Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 3,2 ΧΛΜ.! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΒΙΝΤΕΟ


Βούλγαρης Βασίλειος
ΝΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

"Ετσι, ο Βαρουφακης δεν θα λέει βλακείες"!
Συστήματα LRAD (Long Range Akoustic Device)
Ακουστική Συσκευή Μεγάλης Εμβέλειας ελληνιστί.
Μη θανατηφόρα μέθοδος απώθησης επιτιθέμενου ή διαδηλωτή.
Η εμβέλειά του φτάνει πλέον των 3,2 χιλιομέτρων.

ΕΚΤΑΚΤΟ 700.000.000 ευρώ ζεστά ζεστά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης υποσχέθηκαν οι ευρωπαίοι.

Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα εξέπεμψε η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών, από τον Έβρο, όπου πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προαναγγέλλοντας την παροχή οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα μας, ύψους 700 εκατ. ευρώ, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης, αλλά και την αποστολή ομάδας ταχείας παρέμβασης της Frontex για τη φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας, που αποτελούν και σύνορα της Ευρώπης.

ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Μουσουλμάνος απειλεί από την Θήβα: «Θα πολεμήσουμε για τα αδέρφια μας στα σύνορα»


Η Τουρκία καλεί σε ξεσηκωμό αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, προκειμένου να εκδικηθεί για την ήττα που υπέστη στον Έβρο, καθώς νόμιζε πως οι παρατρεχάμενοι πράκτορες και οι τουρκόφωνοι αλλοδαποί θα πέρναγαν τα ελληνικά σύνορα.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πιθανό κείμενο που λέει "MONONEWS.GR MONONEWS.G Εξηγήσεις ζητάει o ΣΥΡΙΖΑ για βίντεο του λιμενικού που απωθούν βάρκες μεταναστών mononews i"
Είναι πλέον προφανές, ότι ο σύριζα εφάρμοζε επί 4.5 χρόνια την πολιτική Ερντογάν ! Πλέον καθίστανται επικίνδυνοι και ο Αρειος Πάγος πρέπει να παρέμβει! Δεν είναι δυνατόν να εισβάλουν ορδές στα νησιά μας, κι αντί ο σύριζα να εγκαλεί την Τουρκία, να εγκαλεί το Λιμενικό και τον Στρατό. Φανταστείτε τι έκανε δηλαδή όταν κυβερνούσε.

Το χαμένο σπήλαιο του Ολύμπου και τα μυστηριώδη ευρήματα

Το 1937, μια περίεργη, όσο και μυστηριώδης, υπόθεση απασχολούσε τις Αστυνομικές Αρχές. Ένας άνθρωπος, ονόματι Α. Αμβροσιάδης, με ένα εξαιρετικά πλουτοφόρο μυστικό, έγινε άφαντος.

Δείτε που βρίσκονται οι απόρρητες Υποβρύχιες Βάσεις του πλανήτη

Μετάφραση/Επιμέλεια: Ομάδα Ορφέας
Τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο, υπήρξαν αναρίθμητες αναφορές για καταδύσεις UFO στους ωκεανούς της Γης, που εξαφανίστηκαν ξαφνικά από την όραση, αλλά και το αντίστροφο, για UFO που αναδύθηκαν ξαφνικά...
Οι ερευνητές και οι θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών υποδεικνύουν ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ αρχαίων μνημείων σε όλο τον κόσμο και άλλων μνημείων που κρύβονται κάτω από τον ωκεανό με την εμφάνιση UFO. 

Πολιτισμός 8.000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ ανακαλύφθηκε στη Φλωρινα


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 6500 π.Χ
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τις πολυετείς αρχαιολογικές έρευνες που διεξάγονται στη περιοχή του Αμύνταιου Φλώρινας και ξεκίνησαν έπειτα από ανασκαφές της ΔΕΗ για την εξόρυξη λιγνίτη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters