Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τα δύο ιρανικά πολεμικά εισήλθαν την Τρίτη το βράδυ στα νερά της Μεσογείου.Σε επιφυλακή το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό


Αύξησε το επίπεδο συναγερμού το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό, μετά την είσοδο στη Μεσόγειο δύο ιρανικών πλοίων.

Αξιωματούχος των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι οι δυνάμεις της χώρας θα «ανταποκριθούν άμεσα» σε κάθε κίνηση ή αλλαγή πορείας των πλοίων, που θα θεωρηθεί προκλητική.

Τα δύο ιρανικά πολεμικά εισήλθαν την Τρίτη το απόγευμα στα νερά της Μεσογείου μετά από το πέρασμά τους από τη Διώρυγα του Σουέζ, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από την Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράν το 1979.

Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να ενεργήσει «με αποφασιστικότητα» κατά της ιρανικής ναυτικής αυτής αποστολής, που χαρακτηρίστηκε από το Ισραήλ ως «προβοκάτσια».

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Fars τα πλοία είναι το Kharg, ένα πλοίο ανεφοδιασμού 33 χιλιάδων τόνων, και το lvand, μια φρεγάτα παρακολούθησης. Και τα δύο είναι βρετανικής κατασκευής. Το πρώτο μεταφέρει 250 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία ελικόπτερα ενώ το δεύτερο είναι εξοπλισμένο με τορπίλες και με πυραύλους.

Τα δύο πλοία πραγματοποιούν «μια επίσκεψη ρουτίνας» που θα τα οδηγήσει έως τη Συρία, ανέφερε ήδη από την Κυριακή μια ιρανική διπλωματική πηγή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ιρανικά πολεμικά πλοία θα επιστρέψουν και θα ξαναπεράσουν τη Διώρυγα στις 3 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters