Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Οι Τούρκοι Συνέλαβαν Ελληνίδα Δημοσιογράφο – «Έχουμε Εντολή Να Σας Γεμίσουμε Μετανάστες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις στα σύνορα...
 «Mου είπαν ότι είσαι σε στρατιωτική και απαγορευμένη περιοχή και με συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα».

Αυτό ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, η απεσταλμένη του σταθμού, Μαρία Ζαχαράκη.

Η κα Ζαχαράκη δήλωσε επίσης ότι «η στρατοχωροφυλακή μας έδιωξε από το σημείο γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να είμαστε εκεί».

Αλλάζουν Τα Όρια Ηλικίας Συνταξιοδότησης - Τα Στοιχεία Της Αναλογιστικής Μελέτης Του Νέου Ασφαλιστικού

Αυξάνεται από το 2024 το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, όπως προκύπτει από την αναλογιστική μελέτη του νέου ασφαλιστικού.

Πρόκειται για τη σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που από το 2024 θα φτάσει στα 68 έτη και στα 72 έτη θα ανέλθει το 2066.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” , η πρόβλεψη αυτή στηρίζεται στη διάταξη του νόμου Κατρούγκαλου που δεν είναι καταργήθηκε και προβλέπει ότι τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων θα ανακαθορίζονται σύμφωνα με τη μεταβολή του προσδόκιμου ζωής του πληθυσμού της χώρας.

Τούρκοι στρατιωτικοί επιχείρησαν να ανοίξουν διόδους στον Έβρο

Τούρκοι στρατιωτικοί επιχείρησαν το βραδύ της Παρασκευής να ανοίξουν διόδους στον φράχτη των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr αλλά και το evros-news.gr η επέμβαση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων ήταν άμεση, κλείνοντας τα σημεία που είχαν ανοιχθεί. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μεταφέρουν μετανάστες σε πιθανά περάσματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα κάνοντας χρήση στρατιωτικών οχημάτων.

Εκβιάζουν τον Τραγκα ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εκβιαζουν τον Τραγκα. Το λεει ο ιδιος.
Ποιοι; Μυτιληναιος, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ.
Εχει πεσει γραμμη στα ΜΜΕ απο Μαξιμου να παιζει πρωτο θεμα ο κοροναϊος για να ξεχαστει η ηττα της κυβερνησης στην Λεσβο.
Ο Γιώργος Τράγκας ,αποκλειστικά στο κανάλι του στο YouTube, αποκαλύπτει ότι υφίσταται πιέσεις από τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες , τους οποίους κατονομάζει. Σκοπός τους ,όπως λέει είναι να πάψει να επικρίνει τη στάση της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και τις επιτάξεις στα νησιά.
«Φοβάμαι για τη ζωή και την ασφάλεια της οικογένειας μου» λέει ο δημοσιογράφος.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του ΒΟΡΑΚΑ

ΠΩΣ ΔΙΑΚΟΠΗΘΗΚΕ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΚΩΝ

μετάφραση Βίκυ Χρυσού
Είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι ο βόρακας, αυτός ο ταπεινός καθαριστής και εντομοκτόνο, έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει σημαντική απώλεια στο οικονομικό μας σύστημα. 
Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ο κίνδυνος έχει αναγνωριστεί και έχουν ήδη ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την εξουδετέρωση μιας τέτοιας κατάστασης. Θα ξεκινήσω με τα βασικά και θα καταλάβετε τι εννοώ καθώς ξετυλίγεται η ιστορία.

ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ


Αν και περίμενα κάποια στιγμή να γραφτεί ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ οι νησιώτες, εντούτοις δεν το περίμενα από το LIFO. 
Κι όμως το περιοδικό του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου, δημοσίευσε πριν από λίγο στο διαδίκτυο, ένα άρθρο που το υπογράφει η Vasiliki Siouti, το οποίο αποτυπώνει ΟΡΘΑ την κατάσταση σε Λέσβο και Χίο.
Ανάμεσα σε πλήθος από παπάντζες που διαβάζω καθημερινά, το συγκεκριμένο άρθρο πλησιάζει όσο κανένα άλλο την πραγματική κατάσταση, ειδικά στο ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ οι νησιώτες και ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ τελικά οι πολιτικοί!

ΚΟΡΟΝΑ’Ι’ΟΣ – Ένα ακόμη μασονικό τελετουργικό (Ρωσικά Vids).

ΕΚΤΑΚΤΟ Εκρηκτική η κατάσταση μέσα στην νύχτα στον Έβρο.

Όσο πέφτει η νύχτα αντί να ηρεμούν τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Οι Τούρκοι ωθούν διαρκώς τους μετανάστες να μπουν στην Ελλάδα.
Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters