Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

“Θαμμένα και αζήτητα” πάνω από 12 δισ. ευρώ.

Το δημόσιο χάνει 300 εκατ. έσοδα ετησίως από τη μη αξιοποίηση των κοιτασμάτων χρυσού.

Από τον Δημήτρη Δελεβέγκο

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε απαξιώσει την Ελλάδα. Έχουμε απαξιώσει φυσικούς πόρους και πλούτο {…} Γιατί ως χώρα διαθέτουμε τεράστιο πλούτο, αλλά και δυνατότητες που τόσα χρόνια αφήναμε ανεκμετάλλευτες». Τάδε έφη ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου τοn Νοέμβριο του 2009 στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Eπιμελητηρίου.
Έκτοτε έχουν παρέλθει εννέα μήνες, ο...
φυσικός πλούτος της χώρας παραμένει αναξιοποίητος, αν όχι απαξιωμένος, και τα σχετικά επενδυτικά σχέδια, η υλοποίηση των οποίων συνεπάγεται έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων για το Δημόσιο, παραμένουν στα χαρτιά.

Και αυτό την στιγμή που περίπου 450 τόνοι κοιτάσματος χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων έχουν πιστοποιηθεί ότι υπάρχουν στην Βόρεια Ελλάδα από το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών. Η αξία τους; Αγγίζει ή και ξεπερνάει το αστρονομικό ποσό των 12 δισ. ευρώ, την στιγμή που βάσει προβλέψεων διεθνών οίκων οι τιμές των πολύτιμων μετάλλων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2011 θα παραμείνουν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Επενδύσεις στα αζήτητα.

Τουλάχιστον κατά τα τελευταία δέκα χρόνια «φιλόδοξοι» επιχειρηματίες επιδιώκουν να δημιουργήσουν το πρώτο χρυσωρυχείο στην Ελλάδα. Εις μάτην όμως, αφού μέχρι σήμερα οι συγκεκριμένες επενδύσεις παραμένουν εγκλωβισμένες ανάμεσα στις συμπληγάδες πέτρες της γραφειοκρατίας και των σφοδρών οικολογικών αντιδράσεων, τη στιγμή που αντίστοιχα έργα χρυσού έχουν πραγματοποιηθεί στη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Ιρλανδία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.
Με τον τρόπο αυτό για περισσότερο από μία δεκαετία η TVXS Hellas και μετέπειτα η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. δεν έχουν καταφέρει να θέσουν σε λειτουργία τα μεταλλεία της Κασσάνδρας που βρίσκονται στο «τέταρτο πόδι» της Χαλκιδικής, μετά το Άγιο Όρος.
Η εταιρεία που ελέγχει τα ορυχεία στην Ολυμπιάδα, το Στρατώνι και τις Σκουριές της Χαλκιδικής ετοιμάζει την τελική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου και, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εμφανιστούν ανυπέρβλητα προσκόμματα, η κατασκευή των χρυσωρυχείων εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2011.
Πρόσφατα η Ελληνικός Χρυσός που ελέγχεται κατά 5% από τον όμιλο Ελλάκτωρ και κατά 95% από την εισηγμένη στην αγορά AIM του Λονδίνου και στο χρηματιστήριο του Τορόντο European Goldfields, απέκτησε άδεια για ερευνητικές γεωτρήσεις στα μεταλλεία της Κασσάνδρας, όπως και στις περιοχές Πιάβιτσα, Φισώκα και Τσικάρα.
Εάν το ελληνικό κράτος μεριμνούσε, ώστε σήμερα το συγκεκριμένο έργο να βρίσκεται σε λειτουργία, ενδεχομένως να μη λάμβαναν χώρα οι πρόσφατες δραματικές περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς. Η αιτία; Η εκμετάλλευση των περίπου 7 εκατ. ουγκιών χρυσού, αλλά και των 800 χιλιάδων τόνων χαλκού που βρίσκονται συνολικά στα ορυχεία της Ολυμπιάδας και των Σκουριών, θα μπορούσε να αποφέρει στην εταιρεία ετήσια έσοδα της τάξης των 300 εκατ. ευρώ. Και βέβαια από αυτά περίπου τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ θα κατέληγαν στον κρατικό κορβανά μέσω ασφαλιστικών εισφορών ή φορολόγησης.
Άλλη μία επένδυση που καρκινοβατεί τα τελευταία δεκατρία χρόνια είναι αυτή που σχεδιάζει στην περιοχή Πέραμα της Θράκης η εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης, θυγατρική της καναδικής Eldorado Gold Corporation. Το project βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης της προμελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την οποία θα διαδεχτεί η κατάθεση της πλήρους Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
Στην περιοχή έχουν ανακαλυφθεί περίπου ένα εκατ. ουγκιές χρυσού, των οποίων η εκμετάλλευση θα δημιουργούσε εισροές για το ελληνικό Δημόσιο από την άμεση φορολογία της εταιρείας, ύψους πάνω από 200 εκατ. ευρώ.

Τι λένε οι ειδικοί
Πέτρος Στρατουδάκης
Γενικός διευθυντής Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

«Για τη συνολική διάρκεια λειτουργίας, η αξία της επένδυσης των μεταλλείων Κασσάνδρας υπολογίζεται στα 8-12 δισ. ευρώ, βάσει των χρηματιστηριακών τιμών των μετάλλων. Αυτό συνεπάγεται ετήσια διακίνηση για μισθούς, προμήθειες, φόρους και δευτερογενείς υπηρεσίες της τάξης των 200-300 εκατ. το χρόνο, υπολογίζοντας μια απόδοση της τάξης του 10%.
Πρόκειται για μια επένδυση που αξιοποιεί πλήρως ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, τους φυσικούς πόρους της. Ήδη η Ελληνικός Χρυσός απασχολεί 360 εργαζομένους, ενώ κατά την κατασκευή του έργου προβλέπεται να απασχοληθούν πρωτογενώς 1.500 εργαζόμενοι και περίπου 5.000 άτομα δευτερογενώς. Το προσωπικό αυτό θα εργάζεται στην εταιρεία για διάστημα περισσότερο από 30 χρόνια, ενώ δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί το γεγονός ότι η περιοχή προσφέρει και δυνατότητες επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας.
Με άλλα λόγια, εξασφαλίζεται και η αξιοποίηση και άλλων πόρων, καθιστώντας εφικτή την εξασφάλιση μακροχρόνιας απασχόλησης».

Γιώργος Μαρκόπουλος
Γενικός διευθυντής Χρυσωρυχείων Θράκης

«Το έργο χρυσού του λόφου Περάματος αποτελεί επένδυση 110 εκατ. ευρώ. Το ετήσιο κόστος λειτουργίας του ανέρχεται στα 165 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από το 70% θα δαπανηθούν εντός της ευρύτερης περιοχής του έργου.
Κατά τη λειτουργία του χρυσωρυχείου θα δημιουργηθούν 200 μόνιμες θέσεις εργασίας, περίπου 800 έμμεσες θέσεις απασχόλησης, ενώ κατά τη διάρκεια κατασκευής του θα απασχοληθούν 300 άτομα.
Πρόκειται για ένα έργο φιλικό προς το περιβάλλον. Το κύκλωμα νερού του εργοστασίου θα χρησιμοποιεί 93% ανακυκλωμένο και βρόχινο νερό, ενώ το υπόλοιπο θα προέρχεται από γεώτρηση της οποία το νερό είναι ακατάλληλο για οποιαδήποτε άλλη χρήση.
Επίσης, μετά την προβλεπόμενη οκταετή περίοδο λειτουργίας του έργου, θα υλοποιηθεί σχέδιο αποκατάστασης της περιοχής, ύψους 10,7 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό θα κατατεθεί από την εταιρεία μέσω εγγυητικής επιστολής πριν από την έναρξη του έργου».

*Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Κεφάλαιο” της 17ης Ιουλίου.

Η Ελληνική Γλώσσα «ταξιδεύει» σήμερα σ’ ολόκληρο τον κόσμο!


Είναι πολύ μεγάλη η προσφορά του Οργανισμού για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας (ΟΔΕΓ) στις κρίσιμες ώρες που περνάμε σχετικά με τη διατήρηση της Ενιαίας Ελληνικής Γλώσσας, όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας και οι προηγούμενες από μας γενεές.
Και αυτό γιατί η γλώσσα μας βρίσκεται στο...
στόχαστρο της παγκοσμιοποίησης εδώ και πολλά χρόνια. Άλλωστε, το δόγμα Κίσινγκερ ανάμεσα στις άλλες πολιτισμικές μας αξίες που υποδεικνύει να πλήξουν, συμπεριλαμβάνεται και η γλώσσα. Και το φαινόμενο το ζούμε καθημερινά. Σπουδαίο όργανο του ΟΔΕΓ είναι το περιοδικό «ΕΛΛΗ­ΝΙ­ΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ».
Είναι πραγματικός Πνευματικός Φάρος που δείχνει τον ορθό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει κάθε Έλληνας, που αγαπά την Ελληνική Γλώσσα την μητέρα των ευρωπαϊκών γλωσσών και όχι μόνον… Έτσι, στο τεύχος 77 (Ο­κτωβ.-Δεκέμ. 2009) διαβάζει ευχάριστα ο αναγνώστης ανάμεσα στα άλλα και τα συμπεράσματα από την διημερίδα που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2009, με τον τίτλο «Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά».

Με αυτό υποδηλώνεται ότι σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες υπάρχουν ελληνικές λέξεις, οι οποίες αποτελούν πολύτιμη γέφυρα για την εκμάθηση της Ελληνικής από όλους τους Ευρωπαίους και όχι μόνον.
Στην Ημερίδα έγιναν πολλές σημαντικές ανακοινώσεις για τις ελληνικές λέξεις στην αγγλική, ιταλική, ρουμανική, ισπανική, αρμενική, βουλγαρική, γαλλική και σερβική από ομιλητές που προέρχονταν από 8 χώρες. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του καθηγητή Λ. Χαγκοπιάν από το Πανεπιστήμιο του Ερεβάν στην Αρμενία, που είναι και Διευθυντής του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.
Ο πρώτος ομιλητής Β. Σηφακάκης ανάμεσα στα άλλα είπε: Ο τίτλος της Ημερίδας «Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά» μοιάζει να περιέχει μία αντίφαση: Πώς ενώ ξέρω ελληνικά θα μάθω; Κι όμως έτσι είναι. Χιλιάδες λέξεις ταξιδεύουν σ’ όλες τις γλώσσες του κόσμου κι έχουν αφετηρία την Ελληνική Γλώσσα.
Και αυτό δεν αφορά μόνον στις Ευρωπαϊκές αλλά και στις Ασιατικές και Αφρικανικές γλώσσες. Η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημονικών όρων που χρησιμοποιούνται σήμερα από όλες τις επιστήμες είναι ελληνικές. Και αυτό γιατί η Ελληνική Γλώσσα έχει λέξεις υψηλών διανοημάτων και μπορεί να ντύνει λεκτικά τις αφηρημένες έννοιες. Δεν υπάρχει λέξη που να δηλώνει έννοια, σκέψη, έκφραση, επιστήμη που να μην είναι Ελληνική. Έτσι, έχουμε democratie, ana­lysis, antithesis, hypothesis, me­thod, theory, practice, harmony, music, theater, system, fantasy, idea, ideology, magic, mystery, mania, plastic meter, bible, organization και χιλιάδες άλλες. Ακόμη πολλές λέξεις καθημερινής χρήσεως χρησιμοποιεί ο συνηθισμένος άνθρωπος, σ’ όλον τον κόσμο, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ελληνικές. Έτσι, και τα παιδιά μας λένε, μοντερνίζοντας, Kiss me (φίλησέ με) και δεν ξέρουν ότι και ο Όμηρος γράφει κύσον με, με την ίδια σημασία.
Και ο κ. Σηφακάκης συνέχισε: Από τους πολλούς ξένους και μεγάλους ερευνητές θα αναφέρω την γνώμη του Γερμανού φιλολόγου E. Norden, που γράφει ότι «εκτός από την Κινεζική και Ιαπωνική γλώσσα, όλες οι άλλες γλώσσες διαμορφώθηκαν κάτω από την επίδραση της ελληνικής από την οποία πήραν, εκτός από πλήθος λέξεων, τους κανόνες και την Γραμματική». Και ο Αυστριακός γλωσσολόγος Βαντρούσκα, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης συμπληρώνει ότι «όλες οι ευρωπαϊκές γλώσσες είναι διάλεκτοι της Ελληνικής, η οποία τους εχρησίμευσεν ως υπόδειγμα».
Έπειτα από όλα αυτά γίνεται κατανοητή η φαινομενική αντίφαση «Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά». Το πρόγραμμα αυτό είναι ενδιαφέρον και πρωτοποριακό για την εκμάθηση της ελληνικής, το οποίο απευθυνόμενο προς αρχαρίους μαθητές τους διευκολύνει να προσεγγίσουν ευκολότερα το θέμα τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά.
Ο Πρόεδρος του ΟΔΕΓ Κ. Καρκανιάς μεταξύ των άλλων είπε: Ο κάθε Ιταλός γνωρίζει ανεπιγνώστως 7.000 περίπου ελληνικές λέξεις, οι οποίες διπλασιάζονται αν προστεθούν οι παράγωγες και οι συγγενικές. Γνωρίζω ότι στην Αγγλική υπάρχουν περισσότερες από 100.000 ελληνικές λέξεις, όπως καταγράφονται στο μεγάλο και μνημειώδες Λεξικό του Άρη Κωνσταντινίδη. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι ο ακριβής αριθμός των ελληνικών λέξεων σε μια ξένη γλώσσα, αλλά το γεγονός ότι η ύπαρξή τους μπορεί να διευκολύνει και ψυχολογικά και ουσιαστικά τη διδασκαλία της γλώσσας μας. Ψυχολογικά μεν γιατί η αναγνώρισή τους πείθει τους ξένους για το ότι η ελληνική δεν είναι και τόσο ξένη για τον κάθε ένα τους, ουσιαστικά δε γιατί η ανακάλυψή τους σε ένα παλιό σεντούκι αποτελεί ένα θησαυρό, ο οποίος πλουτίζει τον κάθε ένα ξένο μαθητή της ελληνικής με αρκετές χιλιάδες ελληνικές λέξεις γνωστές ήδη σε αυτόν.
Πολύ αξιόλογη είναι η ανακοίνωση της Ισπανίδας καθηγήτριας στο Τμήμα Ελληνικής Κλασικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Μούρθια της Ισπανίας, με τον τίτλο: «Οι ελληνικές λέξεις στην ισπανική γλώσσα. Μία μακρά ιστορία». Είναι μια μακροσκελής αναλυτική παρουσίαση της εισόδου του ελληνικού λεξιλογίου στην ισπανική γλώσσα. Η ισπανική γλώσσα επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ιβηρική Χερσόνησο μετά το 1492, όταν οι Χριστιανοί εξεδίωξαν τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους από όλη την Ισπανία. Τότε ένα κύμα από Εβραίους ήλθε στη Θεσσαλονίκη και κάποια ομάδα και στα Γιάννινα και ενώθηκαν με τους προϋπάρχοντες Εβραίους στις δύο πόλεις. Το βασικό ισπανικό λεξιλόγιο είναι λατινικής προέλευσης. Κατά την διάρκεια της ιστορίας της πλούτισε με τις συνεισφορές άλλων γλωσσών. Η Ελληνική άρχισε να διεισδύει από την αρχαιότητα.Σε γενικές γραμμές, η επίδραση της Ελληνικής Γλώσσας στην Ισπανική παρουσιάζεται στους εξής τέσσερις τομείς: Λεξιλογικά δάνεια, δηλαδή ελληνικές λέξεις που πέρασαν άμεσα ή έμμεσα στην ισπανική κατά τις πρώτες φάσεις της ιστορίας της, συνήθως με φωνητικές και μορφολογικές προσαρμογές.Δεύτερος τομέας: Προθήματα, επιθήματα και άλλα μορφολογικά στοιχεία ελληνικής προέλευσης. Τρίτος τομέας: Μεταφραστικά δάνεια και τέταρτος τομέας: Νεολογισμοί. Τους τέσσερις αυτούς τομείς αναπτύσσει διεξοδικά και πειστικότατα…
Το φαινόμενο του λεξικολογικού δανεισμού από την ελληνική προς άλλες γλώσσες είναι ήδη γνωστό. Σχετικά με αυτό, ο καθηγητής Ροδρίγες Αδράδος (Ισπανός) μιλάει για την κρυφοελληνική, για να εξηγήσει πως η ελληνική γλωσσική και λεξικολογική επιρροή, συνεχίζει να είναι ζωντανή στις σύγχρονες γλώσσες, αποτελώντας τη βάση ενός διεθνούς λεξιλογίου κοινού σε όλες.
Έτσι, τηρουμένων των αναλογιών, κατά κάποιον τρόπο ισχύει ακόμα ο περίφημος στίχος του λατίνου ποιητή Οράτιου: «Graecia capta ferum victorem cepit», συμπληρώνει ο Αδράδος.

Αθανάσιος Δέμος
nationalpride

πυγή

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ζούμε στιγμές άκρατης δικτατορίας - Ετοιμάζουν επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής.
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία...

...οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής , οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.

Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης - διαμαρτυρίας.

Το επίσημο site είναι το www.eurogendfor.eu και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.

Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στα δημοσιεύματα...
πυγή

Blue Beam Project

Τι είναι το Blue Beam Project;
Το blue beam project είναι ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση των ανθρώπων.
Ποιος το έφτιαξε?
Η ΝΑΣΑ και αυτοί που είναι πίσω της...(bilderberg, illuminati, τεκτονες και αλλα άτομα της νέας τάξης)
Γιατί να παραπλανηθούν οι άνθρωποι??? Για να....

πιστέψουν στον ψεύτικο Μεσιά που ετοιμάζουν και για να μπορούν οι κυβερνήσεις να τους ξεχωρίζουν(τους ανθρώπους) και καλά από τους εξωγήινους, θα πούνε στον κόσμο να βάλει το τσιπάκι. Τον αντίχριστο εν ονόματι Μaitreya ή Raj Patel( κάντε αναζήτηση στο google αυτά τα 2 ονόματα...)

Πως λειτουργεί?
Έχουν εγκαταστήσει βίντεο προβολείς σε όλους τους δορυφόρους γύρω από την γη. Αυτοί οι βίντεο προβολείς μπορούν να προβάλουν οτιδήποτε θέλει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.... από ψεύτικα ανθρωπάκια μέχρι ούφο και ΘΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!
Πως θα το καταφέρουν να παραπλανήσουν τους ανθρώπους?
Θα εμφανίσουν εξωγήινους στον ουρανό με UFO κλπ και ο Αντίχριστος θα πει στους ανθρώπους πως μονο εγώ μπορώ να σας σώσω.... Είμαι αυτός που περιμένετε όλες οι θρησκείες
Γιατί εμφανίζετε τώρα πιο πολύ το blue beam project?
Στην προσπάθεια για χειραγώγηση πνευματική και υλική των ανθρώπινων μαζών ώστε να επέλθει η περίφημη Παγκοσμιοποίηση, η τεχνολογία παίζει τον πρώτο ρόλο. Ισχυροί υπολογιστές. Λέιζερ και ειδικά προγράμματα δημιουργούν πολλές φορές τις κατάλληλες συνθήκες για υποβολή ιδεών. Μια επίδειξη τέτοιων προγραμμάτων έγινε και σε δημόσια κτίρια στις ΗΠΑ. Αν και ο σκοπός ήταν η διασκέδαση του κόσμου, οι δυνατότητες που έχουν μπορούν να προξενήσουν σκέψεις σε όποιον έχει ανησυχίες. Η εποχή της προβολής ολογραμμάτων τόσο τρισδιάστατων και φυσικών ώστε να μην μπορείς να καταλάβεις την διαφορά δεν είναι καθόλου μακριά. Ήδη έχουμε μπει σε αυτήν.
Υπάρχουν βίντεο σχετικά με αυτό?
Φυσικά και υπάρχουν δείτε τα παρακάτω



















http://anti-ntp.blogspot.com/p/blue-beam-project.html

Επιχείρηση «Φόβος» εξετελέσθη… over

Τα μέτρα θα περάσουν και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει, έλεγε σε συνομιλητές του ο Στρος Καν.

Όλα όσα βιώνουμε σήμερα, το κρέμασμα στο τσιγκέλι της Ελλάδας, με τον ελληνικό λαό να βρίσκεται κάτω από την απειλή πτώχευσης, να γυρίσουμε στη δραχμή και ότι κινδυνεύσαμε να χάσουμε ό,τι ο καθένας κατάφερε να φτιάξει, ήταν όλα προγραμματισμένα. Μέχρι και...

στην τελευταία λεπτομέρεια! Βήμα βήμα… Και σίγουροι για την επιτυχία τους!
Τα μέτρα θα περάσουν όλα. Και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει! Είναι εκμυστηρεύσεις στενότατων φίλων, Γάλλων, του προέδρου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν. Και οι οποίοι τις έχουν μεταφέρει σε συζητήσεις που είχαν με φίλους τους εδώ στην Ελλάδα.
Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν το καίριο στοιχείο για την επιτυχία του σχεδίου. Και το εφαρμόζει κατά γράμμα ο έλληνας πρωθυπουργός, λένε, ο οποίος τήρησε όλες τις… συμβουλές που του είχαν δοθεί απʼ έξω… Και… ελληνοποιήθηκαν με το επικοινωνιακό επιτελείο που συνεδρίαζε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Το πρότζεκτ έφερε το όνομα «Φόβος». Στόχος να καταρρεύσει ο Έλληνας, να φοβηθεί ότι θα τα χάσει όλα και να συμβιβασθεί, να αποδεχθεί τα μέτρα, να μην αντιδράσει, να μη χάσει τα λιγότερα… Το «σλόγκαν» «Χρεοκοπία ή μέτρα» εκεί απέβλεπε… Και πέρασε μια… χαρά μέσα από άρθρα και ρεπορτάζ… Και απέδωσε, όπως είχε προβλεφθεί.

Μαζικές διαδηλώσεις δεν υπήρξαν. Ο κόσμος, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και μικρομεσαίοι, παρότι το εισόδημά τους ληστευόταν, η δουλειά τους κινδύνευε, το λουκέτο ήταν προ των πυλών, δεν βγήκε στους δρόμους… Βέβαια όλα αυτά μέχρι στιγμής… Γιατί κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να έρθει από τον Σεπτέμβριο και μετά… Επομένως ας μη χαίρονται οι εμπνευστές της… ιδιωτικοποίησης της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
Ομολογούν πάντως ότι η… εμπειρία του ΔΝΤ είναι ότι τέτοια μέτρα ανάλγητα μόνο με σοσιαλιστικές κυβερνήσεις μπορούν να περάσουν… Και αυτό συμβαίνει παντού, λένε οι συνομιλητές του Στρος Καν στους έλληνες φίλους τους…
Αν και οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις –όπως η δική μας– προσφέρονται να υλοποιήσουν τα… προγράμματά του (για το… καλό μας πάντα….), παραδέχονται ότι δεν είναι αποτελεσματικές οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις. Αλλά και αυτό τους εξυπηρετεί! Γιατί, θα διερωτηθείτε. Η εξήγηση είναι απλούστατη αλλά και σατανική: Δημιουργούν με την αναποτελεσματικότητά τους τις προϋποθέσεις να παρέμβουμε και να επιβάλουμε ό,τι θέλουμε, στον βωμό της ανάκαμψης, να αποτραπεί η καταστροφή, η πτώχευση, η θηλιά των κερδοσκόπων, λένε…
Και μετά η χώρα γίνεται προτεκτοράτο, αποικία του ΔΝΤ, υπάλληλός τους η κυβέρνηση. Και μέσα σ’ αυτό το… πλαίσιο, μετά τα οικονομικά και τα εργασιακά, έρχεται η σειρά των εθνικών θεμάτων. Όπου ήδη το ζούμε, με όλους γύρω μας από κάτι να γυρεύουν και τον… φίλο μας τον Ερντογάν να κάνει όλο και νέα βήματα μπροστά, εκεί κατέληξε η θερμή επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού.
Είναι πεπεισμένος πάντως ο Ντομινίκ Στρος Καν ότι ο Παπανδρέου θα τα καταφέρει. Τον στηρίζουν όλοι, έχει πλάτες, λένε οι στενοί φίλοι του προέδρου του ΔΝΤ. Εκείνο έλειπε, να τους κάνει τη δουλειά και να μην τον στηρίζουν… Μικρό πράγμα είναι, ότι τους άνοιξε την Κερκόπορτα για να εισβάλουν στην Ευρώπη και να κάνουν μπάχαλο το ευρώ…
Κι αν δεν έχει μέλλον εδώ, μια θέση έξω τον περιμένει…



πυγή

Κόμμα Αλβανοφώνων!

Σήκωσε κάποτε την Σημαία και τώρα ιδρύει Κόμμα Αλβανοφώνων!

Σ. Α: Οι "ιδιοφυείς" αριστερο-προοδευτικοί που ζητούσαν επίμονα να σηκώσει την σημαία ο Τσενάϊ και μας παραμύθιαζαν με θολοκουλτουριάρικα παραμύθια, ας καταλάβουν επιτέλους οτι με την δική τους προχειρότητα σκέψης θα φτιάξουν κόμμα οι αλβανοί εθνικιστές στην Ελλάδα και θα πάθουμε ότι έπαθαν και οι Σέρβοι στο Κόσοβο.


Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι. Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του "Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.
Η πολιτική
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλoύς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα....




χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια. Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τα αλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας.....

Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιο σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη.

Όσο για την αλβανική οικονομία, όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.

Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση. Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον. Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα, η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τηνυποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια. Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζαςαλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους.

Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ.

Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότι συγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.

Υποστηρικτές στην Ελλάδα

Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι,μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.

Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζούν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ο πατέρας Τσενάι

Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες. Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί.

Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατάτην διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

Ταχίρ Μήτσι

Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του ...Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του ΝίκουΕυαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων.

Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου2007, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι".

Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πολιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.

http://agiosgr.blogspot.com/

Αναδημοσίευση απο http://ksipnistere.blogspot.com

Μελέτη του Ιδρύματος Rockefeller προβλέπει μελλοντική δικτατορία ελεγχόμενη από την ελίτ



Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από την τελευταίες ταινία επιστημονικής φαντασίας που σπάει τα ταμεία, αλλά αποτελούν μέρος του ‘οράματος’ του Ιδρύματος Ροκφέλερ για το πώς μπορεί να είναι ο κόσμος σε 15-20 χρόνια, στο πλαίσιο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα ελέγχεται αυστηρά από την ελίτ.


Αυτό είναι ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον του πλανήτη, όπως αναφέρεται στο «Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης», (“Scenarios for the Future of Technology and International Development”), μια μελέτη του Ιδρύματος Ροκφέλερ, που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Global Business Network.
Με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Lock Step,” (ρυθμικός βηματισμός τον οποίον συνήθιζαν να έχουν οι φυλακισμένοι στις αμερικάνικες φυλακές τον 19ο αιώνα) το σενάριο απεικονίζει, "Ένα κόσμο με αυστηρότερο καθολικό κυβερνητικό έλεγχο και πιο αυταρχική ηγεσία, με περιορισμένη καινοτομία και μία αυξανόμενη υποχώρηση στα δικαιώματα του πολίτη."
Μετά την παγκόσμια πανδημία ιού H1N1 που προέρχεται από τις χήνες και που μολύνει το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια ανθρώπους, η οικονομία ανακόπτεται και οι κυβερνήσεις επιβάλλουν αυταρχικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

"Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν την εξουσία τους και επιβάλουν σκληρούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μασκών προσώπου, μέχρι τον έλεγχο τη θερμοκρασίας του σώματος κατά την είσοδο σε κοινόχρηστους χώρους, όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ», αναφέρει η μελέτη.

Είναι εμφανές, ότι ακόμη και μετά την εξασθένιση της πανδημίας, αυτά τα δρακόντεια μέτρα παραμένουν σε ισχύ και ακόμη ισχυρότερα, καθώς οι ηγέτες ‘πατώντας’ τώρα πάνω στην εξουσία τους και εκμεταλλευόμενοι την προθυμία των πολιτών να θυσιάσουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και την ιδιωτική τους ζωή, οδηγούν σε «ένα πιο ελεγχόμενο κόσμο» με αφεντικά τα ‘πατερναλιστικά κράτη’ που επιβάλλουν τα βιομετρικά δελτία ταυτότητας για όλους τους πολίτες. «Η εξαναγκαστική συνεργασία» με παγκόσμιες ρυθμιστικές συμφωνίες σφυρηλατεί την πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση, ακόμη και ως μια σπασμωδική κίνηση που έρχεται μετά από κάποιες δημόσιες εκδηλώσεις «παθογόνου εθνικισμού».

Ο οικo-φασισμός, επίσης, έφερε στο προσκήνιο το σενάριο “lock step”, το οποίο ασχολείται με τον τρόπο που τα "υψηλής εκπομπής" αυτοκίνητα θα πρέπει να απαγορευθούν και κάθε σπίτι θα υποχρεωθεί, βάσει νόμου, να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά πάνελ.

Η εφαρμογή αυτού του ολοκληρωτικού αυταρχισμού προκαλεί τον μαρασμό της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον κλυδωνισμό της οικονομίας, αλλά το έτος 2025 οι άνθρωποι αρχίζουν να δείχνουν σημάδια κούρασης από τον "τόσο πολύ ασφυκτικό έλεγχο και για το ότι άφησαν τόσο χώρο στους ηγέτες και στις αρχές να κάνουν τις επιλογές τους" και μια οργανωμένη προσπάθεια αντίστασης ενάντια σε αυτήν την τυραννία αρχίζει να αναπτύσσεται.

"Ακόμη και εκείνοι που ήθελαν αυτή την μεγαλύτερη σταθερότητα και προβλεψιμότητα του κόσμου άρχισαν να αισθάνονται άβολα και να νιώθουν τον περιορισμό από τόσους πολλούς αυστηρούς κανόνες και από την αυστηρότητα των εθνικών συνόρων. Η αίσθηση που υπήρχε είναι, ότι αργά ή γρήγορα, κάτι θα έφερνε αναπόφευκτα σε αναστάτωση αυτόν τον ‘τακτοποιημένο’ κόσμο, που οι κυβερνήσεις του κόσμου δούλεψαν πολύ για να θεμελιωθεί", καταλήγει η μελέτη.

Το βασικό νόημα που βγαίνει από αυτό το σενάριο που περιγράφει η μελέτη του ιδρύματος Rockefeller είναι ότι εξαίρεται η Κίνα ως το μοντέλο για το πώς οι κυβερνήσεις, παγκοσμίως, θα πρέπει να ανταποκριθούν στις κρίσεις. Τα πιο δρακόντεια και δικτατορικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων της υποχρεωτικής καραντίνας, εξαίρονται στο σενάριο ως «σωτήρια για εκατομμύρια ζωές, καθώς σταμάτησαν την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες και επέτρεψαν μια ταχύτερη ανάκαμψη από την πανδημία», ενώ αναφέρεται περιφρονητικά η ελευθερία της κίνησης των ανθρώπων ως αιτία επιδείνωσης της κρίσης.

Είναι αλήθεια ειρωνικό, συνεπώς, που ακριβώς αυτή την εβδομάδα, το Associated Press ανέφερε για το πώς η κινεζική κυβέρνηση έχει ήδη επιβάλει σταθμούς ελέγχου στους φτωχότερους πολίτες της, με το να κλειδώνει και να αποκλείει ορισμένες από τις πιο φτωχικές γειτονιές μέσα σε μία νύχτα, με την αστυνομία ή την ασφάλεια ελέγχου ταυτοτήτων σε δράση όλο το εικοσιτετράωρο, σε μια ιστορική αναδρομή σε παλαιότερου τύπου ελέγχους. "

Η μελέτη Rockefeller, δεν είναι μια προειδοποίηση για το πώς θα προληφθεί αυτό το είδος της τυραννίας που παρουσιάζεται σε αυτό το σενάριο, αλλά είναι ένα σχέδιο για το πώς οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να εκμεταλλευτούν τις παγκόσμιες κρίσεις όπως οι βιοτρομοκρατικές επιθέσεις και οι πανδημίες, προκειμένου να καταστρέψουν εντελώς την κοινωνία και να την ξαναχτίσουν έχοντας στο νου τους την εικόνα της νέας παγκόσμιας τάξης.

Το σενάριο Rockefeller προχωράει ακόμα περισσότερο από ένα όμοιο περαστικό, όπου μία μελέτη του 2007 του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, προέβλεπε ότι μέχρι το έτος 2035, οι άνθρωποι θα έχουν στον εγκέφαλό τους εμφυτευμένα τσιπ, ότι η μεσαία τάξη θα γίνει επαναστατική, και ότι η κοινωνία θα ζει ημέρες χάους και πολιτικής αναταραχής ως αποτέλεσμα της αυξημένης παγκοσμιοποίησης, της μετανάστευσης και ενός πιο αυταρχικού κράτους.

Είναι απολύτως σαφές, από την ανάγνωση του σεναρίου “Lock Step” ότι αυτή η καταπιεστική κοινωνία που παρουσιάζεται στη μελέτη δεν παρουσιάζεται ως νουθεσία για το πώς οι κυβερνήσεις θα εκμεταλλευτούν, κυνικά, μια πανδημία για να δημιουργήσουν ένα αστυνομικό κράτος και θα πάρουν τέτοια δύναμη που θα τις μεταμορφώσει σε δικτατορίες, αλλά είναι ένα καμπανάκι ότι η προσέγγιση αυτή θα ήταν το σωστό πράγμα που πρέπει να γίνει.

Αυτή είναι η μετα-βιομηχανική κοινωνία που απαιτούν οι ‘φωτισμένοι’ της Λέσχης Bilderberg, όπως ο αρχηγός της Ευρωπαϊκή Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Αυτό είναι που θέλουν οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης - πανδημίες, πόλεμος, χάος και κρίσεις που μπορούν να ‘δουλέψουν σωστά’ και στη συνέχεια να αξιοποιηθούν για να ‘κλειδώσει’ η θέση μίας δικτατορικού τύπου κοινωνίας που θα διοικείται από την ελίτ μέσα από τους γυάλινους πύργους τους, ενώ οι πολίτες θα μετατραπούν σε φτωχούς, αλληλοσυγκρουόμενους, εξαρτημένους χωρικούς που θα ελέγχονται ασφυκτικά από την εξελιγμένη τεχνολογία του Μεγάλου Αδελφού, έτσι ώστε να έχουν όλο τον χρόνο για να ανησυχούν για την προέλευση του επόμενου γεύματός τους, από το να έχουν χρόνο να ανατρέψουν τους νέους αφεντάδες τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Αυτούς τίμησε ο Γιώργος Παπανδρέου;

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ - Αυτούς τίμησες Γιώργο Παπανδρέου;

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πράγματι φρικιαστικές. Πρέπει όμως όλοι να τις δούμε γιατί είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Είναι αυτή που είναι.
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας που ανέβηκε στην εξουσία εξαπατώντας τους Ελληνες που έχουν ελαστική συνείδηση επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Ισραήλ απο όταν δημιουργήθηκε σαν κράτος. Πήγε λοιπόν να κάνει επαφές με την ηγεσία ενός κράτους που καθημερινά διαπράττει τα πιο άγρια εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα. 
Τις εικόνες αυτές δεν έδειξαν ποτέ τα καθεστωτικά ΜΜΕ γιατί οι χρηματοδότες τους είναι "περιούσιοι".
Οι δήθεν ανθρωπιστές του ΠΑΣΟΚ, αν ήταν έστω και ελάχιστα ανθρωπιστές στην πραγματικότητα δεν θα επισκέπτονταν ποτέ το κράτος - δολοφόνο.



 

πυγή
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters