Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Καριέρα στο hollywood και στην παγκόσμια μουσική σκηνή δεν κάνεις αν δεν δηλώσεις υποταγή (βίντεο)

Φαντάζομαι οτι οι περισσότεροι έχετε ακούσει η έχετε υποψιαστεί οτι στο Hollywood η στην Παγκόσμια Μουσική Σκηνή τίποτα δεν ειναι αγγελικά πλασμένο.
Δεκάδες σ@ξουαλικα σκάνδαλα εχουν κατα καιρούς βγει στην επιφάνεια. Αυτό όμως ειναι ενα «προπέτασμα καπνού» ώστε να καλυφθεί κατι πολύ σοβαρότερο και απεχθέστερο….Αν δεν δηλώσεις υποταγή στον «μεγάλο κουμανταδόρο» αυτού του υλικού και matrix κόσμου καριέρα δεν κάνεις.
Λογικό φυσικά ειναι να αναρωτιούνται κάποιοι «Μα όσοι κανουν καριέρα παγκόσμιας φήμης εχουν υποταχθεί σε δαίμονες…?»

Τέλος στα «ινδοευρωπαϊκά» παραμύθια – Η ελληνική γλώσσα είναι τουλάχιστον 30.000 ετών

Σύμφωνα με την «κρατούσα» θεωρία, στο τέλος της 3ης χιλιετίας π.Χ. ανάγονται οι απαρχές της ελληνικής γλώσσας, η οποία καθιερώθηκε αντικαθιστώντας την «προελληνική» πελασγική.
Όμως, οι ανθρωπολογικές μελέτες των σύγχρονων ανθρωπολογικών ομάδων, με γνώμονα τη γεωγραφική τους κατανομή (Α. Πουλιανός, 1962 – 2006), δείχνουν ότι ο ελλαδικός χώρος είναι αδιάλειπτα κατοικημένος από τους ίδιους πληθυσμούς, τουλάχιστον από το τέλος της παλαιολιθικής εποχής.

Στάχτες από το ηφαίστειο της Σαντορίνης βρέθηκαν στη Σμύρνη (βίντεο)

 
Στάχτες από τη λάβα του ηφαιστείου της Σαντορίνης ισχυρίζονται ότι βρήκαν Τούρκοι αρχαιολόγοι στα ερείπια της αρχαίας Σμύρνης, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη.

Κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε αρχαίες κατοικίες στη Σμύρνη, βρέθηκαν στους τοίχους τους στάχτες που χρονολογούνται από την εποχή που εξερράγη το ηφαίστειο της Σαντορίνης, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος αρχαιολόγος, Τζουμχούρ Τανριβέρ.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ``ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ`` ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, (9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1831), ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΒΑΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣΑΞΩΝΕΣ), ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ, ΙΠΠΟΤΕΣ, Κ.Α),
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ``ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ`` ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters