Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Πολεμικές ιαχές για τα Στενά: Τελευταία προειδοποίηση Μόσχας σε Άγκυρα - Σε "τζιχάντ" καλούν οι Τούρκοι


Βούλγαρης Βασίλειος
(Πάμε όπως ακριβώς τα λένε οι προφητείες.)

Άνευ προηγουμένου κρίση ανάμεσα σε Ρωσία-Τουρκία.
Ρώσοι σύμβουλοι και ειδικοί σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο απαντούν στις διάφορες “εθνικιστικές κορώνες” που ακούγονται στην Τουρκία επικαλούμενοι δήλωση του πρώην ΥΠΕΞ της ΕΣΣΔ, Α. Γκρομίκο, στοχοποιώντας τα Στενά του Βοσπόρου και την ίδια την Κων/πολη.

Αν δεν θέλετε να πανικοβληθούμε, μη μας πανικοβάλλετε

Δελτία ειδήσεων, διευθυντές, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι κάνουν ό,τι χρειάζεται προκειμένου ο πληθυσμός να πανικοβληθεί

Οι αναταράξεις σε μια πτήση είναι κάτι συνηθισμένο. 

Γι’ αυτό το πολύ-πολύ και αν οι αναταράξεις είναι κάπως πιο έντονες, ο πιλότος να απευθύνει ένα σύντομο και χαλαρό μήνυμα προκειμένου να καθησυχάσει αυτούς τους επιβάτες που φοβούνται περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ....


Μας έδωσαν την πληροφορία από το εξωτερικό (Ελβετία). Στην αρχή είπαμε, μπα θα είναι αστείο. Όμως, μάλλον δεν είναι έτσι. 
Μοιάζει για σενάριο πολύ πιθανό. 
Ο κορονοϊός λοιπόν, ή μάλλον ακριβέστερα η τρομοκρατία του κορονοϊού η οποία έχει διασπαρεί παγκοσμίως, έχει βαθύτερο στόχο. 
Και αυτός, όπως μας ειπώθηκε, είναι να επιβληθεί ως αναγκαίο, σωτήριο μέτρο για τη ζωή των πολιτών η... αχρήματη κοινωνία!

Ας πούμε κάποιες αλήθειες για τον κοροναϊό που δεν τολμούν κάποιοι να πουν!


Ας πούμε κάποιες αλήθειες για τον κοροναϊό που δεν τολμούν κάποιοι να πουν! 

Δεν πρέπει ούτε να πανικοβληθούμε όπως θέλουν κάποια site, αλλά ούτε να μείνουμε και απαθέστατοι όπως θέλουν τα νοσοκομεία και οι υπεύθυνοι. Ο ιός πρωτοεμφανίστηκε το 2007, ναι καλά διαβάσατε και είναι ανθρώπινο δημιούργημα με κατοχυρωμένη πατέντα από Αμερικάνους επιστήμονες, όπως βλέπουμε και στα παρακάτω επίσημα έγγραφα.

Η φωνή της Ελλάδας που αντιστέκεται από την Μυτιλήνη

Παράταξη Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης επίθεσης της κυβέρνησης, η οποία έστειλε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους ‘Ελληνες ακρίτες για το…καλό τους! Η εικόνα της απόβασης των ΜΑΤ στα νησιά λες και ήταν στην Νορμανδία και όσα επακολούθησαν δεν μπορούν να χαροποιούν κανέναν. Χρησιμοποίησαν ληγμένα χημικά, αληθινές σφαίρες, χτύπησαν κόσμο, έκαψαν δέντρα, έσπασαν αυτοκίνητα, έβριζαν τους κατοίκους, αντιμετωπίζοντας τα πολύπαθα νησιά μας σαν τα Εξάρχεια με τις συμμορίες τους, που έπρεπε να συνετιστούν.

Άρχισαν τα επεισόδια με πρόσφυγες στα σύνορα

Συναγερμός στην κυβέρνηση, ενεργοποιεί δραστικά μέτρα

Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ελληνική πλευρά, με δεδομένες τις ραγδαίες εξελίξεις στο συριακό μέτωπο και στον απόηχο της κινητικότητας που έχει προκαλέσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα η δήλωση της Αγκυρας περί ανοίγματος προς τους πρόσφυγες των πυλών που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο πρωθυπουργός δήλωσε δε, πως καμία παράνομη είσοδος στη χώρα δεν θα γίνει ανεκτή.

Πανικός στην Τουρκία – Η Ρωσία στέλνει το MAKAROV και το GRIGOROVIC στην Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν τα Στενά και κατεβαίνουν… Τρόμαξαν στην Κωνσταντινούπολη.

Από το πρωί στην Τουρκία επικρατεί πανικός. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του el.gr από την Κωνσταντινούπολη, αποκρύπτουν τον αριθμό των τούρκων νεκρών από ρωσικούς βομβαρδισμούς κοντά στα τουρκικά σύνορα στην Β Συρία, τα οποία ξεπερνούν, κατά πολύ τους 100.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, βάζει σε κίνδυνο την Τουρκία, λένε γνώστες των πραγμάτων, κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η οποία αποκαλεί τους Ρώσους προδότες.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ! Αυτή τη στιγμή εκφορτωνονται από ΦΔΧ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης και φορτώνονται σε πλοίο με ελληνική σημαία, αγνώστου ιδιοκτήτη...




... μέρος των 800 οικίσκων που πρόκειται να μεταβούν στα νησιά μας για εγκατάσταση λαθρομεταναστών! 

Μετακινήσεις μονάδων προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα: Μπαίνουν στον »πόλεμο» & οι Ειδικές Δυνάμεις – Στέλνουν & οι Βούλγαροι στρατό

Στην μάχη του μεταναστευτικού μπαίνει ο Στρατός.
Με μετακινήσεις μονάδων στρατού από τα μετόπισθεν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, απαντά η Ελλάδα στον ασύμμετρο πόλεμο που εχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία κατευθύνοντας και επίσημα πλέον τις μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΚΛΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ … ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Η ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ … ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …

Όταν χθες χτυπήθηκαν δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες του τούρκικου στρατού κατοχής-εισβολής στο συριακό κυβερνείο του Ιντλίμπ από συριακή και ρώσικη αεροπορία η Ελλάδα σύμφωνα με αξιόπιστη πληροφορία έθεσε σε πλήρη ετοιμότητα νοσοκομειακές μονάδες και δέσμευσε κλίνες για εισαγωγή Τούρκων στρατιωτών που ήταν πολυτραυματίες στο Ιντλίμπ.
Τα τούρκικα νοσοκομεία είχαν μπλοκάρει καθώς τα χειρουργεία είχαν πληρότητα και το σύστημα είχε υπερφορτωθεί ειδικά στο Νότο και καθώς κάθε ολιγωρία η χρονοτριβή θα απέβαινε μοιραία γι αυτούς…

Ο «ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ» που ΑΦΗΣΑΝ οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ για να «ΓΙΝΟΥΝ» οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ; (video)

Από καιρό σε καιρό, οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν μερικά πράγματα που δεν ταιριάζουν με αυτά που οι ίδιοι αλλά και η ανθρωπότητα μπορεί να κατανοήσει…
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Σε γενικές γραμμές η Ιστορία -ή, ίσως, καλύτερα: αυτοί που διατυπώνουν την Ιστορία-, θεωρούν τους ανθρώπους της περασμένης εποχής, αρκετά υποανάπτυκτους, αμόρφωτους, ενώ τους υποτιμούν τόσο τεχνολογικά όσο και ιατρικά.

Σαν σήμερα(27/2) το 1953, η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας


Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Με την υπογραφή της συμφωνίας για την διαγραφή του γερμανικού χρέους στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου του 1953 η γερμανική μεταπολεμική οικονομία έθετε τα θεμέλια του μετέπειτα «οικονομικού θαύματος», πιστεύει η Γερμανίδα ιστορικός Ούρσουλα Ρόμπεκ- Γιασίνσκι από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης:

Πώς να ελευθερώσετε το στρες που είναι συσσωρευμένο στο σώμα σας

Του Jacob Devaney
Βρίσκοντας χρόνο για να ξεκλειδώσετε τον «Μυ της ψυχής»
Μήπως σπαταλάτε πολύ χρόνο καθισμένοι μπροστά σε έναν υπολογιστή ή σε ένα αεροπλάνο ή σε ένα αμάξι; Αν ναι, τότε οι γοφοί σας μπορεί να είναι «κλειδωμένοι», κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να χορεύετε, αλλά κάτι χειρότερο από αυτό μπορεί να είναι ότι θα σας προκληθεί υπερβολικό στρες και φόβος. Ο Ψοΐτης Μυς είναι μεγάλος μυς που βρίσκεται στο πλάι της οσφυϊκής χώρας της σπονδυλικής στήλης και περιμετρικά της λεκάνης, και είναι γνωστός ως «μυς της ψυχής».

Απίστευτος Μητσοτάκης: ''Θα λογοδοτήσουν όσοι νησιώτες συμμετείχαν στα επεισόδια'' - Κάτοικος έπαθε ρήξη τυμπάνου από το ξύλο


Kαμία συγγνώμη από τον Πρωθυπουργό.
Σε δηλώσεις του για τα επεισόδια στα νησιά του Αιγαίου δεν έκανε καμία αυτοκριτική, ενώ τα έβαλε και με τους νησιώτες.
Προφανώς οι εικόνες με τους χτυπημένους αστυνομικούς δεν μας άρεσαν. Όμως δεν μας άρεσε και το άγριο ξύλο που ''έφαγαν'' οι απλοί κάτοικοι.
Αντί να δώσουμε μία λύση στο ζήτημα, ''τρώμε'' τα μάτι μας πάλι.

«Οι αστυνομικοί είναι κρατικοί λειτουργοί, φορούν το εθνόσημο, είναι παιδιά τς διπλανής πόρτας και είναι άνανδρο να τους χτυπούν μάλιστα ενώ κοιμούνται και άνανδρο να τραυματίζονται από κάποιους που εκμεταλλεύονται τις εντολές για αυτοσυγκράτηση» είπε ο πρωθυπουργός.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters