Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η μεγαλύτερη μηχανή ελέγχου του πλανήτη: Η Κίνα φακελώνει 700 εκατ. άνδρες μέσω... DNA

Ο «Κόκκινος Δράκος» φέρεται να συλλέγει δείγματα γενετικού υλικού από άνδρες και παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών τα τελευταία τρία χρόνια, με πρόσχημα την αποτελεσματική καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Οι άγνωστες πτυχές του προγράμματος και η αμερικανική εμπλοκή

Σε αποκαλύψεις που κάνουν τον «Μεγάλο Αδελφό» και το «άγρυπνο μάτι» να κοκκινίζουν από ντροπή προχώρησε το Ινστιτούτο Στρατηγικής Πολιτικής της Αυστραλίας αναφορικά με το σύστημα ελέγχου που προωθεί εσχάτως η Κίνα.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣOΜΟΙΩΣΗΣ. Με τον Άγγελο Καραγεώργο

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η Ghislaine Maxwell την βίασε «20 -30 φορές». πρόθυμος να καταθέσει: «Εξίσου κακό» όπως ο Έπσταϊν

Ghislaine Maxwell attends Polo Ralph Lauren host Victories of Athlete Ally at Polo Ralph Lauren Store on November 3, 2015 in New York City.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ - Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι η Ghislaine Maxwell την βίασε δεκάδες φορές - ξεκινώντας όταν ήταν μόλις 14 ετών - λέει ότι είναι πρόθυμη να λάβει θέση και να καταθέσει εναντίον της πρώην φίλης του Jeffrey Epstein.
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Fox News, η Jane Doe, η οποία επιθυμεί να προστατεύσει την ταυτότητά της, είπε ότι η Maxwell την κακοποίησε σεξουαλικά από την αρχή το 1991 στη Φλόριντα. Είπε ότι η κακοποίηση συνεχίστηκε μέχρι τα 16 της.

Η Rose McGowan ζητά συλλήψεις του πρίγκιπα Andrew, Bill Clinton μετά τη σύλληψη του Ghislaine Maxwell στο FBI

Η Rose McGowan παρακολουθεί τα βραβεία GQ Men of the Year στο Tate Modern στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 στο Λονδίνο, Αγγλία. (Stuart C. Wilson / Getty Images)
Ο Rose McGowan  ζητά να συλληφθούν ο πρίγκιπας Andrew και ο Bill Clinton για τους φερόμενους δεσμούς τους με τον εκλιπόντα Jeffrey Epstein μετά τη σύλληψη του υποτιθέμενου συντρόφου του σεξουαλικής κακοποίησης  Ghislaine Maxwell .

Πλανήτης «φυλακή»: Θα βρίσκουν τους πάντες σε πόλεις, βουνά & σπηλιές - Όλα «για το καλό μας» δήθεν για τον Covid-19 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί ακούν για τον «Μεγάλο Αδελφό» που έχει ήδη επιβληθεί και έλεγχοι τις ζωές μας αλλά ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τις δυνατότητές του και ότι ο Τζορτζ Όργουελ με το «1984» και ο Άλντους Χάξλει με τον «Θαυμαστό καινούριο κόσμο» έχουν ήδη ξεπεραστεί.


Μάλιστα οι λεγόμενες δυτικές «δημοκρατίες» (με τριπλά εισαγωγικά θα λέγαμε) είναι αυτές οι οποίες παίρνουν ιδέες από τα λεγόμενα «ολοκληρωτικά» καθεστώτα τύπου Κίνας στα οποία έχουν την ευχέρεια να δουν πως «δουλεύει» στην πράξη ένα ολοκληρωμένο σύστημα χειραγώγησης και παρακολούθησης.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters