Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Στα πρόθυρα διάλυσης. Φλέγεται η Τουρκία. Πάνω απο 30 νεκροί αμέτρητοι τραυματίες - Με τα όπλα στους δρόμους οι Κούρδοι, έβγαλε τα τανκς ο Ερντογάν

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο

Φλέγεται η Τουρκία

Τουλάχιστον τους 21 έφτασαν οι νεκροί στις τάξεις των Κούρδων διαδηλωτών στην Τουρκία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση που έχει τηρήσει η κυβέρνηση Ερντογάν στην περίπτωση της Κομπάνι. Οι Κούρδοι της Τουρκίας, που αποτελούν την πλειονότητα στα νοτιοανατολικά της χώρας, κατηγορούν τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για κωλυσιεργία την ώρα που σκοτώνονται τα αδέλφια τους στην Κομπανί.... Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα ο φυλακισμένος ηγέτης του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν είχε στείλει τελεσίγραφο στην Τουρκία, προειδοποιώντας ότι εάν δεν στηρίξουν τους Κούρδους στην Κομπάνι και πέσει η πόλη στα χέρια των τζιχαντιστών, αυτό αυτομάτως θα σημάνει τη λήξη της εκεχειρίας των Κούρδων με την Άγκυρα.

 
Οι διαδηλώσεις έχουν λάβει ανεξέλεγκτη έκταση με τους Κούρδους σε πολλές πόλεις, ειδικά στα βάθη της χώρας να έχουν βγει στους δρόμους με τα όπλα και να συγκρούονται με αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Ο Ερντογάν σε έξι πόλεις τουλάχιστον, όπως το Ντιγιάρμπακιρ και το Βαν έχει βγάλει το στρατό στο δρόμο με την κατάσταση να παραπέμπει πλέον σε εμφύλια σύρραξη και όχι σε συγκρούσεις διαδηλώσεων. 

Νωρίτερα, ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα ότι έχουν σκοτωθεί 19 άνθρωποι και άλλοι 145 τραυματίστηκαν στις ταραχές στην Τουρκία, ενώ δεσμεύτηκε ότι η ειρηνευτική διαδικασία της Τουρκίας με τους Κούρδους αυτονομιστές δεν θα καταστραφεί από «βανδαλισμούς».

 
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις βίαιες συγκρούσεις στο Ντιγιάρμπακιρ, την μεγαλύτερη κουρδική πόλη στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, ενώ άλλοι σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στις επαρχίες Μους, Σιιρτ και Μπατμάν. Τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν -μεταξύ των οποίων και 8 αστυνομικοί- στην Κωνσταντινούπολη.

 
Την ίδια ώρα, στο μέτωπο της Κομπάνι στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, οι Κούρδοι συνεχίζουν να ελέγχουν με σφοδρές μάχες το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, μετά και τις 8 νέες αεροπορικές επιδρομές των συμμαχικών δυνάμεων. Ωστόσο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενίσχυση των τζιχαντιστών με νέα στρατεύματα που καταφθάνουν από το Ισλαμικό Κράτος. 


Εδώ και χρόνια προετοίμαζαν οι Νεοταξίτες την «επιδημία» του Έμπολα! (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Εδώ και χρόνια προετοίμαζαν οι Νεοταξίτες την «επιδημία» του Έμπολα! (βίντεο)

Πριν από χρόνια, όταν ακόμα έγραφα για την αρχική μου ιστοσελίδα (Neithercorp.us), είχα βρει ένα ελάχιστα γνωστό τότε βίντεο που έδειχνε εκατοντάδες χιλιάδες «αεροστεγή φέρετρα», στοιβαγμένα σε μια έκταση στη μέση του Μάντισον, στη Τζόρτζια, σε κοντινή απόσταση από την Ατλάντα και την έδρα του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC).

Αποκαλύψαμε αυτή την ιστορία, η οποία «σάρωσε» στα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης. Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου δήλωσαν ότι το είχαν ενοικιάσει στο CDC για να αποθηκεύσει τα φέρετρα. Ωστόσο, το CDC δεν επιβεβαίωσε ποτέ αλλά ούτε και διέψευσε την πληροφορία.
 
Από τότε που δημοσιεύθηκε το θέμα είχα τα μάτια μου ανοιχτά για οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με τα συγκεκριμένα φέρετρα, γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή η αμερικανική κυβέρνηση θα τα έφερνε στην «επιφάνεια». Φαίνεται πως η ημέρα αυτή έφτασε…
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Yahoo News, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών αναφέρει ότι σε περίπτωση επιδημίας του ιού Έμπολα στις ΗΠΑ, οι σοροί των ασθενών θα πρέπει να θαφτούν μέσα σε «ερμητικά σφραγισμένα φέρετρα», τα οποία θα εμποδίσουν τη διαφυγή των μικροβίων κατά τη διάρκεια της κηδείας.
Ένας από τους επικεφαλής της Σχολής Τελετών Επαγγελμάτων Κηδείας του Ντάλας (Dallas Institute Of Funeral Service), ο οποίος μίλησε στο Yahoo News, δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ τέτοια φέρετρα στο εμπόριο.
Τα φέρετρα όμως του CDC στο Μάντισον έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προλάβουν την εξάπλωση μιας επιδημίας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην πατέντα τους, έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για την ταφή σορών που έχουν εκτεθεί σε μολυσματικές ασθένειες. (Μπορείτε να διαβάσετε την πατέντα εδώ)
Αυτό σημαίνει ότι το CDC αποθήκευε φέρετρα σε μέρη όπως το Μάντισον, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια ιογενή επιδημία. Δηλαδή, το CDC προετοιμάζεται για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών εξαιτίας επιδημίας τα τελευταία έξι τουλάχιστον χρόνια.
Αυτή είναι μία μακρά περίοδος προετοιμασίας.
Μία τέτοια προετοιμασία απαιτεί βεβαιότητα, όχι υποθέσεις και ενδεχόμενα, ειδικά εφόσον συμμετέχει και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν τόσο σίγουρη για το ξέσπασμα της φονικής επιδημίας που αγόρασε εκατοντάδες χιλιάδες αεροστεγή φέρετρα. Όχι όμως για να αποτρέψει την εξάπλωσή της, αλλά για να «καθαρίσει» το χάος που θα απομείνει μετά.
BRANDON SMITH Μετάφραση-Απόδοση: Hellasforce
Διαβάστε επίσης: Η αμερικανική κυβέρνηση προωθεί την εξάπλωση του Έμπολα στις ΗΠΑ: Μία ακόμα απόδειξη του δολοφονικού σχεδίου ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: Η μετάλλαξη του Έμπολα θα προκαλέσει ανθρωπιστική καταστροφή
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ»


Πηγή kerberos-hellas
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters