Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΗΝ Ε ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 4 7 2015

ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 4/7/2015 ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.


Ανατριχιαστική ομιλία Μ.Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο στα αρχαία ελληνικά και στα λατινικά (video)

«Να φοβάσαι τον άνθρωπο του ενός βιβλίου (Timeo hominem unius libri)», έγραψε ο Άγιος Θωμάς ο Ακυϊνάτης, θέλοντας να δείξει πόσο επικίνδυνο πράγμα είναι η πνευματι­κή μονομέρεια.
Όποιος δηλαδή αντλεί τις γνώσεις του από μια και μόνη πνευματική πηγή και αγνοεί ή περιφρονεί τις άλλες και μοιραία θα οδηγηθεί στην προκατάληψη, η οποία θα τον σπρώξει σταδιακά στο φανατισμό και στη μισαλλοδοξία».

Αυτή τη φράση επέλεξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος για να απαντήσει στον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου, Μάριτν Σουλτς κατά τη διάρκεια συζήτησης, εκεί όπου νωρίτερα μίλησε για το ελληνικό ζήτημα και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


ΘΗΣΕΥΣ

πρῶτον μὲν ἤρξω τοῦ λόγου ψευδῶς, ξένε,
ζητῶν τύραννον ἐνθάδ᾽· οὐ γὰρ ἄρχεται
ἑνὸς πρὸς ἀνδρὸς ἀλλ᾽ ἐλευθέρα πόλις.
δῆμος δ᾽ ἀνάσσει διαδοχαῖσιν ἐν μέρει
ἐνιαυσίαισιν, οὐχὶ τῷ πλούτῳ διδοὺς
τὸ πλεῖστον ἀλλὰ χὠ πένης ἔχων ἴσον.

ΘΗΣΕΑΣ

Πρώτα-πρώτα, ξένε, άρχισες το λόγο σου μ᾽ ένα λάθος, όταν ζητάς δυνάστη εδώ·

η πόλη αυτή δεν εξουσιάζεται από έναν άνδρα, είναι ελεύθερη. Εδώ κυβερνούν οι πολλοί

που εναλλάσσονται στα αξιώματα χρόνο το χρόνο· δεν δίνουν πιο πολλά στον πλούτο, και ο φτωχός έχει τα ίδια

Στα Λατινικά του είπε την Φράση «hominem unius libri timeo» του Θωμά του Ακινάτη (να φοβάσαι τον άνθρωπο με το ένα βιβλιο σ.σ.μονομέρεια)


EKTAKTO - Αυτά είναι τα βασικά σχέδια που προτείνουν οι δανειστές: 70 δισ. δάνειο για 5 χρόνια και εντός ευρώ ή 35 δισ. "δώρο" και παράλληλο νόμισμα


 Νέο 5ετές πρόγραμμα, που θα συνοδεύεται με χρηματοδότηση που θα προσεγγίζει τα 70 δισ. ευρώ από τον ευρωπαϊκό μηχανισμός στήριξης, πρόβλεψη κουρέματος του χρέους με απορρόφηση των δανείων του ΔΝΤ και μείωση των επιτοκίων και όροι που θα πρέπει να συζητηθούν εξ΄αρχής και δεν θα βασιστούν σε κανένα υπάρχον σχέδιο, είναι το βασικό πλάνο που επεξεργάζονται οι δανειστές.
Υπάρχει κι ένα δεύτερο σχέδιο συμφωνίας σε περίπτωση που ελληνική πλευρά απορρίψει το σχέδιο των δανειστών.
Σύμφωνα με αυτό θα δοθεί στην Ελλάδα ένα ποσό 30-35 δισ., το οποίο δεν θα επιστραφεί με την προϋπόθεση, η χώρα μας να υιοθετήσει ένα διπλό νόμισμα, με σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία με το ευρώ.
Το δεύτερο σχέδιο δεν είναι κακό, αλλά οδηγεί μεσοπρόθεσμα εκτός ευρώ αφού είναι βέβαιο ότι το κοινό νόμισμα θα χρησιμοποιείται εν καιρώ κάτι σαν το δολάριο ή τις χρυσές λίρες τα παλιά χρόνια
Ας δούμε όμως το βασικό σχέδιο που προτείνουν οι δανειστές
ΣΧΕΔΙΟ "Α"
Το βασικό σχέδιο το plan A περιλαμβάνει, εντός του επόμενου τριμήνου να συναφθεί νέα συμφωνία με την Ελλάδα, που χρηματοδοτηθεί με 70 δισ. ευρώ ( δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν θα υπάρχει συμμετοχή το ΔΝΤ, το πιο πιθανό είναι να παρακαμφθεί και η χρηματοδότηση να γίνει αποκλειστικά από την Ε.Ε)
Θα ζητηθούν σκληρά μέτρα, όμως οι Ευρωπαίοι θα καταστήσουν σαφές, ότι εφόσον οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις από την πλευρά της ελληνικής κυβερνήσεις αποδώσουν (φοροδιαφυγή κ.α) θα μπορούν να γίνουν αποδεκτά ισοδύναμα, προκείμενου να αντικατασταθούν μέτρα.
Οι Ευρωπαίοι, θα αποδεχτούν τη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, υπό την προϋπόθεση η κυβέρνηση να φέρει προς ψήφιση όλους τους σκληρούς εφαρμοστικούς νόμους της νέας συμφωνίας στη Βουλή.
Οι δόσεις θα είναι καθορισμένες χρονικά και θα δίνονται αν προχωρούν και ολοκληρώνονται οι αξιολογήσεις ανά τρίμηνο.
Στη νέα συμφωνία θα περιλαμβάνεται και η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών με ποσό περί τα 10 δισ. ευρώ (μέσω ELA), ενώ στα προτεινόμενα μέτρα από πλευράς δανειστών, θα είναι πολλά σκληρά μέτρα όπως η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, να μην υπάρχουν εξαιρέσεις στο ΦΠΑ στα νησιά, να αναβληθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα εργασιακά κ.α
Αν αυτό το σενάριο γίνει αποδεκτό από την ελληνική πλευρά, θα προταθεί γέφυρα συμφωνίας για το επόμενο τρίμηνο, με χρηματοδότηση που μπορεί να φθάσει τα 9 με 11 δισ. ευρώ , προκειμένου να πληρωθεί η ληξιπρόθεσμη οφειλή στο ΔΝΤ ύψους 1,53 δισ, αλλά η δόση στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα στις 20 Ιουλίου ύψους 3,5 δισ. ευρώ.
Παράλληλα θα διατεθούν χρήματα στις τράπεζες για να αποκατασταθεί με ρευστότητα, ενώ θα αυξηθεί και ELA, από τη στιγμή που η Ελλάδα θα βρεθεί έστω και σε προσωρινό πρόγραμμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Tουρκικό ελικόπτερο πέταξε επάνω από φυλάκια του Στρατού στο Αιγαίο!


Σε μια επιθετική κίνηση στην οποία προβαίνei για πρώτη φορά προχώρησε η Αγκυρα, καθώς ένα τουρκικό ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής πέρασε σε ύψος περίπου 130 μέτρων μόλις επάνω από τα φυλάκια του Ελληνικού Στρατού στα νησιά Φαρμακονήσι και Κουνeλονήσι.
Συγκεκριμένα ένα ελικόπτερο ΑΒ-412 πέρασε στις 12.19 επάνω από το Φαρμακονήσι και στις 12.54 πάνω από το Κουνελονήσι ένα νησί που βρίσκεται νότια του Αγαθονησίου.
Στην πρώτη περίπτωση πεταξε 130 μέτρα πάνω από το φυλάκιο και στην δεύτερη 160 μέτρα.
Μαχητικά της ΠΑ απογειώθηκαν για να το αναχαιτίσουν, αλλά δεν το πρόλαβαν, ούτε στην μία περίπτωση, ούτε στην άλλη, καθώς μετά την πρώτη πτήση επάνω από το ελληνικό έδαφος καλύφθηκε στην Τουρκία για να ξαναβγεί και να περάσει για δεύτερη φορά.
Επίσης δεν δόθηκε έγκριση στο προσωπικό να βάλλει εναντίον του, κάτι που θα έστελενε ένα δυνατό μήνυμα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

God Bless America Βοήθειααα! Έρχονται οι αριστερές μεταρρυθμίσεις

Κάθε αριστερός κατεργάρης στον πάγκο του. Ο «φιλέλλην» εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ είπε ότι,«αυτό που θέλει να δει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, είναι να βρεθεί ένας εποικοδομητικός δρόμος, που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται και να αποκαταστήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης και να επιτύχει ένα επίπεδο βιωσιμότητας του χρέους».
Πάει το «φονιάδες των λαών αμερικάνοι».
«Βιώσιμο χρέος», «αναπτυξιακό πρόγραμμα» και «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις» στο πλαίσιο της «εποικοδομητικής συμφωνίας». Κατόπιν αυτού ερωτώ. Το πλαίσιο συμφωνίας των πέντε σημείων το έγραψαν στη Βασιλίσσης Σοφίας ή όχι; God Bless America!!!!!
  «Ο πρωθυπουργός Τσίπρας, δήλωσε ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη και στην Ευρώπη» και είπε ο εκπρόσωπος. (Και στο ΝΑΤΟ θα τόνιζα εγώ). «Ο υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών, όπως και ο Λευκός Οίκος, εξακολουθούν να έχουν στενή επαφή με ένα ευρύ φάσμα εταίρων για την κατάσταση στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Οι Γάλλοι που μιλάνε με τα «Κεντρικά», είπαν ότι υπάρχουν οι (αμερικανικές Βάσεις) για μία συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές, και ότι «το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δεν είναι ταμπού».
Ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, που ανέλαβε την προεδρία, εκ μέρους του Καρτέλ των Βάιντμαν -Σακάτη είπε ότι οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης θα πρέπει να εξετάσουν τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους, αλλά μόνο εφόσον η Αθήνα δεσμευτεί σε ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων.
«Ένα κούρεμα δεν είναι ταμπού », δήλωσε και αυτός ,«ομως, πρέπει να συζητηθεί ως μέρος ενός συνολικού πακέτου. Η Ελλάδα δεν θα κάνει αυτό που θέλει. Αυτό δεν είναι αποδεκτό».
Ένα είναι το κέντρο του σύμπαντος κόσμου. Ένας ο θεός και ένας ο προφήτης του. Full stop.
God Bless America. Alexis Texas for ever.


http://deltio11.blogspot.gr/2015/07/god-bless-america.html

ΕΛΛΑΔΑ, «ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ» ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε προέκταση και το μέλλον του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος κρίνεται από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί για να διασώσουν ή όχι την ελληνική οικονομία, αναφέρει σε μια μακροσκελή του ανάλυση ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος, Bill Fleckenstein, πρόεδρος του Fleckenstein Capital.
20131022143126-screen-shot-2013-10-22-at-2-30-45-pm
Όπως αναφέρει, η κατάρρευση του ελληνικού τραπεζιτικού συστήματος θα έχει σαν άμεση συνέπεια σεισμικούς τριγμούς στο τραπεζιτικό σύστημα των χωρών Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας και σε προέκταση και Γαλλίας, με αποτέλεσμα την αρχή της κατάρρευσης της ιδίας της Ευρωζώνης και σε προέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Ο Αμερικανός οικονομολόγος τονίζει ότι για αυτόν δεν ήταν έκπληξη τα αποτελέσματα του ελληνικού δημοψηφίσματος ενώ πολλοί συνάδελφοι του προέβλεπαν ότι θα βγει το ΝΑΙ, καθώς είχε τονίσει από την περασμένη Τέταρτη ότι τα μέτρα που πρότεινε η Ευρωζώνη στην Ελλάδα ήταν αδύνατο να γίνουν δεκτά. Άρα ήταν προβοκατόρικα!
Ο χρόνος είναι ελάχιστος όπως τονίζει και αν δεν ενεργήσουν τάχιστα οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, τότε θα επέλθει η απόλυτη καταστροφή και όπως γράφει χαρακτηριστικά : «They are wrong, there is no time left, and if Greece falls out of the euro, then why would anybody want to keep money in a Spanish, Portuguese, or Italian bank», δηλαδή, «Κάνουν λάθος, δεν υπάρχει χρόνος, αν η Ελλάδα βγει έξω από το ευρώ τότε γιατί κάποιος θα επιμένει να κρατά τις καταθέσεις του στις ισπανικές, πορτογαλικές και ιταλικές τράπεζες ;».
Πολλοί Αμερικανοί ανησυχούν έντονα όχι γιατί Ελλάδα παίζει καθοριστικό ρόλο στις παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις, αλλά γιατί είναι αδύνατον να προβλεφτεί το πώς θα αντιδράσουν οι κερδοσκοπικές αγορές στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, καθώς η εμπειρία λέει πως αυτό θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορεί να καταρρεύσουν το ίδιο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Η ώρα της αλήθειας για την χώρα μας είναι και για την ίδια την Ευρώπη, αλλά και για τις πολύ λεπτές παγκόσμιες ισορροπίες. Τώρα το πώς φτάσαμε εδώ, το πως η Ενωμένη Ευρώπη κατάντησε Ευρώπη υπό διάλυση, εδώ ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους .
Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιους συμφέρει με «αιχμή του δόρατος» την Ελλάδα, να διαλυθεί το παγκόσμιο σύστημα ;
Αυτή την περίοδο υπάρχει μεγάλο αδιέξοδο στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που διευθύνεται από την Δύση, με τα τεράστια χρέη των μεγάλων δυτικών χωρών ενώ βυσσοδομεί η κρίση με την Ρωσία. Από… ένα «stein», (χωρίς προκαταλήψεις), οικονομολόγο, μαθαίνεις την αλήθεια!
Ο νοών νοείτο!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

Από το mind control στο capital control και σε λίγο στο War control.


Γιατί τόσα πολλά τηλεοπτικά συνεργεία ξένων ΜΜΕ αποφάσισαν να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα;

Μήπως επιθυμούν να ενισχύσουν τον Ελληνικό τουρισμό;
Ή περιμένουν τίποτε άλλα αφού το Δημοψήφισμα τελείωσε και πήραν την κρυάδα;

¨Ξεκάθαρο προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και στην Ελλάδα η ΕΚΤ. Η Ελλάδα ή προχωράει άμεσα σε συμφωνία ή έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας χρεοκοπεί το τραπεζικό σύστημα. Η ΕΚΤ σήμερα 6 Ιουλίου αύξησε τα collaterals των ελληνικών τραπεζών κατά 10% μεσοσταθμικά αλλά σε οισμένες περιπτώσεις έφθασε στο 18% το κούρεμα των εγγυήσεων. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Οι ελληνικές τράπεζες διαθέτουν απόθεμα εγγυήσεων 19 δισεκ. ευρώ για ρευστότητα μέσω ELA και απομένουν μετά το haircut με 5-6 δισεκ. που είναι και το τελευταίο απόθεμα εγγυήσεων. Κάθε αύξηση των haircuts 10% σημαίνει ανάγκη για νέες εγγυήσεις 8 δισεκ.
και ουσιαστικά το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος είναι πλέον σε οριακή κατάσταση.
Οι εγγυήσεις των τραπεζών είναι πλήθος περιουσιακών στοιχείων, ομολογιακά του πυλώνα 1 και πυλώνα 2, ομόλογα, τιτλοποιήσεις, δάνεια και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Οι τράπεζες έχουν πλέον μείνει με 5 από 19 δισεκ. εγγυήσεων κοινώς βρίσκονται στο τελευταίο και τελικό στάδιο πριν την χρεοκοπία.¨ http://www.bankingnews.gr/ 6 Ιουλίου 2015
Και τώρα ποιος μπορεί να ερμηνεύσει από το πολιτικό δυναμικό της χώρας το ¨ ηγεμονικό ΟΧΙ¨ του Ελληνικού Λαού και πόσο μάλλον να το διαχειριστεί;
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το mind control ταυτίστηκε με το capital control και τα απόνερα ακόμα βγαίνουν ακόμα και μετά το πρωτόγνωρο Δημοψήφισμα για τα Ευρωπαικά δεδομένα…
Οι εταίροι προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον εφιάλτη που είδανε το βράδυ της 5ης Ιουλίου το 2015.
Και αναρωτιούνται μήπως ξύπνησε το ΟΧΙ του 40!!!
Ίσως για αυτό θέλουν να μας τιμωρήσουν όπως έκαναν με άλλες στολές το ηρωικό 40 και στα χρόνια της κατοχής.
¨ Εάν η Ελλάδα δεν αποδεχθεί «σκληρές» μεταρρυθμίσεις, τότε το παιχνίδι τελείωσε, υποστήριξε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Mark Rutte, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Η Ελλάδα, εξήγησε, πρέπει απόψε να αποφασίσει εάν επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη. «Μέχρι τέλους της ημέρας, πρέπει να αποφασίσει εάν θα πάρει ριζικές μεταρρυθμίσεις ή θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη» κατέληξε ο Ολλανδός πρωθυπουργός.
Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδας πρέπει να περιλαμβάνει αυστηρούς όρους, υποστήριξε ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Dijsselbloem.¨
Και ξαφνικά εμφανίζεται το αμερικανικό ιππικό για να μας σώσει… ή για να τα μπερδέψει;
¨O πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Κογκρέσου, Δρ Paul Craig Roberts, ανέφερε πως το ΟΧΙ στο Ελληνικό Δημοψήφισμα για την απόρριψη περισσότερης λιτότητας αποτελεί ένα πλήγμα για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, ωστόσο δεν βάζει τέλος στο ελληνικό δράμα που συντελείται…
Δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι κλειστές και προφανώς δεν μπορούν να ανοίξουν εκ νέου χωρίς επίλυση του ζητήματος, η ακαμψία της ΕΕ θα αναγκάσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ και να επιστρέψει στο δικό της νόμισμα, ώστε να ανοίξει εκ νέου τις τράπεζες. Αυτό δεν θα απαιτούσε την αναχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ, όπως γίνεται με το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα ή δύο άλλα κράτη μέλη της ΕΕ που έχουν τα δικά τους νομίσματα.
Μια άκαμπτη ΕΕ δημιουργεί τις συνθήκες για τη Ρωσία και την Κίνα να δράσουν. Αυτά τα δύο ισχυρά έθνη έχουν τα μέσα για να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα και να ενισχύσουν τις οικονομικές σχέσεις που δημιουργούνται από αυτές τις δύο χώρες και από τις χώρες BRICS.
Το ελληνικό δράμα δεν έχει ακόμη τελειώσει.
Ας προσευχηθούν οι άνθρωποι εκεί πως η ρωσική και η κινεζική κυβέρνηση θα κατανοήσουν ότι η διάσωση της Ελλάδας είναι η έναρξη της διαδικασίας της διαλεύκανσης του ΝΑΤΟ, του μηχανισμού της Ουάσιγκτον για την άσκηση των συγκρούσεων με τις δύο χώρες. http://hellasforce.com/6 Ιουλίου 2015
Όπως γίνεται κατανοητό κάποιοι μας τρέχουν πλέον από το από το mind control και capital control στο War control.
Για αυτό και η δήθεν ανησυχία τους….
¨Η ταχεία αντίδραση της Ρωσίας στο «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα και η τηλεφωνική συνδιάλεξη σήμερα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται, όπως σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο, πως άγγιξαν μια ευαίσθητη χορδή των αμερικανικών αρχών, με φόντο την ένταση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Μόσχας.
«Δεν πρόκειται για μία ψήφο εναντίον του (Βορειοατλαντικού) Συμφώνου, εναντίον της Δύσης, επρόκειτο για μια ψήφο που είχε στόχο να απορρίψει τις οικονομικές προτάσεις που διατυπώθηκαν προς την Ελλάδα» δήλωσε ο Λε Ντριάν απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τις επιπτώσεις της ψήφου των Ελλήνων πολιτών στην ασφάλεια στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ. ¨http://www.onalert.gr/ 06.07.2015 | 22:34
Ας τα πούμε τα πράγματα πιο απλά… οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να τραβήξουν πίσω το ψευτορωμαίικο γιατί δεν μπορούν να αποσβέσουν τις ¨επενδύσεις¨ που έκαναν τόσα χρόνια σε αυτό… επαληθεύοντας τον Ισαπόστολο μας και Φωτιστή Πατρο-Κοσμά.
Φοβήθηκαν από το δυνατό ΟΧΙ ή το θεωρούν μια ευκαιρία αφού μας εξαθλίωσαν τα μνημονικά χρόνια να μας πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα στο γεωπολιτικό μπλέντερ;
Ότι και να κάνουν τις επόμενες ώρες γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το ΟΧΙ…
Είναι μια επανάληψη των ηρωικών Επών που καταγράφηκαν στην Παγκόσμια Ιστορία και είναι στο κεφάλαιο που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/mind-control-capital-control-war-control.html

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ "ΟΧΙ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΧΕΣ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ !!

Γράφει ο Ακουσίλαος

Το νέο ιστορικό και πατριωτικό ΟΧΙ της Κυριακής 5 Ιουλίου του έτους 2015 που βροντοφώναξε ο Ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα κατά της λιτότητας και των εκβιασμών των "συμμάχων"

, έρχεται να σημάνει τα νέα δεινά και κατοχή όπως το 1940 ?αυτό δυστυχώς διδαχτήκαμε απο την ιστορία, στους Γερμανούς δεν αρέσουν τα ΟΧΙ ?
Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε κλιμάκωση των σκληρών μέτρων ,θέλοντας οι Γερμανοί να μας γονατίσουν, φτωχοποιόντας τον λαό, καθιστώντας τον αδύναμο χωρίς να μπορεί να αντιδράσει;, υπό αυτές τις συνθήκες θα είναι ποιό εύκολο να αγοράσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της πατρίδας, ολοκληρώνοντας έτσι τα ημιτελή σχέδια του παρελθόντος ,ελέγχοντας πλέον πλήρως την γη και τους πόρους της πατρίδας μας.

Συνάγεται το συμπέρασμα πως το οικονομικό εμπάργκο των εκβιαστών "συμμάχων" θα κλιμακωθεί, αν δεν συμφωνήσει η νεα διαπραγματευτική όμαδα στα δεινά που θα μας επιβληθούν.
Το θέμα είναι τι θα πράξει η νεα διαπραγματευτική ομάδα που εστάλη στις διαπραγματεύσεις; θα υπογράψουν άνευ όρων νέο μνημόνιο,; μόνο και μόνο την ομαλή επαναλειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος, η θα ρθούμε σε ρήξη κόβοντας εθνικό νόμισμα ενεργοποιώντας ξανά τον πρωτογενή τομέα και σταδιακά να ανακάμψουμε απομονώνοντας τις παθογένειες του παρελθόντος.

Με άλλα λόγια, μαύρα σύννεφα μπορεί να δούμε , λαμβάνοντας υπόψη τις πρώτες αντιδράσεις των ¨"Ευρωπαίων" μετά το δημοψήφισμα του λαού ,,,

Τώρα Έλληνες πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να μην φυγομαχήσουμε, όπως έκαναν οι πρόγονοι μας κατα το παρελθόν

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - ΟΧΙ

http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_956.html

Ευρωβουλευτής ύψωσε… χαρτί υγείας στην ευρωβουλή και ζήτησε παραίτηση Γιούνκερ – ΒΙΝΤΕΟ

590_71571e4128426e32b4c9950ecbfeb780 
«Θα πρέπει κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε» είπε ένας ευρωβουλευτής απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
«Έχετε πάει να αγοράσετε 1 λίτρο γάλα, 1 κιλό ψωμί και 1 λίτρο βενζίνη; Τι γίνεται με τα χρήματα που πάνε στις πολυεθνικές, στις μεγάλες τράπεζες; Ο λαός δεν νοιάζεται γι αυτά, χρειάζεται άλλες απαντήσεις. Ή Ευρώπη ή Γερμανία, ειδάλλως αν συνεχίσουμε έτσι η Ευρώπη μικραίνει, μικραίνει όμως και για την Γερμανία» είπε ο ευρωβουλευτής στην ομιλία του.
«Η Γερμανία είναι αυτή που πρέπει να μικρύνει. Δεν μπορεί να διατάζει όλη την Ευρώπη. Έχουμε ήδη δει τι έφερε στην Ευρώπη ο ναζισμός. Δεν θέλουμε, λοιπόν, τώρα, οικονομικό ναζισμό. Θα πρέπει να αλλάξουμε λιγάκι την πορεία των πραγμάτων, ειδάλλως κ. Γιούνκερ 100 δισ. επενδύσεις που θα πάνε;» συνέχισε.
Τέλος, ο ευρωβουλευτής κάνοντας επίθεση στον κ. Γιούνκερ είπε: «Βλέπεται εδώ άλλα παραδείγματα, το χαρτί υγείας από τη μια και το ευρώ από την άλλη, έχουν καταντήσει να είναι το ίδιο με τη δουλειά σας. Δεν πάει πουθενά η Ευρώπη, δεν κάνετε αυτό που ενδιαφέρει τον λαό, θα πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε. Να ζητήσετε συγγνώμη από την Ευρώπη, διότι με τις οικονομικές σας επιταγές οδηγείτε σε σύγκρουση, σε αυτοκτονίες, σε λαθρομετανάστες. Τι άλλο θέλετε;».
Δείτε το βίντεο:



enikos.gr

Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, έδωσε τον ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ παρουσία του Αρτέμη Σώρρα στην Κοζάνη! ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΑΤΡΕ !

11667434_954987804551510_537058485648332763_n


Αλφειός: ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ! ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΑΣ !

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ , ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!! ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΙΓΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΣ ! ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ» 4/7/2899 (βίντεο). ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ…………………………..



Ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος γεννήθηκε στην Καλλονή Γρεβενών και στη συνέχεια η οικογένειά του μετακόμισε στην Κοζάνη, όπου μαθήτευσε στο Δημοτικό και Γυμνάσιο.
Σπούδασε Ιατρός, είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με άριστα και ειδικεύτηκε ως Γενικός Χειρούργος.
Διετέλεσε Πανεπιστημιακός Ιατρός επί δεκαετία.
Μετεκπαιδεύτηκε με σεμινάρια σε πολλά πανεπιστήμια ανά τον κόσμο.
Διετέλεσε Διευθυντής για δύο χρόνια στην Χειρουργική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.
Από το 1976 χειρουργεί σε κλινικές της Κοζάνης – Θεσσαλονίκης.
 Το 1976 είναι και το έτος κατά το οποίο εγκαθίσταται και δραστηριοποιείται στην περιοχή Σερβίων – Βελβεντού.
Υπήρξε βασικό στέλεχος (πρόεδρος και αντιπρόεδρος) για μεγάλο χρονικό διάστημα του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης, της επιτροπής σταδίου, και της ομάδας «Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνη».
Εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης.
Πολιτεύτηκε ως υποψήφιος Βουλευτής με τη Δημοκρατική Ανανέωση το 1989, 1990 με τον Κωστή Στεφανόπουλο.
Είναι πατέρας τριών παιδιών, του Ηλία, Ιατρού Χειρούργου, του Λάζαρου, Δασολόγου και της Αφροδίτης, Κτηνίατρου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! 27/9/2898 (βίντεο)

Συνέντευξη Αρτέμη Σώρρα κ” Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ !

http://alfeiospotamos.gr/?p=16480

ΤΟ «ΟΧΙ» ΕΓΙΝΕ «ΝΑΙ» ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ 4-8 δις€ ΣΤΑ ΕΝΕΧΥΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !

symboylio-politikon-arxhgon_0


ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΩΞΗ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ) , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ! ΠΑΜΕ… ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: «σκέτος βαρύς, αργοψημμένος στον άμμο σε σκουριασμένο μπρίκι» ! , ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: «βαρύς με ολίγη, με πολλές φουσκάλες» ! , ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: «ολίγον ελαφρύς, ολίγον βαρύς, ολίγον καφουρδισμένος, με ναι και όχι, σιγοψημμένος σε κάρβουνο, ίσα που να κάνει δαχτυλίδι, ριγμένος στο φλυτζάνι από ψηλά και να κάνει μια φουσκάλα στη μέση σαν μάτι» ! , ΔΕΞΙΑ Ο ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ: «βαρύς πικρός και όχι, χωρίς φουσκάλες και μια σταγόνα κονιάκ» ! , ΜΕΣΑΙΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ: «ελαφρύς πικρός, με φουσκαλίτσες και μια οδοντογλυφίδα» ! , ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ: «βαρύς γλυκός, με μπόλικο καϊμάκι και μια σταγόνα ούζο» ! Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Τ” ΑΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ… ΓΙ” ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…

ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ… ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! …

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΝΙΑΚ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΟΝΙΑΚ ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ , ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΗ: «Ρήγα !!! άλλη φορά να το λες ότι ο καφές τσουρουφλάει» …

…………………………………………………………………….Κατερίνα Νιόβη «Κούρεμα €4-8 δισ. στα ενέχυρα των ελληνικών τραπεζών»
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΡΕ ΦΙΛΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΟΥΛΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΣΙΠΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

Προειδοποιητική βολή ΕΚΤ: Κούρεμα €4-8 δισ. στα ενέχυρα των ελληνικών τραπεζών

Η ανακοίνωση της ΕΚΤ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποφάσισε σήμερα να διατηρήσει την παροχή επείγουσας ρευστότητας (ELA) στις ελληνικές τράπεζες στο επίπεδο που είχε αποφασιστεί στις 26 Ιουνίου του 2015, αφού εξέτασε αίτημα της Τραπέζης της Ελλάδος.
Ο ELA μπορεί να παρέχεται μόνο έναντι επαρκών ενεχύρων.
Η οικονομική κατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει επιπτώσεις στις ελληνικές τράπεζες, δεδομένου ότι τα ενέχυρα που χρησιμοποιούνται στο ELA βασίζονται σε σημαντικό βαθμό σε περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την κυβέρνηση.
Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα να προσαρμόσει τις περικοπές στα ενέχυρα που γίνονται δεκτά από την Τράπεζα της Ελλάδα για τον ELA.
Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί στενά την κατάσταση στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις πιθανές επιπτώσεις για την κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής και για την ισορροπία των κινδύνων για τη σταθερότητα των τιμών στη ζώνη του ευρώ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του.
……………………………………………………………….
ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΟΥΝ ! ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !
………………………………………………………………4c8b25533723f0987778b49968b5b17f
…………………………………………………

Το κοινό ανακοινωθέν (των καταστημάτων):
Ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συνεκάλεσε σήμερα, 6η Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή, υπό την Προεδρία του.
Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος:
·        Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας,
·        Ο μεταβατικός Αρχηγός της Ν.Δ., υπό την ιδιότητά του ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης,
·        Ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι», κ. Σταύρος Θεοδωράκης,
·        Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κ. Δημήτριος Κουτσούμπας,
·        Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Παναγιώτης Καμμένος και
·        Η Πρόεδρος του «Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος», κα Φώφη Γεννηματά.
Κατά την σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός προέβη σ’ ενημέρωση των Πολιτικών Αρχηγών για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται ν’ αναλάβει άμεσα, μετά το αποτέλεσμα του χθεσινού δημοψηφίσματος.  Στην συνέχεια οι Πολιτικοί Αρχηγοί διατύπωσαν τις επιμέρους προτάσεις τους.
Στο τέλος της σύσκεψης οι Πολιτικοί Αρχηγοί –με την επιφύλαξη της συνολικής διαφωνίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημητρίου Κουτσούμπα, η οποία καταχωρίσθηκε λεπτομερώς στα Πρακτικά της συνεδρίασης- κατέληξαν στην εξής κοινή ανακοίνωση:
«Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων.  Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου.
Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη λύσης η οποία θα διασφαλίζει:
·        Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.
·        Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.
·        Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.
·        Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ.
Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς, αμέσως μετά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής, για τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν και για την εν γένει πορεία των διαπραγματεύσεων.»
……………………………………………………
ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5/6/2015 (βίντεο)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΤΟ 40,73% !!!……………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=16478

Οι Γερμανοί υμνούν το ελληνικό Pony!!!


Αυτό που σαφώς όλοι έχουν ξεχάσει είναι για το αν η χώρα μας μπορεί Το ελληνικό αυτοκίνητο πρέπει να περάσει στην παραγωγή πάση θυσία να παράγει προϊόντα ή να δημιουργήσει βαριά βιομηχανία και να πάει μπροστά.

Δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες τα πάντα βρίσκονται στον «πάγο» και όσοι ονειρεύονται θέλοντας να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό, κάτι που θα είναι ελληνικό, θεωρούνται ακόμα και… τρελοί.

Αυτή δεν είναι μία θεωρία αλλά η πραγματική άποψη που έχουν οι περισσότεροι δυστυχώς, Έλληνες. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι και οι… τρικλοποδιές που δέχονται οι ονειροπόλοι επιχειρηματίες που καλό είναι να μην τις αναφέρουμε.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του ZDF για το ελληνικό Pony (ελληνικοί υπότιτλοι)

 
Εκπομπή με 35 εκ. τηλεθεατές!Την ώρα όμως που στην Ελλάδα ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου ή τουλάχιστον προσπαθεί να το κάνει, στην εχθρική….. Γερμανία, το τηλεοπτικό κανάλι ZDF, με μέσο όρο 35.000.000 τηλεθεατές στην εκπομπή Auslandsjournal, παρουσίασε το ελληνικό αυτοκίνητο. Το γνωστό σε όλους Pony έκανε Τι περιμένουμε όταν ακόμα και οι Γερμανοί με την βαριά βιομηχανία υμνούν το ελληνικό Pony;την εμφάνισή του σε μία εκπομπή αφιερωμένη στην Ελλάδα όπου μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στην εταιρεία NAMCO Α.Ε. και στην παραγωγή του νέου PONY 513.

Το ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερα σημαντικό ιδίως όταν αναφέρεται με τόσο κολακευτικά λόγια για ένα ελληνικό προϊόν και μάλιστα σε μία χώρα που φημίζεται για την λεγόμενη βαριά της βιομηχανία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την ανάγκη κάλυψης του ρεπορτάζ βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη 7 εργαζόμενοι του ZDF, οι οποίοι δεν πίστευαν πως υπάρχει στην Ελλάδα τέτοιου είδους βιομηχανία.





zougla.gr
pentapostagma.gr/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/pony.html

Ο Αλφόνς για την Ελλάδα


Ο Αλφόνς είναι ένα Γάλλος κωμικός ο οποίος ζεί εδώ και πολλά χρόνια στην Γερμανία.
Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η γαλλική προφορά του όταν μιλά την γερμανική γλώσσα και το πολύ καυστικό του χιούμορ.
To πραγματικό του όνομα είναι Εμανουέλ Πετεραλφί κι έχει γεννηθεί στο Παρίσι.
Μέτρ της σάτιρας εδώ και χρόνια o οποίος σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις του αναφέρθηκε με τον δικό του και ξεχωριστό τρόπο στην ελληνική κρίση και πάνω απ'όλα στην αθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλοί Έλληνες συμπολίτες μας.

γι​ώργος ​πιπερόπουλος





http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_287.html

Ο Τσίπρας - Κόπερφιλντ... θα εξαφανίσει το "όχι"

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Είναι πολύ δύσκολο να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό. Και αυτή την πικρή αλήθεια θα την μάθει δυστυχώς για όλους μας η κυβέρνηση μέσα στο επόμενο 24ωρο ή το αργότερο 48ωρο. Τώρα που τονώθηκε το εθνικό φρόνημα από το περήφανο "όχι" έρχεται και η ώρα του λογαριασμού.

Ο κ. Τσίπρας έχει δύο μοναδικούς δρόμους μπροστά του. Ο πρώτος είναι να δεχτεί τη συμφωνία που θα του προταθεί υπό μορφή τελεσιγράφου και ο δεύτερος να οδηγήσει τη χώρα σε ρήξη με την Ευρώπη. Γιατί η σκληρή αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν πρόκειται να οδηγήσει σε καμία διαπραγμάτευση.

Αν λοιπόν αποδεχθεί την συμφωνία που θα του προταθεί, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει στη συνέχεια γιατί χρειάστηκε να κλείσουν οι τράπεζες, να καταστραφεί ολοκληρωτικά η οικονομία και να γίνει ένα δημοψήφισμα που πόλωσε το κλίμα, για να καταλήξει εκεί όπου βρισκόταν εξαρχής. Και πιθανότατα σε πολύ σκληρότερα μέτρα. Έτσι μία... μαγική κίνηση θα έχει μετατρέψει το "όχι" σε "ναι" και μάλιστα πολύ σκληρότερο από εκείνο που είχαν κατά νου όσοι ψήφισαν "ναι". Ως νέος μάγος Κόπερφιλντ, ο κ. Τσιπρας θα... εξαφανίσει το "όχι" στην ύφεση και τη λιτότητα.

Βεβαίως ως εξαιρετικός τακτικιστής εγκλώβισε και την αντιπολίτευση με το κίνητρο της εθνικής συνεννόησης. Να με συγχωρείτε, αλλά χθες είδαμε μία σύσκεψη πολιτικών αρχηγών (και προσωρινών...) που με εξαίρεση τον κ Κουτσούμπα ήταν σαν παιδική χαρά σε σχέση με τον μπαρουτοκαπνισμένο πλέον Τσίπρα. Εύκολα πήρε τη συνευθύνη. Συγγνώμη, την εθνική συναίνεση εννοούσα. Περίπατο έκανε. Και βέβαια φώναξε και τον Λαφαζάνη για εσωκομματική επίδειξη ισχύος.

Αυτά βέβαια, αν δεχτεί τη συμφωνία. Ο άλλος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει είναι αυτός της ρήξης. Υπάρχει plan B σε αυτή την περίπτωση στο μυαλό του και ποιο είναι αυτό; Μήπως η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα; Γιατί οι διαβεβαιώσεις του, είναι σεβαστές αλλά να με συγχωρεί, όχι απαραίτητα πιστευτές. Πάλι από την αρχή θα το ξεκινήσουμε το blame game αν δεν υπάρξει λύση;

Το μήνυμα από τον Ντράγκι δεν ξέρω πόσο τον κατανόησε αλλά ήταν ξεκάθαρο. Συμφωνείστε αλλιώς χρεοκοπείτε. Γιατί αν δεν το καταλάβατε, ELA τέλος επί της ουσίας μετά την θεαματική αύξηση του haircut στις εγγυήσεις. Ρευστότητα τέλος χωρίς συμφωνία και τα ATM θα αρχίσουν άμεσα να στερεύουν. Δεν θα δοθεί άλλος χρόνος στον κ. Τσίπρα. Είχε πέντε μήνες και τους σπατάλησε...

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_622.html

Έσκασε βόμβα σε Ιταλία και Γαλλία: Γκρίλο, Λεπέν ζητούν δημοψηφίσματα

Ο χειρότερος φόβος της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και του Βερολίνου άρχισε να γίνεται πραγματικότητα μετά το ελληνικό δημοψήφισμα και λέγεται “Εξαγωγή δημοψηφισμάτων”.

Ηδη στην Ιταλία ο ηγέτης του ”Κινήματος 5 Αστέρων”, Beppe Grillo ζήσησε δημοψήφισμακαι μάλιστα ε πιο προωθημένο ερώτημα: Να να αποφασίσει ο ιταλικός λαός αν θέλει να μείνει στην ευρωζώνη ή να πάει σε εθνικό νόμισμα.

“Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Τώρα οι Έλληνες αντιμετωπίζουν  ένα μέλλον με προοπτική. Αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία”, δήλωσε ο Grillo, ενώ και στην Γαλλία η εικόνα είναι η ίδια με την Μαρί Λεπέν να δηλώνει ενθουσιασμένη από την νίκη του “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα και ετοιμάζεται να θέσει το ζήτημα στην κορυφή της προεκλογικής της ατζέντας.

Ο Beppe Grillo ανακοίνωσε ότι ”πολύ σύντομα θα ζητήσει από το ιταλικό κοινοβούλιο να λάβει υπόψη  του την πρόταση για λαϊκή ετυμηγορία, μια πρόταση που βρίσκεται ακόμη στο προθάλαμο της Γερουσίας”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δύναμη θα πρέπει να είναι στα χέρια των πολιτών και όχι των τραπεζών, ”η Ιταλία θα επιδιώξει να αποφασίσει ο λαός σχετικά με το ευρώ”.

Και συνέχισε τις πύρινες  δήλωσες του λέγοντας: ”Δεν είμαστε κατά της Ευρώπης, είμαστε υπέρ της κυριαρχίας της κάθε χώρας να αποφασίζει για το νόμισμα, την οικονομία , τη γεωργία, τη χρηματοδότηση της χώρας  και να τα καθορίζει αυτά με την ψήφο του. Θέλουμε να έρθει η πραγματική δημοκρατία στην Ευρώπη”.

«Όταν μπήκαμε στην ευρωζώνη κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη του λαού, εάν θέλουν, δηλαδή,  να ενταχθούν στο ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα», είπε.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το μήνυμα του Ιταλού πρωθυπουργού Μ.Ρέντσι (διαβάστε σχετικά εδώ) για στήριξη της Ελλάδας και το οποίο απεκρύβη από όλα τα ΜΜΕ!
 
http://grafologoi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_652.html

Μόλις στα 500 εκατ η ρευστότητα στις τράπεζες – Παρατείνεται η αργία έως και 8/6 – Τι συστάσεις έγιναν στις τράπεζες


Ο SSM ξεκάθαρα έχει αναφέρει ότι χωρίς συμφωνία δεν ανοίγουν οι τράπεζες. 
 
Οι συναντήσεις τραπεζιτών, με την κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος είναι συνεχείς εσχάτως και εύλογα, καθώς η κατάσταση στις τράπεζες είναι δραματική και οριακή. 
 
Οι τράπεζες ποτέ στην ιστορία τους δεν είχαν βρεθεί σε τέτοιο αδιέξοδο ρευστότητας.
 
Σε μια ακόμη συνάντηση, λοιπόν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Δ. Μάδρας ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών ζήτησε να υπάρξει παράταση της τραπεζικής αργίας έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου αλλά διαφώνησαν ορισμένοι παρευρισκόμενοι.

Ήταν οι τραπεζίτες, ήταν ο υποδιοικητής της ΤτΕ  και εκπρόσωποι της κυβέρνησης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών πρότεινε η τραπεζική αργία να κρατήσει έως και τις 10 Ιουλίου και αν στο μεσοδιάστημα, υπάρξουν θετικές εξελίξεις απλά να αρθεί η τραπεζική αργία.
Τελικώς προτάθηκε η αργία να παραταθεί έως τις 8 Ιουλίου δηλαδή οι τράπεζες θα είναι κλειστές έως τις 8 Ιουλίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπέρ της παράτασης της τραπεζικής αργίας στις 10 Ιουλίου τάχθηκαν Eurobank και Πειραιώς.

Στην συνάντηση ειπώθηκε ότι η συνολική εναπομείνασα ρευστότητα φθάνει τα 500 εκατ ευρώ και ουσιαστικά επαρκεί μόνο για δύο ημέρες έως την Τετάρτη 8 Ιουλίου.
Το όριο ανάληψης μετρητών διατηρήθηκε στα 60 ευρώ αλλά άτυπα σχεδόν από όλες τις τράπεζες έχει καταργηθεί καθώς δίνουν 50 ή 40 ευρώ.

Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία ήταν η παρατήρηση προς τους τραπεζίτες ότι απαγορεύονται οι τραπεζικές συναλλαγές.
Π.χ. υπάρχει τράπεζες ή τράπεζες που ζητούν να μεταφερθούν υπόλοιπα από άλλες τράπεζες στην Α ή Β τράπεζα ώστε να αποπληρωθούν δάνεια ή άλλες υποχρεώσεις….λόγω του κινδύνου κουρέματος καταθέσεων.

Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται βραχυχρόνια η ρευστότητα των τραπεζών που επιλέγουν αυτές τις πρακτικές.

Η παρατήρηση έγινε και οι τραπεζίτες έλαβαν το μήνυμα.
Το συμπέρασμα από μια ακόμη συνάντηση τραπεζιτών με την κυβέρνηση είναι ότι οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Υποσημείωση

Το bankingnews.gr είχε επιμείνει από την πρώτη ημέρα των capital controls ότι είναι αδύνατο να ανοίξουν οι τράπεζες στις 7 Ιουλίου.
Ο SSM ξεκάθαρα έχει αναφέρει ότι χωρίς συμφωνία δεν ανοίγουν οι τράπεζες.
Τα capital controls θα παραμείνουν για πολλούς μήνες.


 http://bankingnews.gr 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/500-86.html

Κάτι επηρεάζει το ηλιακό μας σύστημα και κάνεις δεν ξέρει τι είναι


Υπάρχει κάτι στην διαστημική γειτονιά μας που δεν το έχουμε αντιληφθεί και όμως γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες των αποτελεσμάτων της παρουσίας του; Σύμφωνα με κάποιες μετρήσεις τη στιγμή που το μαγνητικό πεδίο της Γης μειώνεται το αντίστοιχο  του Ήλιου έχει αυξηθεί κατά 230%. Στη Γη η ηφαιστειακή δραστηριότητα είχε αυξηθεί κατά 500% από το 1875 έως και το 1975, ενώ συγκρινόμενες οι χρονιές του 1963 με το 1993 οι φυσικές καταστροφές έχουν αυξηθεί κατά 400%. Παρόμοιες αλλαγές ε΄χουν παρατηρηθεί σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Υπάρχει κάτι πέρα από τον Πλούτωνα που επηρεάζει όλη την ευστάθεια του ηλιακού μας συστήματος;





 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χιούγκο Ντίξον: Οποιος περιμένει άρση των capital controls αυτή την εβδομάδα, μάλλον κάτι καπνίζει

Πτώση του ελληνικού ΑΕΠ κατά 5% με 10% αναμένει ο οικονομικός αναλυτής του Reuters, Χιούγκο Ντίξον, ο οποίος, μάλιστα, θεωρεί απίθανη την περίπτωση συμφωνίας.
Το κλείσιμο των τραπεζών και η επιβολή ελέγχου κίνησης κεφαλαίων άρχισαν ήδη να έχουν αρνητικό αντίτυπο στην πραγματική οικονομία, ενώ η αβεβαιότητα που υπάρχει για την Ελλάδα χτυπάει και στον τουρισμό. Οι εξελίξεις αυτές οδηγούν πολλούς οικονομολόγους και αναλυτές στην εκτίμηση ότι η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί έντονα φέτος, με τον Χιούγκο Ντίξον μάλιστα να προβλέπει μείωσή της κατά 5% με 10%.

Με εννέα αναρτήσεις στο Twitter, ο κ. Ντίξον υπογραμμίζει τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι οι πιστωτές πιστεύουν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να εφαρμόσει μία συμφωνία μόνο στην περίπτωση που εξασφαλίσει πλειοψηφία συνεργαζόμενος με άλλα κόμματα.

"Οποιος πιστεύει ότι τα capital controls θα αρθούν αυτή την εβδομάδα, πρέπει να καπνίζει κάτι..." γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Ντίξον. "Ακόμη και εάν υπάρξει μία συμφωνία (μεγάλο ΕΑΝ) τα capital controls θα καταργηθούν σταδιακά ακολουθώντας την αύξηση της αξιοπιστίας, αλλιώς οι καταθέσεις θα εξαφανιστούν από την Ελλάδα.
Οι πιστωτές ειναι χωρισμένοι σε «γεράκια» (Γερμανία, Ισπανία) και «περιστέρια» (Ιταλία, Γαλλία). Δεδομένου ότι χρειάζεται ομοφωνία, να αναμένετε σκληρή στάση. "

Ο κ. Ντίξον καταλήγει υποστηρίζοντας ότι και οι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν να δείξουν ότι θέλουν μία συμφωνία "για να καλύψουν τα νώτα τους σε περίπτωση αποτυχίας", αλλά " τα εμπόδια είναι τόσο μεγάλα, που δεν αναμένω μια συμφωνία".
Καθημερινή


http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/07/capital-controls.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters