάλι ρωτούσαμε την κυρία Παπαρήγα ποιός είναι ο κυρίαρχος της παγκόσμιας οικονομίας, πάλι τα ίδια θα μας έλεγε: Το μεγάλο κεφάλαιο.

Αυτό το μεγάλο κεφάλαιο έχει όμως ένα όνομα. Αποτελείται απο εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αν τις θεωρούσαμε προς στιγμήν σαν νήματα και τα ενώναμε μεταξύ τους, θα αποτελούσαν ένα χοντρο σκοινί, μια τριχιά, που θα έφερε το όνομα Rothschild!

Το να βρεί όμως κάποιος τις μεγάλες επιχειρήσεις αυτουνού του Ηγεμόνα, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Είναι σαν να γυρεύεις ψύλλους στα άχυρα. Μια παροιμία, που την λέμε όταν βλέπουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί το ζητούμενο. Που στην προκειμένη περίπτωση είναι όμως σχετικά απλό. Όποιος ψάχνει, βρίσκει.

Και αυτό το έψαξε ένας αναγνώστης της ιστοσελίδας Lupo Cattivo και βρήκε, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κόσμου. Διαβάστε λοιπόν τι βρήκε.

Τα “νήματα της οικονομίας” ξεσκεπάσθηκαν πρώτα σ’ ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα http:/www.theintelligence.de. Ένας αναγνώστης του Lupo Cattivo το πήρε στα χέρια του και …ώ του θαύματος, με τη βοήθεια του Google διαπίστωσε, ότι τα μεμονομένα νήματα καταλήγουν σ’ ένα χοντρο σχοινί, την τριχιά, που λέγαμε παραπάνω. Το ότι αυτή η τριχιά φέρει το όνομα Rothschild είναι βέβαια γνωστό, ποτέ όμως δεν παρουσιάστηκε με μια τέτοια μορφη, μια τέτοια καθαρότητα.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Το εν λόγω άρθρο το έγραψε ο Konrad Hausner στις 20.10.2011 και έχει τον τίτλο “147 Unternehmen herrschen über die Weltwirtschaft” (“147 εταιρείες κυριαρχούν την παγκόσμια οικονομία”). Η Deutsche Bank (η Γερμανική Τράπεζα) βρίσκεται στην 12η θέση!

Όποιος προσπαθεί να μάθει σε ποιόν ανήκει μια επιχείρηση, βρίσκεται όμως μπροστά σε ανυπέρβλητα εμπόδια, γιατί αντι για ιδιοκτήτη, θα βρεί μια σειρά απο ατέλειωτες διακλαδώσεις, Holdings, επαναλαμβανόμενα ονόματα με διαφορετικά είδη επιχειρήσεων, διασταυρούμενες συνδέσεις, μετοχές σε ελεύθερη διασπορά – εν ολίγοις, η έρευνα βαλτώνει. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα 37 εκατομμυρίων επενδυτών και επιχειρήσεων, μια μικρή ομάδα Ελβετών αναλυτών κατάφερε να ρίξει περισσότερο φως σ’ αυτή την διαρθρωτική ζούγκλα.

Εδώ και πολύ καιρό οι ασκούντες κριτική στο επικρατούν σύστημα, υποθέτουν, ότι τα νήματα της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος θα πρέπει να καταλήγουν κάπου. Όμως οι διεθνείς διασυνδέσεις κάνουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των πολυεθνικών εταιρειών τόσο συγκεχυμένο και δυσδιάκριτο, ώστε η κάθε προσπάθεια για να λυθεί μοιάζει με έναν “γόρδιο δεσμό”.

“Η πραγματικότητα είναι πολύπλοκη. Πρέπει να απαλλαγούμε από όλα τα δόγματα, ανεξάρτητα από το αν είναι θεωρίες συνομωσίας ή οι ελεύθερες αγορές. Η ανάλυσή μας βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά”, δήλωσε ο Dr. James Glattfelder απο την Eidgenössische Technische Hochschule (το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Πολυτεχνείο) στη Ζυρίχη σχετικά με την παρούσα μελέτη.

Αξιολογήθηκαν 37 εκατομμύρια μεμονομένα στοιχεία από διεθνείς εταιρείες και επενδυτές του έτους 2007. Διαπιστώθηκαν 43.060 πολυεθνικές εταιρίες. Το επόμενο βήμα ήταν η ανάλυση των μεταξύ τους διασυνδέσεων. Απο τις λεγόμενες Holdings και άλλες δικτυώσεις προέκυψε, ότι καθε μία από αυτές τις εταιρείες συμμετέχει κατα μέσον όρο σε 20 άλλες. Αυτό έδειξε με τη σειρά του, ότι υπάρχουν μόνο 1.318 επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα αυτων των πολυσύνθετων ιδιοκτησιών.

Μ’ αυτό όμως η ανάλυση δεν είχε τελειώσει. Ακόμη και μέσα σ’ αυτό τον “σκληρό πυρήνα” διαπιστώθηκε μια δομή διασταυρούμενων δεσμών. Και στο κέντρο της δεν υπήρχαν πάνω από 147 εταιρείες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι τράπεζες, που ελέγχουν σε τελική ανάλυση το 40 τοις εκατό του συνόλου της παγκόσμιας οικονομίας.

Στην κορυφή τους βρίσκεται η Barclays PLC με έδρα το Λονδίνο, ακολουθούμενη απο την Capital Group Companies Inc. και την FMR Corporations. Στην κορυφή βρίσκονται επίσης η γερμανική Deutsche Bank, η UBS, η Goldman Sachs, η JP Morgan Chase και η Merrill Lynch & Co. Η μελέτη αυτή θα δημοσιευθεί στο διάσημο επιστημονικό περιοδικό «Public Library of Science” (PLoS ONE). Οι ήδη διαθέσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ισυρότατων εταιριών που θα αναφερθούν παρακάτω, δημοσιοποιήθηκαν στις 19. Οκτωβρίου 2011 απο το NewScientist.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με εξαίρεση το Mail-Online, δεν έκαναν μέχρι τώρα τον κόπο να αφιερώσει ούτε ένα άρθρο για τα δεδομένα αυτά.

Ο Dan Braha, καθηγητής της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, δήλωσε, ότι αυτή η συγκέντρωση κεφαλαίου είναι απολύτως φυσιολογική. Όπως είπε, οι πολυεθνικές εταιρείες αποκτούν μερίδια εταιριών για οικονομικούς λόγους και όχι με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία. Πιστεύει όμως, ότι αυτές οι 147 υπέρ-εταιρείες βρίσκονται μεν σε ανταγωνισμό μεταξύ τους, αλλά συνενώνονται, όταν πρόκειται να διεκδικήσουν κοινά συμφέροντα. Σε περίπτωση που η διεθνής πολιτική θα ζητούσε μια αλλάγή της δομής αυτού του δεσπόζοντος δικτύου, μπορούμε να υποθέσουμε, ότι αυτό θα το θεωρούσε σαν μια επίθεση εναντίον των κοινών συμφερόντων του.

Οι 50 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου:

1. Barclays plc – Marcus A.P. Agius – η σύζυγος του οποίου είναι η κόρη του Edmund de Rothschild
2. Capital Group Companies Inc – Steven M. Rothschild Return to Capital Research Group, Inc … He is Director of three companies, the College of St. Benedict and
3. FMR Corporation – Rothschild Bank AG
4. AXA – M&A: Rothschild GmbH
5. State Street Corporation – Edmond de Rothschild
6. JP Morgan Chase & Co – συνδεδεμένη με τον Rothschild – μέσω FED
7. Legal & General Group plc – JP Morgan Europe Ltd, N M Rothschild
8. Vanguard Group Inc – ROTHSCHILD ASSET MANAGEMENT INC
9. UBS AG – Rothschild
10. Merrill Lynch & Co Inc – συνδεδεμένος με τον Rothschild
11. Wellington Management Co LLP – Rothschild Asset Management, Inc.
12. Deutsche Bank AG – ιστορικά συνδεδεμένη με την Mayer Carl και Wilhelm Carl v. Rothschild, υπερχρεωμένη στους Rothschild
13. Franklin Resources Inc – Rothschild Fund Management
14. Credit Suisse Group – Ο μακροχρόνιος διευθυντής του Private Banking της Credit Suisse έγινε δεκτός στην διοίκηση της Genfer Edmond de Rothschild Holding
15. Walton Enterprises LLC – Ο John Walton έχει μακροχρόνιες στενές σχέσεις με τους Rothschild
16. Bank of New York Mellon Corp – Στενές σχέσεις με Rothschild
17. Natixis – N M Rothschild & Sons • Oppenheimer
18. Goldman Sachs Group Inc – ιστορικά δεμένη με Rothschild – FED
19. T Rowe Price Group Inc – Citigroup Inc., Wells Fargo & Co., J.P. Morgan Chase & Co., and Morgan Stanley. Merrill Lynch & Co. and T. Rowe Price … Rothschild Group (LCF Rothschild …
20. Legg Mason Inc – from Rothschild Asset Mangement Ltd
21. Morgan Stanley – Η Federal Reserve Bank FED είναι ιδιωτικής ιδιοκτησίας του Rockefeller (Chase Manhattan Bank), Morgan Stanley, Rothschild, Goldmann Sachs κ.λπ
22. Mitsubishi UFJ Financial Group Inc – Banque Privée Edmond de Rothschild
23. Northern Trust Corporation – NM Rothschild Northern Trust Novartis
24. Société Générale – Société Générale (SocGen) απευθύνθηκε στους Merrill Lynch και Rothschild, για να αναπτύξει ένα σχέδιο αμύνης
25. Bank of America Corporation – They join Bank of America from N M Rothschild & Sons Limited
26. Lloyds TSB Group plc – N M Rothschild & Sons
27. Invesco plc – British investment bank, whose investment division subsequently became INVESCO Plc amd … In addition he sat on the Asia Strategy Committee and was Chairman of Rothschild Japan KK
28. Allianz SE 29. TIAA – Allianz SE 29. TIAA 30. Old Mutual Public Limited Company 31. Aviva plc 32. … All controlled by Rothschild Fronts
30. Old Mutual Public Limited Company – Group Limited, Nedbank Limited and Old Mutual Life Assurance Company … He joined Rothschild in 1977
31. Aviva plc – Aviva plc, the savings, investments and insurance group, announces today that Alain … that he was director of capital markets at La Compagnie Financiere Edmond de Rothschild
32. Schroders plc – fund manager in 1998 and managed retail funds at HSBC Asset Management and Rothschild … Authorised and regulated by the Financial Services Authority © Copyright 2010 Schroders plc.
33. Dodge & Cox – Rothschild Investments : SNC Capital Management Stifel Financial … Dodge & Cox Invstmnt. Mgrs East West Securities Freemont Group J.P. Morgan Chase & Co
34. Lehman Brothers Holdings Inc* – ώσπου να ρίξει φαλιμέντο ανήκε στους Rothschild, αλλά η – Jack Klues Return to Lehman Brothers Holdings Inc … La Compagnie Financière Edmond de Rothschild Banque
35. Sun Life Financial Inc – Fidelity Investments, Sr. Operations Manager at Sun Life Financial … Human Resources at Hometown Forecast Services, Inc. … Partner at Fox Rothschild
36. Standard Life plc – Legal & General Group; Prudential PLC; Standard Life. Key Dates: 1977: Lord Jacob Rothschild forms an entity to control financial services and investment companies.
37. CNCE – BNP Paribas: Société Générale: Axa: Crédit Foncier: CNCE: Edmond de Rothschild Asset Management
38. Nomura Holdings Inc – Press Release Tokyo, 15 February 2005 Nomura and Rothschild Form M&A Alliance Nomura Securities Co., Ltd., a wholly-owned subsidiary of Nomura Holdings, Inc
39. The Depository Trust Company – Rothschild Bank of London Rothschild Bank of Berlin Warburg Bank of Hamburg … OrgName: The Depository Trust Company OrgID: THEDEP Address: 55 Water Street, 19th Floor New York
40. Massachusetts Mutual Life Insurance – Rothschild Bank of London Rothschild Bank of Berlin Warburg Bank of Hamburg … OrgName: The Depository Trust Company OrgID: THEDEP Address: 55 Water Street, 19th Floor New York
41. ING Groep NV – ING Group still operates ING Bank of Canada, also known as … Moelis & Company • N M Rothschild & Sons • Oppenheimer … ABN Amro Bank NV • De Nederlandsche Bank • ING Bank NV
42. Brandes Investment Partners LP – dissolution of Atticus Capital in 2009, Rothschild became co-chairman of the hedge fund Attara Capital LP, the successor investment … retailer and owner of the Kookai clothing Brandes Investment Partners LP
43. Unicredito Italiano SPA – όλες οι ενδείξεις δείχνουν Rothschild
44. Deposit Insurance Corporation of Japan – The Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) is an independent agency … Japan-United States Friendship Commission; Joint … Rothschild North America, Inc.; Rothschild, Inc
45. Vereniging Aegon – €3.5 billion secondary offering ABN Amro Rothschild LLC, AEGON NV, Morgan Stanley & Co Inc, Vereniging AEGON. Vereniging Aegon, Aegon NV’s (Aegon) largest shareholder, has disposed
46. BNP Paribas – BNP Paribas is a European banking and financial group specialized in corporate, private … Η καρριέρα του διευθυντή ξεκίνησε στην Deutschen Bank μέχρι που το 2000 πήγε στον Rothschild
47. Affiliated Managers Group Inc – Petroleum Exporting Countries (OPEC) investment managers … complete without some mention of the missions of Rothschild Capital Group and its more than 3,500 world-wide affiliated
48. Resona Holdings Inc – Simon Rothschild
49. Capital Group International Inc – James Rothschild. Prior to joining Monument Capital Group, Mr. Rothschild was an investment professional with … focused role, being responsible for identifying international partners
50. China Petrochemical Group Company – Resona Holdings Inc 49. Capital Group International Inc 50. China Petrochemical Group Company …All controlled by Rothschild

*Με υλικά απο άρθρο της Maria Lourdes στο http://lupocattivoblog.wordpress.com και δημοσίευμα στοhttp://www.theintelligence.de/index.php/wirtschaft/finanzen/3424-147-unternehmen-herrschen-ueber-die-weltwirtschaft.html

………………….

http://www.economist.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5528.html

Κρήτη «gas giant»! Η “μυστική” έκθεση για τα ελληνικά πετρέλαια

Μέχρι πρόσφατα, οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετώπιζαν τις μελέτες που υποστήριζαν ότι υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο βυθό του Αιγαίου ή της Κρήτης, περίπου ως μυθιστορηματικές. ( δείτε σχετικά το σχόλιο στο τέλος της ανάρτησης )

Αυτό όμως άλλαξε το καλοκαίρι όταν η νορβηγική εταιρεία PGS, η μεγαλύτερη ερευνητική εταιρεία στην αγορά πετρελαίου στον κόσμο, παρουσίασε για πρώτη φορά έναν χάρτη που αποδεικνύει ότι ερήμην του επίσημου κράτους έχουν γίνει εκτεταμένες μυστικές σεισμικές έρευνες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η πρώτη παρουσίαση του χάρτη με τις μυστικές έρευνες έγινε στο ΥΠΕΚΑ και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός. Τα δεδομένα από τις έρευνες αυτές χρησιμοποιήθηκαν και αναλύθηκαν. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τεράστια κοιτάσματα υδρογονάνθρακων και πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα περαιτέρω έρευνες.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από την αμερικανική γεωλογική εταιρεία USGS ως “gas giant” δηλαδή ως ένα από τα πιθανά γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου στον πλανήτη..
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την έκθεση με τίτλο Cretan Gas Fiels – Α new perspective for Greece’s hydrocarbon resources (Μάρτιος 2012), της επενδυτικής τράπεζας Pytheas που φέρνει στο φως το «Κ».

Το περιεχόμενο της έκθεσης σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την Deutsche Bank η οποία στα τέλη Νοεμβρίου προχώρησε στην ανάλυση και αποτίμηση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους σε σχέση με τις μελλοντικές ταμειακές ροές που μπορούν να παραγάγουν τα κοιτάσματα αυτά.

Στα βασικά συμπεράσματα της έκθεσης που παρουσίασε το «Κ» υπογραμμίζεται ότι υπάρχουν επτά επιστημονικά ευρήματα που καθιστούν επικτακτική τη διερεύνηση της περιοχής νοτίως της Κρήτης. Αυτά είναι:

1. To 20% των γιγαντιαίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων απαντάται στα σημεία σύγκλισης των λιθοσφαιρικών πλακών. ‘Άρα η ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην υπεράκτιο Νότια Κρήτη θα πρέπει να διερευνηθεί.

2. Τα Πρίσματα Επαύξησης σε όλο τον κόσμο, (Barbados, Makran, Irrawaddy – Andaman, West Timor Trough) είναι δείκτες ύπαρξης γιγαντιαίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Επομένως, η ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην υπεράκτιο Νότια Κρήτη θα πρέπει να διερευνηθεί δεδομένου ότι τα επαυξητικά πρίσματα βρίσκονται στην Μεσογειακή Ράχη που έχει μήκος πάνω από 1,000 χιλιόμετρα.

3. Ενεργά λασποηφαίστεια σε όλο τον κόσμο προδίδουν την ύπαρξη γιγαντιαίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων (Timor, Καραϊβική Θάλασσα, Νότια Κασπία Θάλασσα ήτοι Αζερμπαϊτζάν, Ιράν, Μαύρη Θάλασσα, ήτοι Ρουμανία, Ρωσία και Τουρκία, Ανατολική Μεσόγειος, ήτοι Αίγυπτος, Κύπρος και Τουρκία). Επομένως, η ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην υπεράκτιο Νότια Κρήτη θα πρέπει να διερευνηθεί.

4. Γεωχημικές αναλύσεις των φυσαλίδων του μεθανίου που εκλύονται από τα ενεργά λασποηφαίστεια τα οποία απαντώνται στον υποθαλάσσιο χώρο της Κρήτης δείχνουν με σαφήνεια ότι η προέλευσή τους δεν είναι βιογενετική αλλά θερμογενετική/πυρολυτική. Αυτό σημαίνει ύπαρξη κοιτασμάτων αργού πετρελαίου. Επομένως, η ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην υπεράκτιο Νότια Κρήτη θα πρέπει να διερευνηθεί.

5. Σε δείγματα ιλύος που λήφθησαν κατά την διάρκεια του προγράμματος Ocean Drilling Program (ODP) γύρω από τα ενεργά λασποηφαίστεια της Κρήτης πιστοποιήθηκε η ύπαρξη υγρών υδρογονανθράκων στα δείγματα. Και αυτή η ένδειξη μας υποδεικνύει την ύπαρξη συστήματος πετρελαιογένεσης σε μεγάλα βάθη (the presence of an active hydrocarbon system at depth).

6. Με βάση τα γεωλογικά και γεωχημικά δεδομένα όπως επίσης τα πολύ λίγα γεωφυσικά στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους ορισμένοι μόνον Έλληνες Πανεπιστημιακοί, ότι στην υπεράκτιο υπάρχουν στην Νότια Κρήτη και εντός της Μεσογειακής Ράχης δύο (2) μεγάλα αντίκλινα, μία (1) αβυσσική λεκάνη και επτά (7) οπισθοτάφροι που μπορούν να αποτελέσουν πεδία έρευνας για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

7. Η Νορβηγική εταιρεία γεωφυσικών ερευνών Petroleum Geo-Services (PGS) με βάση τις μελέτες που έχουν γίνει νότια της Κρήτης, εν αγνοία των ελληνικών κυβερνήσεων, διαπίστωσε από την εμπειρία της με τις μελέτες που έκανε στην Ανατολική Μεσόγειο ότι υπάρχουν τεράστιες γεωλογικές ομοιότητες με την λεκάνη της Λεβαντίνης, (ΑΟΖ Κύπρου, Ισραήλ, Συρίας και Λιβάνου) η οποία θεωρείται από την Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ (USGS) ότι έχει τουλάχιστον 3.45 τρις. m³ φυσικού αερίου και 1,7 δισ. βαρέλια αργού πετρελαίου. Άρα επιβάλλεται η έρευνα για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων νοτίως της Κρήτης.

Την έκθεση υπογράφουν μεταξύ άλλων ο γάλλος γεωλόγος και γεωφυσικός της BEICIP – FRANLAB που διετέλεσε τη δεκαετία του 70, σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, Alain Bruneton, ο χημικός μηχανικός Δρ. Ηλίας Κονοφάγος πρώην στέλεχος των Ελληνικών Πετρελαίων και ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου της Κρήτης Αντώνης Φώσκολος.

View this document on Scribd

20120330 Cretan Gas Fields - A New Perspective for Greeces Hydrocarbon Resources

Η αξία

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιστημονικές εκτιμήσεις της μελέτης, η Deutsche Bank εκτιμά την αξία των κοιτασμάτων – εφόσον αποδειχθούν έπειτα από γεωτρήσεις – στα 427 δις ευρώ και μιλά για καθαρό όφελος της τάξης των 214 δις ευρώ ή αλλιώς το 107% του ΑΕΠ. Για να καταλήξει στην εκτίμηση λαμβάνει ως δεδομένο ότι το 25% της αξίας προορίζεται ως κόστος εξόρυξης, 25% ως περιθώριο της εταιρείας και το 50% είναι το όφελος του κράτους.

Επιπτώσεις και για την ΑΟΖ

Σύμφωνα με δηλώσεις ελλήνων επιστημόνων της αγοράς πετρελαίου, πέρυσι σε συνέδριο του Λονδίνου παρουσιάστηκαν και άλλες σεισμικές έρευνες για την περιοχή νοτιοανατολικά της Κρήτης. Πρόκειται όπως επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του ΕΛΙΝΥ (Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων) Β. Καρκούλιας μεταξύ άλλων για μελέτη που πραγματοποίησε η επίσης νορβηγική εταιρεία TGS.

Στην ίδια περιοχή, νοτίως του Καστελόριζου, σεισμικές έρευνες πραγματοποίησε πρόσφατα και η Τουρκία με το γνωστό παλαιάς τεχνολογίας σκάφος Σισμίκ, το οποίο εικάζεται ότι είχε τη συνδρομή εταιρείας που έχει τη δυνατότητα για 3D έρευνες. Πρέπει να τονιστεί ότι όλοι οι ειδικοί που ασχολούνται με το θέμα, ξεκαθαρίζουν ότι προϋπόθεση για όποια περαιτέρω κίνηση είναι η χάραξη ΑΟΖ από το ελληνικό κράτος. Η πιο ενδιαφέρουσα περιοχή βρίσκεται νοτίως του Καστελόριζου, το οποίο αποτελείται από σύμπλεγμα νήσων. Μεταξύ αυτών η νήσος Στρογγύλη, της οποίας η ΑΟΖ είναι καθοριστικής σημασίας: ενώνει την ΑΟΖ της Ελλάδας με την ΑΟΖ της Κύπρου…

σχόλιο του ιστολογίου : μια που όλα ήταν γνωστά εδώ και πολύ καιρό ( Εμπορική Nαυτιλία – Ορυκτός πλούτος και το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων) η κυβέρνηση εσκεμμένα δεν έκανε χρήση αυτού του πλούτου πριν την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και της αμετάκλητης και άνευ όρων παραίτηση της χώρας από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά την ίδια ή τα περιουσιακά της στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με τις δανειακές Συμβάσεις. Δηλαδή τα αναγνώρισε όλα μόνο αφού φρόντισε να μην μας ανήκουν πια. Ευτυχώς όμως η δανειακή σύμβαση ( μια είναι η οποία τροποποιήθηκε και επεκτάθηκε) είναι ανυπόστατη λόγω μην νόμιμης εκπροσώπησης της χώρας κατά την σύναψη της.

Το μόνο που μένει είναι να παρέμβει η Δικαιοσύνη … Δείτε σχετικά Σαλεμή κατά Παπανδρέου (έσχατη προδοσία κλπ – 20/06/2011)http://www.topontiki.gr/article/18709 και τις υπόλοιπες μηνύσεις για έσχατη προδοσία. Δείτε επιπλέον  Το πρόβλημα της Ελλάδας λύνεται μέσα σε έναν μήνα…Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC)ΜΗΝΥΣΗ – ΕΓΚΛΗΣΗ για μην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτουGreece Is Not Poor – It Actually Has Massive Untapped Reserves Of Gold, Oil And Natural Gas , Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! και λοιπές αναρτήσεις με tag  Πλούτη/Assets & Δανειακές]
πηγές : http://www.capital.gr/news.asp?id=1685046, http://www.pytheas.net/, danlbu on scribd,
 http://justiceforgreece.wordpress.com/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/gas-giant.html

Αχμέτ πως πάει με τους «Έλληνες»; Προχωράει η «εκπαίδευσή» τους;

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος


- Απείθαρχοι. Ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
- Κι αυτή η «παρτίδα»;
- Κι αυτή και η προηγούμενη και η παραπροηγούμενη Μωχάμεντ....και οι επόμενες όπως φαίνεται.
- Και τι γίνεται; Τι κάνουμε;
- Τι να γίνει; Αν πάνε έτσι όπως δείχνουν ότι πάνε δεν θα έχουν ούτε μια ώρα ...ζωής απέναντι στους «άλλους». Θα τους λιανίσουν μέσα στην πρώτη μέρα.
- Δεν μπορούμε να τ’ αφήσουμε έτσι αυτό. Κάτι πρέπει να γίνει.
- Και σαν τι να κάνουμε Μωχάμεντ; Αυτοί ακούνε ιεραρχία και τρελαίνονται. Βλέπουν στολή και βγάζουν αφρούς. Και μόνο που ακούνε για πειθαρχία χάνουν τα μυαλά τους. Πως θα φτιάξεις συντεταγμένη δύναμη από δαύτους;
- Στο ξαναλέω, δεν μπορούμε να τ’ αφήσουμε έτσι όμως. Κάτι πρέπει να γίνει. Μας είναι πολύτιμοι για την «Μεγάλη Ώρα». Δεν γίνεται να τους αφήσουμε να πάνε σαν πρόβατα σε σφαγή. Θα τους λιανίσουν οι «άλλοι». Να σφαγούν ναι, αλλά όχι από την πρώτη στιγμή. Πρώτα πρέπει να σφάξουν τους «άλλους». Να τσακίσουν τα πάντα εδώ μέσα....και μετά ας πάνε στο διάολο...
- Στο είπα κι εγώ αυτό. Δεν έχουν όμως την θέληση ούτε την διάθεση να γίνουν στρατιώτες. Οπότε δεν έχουν και ζωή στον πόλεμό τους με τους «άλλους» μόλις ξεκινήσει.
- Μήπως φταίει το ότι εκπαιδεύονται εδώ, μέσα στον τόπο τους «διακριτικά»; Μήπως με τους άλλους που στείλαμε στη Γάζα είναι αλλιώς τα πράγματα; Μήπως η αλλαγή περιβάλλοντος, η απομάκρυνση από το πολιτικοκοινωνικό περιβάλλον τους και ο περιορισμός τους σε στρατόπεδο βοηθήσει;
- Μπαα...τα ίδια σκατά συμβαίνουν κι εκεί κάτω. Τέρμα, απλά δεν τό’ χουν μέσα τους. Είναι μεν «τσιτωμένοι», προετοιμασμένοι για τον πόλεμο, αγριεμένοι, γεμάτοι μίσος για τους ομοεθνείς τους και οτιδήποτε Εθνικό/Πατριωτικό, αλλά ως εκεί....δεν λένε να κατανοήσουν και να αποδεχτούν μέσα τους την αξία και την ανάγκη ενός «τακτικού σώματος» και της «ανάλογης εκπαίδευσης». Μισούν μέχρι θανάτου τους αξιωματικούς τους. Το μόνο που σκέφτονται είναι «αντάρτικα».
- Ε, και; Ποιός τους είπε ότι το «αντάρτικο» δεν απαιτεί κι αυτό την πειθαρχία του τακτικού σώματος και την ανάλογη εκπαίδευση;
- Άντε πέστους το. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Είναι ανεπίδεκτοι. Τις ίδιες μαλακίες θα κάνουν όπως έκαναν στον παλιό τους εμφύλιο όπου αρνούνταν αλαζονικά τις στρατιωτικές συμβουλές των Άγγλων περί ανάγκης στρατιωτικής εκπαίδευσης, πειθαρχίας και τακτικής συγκρότησης του αντάρτικου.
- Βρε που να τους πάρει ο διάολος. Ίδιοι κι απαράλλακτοι με τα αντάρτικα σώματα των αναρχικών του Ισπανικού Εμφυλίου. Απείθαρχα κι ασύντακτα Μπουλούκια για σφάξιμο. Όπως τους τσάκισαν τότε οι τακτικές πειθαρχημένες δυνάμεις του Φράνκο έτσι θα τους τσακίσουν αύριο οι «άλλοι».
- Δυστυχώς Μωχάμεντ. Κι όσο για τους άλλους, τους «δίδυμους αυτών εδώ» που είναι πιο «πειθαρχημένοι και συντεταγμένοι» εμείς δεν έχουμε «πρόσβαση» σ’ αυτούς. Είναι αυτόνομοι και αυτοκινούμενοι. Γι’ αυτό και δεν είναι ούτε κι εκείνοι αξιόπιστοι για την «συνεργασία της τελευταίας στιγμής στο πεδίο της μάχης».  Είμαστε υποχρεωμένοι, ατυχώς, να δουλέψουμε με ότι έχουμε στα χέρια μας αυτή την στιγμή. Έστω κι αν δείχνουν υποψήφιοι για σφαγή λόγω «στρατιωτικής ανεπάρκειας».
- Τους έχουμε ανάγκη Αχμέτ. Δεν πρέπει με τίποτα ν’ αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τους έχουμε ανάγκη, το καταλαβαίνεις; Αυτοί είναι η «προκάλυψή» μας. Αυτοί θα αναλάβουν να «βάλουν την φωτιά» και ν’ απορυθμίσουν από μέσα τις δυνάμεις του «εχθρού» προτού επέμβουμε εμείς για το «τελειωτικό χτύπημα». Πρέπει να μετατραπούν τάχιστα σε «πειθαρχημένο, συντεταγμένο Σώμα».
- Ναι, καλά, μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Οι δικοί μας Αδελφοί, οι Πιστοί Μουτζαχεντίν θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Αν περιμένεις απ’ αυτούς εδώ, σωθήκαμε.
- Δεν μπορούμε, δεν πρέπει να εμφανιστούμε από την πρώτη στιγμή Αχμέτ. Το ξέρεις αυτό.
- Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε.
- Δεν πρέπει. Θα είναι ολέθριο για όλο τον σχεδιασμό. Ξέρεις πόσα έχουν επενδυθεί πάνω σ’ αυτό το σχέδιο. Πρέπει, πάση θυσία, αυτοί οι αναρχορέμπελοι να μετατραπούν σε «πειθαρχημένο, τακτικό σώμα» και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρέπει να είναι σε θέση σύντομα να τσακίσουν τους «άλλους». Πρέπει να «ξεκινήσει σαν εμφύλιος» η Τελική Σύγκρουση, χωρίς την άμεση εξ’ αρχής δική μας ανάμειξη που θα λειτουργούσε «συσπειρωτικά» για τους άπιστους. Πρέπει να αποδυναμωθούν οι «άλλοι» προτού «αναλάβουμε εμείς» την «τελική εκκαθάριση».
- Μωχάμεντ, αυτοί θα πάνε μπροστά ούτως ή άλλως, όπως έχει προσχεδιασθεί απ’ τους δικούς μας. Απλά θα «αναλάβουμε» κι εμείς, μας αρέσει δεν μας αρέσει, «κάμποσους κομβικούς ρόλους» για να «επιτευχθεί ο Αντικειμενικός Σκοπός».
- Δηλαδή;
- Δηλαδή, θα βρίσκονται πάντα δικοί μας «έμπειροι μάχιμοι Μουτζαχεντίν» ανάμεσά τους στις επιχειρήσεις και στις εμπλοκές. Καμουφλαρισμένοι επαρκώς βεβαίως και σε επιχειρησιακές θέσεις «αφανείς».
- Σε ένα πόλεμο δεν μπορείς να το ελέγξεις απολύτως αυτό Αχμέτ. Θα υπάρξουν νεκροί. Αν βρεθούν δικά μας νεκρά αδέρφια στα χέρια τους, πάνε, χάθηκαν όλα. Χώρια που οι υπηρεσίες πληροφοριών των άλλων δεν είναι ηλίθιοι. Θα «γνωρίζουν» και θα «ψάχνουν» διαρκώς για «στοιχεία και πειστήρια».
- Δεν γίνεται αλλιώς Μωχάμεντ. Εν ανάγκη, θα εμφανιστούν ως «μισθοφόροι» ή ως διεθνείς «συνοδοιπόροι», διεθνείς «σύντροφοι»....ας πούμε κάτι σαν την Διεθνή Ταξιαρχία του Ισπανικού εμφυλίου. Εμείς θα τους «αποκηρύξουμε επίσημα» κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.  Έτσι, θα δικαιολογηθούν οι «δικοί μας νεκροί στις τάξεις τους». Έτσι, θα κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο μέχρι που δεν θα χρειάζεται πια να κρυβόμαστε.
- Ο ρόλος μας λοιπόν αναβαθμίζεται σε επίπεδα επικίνδυνα...κάποιοι δικοί μας εκεί πάνω θα θυμώσουν πάρα πολύ Αχμέτ...
- Ω, έλα τώρα....από την αρχή το ήξεραν οι δικοί μας....Στρατιωτικός Σύμβουλος είναι «γκρίζος όρος» που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την απλή ευθύνη στρατιωτικής εκπαίδευσης κάποιου. Εμπεριέχει και «επιχειρησιακή εμπλοκή». Αναγκαστικά.
- Αδέρφια μας θα υποστούν το μεγάλο βάρος λοιπόν;
- Ως ένα μεγάλο βαθμό ναι...Αλλά τα πάντα θα πιστώνονται σ’ αυτούς τους άπιστους αναρχορέμπελους...Εκτελέσεις, μάχες, εξεζητημένες παγιδεύσεις, εκτοξεύσεις, ναρκοθετήσεις, καταδρομικές, απαγωγές, «μολύνσεις», τα πάντα...Πρέπει, τουλάχιστον, ν’ αποκτήσουν «φήμη Μαχητή» και να πιστωθούν με νίκες ώστε να βοηθηθεί η στρατολόγηση κι άλλων ομοεθνών και ομοϊδεατών τους άπιστων...έστω κι αν δεν έχουν την «ανάλογη στρατιωτική αξία»...Πράγμα που πρέπει πάση θυσία να «κρυφτεί».
- Πόσο θέλουν ακόμη για να γίνουν τουλάχιστον έστω κι ελαφρώς επαρκείς επιχειρησιακά;
- Έτη φωτός...
- Και τι θα κάνουμε;
- Είπαμε....θα «αναλάβουμε» εμείς, θα τους έχουμε κι αυτούς μαζί μας ως «βιτρίνα» και για να εκπαιδεύονται και όπως είπαμε θα πιστώνουμε όλα τα «κέρδη» σ’ αυτούς...
- Άντε, κι ο Αλλάχ βοηθός...
- Ο.... Θεός Μωχάμεντ....ο Θεός...είπαμε...τίποτα στην όλη επιχείρηση δεν πρέπει να θυμίζει εμάς...για την ώρα τουλάχιστον...μέχρι να αλληλοκαταστραφούν...μέχρι να έρθει η «ώρα των Πιστών».....και να τους πάρει όλους ο Διάολος τότε....
- Και μέχρι τότε Αχμέτ; Στενεύουν τα περιθώρια...το καμίνι ανάβει γύρω μας....πρέπει σύντομα να είμαστε έτοιμοι για την «δική μας κίνηση»....τα Αδέρφια μας θα χρειαστούν βοήθεια πολύ πολύ γρήγορα...αντιπερισπασμό...ετοιμάζονται για εισβολή οι Άπιστοι στην Μέση Ανατολή...
- Το γνωρίζω Μωχάμεντ. Αυτό σκέφτομαι κι εγώ διαρκώς. Μέχρι τότε προσπαθούμε να κάνουμε θαύματα και επίσης να καθυστερήσουμε με κάθε μέσο, πολιτικό ή ποινικό, την «στρατιωτική προετοιμασία των άλλων»...το έχουν «αναλάβει μετά μανίας οι πολιτικοί τους» αυτό...ευτυχώς στην πολιτική φασαρία και στην προπαγάνδα είναι μανούλες αυτοί εδώ...έστω κι αν στα στρατιωτικά είναι για κλάματα....
- Έχει βγει τίποτα στην επιφάνεια;
- Όχι...αν εξαιρέσεις την "διαρροή" που συνέβη  πριν δύο χρόνια κι αποκαλύφθηκε δημόσια η στρατιωτική εκπαίδευση εκείνων των άλλων αναρχορέμπελων στη Γάζα...αλλά κι αυτό χάθηκε από την δημοσιότητα...τα κατάφεραν και το «εξαφάνισαν»....κανείς δεν ασχολείται πια....όχι, δεν έχει δει τίποτε άλλο το φως της δημοσιότητας από την εκπαίδευση αυτών των αναρχορέμπελων εδώ....
- Ας ευχόμαστε και να συνεχίσει έτσι....δεν δικαιολογούνται λάθη....παίζονται μεγάλα παιγνίδια....και το κεφάλι μας μαζί...
- Το ξέρω Μωχάμεντ...το ξέρω...τρέχουμε όλοι...τρέχουμε...αν αποφασίσουν να τρέξουν κι αυτά τα ρεμάλια εδώ με την εκπαίδευσή τους, όλα θα πάνε καλά...δυστυχώς, αυτοί οι φανατικοί είναι οι μόνοι που έχουμε για την «αρχή του παιγνιδιού»...στην πορεία, αν όλα πάνε καλά θα έρθουν και οι άλλοι οι «πολλοί ιδεολογικοί μακρινοί συγγενείς τους» που και περισσότεροι είναι και σαφώς πιο πειθαρχημένοι...εκείνοι όμως δεν πρόκειται να εμπλακούν στην αρχή του παιγνιδιού. Δεν είναι φανατισμένοι. Θα έρθουν μόνον όταν «φουντώσει το αίμα»...και η «προπαγάνδα» αυτών εδώ των φανατικών βεβαίως...
 
- Ο σχεδιασμός του «Πρώτου Μεγάλου Πλήγματος»;
- Προχωράει...πλησιάζει η ώρα...αλλά όσο αυτοί εδώ καθυστερούν, καθυστερεί και το χτύπημα...μην ξεχνάμε ότι θα είναι το «βάπτισμα πυρός» τους και πρέπει οπωσδήποτε να είναι και «βαρύ» και κυρίως να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία....
- Προχώρα Αχμέτ...προχώρα...το δυνατόν συντομότερα πρέπει να γίνει το «χτύπημα»...ν’ αρχίσει ο αντιπερισπασμός...άσε που η Μεγάλη Προστάτιδά μας εξ’ ανατολών «επείγεται» για δικούς της λόγους...και μην ξεχνάς πόσο πολύτιμη είναι η βοήθειά της στον Μεγάλο μας Αγώνα....στην Τζιχάντ....
- Με τους δικούς μας τι γίνεται; Θα έχω τις ενισχύσεις που ζήτησα;
- Ήδη βρίσκονται στη χώρα Αχμέτ...πολλές δεκάδες χιλιάδες εμπειροπόλεμων Μουτζαχεντίν έτοιμων για όλα....σύντομα θα είναι συντεταγμένοι, εξοπλισμένοι και υπό τις διαταγές σου...
- Ένα μ’ ενοχλεί Μωχάμεντ...
- Ποιό είναι αυτό Αχμέτ;
- Ότι δουλεύουμε με προδότες της χώρας τους και του λαού τους...είμαι Πολεμιστής Μωχάμεντ...κι ένας Πολεμιστής σιχαίνεται τους προδότες...απ’ όπου κι αν προέρχονται...θα προδώσουν κι εμάς στο τέλος...
- Το ίδιο με αηδιάζουν κι εμένα Αχμέτ...υπομονή όμως...την δουλειά μας να κάνουμε και μετά θα περάσουν κι αυτοί απ’ το λεπίδι μας...κανείς δεν θέλει μέσα στα πόδια του έναν προδότη....
 
- Αλλάχου ακ μπαρ Μωχάμεντ..
- Αλλάχου ακ μπαρ Αχμέντ....
(ναι, ναι....μυθοπλασία...τι άλλο θα μπορούσε να είναι άλλωστε; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;)
Γιώργος Ανεστόπουλος
http://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/12/blog-post_11.html
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8547.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters