Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Σύντομα θα μάθουμε το λόγο αποχώρησης των ΗΠΑ από τη Συρία

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι οι λόγοι για την απόφαση απόσυρσης των ΗΠΑ από τη Συρία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί αλλά αναμένεται να διευκρινιστούν.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι οι λόγοι που οδήγησαν τις ΗΠΑ στην απόσυρση των στρατευμάτων τους από τη Συρία δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

«Έχουμε επανειλημμένα επισημάνει ότι η παράνομη ένοπλη παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία αποτελεί εμπόδιο για την επίλυση του προβλήματος, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα για τους λόγους αυτής της απόφασης για τα μελλοντικά σχέδια των ΗΠΑ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Ιγκόρ Τσαρίκοφ στην κοινή συνάντηση των διυπουργικής συντονιστικής επιτροπής της Ρωσίας και της Συρίας για την επιστροφή των Σύρων προσφύγων στη χώρα τους.
Την περασμένη εβδομάδα, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία, δημοσιεύοντας στο Twitter ότι οι ΗΠΑ είχαν νικήσει το Ισλαμικό κράτος.

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters