Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ανοικτή επιστολή προς όλους τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Η ΝΔ το τελευταίο καιρο μαλλον υποψιασμενη για την πτώση του ΠΑΣΟΚ και την επανοδο της στην εξουσία έχει αρχισει να θυμιζει εντονα την καραμανλικη ΝΔ στην μακρα προεκλογικη περιοδο του 2004.
Μαλιστα ειναι περα ως περα σαφες πως η ΝΔ χαΝει τα ερεισματα της στην κοινωνια και μάλιστα με την συνεχόμενη ηλίθια αλλά συνάμα και ύποπτη στηριξη νομοσχεδιων του ΠΑΣΟΚ υποτιμα την νοημοσύνη των στελεχων της που......
σιγά - σιγά ριζοσπαστικοποιούνται και βλέπουν πως η βρώμα και η δυσωδία των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων εχει φτασει το απροχώρητο.

Δεν είναι δυνατόν την στιγμη που η εκληματικότητα χτυπάει κοκκινο και ο πολιτης δεν αισθανεται καμια ασφάλεια να ψηφιζεται νομος βασει του οποιου η παρανομη οπλοκατοχή ειναι κακουργημα και μάλιστα να στηριζεται απο την απαράδεκτα συναινετική ΝΔ.

Γιατι αυτος ο νομος δεν ακουμπαει τις μαφίες και το0 οργανωμενο εγκλημα αλλα εχει σκοπό να σταματήσει την κατοχή οπλων απο τους εν πολιορκία Έλληνες. Αυτη της την μεσοβέζικη στήριξη για αυτόν ακριβώς τον νόμο θα την μετανίωσει πολυ συντομα η ΝΔ και η ηγεσία της.

Όπως θα μετανιώσει και ο κύριος Σαμαρας για τις άστοχες δηλωσεις του περι διαλογου για την Παιδεια. Κυριε Σαμαρά ειστε το ιδιο αφελης με τον κυριο Καραμανλή;
Αν γινετια πρωθυπουργος και στις πρώτες 10 μερες δεν διαλυσεται το φοιτικους συλλογους ολων των Πανεπιστημίων και αν δεν πετάξετε εξω απο τα Πανεπιστημια τα διαφορα αποστηματα που το παιζουν νεολαιες με την ΔΑΠ ομου ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΩΝ ΣΑΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ.

Η ΝΔ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΦΕΡΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΜΓΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΚΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΜΣΕΝΑ ΤΖΑΚΙΑ.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ.


ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ
http://dexter-dexter1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters