Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Σύντομα θα μάθουμε το λόγο αποχώρησης των ΗΠΑ από τη Συρία

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι οι λόγοι για την απόφαση απόσυρσης των ΗΠΑ από τη Συρία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί αλλά αναμένεται να διευκρινιστούν.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι οι λόγοι που οδήγησαν τις ΗΠΑ στην απόσυρση των στρατευμάτων τους από τη Συρία δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Ο ρωσικός πύραυλος Avangard «διέλυσε» κάθε ΝΑΤΟϊκή ασπίδα: «Επιασε» την ασύλληπτη ταχύτητα των Mach 30! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Tην εξωπραγματική ταχύτητα των Mach 30, "έπιασε " χτες το όχημα - φορέας πυρηνικών κεφαλών (Independent Post-Boost Vehicles, IPBV) “Avangard” που εφαρμόζεται σε διηπειρωτικούς πυραύλους διαλύοντας κάθε ΝΑΤΟϊκή αντιπυραυλική ασπίδα....
  Μιλάμε πλέον για επανάσταση στην πυρηνική στρατηγική καθώς αλλάζει ολόκληρο το πλαίσιο της "MAD" μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, Ρωσίας και ΗΠΑ. 

Το καλύτερο ελαιόλαδο στον Κόσμο είναι για πρώτη φορά ελληνικό!

Στην πρώτη θέση παγκοσμίως η Ελλάδα για το 2018 με ένα ελαιόλαδο από τη Λακωνία σε διεθνή διαγωνισμό.
Είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό ελαιόλαδο κατακτά την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του World Ranking Evoo 2018 (WREVOO).

Για φαντάσου. Μας είχαν δείξει το κίνημα με τα κίτρινα γιλέκα!!

Μας είχαν δείξει το κίνημα με τα κίτρινα γιλέκα. 
Τα κίτρινα γιλέκα εξαπλώνονται αργά αλλά σταθερά σε όλο τον κόσμο. 
Και σιγά σιγά υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την προέλευση τους. 
Φαίνεται όλο και περισσότερο ότι ανεξάρτητα από το γεγονός αν φαίνονται σαν ένα πραγματικό λαϊκό κίνημα, είναι ένα σχέδιο παγκόσμιας ελίτ των τραπεζιτών και διαχειριστών της οικονομίας. 
Στις αρχές του μήνα σας γράψαμε ένα άρθρο, με το συμπέρασμα ότι τα κίτρινα γιλέκα είναι ένα από τα εργαλεία του ίδιου του προέδρου Μακρόν και ότι τους ανήκουν σχεδόν όλα. Επιπλέον, υπάρχει ένα πολύ αξιοσημείωτο γεγονός: 

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ. ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΙ

Κάποιος έγραψε:«Ας αφήσουμε τα στολίδια και τα λαμπάκια κι ας επικεντρωθούμε στη γέννηση του Χριστού, που μας δίδαξε αγάπη, υπομονή, αλληλοβοήθεια. Ας αφήσουμε να γεννηθεί μέσα μας ο Χριστός και θα ανακαλύψουμε τότε την ιερότητα της στιγμής».
Εγώ θα το πάω πιο πίσω στο χρόνο και θα γράψω:
« ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ. ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΙ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙΕΙ , ΣΒΗΝΕΙ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ, ΚΑΘΕΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΜΙΑΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters