Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Σεπτεμβριανά: Όταν 100.000 Τούρκοι ισοπέδωσαν τον Ελληνισμό της Πόλης

Βασανισμοι, βιασμοι και καθε ειδους βαρβαροτητα

Μόλις είχε αρχίσει να νυχτώνει. Ο όχλος με αυτοσχέδια όπλα, αξίνες, ρόπαλα, σφυριά και δάδες είχε βγει στους δρόμους. Οι αλαλαγμοί «γκιαβούρ, γκιαβούρ», ακούγονταν σε κάθε δρόμο, σε κάθε λεωφόρο και κάθε σοκάκι. Είναι τα Σεπτεμβριανά για τους Ρωμηούς της Κωνσταντινούπολης.

Η Εξουσία της Google

Η Αλήθεια της Google.

Η Google έχει επωμιστεί το βάρος «εξακρίβωσης της διαδικτυακής αλήθειας», προκειμένου, δήθεν, να βοηθήσει τους χρήστες σε μια εποχή πληροφοριακής πλημμυρίδας. 
Ο πληροφοριακός, μονοπωλιακός κολλοσός σκοπεύει να κατατάσσει τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση ένα «σκορ αλήθειας» και όχι με βάση την δημοτικότητα τους.

Γενικότερα η μονοπωλιακή μηχανή αναζήτησης βασίζεται σε ένα σύστημα που ταξινομεί τους ιστότοπους με βάση τον αριθμό των εισερχόμενων συνδέσμων, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα και «αναληθείς» πληροφορίες, (εννοούν τις μη συστημικές αλήθειες, εμβόλια, καρκίνος, αεροψεκασμοί, 5G κλπ …αφού οι ψευδείς αηδίες είναι ολοφάνερες) εφόσον διαβάζονται,

Ο Σκελετός Κύκλωπα που Βρέθηκε στην Κοζάνη


Τον Φεβρουάριο του 1931, στην περιφέρεια της Κοζάνης και συγκεκριμένα, στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Εράτυρα και Τραπεζίτσα, έπειτα από συνεχείς καταρρακτώδεις βροχές, σημειώθηκαν σοβαρές κατολισθήσεις.

Το συνεργείο, που ανέλαβε να καθαρίσει το έδαφος από τους τεράστιους όγκους χώματος, βρέθηκε μπροστά σ’ ένα συγκλονιστικό θέαμα. Ένας πανάρχαιος μαρμάρινος τάφος, κολοσσιαίων διαστάσεων, φανέρωσε τα παράξενα μυστικά του.

«Εμείς, οι λαοί του Αμαζονίου, είμαστε γεμάτοι φόβο. Σύντομα, θα είστε κι εσείς»

Μιλάει ο Raoni Metuktire, αρχηγός των ιθαγενών της φυλής Kayapo´ της Βραζιλίας. 

"Εμείς, οι λαοί του Αμαζονίου, είμαστε γεμάτοι φόβο. Σύντομα, θα είστε κι εσείς. Καταστρέφετε τα εδάφη μας, δηλητηριάζετε τον πλανήτη και σπέρνετε θάνατο επειδή είστε χαμένοι. Και σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αλλάξετε.

Για πολλά χρόνια, εμείς, οι ιθαγενείς ηγέτες και λαοί του Αμαζονίου, προειδοποιούσαμε εσάς, τους αδελφούς μας, που έχετε προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά στα δράση μας. Αυτό που κάνετε, θα αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο και θα καταστρέψει το σπίτι μας – και θα καταστρέψει και το δικό σας σπίτι.

Ιχωρ - Το αιμα των Ολυμπιων Θεων και η καταγωγη των Ελληνων

Κατά την Ελληνική Μυθολογία ο Ιχώρ (Ιχώρας) , είναι το αιθέριο χρυσό υγρό που είναι το αίμα των θεών αλλά και των αθανάτων. 
Στην αρχαία ελληνική γραμματεία αναφέρεται από τον Πλάτωνα στον Τίμαιο και σε πολλούς ασθενείς του Ιπποκράτη
Αυτό το αιθέριο ρευστό λέγεται ότι διατηρεί τις ιδιότητες των τροφίμων και των ποτών των αθανάτων, δηλαδή την αμβροσία και το νέκταρ. Θεωρείται ότι είναι χρυσό στο χρώμα, καθώς και θανάσιμα τοξικό για τους θνητούς.

«Δεν είναι πρόσφυγες, είναι παράνομοι μετανάστες» Όλη η αλήθεια για τη λαθρομετανάστευση (Μάζης)

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters