Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

THEY LIVE. ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ HOLLYWOOD ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ...



ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ 1988  



H TAINIA TOY JOHN CARPENTER ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 1988 ΔΗΛ. ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΚΉΡΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ G.BUSH ΤΟ 1996. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΤΗΝ ΚΑΤΈΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ".
25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΑΣΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ" Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
 
1. ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΏΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΨΆΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟΚΉΡΥΚΑ (...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΆΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΑ BLOGS!) ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....
 

2. O ΠΕΡΙΠΛΑΝΏΜΕΝΟΣ ΒΡΊΣΚΕΙ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΊΑ (ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ (ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΈΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ-ΑΦΥΠΝΊΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
 

3. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΙΣΟΠΈΔΩΣΕ  ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΌ ...


4. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΊΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΥΠΤΗ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ...ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ...

5. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ....ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ...
 

6. ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ" !!!
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΚHΡYΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ "ΤΡΕΛΑ"!!!





7. ΨΑΧΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ". ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ "ΕΚΤΑΤΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ "ΑΝΤΑΡΤΩΝ" ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ!
 

8. ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ(ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) !
 
9. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ (ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ,ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ; ΚΑΠΟΙΟΥΣ;) ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΝ ΜΑΧΗΣ" ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ  ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (!!!)
 

10. Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
 

11. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ "ΥΠΝΩΤΙΖΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!



...ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ, ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ" ΑΦΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ....ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ !!!


ΕΔΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ "ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (Ο.Ε.Α) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ".....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

1. ....Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....
Απίστευτη μαρτυρία...Εδώ και ένα αιώνα έχουμε πόλεμο με τους εξωγήινους...(video-photos)

2. ...ΤΡΕΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ (ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ BLOGS) ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ-ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ...
"Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΒΛΕΠΕ BLOGS"



 ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ: ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ, KAI ΕΜΑΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΥΣ )
...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο,ΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ! (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MANEKEN. ΜΕΛΕΤΗΣΕ SOS ΔΙΑΔΩΣΕ !
ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ DULCE 3/3


5.  ...ΕΙΝΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΙΑ' 1988
http://www.easy-share.com/1904247588/

και:

Ο.Ε.Α. ΣΗΜΑ ΙΓ'
Προς Άπαντες ακόμη Ελεύθερους
Νοήμονες, ήτοι Ένθεους, Άθρησκους Έλληνες
Διαβαστε σελιδα 35 :
http://www.easy-share.com/1911872189/ΜΕΡΟΣ
Για να φανεί για μια ακόμα φορά πόσα έτη φωτός μπροστά είναι η Ο.Ε.Α. και πόσο βαθειά νυχτωμένοι είναι οι νεοέλληνες.

Απόσπασμα ΙΓ':
Οι ως άνω "Αόρατοι" Δορυφόροι και τα "Αόρατα Α/φη των Σεληνιακών Δρακονιανών" είναι ορατά όταν γίνεται χρήση "Ενισχυμένης Υπεριώδους Οράσεως NETRINO" σε κυάλια και τηλεσκόπια NETRINO, αντίστοιχα των παθητικών οπτικών υπερυθρων διοπτρών του στρατού._ Διόπτρες NETRINO δεν υπάρχουν στην αγορά._
....
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: THEY LIVE: Αυτοί Ζουν - Εμείς κοιμώμαστε

7. ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ
Η υπόγεια μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού    

 8. ...ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (elit)
ΠΡΟΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ"....

9. *ΠΡΟΣΟΧΗ!* ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΤΗΛΕΟΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ....
 Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA !!!
(ΔΕΙΤΕ:Τα ΜΑΤ προστατεύουν το ΜΕGA ... Το σύστημα πάντα προστατεύει τα "εργαλεία" του !)
10. ...ΚΕΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ


Τηλεπαθητικά μηνύματα.
ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ "ΛΕΒΑΝ" (ή Σελήνη)

Οι συχνότητες που παράγονται από το εσωτερικό της Σελήνης, προέρχονται από συνομιλίες όντων. Ο θώρακας όμως των τριάντα δυο χιλιομέτρων μετάλλου, κράματος τιτανίου, χρωμίου, σιδήρου, νικελίου, υτρίου, ζιρκονίου, μολυβδενίου, ρουθηνίου, παλλαδίου, αν και θεωρητικά είναι καλός αγωγός ηχητικών κυμάτων, παρουσιάζει μεγάλη απορρόφηση με αποτέλεσμα η Σελήνη να βγάζει στο εξωτερικό της μόνο κραδασμούς-συχνότητες από τη λειτουργία των βαρέων μηχανικών εγκαταστάσεων του εσωτερικού της.

Οι επικοινωνίες μεταξύ της Σελήνης και των σκαφών της αλλά και των σκαφών μεταξύ τους, δίνουν σαν γλώσσα επικοινωνίας την γενέτειρα της Εβραϊκής γλώσσας, την Μογγολική. Με πολύπλοκο συντακτικό και αυξημένο λεξιλόγιο. Είναι αδύνατον να μεταφραστεί ο όγκος αυτός του άγνωστου λεξιλογίου. Υποθέτουμε ότι είναι τεχνικοί όροι και γενικευμένες έννοιες που λείπουν από το σημερινό Μογγολικό λεξιλόγιο, διότι η γνώση και η νοημοσύνη των γήινων που χρησιμοποιούσαν τη γλώσσα αυτή δεν επέτρεπε την κατανόηση τους.

Οι ανωτέρω ραδιοεπικοινωνίες καταγράφηκαν σε τρείς μορφές εκπομπής: Γραμμική εκπομπή μιας διαστάσεως που αντιστοιχεί στις δικές μας ραδιοφωνικές εκπομπές, επιφανειακή εκπομπή δυο διαστάσεων που αντιστοιχεί στις δικές μας τηλεοπτικές εκπομπές και ογκομετρική εκπομπή τριών διαστάσεων που δεν αντιστοιχεί σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δεκτές που "οδηγούνται" από κεραία. Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη διαθέτουν για τις μεταξύ των επικοινωνίες πομπούς και δεκτές στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Τέτοιες "τρίτης κατηγόριας" εκπομπές έχουν καταγράφει σε οπτικοακουστικούς "διάλογους" μεταξύ εσωτερικών πληρωμάτων Σελήνης και πληρωμάτων έξωθεν ευρισκόμενων σκαφών.

Η σύγκριση και αντιστοιχία των λέξεων - ήχων που συνοδεύουν την εκπομπή στερεοσκοπικών εκπομπών με τις εικόνες, έδωσαν την δυνατότητα στους γλωσσολόγους (της Ο.Ε.Α.) να ερμηνεύσουν μέχρι τώρα το 30% του ολικού λεξιλογίου που χρησιμοποιούν τα πληρώματα όλων των ειδικοτήτων στο εσωτερικό της Σελήνης. Το υπόλοιπο 70% είναι κατά μέγιστο ποσοστό κατανοητό, όχι σαν συγκεκριμένο λεξιλόγιο, αλλά σαν "στερεότυπο φρασεολόγιο" που αντιστοιχεί σε ορισμένες ενέργειες, προθέσεις, διαθέσεις, επεμβάσεις κ.λ.π. που παρατηρούνται στις εκπεμπόμενες εικόνες.

Και ξαφνικά χωρίς τίποτε να το δικαιολογεί, στις 12/12/1996 η ΝΑΣΑ ανακοινώνει στα τηλεοπτικά μέσα ‘’Μπορεί να υπάρχει Ζωή στη σελήνη’’.
(σημ.: ήδη έχει εντοπιστεί νερό στη Σελήνη)


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ! )
Popout
 
Πηγή: http://kerberos-hellas.blogspot.gr/
afipnisoy

Δικαίωση ΟΛΥΜΠΙΑ! Ο ηρωικός εισαγγελέας γκρεμίζει τη συμμορία που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο…

georgiou-elstat[1]

Ποινική δίωξη κατά του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου άσκησε ο Πεπόνης για την διόγκωση του ελλείμματος του 2009 που μας έβαλε στο μνημόνιο!

Μήνες μετά τις αποκαλύψεις του Ολυμπία και τις συνεχείς αναφορές στο μέγα σκάνδαλο που έφερε τη χώρα στο μνημόνιο, έρχεται και η επίσημη θέση του οικονομικού εισαγγελέα, που επιβεβαιώνει τα όσα γράφαμε.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο, καθώς μιλά για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος προκειμένου να μπει η χώρα στο μνημόνιο και να έρθουν επαχθή μέτρα.

Μιλάμε για εξέλιξη – βόμβα που γκρεμίζει τις συμμορίες που προσπάθησαν να ξεπουλήσουν τη χώρα και να φέρουν σε απελπισία του Έλληνες πολίτες.

http://olympia.gr/2013/01/22/%CF%80%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B9/

i-phone ή μήπως - The illuminati eye-phone


Τα κινητά τηλέφωνα και η ασύρματη επικοινωνία έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την εποχή που δοξαζόταν το walkie-talkie.
Οι γίγαντες των τηλεπικοινωνιών τα έχουν εξελίξει με τόσους πολλούς τρόπους. Ένα κινητό τηλέφωνο σήμερα είναι επίσης: ένα πρόγραμμα περιήγησης στο internet, συσκευή εντοπισμού GPS, ένα σύστημα τυχερών παιχνιδιών, μια συσκευή μηνυμάτων και chating, μια φωτογραφική μηχανή, μια βιντεοκάμερα, ένα ρολόι, μια πιστωτική κάρτα κ.α

Κάθε λίγα λεπτά, υπάρχει άλλο ένα νέο «app» που παράγεται από τον φιλικό σας γίγαντα των τηλεπικοινωνιών.
Η αλήθεια είναι ότι το κινητό τηλέφωνο (στην τελική του μορφή) είναι μία πολύ χρήσιμη συσκευή δεν είναι μόνο αναγκαία και πανταχού παρούσα, αλλά μια αναγκαιότητα της σύγχρονης ζωής.
Τώρα, επιτρέψτε μας να μιλήσουμε για μερικά πράγματα που δεν έχουν ποτέ γραφτεί για τα κινητά τηλέφωνα.Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν να διαταράξουν τις έταιρείες τηλεπικοινωνιών που επενδύουν δισεκατομμύρια σε διαφήμιση μέσω αυτών κάθε χρόνο.
Θα σας μιλήσουμε για τις άλλες «εφαρμογές», που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν να ξέρετε τον πραγματικό ρόλο τους, «εφαρμογές» που η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί για να κατασκοπεύσει την ζωή μας.
Γενικά όλοι γνωρίζουμε ότι το κινητό τηλέφωνο είναι μια συσκευή ακτινοβολίας. Κάθε κινητό τηλέφωνο εκπέμπει μικροκύματα. Όταν το χρησιμοποιείτε, αυτό ακτινοβολεί άμεσα στον εγκέφαλό σας.
Παρατηρήστε τα μέσα ενημέρωσης σταμάτησαν να μιλάμε για όλους αυτούς τους περίεργους όγκους που άρχισαν να εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου των ανθρώπων (ξέρετε, η πλευρά που οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν το κινητό τους)

Το δίκτυο υποστήριξης του κινητού μας σκοτώνει !!! Ψήνουν τον εγκέφαλό μας με τους δεκάδες πύργους που είναι καμουφλαρισμένοι στις ταράτσες των μεγάλων κτηρίων.
Η αλήθεια είναι ότι μεγάλα τμήματα της ανθρωπότητας λούζονται στην ακτινοβολία σαν φούρνο μικροκυμάτων , χάρη στην ποσότητα των πύργων κινητής τηλεφωνίας που τοποθετούνται σε σχεδόν κάθε τμήμα της χώρας. Όλα προς όφελος των διαρκώς διευρυνόμενων δυνατοτήτων των μικρών συσκευών μας.
Σύμφωνα με μετρητές μικροκυμάτων , η ποσότητα αυξάνεται σταθερό σε 8% ανά έτος.

Δείτε μερικά αποτελέσματα:
Μειώση της εκμάθησης από τα παιδιά μας, την αύξηση της άνοιας μεταξύ των ηλικιωμένων μας, μαζική απώλεια μνήμης μεταξύ του γενικου πληθυσμο'υ μας, ανεβάζοντας στα ύψη τα ποσοστά καρκίνου, αύξηση κατάθλιψης , αϋπνίας, κρίσεις πανικού,, παραφροσύνη κ.α
Διαβάστε ένα παλιότερο θέμα μας:
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ
ΕΔΩ
Ας δούμε τώρα πώς χρησιμοποιεί αυτές τις συσκευές η NWO για να ελέξει τις ζωές μας πέρα από το να μας ξεκάνει πράγμα που αποτελεί βαθύτερο στόχο τους.
Δείτε τι άλλα πράγματα που κρατήθηκαν μυστικά για αυτές τις συσκευές.

Το κινητό τηλέφωνο είναι μια συσκευή εντοπισμού: Κάθε κινητό τηλέφωνο μεταδίδει την τοποθεσία σας, επειδή είναι περιπλανώμενη GPS συσκευή εντοπισμού.
Οι φορέίς έκτακτης ανάγκης τύπου 911 γνωρίζουν ήδη ακριβώς πού βρίσκεστε και ποιοι είστε όταν κάνετε μία κλήση έκτακτης ανάγκης. απλώς εντελώς πληροφοριακά θα ρωτήσουν για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας και την πρόθεσή σας.
Υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα στο Διαδίκτυο που επιτρέπουν σε σας να βρείτε τη θέση οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας τον αριθμό του. με ένα μικρό τίμημα βέβαια.. Πόσο νόμιμα είναι αυτά τα προγράμματα;;;;; Δεν θίγουν τα προσωπικά δεδομένα;;;

Εάν η τηλεφωνική εταιρεία, ή η κυβέρνηση, ή κάποιος ιδιώτης με τη σωστή λήψη του Internet επιθυμεί να παρακολουθεί τις κινήσεις σας είναι θέμα ρουτίνας, του εύκολα γίνεται με την καταγραφή της θέσης κινητού τηλεφώνου σας.
Ένα κινητό τηλέφωνο θα συνεχίσει να μεταδίδει την τοποθεσία σας (και την ταυτότητά σας) μέχρι να απενεργοποιηθεί και να έχει αφαιρεθεί η μπαταρία.
Επιπλέον, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν τακτικά την τεχνολογία «αναγνώριση ομιλίας» για να αναγνωρίζουν και να ταξινομήσουν τη φωνή σας.
Με αυτό το πρόγραμμα ταξινομούν και αναγνωρίζουν τη φωνή σας ανεξάρτητα από το αν καλείτε απ' το τηλέφωνό σας 'η χρησιμοποιείτε μια προπληρωμένη τηλεφωνική κάρτα.

Το κινητό τηλέφωνο είναι μια συσκευή Κατασκοπείας
Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συνήθως αποθηκεύουν τη δράση των κινητών σας τηλέφωνων, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων και την τοποθεσία. Αποθηκελυουν κείμενα, αριθμούς τηλεφώνου που καλείτε, αριθμούς τηλεφώνου που σας καλούν, tweets, likes ,τηλεφωνικά μηνύματα, κλπ.
Ταιριάζει αυτά που καταγράφονται με τον εντοπισμό του κινητού σας τηλεφώνου και έχει ένα κατασκοπικό αρχείο για τον εαυτό σας ντο οποίο ενημερώνεται κάθε μέρα.
(Τρανταχτό παράδειγμα η συμμετοχή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας vodafone και η εφαρμογή της sony erricson στο σκάνδαλο παρακολουθησης του Έλληνα πρωθυπουργού)

BIG BROTHER IS WATCHING YOU !!!!!!!!! ..ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΤΟΥ FACEBOOK.. Για την εφαρμογή PLACES του FACEBOOK
Σε ρόλο «Μεγάλου Αδερφού» το Facebook..
Παλαιότερο θέμα μας : ΕΔΩ
Είναι κοινή γνώση ότι ένα κινητό τηλέφωνο (ακόμα και αν απενεργοποιηθεί) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μικρόφωνο για να ακούσετε τι συμβαίνει στη γύρω περιοχή.
Είναι λιγότερο γνωστό ότι η φωτογραφική μηχανή στο τηλέφωνο μπορεί να ενεργοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο.

H Κυβέρνηση παρακολουθεί τη ζωή σας κρυφά ακούγοντας μέσω του κινητού τηλεφώνου σας.
Το FBI και η NSA έχουν αναπτύξει μια τεχνική που μπορεί να ενεργοποιήσει απομακρυσμένο μικρόφωνο από ένα κοντινό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια συσκευή ακρόασης.
Η "roving bug" τεχνική εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για χρήση σε μέλη οικογένειας του οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Υόρκη.
Τα κινητά τηλέφωνα του υποτιθέμενου μαφιόζου John Ardiot - ενεργοποιήθηκαν με αυτή την τεχνική, προκειμένου για τις αρχές να παρακολουθεί συνομιλίες γύρω από το ξενοδοχείο. Στις ΗΠΑ ο Επαρχιακός Δικαστής Lewis Kaplan αποφάνθηκε ότι η τεχνική ήταν νόμιμη, δηλώνοντας ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία υποκλοπών ήταν αρκετά ευρύα ώστε να καλύψει την παρακολούθηση των συνομιλιών που συμβαίνουν κοντά στο κινητό τηλέφωνο ενός υπόπτου.
Το τηλέφωνό σας αποθηκεύει κάθε εικόνα που τραβάτε με το κινητό σας τηλέφωνο. Θα αποθηκεύουν αυτές τις εικόνες μέσα σε σούπερ υπολογιστές με το όνομα και τις πληροφορίες του λογαριασμού σας
Κανείς δεν το ήξερε αυτό έως ότου ένας χάκερ πιάστηκε να κλέβει αρχεία από τους υπολογιστές της Verizon.
Τα αρχεία ήταν, στην πραγματικότητα, οι ιδιωτικές εικόνες αγαπημένου καλλιτέχνη του χιπ χοπ, που από το δικό του κινητό τηλέφωνο αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές Verizon (δεξί χέρι της NSA).
Μετά από αυτό έγινε λίγο πολύ γνωστό στον κόσμο ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αποθηκεύουν κάθε εικόνα που τραβάτε με το κινητό σας τηλέφωνο.
Oi gυμνές φωτογραφίες της Scarlet Johansen χακαρίστηκαν από τους υπολογιστές της δική της εταιρείας κινητής και δεν είχαν κλαπεί από το αφύλακτο κινητό της τηλέφωνο όπως τα ΜΜΕ προσπάθησαν να μας πείσουν.

http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/12/18/scarlett-johansson-nude-pictures-hacker_n_2320733.html
Oι Illuminati έχουν το τέλειο δίκτυο κατασκόπων που αποτελείται από τα μικρά ηλεκτρονικά ρουφιάνακια που κουβαλάμε συνεχώς μαζί μας και κρατούν ενήμερες κυριολεκτικά τις καρτέλες μας, κυριολεκτικά 24 ώρες την ημέρα.

Δείτε μερικές δημοφιλείς εφαρμογές με συμβολισμούς των Illuminati μέσα από τα iphone και τα smartphones.



Γιατί, λοιπόν, γράφουμε αυτή τη στήλη; Απλά για να σας προειδοποιήσουμε σχετικά με τα ακόλουθα:

1) το κινητό σας είναι μια συσκευή κατασκοπείας για τη δημιουργία
2) ό, τι κάνετε στο κινητό σας καταγράφεται για τις επόμενες γενιές (και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας σε κάποια μελλοντική ημερομηνία)

Οπότε όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε smartphone ή i-phone να ξέρετε ότι εν γνώση σας χρησιμοποιείτε ένα eye-phone..

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το!!! ΠΗΓΗ
ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )
http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/illuminati-eye-phone.html#more


http://okloios.blogspot.gr/2013/01/i-phone-illuminati-eye-phone.html

ΣΚΛΑΒΟΙ‏

 
Μια φορά κι έναν καιρό ένας κυνηγός, που είχε την ικανότητα να πιάνει τις μαϊμούδες ζωντανές, πήγε στο δάσος, τοποθέτησε στο έδαφος κάτι πολύ κολλώδες και κρύφτηκε μέσα στους θάμνους. Σύντομα εμφανίστηκε μια μαϊμού για να δει τι ήταν αυτό και, νομίζοντας πως είναι κάτι που τρώγεται, προσπάθησε να το φάει. Η μουσούδα του δύστυχου πλάσματος κόλλησε τόσο γερά, που μάταια προσπαθούσε να τραβηχτεί. Προσπάθησε τότε να τη βγάλει με τα μπροστινά του πόδια τα οποία κόλλησαν επίσης. Στη συνέχεια, προσπάθησε να τη βγάλει κλοτσώντας με τα πίσω πόδια, αλλά κόλλησαν κι αυτά. Τότε ο κυνηγός βγήκε από την κρυψώνα του, έχωσε το ραβδί στα μπροστά και στα πίσω πόδια του θύματος και κουβαλώντας το έτσι στους ώμους του, πήγε στο σπίτι του.

Με τον ίδιο τρόπο ο καθένας μας (μαϊμού), ο οποίος ξεγελιέται από τα αντικείμενα των αισθήσεων (κάτι κολλώδες), κολλάει στις πέντε επιθυμίες (τη μουσούδα και τα τέσσερα άκρα) και αφού αιχμαλωτίζεται από τον πειρασμό (τον κυνηγό), χάνει τη ζωή της σοφίας.

Δεν είμαστε τίποτε παραπάνω από ένα είδος μαϊμούδων, όπως υποστηρίζουν αυτοί που πιστεύουν στην εξελικτική θεωρία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδεικνύουν αυτή την αλήθεια με το να πέφτουν θύματα «κάποιου πράγματος που τρώγεται». Έχουμε καταργήσει τη δουλεία και ονομάζουμε τους εαυτούς μας πολιτισμένους. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουμε χιλιάδες αιώνιους σκλάβους του καπνού ανάμεσά μας; Δεν έχουμε χιλιάδες αιώνιους σκλάβους του αλκοόλ ανάμεσά μας; Δεν έχουμε χιλιάδες αιώνιους σκλάβους του χρυσού ανάμεσά μας; Δεν έχουμε χιλιάδες αιώνιους σκλάβους της ματαιοδοξίας ανάμεσά μας; Αυτοί οι σκλάβοι είναι αρκετά πιστοί και δουλεύουν διαρκώς για τα αφεντικά τους, τα οποία με τη σειρά τους, τους παρέχουν ανίατες ασθένειες, φτώχεια, στεναχώριες και απογοητεύσεις.

Ένα δύστυχο κουτάβι με ένα κονσερβοκούτι δεμένο στην ουρά του έτρεχε διαρκώς τρομαγμένο από το θόρυβο που έκανε το κονσερβοκούτι. Όσο πιο γρήγορα έτρεχε, τόσο πιο δυνατά κουδούνιζε το κονσερβοκούτι και τελικά το κουτάβι έπεσε ξεθεωμένο από το τρέξιμο. Δεν είναι αυτό χαρακτηριστικό ενός σύγχρονου κοσμοπολίτη; Η ματαιοδοξία έδεσε το άδειο κονσερβοκούτι της φήμης στην ουρά του, ο κούφιος θόρυβος της οποίας τον οδηγεί σε όλη του τη ζωή, μέχρι που πέφτει για να μη ξανασηκωθεί. Τι κατάντια!

Ούτε οι κοσμοπολίτες, ούτε οι ασκητές μπορούν να είναι αισιόδοξοι. Οι τελευταίοι αρνούνται στον εαυτό τους σαρκικές απολαύσεις και είναι ακατάδεκτοι προς όλα τα αντικείμενα που φέρνουν ευχαρίστηση. Γι’ αυτούς το να ευχαριστιούνται είναι ταυτόσημο με την αμαρτία, και το να γελούν είναι ταυτόσημο με το να τους καταριούνται. Θα προτιμούσαν να ακουμπήσουν το κεφάλι ενός φιδιού από το να πιάσουν χρήματα. Θα προτιμούσαν να πέσουν σε ένα καυτό κλίβανο από το να έρθουν σε επαφή με το άλλο φύλλο. Το σώμα είναι γι’ αυτούς ένας σάκος από αίμα και πύον, η ζωή είναι ένα μάταιο και συχνά ένα κακό όνειρο. Η φυτοφαγία και η αποχή από το σεξ είναι οι ιερές αρχές τους. Τα πάντα γίνονται θυσία για να κερδηθεί ή άλλη, η αιώνια ζωή, ο παράδεισος. Μια ζωή γεμάτη πόλεμο ανάμεσα στη σάρκα και το πνεύμα. Τελικά τις περισσότερες φορές το ελατήριο συμπιέζεται τόσο πολύ που εκτονώνεται βίαια με αποτέλεσμα ο ασκητής να περνάει στο ακριβώς αντίθετο άκρο. Γίνεται έρμαιο των παθών του.

Τίποτα δεν είναι λάθος αν γίνεται συνειδητά. Το μόνο λάθος είναι η ασυνειδησία. Τίποτα δεν είναι αμαρτία όταν απορρέει και κατευθύνεται από το πρωτογενές και σταθερό εσωτερικό μας κέντρο και υπηρετεί διαρκώς τις επιταγές αυτού του κέντρου. Αμαρτωλές είναι οι πράξεις που γίνονται αυτόματα και είναι αποκομμένες από το εσώτερό μας κέντρο. Τότε δημιουργούνται οι εθισμοί, τότε δημιουργούνται οι ενοχές για το σώμα. Δεν απομένει λοιπόν παρά να αναζητούμε διακαώς αυτό το κέντρο καθημερινά και να το αφουγκραζόμαστε. Η μεγαλύτερη απελευθέρωση, γαλήνη και ευτυχία συμβαίνει όταν παραδώσουμε τα ηνία της ζωής μας στον ανώτερό εαυτό.

http://nekthl.blogspot.gr/2013/01/blog-post_20.html

http://okloios.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7232.html

H Google δημιουργεί ένα δαχτυλίδι που θα αποθηκεύει όλα τα password μας!



Πως σας ακούγεται η ιδέα να μπορείτε να έχετε αποθηκευμένους του κωδικούς σας από διάφορες δραστηριότητες στο internet αποθηκευμένες σε μία και μόνο συσκευή η οποία θα ερχόταν μαζί σας παντού και θα σας επέτρεπε να έχετε την απαραίτητη πιστοποίηση για να επεξεργαστείτε αρχεία και φακέλους μόνο εσείς χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε κωδικούς; Aπλά τέλεια και η Googleετοιμάζεται να την κάνει πράξη…

H Google σχεδιάζει αυτή την ιδέα δημιουργώντας ένα δαχτυλίδι το οποίο θα μπορούσε στο εσωτερικό του να φέρει ένα τέτοιο usb το οποίο θα είναι μέρος του δαχτυλιδιού χωρίς εμείς να μπορούμε να επέμβουμε στο εσωτερικό του ακόμη καλύτερα το usb θα μπορούσε να είναι κομμάτι του smartphone ή του tablet μας…
«Αν και αναγνωρίζουμε ότι η πρωτοβουλία μας θα παραμείνει στα χαρτιά μέχρι να αποδείξουμε αποδοχή σε μεγάλη κλίμακα, είμαστε πρόθυμοι να το δοκιμάσουμε με άλλες ιστοσελίδες», δήλωσαν στελέχη της εταιρείας.
Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ένα πρωτόκολλο ανεξάρτητα από την Google για την αποφυγή ανησυχιών περί ασφάλειας και προσωπικού απορρήτου.
Οι κωδικοί με τη μορφή που τους ξέρουμε σήμερα θα παραμείνουν για αρκετό καιρό ακόμη, όμως στο μέλλον κάτι αλλάζει και η Google μπορεί να το πραγματοποιήσει όπως φαίνεται…
ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2013/01/google-ring.html

http://okloios.blogspot.gr/2013/01/h-google-password.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters