Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥΤΙΝ, ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ 4 ( ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΌΜΗ, ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.-
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ.😵
ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ 😢ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ (ADRENOCHROMΕ)🤬
ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ😜 ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΑΙ ΤΟ. ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ "ΚΑΛΩΝ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
🙏
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ;;;
ADRENOCHROME, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ: ΤΟ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ ΛΟΙΠΟΝ..........ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΥΠΟ C 9 H 9 ΝΟ 3......
ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ(ΕΠΙΝΕΦΡΙΝΗ) ΣΕ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ......
ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ......
ΟΙ ΚΑΜΠΑΛ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΙΕΡΕΙΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΝΤΑΣ ΠΙΟ "ΚΑΘΑΡΑ", ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ....
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.........😢
ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΤΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ......ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΘΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ........
ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΨΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΤΡΕΜΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ;;;;;;;;;🐍
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ....ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ...........🤬
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΩΝ........
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ, ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ....ΕΤΣΙ ΑΝΑΡΡΙΧΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 33ο.....🤬
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ Νο 33 ΕΠΑΙΞΕ Κ ΠΑΊΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ;😉
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ🙏
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0 😢
ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ🔥🔥🙏🙏🙏
ΠΗΓΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ
ΑDRENOCHROME, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ: ΤΟ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αdrenochrome, μια χημική ουσία γνωστή με «σύγχρονη επιστήμη» τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1930, είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C 9 H 9 ΝΟ 3.
Το αδρενοχρόμα παράγεται με την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη) σε θηλαστικά. Το χημικό συμπυκνώνεται στο σώμα σε περιόδους ακραίου φόβου και τρόμου.


Résultat de recherche d'images pour "adrenochrome το φάρμακο της ελίτ"
Με την πάροδο των ετών πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν επιβιώσει από θρησκευτικές τελετές "illuminati", υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους και άτομα που έχουν δει τα παιδιά τους να υποβάλλονται σε παιδεραστία και σατανισμό υψηλού επιπέδου έχουν έρθει μπροστά για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.
Οι περισσότεροι από εμάς μοιράζονται την ίδια ιστορία ξανά και ξανά, λένε οι "cabal" ή οι "illuminati", αυτοί οι υψηλόβαθμοι πολιτικοί, οι τραπεζίτες, οι επιχειρηματίες ... όλοι συμμετέχουν σε σατανιστικές τελετουργίες στις οποίες υποκρύπτουν ένα άτομο ή ακόμη και πολλά άτομα σε απίστευτα επίπεδα βασανιστηρίων και τραυμάτων, στις περισσότερες περιπτώσεις προτιμούν να βασανίζουν τα παιδιά καθώς θεωρούν ότι είναι πιο «καθαρά» και να παράγουν Adrenochrome υψηλής αντοχής.
Αναφορά εικόνων για εικόνες για "αδρενοχρώματα φωτισμού"
(Εικόνα παραπάνω: το παιχνίδι "illuminati" που εκδόθηκε το 1995 και το οποίο «προέβλεψε» την τρομοκρατική επίθεση της 9ης Σεπτεμβρίου, είχε επίσης μια κάρτα με τον τίτλο "Immortallity serum" ως τίτλο και μπορούμε να δούμε μια ιατρική πλαστική τσάντα αίματος και μια σύριγγα γεμάτο αίμα.)
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι εμπλέκονται τόσο σε παιδεραστία και παιδική σεξουαλική διακίνηση, φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο μέρος των τελετουργιών τους, αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι αυτοί οι «λαοί» αυτοί οι ελίτ σατανιστές όχι μόνο βασανίζουν και σκοτώνουν τα παιδιά, Όχι, κάνουν επίσης προσφορές οργάνων και αίματος, βιάζουν τα παιδιά, χτενίζουν το κεφάλι τους ... αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις φαίνονται να συλλέγουν το αίμα του ατόμου ενώ το άτομο είναι ακόμα ζωντανό για να μπορεί να κρατήσει το βασανισμό του προσώπου μέχρι το άτομο πεθαίνει τελικά ή καταλήγουν να σκοτώνουν το θέμα. Κάθε άρρωστη και περιστρεφόμενη διαφθορά που μπορείτε να σκεφτείτε, αυτοί οι άνθρωποι τους κάνουν 100 φορές χειρότερα.
Αυτά τα τέρατα λατρεύουν τον Σατανά θέλουν να τον ευχαριστήσουν και είναι εθισμένοι σε αυτό το φάρμακο που φυσικά απαντά στο αίμα των βασανισμένων ανθρώπων. Έχει μιλήσει ότι μόλις φτάσουν να δοκιμάσουν το αίμα που τροφοδοτείται με Adrenochrome, γίνονται τόσο εθισμένοι ότι εάν δεν μπορούν να βγάλουν τα χέρια τους σε άλλο υποκατάστατο, τα συμπτώματα απόσυρσής τους είναι πολύ χειρότερα από την απόσυρση μεθανίου. 
Έτσι, μπορείτε να δείτε πώς αυτοί οι άνθρωποι θα κάνουν τίποτα για να συνεχίσουν να κάνουν τις αποτρόπαιες τελετουργίες τους και συνεχίζουν να πηγαίνουν μετά τα πολύτιμα παιδιά μας.
Όχι μόνο είναι εθισμένοι σε αυτό το φάρμακο, αλλά ας είναι πραγματικοί, να σκοτώνουμε και να βασανίζουμε άλλα ανθρώπινα όντα πρέπει να είσαι «πρόσωπο» που δεν αισθάνεται ενοχή, τύψεις ή συμπόνια. Καλούμε τους ανθρώπους που εκδηλώνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές ψυχοπαθείς. Και αυτό είναι αυτοί οι άνθρωποι, ΨΥΧΟΠΑΤΕΣ.
Ο μόνος τρόπος με τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι που στερούνται οποιωνδήποτε συναισθημάτων, παίρνουν κάπως μια τριλογία είναι με το βασανισμό, τη δολοφονία και φυσικά την κατάποση αυτού του φαρμάκου.
Το πόσιμο του αίματος των βασανισθέντων ανθρώπων και ακόμη και των ζώων δεν είναι καινούργιο, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έκαναν θυσίες αίματος, ο Αζτέκτ έκανε και εγώ, διότι ο έμπορος έπινε αίμα και έκανε όλα τα είδη των σατανικών τελετουργιών, στην Ελλάδα απαγορευόταν, αλλά έγινε κρυμμένο πράγμα ακριβώς όπως σήμερα, όπου η κάμπα εξακολουθεί να κάνει αυτά τα φρικτά πράγματα πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Η εικόνα συσχετίζεται
Ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι ένας άμεσος απόγονος του Vlad the Impaler ή γνωστός γνωστός ως Dracula, ο οποίος βρισκόταν στην καταγωγή του Vampire folcklore.
Επειδή, όπως και οι σύγχρονες μέρες μας, οι «illuminati» vlad dracula έπιναν το αίμα των βασανισμένων ανθρώπων.
Τίποτα καινούργιο κάτω από τον ήλιο, αυτοί οι άνθρωποι που ονομάζουμε illuminati, έχουν μάθει αυτές τις πρακτικές και τα τελετουργικά απευθείας από τις αποκρυφιστικές διδασκαλίες των αρχαίων βαβυλωνίων και των αιγυπτιακών.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησαν μυστικές κοινωνίες, για να κρατήσουν αυτές τις διδασκαλίες μυστικές και για να διδάξουν αυτή την αποκρυφιστική γνώση ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν για τον σατανισμό μόνο στους ανθρώπους που αποτελούν μέρος των μυστικών τους κοινωνιών.
Οι άνθρωποι σε αυτές τις μυστικές κοινωνίες πρέπει να περάσουν από πολλές σατανικές τελετές για να αποδείξουν ότι μπορούν να εμπιστευθούν.
Είναι δίκαιο να πούμε ότι εάν ένα άτομο μπορεί να σκοτώσει ένα παιδί χωρίς καμιά ενοχή για να αποδείξει ότι μπορεί να εμπιστευτεί την «αδελφότητα» τότε μπορούν να αναρριχηθούν σε τάξεις σε πιο κακές και άρρωστες διδασκαλίες. 
Στον Τεκτονισμό γι 'αυτό έχουν τάξεις "βαθμούς", ο υψηλότερος είναι 33ος βαθμός. (αλλά μπορεί να υπάρχουν υψηλότερες μυστικές τάξεις)
Αλλά βέβαια υπάρχουν και πολλές άλλες μυστικές κοινωνίες που δεν γνωρίζουμε, οι πιο γνωστές είναι φυσικά η μασονία και το κρανίο και τα οστά.
αλλά δεν έχει σημασία γιατί όλες αυτές οι μυστικές κοινωνίες έχουν τις ίδιες βασικές διδασκαλίες που είναι σατανισμός, έχουν διαφορετικά ονόματα αλλά το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο ..
 Σας καλώ να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το βίντεο για περισσότερες μαρτυρίες και πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters