Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η εταιρία που δημιούργησε το Limo Bus.

Τον Απρίλιο του 2006 πραγματοποιήθηκε η σύσταση της Greek Limo Bus ΕΠΕ, μιας αμιγώς Ελληνικής Εταιρείας, που έμελλε να ταράξει συθέμελα τα τουριστικά δρώμενα της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης και ιδιαίτερα στον τομέα μεταφορών και των Luxury μετακινήσεων.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2007 στο Ζάππειο έγινε μια παρουσίαση, που είχε μοναδικό σκοπό να προσθέσει πολλά credits στον πολύπαθο Ελληνικό Τουρισμό και να τον κατατάξει ξανά πολύ ψηλά. Ήταν η μέρα που παρουσιάστηκε το μοναδικό Greek Limo Bus. Το πρώτο και...
μοναδικό πούλμαν λιμουζίνα, ένα υπερπολιτελέστατο πούλμαν, ένα κινητό συνεδριακό κέντρο, ένα όχημα “State of the Art”, όπως το αποκάλεσαν.

Η Ευρώπη υποκλίθηκε για άλλη μια φορά στην δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία των Ελλήνων. Διθυραμβικές οι αναφορές, με πρωτοσέλιδη παγκόσμια προσωπική συνέντευξη του εμπνευστή και δημιουργού του Greek Limo Bus, κυρίου Άγγελου Σαμόλη στο Reuters. Τέσσερα(04) Κρατικά CNN, σχεδόν όλα τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί , εφημερίδες , περιοδικά (διεθνή και Εθνικά) κλαδικά και μη, όπως και αμέτρητα blogs στο internet, αφιέρωσαν πολύ χρόνο και μελάνι για να αναφερθούν σε αυτή την νέα τουριστική πρόκληση.

Η κατασκευάστρια εταιρεία «αναγκάστηκε» μέσα από την δίνη της δημοσιότητας να βγάλει, ως όμιλος πλέον( VDL BOVA) παγκόσμιο Δελτίο Τύπου!

 
Η Κορύφωση και δικαίωση για τον εμπνευστή αυτού του οχήματος κυρίου Άγγελου Σαμόλη ήρθε το 2008 με την απονομή από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) της Διεθνούς Πατέντας!

Πελάτες αυτού του μοναδικού οχήματος? Πολιτικοί, Τραγουδιστές , Επιχειρηματίες, Αθλητικές Ομάδες , Πρεσβείες , Κόμματα, Οργανωτικές Επιτροπές Συνεδρίων, Διαφημιστικές, Σεΐχηδες, Πολυεθνικές και πλήθος Απλών Τουριστών που είχαν την τύχη και την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσουν το καλύτερο μεταφορικό μέσο.

Από τη δική του πλευρά ο Διαχειριστής της Greek Limo Bus, κ. Άγγελος Σαμόλης ανάφερε για το πελατολόγιο, «Τι να πρωτοθυμηθώ και τι να πω χωρίς να πέσω στο λάθος και να ξεχάσω κάποιον? Ονόματα, όπως Γιώργος Παπανδρέου, Δημ. Αβραμόπουλος , Πάνος Καμμένος , Jennifer Lopez, winner’s tour Eurovision 2007, Αντ. Ρέμμος, Δέσπ. Βανδή , Ελ. Κοκκίνου, Πέγκι Ζήνα, Coca Cola, Thyssen Group Technologies,
Pfizer Hellas, Πρεσβευτές …Μια δουλεία ονειρική με τεράστιες ευθύνες και πολύ άγχος».


Οι «Τίτλοι Τέλους» για αυτό το μοναδικό προϊόν έπεσαν τον Νοέμβρη του 2012, λαβωμένο από την μεγάλη κρίση. Μια κρίση, που συρρίκνωσε τους επισκέπτες στην Αθήνα και ειδικά τον τουρισμό, που ήταν βασισμένος στο ιδιαίτερο, το ακριβό και το περιζήτητο. Πλέον το Limo Bus βρίσκεται στη Ελβετία, κάτω από νέα ονομασία και διεύθυνση.

Ο Διαχειριστής της Greek Limo Bus, κ. Άγγελος Σαμόλης ανέφερε χαρακτηριστικά για τις δυσκολίες της αγοραπωλησίας « Μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και τους Έλληνες , απευθυνθήκαμε στο εξωτερικό για πιθανούς αγοραστές. Εκεί αντιμετωπίσαμε την δυσπιστία και την απόλυτη απαξίωση για τους Έλληνες και το οτιδήποτε ήταν Ελληνικό!

Συνάμα αντιμετωπίσαμε μια τεράστια δυσκολία, που μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και που μας απόδειξε περίτρανα, ότι δεν κάνουν «ζαβολίες» μόνο οι Έλληνες.
Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μας ζήτησε να του αποστείλουμε όλα τα certificate, που θα συνόδευαν το όχημα για να ταξινομηθεί στο εξωτερικό.
Δυστυχώς, η κατασκευάστρια εταιρεία παρήγαγε ένα όχημα προδιαγραφών EURO 4 χωρίς όλα τα απαραίτητα έγγραφα και μέσα σε αυτά ήταν και το πιστοποιητικό πυρασφάλειας!!!! Όταν τα ζητήσαμε από την Ολλανδία η απάντηση του εργοστασίου ήταν ότι μας είχαν δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα αλλά για κάποια , που μέσα σε αυτά ήταν και για την πυρασφάλεια δεν τα είχαν εκδώσει και οι ίδιοι απορούσαν πως είχε γίνει η ταξινόμηση στην Ελλάδα! Χαρακτηριστικά παραθέτω την απάντηση που λάβαμε “.. The fire certificates could not be presented because it did not comply with the at time obligatory rules.”!!!! Όταν έλαβα αυτή την απάντηση έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου ! Το ακριβότερο και πολυτιμότερο όχημα της Ευρώπης χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλεια?!?! Ευτυχώς που τόσα χρόνια δεν είχε συμβεί κάτι, αν και πάντα είχαμε τις καλύτερες δυνατές ασφάλειες! Και σαν να μην έφτανε αυτό η ειρωνεία από το εργοστάσιο συνεχίστηκε όταν ο υπεύθυνος πωλήσεων με αρμοδιότητα την Ελλάδα μας είπε : “That you achieved a registration in Greece , ok we accept , but we do not
understand” ?!?!?
Η όλη αλληλογραφία και το επίμαχο e-mail είναι στην διάθεση της όποιας αρμόδιας αρχής!

Όπως καταλαβαίνετε ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι ποτέ στρωμένος μόνο από δάφνες ακόμη και αν έχεις πληρώσει πάνω από 600.000€ ή αν έχεις να κάνεις με μια πολυεθνική! Σταθήκαμε πολύ τυχεροί, που ο ενδιαφερόμενος αγοραστής δεν έκανε πίσω. Πληρώσαμε μαζί και έφτιαξε από την αρχή τη νέα γραμμή ταξινόμησης στην Ελβετία, αφού πρώτα έφτιαξε τα απαραίτητα certificate!»

Πλέον από 31 Δεκεμβρίου 2012 η Greek Limo Bus , έχει μετονομαστεί σε
e-AS Consultant Services M ΕΠΕ ως Συμβουλευτική, Τουριστική, Διαμεσολαβητική! 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/limo-bus.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters