Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

HAARP: Οπλοποίηση Καιρού (Βίντεο)


Φοβού τα πειράματα του αμερικανικού στρατού με τον κλιματικό πολέμο, λέει ο Michel Chossudovsky 


Σπάνια αναγνωρίζεται στη συζήτηση για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή, ότι ο καιρός του κόσμου μπορεί τώρα να τροποποιηθεί ως μέρος μιας νέας γενιάς εξελιγμένων ηλεκτρομαγνητικών όπλων.
Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία έχουν αναπτύξει ικανότητες να χειραγωγήσουν το κλίμα για στρατιωτική χρήση.

Πλοία θανάτου με ραδιενέργεια βυθίστηκαν στις θάλασσες της Ελλάδος! Ένα έγκλημα διαρκείας! (χάρτης)

Συγκλονιστική αποκάλυψη στο ιταλικό Κοινοβούλιο από έγγραφα μυστικών υπηρεσιών

Τα 90 καράβια με τοξικό φορτίο που βυθίστηκαν σκοπίμως στη Μεσόγειο και αποτελούν «βόμβες» έτοιμες να εκραγούν Σοβαρός κίνδυνος για λευχαιμία και άλλες ανίατες ασθένειες

Τα βούλιαξαν σκόπιμα από το 1985 έως το 1996. Θανάσιμες συνέπειες (και για την Ελλάδα) σε ανθρώπους και οικοσύστημα.
Ενενήντα εμπορικά πλοία-ραδιενεργές βόμβες βυθίστηκαν σκόπιμα στη Μεσόγειο Θάλασσα κατά την περίοδο 1985-1996, μετατρέποντας σχεδόν το σύνολο της θαλάσσιας περιοχής σε υγρό τάφο, με τις θανάσιμες συνέπειες (και για την Ελλάδα) που είναι δεδομένο πως υπάρχουν για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και το οικοσύστημα, να παραμένουν ανυπολόγιστες!...

Ποιες γλώσσες είναι «καμουφλαρισμένα ελληνικά» σύμφωνα με Εβραίο ερευνητή;

Για περισσότερα από 30 έτη o μεγαλοφυής Εβραίος ερευνητής Joseph Isaac Jahuda συνέκρινε τις γλώσσες Εβραϊκή και Αραβική προς την Ελληνική Ομηρική. Εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο Hebrew is Greek (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά).

Σ’ αυτό αποδεικνύει με πολλά παραδείγματα ότι τα Εβραϊκά και Αραβικά είναι στην πραγματικότητα καμουφλαρισμένα Ελληνικά!

Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821. Διαβάστε και φρίξτε…

Η κήρυξη της Επαναστάσεως Του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιό κακοπροαίρετα καί δύσπιστο, την στάσι των Εβραίων έναντι των Ελλήνων.  
Τώρα πιά οι εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν. Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Ελληνες. Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία. Οτι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821. Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι.

Έλληνας: Η λέξη που απαγορεύονταν 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!

Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται. 
Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.

ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, 1995 ( 8 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ)



Η σειρά «ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» επιχειρεί ένα οδοιπορικό στα χρυσά μονοπάτια της Ελληνικής Μυθολογίας, προβάλλοντας παράλληλα την ομορφιά του ελληνικού τοπίου και των αρχαιολογικών χώρων.

Αν θέλεις να μάθεις τι κρύβεται πίσω από την... "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"


Διαβάστε εδώ, για την ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ της "Εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής",
γιατί η διαχειρίστρια  απαγορεύει την αναπαραγωγή της σελίδας της.

Καλλιόπη Σουφλή

https://attikanea.blogspot.com/2019/07/blog-post_240.html


Ποιες περιοχές θα πληγούν από τις καταιγίδες

ΑΚΡΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...
ΤΟ HAARP, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!
ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ... ΜΑΤΙΑ!
ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Έλαβε τέτοιο non - paper ο Μητσοτάκης;;; Οι... "φίλοι μας" οι Αμερικάνοι, μας ετοιμάζουν νέο... ΜΑΤΙ;;; S.O.S. ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!


Δηλαδή, δεδομένου ότι Μητσοτάκης και Πικραμμένος (ο δεύτερος ως αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης) και όχι μόνον, είναι ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΤΡΕΙΣ, μας πάνε για... νέο ΜΑΤΙ;;;

ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;;;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters