Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ο ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Tο 1912, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητας, συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού…

Τι έγινε στα 1204 και μας το κρύβουν;

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ
Ιατρός



Είναι πολύ παρήγορο, αλλά και τιμητικό για τον Λαό μας, που δεν ξεχνά ποτέ την Πόλη του και τον Αυτοκράτορά του και που κάθε χρόνο, στις 29 Μαΐου, τιμά και μνημονεύει με ιδιαίτερη ευλάβεια τους μάρτυρες της Άλωσης.

Το Μενού Της Μόριας: Δείτε Τι Τρώνε Οι 13.060 Μετανάστες Του Καταυλισμού

Υπεγράφη χθες σύμβαση με ένωση εταιρειών μαζικής εστίασης.

“Απόρρητη” έκθεση της ΕΥΠ: Έτσι “σπρώχνει” η Τουρκία μετανάστες στην Ελλάδα – Εμπλοκή & πασίγνωστης τράπεζας

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια πως η Τουρκία “σπρώχνει” μετανάστες και πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου. Στη διάθεση των ελληνικών αρχών είναι πληροφορίες που έχουν να κάνουν ακόμη και με τουρκικές τράπεζες -που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα- στις οποίες γίνονται σε μετρητά οι καταθέσεις των ποσών από τους πρόσφυγες και μετανάστες που με τη καθοδήγηση των δουλεμπόρων, πληρώνουν πριν επιβιβαστούν στα πλωτά μέσα μεταφοράς τους! 

Η Αγκυρα πάει για «κεραυνοβόλο» πόλεμο στο Αιγαίο: Προμηθεύεται αμφίβια αεροσκάφη Be-200 Beriev

Γράφει: Βασίλης Καπούλας
Η Αγκυρα ετοιμάζεται για «κεραυνοβόλο» πόλεμο στο Αιγαίο καθώς ξεκινά σήμερα διαπραγματεύσεις για την αγορά αμφίβιων αεροσκαφών Be-200 Beriev για την μεταφορά ειδικών δυνάμεων!
Ανώτερος αξιωματούχος της Τουρκίας θα μεταβεί σήμερα στη Ρωσία για να εξετάσει τα ρωσικά αεροσκάφη BE-200 Beriev και να ξεκινήσει επίσημες συνομιλίες σχετικά με την αγορά τους.

Γιατί ο Τραμπ ανέχεται τον Ερντογάν; Το “μυστήριο” της σχέσης τους- Ο Γ.Εγκολφόπουλος αναλύει

Το καλοκαίρι ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ, ανακοίνωσε περίλυπος την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα F-35. “Είναι άδικο” είχε πει! Ο λόγος της αποβολής ήταν ότι ο Ερντογάν αγόρασε τους ρωσικούς S-400…
Από τότε πολλά ακούσαμε και διαβάσαμε για κυρώσεις, αλλά ποτέ δεν τις είδαμε…
Ο πρέοδρος Τραμπ έδωσε το “πράσινο φως” στον Ερντογάν για την εισβολή στη Συρία, παρά το γεγονός ότι τον βρίσκει διαρκώς…απέναντί του. Στη Βενεζουέλα, στη Λιβύη, στο Ισραήλ το οποίο ο Τούρκος πρόεδρος διαρκώς χτυπά…

Μήπως η Κίνα μόλις ανακοίνωσε το τέλος της αμερικανικής υπεροχής στον Ειρηνικό;

Η  Κίνα ενδέχεται να έχει ακυρώσει το στρατηγικό πυρηνικό αποτρεπτικό μέσο των ΗΠΑ
Επί δεκαετίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν θεωρήσει τη δυνατότητα βαλλιστικών πυραύλων της Κίνας δεδομένη, εκτιμώντας την ως δύναμη χαμηλής ικανότητας με περιορισμένο περιφερειακό αντίκτυπο και ουσιαστικά χωρίς στρατηγική αξία.
Αλλά την 1η Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια μιας μαζικής στρατιωτικής παρέλασης για την εορτή της 70ης επετείου από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ), το Πεκίνο προειδοποίησε τις ΗΠΑ και τον κόσμο σε ειδοποίηση ότι αυτή η αξιολόγηση δεν ήταν πλέον έγκυρη.

Μυστηριώδη μοβ φώτα στον ουρανό πάνω από το Wisconsin.

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΩΒ ΦΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ WISCONSIN ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτά;
Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην κοινότητα του Facebook Group Illinois Storm από την Samantha Horowicz . Κοίτα, είναι καταπληκτικό:

BLACKOUT: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ(Βίντεο)

URGENT: Get Out of California! PG&E Power Outage BETA TEST! (EXPOSED)

800 Κιβώτια Με Αρχαία Ελληνικά Χειρόγραφα Σε Πανεπιστήμιο Της Βρετανίας; Διαβάστε Ένα Πολύ Ενδιαφέρον Άρθρο Που Θέτει Πολλούς Προβληματισμούς Και Θα Καταλάβετε ...


Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο υπό τον τίτλο: «Μια κάποια μέρα στην άλλη Οξύρρυγχο…», που θέτει πολλούς προβληματισμούς για το μέρος που βρέθηκαν χιλιάδες αρχαία ελληνικά χειρόγραφα και σήμερα τα έχουν μέσα σε 800 κιβώτια οι Βρετανοί!..

Βρήκαν Eλληνικό DNA στην Λίμνη των Σκελετών στα Ιμαλάια


Ελληνικό στοιχείο σε υψόμετρο 5.000 μέτρων στα Ιμαλάια κατά την Μινωική εποχή;

Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάτι τέτοιο(..!),

όμως οι πρόσφατες ανακαλύψεις των επιστημόνων στην μυστηριώδη «Λίμνη των Σκελετών» της μεγαλύτερης οροσειράς του κόσμου, αλλάζουν τα δεδομένα.

Η «Λίμνη των Σκελετών» δεν είναι άλλη από την λίμνη Ρούκπαντ, μια μικρής έκτασης λίμνη με διάμετρο περίπου 40 μέτρων, που βρίσκεται σε υψόμετρο 5.000 μέτρων στα Ιμαλάια και όπου έχουν ανακαλυφθεί εκατοντάδες ανθρώπινοι σκελετοί.

Ε ΟΧΙ ΡΕ...!!! Ε ΟΧΙ... 2500 ευρώ το μήνα για κάθε ανήλικο αλλοδαπό που θα μείνει στην Κρήτη...!!!

Επίσκεψη στην Περιφέρεια πραγματοποίησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου.

Την αύξηση του αριθμού των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται στην Κρήτη ζήτησε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μάλιστα όπως επισήμανε χορηγούνται 86 ευρώ για κάθε προσφυγόπουλο ημερησίως και πρότεινε τη δημιουργία ξενώνων, σύμφωνα με το δημοσίευμα από το neakriti.gr

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters