Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ερπετοειδές Nicki Minaj ;



Πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα δείτε το βίντεο όπου πήραμε το καρέ...







Υπάρχει η φημολογία πως κλώνοι παίρνουν την θέση των καλλιτεχνών που κάνουν επιτυχία και υπηρετούν το σύστημα με τον τρόπο τους... Δείτε την φωτογραφία που δείχνει πως ήταν πριν...και μετά.... Στα δεξιά είναι κλώνος των Illuminati...








Αφύπνιση συνείδησης

http://afipnisoy.blogspot.com

http://okloios.blogspot.com/2012/04/nicki-minaj.html

Δείτε 3 βίντεο που αποκαλύπτουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Ελίτ για μείωση του πληθυσμού της Γης - Για αυτούς είμαστε απλά αριθμοί που πρέπει να μειωθούν!




Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τα βίντεο μιλάνε απο μόνα τους.. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτό που λέει ο Bill Gates οτι τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για την μείωση του πληθυσμού.. Διαδόστε τα βίντεο αυτά σε φίλους και γνωστούς για να μην μείνουν στην αφάνεια!
Συνδέστε τα βίντεο με το παλιό μας...
άρθρο για το ποιοί είναι οι Ροκφέλερ. Η πανίσχυρη αυτή οικογένεια Εβραίων τραπεζιτών έχει στην κατοχή της πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα και το παίζουν φιλάνθρωποι. Το ίδιο ισχύει και για τον Bill Gates.. Την ίδια ώρα όμως που το παίζουν φιλάνθρωποι αναφέρονται στον παγκόσμιο πληθυσμό ως αριθμούς και ζώα που πρέπει να μειωθούν. Είμαστε πραγματικά μια μεγάλη "Φάρμα Ζώων" για τους Επικυρίαρχους και για αυτό ακριβώς πρέπει να τους ανατρέψουμε πριν σκλαβώσουν και υποβαθμίσουν την ανθρωπότητα...







http://antipliroforisi.blogspot.com/

http://okloios.blogspot.com/2012/04/3.html

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ

ELLHNES DRAKONIANOI


http://okloios.blogspot.com/2012/04/blog-post_4356.html

ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ‏


Βρισκόμαστε σε μια φάση της γήινης ύπαρξης όπου οι αρνητικές δυνάμεις και οντότητες ελέγχουν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και ετοιμάζονται –για το λίγο χρόνο που τους απομένει- να κορυφώσουν τις φρικαλεότητες τους. Σύμμαχοι τους είναι πολλές «λέσχες» και «ομάδες» που -συνειδητά ή ασυνείδητα- προάγουν το σχέδιο μιας απάνθρωπης παγκόσμιας διακυβέρνησης και μιας εκβιασμένης «ειρήνης» που θα βασίζεται στην εγκαθίδρυση ενός απολυταρχικού καθεστώτος, μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων» που θα προβάλει από το χάος...
που οι ίδιες δυνάμεις έχουν προκαλέσει με πολέμους, μόλυνση του περιβάλλοντος, κρίσεις, αφύσικες τεχνολογίες κτλ. Το θέμα είναι πως παραγνωρίζουν το γεγονός πως στο σύμπαν υπάρχει ήδη μια ανώτερη Ιερή Τάξη: αυτή που έχει εγκαταστήσει ο ίδιος ο Δημιουργός του σύμπαντος, ο ίδιος ο Θεός… και ουσιαστικά η δική τους «τάξη» -αυτή που θέλουν να επιβάλουν με όλα τα μέσα και δίχως ίχνος έγνοιας για τη φύση και τον άνθρωπο, καθώς θαρρούν πως δεν έχουν να λογοδοτήσουν σε κανέναν…- είναι η εναντίωση τους στη θεϊκή συμπαντική αρμονία και τάξη. Η δράση τους πηγάζει ακριβώς από τη φιλοσοφία τους: πως αυτοί τάχα είναι φωτισμένοι» (ιλλουμινάτι) και πως γι΄αυτό υπερέχουν των μαζών, οπότε δικαιωματικά δικαιούνται να επιβάλλουν τη θέληση τους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρνούνται την ύπαρξη μιας Ανώτατης Θείας Θέλησης και με βάση μια διαστρεβλωμένη κατανόηση της «ελεύθερης βούλησης» που δίνει ο Θεός σε όλα τα νοήμονα πλάσματα του, εργάζονται για την καταστροφή. Το γεγονός αυτό αναμενόταν εδώ και χιλιετίες και αναφέρεται σε όλες τις Ιερές Γραφές και Παραδόσεις του πλανήτη, όπως και σε ιερές αποκαλύψεις και προφητείες. Είναι ένα από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Κάλι Γιούγκα», η οποία ξεκίνησε μόλις 5000 χρόνια πριν. Η εποχή αυτή από τη φύση της αποτελεί πεδίο ανόδου των σκοτεινών δυνάμεων και υπάρχει λόγος που έχει σχεδιαστεί έτσι. Είναι η περίοδος κατά την οποία ο άνθρωπος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην ύλη και ξεχνά την αληθινή του φύση και πραγματική Πηγή προέλευσης του… στόσο ήδη διανύουμε τη μεταβατική περίοδο που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα περίοδο άνθισης και βαθειάς κατανόησης της ζωής. Σύντομα –πιθανόν με το πέρας του 2012- εισερχόμαστε σε εκείνη την περίοδο των 10.000 χρόνων που αναφέρουν Ιερές Γραφές, οι παραδόσεις και πολλές προφητείες, όπου η ανθρωπότητα κάνει μια μεγάλη στροφή και επιστρέφει σε βαθιές αιώνιες αλήθειες και ανακαλύπτει και πάλι το νόημα και τις αρετές που οφείλουν να διέπουν τη ζωή στη Γη. Η κορύφωση αυτής της αρνητικής και –φαινομενικά- αδιέξοδης κατάστασης ένα μόνο θετικό γεγονός προάγει: τη βαθειά συνειδητοποίηση των ανθρώπων και την πορεία αντιστροφής αυτής της κατάστασης.
Σίγουρα οι αρνητικές δυνάμεις δεν θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα «ηνία» που σε βάθος χιλιετιών πήραν στα χέρια τους, με την ανοχή και την αδιαφορία των ανθρώπων. Πολύ πιθανόν και να εντείνουν ακόμη περισσότερο τη λυσσαλέα επίθεση τους στην ανθρωπότητα, με ακόμη περισσότερη αδικία και πολέμους, ωστόσο οι άνθρωποι είναι αυτοί κρατούν στα χέρια τους και στις καρδιές τους την τύχη της ανθρωπότητας -αρκεί να θυμηθούν ξανά ΠΟΙΟΙ πραγματικά είναι.(!)

Ο Αρμιν Ρίσι στο βιβλίο του «Αόρατοι κόσμοι- αστρικές και εξωγήινες οντότητες στα παρασκήνια των παγκόσμιων γεγονότων», εκδόσεις Govinda 1998, συνοψίζει με τα παρακάτω βασικά κλειδιά, τα οποία αξίζει να γνωρίζουμε όλοι μας:
1. Η χειραγώγηση της πορείας της ανθρωπότητας, η πορεία της οικονομικής κατάστασης και η πρόκληση κρίσεων και πολέμων, δεν συμβαίνουν τυχαία, αλλά σύμφωνα με τα σχέδια εκείνων των δυνάμεων που κυριαρχούν πίσω από τις ορατές βιτρίνες. Οι μυστικές παγκόσμιες δυνάμεις σε ένα υψηλότατο επίπεδο συνεργάζονται, όμως δεν αποτελούν ένα συνδικάτο που συνδέεται από αγάπη, αλλά από δίψα για ισχύ, έλεγχο και φόβο. Είναι απλά θέμα χρόνου, μέχρι να αποσυντεθούν και πάλι σε εχθρικές μεταξύ τους παρατάξεις.

2. Αυτές οι δυνάμεις έχουν κερδίσει σε επιρροή επειδή ακριβώς η παρούσα εποχή, (στα σανσκριτικά Καλι Γιούγκα), είναι μια εποχή του σκότους, που ευνοεί τέτοιες επιρροές, όπως ακριβώς και ο χειμώνας φέρνει μαζί του το κρύο. Δεν είναι σύμπτωση που ακριβώς στη διάρκεια αυτής της εποχής γεννιούνται διάφορα άτομα, για να έχουν ακραίες εμπειρίες, καθώς αυτά με τη συμπεριφορά τους επιτρέπουν να πάρουν το πάνω χέρι οι αρνητικές επιρροές που προέρχονται από γήινες, αστρικές και εξωγήινες πηγές. Η προβολή ωστόσο της ευθύνης, της ενοχής, στους εξωτερικά φανερούς υπεύθυνους και ένοχους, δεν είναι η λύση του προβλήματος.

3. Πάντα θα υπάρχουν άτομα με μια αρνητική νοοτροπία του «εγώ». Ωστόσο έχουμε τη Δύναμη ατομικά (ως άτομα) να απελευθερωθούμε από αυτή την επιρροή, καθώς ξεπερνάμε αυτή την νοοτροπία εντός μας, ώστε να μην παρέχουμε πλέον χώρο επίθεσης στις αντίστοιχες επιδράσεις. Αυτή είναι η κύρια διδασκαλία που οφείλουμε να αφομοιώσουμε στη σημερινή κρίσιμη εποχή. (Αποβολή του «εγώ»)

4. Οι κυρίαρχες δυνάμεις έχουν εν τω μεταξύ οικοδομήσει μια υποδομή υψηλής τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει σε μια μειονότητα να ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη. Στόχος τους είναι η επιβολή μιας «εκβιασμένης ειρήνης» μέσω ενός παγκόσμιου απολυταρχικού καθεστώτος (μιας παγκόσμιας δικτατορίας).

5. Η ειρήνη όμως δεν μπορεί να επιβληθεί με εκβιασμό –δια της βίας-, αφού αυτή εξαρτάται από την εσωτερική ικανοποίηση και την ελεύθερη βούληση. Η ειρήνη είναι εφικτή μόνο όταν οι άνθρωποι κατακτούν αυτό το επίπεδο συνείδησης. Η ειρήνη «παράγεται» μέσω μιας οικιοθελούς αλλαγής της συνείδησης και όχι μέσω βίαιων αλλαγών των εξωτερικών συνθηκών διαβίωσης. Η ελεύθερη βούληση είναι ο ύψιστος νόμος εντός της Θεϊκής Δημιουργίας.

6. Οι άνθρωποι θα μπορούν να αντισταθούν στις άθεες δυνάμεις εάν υπερβούν την αθεΐα εντός τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι άφοβοι και ατάραχοι ακόμη και αν βρίσκονται εν μέσω μέγιστης απειλής. Διότι γνωρίζουν: το θνητό σώμα δεν είναι ο αληθινός Εαυτός μας. Με ή δίχως εξωτερική επίδραση, κάποια στιγμή θα αφήσουμε πίσω μας το φυσικό σώμα. Όσο περισσότερο ταυτιζόμαστε εμείς – ο αθάνατος συνειδητός Εαυτός μας- με το σώμα, τόσο περισσότερο ευάλωτοι γινόμαστε, πτοούμαστε, χειραγωγούμαστε και αποσπάται η προσοχή μας από τον αληθινό Στόχο της ζωής. (Για το λόγο αυτό οι δυνάμεις χειραγώγησης προωθούν στοχευμένα την ταύτιση με το σώμα: για να μην έχουν οι άνθρωποι συνείδηση του Εαυτού τους και του Θεού.)

7. Αληθινή συνείδηση του Εαυτού και συνείδηση του Θεού είναι ο σκοπός της Ζωής. Ο άνθρωπος που αναζητά έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τι είναι ο Εαυτός του και τι ο Θεός, διότι το Απόλυτο (το «Ανεξάρτητο», που περιέχει τα ΠΑΝτα) αποκαλύπτεται στο σχετικό (στο «εξαρτημένο») και περιλαμβάνει όλες τις όψεις του σχετικού, ωστόσο όχι σε σχετική, αλλά σε απόλυτη μορφή. Πέρα από τα όρια της υλικής Σχετικότητας και τα όρια των «δύο πόλων», ο Θεός είναι η Απόλυτη Ατομικότητα. Για το λόγο αυτό και όλα τα ζωντανά πλάσματα –ως τμήματα, μέρη του Θεού- είναι στην πνευματική τους ταυτότητα Αιώνια Άτομα.

8. Αυτό-συνείδητοι Άνθρωποι, που έχουν ταυτόχρονα και συνείδηση του Θεού, δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από άθεες δυνάμεις. Για τους ανθρώπους αυτούς είναι αυτονόητο πως ο Εαυτός (η ψυχή) είναι αιώνιος και το σώμα φθαρτό. («Δεν είμαι το σώμα, αλλά έχω ένα σώμα».) Το ανθρώπινο σώμα προσφέρει την καλύτερη προϋπόθεση για να γίνει κανείς συνειδητός, ως προς τον αληθινό Εαυτό του, αλλά και για να αποκτήσει συνείδηση του Θεού. Εάν η συνείδηση του ανθρώπου ταυτίζεται με το σώμα, περιορίζει τον ορίζοντα του και χάνει την μεγάλη εικόνα –φτάνοντας μέχρι την άγνοια, την αδιαφορία και την αυτοκαταστροφή. Αυτού του είδους η άθεη συνείδηση προωθείται μέσω του υλισμού, του εθνικισμού ή του φανατισμού – και στην καθημερινότητα μέσω: πίεσης για επιδόσεις, άγχος, υπερκορεσμό, τηλεόραση, αισθησιακά ερεθίσματα, ορισμένα είδη μουσικής, βιομηχανοποιημένη τροφή, ναρκωτικά κτλ.

9. Τι μπορούμε να κάνουμε? Δεν χρειάζεται ούτε να αγνοούμε και να αδιαφορούμε, αλλά ούτε και να επιτιθόμαστε στις δυνάμεις τους σκότους. Οφείλουμε να τις ξεπεράσουμε μέσω του Φωτός.
Γενικά μιλώντας αυτό σημαίνει: ανάπτυξη της ατομικής μας συνείδησης του Θεού, που περιλαμβάνει την αυτογνωσία (συνείδηση του αληθινού Εαυτού), διότι ο Εαυτός μας είναι αιώνιο μέρος του Όλου (ένα αιώνιο τμήμα του Θεού). Η πρακτική εφαρμογή αυτού είναι ατομική υπόθεση, που περιέχει ωστόσο συγκεκριμένα βήματα, τα οποία αυτομάτως μειώνουν την επιρροή των αρνητικών δυνάμεων, π.χ.:
• μια όσο το δυνατόν μη-βίαιη διατροφή (δηλαδή δίχως κρέας/ α-κρεοφαγία),
• αποδέσμευση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη νικοτίνη,
• συνύπαρξη με ομοϊδεάτες,
• διάδοση θετικών και πνευματικών πληροφοριών, όπως και
• πνευματική «διατροφή» μέσω διαλογισμού, καθημερινής προσευχής, κοινωνία με ένθεους ανθρώπους κτλ.
Μέσω αυτών μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του «κάρμα» της ζωής μας και όταν πια δεν θα είναι το κάρμα μας να μας κυριαρχούν οι άθεες δυνάμεις, θα χάσουν μέσα από Ανώτερη Πειθαρχεία (Θεία Οικονομία) και την επίδραση τους.

10. Παρά την υποβάθμιση του γεγονότος από τα ΜΜΕ, ζούμε στις μέρες μας μια εποχή αποφασιστικών ανακατατάξεων. Το Αρνητικό και Καταστροφικό απειλεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, όμως αυτή η απειλή έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα, διότι έμμεσα μας δείχνει το δρόμο της απελευθέρωσης μας από μια ύπαρξη υλιστικής προσκόλλησης: μέσω της Συνειδητής Ύπαρξης (αφύπνιση της συνείδησης του αληθινού μας Εαυτού και συνειδητοποίηση του Θεού).
Η προσφορά αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει από τη Χάρη του Θεού, η αποδοχή αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει από τη ελεύθερη βούληση του ατόμου. Αυτή είναι η πλήρης ενοποίηση της Χάρης με την ελεύθερη βούληση, του Λόγου του Θεού (Gottes Wort) και της ανθρώπινης Απάντησης (Ant-wort, απάντηση) και είναι η ύψιστη ανάπτυξη ατομικής υπευθυνότητας (Ver-antwortung=ευθύνη). Με αυτή την πνευματική λύση κλείνει ο κύκλος και με το σημείο Νο 1, διότι οι ανεύθυνες (verantwortungs-los) δυνάμεις που περιγράφονται εκεί, θα χάσουν σε επιρροή καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα καταλήγουν στην ανάληψη ευθύνης και απόκρισης μέσα από συνειδητοποίηση του Θείου.
{σημείωση τοξότισσας: αξίζει να προσέξουμε τη αλήθεια που αποκαλύπτουν οι ίδιες οι λέξεις, όπου ο Λόγος, η απάντηση, αλλά και η ευθύνη έχουν κοινή τους ρίζα τη λέξη «λόγος / λέξη» (wort). Κατά προέκταση είναι σαφές μεταξύ ποιών «ατόμων» γίνεται «διά-λογος» κατά τον εσωτερικό δια-λογισμό που είναι τόσο απαραίτητος στην πνευματική μας ανάπτυξη…}
Ας έχουμε λοιπόν φυλαγμένα καλά μέσα στην καρδιά μας αυτά τα σημεία κι ας συνειδητοποιήσουμε τη δική μας ευθύνη για την απαλλαγή της ανθρωπότητας από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Ο Θεός μας δίνει το χέρι του… ας απλώσουμε κι εμείς το χέρι μας για να το αγγίξουμε. Ας ανοίξουμε τη συνείδηση και την καρδιά μας σ΄αυτή την ευ-λογία κι ας εργαστούμε με αγάπη και ομοψυχία για το καλό ολόκληρου του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
Γιατί… η κατάληψη του πλανήτη μαζί με όλο του το υλικό και ψυχικό δυναμικό είναι ο στόχος των σκοτεινών δυνάμεων και στο δικό μας χέρι βρίσκεται η λύση σε αυτά τους τα σχέδια. Εμείς είμαστε που πρέπει να απαντήσουμε, ενεργοποιώντας τη Χάρη του Θεού*…




http://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://okloios.blogspot.com/2012/04/blog-post_6099.html

Η «ΔΥΝΑΜΗ» των ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ και οι ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

 




Όποιον ιερέα κι αν ρωτήσουμε γιατί χτίστηκαν εκκλησίες πάνω σε αρχαίους ναούς και ιερά θα μας επαναλάβουν πως ήθελαν να «εξαγνίσουν» το χώρο από την «ειδωλολατρία» των «εθνικών». Το ίδιο μαθαίνουμε στα σχολεία.  
Είναι γνωστό από μύθους και θρύλους αλλά και από σύγχρονες έρευνες -συνήθως επιστημόνων του εξωτερικού- ότι η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός πάνω στην οποία υπάρχουν διάφορα «κομβικά» μέρη που εκπέμπουν ακτινοβολίες «δύναμης», ενώ κάποια άλλα αν τα επισκεφτούμε αισθανόμαστε δυσφορία και γενικά αρνητική διάθεση.

Για παράδειγμα τα τελλουρικά ρεύματα είναι φυσικά ηλεκτρικά ρεύματα που ρέουν πάνω σε οριζόντιες επιφάνειες οι οποίες βρίσκονται πάνω στην γη. Αν στο δρόμο του ένα τελλουρικό ρεύμα συναντήσει μία υπόγεια φλέβα νερού, το νερό μαγνητίζεται και αποκτά ιδιότητες ευεργετικές και ιαματικές.

Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ο πλανήτης Γη έχει ιδιότητες κρυστάλλου και γι αυτό παρουσιάζονται ροές ενέργειας. Οι κύριες γραμμές των ροών αυτών «τυλίγουν» την επιφάνειά της σαν δίχτυ σχηματίζοντας δώδεκα νοερά πεντάγωνα το ένα δίπλα στο άλλο. Μέσα σε αυτά υποδιαιρούνται άλλα πεντάγωνα, τρίγωνα κλπ, που οι αρχαίοι γνώριζαν και έχτισαν τους ναούς και τα ιερά τους.

Το χριστιανικό ιερατείο, λοιπόν, έχτισε τις εκκλησίες του σε αυτά τα μέρη δύναμης για να μπορέσει να τις «ελέγξει» ή αλλιώς να τις «εκμεταλλευτεί». 

Θα αναρωτιέστε, ίσως, πως μπορεί κάποιος να «κλέψει» την δύναμη ενός τόπου. Θεωρητικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Όπως, το να κατακτήσεις τον τόπο αυτόν, ή να γκρεμίσεις ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει επάνω του. Καταπάτηση των αρχαίων ιερών, ανεγείροντας εκκλησίες, και αποκλεισμό των λατρευτών από τις κοσμικές δυνάμεις (παραδοσιακές θρησκείες) για να μην μπορούν να συγκεντρώνονται στην πατροπαράδοτη λατρεία τους και αναγκαστικά πλέον να ακολουθήσουν την δική τους (μονοθεϊστικές θρησκείες).
Αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η δύναμη ενός τόπου «λειτουργεί» σύμφωνα με την «ηθική» αυτών που διαμένουν εκεί. Ή για να το πω διαφορετικά: η δύναμη ενός τόπου γίνεται γόνιμη και δημιουργική, για τον άνθρωπο, όταν αυτός που θα κατοικήσει εκεί το κάνει με σεβασμό. Τότε ο άνθρωπος «συντονίζεται» με την δύναμη, ή έρχεται σε συνάφεια με το «θείο». Διαφορετικά η δύναμη μένει στείρα και δεν αποδίδει. Ο τόπος μπορεί να γίνει περίτρανος και λαμπρός αλλά η δύναμη δεν αποδίδει. Ή μάλλον αποδίδεται, διαχέεται αλλά δεν εκλαμβάνεται (αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη αρνη).
Σε όσες εκκλησίες δεν έχουν «προσαρμοστεί» δεν έχουν εναρμονιστεί στο περιβάλλον, όπως και οι αρχαίοι ναοί πάνω στους οποίους κτίστηκαν, έχουν παρατηρηθεί πολλά διαζύγια και όχι μόνο δεν στεριώνει ο γάμος αλλά και τα παιδιά που βαφτίζονται σε τέτοια μέρη-εκκλησίες δεν έχουν την «απαραίτητη» ή «απαιτούμενη» πνευματική και ψυχική ισορροπία.
Αυτή η μη καλή προσαρμογή των εκκλησιών στις φυσικές ενεργειακές δυνάμεις του τόπου έχουν σαν αποτέλεσμα και την ερήμωση των πρώτων εκκλησιών, εκτός αν αυτές βρίσκονταν σε κεντρικά σημεία πόλεων.
Όταν, λοιπόν, το ιερατείο αντιλαμβανόταν ότι δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να «κατακτήσει» τις «δυνάμεις» αυτές τότε αποφάσιζε να μολύνει τους τόπους αυτούς.

Ο πιο απλώς και πιο εύκολος τρόπος για να μολύνουν ήταν με την ίδρυση και τοποθέτηση στην κατάλληλη θέση ενός νεκροταφείου.
Ο κ.κ. Παναγιώτης Μαρίνης στο βιβλίο του «Ελληνική Κοσμοθέσις» μας εξηγεί:
«Επειδή ήτο γνωστό ότι δεν ήτο δυνατόν να τελεσθεί ιερουργία πλησίον πτωμάτων ιδρύθησαν εντός των ιερωτέρων τεμενών πρωτοχριστιανικά νεκροταφεία, ως αυτό της Δάφνης (σ.τ.σ. Αντιοχείας) και αυτό που αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη κολλημένο επί της πλευράς του ναού του Απόλλωνος εις του Δελφούς ή αυτό που επίσης ανεκαλύφθη εις τον χώρο των Ιερών εις την Νεμέα. Τοιουτοτρόπως, λοιπόν, εξηγείται η ύπαρξις αυτών των νεκροταφείων.
»Διατί ο Απόλλων επιτάσσει αιθερική καθαριότητα και απομάκρυνσι των νεκρών; Θα το εξηγήσωμε εν συνόψει. Έχει αποδειχτεί ότι η σκέψις δεν είναι τίποτε άλλο παρά παραγωγή ενός ηλεκτρομαγνητικού νέφους και ακόμη ότι εις συμβάντα εντόνου βιαιότητος παράγονται ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά νέφη φέροντα τας αποτυπώσεις των γεγονότων, επί των πτωμάτων δε και των οστών παραμένουν ηλεκτρομαγνητικά ράκη εκ του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του σώματος. Τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά ράκη επικολλώνται και παραμένουν εις τας πέριξ επιφανείας επί ένα διάστημα. Αυτή είναι η έννοια του μιάσματος, δια το οποίον λέγουν οι κλασσικοί ότι είναι απολύτως υλικόν και ότι επικολλάται και επί ανθρώπων που τυχαίως παρέστησαν εις μία βιαία σκηνή διαταράσσον αυτούς, επιμένουν δε ότι αποβάλλεται δια διαδικασιών καθαρώς υλικών που καλούνται καθαρμοί. Οι σύγχρονοι ερευνηταί εξηγούν και αυτοί τοιουτοτρόπως πλείστα παραψυχολογικά φαινόμενα και ονομάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά ράκη επιψυχίδια, δια του όρου που χρησιμοποίησε πρώτος ο Άγγελος Τανάγρας. Οι κλασσικοί τα ονομάζουν αιθερικά ράκη, διότι αποκαλούν αιθερικόν την ηλεκτρομαγνητική σύστασι ενός τόπου. Διατί λοιπόν ο Απόλλων επιτάσσει απόλυτο αιθερική καθαρότητα; Διότι όταν ευρισκόμενος εις τον ιερόν χώρον ένας πιστός προσπαθεί, καθαρίζων το πεδίον της συνειδήσεώς του από όλο το υπόλοιπο περιεχόμενό του, να δεχτεί την επίδρασιν του θείου, τότε εισερχόμενα αυτά τα ράκη το διαταράσσουν. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει εισέτι ότι θρησκευτικές καταστάσεις που έχουν εντός ή πέριξ των χώρων συγκεντρώσεις των πιστών, των ναών ή των μοναστηριών, τάφους και νεκροταφεία, ουδέποτε εγνώρισαν αυτάς τας υψηλάς αληθείας και ουδείς εξ αυτών των πιστών κατέβαλε προσπάθεια προσεγγίσεως του θείου».

Πηγή:  http://diadrastiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_3713.html#ixzz1qvAzwEAs



 
Όποιον ιερέα κι αν ρωτήσουμε γιατί χτίστηκαν εκκλησίες πάνω σε αρχαίους ναούς και ιερά θα μας επαναλάβουν πως ήθελαν να «εξαγνίσουν» το χώρο από την «ειδωλολατρία» των «εθνικών». Το ίδιο μαθαίνουμε στα σχολεία.  
Είναι γνωστό από μύθους και θρύλους αλλά και από σύγχρονες έρευνες -συνήθως επιστημόνων του εξωτερικού- ότι η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός πάνω στην οποία υπάρχουν διάφορα «κομβικά» μέρη που εκπέμπουν ακτινοβολίες «δύναμης», ενώ κάποια άλλα αν τα επισκεφτούμε αισθανόμαστε δυσφορία και γενικά αρνητική διάθεση.

Για παράδειγμα τα τελλουρικά ρεύματα είναι φυσικά ηλεκτρικά ρεύματα που ρέουν πάνω σε οριζόντιες επιφάνειες οι οποίες βρίσκονται πάνω στην γη. Αν στο δρόμο του ένα τελλουρικό ρεύμα συναντήσει μία υπόγεια φλέβα νερού, το νερό μαγνητίζεται και αποκτά ιδιότητες ευεργετικές και ιαματικές.

Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ο πλανήτης Γη έχει ιδιότητες κρυστάλλου και γι αυτό παρουσιάζονται ροές ενέργειας. Οι κύριες γραμμές των ροών αυτών «τυλίγουν» την επιφάνειά της σαν δίχτυ σχηματίζοντας δώδεκα νοερά πεντάγωνα το ένα δίπλα στο άλλο. Μέσα σε αυτά υποδιαιρούνται άλλα πεντάγωνα, τρίγωνα κλπ, που οι αρχαίοι γνώριζαν και έχτισαν τους ναούς και τα ιερά τους.

Το χριστιανικό ιερατείο, λοιπόν, έχτισε τις εκκλησίες του σε αυτά τα μέρη δύναμης για να μπορέσει να τις «ελέγξει» ή αλλιώς να τις «εκμεταλλευτεί». 

Θα αναρωτιέστε, ίσως, πως μπορεί κάποιος να «κλέψει» την δύναμη ενός τόπου. Θεωρητικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Όπως, το να κατακτήσεις τον τόπο αυτόν, ή να γκρεμίσεις ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει επάνω του. Καταπάτηση των αρχαίων ιερών, ανεγείροντας εκκλησίες, και αποκλεισμό των λατρευτών από τις κοσμικές δυνάμεις (παραδοσιακές θρησκείες) για να μην μπορούν να συγκεντρώνονται στην πατροπαράδοτη λατρεία τους και αναγκαστικά πλέον να ακολουθήσουν την δική τους (μονοθεϊστικές θρησκείες).
Αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η δύναμη ενός τόπου «λειτουργεί» σύμφωνα με την «ηθική» αυτών που διαμένουν εκεί. Ή για να το πω διαφορετικά: η δύναμη ενός τόπου γίνεται γόνιμη και δημιουργική, για τον άνθρωπο, όταν αυτός που θα κατοικήσει εκεί το κάνει με σεβασμό. Τότε ο άνθρωπος «συντονίζεται» με την δύναμη, ή έρχεται σε συνάφεια με το «θείο». Διαφορετικά η δύναμη μένει στείρα και δεν αποδίδει. Ο τόπος μπορεί να γίνει περίτρανος και λαμπρός αλλά η δύναμη δεν αποδίδει. Ή μάλλον αποδίδεται, διαχέεται αλλά δεν εκλαμβάνεται (αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη αρνη).
Σε όσες εκκλησίες δεν έχουν «προσαρμοστεί» δεν έχουν εναρμονιστεί στο περιβάλλον, όπως και οι αρχαίοι ναοί πάνω στους οποίους κτίστηκαν, έχουν παρατηρηθεί πολλά διαζύγια και όχι μόνο δεν στεριώνει ο γάμος αλλά και τα παιδιά που βαφτίζονται σε τέτοια μέρη-εκκλησίες δεν έχουν την «απαραίτητη» ή «απαιτούμενη» πνευματική και ψυχική ισορροπία.
Αυτή η μη καλή προσαρμογή των εκκλησιών στις φυσικές ενεργειακές δυνάμεις του τόπου έχουν σαν αποτέλεσμα και την ερήμωση των πρώτων εκκλησιών, εκτός αν αυτές βρίσκονταν σε κεντρικά σημεία πόλεων.
Όταν, λοιπόν, το ιερατείο αντιλαμβανόταν ότι δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να «κατακτήσει» τις «δυνάμεις» αυτές τότε αποφάσιζε να μολύνει τους τόπους αυτούς.

Ο πιο απλώς και πιο εύκολος τρόπος για να μολύνουν ήταν με την ίδρυση και τοποθέτηση στην κατάλληλη θέση ενός νεκροταφείου.
Ο κ.κ. Παναγιώτης Μαρίνης στο βιβλίο του «Ελληνική Κοσμοθέσις» μας εξηγεί:
«Επειδή ήτο γνωστό ότι δεν ήτο δυνατόν να τελεσθεί ιερουργία πλησίον πτωμάτων ιδρύθησαν εντός των ιερωτέρων τεμενών πρωτοχριστιανικά νεκροταφεία, ως αυτό της Δάφνης (σ.τ.σ. Αντιοχείας) και αυτό που αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη κολλημένο επί της πλευράς του ναού του Απόλλωνος εις του Δελφούς ή αυτό που επίσης ανεκαλύφθη εις τον χώρο των Ιερών εις την Νεμέα. Τοιουτοτρόπως, λοιπόν, εξηγείται η ύπαρξις αυτών των νεκροταφείων.
»Διατί ο Απόλλων επιτάσσει αιθερική καθαριότητα και απομάκρυνσι των νεκρών; Θα το εξηγήσωμε εν συνόψει. Έχει αποδειχτεί ότι η σκέψις δεν είναι τίποτε άλλο παρά παραγωγή ενός ηλεκτρομαγνητικού νέφους και ακόμη ότι εις συμβάντα εντόνου βιαιότητος παράγονται ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά νέφη φέροντα τας αποτυπώσεις των γεγονότων, επί των πτωμάτων δε και των οστών παραμένουν ηλεκτρομαγνητικά ράκη εκ του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του σώματος. Τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά ράκη επικολλώνται και παραμένουν εις τας πέριξ επιφανείας επί ένα διάστημα. Αυτή είναι η έννοια του μιάσματος, δια το οποίον λέγουν οι κλασσικοί ότι είναι απολύτως υλικόν και ότι επικολλάται και επί ανθρώπων που τυχαίως παρέστησαν εις μία βιαία σκηνή διαταράσσον αυτούς, επιμένουν δε ότι αποβάλλεται δια διαδικασιών καθαρώς υλικών που καλούνται καθαρμοί. Οι σύγχρονοι ερευνηταί εξηγούν και αυτοί τοιουτοτρόπως πλείστα παραψυχολογικά φαινόμενα και ονομάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά ράκη επιψυχίδια, δια του όρου που χρησιμοποίησε πρώτος ο Άγγελος Τανάγρας. Οι κλασσικοί τα ονομάζουν αιθερικά ράκη, διότι αποκαλούν αιθερικόν την ηλεκτρομαγνητική σύστασι ενός τόπου. Διατί λοιπόν ο Απόλλων επιτάσσει απόλυτο αιθερική καθαρότητα; Διότι όταν ευρισκόμενος εις τον ιερόν χώρον ένας πιστός προσπαθεί, καθαρίζων το πεδίον της συνειδήσεώς του από όλο το υπόλοιπο περιεχόμενό του, να δεχτεί την επίδρασιν του θείου, τότε εισερχόμενα αυτά τα ράκη το διαταράσσουν. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει εισέτι ότι θρησκευτικές καταστάσεις που έχουν εντός ή πέριξ των χώρων συγκεντρώσεις των πιστών, των ναών ή των μοναστηριών, τάφους και νεκροταφεία, ουδέποτε εγνώρισαν αυτάς τας υψηλάς αληθείας και ουδείς εξ αυτών των πιστών κατέβαλε προσπάθεια προσεγγίσεως του θείου».

Πηγή: diadrastiko: Η «ΔΥΝΑΜΗ» των ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ και οι ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ http://diadrastiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_3713.html#ixzz1qvAzwEAs

Η «ΔΥΝΑΜΗ» των ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ και οι ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

 




Όποιον ιερέα κι αν ρωτήσουμε γιατί χτίστηκαν εκκλησίες πάνω σε αρχαίους ναούς και ιερά θα μας επαναλάβουν πως ήθελαν να «εξαγνίσουν» το χώρο από την «ειδωλολατρία» των «εθνικών». Το ίδιο μαθαίνουμε στα σχολεία.  
Είναι γνωστό από μύθους και θρύλους αλλά και από σύγχρονες έρευνες -συνήθως επιστημόνων του εξωτερικού- ότι η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός πάνω στην οποία υπάρχουν διάφορα «κομβικά» μέρη που εκπέμπουν ακτινοβολίες «δύναμης», ενώ κάποια άλλα αν τα επισκεφτούμε αισθανόμαστε δυσφορία και γενικά αρνητική διάθεση.

Για παράδειγμα τα τελλουρικά ρεύματα είναι φυσικά ηλεκτρικά ρεύματα που ρέουν πάνω σε οριζόντιες επιφάνειες οι οποίες βρίσκονται πάνω στην γη. Αν στο δρόμο του ένα τελλουρικό ρεύμα συναντήσει μία υπόγεια φλέβα νερού, το νερό μαγνητίζεται και αποκτά ιδιότητες ευεργετικές και ιαματικές.

Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ο πλανήτης Γη έχει ιδιότητες κρυστάλλου και γι αυτό παρουσιάζονται ροές ενέργειας. Οι κύριες γραμμές των ροών αυτών «τυλίγουν» την επιφάνειά της σαν δίχτυ σχηματίζοντας δώδεκα νοερά πεντάγωνα το ένα δίπλα στο άλλο. Μέσα σε αυτά υποδιαιρούνται άλλα πεντάγωνα, τρίγωνα κλπ, που οι αρχαίοι γνώριζαν και έχτισαν τους ναούς και τα ιερά τους.

Το χριστιανικό ιερατείο, λοιπόν, έχτισε τις εκκλησίες του σε αυτά τα μέρη δύναμης για να μπορέσει να τις «ελέγξει» ή αλλιώς να τις «εκμεταλλευτεί». 

Θα αναρωτιέστε, ίσως, πως μπορεί κάποιος να «κλέψει» την δύναμη ενός τόπου. Θεωρητικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Όπως, το να κατακτήσεις τον τόπο αυτόν, ή να γκρεμίσεις ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει επάνω του. Καταπάτηση των αρχαίων ιερών, ανεγείροντας εκκλησίες, και αποκλεισμό των λατρευτών από τις κοσμικές δυνάμεις (παραδοσιακές θρησκείες) για να μην μπορούν να συγκεντρώνονται στην πατροπαράδοτη λατρεία τους και αναγκαστικά πλέον να ακολουθήσουν την δική τους (μονοθεϊστικές θρησκείες).
Αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η δύναμη ενός τόπου «λειτουργεί» σύμφωνα με την «ηθική» αυτών που διαμένουν εκεί. Ή για να το πω διαφορετικά: η δύναμη ενός τόπου γίνεται γόνιμη και δημιουργική, για τον άνθρωπο, όταν αυτός που θα κατοικήσει εκεί το κάνει με σεβασμό. Τότε ο άνθρωπος «συντονίζεται» με την δύναμη, ή έρχεται σε συνάφεια με το «θείο». Διαφορετικά η δύναμη μένει στείρα και δεν αποδίδει. Ο τόπος μπορεί να γίνει περίτρανος και λαμπρός αλλά η δύναμη δεν αποδίδει. Ή μάλλον αποδίδεται, διαχέεται αλλά δεν εκλαμβάνεται (αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη αρνη).
Σε όσες εκκλησίες δεν έχουν «προσαρμοστεί» δεν έχουν εναρμονιστεί στο περιβάλλον, όπως και οι αρχαίοι ναοί πάνω στους οποίους κτίστηκαν, έχουν παρατηρηθεί πολλά διαζύγια και όχι μόνο δεν στεριώνει ο γάμος αλλά και τα παιδιά που βαφτίζονται σε τέτοια μέρη-εκκλησίες δεν έχουν την «απαραίτητη» ή «απαιτούμενη» πνευματική και ψυχική ισορροπία.
Αυτή η μη καλή προσαρμογή των εκκλησιών στις φυσικές ενεργειακές δυνάμεις του τόπου έχουν σαν αποτέλεσμα και την ερήμωση των πρώτων εκκλησιών, εκτός αν αυτές βρίσκονταν σε κεντρικά σημεία πόλεων.
Όταν, λοιπόν, το ιερατείο αντιλαμβανόταν ότι δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να «κατακτήσει» τις «δυνάμεις» αυτές τότε αποφάσιζε να μολύνει τους τόπους αυτούς.

Ο πιο απλώς και πιο εύκολος τρόπος για να μολύνουν ήταν με την ίδρυση και τοποθέτηση στην κατάλληλη θέση ενός νεκροταφείου.
Ο κ.κ. Παναγιώτης Μαρίνης στο βιβλίο του «Ελληνική Κοσμοθέσις» μας εξηγεί:
«Επειδή ήτο γνωστό ότι δεν ήτο δυνατόν να τελεσθεί ιερουργία πλησίον πτωμάτων ιδρύθησαν εντός των ιερωτέρων τεμενών πρωτοχριστιανικά νεκροταφεία, ως αυτό της Δάφνης (σ.τ.σ. Αντιοχείας) και αυτό που αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη κολλημένο επί της πλευράς του ναού του Απόλλωνος εις του Δελφούς ή αυτό που επίσης ανεκαλύφθη εις τον χώρο των Ιερών εις την Νεμέα. Τοιουτοτρόπως, λοιπόν, εξηγείται η ύπαρξις αυτών των νεκροταφείων.
»Διατί ο Απόλλων επιτάσσει αιθερική καθαριότητα και απομάκρυνσι των νεκρών; Θα το εξηγήσωμε εν συνόψει. Έχει αποδειχτεί ότι η σκέψις δεν είναι τίποτε άλλο παρά παραγωγή ενός ηλεκτρομαγνητικού νέφους και ακόμη ότι εις συμβάντα εντόνου βιαιότητος παράγονται ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά νέφη φέροντα τας αποτυπώσεις των γεγονότων, επί των πτωμάτων δε και των οστών παραμένουν ηλεκτρομαγνητικά ράκη εκ του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του σώματος. Τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά ράκη επικολλώνται και παραμένουν εις τας πέριξ επιφανείας επί ένα διάστημα. Αυτή είναι η έννοια του μιάσματος, δια το οποίον λέγουν οι κλασσικοί ότι είναι απολύτως υλικόν και ότι επικολλάται και επί ανθρώπων που τυχαίως παρέστησαν εις μία βιαία σκηνή διαταράσσον αυτούς, επιμένουν δε ότι αποβάλλεται δια διαδικασιών καθαρώς υλικών που καλούνται καθαρμοί. Οι σύγχρονοι ερευνηταί εξηγούν και αυτοί τοιουτοτρόπως πλείστα παραψυχολογικά φαινόμενα και ονομάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά ράκη επιψυχίδια, δια του όρου που χρησιμοποίησε πρώτος ο Άγγελος Τανάγρας. Οι κλασσικοί τα ονομάζουν αιθερικά ράκη, διότι αποκαλούν αιθερικόν την ηλεκτρομαγνητική σύστασι ενός τόπου. Διατί λοιπόν ο Απόλλων επιτάσσει απόλυτο αιθερική καθαρότητα; Διότι όταν ευρισκόμενος εις τον ιερόν χώρον ένας πιστός προσπαθεί, καθαρίζων το πεδίον της συνειδήσεώς του από όλο το υπόλοιπο περιεχόμενό του, να δεχτεί την επίδρασιν του θείου, τότε εισερχόμενα αυτά τα ράκη το διαταράσσουν. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει εισέτι ότι θρησκευτικές καταστάσεις που έχουν εντός ή πέριξ των χώρων συγκεντρώσεις των πιστών, των ναών ή των μοναστηριών, τάφους και νεκροταφεία, ουδέποτε εγνώρισαν αυτάς τας υψηλάς αληθείας και ουδείς εξ αυτών των πιστών κατέβαλε προσπάθεια προσεγγίσεως του θείου».

Πηγή:  http://diadrastiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_3713.html#ixzz1qvAzwEAs
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters