Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ Διάγγελμα: Ακινητοποιήθηκε η παγκόσμια οικονομία – Φέρνουν ηγέτη για όλους

Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο… Ραγδαίες οι εξελίξεις στον πλανήτη…
Για πρωτοφανή οικονομική κρίση πολύ χειρότερη από εκείνη του 2008, έκανε λόγο την Παρασκευή η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα!
Αυτή την στιγμή η οικονομία του πλανήτη είναι ακίνητη, κάτι που δεν είχε ποτέ, όπως αναφέρει το ΔΝΤ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ γεμάτο καταδίκες! - Το πηλίκιο του κρεμασμένου...



O άνθρωπος που μας κουνάει το δάχτυλο με χάρη υπολοχαγού έχει βιογραφικό γεμάτο καταδίκες και αθλιότητες

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ρόλο αυστηρού υπολοχαγού δίπλα στον Σωτήρη Τσιόδρα και μιλάει απ’ ευθείας στο θυμικό του νεοέλληνα....


Ο ένας μιλάει απλά και ανθρώπινα σαν να απευθύνεται σε μαθητές του δημοτικού, ο άλλος γαβγίζει με ύφος που δεν σηκώνει αντιρρήσεις. 

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη

Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο...
Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ευτυχές μακροπρόθεσμα, αλλά αρκετά τρομακτικό βραχυπρόθεσμα.

Όλες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν τελικά και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από την “Ρώσικη Ρουλέτα” που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη.

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ έχει 4 θεμελιώδη άρθρα από το αρχαίο ελληνικό Σύνταγμα της Λυκίας Μικράς Ασίας (βίντεο)

Το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) έχει τέσσερα (4) θεμελιώδη άρθρα, από το αρχαίο ελληνικό Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Λυκίας (της Μικράς Ασίας)!
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ  Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνει την πληροφορία που αναφέρεται στο βιβλίο του Γιώργου Λεκάκη  «Η Άγνωστη Μικρά Ασία», κατά την ομιλία του, της 25ης Μαρτίου 2018, στον Λευκό Οίκο, με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ, ΑΣΦΑΛΗΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,


Nancy Petratou Marinaki
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΠΙΛΛ ΓΚΕΙΤΣ.😜
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΙΛΛ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΒΙΟΛΌΓΟΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΡΠΕΤΟΥΛΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΛΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.😜
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ 2020 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Ο ΜΠΙΛΛ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ 2011 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΛΥΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΣΌΡΟΣ🐍 😘😘
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ😉

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;;;

Νικόλαος Γεωργιάδης
AN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....
EPSTEIN, NVIXM, RACHEL CHANDLER, ALBA HODSOLL KAI WALTER PEARCE...... 
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ....ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ME ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....
THE CLINTON FOUNDATION AND HAITI RELIEF FUND, ALLISON MACK, LAURA SULS......

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥΤΙΝ, ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ 4 ( ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΌΜΗ, ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.-
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ.😵
ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ 😢ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ (ADRENOCHROMΕ)🤬
ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ😜 ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΑΙ ΤΟ. ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ "ΚΑΛΩΝ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

ΤΕΣΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΔΥΝΗΡΟ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ........
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......

Διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του κορονοϊού στις 5 Απριλίου 2:45 πμ UTC – 5:45 πμ ώρα Ελλάδας


Διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του κορονοϊού στις 5 Απριλίου 2:45 πμ UTC – 5:45 πμ ώρα Ελλάδας
Πολλές αρχαίες προφητείες και διδασκαλίες ανέφεραν ότι θα υπάρξει μία νέα Χρυσή Εποχή στη Γη / Γαία στο κοντινό μέλλον, κι εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στην ανατολή αυτής της νέας εποχής.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ COBRA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ


Εικόνα
Η Αδελφότητα του Ρόδου οργάνωσε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον COBRA σχετικά με τη σπουδαιότητα του επερχόμενου διαλογισμού Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του Κορονοϊού στις 5 Απριλίου 5:45 ώρα Ελλάδας. Στη συνέντευξη αυτή συζητούν σχετικά με τον κορονοϊό,  την οικονομική κατάσταση, την ανάληψη  και πολλά ακόμη, συμπεριλαμβανομένης της σπουδαιότητας του Διαλογισμού Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του Κορονοϊού στις 4/5 Απριλίου 2020.

Μια εναλλακτική άποψη για τα τρέχοντα γεγονότα, στην περίπτωση που τα πράγματα δεν είναι αυτά που εμφανίζονται...

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονταιΈνας νέος ιός ξεδιπλώνεται σε όλο τον κόσμο μας και προσγειώνεται στις ακτές μας. Αυτός ο ιός έχει μια εικασία. 01 %- 3 % ποσοστό θνησιμότητας (μέχρι σήμερα). Ξαφνικά οι πόλεις μας, τα σχολεία, οι επιχειρήσεις και οι χώροι ψυχαγωγίας κλείνουν.

Μερικοί από εμάς πιστεύουν ότι αυτό έχει να κάνει με υψηλά εγκλήματα παιδοφιλίας, απαγωγής παιδιών, βασανισμού, βιασμού και δολοφονίας σε μια κλίμακα δύσκολο να καταλάβεις.

Dershowitz: Έχω αποδείξει ότι ο Ομπάμα διέταξε την έρευνα του FBI κατόπιν αιτήματος του George Soros

Ο ΔΙΕΥΘΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ


Αναζήτηση για τα μέλη της οικογένειας Kennedy που λείπουν στον κόλπο Chesapeake έχει «μετατραπεί από τη διάσωση στην ανάκαμψη»


Οι αρχές συνέχισαν να αναζητούν την Παρασκευή για δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι που εξαφανίστηκαν στο Chesapeake Bay αφού είχαν ξεκινήσει σε ένα κανό για να ανακτήσουν μια μπάλα στο νερό - μια αποστολή που η οικογένεια είπε «μετατράπηκε από διάσωση σε ανάκαμψη».

COVID: Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά άρρωστοι !


Ένα βίντεο που αποκαλύπτει τους πραγματικά άρρωστους ανθρώπους. 

Βέβαια βάλαμε τον όρο «COVID», γιατί όταν ο Τράμπ, ξεκίνησε την μάχη με τον αόρατο εχθρό, που είναι όλη η κλίκα της CABAL, της ELIT και των ILLUMINATI, ονόμασε συμβολικά, την ψυχική ασθένεια της παιδοφιλίας, ως «κορονοϊό – covid».

Ενω τα ΜΜΕ λένε για κορονοϊό οι διασώσεις παιδιών συνεχίζονται.


Ενώ τα συστημικά ΜΜΕ της διαπλοκή συνεχίζουν να τρομοκρατούν τον κόσμο…
Στην Νέα Υόρκη συνεχίζεται με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης των παιδιών.
Παιδιά φυλακισμένα από τους κακούς, την γνωστή ΕΛΙΤ, των πολιτικών, ιλλουμινάτι, μάγων, ηθοποιών και ιατρικών κυκλωμάτων, παιδιά τα οποία ήταν φυλακισμένα σε ειδικές στρατιωτικές βάσεις, τα οποία τα χρησιμοποιούσαν για εμπόριο, πορνεία, θυσίες σε «κακούς» θεούς όπως τους Μωλόχ, Βάαλ, παιδιά τα οποία θα τα σφάζανε για να τα φάνε #pizzagate, αλλά ακόμα και παιδιά που προοριζότανε για πειράματα, της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π!!!



Mantes Dimitrios
Είναι σχεδόν απίστευτο!!!!
Είναι αδιανόητο!!!!!!!!!!!!!!
Ένα ολόγυμνο παιδί που φαινόταν μάλλον από τις Φιλιππίννες, είδαμε να δραπετεύει από ένα παράθυρο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ στη μέση της μέρας και μόνο λίγοι το παρατήρησαν και διασκεδάζουν;
https://www.sfagi.gr
Είναι αυτή η απόδειξη ότι η Μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένοχη παιδεραστία;

ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΤΙ ΟΦΕΊΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Μην σας εκπλήσσει το ιλιγγιώδες αυτό ποσόν. Θεωρώντας το υπερβολικό. Δεν είναι υπερβολικό στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερο. Γιατί χρησιμοποίησα τα ελάχιστα ποσά για κάθε υπολογισμό. Κατ’ αρχάς να σας κάνω γνωστό από που προέρχεται αυτό το χρέος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters