Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ


Σπουδαία ανακάλυψη στην Ολυμπία. Εντοπίστηκε πήλινη πλάκα με στίχους της Οδύσσειας. Αποτελεί ίσως το παλαιότερο σωζόμενο γραπτό απόσπασμα των Ομηρικών Επών...

Σε μια σπουδαία ανακάλυψη προχώρησαν αρχαιολόγοι στην Ολυμπία, αφού ανακάλυψαν πήλινη πλάκα, η οποία διασώζει 13 στίχους της Ραψωδίας ξ της Οδύσσειας.

Η ανακάλυψη έγινε κατά την διεξαγωγή της επιφανειακής – γεωαρχαιολογικής έρευνας, στο πλαίσιο του τριετούς ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Ο πολυδιάστατος χώρος της Ολυμπίας»,

Γιατί οι αρχαίοι δεν αρρώσταιναν από καρκίνο;

Είναι ο καρκίνος ασθένεια της σύγχρονης εποχής; Δεν υπήρχε παλιά; Η έρευνα καταλήγει στο ότι ο καρκίνος δεν υπήρχε στα… αρχαία χρόνια. Είναι πιθανό να είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής. Η άποψη αυτής έχει πολλούς υπερασπιστές αλλά και πολλούς πολέμιους.

Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα εκτιμούν ότι ο καρκίνος είναι νόσος που έχει να κάνει με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ισχυρίζονται ότι στην αρχαιότητα δεν υπήρχει καμία γενεσιουργός αιτία για τον καρκίνο. Η νόσος οφείλεται στη διατροφή, στις συνήθειες και στο περιβάλλον.

Σε μούμιες 3000 χρόνων σπάνια βρίσκονται ίχνη όγκων και μάλιστα πρόκειται για καλoήθεις όγκους. Το επιχείρημα ότι το προσδόκιμο της ζωής των αρχαίων ήταν μικρότερο, αποκρούστηκε από το γεγονός ότι το διάστημα από 25 μέχρι 50 χρόνων είναι αρκετό για να εμφανιστεί καρκίνος.

Ερευνώντας το θέμα ανακαλύπτουμε ότι οι πρώτες μορφές π.χ του καρκίνου του μαστού εμφανίζονται μετά τον 17ο αιώνα. Η στατιστική βέβαια λέει ότι το 90% των ανθρώπων που πεθαίνουν από καρκίνο είναι πάνω από 50 χρονών, οπότε εξετάζοντας τους κανείς πριν από τα 50 δε θα έβρισκε ίχνη της νόσου.

Τα συμπεράσματα δικά σας, καθώς υπάρχουν οι παράγοντες της κληρονομικότητας, της ηλιακής ακτινοβολίας ή της ραδιενέργειας.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 10 Ιουλίου 2018

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 8 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Ελλήνων Συνέλευσις στο καφέ «Γωνία» στο Νέο Σούλι του νομού Σερρών. Με την χρήση προβολέα προβλήθηκαν τα αποδεικτικά έγγραφα της ύπαρξης των 600 δις που κυρώνονται με 2 δικαστικές αποφάσεις και ενσωματώθηκαν στους κρατικούς προϋπολογισμούς των ετών 2016, 2017 και 2018 καθώς και τα παγκόσμια ταμεία με την συνθήκη Bretton Woods (ΦΕΚ 315 27/12/1945),

Η Χαλκίδα από Ψηλά: Δείτε την Μυστηριώδη Παλίρροια που κάνει το νερό της θάλασσας να αλλάζει κατεύθυνση κάθε έξι ώρες!


Πετώντας πάνω από τη Χαλκίδα, στις τοποθεσίες: Παλιά γέφυρα, Νέα γέφυρα, Λιανή άμμος, Κόκκινο Σπίτι, Φάρος. Παρατηρήστε το νερό της θάλασσας που ρέει σαν ποτάμι και αλλάζει κατεύθυνση κάθε έξι ώρες!

Η Χαλκίδα είναι η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας του νομού Εύβοιας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η «Μαγεία» επαληθεύεται: Ανακαλύφθηκαν τα βαρυτικά κύματα - Πώς «τσαλακώνεται» ο χωροχρόνος (βίντεο)

Η «Μαγεία» επαληθεύεται: Ανακαλύφθηκαν τα βαρυτικά κύματα - Πώς «τσαλακώνεται» ο χωροχρόνος (βίντεο) 
H Φυσική πλησιάζει ακόμα περισσότερο την Μαγεία μετά την ανακάλυψη των βαρυτικών κυμάτων, τα οποία επί της ουσίας πρόκειται για το «τσαλάκωμα» του χωροχρόνου.

Τα βαρυτικά κύματα εντοπίστηκαν για πρώτη φορά το 2015. Έκτοτε έχουν ανιχνευθεί ακόμη τρεις φορές.

Μην τρώμε όμως κουτόχορτο για το ποιόν τους και για το ποιοι πραγματικά είναι όσοι μπαίνουν στη χώρα μας.

Του Γεράσιμου Γερολυμάτου

Ο πόλεμος εναντίον των Ισλαμιστών στη Συρία έχει νικηφόρο τέλος για τη νόμιμη κυβέρνηση του Άσαντ. Έπειτα από 7 χρόνια σκληρών συγκρούσεων, οι υποκινούμενοι από τη Δύση και το Ισραήλ μισθοφόροι τζιχαντιστές προερχόμενοι από 79 χώρες ηττώνται κατά κράτος.... Φυσικά, όταν το πλοίο βυθίζεται τα ποντίκια το εγκαταλείπουν. Δυστυχώς περνούν από την Ελλάδα ως «πρόσφυγες».

Οι Θεοί των Ελλήνων που Έγιναν Πολιούχοι Άγιοι


 

ΟΙ ΙΕΡΟΙ ……..ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ :

-Οι Ελληνες πρεπει να ενημερωθουν με την μελετη της ιστοριας, τι ειχαν, τι τους πηραν και τι τους εδωσαν.

Καποτε πρεπει να μαθουν, χωρις αυτο να σημαινει προσπαθεια διχασμου, επειδη ο κοσμος δεν πιστευει τα εβραικα παραμυθια. Πηραν ολο το Ελληνικο φιλοσοφικο οικοδομημα και το ονομασαν ευαγγελια, πηραν γιορτες, τελετες, μυστηρια, ακομη και
την την στολη των Ιεροφαντων την ονομασαν ρασα.

ΕΞΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑ για ένα Σύμβολο που Νομίζουμε ότι Ξέρουμε: Ήλιος της Βεργίνας


 

Μία εἰκόνα χίλιες λέξεις..

Πολλὲς εἰκόνες, ὅλη ἡ ἱστορία…

Αὐτὸ γιὰ τὰ γειτονόπουλα τῆς Βαρδάρσκα ποὺ ἔχουν λυσσάξῃ ἀπὸ τὴν ἀνοησία τους καὶ τὴν ἀνιστορικότητά τους.

Ὄχι δῆλα δὴ πὼς θὰ ἀλλάξῃ κάτι… Σιγά…  Δὲν ἱδρώνει τὸ αὐτὶ τῶν ἠλιθίων.
Οὔτε ἀπὸ τοὺς «δικούς» μας πρόκειται νὰ δοῦμε προκοπή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters