Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ο εποικισμός συνεχίζεται – 1.490 ευρώ εφάπαξ για “πρόσφυγες”..

Βασίλης Δρόσος
ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ TO 2002 META ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ;;;;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Οι άρρηκτοι δεσμοί μεταξύ κράτους κεφαλαίου και ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό...

Το φαινόμενο των ΜΚΟ έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που παρεμβαίνουν πια απευθείας στην κεντρική πολιτική σκηνή. Με αφορμή αυτήν την ανακοίνωση κάναμε μία σύντομη έρευνα στις ΜΚΟ που την υπογράφουν και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αποδείχτηκαν οι άρρηκτες σχέσεις με το μεγάλο κεφάλαιο και το κράτος. Όταν λέμε έρευνα μην φανταστείτε τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μπήκαμε στις σελίδες τους και διαβάσαμε όσα οι ίδιες δηλώνουν για τον εαυτό τους και τα οποία είναι υπεραρκετά για να εξαχθούν συμπεράσματα.

Συνταγματική Αναθεώρηση: Αυτά είναι τα εννέα άρθρα που τροποποιούνται. ΒΙΝΤΕΟ - ΠΙΝΑΚΕΣ


Εννέα διατάξεις περιλαμβάνει η τέταρτη Συνταγματική Αναθεώρηση μετά το Σύνταγμα του 1975, που ολοκληρώθηκε στη Βουλή. Οι πιο σημαντικές είναι...
η αποσύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από πρόωρες εκλογές, η συμμετοχή του Ελλήνων του εξωτερικού σε εθνικές εκλογές και ο περιορισμός των προνομιακών διατάξεων σε ό,τι αφορά την ποινική δίωξη υπουργών... 

ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Ολοι μας λιγο – πολυ εχουμε καταλαβει τι ερχεται,βεβαια υπαρχουν ακομη καποιοι που νομιζουν πως ολα θα τελειωσουν ετσι απλα οπως αρχισαν …. αλλα δυστυχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στην Ελλαδα …. για αλλους δεν γραφω επειδη εκει τηρουν και καποια επιπλαστη πραγματικοτητα,οχι οπως εδω που οι ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….. αλλα κατι παραπανω …..
-ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ …..

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΣΙΩΠΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ …ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣΑ ΕΚΠΟΜΠΗ MOY: AYTH ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΙΝ ΩΡΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE

ΞΑΝΑ, ΝΕΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ, ΣΕ ΝΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ..!

Οι γυναίκες στη Σπάρτη ..


Ι
Ιάσων Αποστολόπουλος
Ο γυναικείος πληθυσμός της Σπάρτης αποκλειόταν από το στρατιωτικό λειτούργημα, διότι οι νόμοι της πόλεως προσδιόριζαν ως καθήκον τους την γέννηση και ανατροφή υγιών τέκνων. Η αγωγή των γυναικών δεν άγγιζε, ούτε καν προσέγγιζε, τα όρια αυστηρότητας εκείνης των ανδρών, διότι ο προορισμός και η αποστολή τους εντός της Πολιτείας ήταν διαφορετικής φύσεως. Αυτό βεβαίως δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως μία καταπίεση του γυναικείου φύλου, το αντίθετο μάλιστα.

Η Ελλάς είναι αποικία! Πρέπει να λέμε «Η κυβέρνηση της Ελλάδος κι όχι των Ελλήνων»

Νίκος Πρασσάς

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
– Πρώτο: Από πότε όποιος Ασιάτης και Αφρικάνος μπαίνει παράνομα στα σύνορα μας, γίνεται αυτόματα συμπολίτης μας, δηλαδή πολίτης της χώρας; Πού το γράφει αυτό στο σύνταγμα; Δεύτερο: Το να αλλοιωθεί πληθυσμιακά, πολιτισμικά και θρησκευτικά η χώρα από τις μεγάλες μάζες των παρανόμων μεταναστών, επιτρέπεται από το σύνταγμα; Τρίτο: Από πού νομιμοποιείται ο πρωθυπουργός της χώρας να λάβει μια τόσο σημαντική απόφαση που θα αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ζούμε χωρίς να ρωτήσει κανέναν; Το έγραφε στο προεκλογικό του πρόγραμμα; Το έφερε προς ψήφιση στην βουλή; Έκανε δημοψήφισμα; Ρώτησε τους πολίτες;

Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»!

Μια ανησυχητική εξέλιξη είχαμε πριν από μερικές ώρες, η οποία μάλιστα ανακοινώθηκε δια χειλέων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, είναι υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος!

Η νέα Ελλάδα: Μουσουλμάνος 1 στα 4 παιδιά σήμερα - Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε την εγκατάσταση 6.000 παιδιών μουσουλμάνων

Ακρως αρνητικές είναι οι προβλέψεις για την επιβίωση του ελληνικού έθνους εντός των ορίων του ελληνικού κράτους τα επόμενα είκοσι χρόνια, λόγω της παράνομης μετανάστευσης.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%).

Δύο νεκροί στο Αντίρριο από την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα (βίντεο)

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, έπειτα από ανατροπή βάρκας.
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, έπειτα από ανατροπή βάρκας λόγω της κακοκαιρίας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη δυτική Ελλάδα.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Κυριακής, κοντά στο λιμάνι του Αντιρρίου.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως έως 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα τα κύματα να αναποδογυρίσουν τη βάρκα.
Κατόπιν επιχείρησης του λιμενικού σώματος και του πυροσβεστικού σώματος, οι αρχές εντόπισαν νεκρούς τους δύο άτυχους άνδρες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο θύματα είναι Γάλλοι υπήκοοι.

Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των ισχυρότατων φαινομένων που συνοδεύουν το νέο κύμα κακοκαιρίας, που έχει ονομαστεί «Γηρυόνης», είναι οι Αρχές της χώρας. Η έντονη κακοκαιρία πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει έως την Τρίτη.
Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει πως η μεγάλη ένταση των φαινομένων και οι σημαντικές ποσότητες βροχής που θα πέσουν καθιστούν την κακοκαιρία δυνητικά επικίνδυνη και ικανή να δημιουργήσει προβλήματα.
Από τις νυκτερινές ώρες της Κυριακής και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας ένα μέτωπο πολύ ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα διασχίσει το σύνολο της χώρας, με κατεύθυνση από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Τα φαινόμενα σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στον προγνωστικό χάρτη παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές/καταιγίδες) του «Γηρυόνη», έως τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 25/11
Η πορεία της κακοκαιρίας λεπτό προς λεπτό

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;

Κατά τον θεωρητικό του πολέμου Κλαούζεβιτς «ο πόλεμος είναι η άσκηση της  πολιτικής  δι’ άλλων μέσων»  Αυτά  μπορεί   να είναι:   «ασύμμετρος (χαμηλής και  υψηλής εντάσεως) πόλεμος, στρατιές αόπλων  μεταναστών, τρομοκρατικός πόλεμος , κυβερνοπόλεμος, οικονομικός , περιβαλλοντικός,  ιερός, ψυχολογικός , βιολογικός , χημικός και τέλος διαστημικός  πόλεμος»  
Δυστυχώς εδώ οι άφρονες πολιτικοί  μας δεν  αντελήφθησαν  τον μεταναστευτικό πόλεμο. Τον αντιμετωπίζουν : α/   σαν φιλανθρωπικό καθήκον  β/ σαν νομική  δέσμευση γ/ τήρηση των συμφωνιών της Ε.Ε (Δουβλίνο) κ.α , ενώ εδώ διακυβεύεται η ακεραιότητα και  ασφάλεια της χώρας και η επιβίωση της Ελληνικής φυλής ήτοι:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters