Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΜΙΛΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. Η ΙΔΙΟΤΥΠΗ ``ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ`` ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑ)

Η ΣΥΝΕNΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜOI ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!ΠΗΓΗ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ...... ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;

Νικόλαος ΓεωργιάδηςΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ......
ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ;;;; ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ....ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.....

ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....

THE ''BRETTON WOODS'' STORY !!!


Πούτιν Μας έκανε να ανατριχιάσουμε!: Δημιούργησε εκπαιδευτικό κανάλι που διδάσκει Ελληνική ιστορία! Βίντεο που θα ανατριχιάσετε



 

Το ρωσικό εκπαιδευτικό κανάλι SGU, διδάσκει πραγματική Ιστορία απευθυνόμενη σε όσους θέλουν να παραποιήσουν και να κλέψουν το λαμπρό παρελθόν των Ελλήνων.

Η διάλεξη της Yuliya Dubinskaya, φέρει την ονομασία «Αλέξανδρος ο Μακεδόνας – Η θριαμβευτική πορεία ενός νικητή»…

Αυτό το βότανο δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι – Δείτε τις απίστευτες θεραπευτικές του ιδιότητες!

Είναι ένα ολιστικό βότανο, ευρέως διαδεδομένο στον Δυτικό κόσμο, ιδιαίτερα χρησιμοποιημένο σε συμπληρώματα διατροφής, αλλά γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων στην παραδοσιακή ιατρική της Ανατολής. Πρόκειται για τη φορσκολίνη.
Η ουσία φορσκολίνη (forskolin) είναι η δραστική ουσία ενός φυτού (του Coleus Forskohlii) που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της μέντας και συναντάται κυρίως σε περιοχές όπως η Ινδία και η Ταϊλάνδη.

Ευρώπη 21ος αιώνας: Νόμος, πλέον, στην Αυστρία η 12ωρη ημερήσια εργασία...




Σκοτεινές εποχές φέρνει στο μυαλό ο νόμος, πλέον, του κράτους που υποχρεώνει τους εργαζόμενους σε 12ωρη ημερήσια η εργασία, κοινώς δουλειά για 60 ώρες την εβδομάδα...
Με τις ψήφους της κυβέρνησης συνασπισμού του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, όπως επίσης με τις ψήφους του νεοφιλελεύθερου κόμματος της αντιπολίτευσης

Τατουάζ: Στιγματισμένοι Ανθρωποι

 
Στιγματισμένοι Άνθρωποι στην Αρχαιότητα

«Θα σου κάνω τατουάζ με εικόνες από φοβερά βασανιστήρια από τα οποία υποφέρουν οι πιο φοβεροί αμαρτωλοί στον Άδη! Θα σου κάνω τατουάζ με άσπρο χαυλιόδοντα από αγριογούρουνο!»

Μία βίαιη εικονογραφία που υπόσχεται φοβερές τιμωρίες σε ανταγωνιστές ή σε άπιστους εραστές ήταν κάτι αρκετά κοινό στις κατάρες της Ελληνιστικής εποχής, αλλά η παραπάνω κατάρα είναι ξεχωριστή γιατί απειλεί να πάρει εκδίκηση με το «χτύπημα ενός τατουάζ.»

Διαρκής Πόλεμος Κατά του Πολίτη

 
Για ένα κομμάτι ψωμί, δε φτάνει μόνο η δουλειά.

Για ένα κομμάτι ψωμί, πρέπει να δώσεις πολλά.

Δε φτάνει μόνο το μυαλό σου, δε φτάνει μόνο το κορμί σου.

Το πιο σπουδαίο είν’ η ψυχή σου.  – Πάνος & Χάρης Κατσιμίχας

Η πλαστική εργασιακή ισότητα καταρρέει

Ποιοτική Υποβάθμιση

 
Μια νέα τεχνολογική πραγματικότητα

Οι τελευταίες δεκαετίες και η έξαρση της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης φέρνει διαυγέστερα στην επιφάνεια γνωσιολογικά και ηθικά προβλήματα, τα οποία μέχρι πρότινος, μολονότι υπήρχαν, δεν γίνονταν αμέσως καταληπτά από την απλή παρατήρηση ενός σκεπτόμενου ανθρώπου. Τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δρουν ως παράγοντες εμφατικοί κάποιων εγγενών προβλημάτων της ανθρώπινης κοινωνίας, αλλά και της ατομικής ιδιαιτερότητας του κάθε πολίτη.

Ο Δαιμονισμένος Άνθρωπος

Ecce Homo, Ecce Mundus: Ο «Δαιμονισμένος» Άνθρωπος

“Όλα όσα πιστεύετε είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ψέματα. Το Σύμπαν είναι ένα μυστηριώδες, σκοτεινό, και εντελώς τρομακτικό μέρος” Ρ. Ση – Α. Γουίλσον

Τι Πάει Στραβά στους Σύγχρονους Ανθρώπους

Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι φιλόσοφοι μίλησαν για την περίφημη λογική ικανότητα του ανθρώπου, ενθρονίζοντάς τον έτσι στην κορυφή των έμβιων όντων, με τον αυτάρεσκα τιμητικό τίτλο του homo sapiens.

Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο «μέγιστος φωστήρας της τρισηλίου θεότητος» (και κάποιες ύποπτες φράσεις του Ιησού)


 

Του  ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ
«Ο θεός των θρησκειών σώζεται από τον άνθρωπο με την πίστη.
 Ο άνθρωπος σώζεται από τον θεό (των θρησκειών) με τη σοφία»
Ιάσων Ευαγγέλου.
Ο ιεράρχης (πατριάρχης) Κωνσταντινουπόλεως Ιωάννης ο «Χρυσόστομος» (344-407  μ. Χ), ο «μέγιστος φωστήρας της τρισηλίου θεότητος, ο την οικουμένην ακτίσι δογμάτων θείων πυρσεύσας»(!), ο πολυγραφότατος «άγιος πατέρας», προσπαθεί στα κείμενά του να «νουθετήσει» το χριστιανικό ποίμνιο,

ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ… 104 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!


 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν η χώρα των απολεσθέντων παιδιών, χαρακτηρίζει την Τουρκία μια Τουρκάλα δημοσιογράφος, η Asu Maro στην εφημερίδα Milliyet!
Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η Τουρκάλα δημοσιογράφος, από το 2008 μέχρι το 2016, δηλαδή μέσα σε 8 χρόνια σύμφωνα με στοιχεία της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας έχουν χαθεί 100.000 παιδιά, ενώ τα νούμερα ακολουθούν αύξουσα πορεία τα δυο τελευταία χρόνια.

Προεδρευόμενη κοινοβουλευτική ολιγαρχία



H όλη υπόθεση του χειρισμού του Σκοπιανού από την πολιτική ελίτ της χώρας μας, ανέδειξε κατά τον καλλίτερο τρόπο τον χαρακτήρα του πολιτεύματός μας – το οποίο, κατά τη γνώμη μου, ουδεμία σχέση έχει με τη Δημοκρατία.
Το επίπεδο των αναγνωστών μας και γενικότερα ενός μεγάλου αριθμού Ελλήνων που δυστυχώς δεν προβάλλονται ή/και αποφεύγουν να συμμετέχουν στα κοινά, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πόσο βρώμικο είναι το κομματικό-πελατειακό κράτος

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ




Η στήριξη από τους ΑΝΕΛ, προς τους Σιωνιστές «ψευτοαριστερούς» ανθέλληνες Διεθνιστές & Εθνομηδενιστές, της παρέας του ΤΣΙΠΡΑ που πρόδωσαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Σκοπός των Σκοπίων είναι να καταλάβουν την Ελληνική Μακεδονία, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων, για τη δημιουργία του Κράτους της Μακεδονίας του Αιγαίου, και οι αφελείς ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΟΤΖΙΑΣ, το πανηγυρίζουν με τη παρέα ΖΑΕΕΦ-ΔΗΜΗΤΡΟΦ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters