Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

LIDL ΕΛΛΑΣ – ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ


 

ΛΙΓΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ  ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ  το 1999  ΕΙΣΗΛΘΑΝ  ΣΤΗΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΑ    LIDL,  ΑΛΥΣΙΔΑ  ΜΑΡΚΕΤ  ΜΕ  ΠΛΗΘΩΡΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,  ΤΡΟΦΙΜΑ,  ΡΟΥΧΑ ΦΤΗΝΑ ,ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ  Κ.Τ.Λ  ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ  ΤΙΜΕΣ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΣΤΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕ  ΣΥΝΤΟΜΟ  ΧΡΟΝΙΚΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ  Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ  ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΕΣ  ΔΙΑΡΚΕΙΣ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ  ΤΟ 70 % ,

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!


 

Θα στο πω σαν παραμύθι , όπως κάνω με τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο …. ξέρεις , τα παραμύθια έχουν μια ιδιαίτερη δύναμη… διώχνουν την παρεξήγηση και τον εγωισμό μακριά και κάνουν την αλήθεια πολύ απλή για να την καταλάβεις… Είσαι έτοιμος? Κάθισε αναπαυτικά, βάλε τη φαντασία σου να κάνει εικόνες κι αρχίζουμε!!!
 

«ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»
Μια φορά κι έναν καιρό , όχι και πολύ μακριά από σήμερα, σε μια καταπράσινη κοιλάδα , υπήρχε ένα πανέμορφο χωριό! Τα σπίτια ήταν χαμηλά και χτισμένα από πέτρες του κοντινού βουνού και ξύλα του δάσους.

Η Βαρκελώνη ιδρύθηκε από τον Έλληνα μυθικό ήρωα Ηρακλή

Ένας άγνωστος μύθος τον οποίο λίγοι Έλληνες γνωρίζουν. Μπορεί όλοι να γνωρίζουν τη φημισμένη ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα και ότι οι Έλληνες της κλασσικής αρχαιότητας αποίκισαν ολόκληρη τη Μεσόγειο, όμως σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Καταλονίας ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του μεγάλυτερου μυθικού Έλληνα ήρωα Ηρακλή.

Σύμφωνα με το μύθο, κατά τη διάρκεια της Αργοναυτικής εκστρατείας στην οποία συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι μυθολογικοί ήρωες της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και ο Ηρακλής, μετά από μια μεγάλη καταιγίδα ένα πλοίο των Αργοναυτών κατέληξε στις ακτές της Καταλονίας.

Ανοίγει δρόμους η αγριελιά στην Ηλεία: Η αξιοποίησή της σε αναδασώσεις και εκτάσεις νέων αγροτών

Ανοίγει δρόμους η αγριελιά στην Ηλεία
Νέα μονοπάτια στον Νομό Ηλείας ανοίγουν οι προοπτικές αξιοποίησης της αγριελιάς,

 μετά την εργαστηριακή ανίχνευση σημαντικού ποσοστού φαινολών, Ω3 και Ω6, σε αγριέλαιο που συλλέχθηκε από αυτοφυή δέντρα του είδους σε δάση αείφυλλων και πλατύφυλλων.

Το «υλικό» συλλέχθηκε με την πρωτοβουλία και την καθοδήγηση του διευθυντή Δασών Ηλείας, Παναγιώτη Κορισιάνο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιοποίηση του δασικού πλούτου του νομού.

Οι Αμερικανοί και το FBI εμπλέκουν τη σύζυγο Στουρνάρα στο σκάνδαλο Novartis (Έγγραφα)

 
Το όνομα της συζύγου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Λίνας Νικολοπούλου-Στουρνάρα αλλά και του ίδιου του Γιάννη Στουρνάρα εμφανίζονται σαφώς στα έγγραφα των Αμερικανών (FBI) οι οποίοι και ξεκίνησαν την έρευνα για το σκάνδαλο Novartis.
Το όνομα της ιδίας και του συζύγου της εμφανίζονται ανάμεσα στα ονόματα που απέστειλε το FBI προς την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, όπως προκύπτει από τη δικογραφία και την επίσημη μετάφραση:

Σκόπια, Τουρκία, Αλβανία: Ολομέτωπη «επίθεση» στην Ελλάδα που παρακολουθεί Novartis.

Εκεί που τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία βρίσκονταν στην κορυφή της επικαιρότητας, ξαφνικά «έσκασε» το «σκάνδαλο» Novartis, το οποίο προφανώς προκαλεί προβληματισμό για την στιγμή που «ξεπήδησε» αλλά και για τα ελλιπή στοιχεία του.

Την ίδια ώρα, με την κοινή γνώμη εκ νέου απασχολημένη με κάτι άλλο, αναζωπυρώνεται η συζήτηση όχι μόνο για το Σκοπιανό αλλά και για την Τσαμουριά, με την Τουρκία να «τρίβει τα χέρια της».

Άραγε, τα εθνικά θέματα «ξεπουλιούνται» με αντάλλαγμα «φθηνά σκάνδαλα» και στόχο τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων;

Σοκαριστική κατάθεση μάρτυρος για την απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους της Novartis στο Χίλτον

Σοκαριστική κατάθεση μάρτυρος για την απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους της Novartis στο Χίλτον 
Σοκαριστικά είναι τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας με την κατάθεση της λεγόμενης «Αικατερίνης Κελέση» για την υπόθεση Novartis.
H προστατευόμενη μάρτυρας στην υπόθεση Novartis στην κατάθεση που έδωσε στις 06 Νοεμβρίου του 2017 αναφέρθηκε σε δυο τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε η φαρμακευτική εταιρεία για να «λαδώνει» γιατρούς και πολιτικά πρόσωπα.

Βόμβα: Το FBI επιβεβαιώνει για νεκρό Μαυρίκο «Ήταν γέφυρα μεταξύ Novartis και πολιτικών» (έγγραφα)


 

Στην πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του koutipandoras για το ρόλο του Παναγιώτη Μαυρίκου στην υπόθεση της Novartis αλλά και τις υπόγειες διαδρομές χρήματος μεταξύ της εταιρίας και κυβερνητικών αξιωματούχων προχωρά το ίδιο το FBI, όπως προκύπτει από τα διαβαθμισμένα έγγραφα των αμερικανικών Αρχών προς τις ελληνικές διωκτικές Αρχές που διέρρευσαν από τη δικογραφία για το σκάνδαλο Novartis.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters