Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Η EKΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 19/8/2901 (2017) βίντεο Sorras T.V


Sorras T.V
EKΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 19-08-2017 ΟΜΙΛΗΤΕΣ : TΣΙΟΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ- ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΦΙΝΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΗΠΑ. ΟΙ ANTIFA ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ George Soros ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τι έψαχναν οι Αμερικάνοι το 1947 στην Ανταρκτική;;

Οι Σύμμαχοι το 1947 θορυβήθηκαν όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας Βριλ που ήταν μια ανεξάρτητη ομάδα με τεράστια κεφάλαια που ασχολούταν με τις νέες τεχνολογίες αλλά και την εξέλιξη επαναστατικών φουτουριστικών εναέριων οχημάτων σε σχήμα δίσκου.

Οιωνοί ...

Κοίταξε προσεκτικά τα γεγονότα των ημερών, άνοιξε τα μάτια σου, τ`αυτιά και το μυαλό σου και άδραξε την πολύτιμη αυτή ευκαιρία για μια βαθιά και ουσιαστική συνειδητοποίηση.
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία αυτή την περίοδο, καθώς πλησιάζουμε στην Έκλειψη Ηλίου. 
Όλα είναι ενορχηστρωμένα γύρω από τον άξονα ενός στόχου: να υποβιβάσουν το συχνοτικό μας πρότυπο μέσα από καταστροφές, μέσα από την απαξίωση της ζωής, να χάσουμε κάθε ελπίδα, να παραδοθούμε στον φόβο και να σταματήσουμε την μάχη που δίνουμε εναντίον του συστήματος της εξαθλίωσης, της ψευδαίσθησης και του σκοταδισμού.

Αντεπίθεση ...

Δευτέρα 21/8, η Ολική Ηλιακή Έκλειψη κορυφώνεται στις 21:11:11 ώρα Ελλάδας.
Αυτό είναι το Κάλεσμα για την Παγκόσμια Ενότητα.
Αυτό είναι το Σάλπισμα της Παγκόσμιας Αντεπίθεσης.
Αυτή είναι η συμβολική στιγμή που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. 
Αυτή είναι η κρίσιμη καμπή που περιμένουμε επί σειρά αιώνων.

Εγένετο Φως !

Έφτασε το τέλος της αναμονής των 25.000 γήινων χρόνων,
είμαστε έτοιμοι να συναντήσουμε το Πεπρωμένο μας.
Ήρθε η στιγμή της Μεγάλης Ανατροπής
και καθώς η Παγκόσμια Αφύπνιση
αποκτάει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις,
 τώρα μπορούμε να υλοποιήσουμε
την Επανάσταση της Συνείδησης
αναίμακτα και ειρηνικά

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΝEΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟYΝ . Της Μαίρης Καρά

Οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι το εργαλείο που εισήγαγε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προκειμένου να αντικαταστήσει βαθμιαία τη Δημοσία Διοίκηση των κρατών, τις αστικές φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές εταιρίες, Οργανώσεις ειδικού σκοπού,  συλλογής πληροφοριών, προπαγάνδας και δημιουργίας ή αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών κλπ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters