Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Το τι είναι οι ΕΟΖ εμείς ξέρουμε. Μπορείτε όμως να μας πείτε ρε εθνοπροδότες ποιο νόμισμα θα ισχύει σε αυτές;

 
Όσοι εμποδίζουν τις ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) και τολμούν να ενημερώνουν για το περιεχόμενό τους, το αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να νιώθουν σειρά πιέσεων από τους εμπλεκόμενους φορείς ή πρόσωπα. 


Ασφαλώς εμείς τους γράφουμε στους όρχεις μας, αλλά θα υπάρξουν και …υποχωρούντες. Το λέμε δε ευθεως .
Οι Ε.Ο.Ζ είναι …ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΘΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ..ΚΡΑΤΟΣ. Ο λόγος για τις επικείμενες πιέσεις (έως και νομικές διώξεις) είναι απολύτως προφανής, αφού τα συμφέροντα που θα παιχθούν μέσω των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών είναι τεράστιας οικονομικής και εθνοπροδοτικής αξίας και δεν πρόκειται να αφεθεί τίποτε στην τύχη.

Όμως, τις πιο σκληρές διώξεις πρόκειται να γνωρίσουν όσοι τολμήσουν να αντιταχθούν στην δημιουργία μίας συγκεκριμένης ΕΟΖ, αυτή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Ήδη, ο περιφερειάρχης της συγκεκριμένης διοικητικής περιφέρειας έχει εκδηλώσει το θερμό του ενδιαφέρον για μετατροπή μέρους ή του συνόλου της περιφέρειας ΑΜΘ σε Ειδική Οικονομική Ζώνη και σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν προσφάτως το φως της δημοσιότητας, η περιφέρεια ΑΜΘ φέρεται να έχει προχωρήσει σε μυστικές συναντήσεις (άραγε και συμφωνίες;) με μεγάλους οικονομικούς παράγοντες του εξωτερικού.

Άλλες, πάλι, πληροφορίες, που δημοσιεύθηκαν στον Αθηναϊκό τύπο, αναφέρονται σε οικονομική διείσδυση Γερμανών και Τούρκων επιχειρηματιών στην Θράκη. 

Ιδιαίτερα για τους τούρκους επιχειρηματίες, οι οποίοι φέρονται απολύτως ακατανόητα επιχειρηματικά λόγω του πολύ μικρότερου κόστους παραγωγής που υπάρχει στην Τουρκία.

Ήδη η επιχείρηση ΑΚΤΩΡ (συμφερόντων Μπόμπολα) δραστηριοποιείται στην Θράκη και πληροφορίες σχετικές αναφέρουν πως ο πραγματικός λόγος είναι μεσοπρόθεσμος και αφορά τα ενεργειακά, αφού η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει άλλον ουσιαστικό λόγο δραστηριοποίησής της στην περιοχή, εκτός και εάν γνωρίζει για την πώληση των λιμένων Καβάλας και Αλεξανδρούπολης (ενδιαφέρονται η Ρωσία και η Κίνα) και έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνίες… τη στιγμή που πολίτες της Καβάλας έχουν σοβαρές υπόνοιες για παράδοση παραλιακών ξενοδοχειακών μονάδων (και ουσιαστική απαγόρευση χρήσης τους στους πολίτες της περιοχής) σε ξένους επιχειρηματίες…

Τέλος, να θυμίσουμε το ενδιαφέρον Ελληνογερμανίδας η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να δημιουργήσει μία ΕΟΖ στον βόρειο Έβρο, αλλά οι ενέργειές της και οι –πιθανοί- σκοποί της έγιναν αντιληπτοί από μεγάλη μερίδα πολιτών του Ν. Έβρου αλλά και του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, ο οποίος κατέθεσε σειρά εγγράφων στις δικαστικές αρχές απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση από το νομό Έβρου της συγκεκριμένης Ελληνογερμανίδας, χαρακτηρίζοντάς την ως «εθνικά επικίνδυνη».

Σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει μέχρι στιγμής δημιουργηθεί σε μία μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος Ελληνική περιοχή, υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που ανθίστανται στους σχεδιασμούς αλλοτρίωσης της πατρογονικής γης και της ουσιαστικής μεταφοράς της σε ιδιωτικά κεφάλαια (τουρκικά και γερμανοτουρκικά) και της μετατροπής της ΑΜΘ σε γκρίζα (εθνικά) ηπειρωτική περιοχή της Ελλάδας.



 http://ixnos.blogspot.gr/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9389.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters