Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

CDS... ετοιμαστείτε σε λίγες μέρες θα τα μάθουμε όλα!

Τις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, λίστα με όλα τα Ελληνικά CDS.
Είναι τετρακόσιες σελίδες με 12.000 συμβόλαια!
Το θέμα θα βγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, και θα δημοσιευθεί αυθημερόν από τα WIKI LEAKS. Η λίστα με τα 12.000 Ελληνικά CDS δίνει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να απαντηθούν με την κοινή λογική...

Γιατί δεν γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.
Γιατί δεν γνωρίζαμε όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν κάποιοι απατεώνες που καταχράστηκαν την ψήφο μας, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Δημοκρατία των Παραγώγων.

Τώρα θα δοθούν όλες οι απαντήσεις:
Ποιοι και γιατί απαγορεύουν στο Ελληνικό Δημόσιο να κάνει στάση πληρωμών;
Γιατί διασώζονται συνέχεια οι Τράπεζες, παρότι ασύμφορο;
Γιατί δεν κλείνουν κάποιες χρεοκοπημένες ΔΕΚΟ;
Γιατί αυξάνονται συνεχώς οι φόροι, τα τέλη, τα διόδια, κλπ.;
Γιατί παρόλα αυτά, τα έσοδα του Δημοσίου δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ επαρκή;
Ποιος κατέχει τις υποθήκες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων;
Που έχουν εκχωρηθεί σημαντικά έσοδα του ΑΕΠ;
Τι είναι στην πραγματικότητα τα TITLOS και ΑEOLOS;
Γιατί οι Κυβερνήσεις Παπανδρέου & Παπαδήμου τα δίνουν όλα στους δανειστές;
Τι φοβούνται και δε λένε την αλήθεια αυτοί που κυβέρνησαν της Ελλάδα από το 1974 μέχρι και σήμερα;
Ποιοι και γιατί τους κρατάνε δεμένους χειροπόδαρα;
Τι φοβήθηκαν Σαμαράς και Καρατζαφέρης και προσκύνησαν τους δανειστές;
Γιατί πολεμήθηκε λυσσαλέα ο Πάνος Καμμένος;
Γιατί ούτε οι Βουλευτές δεν έμαθαν ποτέ την αλήθεια για την Ελληνική Οικονομία, το Δημόσιο και το Ιδιωτικό Χρέος;
Γιατί επιστρατεύτηκαν τα ΜΜΕ στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης;
Ποιος ο ρόλος της ΤΤΕ;
Τι εξυπηρετεί η καθημερινή πλύση εγκεφάλου με τις θεωρίες της δήθεν εξόδου της χώρας από το ευρώ, της πτώχευσης, της φτώχειας και της δραχμής;
Γιατί η Ελλάδα του 2% του Ευρωπαϊκού ΑΕΠ κρατάει όμηρο την Παγκόσμια Οικονομία;
Ποιο είναι το μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο της Ελλάδας που σκοπίμως δεν χρησιμοποιείται;
Γιατί η Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ;

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ένα μόνο μικρό μέρος της αλήθειας.
Δεν ήταν αρκετό για να ερμηνεύσουμε τον τρόμο στο χαμένο βλέμμα του ΓΑΠ, ούτε την επιμονή των προθύμων να οδηγηθεί πάση θυσία η χώρα σε μία ιδιότυπη δικτατορία των δανειστών, εκχωρώντας κάθε κυριαρχικό δικαίωμα επί της Εθνικής μας Οικονομίας, της Δημόσιας και της Ιδιωτικής Περιουσίας.

Δεν γνωρίζαμε ότι μεγάλο μέρος της Δημόσιας Περιουσίας δεν μας ανήκει εδώ και χρόνια, αφού την έχουμε ήδη εκχωρήσει ως collateral καλλυμένων ομολογιών στους δανειστές.

Δεν γνωρίζαμε ότι το ίδιο έχει συμβεί και με πολλά από τα μελλοντικά έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου και με τις υποθήκες στεγαστικών δανείων ιδιωτών (Ιδιωτικές Περιουσίες).
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ CDS ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ CDS!!!
Σε λίγες μέρες θα τα μάθουμε όλα.
Και ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ, σύμφωνα με το Αρθ. 120 του Συντάγματος.
γράφει ο Γιώργος Νούλας

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2012/02/cds.html#ixzz1mg98ecJR

Μίκης Θεοδωράκης: Υπάρχει διεθνής συνωμοσία καταστροφής της Ελλάδας




O Μίκης Θεοδωράκης σε επιστολή του, που απευθύνεται προς την παγκόσμια κοινή γνώμη, προτρέπει τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί και να εμποδίσει την εξαφάνιση της χώρας μας.
Στο άρθρο του με τίτλο «Η αλήθεια για την Ελλάδα» ο Μίκης Θεοδωράκης μιλάει για τις θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:
«Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν με την διαστροφή της νεότερης ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και τώρα προσπαθούν να μας εξαφανίσουν και βιολογικά με την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση.
Εάν ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκωθεί σύσσωμος για να τους εμποδίσει, ο κίνδυνος για την εξαφάνιση της Ελλάδας είναι υπαρκτός. Εγώ την τοποθετώ μέσα στα δέκα επόμενα χρόνια. Από μας θα μείνει μόνο η μνήμη του πολιτισμού μας και των αγώνων μας για την ελευθερία.
Ως το 2009 δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Οι μεγάλες πληγές της οικονομίας μας ήταν οι υπερβολικές δαπάνες για την αγορά πολεμικού υλικού και η διαφθορά μιας μερίδας του πολιτικού και του οικονομικο-δημοσιογραφικού χώρου. Όμως και για τις δύο πληγές ήταν συνυπεύθυνοι και οι ξένοι. Όπως λ.χ. οι Γερμανοί, Γάλλοι, Άγγλοι και Αμερικανοί, που κέρδιζαν δισεκατομμύρια ευρώ σε βάρος του εθνικού μας πλούτου από την ετήσια πώληση πολεμικού υλικού.
Αυτή η συνεχής αιμορραγία, μάς γονάτιζε και δεν μας επέτρεπε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, ενώ προσέφερε πλούτο στα ξένα έθνη. Το ίδιο συνέβαινε και με το πρόβλημα της διαφθοράς. Λ.χ. η Γερμανική Siemens είχε ειδικό κλάδο για την εξαγορά Ελλήνων παραγόντων, προκειμένου να τοποθετήσει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά. Επομένως ο ελληνικός λαός υπήρξε θύμα αυτού του ληστρικού ντουέτου, Ελλήνων και Γερμανών, που πλούτιζαν σε βάρος του.
Είναι φανερό ότι αυτές οι δύο μεγάλες πληγές θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν οι ηγεσίες των δύο φιλοαμερικανικών κομμάτων εξουσίας δεν είχαν διαβρωθεί από στοιχεία διεφθαρμένα, τα οποία για να καλύψουν τη διαρροή του πλούτου (που ήταν προϊόν της εργασίας του ελληνικού λαού) προς τα ταμεία των ξένων χωρών, κατέφευγαν στον υπέρμετρο δανεισμό, με αποτέλεσμα το δημόσιο χρέος να φτάσει στα 300 δισ. ευρώ, δηλαδή το 130% του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εθνικού Εισοδήματος).
Με την κομπίνα αυτή οι ξένοι που προανέφερα κέρδιζαν διπλά. Πρώτον από την πώληση των όπλων και των προϊόντων τους. Και δεύτερον από τους τόκους των χρημάτων που δάνειζαν στις κυβερνήσεις και όχι στον λαό. Γιατί όπως είδαμε, ο λαός ήταν το κύριο θύμα και στις δύο περιπτώσεις. Ένα παράδειγμα και μόνο θα σας πείσει. Οι τόκοι του δανείου του ενός δισ. δολλαρίων που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου στα 1986 από μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα, έφτασαν στα 54 δισ. ευρώ και ξεπληρώθηκαν τελικά το ... 2010!
Ο κ. Γιούνγκερ εδήλωσε προ ενός έτους ότι είχε διαπιστώσει τη μεγάλη αιμορραγία των Ελλήνων από τις υπερβολικές (και αναγκαστικές) δαπάνες για την αγορά πολεμικού υλικού από Γερμανίακαι Γαλλία συγκεκριμένα. Και συμπέρανε ότι έτσι οι πωλητές μας οδηγούν σε βέβαιη καταστροφή. Όμως ομολογεί ότι δεν προέβη σε καμμιά ενέργεια, για να μη βλάψει τα συμφέροντα των φιλικών του χωρών!
Στα 2008 υπήρξε η μεγάλη οικονομική κρίση στην Ευρώπη. Ήταν λοιπόν επόμενο να επηρεαστεί και η ελληνική οικονομία. Εν τούτοις το επίπεδο ζωής, αρκετά υψηλό, ώστε να έχουμε καταταγεί μεταξύ των 30 πλουσιότερων χωρών του κόσμου, έμεινε βασικά το ίδιο. Υπήρξε όμως άνοδος του δημοσίου χρέους.
Όμως το δημόσιο χρέος δεν οδηγεί αναγκαστικά σε οικονομική κρίση. Τα χρέη μεγάλων χωρών όπως λ.χ. οι ΗΠΑ και η Γερμανία υπολογίζονται σε τρισεκατομμύρια ευρώ. Το πρόβλημα είναι εάν υπάρχει οικονομική ανάπτυξη και παραγωγή. Τότε μπορεί κανείς να δανείζεται από τις μεγάλες Τράπεζες με επιτόκιο έως 5%, έως ότου περάσει η κρίση.
Σ' αυτή τη θέση ακριβώς βρισκόμασταν στα 2009, όταν έγινε η κυβερνητική αλλαγή τον Νοέμβριο και ανέλαβε πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου. Για να κατανοηθεί τι σκέπτεται σήμερα ο ελληνικός λαός για την καταστροφική πολιτική του, παραθέτω δύο νούμερα: Στις εκλογές του 2009 το ΠΑΣΟΚ κέρδισε το 44% των ψήφων. Σήμερα τα γκάλοπ του δίνουν 6%.
Ο κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση (που όπως είπα αντανακλούσε την ευρωπαϊκή) με δάνεια από τις ξένες Τράπεζες και με το σύνηθες επιτόκιο δηλαδή κάτω από 5%. Εάν το έκανε αυτό, δεν θα υπήρχε για τη χώρα μας το παραμικρό πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα θα συνέβαινε, γιατί βρισκόμασταν σε φάση οικονομικής ανάπτυξης κι έτσι ασφαλώς θα ανέβαινε το βιοτικό μας επίπεδο.
Όμως ο κ. Παπανδρέου είχε ήδη ξεκινήσει τη συνωμοσία του εναντίον του ελληνικού λαού από το καλοκαίρι του 2009, όταν συναντήθηκε κρυφά με τον Στρος Καν, με στόχο να οδηγηθεί η Ελλάδα κάτω από την ηγεμονία του ΔΝΤ. Η πληροφορία για τη συνάντηση αυτή δόθηκε στην δημοσιότητα από τον ίδιο τον πρώην Πρόεδρο του ΔΝΤ.
Για να φτάσουμε όμως έως εκεί, θα έπρεπε να παραμορφωθεί η πραγματική οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, ώστε να φοβηθούν οι ξένες Τράπεζες και να ανεβάσουν τα επιτόκια δανεισμού σε απαγορευτικούς αριθμούς. Αυτή η επαχθής επιχείρηση ξεκίνησε με την ψεύτική εκτίναξη του Δημοσίου Ελλείμματος από το 9,2% στο 15%. Για την κακουργηματική αυτή πράξη ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης παρέπεμψε προ 20 ημερών στην Δικαιοσύνη τους κυρίους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου (υπουργό των Οικονομικών).
Ακολούθησε η συστηματική εκστρατεία του κ. Παπανδρέου και του Υπουργού Οικονομικών στην Ευρώπη που διήρκεσε 5 μήνες, κατά την οποία προσπαθούσαν να πείσουν τους ξένους ότι η Ελλάδα είναι ένας Τιτανικός έτοιμος να βυθιστεί, ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι,τεμπέληδες και επομένως ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες της χώρας.
Σε κάθε τους δήλωση ανέβαιναν τα επιτόκια, ώστε να μην μπορούμε πια να δανειστούμε, οπότε η υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα να πάρει τον χαρακτήρα της σωτηρίας μας, ενώ στην πραγματικότητα υπήρξε η αρχή του θανάτου μας.
Τον Μάιο του 2010 υπεγράφη από έναν και μόνο Υπουργό το περίφημο Μνημόνιο, δηλαδή η πλήρης υποταγή μας στους δανειστές μας. Το ελληνικό δίκαιο σ' αυτές τις περιπτώσεις απαιτεί την ψήφιση μιας τόσο σημαντικής συμφωνίας από τα τρία πέμπτα της Βουλής. Άρα στην ουσία το Μνημόνιο και η Τρόικα που σήμερα ουσιαστικά μας κυβερνούν λειτουργούν παράνομα όχι μόνο για το ελληνικό αλλά και για το ευρωπαϊκό δίκαιο.
Από τότε έως τώρα, εάν τα σκαλιά που οδηγούν στο θάνατό μας είναι είκοσι, έχουμε ήδη διανύσει πάνω από τα μισά. Φανταστείτε ότι με το Μνημόνιο αυτό παραχωρούμε στους ξένους την Εθνική μας Αυτοτέλεια και την Δημόσια περιουσία μας. Δηλαδή Λιμάνια, Αεροδρόμια, Οδικά δίκτυα, Ηλεκτρισμό, Ύδρευση, Υπόγειο και υποθαλάσσιο πλούτο κλπ. κλπ. Κι ακόμα τα ιστορικά μας μνημεία όπως η Ακρόπολη, οι Δελφοί, η Ολυμπία, η Επίδαυρος κλπ. αφού έχουμε παραιτηθεί από όλες τις σχετικές ενστάσεις.
Σταμάτησε η παραγωγή, ανέβηκε στο 18% η ανεργία, κλείσανε 80.000 καταστήματα, χιλιάδες βιοτεχνίες και εκατοντάδες βιομηχανίες. Συνολικά βάλανε λουκέτο 432.000 επιχειρήσεις. Δεκάδες χιλιάδες νέοι επιστήμονες εγκαταλείπουν τη χώρα, που βυθίζεται κάθε μέρα και πιο πολύ σε μεσαιωνικό σκότος. Χιλιάδες πρώην ευκατάστατοι πολίτες ψάχνουν στα σκουπίδια και κοιμούνται στο πεζοδρόμιο.
Στο μεταξύ υποτίθεται ότι ζούμε χάρη στη μεγαλοψυχία των δανειστών μας, της Ευρώπης των Τραπεζών και του ΔΝΤ. Στην πραγματικότητα κάθε πακέτο με τα δεκάδες δισ. ευρώ με τα οποία χρεώνεται η Ελλάδα επιστρέφεται ολόκληρο από κει που έρχεται, ενώ εμείς φορτωνόμαστε νέους αβάσταχτους τόκους. Και επειδή υπάρχει η ανάγκη να διατηρηθεί το Κράτος, τα Νοσοκομεία και τα Σχολεία, η Τρόικα φορτώνει τα μεσαία και τα κατώτερα οικονομικά στρώματα της κοινωνίας με υπέρμετρους φόρους, που οδηγούν κατ' ευθείαν στην πείνα. Γενικευμένη κατάσταση πείνας είχαμε στην αρχή της γερμανικής κατοχής το 1941 με 300.000 νεκρούς σε διάστημα έξι μηνών.Από τότε το φάσμα της πείνας ξανάρχεται στη συκοφαντημένη και δύστυχη χώρα μας.
Αν σκεφθεί κανείς ότι η γερμανική κατοχή μας στοίχισε ένα εκατομμύριο νεκρούς και την ολοσχερή καταστροφή της χώρας μας, πώς είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς οι Έλληνες τις απειλές της κ. Μέρκελ και την πρόθεση των Γερμανών να μας επιβάλουν ένα νέο γκαουλάιτερ... Τη φορά αυτή με γραβάτα...
Και για να αποδείξω πόσο πλούσια χώρα είναι η Ελλάδα και πόσο εργατικός και συνειδητοποιημένος Λαός είναι ο Έλληνας (συνείδηση του Χρέους προς την Ελευθερία και της αγάπης προς την πατρίδα) είναι η εποχή της Γερμανικής Κατοχής από το 1941 έως τον Οκτώβριο του 1944. Όταν τα SS και η πείνα σκότωσαν ένα εκατομμύριο πολίτες και η Βέρμαχτκατέστρεφε συστηματικά την χώρα, έκλεβε την αγροτική παραγωγή και τον χρυσό από τις Τράπεζες, οι Έλληνες έσωσαν από την πείνα τον Λαό με τη δημιουργία του Κινήματος τηςΕθνικής Αλληλεγγύης και δημιούργησαν έναν παρτιζάνικο στρατό 100.000, που καθήλωσε στην χώρα μας 20 γερμανικές μεραρχίες.
Συγχρόνως όχι μόνο κατόρθωσαν οι Έλληνες χάρη στην εργατικότητά τους, να επιζήσουν αλλά υπήρξε και μεγάλη ανάπτυξη της νεοελληνικής τέχνης μέσα στις συνθήκες κατοχής, ιδιαίτερα στους τομείς της λογοτεχνίας και της μουσικής.
Η Ελλάδα επέλεξε την οδό της αυτοθυσίας για την ελευθερία και συγχρόνως της επιβίωσης.
Και τότε μας χτύπησαν αναίτια κι εμείς απαντήσαμε με Αλληλεγγύη και Αντίσταση και επιζήσαμε. Το ίδιο ακριβώς κάνουμε και τώρα με τη βεβαιότητα ότι τελικός νικητής θα είναι ο ελληνικός λαός. Αυτό το μήνυμα στέλνω στην κ. Μέρκελ και στον κ. Σόϊμπλε δηλώνοντας ότι παραμένω πάντοτε φίλος του Γερμανικού Λαού και θαυμαστής της μεγάλης του συνεισφοράς στην Επιστήμη, τηΦιλοσοφία και την Τέχνη και ιδιαίτερα στη Μουσική! Και η καλύτερη ίσως απόδειξη γι' αυτό είναι ότι εμπιστεύθηκα το σύνολο του μουσικού μου έργου σε δύο Γερμανούς Εκδότες, τον Schott και τον Breitkopf, που είναι από τους μεγαλύτερους εκδότες του κόσμου και η συνεργασία μου μαζί τους είναι άκρως φιλική.
Μας απειλούν ότι θα μας εκδιώξουν από την Ευρώπη. Εάν η Ευρώπη δεν μας θέλει μια φορά, εμείς αυτή την Ευρώπη των Μέρκελ- Σαρκοζί δεν την θέλουμε δέκα φορές.
Σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ετοιμάζομαι να πάρω μέρος κι εγώ μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, τον ήρωα που κατέβασε τη Σβάστικα από την Ακρόπολη δίνοντας έτσι το σινιάλο για το ξεκίνημα όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής αντίστασης ενάντια στον Χίτλερ. Οι δρόμοι και οι πλατείες μας θα πλημμυρίσουν από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα διαδηλώνουν την οργή τους κατά της κυβέρνησης και της Τρόικα.
Άκουσα χθες τον τραπεζίτη-Πρωθυπουργό στο διάγγελμά του προς τον Ελληνικό Λαό να λέει ότι«έχουμε φτάσει σχεδόν στο μηδέν». Ποιοι όμως μας έφτασαν μέσα σε δυο χρόνια στο ΜΗΔΕΝ; Οι ίδιοι, που αντί να βρίσκονται στη φυλακή, εκβιάζουν τους βουλευτές να υπογράψουν Νέο Μνημόνιο χειρότερο από το πρώτο, που θα εφαρμοστεί από τους ίδιους ανθρώπους και τις ίδιες μεθόδους που μας οδήγησαν στο ΜΗΔΕΝ. Γιατί; Γιατί αυτό επιτάσσει το ΔΝΤ και το Γιούρο Γκρουπ εκβιάζοντάς μας ότι εάν δεν υπακούσουμε, θα οδηγηθούμε στην χρεοκοπία...
Εδώ παίζεται το θέατρο του παραλόγου. Όλοι αυτοί οι κύκλοι που ουσιαστικά μας μισούν (ξένοι και Έλληνες) και που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την δραματική κατάσταση στην οποία οδήγησαν τη χώρα, απειλούν, εκβιάζουν, με σκοπό να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, δηλαδή να μας πάνε κάτω από το ΜΗΔΕΝ, έως την οριστική μας εξαφάνιση.
Έχουμε επιζήσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες μέσα από τους αιώνες και είναι βέβαιο ότι αν μας οδηγήσουν με τη βία στο προτελευταίο σκαλοπάτι πριν από τον θάνατο, οι Έλληνες όχι μόνο θα επιζήσουν αλλά και θα αναγεννηθούν. Αυτή τη στιγμή έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια να ενωθεί δυναμικά ο ελληνικός λαός. Προσπαθώ να τον πείσω ότι η Τρόικα και το ΔΝΤ δεν είναι μονόδρομος. Ότι υπάρχει άλλη λύση. Κι αυτή είναι να αλλάξουμε ριζικά την πορεία του έθνους μας και να στραφούμε προς την Ρωσία για οικονομική συνεργασία και για τη δημιουργία κοινοπραξιών που θα μας βοηθήσουν στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χώρας με όρους που θα εξασφαλίζουν το εθνικό μας συμφέρον.
Όσο για την Ευρώπη προτείνω να πάψουμε να αγοράζουμε πολεμικό υλικό από την Γερμανία και την Γαλλία. Όπως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε η Γερμανία να εξοφλήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλει και που σήμερα μαζί με τους τόκους μπορεί να ανέρχονται στα 500 δισ. ευρώ.
Η μοναδική δύναμη που μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές τις επαναστατικές αλλαγές είναι ο ελληνικός λαός ενωμένος σε ένα τεράστιο Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης, ώστε να εκδιωχθεί η Τρόικα (ΔΝΤ και Ευρωπαϊκές Τράπεζες) από την χώρα. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να θεωρηθούν ως μη γενόμενες όλες οι παράνομες ενέργειές τους (δάνεια, χρέη, τόκοι, φόροι, αγορές του Δημόσιου πλούτου). Φυσικά οι Έλληνες συνεργάτες τους που έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού μας ως προδότες, θα πρέπει να τιμωρηθούν.
Στον σκοπό αυτό (της ενότητας του Λαού σε ένα Μέτωπο) είμαι ολοκληρωτικά δοσμένος και πιστεύω ότι τελικά θα δικαιωθώ. Πολέμησα με το όπλο στο χέρι ενάντια στην Χιτλερική κατοχή. Γνώρισα τα μπουντρούμια της Γκεστάπο. Καταδικάστηκα από τους Γερμανούς σε θάνατο και έζησα ως εκ θαύματος. Στα 1967 ίδρυσα το ΠΑΜ, την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση κατά της στρατιωτικής χούντας. Πάλεψα στην παρανομία. Πιάστηκα και φυλακίστηκα στο «σφαγείο» της χουντικής Ασφάλειας. Τελικά και πάλι επέζησα.
Σήμερα είμαι 87 ετών και είναι πολύ πιθανόν να μη ζήσω τη σωτηρία της αγαπημένης μου πατρίδας. Όμως θα πεθάνω με τη συνείδησή μου ήσυχη, γιατί εξακολουθώ να κάνω το Χρέος μου απέναντι στα ιδανικά της Ελευθερίας και του Δικαίου ως το τέλος.
Μίκης Θεοδωράκης»

http://www.akous.gr/post.asp?uid=6116#ixzz1mXJqIV3q

Δεν τολμάει να πάει στον τόπο του ο Κ. Παπούλιας, για να μη γίνει ρεζίλι!


ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ''ΔΩΡΕΑΝ'' ΑΦΘΟΝΟ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ''ΔΩΔΩΝΗΣ''....

Είχαν ετοιμαστεί αποδοκιμασίες σε βάρος του, ακόμη και από κτηνοτρόφους με τρακτέρ! "Μας κοροϊδεύει με το θέμα της σύνταξης", λένε οι συμπατριώτες του...

Δεν τολμάει τελικά να παραστεί στα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων την 21η Φεβρουαρίου, όπως το συνήθιζε, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, για να μη ρεζιλευτεί. Αυτό αναμενόταν άλλωστε, αφού όπου εμφανίζεται τελευταίως αποδοκιμάζεται. Η επίσημη δικαιολογία είναι....
ο φόρτος εργασίας, λόγω των κρίσιμων εξελίξεων, που βιώνει η πατρίδα μας. Ωστόσο σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν επιθυμεί γιουχαρίσματα στον τόπο του από τους συμπατριώτες του. Έτσι απέφυγε να πάει και στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα. Στα Γιάννινα, πάντως, είχαν ετοιμαστεί εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Όχι μόνο από αριστεριστές και άλλους πολίτες, αλλά και από κτηνοτρόφους, που θέλουν να διαμαρτυρηθούν στο συντοπίτη τους πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη". Στο μεταξύ πολλοί Γιαννιώτες αναφέρουν ότι "μας κοροϊδεύει ο Κάρολος με το θέμα της παραίτησής του από την αποζημίωση, που παίρνει. Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα και το έπραξε, ουσιαστικά αναγκαστικά, τώρα που ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του". Και αναρωτιούνται "αν παραιτήθηκε απ' όλο το ποσό ή μερικώς".

www.katoci.com

http://helleniclegion.blogspot.com/2012/02/blog-post_2521.html

Την φωτιά του φόβου την ανάβει πάντοτε αυτός που κινδυνολογεί

Γράφει ο «Αναγνώστης»

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση όλων των Ελλήνων: η κοινωνία μας ζει με τον φόβο της ασιτίας. Και επειδή σ' αυτές τις περιπτώσεις ο φόβος μεταδίδεται εύκολα, τολμώ να πω με λύπη, ότι πλέον δεν μας κυβερνά κανένα Βενιζέλος, κανένας Σαμαράς, κανένας Παπανδρέου και κανένα πολιτικό πτώμα του 8%, μας κυβερνά ο φόβος που μας έβαλαν οι πολιτικοί! Ενώ, λοιπόν, τα κόμματα είναι τελειωμένα και οι στάχτες τους θα πρέπει να πάνε σε μουσεία ιδεών, ο φόβος που.....
εντέχνως καλλιεργούν οι πολιτικοί, είναι μέσα μας, δεν μυρίζεται στις κάλπες, δεν εκτονώνεται στις πλατείες, και δεν τον ενδιαφέρουν τα ποσοστά του στην κοινωνία, είναι τύραννος δίχως ψηφοφόρους, μέγας εξουσιαστής των ψυχών και νομοθέτης στην συνείδηση μας.
Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ μα πάρα πολύ σοβαρά, όχι μόνο στο οικονομικό επίπεδο αλλά και στο πνευματικό, διότι σκέφτομαι ότι με τον φόβο των άδειων super market και της έλλειψης φαρμάκων, μήπως η τρόικα μείνει εδώ πενήντα χρόνια και μας πιει το αίμα με το μπουρί της σόμπας! Πραγματικά απορώ και θλίβομαι! Όμως, πιστεύω στην ψυχή και στους αγώνες του Έλληνα! Γι' αυτό λέω το εξής: τα πράγματα θα αλλάξουν μόλις νικήσουμε τον φόβο της ασιτίας και της έλλειψης φαρμάκων! Μέχρι τότε όσες κυβερνήσεις κι αν ανεβοκατεβαίνουν, όσα δανεικά και να πάρουμε, όσο και αν διαδηλώσουμε ειρηνικά, τα πράγματα θα μείνουν ίδια. Από το κακό θα πηγαίνουν στο χειρότερο! Πασιφανής διαπίστωση ο λόγος του Βενιζέλου μέσα στην βουλή, ο οποίος είπε με θράσος: «προτιμώ το κακό από το χειρότερο». Έτσι, λοιπόν, αδέρφια μου Έλληνες «σώζουν» την χώρα διαστρέφοντας την λογική, από το γλυκό πάνε να πάρουν πικρό, κι από τα τριβόλια πάνε να μαζέψουν σύκα, όντας διεστραμμένοι, προσπαθούν να σώσουν με άξονα σωτηρίας το κακό. Αλήθεια, πως μπορεί να σώσει κάποιος των συνάνθρωπο του επιλέγοντας το κακό, απ' το χειρότερο; Πως μπορεί να βγει κάτι καλό όταν οι πράξεις εκτελούνται ανάμεσα στο δίπολο του κακού και του χειρότερου; Πως από το κακό να βγει καλό, και να σωθούμε όλοι; Πως το λιγότερο κακό που ισχυρίζονται ότι αναγκάζονται να κάνουν, να παράξει σωτηρία για το έθνος; Το κακό νικιέται από το καλό, και το χειρότερο απ' το καλύτερο. Δεν γίνεται να σπέρνουνε ταραχή και να μαζεύουνε γαλήνη. Από την ύφεση δεν μπορεί να παραχθεί ανάπτυξη, και το σκοτάδι δεν μπορεί να δώσει φως! Δυστυχώς, έχουν διαστραφεί, βρίσκονται σε πλήρη παραλογισμό, και καλύτερα θα ήταν σ' αυτές τις ώρες το τιμόνι της χώρας να το είχε κάποιος βαλτός για την καταστροφή, παρά κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται, μικρότερη ζημιά προκαλεί ο βαλτός καπετάνιος, παρά ο αδαής που δεν έχει μπει σε πλοίο κι όμως έχει το τιμόνι στα χέρια του. Χίλιες φορές ο εγκάθετος καπετάνιος που έχει εντολές να ρίξει το πλοίο στα βράχια, παρά ο αδαής, αυτός που δεν έχει πιάσει τιμόνι ποτέ στην ζωή του, διότι στην πρώτη περίπτωση το πλήρωμα του σκάφους ίσως μπορέσει να μετριάσει την καταστροφή, στην δεύτερη όμως η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Και δυστυχώς, εδώ βλέπουμε ότι κι ο καπετάνιος και το πλήρωμα έχουν διαστραφεί, έχουν παραφρονήσει, και παραδοξολογώντας προσπαθούν να μας σώσουν κάνοντας μας κακό, κακό που οι ίδιοι ομολογούν αλλά επιλέγουν εις το όνομα του χειρότερου.
Το μεγαλύτερο κακό στην χώρα το κάνει ο κινδυνολόγος, αυτός ανάβει την φωτιά, αυτός που ψευδοπροφητεύει για την συντέλεια του τόπου, και παρασύρει ψυχές Ελληνικές στον φόβο και στην απώλεια. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας αυτήν την στιγμή! Αυτός που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα μέλλοντα και είναι σίγουρος ότι ο δρόμος που έχει επιλέξει είναι σωστός. Αυτός είναι ο νούμερο ένα εχθρός! Αυτός που στο επιχείρημα δεν απαντά με αντεπιχείρημα, αλλά σαν αριστούχος μελλοντολόγους, απαντά με μια προφητεία, σα να βλέπει το μέλλον στο παρόν, αυτοανακηρύσσοντας τον εαυτό του προφήτη, έχοντας το χάρισμα της διορατικότητας όπλο μαζικής καταστροφής, που θα μας διαλύσει όλους! Θα μας διαλύσει όλους, που να τους πάρει ο διάολος και να τους σηκώσει, θα μας διαλύσει όλους αυτή η κινδυνολογία, αυτή η σπορά του φόβου για τα άδεια ράφια των super markets. Και εδώ, ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες που δεν πιστεύουν (δεν θέλω να κάνω κήρυγμα) αλλά παρακαλώ τον μακάριο και μόνη δεσπότη, τον Κύριο μου Ιησού Χριστό, πρώτα εμένα να ελεήσει και να μας απαλλάξει από αυτόν τον σκοταδισμό των τύραννων. Διότι δεν γίνεται το αθάνατο έθνος των Ελλήνων να ζει μέσα στον φόβο!
Και τι φόβο; Φόβο όχι υπαρκτό! Φόβο τεχνητό, κατασκευασμένο και κατευθυνόμενο απ' τα σατανικά μυαλά των πολιτικών. Η μόνη λύση που είναι υπαρκτή, είναι να κλείσουμε τις τηλεοράσεις, να μην τους ακούμε και να μην τους βλέπουμε. Μόνο έτσι μπορούμε ν' απαλλαχτούμε από τον τεχνητό τους φόβο, κλείνοντας τ' αυτιά μας όποτε μιλάνε! Μόνο έτσι, μπορούμε να ηρεμίσουμε, βάζοντας χ στο δελτίο ειδήσεων, που διογκώνει τον πανικό στην κοινωνία και συσσωρεύει τρόμο πάνω στον τρόμο. Αδέρφια Έλληνες, να μην ξανακούσουμε ποτέ τα λόγια τους και να μην ξαναδούμε ποτέ τα έργα τους, να τους θέσουμε «ανύπαρκτους» μέσα στην υπαρκτή τους τρομολαγνεία. Διότι βλέπεται όλοι πόσο παμπόνηροι είναι! Άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε μ' αυτούς, έχουν παραφρονήσει! Ακόμα και ο Γ.Α.Π θέλησε να δικαιώσει τον εαυτό του και μίλησε για το σταυρό του μαρτυρίου που σηκώνει εδώ και δύο χρόνια. Σιγά τον μάρτυρα, σιγά τον πονεμένο! Τον εαυτό του κάνει μάρτυρα κι από τα εγκληματικά του λάθη θέλει να απαλλαχτεί! Ας κατεβάσει, λοιπόν, τον εαυτό του απ' τα εικονίσματα, διότι όσα άκουσε τον τελευταίο καιρό, τα άκουσε δίκαια, και μάρτυρας δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα, είναι ψευδομάρτυρας, εμείς σηκώνουμε τον σταυρό του μαρτυρίου, κι αυτός προσπαθεί να κατασκευάσει σταυρούς για τον εαυτό του ώστε να δικαιωθεί και να έχει λόγο ύπαρξης μέσα στην ελληνική κοινωνία που στενάζει. Κι ίσως στο βάθος του μυαλού του σκέφτεται και τις εκλογές ή τις ποινικές του ευθύνες και γι' αυτό προσπαθεί να ξεπλύνει τα έργα του απ' το πόνο που προκάλεσε, αυτόσκηνοθετώντας για τον εαυτό του έναν μαρτυρικό αγώνα για το έθνος. Λέω, λοιπόν, οι πολιτικοί μας αγνοούν την πραγματικότητα και ότι κι αν κάνουμε κι ότι κι αν πούμε, δεν πρόκειται να αλλάξουν, θα συνεχίζουν να επιλέγουν το κακό απ' το χειρότερο, δηλαδή θα συνεχίζουν να μας σώνουν καταστρέφοντας μας. Συνεπώς, διαστράφηκαν, διέβαλαν το καλό και το μετέτρεψαν σε κακό, και δίχως λογική κάνουν το άσπρο μαύρο. Οι άνεργοι και η βαριά φορολογία που υφίσταται το έθνος μας, μαρτυρούν τον λόγου του αληθούς. Άρα; Πως ενεργούμε εμείς;
Η ταπεινή μου γνώμη είναι να προσευχηθούμε όλοι ώστε ο Θεός να δώσει την λύση του μαζί με την αγάπη που θα δείξουμε ο ένας προς τον άλλον, ώστε να εκλείψει ο φόβος, διότι η αγάπη διώχνει έξω τον φόβο. Όμως επειδή όλοι οι Έλληνες δεν έχουν τον ίδιο Θεό, προτείνω με βάση την πραγματικότητα: οι χριστιανοί ας προσεύχονται, οι κομουνιστές ας διεξάγουν δίκαια τον αγώνα τους χωρίς οι διαμαρτυρίες τους να επιβαρύνουν την φτωχολογιά, οι εθνικιστές αν χρειαστεί ας δώσουν και την ζωή τους για την πατρίδα. Όλοι μαζί υπηρετώντας ο καθένας σωστά τα πιστεύω του και τα ιδανικά του, δίχως διχόνοια, ενωμένοι στην ενότητα που πηγάζει απ' τον κοινό εχθρό. Η ευκαιρία είναι ιστορική, διότι ύστερα από πολλά χρόνια, ο εχθρός είναι ο ίδιος και οι Έλληνες μπορούν να συνεργαστούν με ομόνοια κάτω απ' τον ίδιο αγώνα, αφήνοντας τις διαφορές τους κατά μέρος, μέχρι να δικαιωθεί το έθνος. Η αθάνατη ψυχή των Ελλήνων, όλα μπορεί να τα αντέξει, και θα τα αντέξει! Φτάνει να μην φαγωθούμε μεταξύ μας. Όσο για του πολιτικούς που παρουσιάζονται παντοδύναμοι, η αλήθεια είναι ότι είναι τελείως αδύναμοι, δυνατούς τους έκανε τόσα χρόνια η δική μας αδιαφορία κι η δική μας διχόνοια. 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_4010.html

Bild: «Πετάξτε τους Έλληνες επιτέλους από το ευρώ!»

«Πάτο» δεν έχει ο λαϊκισμός της γερμανικής εφημερίδας Bild, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει με συνεχή ανθελληνικά δημοσιεύματα.

Το σημερινό παραλήρημα όμως δεν έχει προηγούμενο. Η γερμανική εφημερίδα μιλάει για τους «αχάριστους» Έλληνες, που βρίζουν τους Γερμανούς ενώ αυτοί πληρώνουν τα «σπασμένα» της Ελλάδας.

«Πετάξτε επιτέλους τους.....
Έλληνες από το ευρώ!», προτρέπει τους Ευρωπαίους εταίρους στον τίτλο του το δημοσίευμα. «Η ασθενική οικονομία της Ελλάδας το μόνο που εξάγει πια με επιτυχία είναι η κοροϊδία, οι προσβολές και οι βρισιές».

«Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε ξόδεψαν αμέτρητες νύχτες προσπαθώντας να σώσουν την Ελλάδα από την κατάρρευση», για να λάβουν το «ευχαριστώ» δια στόματος Κάρολου Παπούλια: «Ποιος είναι ο Σόιμπλε που λοιδορεί την Ελλάδα;», τονίζει η Bild, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Στη συνέχεια, αναφέρει δηλώσεις των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αριστεράς: «Ο Σόιμπλε παίζει τον ίδιο ρόλο με τα γερμανικά τανκς του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα υποστήριξε ότι «Οι απαιτήσεις του Σόιμπλε είναι απαράδεκτες για τον ελληνικό λαό».

Προς υπεράσπιση του Γερμανού υπουργού, η Bild λέει ότι ο Σόιμπλε απλά είπε δημόσια αυτό που ξέρουν όλοι στην Ευρώπη, ότι δηλαδή η Ελλάδα μπορεί να αποδειχτεί «ένα βαρέλι χωρίς πάτο». Το μόνο που έκανε ο Γερμανός υπουργός ήταν να ζητήσει ρητές δεσμεύσεις από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα για την υλοποίηση των σκληρών μέτρων λιτότητας, και «αυτό που έλαβε ήταν προσβολές».

Όλο και περισσότεροι Γερμανοί πολιτικοί συντάσσονται με την άποψη ότι «οι ξεροκέφαλοι Έλληνες δεν έχουν μέλλον στο ευρώ», υποστηρίζει η εφημερίδα και παραθέτει δηλώσεις βουλευτών των τριών κομμάτων που απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό της Γερμανίας.

«Ελλάδα, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσεις το ευρώ» καταλήγει το παραλήρημα.

http://www.tsantiri.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/bild_17.html

Γερμανοί Διαδήλωναν υπέρ της Ελλάδας στην Αθήνα και τους συνέλαβαν!

Διαδήλωναν υπέρ της Ελλάδας στην Αθήνα και τους συνέλαβαν!Σε οκτώ προσαγωγές Γερμανών πολιτών, που διαδήλωναν υπέρ της Ελλάδας προχώρησε η αστυνομία.
Η κινητοποίηση πραγματοποιούνταν έξω από τη γερμανική πρεσβεία στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Καραολή Δημητρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί προχώρησαν στις προσαγωγές γιατί μία γυναίκα πέταξε εναντίον της πρεσβείας ένα αυγό.


Τη συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία πραγματοποίησαν Γερμανοί της ομάδας «Σβάμπινγκραντ Μπάλλετ», που ήθελαν να παραδώσουν στους Γερμανούς πολιτικούς, ψήφισμα με το οποίο συμπαρίστανται στους Έλληνες και κατηγορούν τη γερμανική κυβέρνηση για τη στάση της στο ελληνικό πρόβλημα.

Στο ψήφισμά τους τα μέλη της ομάδας επισημαίνουν ότι η Ελλάδα «θα γίνει προτεκτοράτο των τεχνοκρατών, με τη γερμανική κυβέρνηση ως τοποτηρητή».

Προσαχθέντες είναι επτά Γερμανοί και ένας Έλληνας ομογενής από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι προσαγωγές έγιναν για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν αδικήματα για τα οποία η γερμανική πρεσβεία επιθυμούσε την ποινική δίωξη των συγκεντρωθέντων, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_6458.html

Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ... Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Την ώρα που το φιλελληνικό κίνημα φουντώνει διεθνώς με το δικό του τρόπο και τα δικά του αιτήματα, το μουσείο της Ολυμπίας κουρσεύεται, και η ανικανότητα των κρατούντων να υπερασπιστούν έστω και στοιχειωδώς την εθνική μας αξιοπρέπεια, προκαλεί τουλάχιστον οργή, για την επιλογή των προσκυνημένων να καθυποτάξουν τα πάντα στις λογιστικές καρτέλες της Γκεστάπο.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Οι πολίτες του κόσμου, μετατρέπονται σε γροθιά οργής, και με διάφορες μορφές πολιτικού ακτιβισμού, επιχειρούν να διαδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στη δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία.
Πολλοί θα επιχειρήσουν να σχολιογραφήσουν αμπελοφιλοσοφώντας για την ταυτότητα των οργανωτών – συντονιστών αυτής της προσπάθειας.
Κάποιοι άλλοι – κατά τη συνήθη πρακτική – θα επιχειρήσουν να ομφαλοσκοπήσουν τις πιθανολογούμενες προθέσεις τους.
Και φυσικά θα υπάρξουν και οι τρίτοι που θα προσπεράσουν και αυτή την πρωτοβουλία με τρόπο επιδεικτικό.
Για όλους εμάς όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να διαπιστώσουμε και πάλι τρεις αυτονόητες αλήθειες:
1. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο πολιτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και αποτελεί γεωπολιτικό και οικονομικό πείραμα εφαρμογής νέων πολιτικών, λίγο πριν επιχειρηθεί η πλανητική γενίκευσή τους, και αυτό η διεθνής κοινότητα των ανθρώπων το αντιλαμβάνεται και αντιδρά...

2. Ο Φιλελληνισμός γι ακόμη μια φορά θριαμβεύει. Και το υλικό που τον τροφοδοτεί δεν είναι ούτε ο ξεπεσμός του ντόπιου πολιτικού συστήματος του γενιτσαρισμού που ελάχιστα έως καθόλου νοιάστηκε για το μέλλον αυτής της πατρίδας, αλλά ούτε και η ατολμία του ίδιου του Ελληνισμού ( με ευθύνη και πάλι του πολιτικού συστήματος) που ακόμη δεν τόλμησε να εξεγερθεί και να ανατρέψει παραδειγματικά τους δυνάστες του.
3. Ο διεθνής συντονισμός κατέστη δυνατός ακόμη και σε αυτά τα επίπεδα, την ίδια στιγμή που οι ντόπιοι ηγέτες και επίδοξοι ηγετίσκοι αυτού του λαού, αποδεικνύονται ανίκανοι να οργανώσουν και να συντονίσουν το στοχευμένο ξεσηκωμό του.

Σε όλους αυτούς να πούμε απλά ...ΝΤΡΟΠΗ!!!
Τραγική ειρωνεία Νο1: Την ώρα που το φιλελληνικό κίνημα φουντώνει διεθνώς με το δικό του τρόπο και τα δικά του αιτήματα, το μουσείο της Ολυμπίας κουρσεύεται, και η ανικανότητα των κρατούντων να υπερασπιστούν έστω και στοιχειωδώς την εθνική μας αξιοπρέπεια, προκαλεί τουλάχιστον οργή, για την επιλογή των προσκυνημένων να καθυποτάξουν τα πάντα στις λογιστικές καρτέλες της Γκεστάπο.
Τραγική ειρωνία Νο2: Την ώρα που το μουσείο της Ολυμπίας κουρσεύεται, οι Γερμανοι πολίτες που ζουν στη χώρα μας πολιορκούν τη διπλωματική αντιπροσωπεία της Γκεστάπο, και τα θλιβερά ανθρωποειδή του υπουργείου "προστασίας"  του πολίτη επιχιερούν ενάντια στους διαδηλωτές την ίδια στιγμή που οι πλιτασικολόγοι της αξιοπρέπειάς μας στην Ολυμπία διαφεύγουν ανενόχλητοι.
 
 http://ellinikoforum.blogspot.com/2012/02/blog-post_4431.html

Επιστολή από πολίτες του Ιστορικού κέντρου της Αθήνας και όλης της Ελλάδας προς τον Αξιότιμο Πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Λουκά Παπαδήμο

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ ,

Εμείς οι Έλληνες και οι φιλοξενούμενοι της Ελλάδας θέλουμε και νιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε
για τις τόσο δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας , άλλωστε και τα πρόσφατα γεγονότα αποδεικνύουν για.....
μια ακόμη φορά
που έχει φτάσει αυτή η χώρα .
α) Κλοπές αρχαιολογικών μνημείων( έτσι απλά )

β) Συνεχής καταστροφή & εγκληματικότητα στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας & της Ελλάδας

Δεν μπορεί κάποιοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση . Δεν μπορεί όλα να γίνονται ως δια μαγείας .

Και φυσικά υπεύθυνοι γι'αυτήν την κατάσταση είναι οι υπουργοί μας κκ. Π.Γερουλάνος & Χ.Παπουτσής .

Ας αναλάβει κάποιος τις ευθύνες επιτέλους .Είναι ανίκανοι να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις

Η παραίτηση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη κ.Χ.Παπουτσή ,Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Π.Γερουλάνου καθώς και της ΕΛΑΣ είναι απαραίτητη

Δεν είναι δυνατόν να περνάμε τόσα καθημερινά, να αφανίζεται το κράτος και οι ανίκανοι άνθρωποι να εξακολουθούν να είναι στη θέση τους!!!!
με τιμές και δόξες !!!!

Πολίτες της Ελλάδος

Συν: Βλέπετε δημοσιεύματα '' Google" με λέξεις κλειδιά
Εγκληματικότητα - κέντρο Αθήνας - Ελλάδας
Παπουτσής εγκληματικότητα
Γερουλάνος εγκληματίκότητα


http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_2645.html

Οι γερμανοί βιομήχανοι τα θέλουν όλα τζάμπα από την Ελλάδα και οι Aυστριακοί θέλουν νησιά!

Οι γερμανοί βιομήχανοι τα θέλουν όλα τζάμπα από την Ελλάδα και οι Aυστριακοί θέλουν νησιά!Ο εντεινόμενος προβληματισμός στους κόλπους της γερμανικής ελίτ, οι πιεστικές απαιτήσεις των βιομηχανικών-επιχειρηματικών συμφερόντων για «άμεσο ξεπούλημα»  έχουν δημιουργήσει τέτοια δυναμική που η Αθήνα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να μην αποδεχθεί.

Σύμφωνα με μερίδα γερμανόφωνων ηλεκτρονικών ΜΜΕ ο Γερμανικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών (DBI) πιέζει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να διασφαλίσει τις μέγιστες δυνατές δεσμεύσεις, προκειμένου να συναινέσει στην χορήγηση της βοήθειας.  Ένα σχέδιο «Εύρηκα ΙΙ» δηλαδή, που θα μεριμνά για τα συμφέροντα των δανειστών- πρωτίστως- μέσω εμπράγματων δεσμεύσεων από την ελληνική πλευρά.   
Το κλίμα, που έχει διαμορφωθεί είναι χειρότερο από κάθε άλλη πλευρά σημείωνε καλά ενημερωμένη πηγή που ανέφερε ως ενδεικτική την πρόσφατη «πρόταση»  του Κρίστοφ Λάιτλ. Ο επικεφαλής του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε την πώληση νησιών για να μας δουν με… καλό μάτι οι δανειστές.

Η ίδια πηγή μόνο τυχαία δεν θεωρεί την σπουδή που δείχνεται τελευταία για την ομαδοποίηση στοιχείων του Δημοσίου στο χαρτοφυλάκιο του έτερου Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ. Μόλις τις δύο προηγούμενες ημέρες μεταβιβάσθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ το 23% του ΟΛΠ και ανάλογο ποσοστό των Ελληνικών Πετρελαίων.   

Το Ταμείο (όπου τον πρώτο λόγο έχει ο Κων. Μητρόπουλος-προερχόμενος από τον όμιλο EFG Eurobank) φέρεται, πως θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αναδιανομή πλούτου, που έχει δρομολογηθεί στην χώρα μας. Από την αξιοποίηση παγίων, ακινήτων του Δημοσίου μέχρι την εκχώρηση «φιλέτων» όπως οι λιμενικές υποδομές, αυτοκινητόδρομοι, αεροδρόμια αλλά και μονάδες ενέργειας ορυκτός πλούτος. Πλούτος, που προφανώς θα αξιοποιηθεί  δεόντως από τους ξένους και τους εγχώριους συνεργάτες τους.   

Όλως συμπτωματικώς οι τόσο καθοριστικές για την πορεία αυτού του τόπου εξελίξεις έχουν εισέλθει στην τελική φάση τους λίγο μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων των αδύτων των τραπεζών από την Black Rock. 

Joffrey Postman

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/02/blog-post_6368.html

Ιταλία: Δύο δήμαρχοι δωρίζουν το μισθό τους στον ελληνικό λαό! Η λέξη "φιλότιμο" είναι τελικά ιταλική λέξη....

Όλο και αυξάνονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης από την Ευρώπη, αυτή τη φορά και εμπράκτως, αφού δύο δήμαρχοι από τη γειτονική Ιταλία αποφάσισαν να χορηγήσουν τους μισθούς τους ώστε να προσφέρουν βοήθεια στον ελληνικό λαό.

Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος της κωμόπολης Κάβα Ντέι Τιρένι, έξω από την πόλη Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, αποφάσισε να προσφέρει τις μηνιαίες απολαβές του ως δημάρχου, που αντιστοιχούν σε 1.100 ευρώ.

Το έκανε γνωστό ο ίδιος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο. Η καταβολή του μισθού του Γκάλντι υπέρ της χώρας μας, θα ξεκινήσει από αυτό τον τρέχοντα μήνα.

Στην επιστολή του, ο Ιταλός δήμαρχος αναφέρει: 
  
«Στην Ευρώπη, υπάρχει ένας λαός που λέει ότι δεν έχει αδέλφια. Και σε αυτή την ιστορική στιγμή, έχει δίκιο. Κανένας στον κόσμο δεν φέρεται με αδελφοσύνη προς τον ελληνικό λαό. Έστω και αν η Ελλάδα μάς έδωσε τη φιλοσοφία και την επιστήμη, την ποίηση και τη λογοτεχνία, το θέατρο και τη μουσική. Η Ελλάδα μάς έδωσε τον πολιτισμό και η Ιταλία και η Ευρώπη δεν είναι αδέλφια της, αλλά παιδιά της. Η Ευρώπη, σήμερα κρίνεται. Αν εγκαταλείψει την Ελλάδα, θα απορρίψει οριστικά μια συγκεκριμένη ιδέα της Ευρώπης, εκείνη την ιδέα της Ευρώπης, που θέλουμε και αγαπάμε. Από το μήνα αυτό θα καταβάλλω το μισθό μου υπέρ του ελληνικού λαού. Και όσοι κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Ευρώπης και της Ιταλίας, ας μην ξεχάσουν το χρέος τους, ένα χρέος αλληλεγγύης και αδελφοσύνης».

Πριν από λίγο, αποφάσισε να προβεί στην ίδια ακριβώς κίνηση και ο δήμαρχος της κωμόπολης Μπαρονίσι, Τζοβάνι Μοσκατιέλο, ενισχύοντας τη χώρα μας με το μισθό του, που αντιστοιχεί σε 780 ευρώ.

«Όσοι κυβέρνησαν τα χρόνια αυτά στην Ελλάδα, οπωσδήποτε διέπραξαν σοβαρότατα λάθη, αλλά θα ήμασταν και εμείς, τώρα, άλλο τόσο ανεύθυνοι, αν δεν στηρίζαμε -με κάθε δυνατό μέσο- αυτή τη χώρα, που είναι η κοιτίδα τού πολιτισμού μας», δήλωσε ο κ. Μοσκατιέλο.

Ας ελπίσουμε τέτοιες κινήσεις να λειτουργήσουν παραδειγματικά και για τις ελληνικές τοπικές αρχές, και όχι μόνον!
 
 

Για "κίνδυνο πραξικοπήματος χθες βράδυ στην Ελλάδα" γράφουν οι Βρετανοί

Ύποπτα και ύπουλα παιχνίδια ψυχολογικού πολέμου έχουν αρχίζει να παίζονται σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και ειδικά στον βρετανικό Τύπο κατά της Ελλάδας, καθώς πάλι μια βρετανική εφημερίδα η EXPRESS ισχυρίζεται ότι «Στην Ελλάδα χθες το βράδυ υπήρχαν φόβοι για πραξικόπημα.

Ας δούμε κατ’αρχήν ολόκληρο το δημοσίευμα:

«Οι φόβοι για στρατιωτικό πραξικόπημα αυξήθηκαν εχθές βράδυ καθώς η Ελλάδα πάλεψε με την οικονομική καταστροφή. Η κρίση βρήκε το....
Χρηματιστήριο στο Λονδίνο να πέφτουν εχθές και το ευρώ να βρίσκεται σε κρίση για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδες καθώς οι τράπεζες – συμπεριλαμβανομένων της RBS και της Barclays, απειλούνται με υποβάθμιση της πιστοληπτικής τους ικανότητας.

Ο Λορντ Λάμοντ προειδοποίησε την Ελλάδα ότι η Ελλάδα ήταν «το καναρίνι στο ορυχείο (σ.σ.:!), μια προειδοποίηση για τους κινδύνους που έρχονται». Η εμφάνιση μερικών υψηλόβαθμων αξιωματικών του Στρατού δίπλα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια σε σύσκεψη την Τετάρτη, όταν άσκησε κριτική στη Γερμανία, πυροδότησε φήμες περί πραξικοπήματος.

Ο κ. Παπούλιας δήλωσε δυσοίωνα « Η πολιτικοί πρέπει να παραδειγματιστούν από τους στρατιωτικούς μας. Πάντα παρέμειναν πιστοί στην πατρίδα». Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα υπέκυπτε σε στρατιωτική διακυβέρνηση.

Μια σκληρή χούντα κυβέρνησε τη χώρα από το 1967 μέχρι το 1974. Ο πρώην γερμανός στρατηγός Harald Kujat εξέφρασε εχθές τους φόβους του για πραξικόπημα στην Ελλάδα. Και μετά τις πρόσφατες ταραχές στην Αθήνα υπήρχαν κάποιοι που ζητούσαν την ανάπτυξη αρμάτων μάχης στην Αθήνα για την προστασία των τραπεζών".

Aν αναλυθεί λέξη-λέξη το δημοσίευμα, δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, αλλά η EΧPRESS είναι μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα στην Βρετανία και το site διαβάζεται από εκατομμύρια Έλληνες και ξένους. Το ότι μια επίσκεψη του Κ.Παπούλια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας «αξιοποιήθηκε» για να υπάρξουν φαντασιώσεις για πραξικόπημα, αυτά μόνο τυχαία δεν είναι. Θέλουν να περάσουν στο εξωτερικό την εικόμα μιας Έλλάδας απόλυτα ασταθούς.

Ή και να στείλουν ένα μήνυμα στις Ένοπλες Δυνμάμεις "να καθίσουν φρόνιμα". Εκτιμούμε ότι για την ώρα τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της νομιμοφροσύνης των ΕΔ.

Σε ότι αφορά τον Γερμανό στρατηγό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η θέση του διευκολύνει αυτούς που θέλουν να απομονώσουν την Ελλάδα. Σε ότι αφορά το ποιος «ζητούσε την ανάπτυξη αρμάτων μάχης στην Αθήνα για την προστασία των τραπεζών», η απάντηση είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος! Και βέβαια, όπως σημειώνει και το yened.blogspot.com, το να βρίσκεται ο υπασπιστής του προέδρου πίσω του, αυτό είναι μάλλον σύνηθες.

Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να περιμένουμε πραξικόπημα συνέχεια στην Βρετανία, αφού η βασίλισσα έχει μόνομη παρουσία γύρω της των ουσάρων...

Για όσους αγνοούν το ρόλο του "καναρινιού στο ορυχείο" είναι η τραγική ιστορία των αθώων πουλιών που τα άφηναν ελεύθερα μέσα στις καινούριες στοές που άνοιγαν οι εργάτες των ορυχείων για να πετάξουν και να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχαν δηλητηδιώδη αέρια. Αν το καναρίνι συνέχισε να κελαηδά και να πετά προχωρούσαν οι εργάτες στη σήτιρξη της στοάς. Αν έπαυε να κελαηδά και δεν επέστρεφε από το βάθος των στοών, σημαίνει ότι είχε πεθάνει από δηλητηριώδη αέρια και οι εργάτες προειδοποιούντο να φορέσουν τις προσωπίδες ή να εγκαταλείψουν την συγκεκριμένη στοά.

Eϊναι ανατριχιαστικό το ότι χρησιμοποιείται η Ελλάδα ως "καναρίνι" της ευρωζώνης...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_9371.html

ΔΕΗ: Δεν κόβονται οι παροχές λόγω απλήρωτου χαρατσιού

Σαφή (προεκλογική ;;;) δέσμευση, ότι δε θα κόβεται η παροχή ρεύματος σε καταναλωτές που εξοφλούν το αντίτιμο της κατανάλωσης, έστω κι αν δεν πληρώνουν το χαράτσι, απέσπασαν από τηΔΕΗ οι «Πολίτες κατά τους Χρέους», κατά τη σημερινή διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι Ηρακλείου Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, πραγματοποιήθηκετηλεφωνική επικοινωνία -με ανοιχτή μάλιστα ακρόαση παρουσία των διαμαρτυρομένων πολιτών - με τον προϊστάμενοτης Περιφέρειας Νήσων της ΔΕΗ Αντώνη Δασκαλάκη, Όπως εξήγησε ο κ. Δασκαλάκης, η οδηγία που δίνεται από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ είναι να μην κόβονται -μέχρι νεωτέρας- παροχές, λόγω μη εξόφλησης του χαρατσιού και ενόψει των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών....
Η ως άνω οδηγία αφορά στους οικιακούς καταναλωτές αλλά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που όμως έχουν εξοφλήσει το ρεύμα που καταναλώνουν.
Λίγο μετά τη λήξη της διαμαρτυρίας, ο διευθυντής του τμήματος νήσων της ΔΕΗ κ. Δασκαλάκης, μιλώντας σε ραδιόφωνο του Ηρακλείου, επισήμανε ότι δε θα κοπεί καμία παροχή λόγω της οφειλής του χαρατσιού και ζήτησε από τους πελάτες της ΔΕΗ στους οποίους έγιναν οι διακοπές, εφόσον έχουν πληρώσει το ρεύμα που κατανάλωσαν, να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ Ηρακλείου, ώστε να γίνει η επανασύνδεσή τους με το δίκτυο και μάλιστα χωρίς την καταβολή του τέλους επανασύνδεσης.
«Η ένταση που επικράτησε στο γραφείο του διευθυντή της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι κ. Κουρλετάκη πυροδοτήθηκε από το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έγιναν διακοπές ακόμα και σε οικιακούς καταναλωτές, καθώς -με βάση τη συνομιλία με τον προϊστάμενο της ΔΕΗ Περιφέρειας Νήσων- διεφάνη ότι οι τοπικοί παράγοντες της Επιχείρησησης επιδεικνύουν υπέρμετρο ζήλο στην επιβολή των μέτρων είσπραξης, επιστρατεύοντας ακόμα και τη διακοπή παροχών», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι «Πολίτες κατά του Χρέους».
«Η σημερινή μέρα ήταν μια σημαντική νίκη στον αγώνα μας κατά του απαράδεκτου και εκβιαστικού μέτρου. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά μέχρι την τελική κατάργησή του. Περισσότερες από 8.000 οικογένειες και επιχειρήσεις στο Ηράκλειο δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι. Συνεχίζουμε τη συλλογή λογαριασμών για τους οποίους καταβάλλεται ΜΟΝΟ η αξία του ηλεκτρικού ρεύματος. Καλούμε ακόμα και τους πολίτες που πλήρωσαν να μην καταβάλλουν τις επόμενες δόσεις. Ο αγώνας μας έχει αποτέλεσμα», υπογραμμίζουν.
Δείτε και το σχετικό βίντεο στην aftodioikisi.gr Ρητή δέσμευση προϊσταμένου ΔΕΗ Περιφέρειας Νήσων ότι δε θα κοπεί το ρεύμα.
Ο προιστάμενος της ΔΕΗ Περιφέρειας Νήσων διαβεβαιώνει πως δεν κόβεται το ρεύμα σε οικιακούς καταναλωτές, εδώ(ηχητικό).
Για το μαζικό-δικαστικό «χτύπημα» σε κυβέρνηση, ΔΕΗ για το χαράτσι, με αφορμή προσφυγή του Δήμου Κορυδαλλού, εδώ.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_4300.html

Εξαπλώνεται το κίνημα αλληλεγγύης στην Ελλάδα

Κίνημα αλληλεγγύης και υποστήριξης της Ελλάδας που εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο συγκροτούν πολίτες απ' όλες τις χώρες του κόσμου και μετατρέπονται σε γροθιά οργής, αλλά και ασπίδα προστασίας παράλληλα για τους Έλληνες που δοκιμάζονται απ' τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη Ρώμη και το Αμβούργο. Στην πρώτη, η «Οικολογική Αριστερά» εκφράζει στην.........
ιταλική πρωτεύουσα την αλληλεγγύη της στον ελληνικό λαό.

Η δεύτερη δείχνει ομάδα αφισοκολλητών, σε κεντρικό δρόμο του Αμβούργου, να βάζουν αφίσες συμπαράστασης στην Ελλάδα. Δύο από αυτούς έχουν ανοίξει και ένα πανό αλληλεγγύης, ενώ ένας από την ομάδα -πίσω- φορά μάσκα των Anonymous.

http://www.newsbeast.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_6269.html

Έκκληση Πάνου Καμμένου

Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 
 Για μια ακόμα φορά ο κ. Καμμένος στρέφει τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου


 και καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην μονιμοποιήσει την ασυλία και την εν λευκώ εξουσιοδότηση στον τραπεζίτη δωτό πρωθυπουργό να εφαρμόσει όσα του ζήτησε με εκβιασμούς και απειλές ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

«Αυτός είναι ο εθνικός σας ρόλος, ή θα τον επιτελέσετε ή θα είστε ο Πρόεδρος στη θητεία του οποίου συρρικνώθηκε η Ελλάδα», επισημαίνει ο κ. Καμμένος.

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Πάνου Καμμένου στο Facebook:

Άν πράγματι δεν το δέχεστε Κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας ωφείλετε να

ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΩΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ………..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΡΟΛΟΣ Η ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΤΕ Η ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

 


Γιαννακοχωρίτης

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_1035.html

αναρωτιέστε γιατί πέφτει πολύ ξύλο και αναίτια τελευταία απο τα ΜΑΤ; Για διαβάστε


cebcceb1cf84 O άνθρωπος που ξυλοκόπησε τα περήφανα γηρατειά το 95, τώρα σύμβουλος του ΠαπουτσήΤετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011


Νέος σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή: ΧΡΙΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, συνταξιούχος Αντιστράτηγος!!!!

Και ξαφνικά μάθαμε χτες το απόγευμα ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Χρήστος Παπουτσής, στο πλαίσιο του «εκδημοκρατισμού» και του «αστυνομικού επανασχεδιασμού», όπως έγραψε το κρατικοδίαιτο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έλαβε την απόφαση να ανοίξει την ντουλάπα με τους υπηρεσιακούς σκελετούς και να χρήσει τον συνταξιούχο Αντιστράτηγο Χαράλαμπό Χριστοφαρεΐζη, σύμβουλό του.
Γράφει ο Στέφανος Χίος

Ποιος όμως είναι ο κ.υποστράτηγος; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του παρελθόντος, ο νέος σύμβουλος ήταν ο επικεφαλής των ΜΑΤ που είχε δώσει την εντολή να πνίξουν με δακρυγόνα και να σαπίσουν στο ξύλο τα περήφανα γηρατειά τον Μάρτιο του 1995 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Υπουργός Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ ήταν τότε ο Στέλιος Παπαθεμελής και κυβερνητικός εκπρόσωπος ο…Ευάγγελος Βενιζέλος. Γράφει η Ελευθεροτυπία το 2001 για τον νέο σύμβουλο του Χρήστου Παπουτσή:
«6 Αυγούστου 2001:
Ο Χαράλαμπος Χριστοφαρεΐζης υπηρετούσε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και μέχρι προχθές ήταν προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων. Επιτελικός και μάχιμος, θεωρείται ικανός αξιωματικός αν και το όνομά του συνδέθηκε στο παρελθόν με κάποιες από τις κακές στιγμές των ΜΑΤ, φερ’ ειπείν το ξύλο στους συνταξιούχους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Παρ’ όλα αυτά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επένδυσε στο συγκεκριμένο αξιωματικό μετεκπαιδευόντάς τον, κάτι που σήμαινε την αργά ή γρήγορά ανέλιξή του στην ιεραρχία του Σώματος». Και ο «Ριζοσπάστης» έγραφε το Μάρτιο του 1995 για το ξύλο στα «περήφανα γηρατειά» του Ανδρέα Παπανδρέου:
«…Άλλωστε την απόφαση για τη ρίψη των δακρυγόνων την είχε δώσει εν αγνοία των αξιωματικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ένας κατώτερος αξιωματικός, ο οποίος ήταν επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ και είχε διατελέσει και υπασπιστής του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Κ. Γείτονα. Πρόκειται για τον αστυνομικό υποδιευθυντή Χ. Χριστοφαρείζη, ο οποίος έχει μακρά θητεία στα ΜΑΤ. Οι συνάδελφοί του τον χαρακτήριζαν ως αξιωματικό, που ήταν παθιασμένος με την υπηρεσία. 

Για το λόγο αυτό η ηγεσία του υπουργείου του ανέθεσε πριν ένα χρόνο την αναδιάρθρωση της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, αλλά και τη σύνταξη του απόρρητου κανονισμού λειτουργίας των ΜΑΤ, που προαναφέραμε. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι με τις ενέργειες αυτές στην ουσία προωθήθηκε η μιλιταροποίηση της Αστυνομίας και η ανεξέλεγκτη δράση των ΜΑΤ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε προχτές πανηγυρικά».
Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο για τον κ.Παπουτσή και τον κ.Χριστοφαρείζη, παρά καλή επιτυχία στο έργο τους. Για περισσότερο ξύλο στην πλατεία των αγανακτισμένων, περισσότερη και πιο ποιοτική βία και πιο συντονισμένο σχεδιασμό στην καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων. Το καθεστώς επανδρώνεται με νέους Ιαβέρηδες, ειδήμονες στρατηγούς του αίματος και του κοινωνικού μίσους. Η υπομονή όμως έχει και τα όρια της. Γιατί είναι γνωστό ότι εάν «μάχαιρα έβγαλες, μάχαιρα θα λάβεις».

 
 http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_4079.html

«Έχετε 15 ημέρες για να κάνετε κάτι»!


paraemporioΠροθεσμία δεκαπέντε ημερών για τη σύσταση, οργάνωση και λειτουργία των αρμοδίων υπηρεσιών που έχουν την ευθύνη του ελέγχου και της αντιμετώπισης του φαινομένου του παραεμπορίου έδωσαν τα Επιμελητήρια, οι Εμπορικοί Σύλλογοι και οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων των πέντε νομών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε κοινό υπόμνημά τους, προς στον Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη, ξεκαθαρίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθούν να προβούν «σε ενέργειες που δεν τις επιθυμεί το οργανωμένο κράτος»!


Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη έχει μετατραπεί σε «ξέφραγο αμπέλι», και σε «ελεύθερη ζώνη» παραεμπορίου, λαθρεμπορίου και εγκληματικότητας, επισημαίνουν χαρακτηριστικά, στο υπόμνημα τους, τονίζοντας ότι το θέμα έχει λάβει πια «εκρηκτικές» και «ανεξέλεγκτες» διαστάσεις.


«Κλέφτες, λαθρέμποροι, παραεμπόριο, γιατροί,  που εξετάζουν παράνομα τους πολίτες  καθημερινά και τους πωλούν ακόμα και φάρμακα επικίνδυνα και αμφιβόλου ποιότητας και υγιεινής, ορδές παρεμπόρων ανάγκασαν πολλές επιχειρήσεις, να κλείσουν και πολλές άλλες να είναι έτοιμες να κλείσουν», αναφέρουν με έμφαση, προσθέτοντας πως «η παραγωγή στον τόπο μας έχει συρρικνωθεί στο ελάχιστο», την ίδια ώρα που το κράτος «λάμπει δια της απουσίας του»!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του υπομνήματος

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι ο θεσμοθετημένος Σύμβουλος του Κράτους. Οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων και οι Εμπορικοί Σύλλογοι, ως θεσμοθετημένα συνδικαλιστικά όργανα, από κοινού με τα Επιμελητήρια, όλοι μαζί αποσκοπούν στο να διαφυλάξουν τον επιχειρηματικό κόσμο που αποτελεί την σπονδυλική στήλη της εθνικής οικονομίας.

Ο επιχειρηματικός κόσμος παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις στη χώρα μας, φορτωμένος με χιλιάδες προβλήματα. Χωρίς να βρίσκει καμιά συμπαράσταση από πουθενά. Είναι γεγονός ότι σήμερα ο τόπος μας και ο επιχειρηματικός κόσμος, έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε από δυναμικές κρατικές παρεμβάσεις.


Οι επιχειρήσεις σήμερα καλούνται να λειτουργήσουν, μέσα σε ένα δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον, εξαιτίας της διεθνούς κρίσης, ρευστότητας και αστάθειας.


Γενικά το κλίμα που επικρατεί είναι αυτό της επενδυτικής «άπνοιας» και της αναμονής. Με πολύ γρήγορους ρυθμούς, η κρίση και η ρευστότητα έχει συμβάλει τα μέγιστα για την δημιουργία κλίματος αβεβαιότητας και αστάθειας κυρίως βέβαια στην Χώρα μας  που ήταν δυστυχώς δημοσιονομικά ανοχύρωτη.


Το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας μας, των τελευταίων χρόνων και με αφορμή την κρίση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, οδήγησε σε κατάρρευση  στις ήδη προβληματικές σχέσεις των επιχειρήσεων, με τις τράπεζες. Τα αποτελέσματα κυρίως στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δυστυχώς είναι τραγικά.


Οι επιχειρήσεις που γλίτωσαν τα λουκέτα, και εξακολουθούν να «παλεύουν» σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον έχουν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη ρευστότητας, την απροθυμία του να χρηματοδοτηθούν από τις τράπεζες, την αβεβαιότητα του αύριο, την άδικη και σκληρή φορολογία, την φθίνουσα αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, την μείωση μισθών και εισοδημάτων.


Όλο αυτό το διάστημα, τα μέτρα έχουν βυθίσει την οικονομία σε βαθιά ύφεση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και δέσμευση εξόδου  που  θα  μας  βγάλει  από  αυτή  την κρίση.

Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι, σε «ελεύθερη ζώνη» παραεμπορίου, λαθρεμπορίου και εγκληματικότητας. Δίοδοι που σχεδιάστηκαν με μεράκι να λειτουργούνε ως δίοδοι ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας συνεργασία των χωρών μεταξύ τους, σε εμπορικό και επιχειρηματικό επίπεδο και τέλος ως τουριστικές δίοδοι με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού των περιοχών αμφίπλευρα με την συνεργασία των πολιτισμών, δυστυχώς σήμερα λειτουργούνε ως κερκόπορτα για την κοινωνία.


Κλέφτες, λαθρέμποροι, παραεμπόριο, γιατροί,  που εξετάζουν παράνομα τους πολίτες  καθημερινά και τους πωλούν ακόμα και φάρμακα επικίνδυνα και αμφιβόλου ποιότητας και υγιεινής, ορδές παρεμπόρων ανάγκασαν πολλές επιχειρήσεις, να κλείσουν και πολλές άλλες να είναι έτοιμες να κλείσουν.


Το θέμα απασχολεί όλη την ΑΜ-Θ αλλά έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις στον Νομό Ξάνθης. Οι καλλικρατικές ανακατανομές των υπηρεσιών, των ελεγκτικών μηχανισμών βρίσκονται υπό σύγχυση και υπό σύσταση, εδώ και πολλούς μήνες.


Ο τόπος μας  περνά μια πρωτοφανή κρίση οικονομική , κοινωνική, πολιτική. Κρίση Αξιών. Μια κρίση αμφισβήτησης των πάντων, ο τόπος μας βρίσκεται σε πόλεμο. Η παραγωγή στον τόπο μας έχει συρρικνωθεί στο ελάχιστο.


Οι οικονομικές ανατροπές στην κοινωνία έρχονται η μια μετά την άλλη, τα εισοδήματα συρρικνώνονται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις η ανεργία καλπάζει και έχει φτάσει για πρώτη φορά σε νούμερα θλιβερά και επικίνδυνα, σε συνδυασμό δε με τους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, δημιουργούν καθημερινά συνθήκες ανασφάλειας, φόβου, αβεβαιότητας και απορύθμισης με αποτέλεσμα τον κίνδυνο διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής.


Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο στις ντόπιες επιχειρήσεις, που λειτουργούν νόμιμα, με σκληρότητα, με όλους τους τρόπους, με πρόστιμα με έκτακτες εισφορές με χαράτσια. Το κράτος δυστυχώς έως σήμερα ανύπαρκτο. Δεν μπορεί να προστατέψει τον επιχειρηματικό κόσμο και ούτε καν τα δημόσια έσοδα του κράτους.     Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κλέβει το ψωμί, τις περιουσίες και τα όνειρα των παιδιών μας.


Τα Επιμελητήρια, οι Ο.Ε.Β.Ε. και οι Εμπορικοί Σύλλογοι λειτουργούσαν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν με ανοιχτούς ορίζοντες σε νέες συνεργασίες, σε νέες εμπορικές και επιχειρηματικές δράσεις και ευκαιρίες. Είμαστε υπέρ της διάνοιξης των συνόρων με σκοπό την ελεύθερη διακίνηση πολιτών, εμπορευμάτων, προϊόντων και ιδεών.


Όλα όμως τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να γίνονται μονόπλευρα χωρίς τον έλεγχο διακίνησης προϊόντων και εμπορευμάτων, χωρίς τελωνιακό έλεγχο προκειμένου να είναι ποιοτικά και ελεγμένα υγειονομικός.


Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την μονόπλευρη και ανεξέλεγκτη αυτή διακίνηση διότι δεν συμβάλλει ούτε σε νέες συνεργασίες ούτε σε νέες επιχειρηματικές δράσεις, τουναντίον βλάπτει κατάφορα τον υγιή ανταγωνισμό οδηγώντας το σύνολο των επιχειρήσεων του τόπου μας σε απόγνωση.


Έπειτα λοιπόν από την δημοσίευση του Ν.4038/2012 ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα πρέπει άμεσα να προβείτε στα εξής:


•Αποτελεσματικότερη φύλαξη των διόδων ΑΜ-Θ με τους βόρειους γείτονες μας και εντατικοποίηση των τελωνιακών ελέγχων.
•Άμεση σύσταση των Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε. προκειμένου να διενεργούν εντατικούς, αυστηρούς και ουσιαστικούς ελέγχους συμβάλλοντας στον υγιή ανταγωνισμό και στην ελεύθερη διακίνηση προϊόντων, εμπορευμάτων και επιχειρηματικών δράσεων.

Σας επισημαίνουμε ότι τα Επιμελητήρια, οι Ο.Ε.Β.Ε και οι Εμπορικοί Σύλλογοι ΑΜ-Θ είναι διατεθειμένοι να συμβάλλουν με ίδια μέσα στο μέτρο του δυνατόν προκειμένου να είναι ευκολότερη η λειτουργία αυτών των υπηρεσιών. Στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του κράτους και κατάργησης ή συγχώνευσης πολλών υπηρεσιών πιστεύουμε ότι υπάρχει το ανάλογο δυναμικό για την σύσταση και στελέχωση τέτοιων υπηρεσιών.
•Αστυνόμευση των περιοχών που ανθεί η παράνομη εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα. Επίσης σας επισημαίνουμε ότι και εδώ μπορούμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα.

Το παραεμπόριο είναι θέμα που όλο αυτό το διάστημα τα Επιμελητήρια, οι Ο.Ε.Β.Ε και οι Εμπορικοί Σύλλογοι ΑΜ-Θ αναδεικνύουν συστηματικά ως μείζον πρόβλημα για τις τοπικές κοινωνίες, την ελληνική οικονομία και για τις ντόπιες νομίμως υφιστάμενες επιχειρήσεις.


Δυστυχώς παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας, δεν έχει αντιμετωπιστεί έως και σήμερα σοβαρά. Δεν υπάρχουνε μέτρα αντιμετώπισης από το οργανωμένο κράτος που έχει συνέχεια ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται.


Μάλιστα σήμερα είναι ένας λόγος παραπάνω να προβούμε σε τέτοιου είδους μέτρα διότι συμβάλλουνε και στην δημοσιονομική πολιτική. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι περίοδοι των «παχιών αγελάδων» έχει παρέλθει προ πολλού.

Να σημειώσουμε ότι ο ανυποψίαστος πολίτης ο οποίος μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης και της εξαθλίωσης την οποία βιώνει είναι αυτονόητο ότι θα κοιτάξει το συμφέρον του και το πορτοφόλι του προκειμένου να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του.


Χωρίς καμία προστασία από την οργανωμένη Πολιτεία και τις υπηρεσίες οι οποίες κλείνοντας του το μάτι προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους, αφήνουν αυτές τις καταστάσεις να διαιωνίζονται.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας παραθέσουμε ένα παράδειγμα προκείμενου να αντιληφθείτε αλλά και να κατανοήσει ο απλός φορολογούμενος πολίτης ότι αυτές οι πρακτικές όχι μόνο δεν βοηθούν την επιβίωσή του αλλά τουναντίον μακροπρόθεσμα θα αναγκαστεί να πληρώσει με πρόσθετες εισφορές και «χαράτσια» το πιθανό πρόσκαιρο κέρδος που είχε.

Π.χ. εάν ένα προϊόν στοιχίζει 20€, εντός της ελληνικής επικράτειας, θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι από αυτά τα 10€ αποτελούν φορολογία, συμβάλλοντας στη δημοσιονομική πολιτική.

Εάν το ίδιο προϊόν το οποίο τις περισσότερες φορές δεν είναι της ίδιας ποιότητας το αγοράσει 10€ στο παραεμπόριο, όχι μόνο δεν συμβάλλει στην τακτοποίηση των δημοσιονομικών της χώρας αλλά αντιθέτως, λόγω του ότι δεν θα επιτευχθούν οι στόχοι θα του ζητηθούν πολλές φορές διπλάσια και πολλαπλάσια μέσω πρόσθετων εισφορών και «χαρατσιών».

Σας υπενθυμίζουμε τα Επιμελητήρια, οι Ο.Ε.Β.Ε. και οι Εμπορικοί Σύλλογοι όλης της Χώρας έχουνε αποδείξει με τους αγώνες τους ότι μπορούν να επιβάλλουν την νομιμότητα με σκοπό πάντα να προάγουν το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών, την ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού, την ανάδειξη νέων καινοτόμων δράσεων και ιδεών συμβάλλοντας στον αναπτυξιακό δείκτη.


Σας καλούμε εντός δεκαπέντε (15) ημερών να προβείτε στην σύσταση, την οργάνωση και την λειτουργία όλων των υπηρεσιών (τελωνιακού ελέγχου, Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε. κ.τ.λ.) προκειμένου να μην προβούμε σε ενέργειες που πιθανόν δεν τις επιθυμείται ως οργανωμένο κράτος.


Σας λέμε όμως ότι «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται  αλλά να είναι ΤΙΜΙΑ».



 http://www.hxo.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/15_17.html 

Μπέννυ: Για αυτούς που προτιμούν τις χοντρές......

Ευχαριστώ το φίλο http://kolotoubes.blogspot.com για 
το απίθανο video.

Τα είχα ακούσει μόνο από τον ΓΑΠ. Αλλά τα είχε πει και ο άλλος φωστήρας.







http://diaforos.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_305.html

ΠΡΟΣΟΧΗ στις λάμπες οικονομίας! (φωτογραφίες σόκ)



Σχὀλιο Σσστ: Που είναι οι αθώες λάμπες πυρακτώσεως. Τελικά μεγάλη μπίζνα η ¨οικολογία¨. 
 
Αντί να καίμε λίγο παραπάνω ρεύμα, όπως ισχυρίζονται οι ¨επιστήμονες-μπίζνεσμαν¨, μολύνουμε τον πλανήτη με τον υδράργυρο, την ίδια στιγμή που καταργήθηκε (ο υδράργυρος) από τα θερμόμετρα. 
 
Έτσι κάθε σπίτι αντί του ενός θερμομέτρου (υδραργύρου) , έχει ας πούμε 5 έως 15 λάμπες (υδραργύρου). Οι σοφοί μπίζνες-οικολόγοι σίγουρα θα τις αντικαταστήσουν με κάτι ακριβότερο και αρχικά οικολογικό, αφού θα μας κρύψουν του κινδύνους του νέου προϊόντος. Επιστήμονες χωρίς συνείδηση και οικολόγοι χωρίς οικολογική ευαισθησία.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2011 κάποιος ανέβηκε σε μια καρέκλα για να αλλάξει μια καμένη λάμπα.
Η λάμπα ήταν απ αυτές τις καινούριες οικονομίας που έχουν υδράργυρο μέσα (γι’ αυτό και πρέπει να ανακυκλώνονται όταν καίγονται).

Η λάμπα ήταν ζεστή ακόμα και προφανώς του γλίστρησε και πέφτοντας στο πάτωμα έγινε κομμάτια (κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους μας).

Κατεβαίνοντας από τη καρεκλά ο τύπος έκανε το λάθος και πάτησε τα γυαλιά ενώ ήταν ξυπόλητος!

Το αποτέλεσμα ήταν να… δηλητηριαστεί το πόδι του από τον υδράργυρο!

Πέρασε 2 βδομάδες στην εντατική με το φόβο να του ακρωτηριάσουν το πόδι.

Προς το παρόν του έχουν βάλει μια αντλία που απορροφά τον νεκρό ιστό του ποδιού!

Γι αυτό πρέπει να δίνετε προσοχή σ’ αυτές τις λάμπες, κι αν τύχει και σπάσουν, σε καμιά περίπτωση μη πλησιάσετε και το εισπνεύσετε, ούτε να μαζέψετε τα γυαλιά με την ηλεκτρική σκούπα!

Περιμένετε 15 λεπτά να κατασταλάξει το αέριο με τη σκόνη της λαμπάς και σκουπίστε το πάτωμα με απλή σκούπα, βαλτέ τα κομμάτια σε πλαστικό σακουλάκι και ΜΗ το πετάξατε στα απλά σκουπίδια!

 

Αν αντέχετε δείτε το τις σχετικές φωτογραφίες!  κάτω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  Η αντλία που απορροφά τον νεκρό ιστό του ποδιού

 spykom22

 http://namarizathema.blogspot.com

 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_1560.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters