Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ



Εγκρίθηκε ελληνικό φάρμακο κατά του καρκίνου – Διεθνής πιστοποίηση μετά την επιβεβαίωση ότι το συμπλήρωμα έχει θεαματικά αποτελέσματα

Ήδη εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, ερευνητές είχαν διαπιστώσει ότι τα φουντούκια θα μπορούσε να αποτελέσουν πηγή για την παρασκευή της ταξόλης που καταπολεμά τον καρκίνο, καθώς περιέχουν το δραστικό συστατικό πακλιταξέλη η οποία χρησιμοποιείται στην θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών. Σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Nuts source for cancer drug» είχε κάνει το BBC.

ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΑΔΕ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 17/5/2016 ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το τελικό ν/σ «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» -Τι περιλαμβάνει στις 378 σελίδες του

Αποτέλεσμα εικόνας για Κλεισθένης Ι
Το τελικό κείμενο του ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ_ του  υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι» που πρόκειται να κατατεθεί αύριο  Τετάρτη στη Βουλή μαζί με την αιτιολογική έκθεση δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. Πρόκειται για 255 άρθρα (έναντι 237 του αρχικού) που εκτείνονται σε 378 σελίδες.

Οι βασικές αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο είναι τρεις:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters