Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Φανταστικό!!! Δείτε τι έφτιαξαν οι...... Αυστραλοί για την Ελληνική Μυθολογία!!!

Ως συνήθως οι ξένοι μας βάζουν τα γυαλιά. Αποδεικνύνονται για ακόμα μια φορά πιο φιλλέλληνες από εμάς τους ίδιους. Και ενώ λοιπόν τα τελευταία περίπου 40 χρόνια το, κατ' ευφημισμό, Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί με συνεχείς ανατροπές και υποβαθμίσεις (κυρίως γλωσσικές και ιστορικές) να εξοβελίσει κάθε τι το γνησίως Ελληνικό...δείτε (στον παρακάτω σύνδεσμο) τι έφτιαξαν οι......
 Αυστραλοί για να διδάξουν στους μαθητές τους Ελληνική Μυθολογία!!!

http://www.wingedsandals.com/

The Greek Mythology Website is produced by the Australian Broadcasting

Corporation in association with The University of Melbourn
Υ.Γ. Εμείς για την ώρα ασχολούμαστε με το πως θα παραχαράξουμε την Ιστορία. Για την Μυθολογία θα δούμε αργότερα τι θα κάνουμε!!!

http://greekcitizen.pblogs.gr/

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ.

''Ποινικοποίηση των ακραίων συμπεριφορών ρατσισμού" Της Φωτεινης Kαλλιρη

Σε νομοθετική πρωτοβουλία για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας προχωρά το υπουργείο Δικαιοσύνης, ποινικοποιώντας τις ακραίες συμπεριφορές εις βάρος μεταναστών. Με τις ρυθμίσεις που τίθενται σε δημόσια διαβούλευση έως τις 3 Μαρτίου, θεσπίζεται ένα γενικό πλαίσιο για την αποτελεσματικότερη νομική προστασία των προσώπων αυτών, ενώ προβλέπονται πρόστιμα που κυμαίνονται από 15.000 έως 150.000 ευρώ, και αναλογικές ποινές, που ξεκινούν από ένα και φθάνουν τα τρία έτη φυλάκισης. Eτσι, τιμωρούνται ως ποινικά αδικήματα ορισμένες πράξεις που διαπράττονται για λόγους ρατσισμού ή ξενοφοβίας, όπως:
• Η δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους που στρέφεται κατά ομάδας ατόμων που προσδιορίζεται βάσει της φυλής, του χρώματος, των γενεαλογικών καταβολών, της θρησκείας ή της εθνικής καταγωγής.
• Η διάδοση, με κάθε μέσο, γραπτού υλικού, εικόνων ή άλλων στοιχείων που εκφράζουν ρατσισμό.
• Η δημόσια υπεράσπιση, η άρνηση ή η χονδροειδής υποτίμηση της σοβαρότητας εγκλημάτων γενοκτονίας. Επίσης, η υποκίνηση, η εκ προθέσεως συμμετοχή ή η προτροπή στη διάπραξη τέτοιων ενεργειών συνεπάγονται κυρώσεις.
Από την άλλη, εξασφαλίζεται ότι η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες.
Θεσπίζεται η διοικητική ευθύνη των νομικών προσώπων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε εκδηλώσεις ρατσισμού. Σύμφωνα με την απόφαση-πλαίσιο, που ενσωματώνεται στο ελληνικό Δίκαιο, τα νομικά πρόσωπα, οι κυρώσεις θα πρέπει να είναι αποτελεσματικές, αναλογικές και αποτρεπτικές και θα πρέπει να περιλαμβάνουν χρηματικές ποινές ή και πρόστιμα.
Επεκτείνεται η προστασία και σε ομάδες ή πρόσωπα που δεν προσδιορίζονται μόνο με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή τους αλλά και τον γενετήσιο-σεξουαλικό τους προσανατολισμό.
Επίσης, εκτός από τις προσβολές εναντίον ομάδων ή προσώπων, αξιόποινες θεωρούνται και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις που στρέφονται κατά πραγμάτων (κινητών ή ακινήτων), τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ή κατ’ αποκλειστικότητα από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα (όπως π.χ. θρησκευτικά αντικείμενα

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/k_23.html

Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΣοσιαΛΗΣΤΗΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Στους 1.000 οι νεκροί στη Λιβύη, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ της Ιταλίας-Απροσπέλαστη η Τρίπολη

Ένας Λίβυος διπλωμάτης, ο Αχμέντ Γκεμπρέλ 37 ετών, αναφέρει ότι οι ανατολικές περιοχές της Λιβύης είναι ελεύθερες και καλεί δημοσιογράφους και ιατρικές ομάδες να «μπουν» στο λιβυκά εδάφη μέσω της Αιγύπτου. Ο ίδιος βρισκόταν εκεί χθες και δηλώνει πως ο στρατός ενώθηκε με τους διαδηλωτές.ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..
Στις περιοχές όμως που ο έλεγχος βρίσκεται στα χέρια του Καντάφι, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, σύμφωνα πάντα με τον διπλωμάτη. Ο ίδιος λέει ότι είναι «αδύνατον να βγει κανείς από την Τρίπολη και στα δυτικά σύνορα της χώρας, Τυνήσιοι και Αλγερινοί ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί επίθεση μετά την ομιλία του γιου του Καντάφι».
Το Ιράν παροτρύνει τον Καντάφι να σταματήσει. Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ κάλεσε το Λίβυο ηγέτη να υπακούσει στα αιτήματα των διαδηλωτών και να δώσει τέλος στο αυταρχικό καθεστώς, σύμφωνα με το δίκτυο Αλ Αραμπίγια.
Στους 1.000 οι νεκροί στη Λιβύη
Τους 1.000 είναι πιθανό να φτάνουν πια οι νεκροί στη Λιβύη σύμφωνα με τον ιταλό υπουργό Εξωτερικών, Φράνκο Φρατίνι. «Δεν έχουμε πλήρη στοιχεία για τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πεθάνει, πιστεύουμε όμως ότι οι εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για 1.000 είναι αξιόπιστες», είπε ο ιταλός υπουργός στους δημοσιογράφους σήμερα στη Ρώμη.
Ο Φρατίνι είπε ακόμη ότι από όσα έχει καταλάβει από τις αναφορές της ιταλικής πρεσβείας η ανατολική περιοχή της Λιβύης, η Κυρηναϊκή, δεν είναι πλέον υπό έλεγχο τον έλεγχο του Καντάφι.
Αλυσιδωτές αντιδράσεις από τον όλο τον κόσμο
Κλίμα εμφυλίου πολέμου προσπαθεί να προωθήσει ο Μουαμάρ Καντάφι στου δρόμους της Λιβύης παρά τις συνεχείς παραιτήσεις πρέσβεών του αλλά και την διεθνή πίεση. Σε συνομιλία που είχε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον Καντάφι, ο ιταλός πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι η χώρα του είχε δώσει όπλα ή πυραύλους στους Λίβυους διαδηλωτές , όπως είχε ισχυριστεί ο Καντάφι στην ομιλία του στην τηλεόραση.
Εντωμεταξύ το λιβυκό καθεστώς αναγνώρισε ότι υπάρχουν 300 νεκροί. Ο υπεύθυνος του υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι από τους 300, οι 189 είναι πολίτες και οι111 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση της χώρας δίνει μια επίσημη εκτίμηση για τα θύματα από την αρχή των διαδηλώσεων.
Οι διεθνείς αντιδράσεις εντείνονται με τις χώρες και τους οργανισμούς να τίθενται πλέον ενάντια του Λίβυου ηγέτη και του τρόπο που αντιμετωπίζει τους διαδηλωτές. Ο Αραβικός Σύνδεσμος έθεσε την Λιβύη εκτός των συνεδριάσεών του. Ο γενικός γραμματέας, Αμιρ Μούσα, προειδοποίησε τον Καντάφι, πως η χώρα του θα αποβληθεί από τον Οργανισμό, εάν ο ίδιος δεν ανταποκριθεί στις δημοκρατικές απαιτήσεις του λαού του και δεν γίνει εγγυητής της ασφάλειάς του.
Το Περού από την άλλη, έγινε η πρώτη χώρα που «έσπασε» τους δεσμούς με την Λιβύη. Ο πρόεδρος της χώρας, Άλαν Γκαρσία, δήλωσε μάλιστα ότι θα ζητήσει από τον ΟΗΕ να καθιερώσει ζώνη αποκλεισμού του λιβυκού εναέριου χώρου για να αποτραπεί η χρήση αεροσκαφών εναντίον του πληθυσμού της. Oι αμερικάνοι κάλεσαν όσους υπηκόους τους επιθυμούν να εγκαταλείψουν την χώρα, να βρίσκονται σήμερα το πρωί στις 9 στο λιμάνι της Τρίπολης, με τα διαβατήριά τους για να μεταφερθούν προς την Μάλτα.
Το διάγγελμα Καντάφι
Ο Μουάμαρ Καντάφι, δήλωσε χθες Τρίτη, ότι προτίθεται να παραμείνει στη Λιβύη ως "επικεφαλής της επανάστασης", καθώς εκτιμά ότι δεν κατέχει επίσημη θέση από την οποία μπορεί να παραιτηθεί. "Θα πεθάνω σαν μάρτυρας", είπε, ενώ απείλησε ότι θα καλέσει τον λαό "να καθαρίσει τη Λιβύη πόρτα-πόρτα", εάν δεν υποχωρήσουν οι διαδηλωτές και δεν φύγουν από τους δρόμους.
«Ο Μουάμαρ Καντάφι δεν έχει επίσημη θέση από την οποία να παραιτηθεί. Ο Μουάμαρ Καντάφι είναι ο επικεφαλής της επανάστασης, είναι συνώνυμος των θυσιών μέχρι τον θάνατο. Πρόκειται για τη χώρα μου, αυτή των γονιών και των προγόνων μου», είπε, μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. «Θα πολεμήσω μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου», υπογράμμισε, στο διάγγελμά του, που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση,
Αυτοχαρακτηρίστηκε "βεδουίνος πολεμιστής" που χάρισε "δόξα" στους Λίβυους και είπε ότι η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό "διαστρεβλώνεται". «Εμείς οι Λίβυοι αντισταθήκαμε στις Ηνωμένες Πολιτείας και στη Βρετανία στο παρελθόν και δεν θα παραδοθούμε», τόνισε. Ο Λίβυος ηγέτης, χαρακτήρισε τους διαδηλωτές "συμμορίες", "προδότες" και "μισθοφόρους" που δεν εκπροσωπούν τον λαό. Επέρριψε τις ευθύνες για τις ταραχές στους νέους που, όπως είπε, "αντιγράφουν" όσα συνέβησαν σε άλλες αραβικές χώρες και προειδοποίησε ότι δεν έχει ακόμη χρησιμοποιήσει βία εναντίον τους αλλά θα το κάνει, εφόσον χρειαστεί. Όπως είπε, έχει δώσει εντολή στον στρατό και την αστυνομία να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Ο Καντάφι είπε ότι οι διαδηλωτές θέλουν να μετατρέψουν τη Λιβύη σε ισλαμικό κράτος, ένα "νέο Αφγανιστάν", όπως το χαρακτήρισε και κάλεσε τους υποστηρικτές του να βγουν την Τετάρτη στους δρόμους για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο καθεστώς και στον ίδιο, προειδοποιώντας τους διαδηλωτές ότι οι ενέργειές του επισύρουν την ποινή του θανάτου.Διαβάστε ακόμη:
Η βία στον αραβικό κόσμο «ρίχνει» τα χρηματιστηριακά ταμπλό
Ελληνικά πλοία στη Λιβύη για την μεταφορά Ευρωπαίων και Κινέζων πολιτών

Τι προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που συζητήθηκε και εγκρίθηκε στο υπουργικό συμβούλιο. Το νομοσχέδιο μεταξύ άλλων προβλέπει την επιβολή αυτόφωρου για την μη καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο για διάστημα πάνω από τέσσερις μήνες, για την παράλειψη ή μη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και ΦΠΑ ενώ αυξάνει ως και τα 20 χρόνια κάθειρξης τις ποινές που θα...
 επιβάλλονται για φοροδιαφυγή πάνω από τα όρια που αυτή θεωρείται κακούργημα. Σημειώνεται ότι κακούργημα θεωρείται σήμερα η μη απόδοση ΦΠΑ πάνω από 75.000 ευρώ και εισοδήματος πάνω από 150.000 ευρώ.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμη την θέσπιση οικονομικού εισαγγελέα για υποθέσεις φοροδιαφυγής, την άρση του φορολογικού απορρήτου και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των οφειλετών ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο όταν αυτά υπερβαίνουν τα 150.000 για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους αλλά και για σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής που αφορούν μη έκδοση αποδείξεων, πλαστά κα εικονικά τιμολόγια αλλά και παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Θεσπίζονται ακόμη αυστηρές διαδικασίες επιλογής και ελέγχου των εφοριακών υπαλλήλων ( μέσω Πόθεν Εσχες).

Παράλληλα το νομοσχέδιο περιλαμβάνει μέτρα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των οποίων είναι η μείωση του συντελεστή φορολογίας των κερδών των επιχειρήσεων, αλλαγή του τρόπου παρακράτησης του φόρου για τα μερίσματα, καθώς και δυνατότητα καταβολής του ΦΠΑ σε τρείς δόσεις.


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_3377.html

Η Μυκονοποίηση του Καστελόριζου.


Γράφει ο Dr. Ν. Λυγερός 
Μπορεί ο τίτλος να αποτελεί μια γλωσσική βαρβαρότητα προς το παρόν αλλά έρχεται
ν' απαντήσει σε μερικούς προβληματισμούς από ανθρώπους που αγαπούν αυτό το νησί
και δεν θέλουν να μείνουν άπρακτοι. Οι κάρτες που στάλθηκαν στο Καστελόριζο,
αλλά και η ενίσχυση που πήρε η όλη προσπάθεια από τα ελληνικά blogs είναι
σημαντική. Διότι αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός δίνει προσοχή σε μερικά
θέματα όταν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκονται σε κρίσιμη φάση. Πιο σημαντική ακόμα
είναι η εξέλιξη της προσπάθειας, αφού μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν πολλοί που
θέλουν να πάνε ακόμα και διακοπές εκεί και να οργανώσουν εκδηλώσεις. Όντως η
φυσική παρουσία δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία και στους ανθρώπους που βρίσκονται
στο νησί. Διότι το Καστελόριζο δεν είναι μόνο ένας χώρος. Πιο πρακτικά
πρέπει όμως να λειτουργήσουν και τεχνικές λύσεις. Με ποια έννοια; Με την έννοια της
βιωσιμότητας. Δεν μας αρκεί να σκεφτόμαστε τους κατοίκους του Καστελόριζου.
Δεν έχουν μόνο το δικαίωμα να επιζήσουν αλλά και να ζήσουν ως πραγματικά
ελεύθεροι πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουν μια επάρκεια. Ακόμα
κι αν το νησί έχει περιορισμένες δυνατότητες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν
λύσεις. Και εδώ είναι που έρχεται το παράδειγμα της Μυκόνου. Η ειδική θέση αυτού
του νησιού δεν είναι ούτε γεωγραφική ούτε κλιματολογική, στη ουσία είναι
καθαρά επίπτωση ανθρώπινης επιρροής πάνω στο χώρο μέσω του χρόνου.
Φυσιολογικά το Καστελόριζο μπορεί να λειτουργήσει ωε επέκταση της Ρόδου, όπως
και η Γαύδος με την Κρήτη. Αλλά η πιο αποτελεσματική προσέγγιση είναι να αποτελεί
ελκυστική λόγω σπανιότητας. Αυτή η μεταμόρφωση δίνει περισσότερες
δυνατότητες για τους κατοίκους και αυτό δεν έρχεται σε σύγκρουση με το μέγεθος του
νησιού. Στην εποχή του διαδικτύου σημασία δεν έχουν οι αποστάσεις αλλά οι συνδέσεις.
Η δημιουργία ενός κέντρου στις άκρες αλλάζει όλα τα δεδομένα.

 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/dr_23.html

«Φλέβα» χρυσού 11 δισ. ευρώ στη Χαλκιδική


Ετήσια έσοδα της τάξης των 450 εκατ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια, μπορούν να αποφέρουν τα τρία κοιτάσματα χρυσού στην περιοχή της Βόρειας Χαλκιδικής, εφόσον γίνει η εξόρυξη και ξεκινήσει και η εκμετάλλευσή τους με βιώσιμο και ορθολογικό τρόπο και με προστασία του περιβάλλοντος, στηρίζοντας, ταυτόχρονα, την τοπική απασχόληση και οικονομία, καθώς και την εθνική οικονομία.

Το ποσό αυτό, με βάση τα σημερινά δεδομένα, θα αντιστοιχεί σε σχεδόν 40% των συνολικών ετήσιων εσόδων της χώρας, από όλες τις εκμεταλλεύσεις ανά την επικράτεια, οι οποίες, ως αξία, εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύουν έναν τζίρο (με πωλήσεις εντός συνόρων και εξαγωγές) ύψους 1,1 δισ. ευρώ ετησίως.

Εκτιμήσεις
Τις εκτιμήσεις αυτές διατύπωσε ο καθηγητής του τομέα Μεταλλουργίας και Τεχνολογίας Υλικών και πρόεδρος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κ. Ιωάννης Πασπαλιάρης, σημειώνοντας πως η συνολική πραγματική αξία των κοιτασμάτων από τα κοιτάσματα του Στρατωνίου (διάρκειας εκμετάλλευσης 7 έτη), των Σκουριών (διάρκεια εκμετάλλευσης 30 έτη) και της Ολυμπιάδας (διάρκεια εκμετάλλευσης τουλάχιστον 20 έτη), υπολογίζεται σε 11 δισ. ευρώ. Μιλώντας σε εκδήλωση κατοίκων που στηρίζουν την ανάπτυξη της περιοχής ανέφερε ότι «Το σύνολο της θεωρητικής τους αξίας έχει εκτιμηθεί στα 15,6 δισ. ευρώ, αλλά όσο δεν εξορύσσονται η αξία τους είναι μηδενική. Ακόμη όμως και να γίνει εξόρυξη αν δεν υποστούν επεξεργασία και πάλι δεν έχουν αξία» και διευκρίνσε πως «αν υποστούν εμπλουτισμό τα εν λόγω κοιτάσματα χρυσού, η πραγματική τους αξία μπορεί να φθάσει τα περίπου 5 δισ. ευρώ ή το 32% της θεωρητικής τους αξίας. Κάτι που αντιστοιχεί σε μια ετήσια απόδοση της τάξης των 211 εκατ. ευρώ». Κατά τον καθηγητή, ωστόσο, η απόδοση μπορεί να υπερδιπλασιαστεί στην περίπτωση που στα τρία κοιτάσματα αξιοποιηθεί και η μεταλλουργία, αφού «έτσι η πραγματική αξία που μπορεί να ανακτηθεί υπολογίζεται σε 11 δισ. ευρώ ή περί τα 450 εκατ. ευρώ, ετησίως».

Πολλαπλά αναμένονται τα οφέλη από την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των τριών κοιτασμάτων, μέσα από την επένδυση του 1,2 δισ. ευρώ, και σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας. «Στην εξόρυξη πρόκειται να απασχοληθούν συνολικά 770 άτομα, ενώ αν προσθέσουμε και τον εμπλουτισμό θα χρειαστούν ακόμη 215 εργαζόμενοι», ανέφερε ο κ. Πασπαλιάρης για να προσθέσει πως «με τη μεταλλουργία ο αριθμός του προσωπικού θα φθάσει στα 1.235 άτομα ή 25% περισσότερα από ό,τι χωρίς αυτή». Καταλήγοντας ο καθηγητής εξέφρασε την εκτίμηση πως στις περιπτώσεις αυτές «δίπλα» στις άμεσες θέσεις εργασίας δημιουργούνται, εμμέσως, από 3 έως 5 νέες θέσεις απασχόλησης σε παράπλευρα αντικείμενα.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΟΣ

Μέχρι και μαχητικά αεροσκάφη έστειλε εναντίον των διαδηλωτών ο Καντάφι. Πάνω από 300 οι νεκροί από την αρχή της "αυθόρμητης" λαϊκής εξέγερσης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο και οι πολύ αισιόδοξοι στο στρατόπεδο της νέας τάξης, προβλέπουν ακόμη και ανατροπή του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν. Μετά την εγκατάσταση των ελεγχόμενων κυβερνήσεων περιφερειακά στη Μεσόγειο, από τη Συρία ως το Μαρόκο, προβλέπεται η ένταξη όλων αυτών των νέων "δημοκρατιών" στην Μεσογειακή ένωση, που θα είναι μία επέκταση ουσιαστικά της Ευρωπαϊκής.

Στην ένωση αυτή θα μπουν...οι αφρικανικοί και ασιατικοί λαοί της Μεσογείου με τις ίδιες ακριβώς υποσχέσεις με τις οποίες μπήκε η Ελλάδα στην Ε.Ο.Κ. μετά την δικτατορία. "Θα τρώτε με χρυσά κουτάλια", "θα είναι εγγυημένα τα σύνορά μας", "θα έχετε επιδοτήσεις" κτλ κτλ.
Αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο του 2012. Μόλις εγκαθιδρυθεί ασφαλές περιβάλλον στην Μεσόγειο, μέσα στο καλοκαίρι και με συνοπτικές διαδικασίες θα ψηφιστεί το "σύνταγμα οικονομικής διακυβέρνησης" σε σύνοδο που θα γίνει στην κορυφαία πνευματική πόλη της Μεσογείου που θα ορισθεί και ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ της ένωσης.
Η πόλη αυτή είναι το πνευματικό κέντρο που είναι αποδεκτό από τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες του κόσμου, και είναι τα ΙΕΡΟΣΌΛΥΜΑ. .Αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα του Ισραήλ.
Στη σύνοδο αυτή θα ολοκληρωθεί και η ένωση της βορειοαμερικανικής ένωσης (Καναδάς-ΗΠΑ-Μεξικό) με την Μεσογειακή, παρουσία όλων των ηγετών του ΟΗΕ.
Εκεί θα ανεγερθεί και ο ναός λατρείας του ενός "αποδεκτού" Θεού, για να σφραγισθεί η συμφωνία των λαών. Σε τρεις μέρες σχεδιάζεται να γίνει η ανέγερσή του, για να δείξει ο νέος οικονομικός οργανισμός τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητές του, βάσει των οποίων θα λύσει όλα τα προβλήματα του κόσμου.
Αυτός θα είναι ο ναός τρίτος ναός του Σολομώντος μέσα στον οποίο θα ορισθεί και ο "πρόεδρος αυξημένων αρμοδιοτήτων" της ένωσης αυτής.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες αυτό είναι το σχέδιο που θέλουν να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012. Εξξάλλου το πράγμα φαίνεται. Φωνάζει από μόνο του. Εκτός και αν ασχολείται κανείς με μικρογεγονότα της καθημερινότητας μόνο.
Βέβαια στο σχέδιο αυτό, δεν μας είπανε τι σκοπεύουν να κάνουν με τον.....ξενοδόχο, αφού χωρίς αυτόν το σχεδίασαν. Και ο ξενοδόχος Πούτιν δεν φαίνεται να συμφωνεί.
Το αν θα κατορθώσουν να εφαρμόσουν αυτά που σχεδίασαν, όπως τα σχεδίασαν, θα το δούμε.

peripatris

Χάρρυ Κλυνν: Η απόλυτη σιωπή του Παπανδρέου για τον φίλο του Καντάφι


Δεν βρήκε ούτε μία λέξη για να καταδικάσει την απανθρωπιά...
«Πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν μέρος της Τρίπολης, ελικόπτερα άνοιξαν πυρ κατά των διαδηλωτών, ελεύθεροι σκοπευτές και ένοπλοι πιστοί στον αιμοσταγή δικτάτορα δολοφόνησαν αόπλους διαδηλωτές… Εκατοντάδες οι νεκροί, αμέτρητοι οι τραυματίες…»

Απίστευτε ΓΑΠ, προσωποποίηση της απανθρωπιάς και της απάτης, ζήτουλα στις αυλές των τοκογλύφων, βιαστή του λαού των Ελλήνων, εφιάλτη και μειοδότη…
Ούτε μια, έστω και παραμικρή, δήλωση καταδίκης του αιματοβαμμένου Κανταφικού καθεστώτος;
Ούτε μια λέξη συμπαράστασης και συμπόνιας για τους νεκρούς και τους τραυματίες;
Ούτε κουβέντα για τον επί 42 χρόνια αφόρητα καταπιεζόμενο λαό της Λιβύης;
Αλλά τι να πεις, φρούτο του ίδιου «εφιαλτικού» σοσιαλιστικού δέντρου είσαι κι εσύ και θαυμαστής του ελεεινού εγκληματία Μουαμάρ Καντάφι.
Ο Θεός να σε λυπηθεί, γιατί ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται ποτέ να σε συγχωρέσει…

“Κληρώνει” στις 25 Μαρτίου για εκλογές

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Μια πιο ψύχραιμη ανάλυση της χθεσινής συνάντησης του Γιώργου Παπανδρέου με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο οδηγεί σε κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τι πραγματικά… μας περιμένει.
Ο Πρωθυπουργός φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των ελληνικών δανείων, η πραγματική «ταμπακιέρα» λοιπόν αφορά στο κατά πόσο θα επιτραπεί στην Ελλάδα η επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους. Δηλαδή, η μείωση των επιτοκίων δανεισμού, και το «κούρεμα» των ομολόγων, που κατά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο, θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των συντάξεων.
Η Ελλάδα προστέθηκε πλέον και επισήμως στις χώρες που «διαφημίζουν» το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, το οποίο προωθεί η Γερμανία, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και της Γαλλίας του Νικολά Σαρκοζί. Και αυτό, σε μια συγκυρία κατά την οποία οι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης προσεγγίζουν τις προτάσεις Μέρκελ με καχυποψία, αν όχι με εκνευρισμό.
Η ηγέτης των Χριστιανοδημοκρατών, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να αγκαλιάσει πολιτικά την Κυβέρνηση Παπανδρέου, παρόλο που ιδεολογικά το CDU είναι συγγενής με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν εξηγείται διαφορετικά η επισήμανση της κας Μέρκελ ότι «οι αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών που διαδηλώνουν στους δρόμους, δείχνουν ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου τα πηγαίνει καλά».
Ξεκαθαρίζοντας ότι η Γερμανία, επομένως και η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν ζητάει από την Ελλάδα πρόσθετα μέτρα, η Άνγκελα Μέρκελ προσφέρει στον Γιώργο Παπανδρέου το κατάλληλο επιχείρημα για να διεκδικήσει την επανεκλογή του, μέσω πρόωρων εκλογών. Χωρίς να τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου, όπως επιτακτικά ζητάει η Νέα Δημοκρατία.
Είναι λοιπόν προφανές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλυσε χθες στη Γερμανίδα Καγκελάριο τον πολιτικό σχεδιασμό του για πρόωρες εκλογές, προκειμένου να διεκδικήσει νωπή λαϊκή εντολή, για να εφαρμόσει «τα ίδια» μέτρα. Και είναι εξίσου προφανές ότι η κα Μέρκελ συναινεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που σε κάθε περίπτωση προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών, αν αναλογιστεί κανείς το λογιστικό κόστος των εκλογών.
Αν κρίνουμε από την ατζέντα των εξελίξεων που έχουμε μπροστά μας, η Σύνοδος Κορυφής της 25ης Μαρτίου, θα ξεκαθαρίσει και την ημερομηνία των εκλογών. Εφόσον η Γερμανία καταφέρει να επιβάλλει το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, ο Γιώργος Παπανδρέου θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από ένα μήνα για να «μαζέψει» το ΠΑΣΟΚ, και να διεξάγει εκλογές τον Μάιο.
Αν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, σε αντίθεση με την Ελλάδα, δεν συμφωνήσουν με τις βουλές της κας Μέρκελ, οι εξελίξεις θα παραπεμφθούν στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου. Κάτι που σημαίνει, ότι ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου θα «δείχνει» τον Σεπτέμβριο για τις κάλπες…
 
http://ideopigi.blogspot.com/2011/02/25.html

ΨΥΧΡΟ «ΝΤΟΥΖ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΣΤΟΝ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ» Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ENANTI ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΜΑΣ!
Η ψυχρολουσία που υπέστη ο Γ. Παπανδρέου από την καγκελάριο της Γερμανίας κ. Α. Μέρκελ ήταν μάλλον άνευ προηγουμένου.
Ο Γ. Παπανδρέου έφτασε στο Βερολίνο έχοντας στις αποσκευές του τρία βασικά αιτήματα αλλά και μια άνευ όρων παράδοση. Παράδοση στην Α. Μέρκελ και τις κυνικές επιθυμίες της.
Η παράδοσή του αυτή ήταν πλήρης, καθώς αφορούσε την περαιτέρω μετατροπή της ΕΕ σε Γερμανικό «οικόπεδο», με την υιοθέτηση της πρότασης της καγκελαρίου για τη συγκρότηση του Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας, ενός Συμφώνου πιο απαράδεκτου από το γνωστό μας Σύμφωνο Σταθερότητας.
Ο Γ. Παπανδρέου ανεδείχθη πρωταθλητής των ελάχιστων «προθύμων» του Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας.
Τα τρία βασικά αιτήματα του Γ. Παπανδρέου προς την καγκελάριο Μέρκελ αφορούσαν την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων της ΕΕ στο πλαίσιο της τρόικα, τη μείωση των επιτοκίων αποπληρωμής τους και την επαναγορά ελληνικών ομολόγων με τη βοήθεια του ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, πράγμα που θα είχε στην πράξη ως συνέπεια το «κούρεμα» μικρού έστω μέρους του χρέους γύρω στο 20%.
Είναι προφανές ότι τα αιτήματα που υπέβαλε ο Γ. Παπανδρέου στην ηγεμόνα της ΕΕ δεν ήταν καθόλου υπερφίαλα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάτι παραπάνω από «ασπιρίνη» στη βαρύτατη ασθένεια που αντιπροσωπεύει το βάρος του χρέους για την ελληνική οικονομία.
Κι όμως ο Γ. Παπανδρέου παρά τη «μετριοπάθεια» του αλλά και τη δουλοφροσύνη του προς τις μύχιες Γερμανικές επιδιώξεις έφυγε κυριολεκτικά με «άδεια χέρια» από το Γερμανικό imperium, λαμβάνοντας απλώς λίγα καλά λόγια για τις τολμηρές (αντεργατικές) επιλογές του και αμέτρητες προτροπές να συνεχίσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον ίδιο (αντεργατικό) δρόμο!
Ο Γ. Παπανδρέου όχι μόνο «έφαγε πόρτα» από την Α. Μέρκελ σε ότι ζητούσε αλλά δεν πήρε ούτε καν αυτό που θεωρούσε, σχεδόν, σίγουρο: την επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους προς την ΕΕ στο πλαίσιο του δανεισμού της τρόικα.
Ακόμα και την ενδεχόμενη ικανοποίηση αυτού του αιτήματος, η κ. Μέρκελ την ενέταξε στο συνολικό πακέτο για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη, το οποίο πιθανόν να αποφασιστεί (;) στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στα τέλη Μάρτη.
Ακόμα και οι συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμαϊερ και τον ένα εκ των δύο προέδρων των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Ετσντεμίρ ελάχιστα απέδωσαν, πέραν από καλά λόγια στήριξης στον Γ. Παπανδρέου για τη μνημονιακή λεηλασία που με συνέπεια επιδίδεται!
Το μόνο που απέμεινε από το ταξίδι του Γ. Παπανδρέου στη Γερμανία ήταν, πέραν της εθελοδουλείας στη Γερμανική συνταγή για το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, η πεισματική επανάληψη της θέσης του έλληνα πρωθυπουργού ότι «απορρίπτει» μετά βδελυγμίας «κάθε σκέψη για αναδιάρθρωση και κούρεμα του χρέους», την οποία συνόδευσε μα μια ακραία υποτελή επεξήγηση, πως αυτό αποτελεί για τον ίδιο θέμα «αξιοπιστίας» έναντι των πιστωτών της χώρας!
Δυστυχώς την ίδια θέση εξέφρασε από τη Βουλή και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος, ο οποίος περίπου χαρακτήρισε ως καταστροφή την αναδιάρθρωση του χρέους!
Και αυτά, δυστυχώς, λέγονται την ώρα που το ναυάγιο του μνημονιακού προγράμματος είναι κάτι παραπάνω από παταγώδες και εφιαλτικό, ενώ οι θιασώτες της μνημονιακής συνέχειας επιδίδονται σε κινήσεις πανικού, αδιεξόδου και απελπισίας.
Διότι μόνο ως κινήσεις τέτοιου χαρακτήρα μπορούν να ονομαστούν αποτυχημένα ταξίδια ελεημοσύνης, σαν αυτό στη Γερμανία του Γ. Παπανδρέου ή κινήσεις εκποιήσεων δημόσιας περιουσίας 50 δις!
Ακόμα χειρότερα, μόνο ως ομολογία και τυπικής χρεοκοπίας της χώρας μπορούν να εκληφθούν ρυθμίσεις σαν αυτή στο φορολογικό νομοσχέδιο, που δίνουν τη δυνατότητας στο δημόσιο να αποπληρώνει με ομόλογα τους συναλλασσόμενους με αυτό!
Διότι μια τέτοια ρύθμιση σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος «κόβει», στην πράξη, δίπλα στο ευρώ, ένα νέο παράλληλο υποτιμημένο μέσο πληρωμής για εσωτερική κατανάλωση!
Αυτήν την ώρα απαιτείται επειγόντως
 • Αμφισβήτηση του δημοσίου χρέους, ως χρέους του ελληνικού λαού
 • Ανάπτυξη ενός μεγάλου λαϊκού κινήματος με αίτημα «δεν πληρώνω» το δημόσιο χρέος
 • Επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους, χωρίς δεσμεύσεις και με κύριο στόχο, πέραν των άλλων, την άμεση διαγραφή, τουλάχιστον, του μισού χρέους
 • Προώθηση, αν δεν επιτευχθεί μια τέτοια λύση, της προσωρινής και στη συνέχεια μόνιμης διακοπής αποπληρωμής του χρέους
 • Ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους για τις πιο ευάλωτες και ασθενείς κοινωνικές κατηγορίες
 • Εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των τραπεζών
 •  
 • http://ideopigi.blogspot.com/2011/02/blog-post_9079.html

Ιδού τα αποτελέσματα των αποκρατικοποιήσεων των ΔΕΚΟ - Με πτώχευση απειλείται η Ολυμπιακή...και ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΑΝΕ ΚΙ' ΑΛΛΟΙ!

Στα αζήτητα και στην πτώχευση με το άρθρο 99 οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η άλλοτε πολύφερνη νύφη Ολυμπιακή...Σύμφωνα, μάλιστα, με έγκυρες πληροφορίες των «Επικαίρων», ο κ. Βγενόπουλος ήδη έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να επιστρέψει την Ολυμπιακή στο κράτος, διαφορετικά θα αναγκαστεί να την πάει σε πτώχευση, μετά την ακύρωση της συγχώνευσης με την Aegean από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού. Ποια είναι τα πιθανότερα σενάρια για την επόμενη μέρα στην Olympic Air και τους χιλιάδες εργαζόμενους. Τι εκτιμούν αναλυτές και άνθρωποι της αγοράς για το μέλλον των αερομεταφορών στη Ελλάδα;

Ενάμιση χρόνο μετά την «αερομαχία» του κ. Βγενόπουλου με τον κ. Βασιλάκη, που έριζαν για το ποιος θα πάρει από το κράτος την Ο.Α., και ένα χρόνο μετά τη συμφωνία τους για συγχώνευση, η πολύπαθη Ολυμπιακή βρίσκεται ξανά στο σημείο μηδέν. Διαβάστε στ «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον πρώην εθνικό μας αερομεταφορέα.

epikaira

ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜ. ΑΞΙΑΣ 17,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕ JUNK, ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ


=Με haircut 30%, τα ταμεία θα χάσουν 7,5 δισ. ευρώ !
-ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
-ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ;
-ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;
=ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ !
-ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
-ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
=ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
-Γιατί μετά την 31.12.2007 έπαυσε να ενημερώνεται η σχετική ιστοσελίδα, με την τρέχουσα απογραφή των περιουσιακών στοιχείων των ταμείων;
-Ποια άλλη κοινωνική τάξη όσο η εργατική, σήκωσε τόσο βάρος(περικοπή μισθών, συντάξεων,κλπ) για να σωθεί(;) η χώρα από την πτώχευση;
-Ο ΚΑΚ και ο ΓΑΠ δεν γνώριζαν για τον τεράστιο κίνδυνο που εξέθεταν τα ασφαλιστικά ταμεία;
-Είχε δίκιο ο Λοβέρδος όταν έλεγε ότι δεν "υπάρχει σάλιο" στα ταμεία ή συμμετείχε και ο ίδιος, ως υπουργός, στο έγκλημα;
-Ο Κουτρουμάνης ο γιαλαντζί πράσινος συνδικαλιστής, γιατί δεν μίλαγε πριν γίνει υπουργός;
-Η Κατσέλη, δεν κατάλαβε τίποτα; Είναι δυνατόν ολόκληρη καθηγήτρια(δάσκαλε που δίδασκες), να μην μπορεί να συντάξει απογραφή της περιουσίας των ταμείων; Τι συμβαίνει;
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011, ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΞΙΑΣ 17,3 δισ. ευρώ [ΠροβόπουλοςΤΩΡΑ(αν δεν κινδυνολογεί) 25,0 δισ. ευρώ ΜΕΙΟΝ επίσημη απογραφή 31/12/2007 7,7 δισ. ευρώ
= 17,3 δισ. ευρώ ]

ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 • Χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα , ξενόγλωσσοι με κουκούλες , αλλά και χωρίς , κάνουν γιουρούσια και διαλύουν μεμονομένες ομάδες διαδηλωτών που καυευθύνονται προς Σύνταγμα! Τελευταία ενημέρωσή μας μιλά για οργανωμένες επιθέσεις 15.20 και 15.30 σε Σταδίου & Χαρ.Τρικούπη και Πανεπιστημίου στο ύψος της Χαρ.Τρικούπη,ξανά!
 • Κάφρος με τραύματα στο πρόσωπο και στο δεξί πόδι μεταφέρεται από "συντρόφους" του στην άνοδο της Λυκαβητού. Η ομάδα του , αφού τράπηκε σε φυγή από διαδηλωτές , επιτέθηκε σε μηχανές Ζητάδων , ο οποίοι ανέλαβαν να κυνηγήσουν τους διαδηλωτές ....
Ανάρτηση Από τον/την Θρασύβουλος στο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"

Το αμερικανικό περιοδικό Forbes γράφει για το κίνημα «Δεν Πληρώνω» !!!


Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά, στο παγκόσμιο προσκήνιο. Αυτή την φορά ο λόγος είναι το κίνημα <<Δεν Πληρώνω >>.

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο περιοδικό FORBES ,όπου (χθες φιλοξένησε) αναλυτικό άρθρο, μεταξύ άλλων γράφει: «Στήνουν μπλόκα στους σταθμούς των διοδίων και αφήνουν τους οδηγούς να περνούν ελεύθερα. Καλύπτουν τα ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων στα Μέσα Μεταφοράς έτσι ώστε το επιβατικό κοινό να μην πληρώνει. Ακόμα και οι γιατροί συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, εμποδίζοντας τους ασθενείς να καταβάλουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία».

Στο αναλυτικό άρθρο που φιλοξενεί το site του περιοδικού Forbes, γίνεται μια προσπάθεια να εξηγήσει όλη αυτήν την οργή των ανθρώπων που το πλαισιώνουν και που εναντιώνονται σε όλες αυτούς τους λανθασμένους χειρισμούς των κυβερνήσεων και της κακής πολιτικής που ασκούν...

Μεταξύ άλλων, στο περιοδικό γίνεται αναφορά για την πολιτική διαφθορά και τα πολιτικά σκάνδαλα...στην χώρα μας, προσπαθώντας έτσι να "δικαιώσει" την οργή του κινήματος.


ΣΗΜΕΡΑ Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Ν !!ΥΠΟΜΟΝΗ !! ΑΥΡΙΟ , ΟΛΑ ΤΑ "MΠOYMΠOYKIA" , ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ !

Ανάρτηση Από τον/την Καλλίστη στο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters